Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 17:07 Η Angelique.: #41 13-07-11 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Myrtle: Παιδιά, σόρρυ που επεμβαίνω, αλλά ποιος ακριβώς σας είπε ότι έχετε το δικαίωμα να διαλέγετε ποιος παίκτης θέλετε να παίξει και ποιος όχι; Αυτό μας έλειπε, δηλαδή! Αν δεν σας αρέσει το παιχνίδι, δεν συμμετέχετε. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορείτε να αποφασίσετε αν θα παίξει κάποιος άλλος παίκτης ή όχι. Όσα λάθη κι αν έκανε, όσο κακός παίκτης κι αν είναι, αν θέλει να παίξει, θα παίξει! Απλό, ναι; Συνεχίστε τώρα! Click για ανάπτυξη... H μόνη διαφορά είναι ότι ουσιαστικά ο Μαυρούλης δεν έπαιζε καν. Αnyway,οκ. Βγάλτε με από την λίστα. Εγώ μαζί του δεν παίζω. Δεν πειράζει,στο επόμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 17:10 Η Myrtle έγραψε: #42 13-07-11 17:10 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Νι. Θα παίτσεις; Click για ανάπτυξη... Έλα μην με κάνεις να ζηλεύω πάλι! Δεν μπορώ να παίξω. Θα λείπω για καιρό και δεν θα έχω νετ! Αρχική Δημοσίευση από vaios13: Δεν ανεβάζουμε δημοσκόπηση, να μη μαλώνουμε κιόλας; Click για ανάπτυξη... Βάιε, πες μου ότι κάνεις πλάκα... Αρχική Δημοσίευση από _elena_: H μόνη διαφορά είναι ότι ουσιαστικά ο Μαυρούλης δεν έπαιζε καν. Αnyway,οκ. Βγάλτε με από την λίστα. Εγώ μαζί του δεν παίζω. Δεν πειράζει,στο επόμενο. Click για ανάπτυξη... Οκ! Δεν πειράζει! Την άλλη φορά! Παίκτες: bluestas95 Demlogic MAYROULIS Miss Brightside Misskit (είπες ότι θες να παίξεις στο επόμενο) vaios13 vassilis497 Εσύ; ΣΕ: Κλεοπάτρα^^ Εσυ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 17:10 Ο Boom έγραψε: #43 13-07-11 17:10 Ρε συ, αν τον έχεις στην αντίπαλη ομάδα είναι super! Έλα Myrtle, παίξε μαζί μας! Ούτε ένα σεντόνι δεν έγραψα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 17:11 Η Drama Prinzessin: #44 13-07-11 17:11 Έλενα πας καλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 17:13 Ο Catalyst έγραψε: #45 13-07-11 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Myrtle: Βάιε, πες μου ότι κάνεις πλάκα... Click για ανάπτυξη... Άσε με να τρολάρω λίγο βρε myrtle! Να παίξεις κι εσύ, μας έλειψαν τα σεντόνια σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 17:23 Η Myrtle έγραψε: #46 13-07-11 17:23 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Έλα Myrtle, παίξε μαζί μας! Ούτε ένα σεντόνι δεν έγραψα. Click για ανάπτυξη... Ε αφού τελειώσατε πολύ γρήγορα αυτό το γκέιμ! Πότε να προλάβεις; Ρε παιδιά... δεν είναι ότι δεν το θέλω. Λατρεύω Παλέρμο, you know! Αλλά πώς να παίξω χωρίς νετ; Θα μείνω από απουσίες... Αρχική Δημοσίευση από vaios13: Άσε με να τρολάρω λίγο βρε myrtle! Να παίξεις κι εσύ, μας έλειψαν τα σεντόνια σου! Click για ανάπτυξη... Α αν είναι μόνο για τρολλάρισμα, σε αφήνω! Αλλά αν τα λες σοβαρά... πες μου να βγάλω το ρόπαλο από την ντουλάπα! Ειπαμε δεν θα έχω νετ βρε παιδιά και ειδικά μέχρι τέλη Ιουλίου. Από τις 28 και μετά, ίιιιιιιιιισως να έχω λίγο παραπάνω χρόνο και να μπορώ να μπαίνω από το κινητό. Αν δω ότι γίνεται αυτό θα δηλώσω μέχρι τότε σίγουρα! (Να δω βέβαια πώς θα μπορώ να γράφω τα σεντόνια μου από το κινητό και με αυτές τις χάλια ταχύτητες που έχει, αλλά τεσπα... ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 18:19 Η maria_lulu: #47 13-07-11 18:19 Μέσα και εγώ. Θα προσπαθήσω να είμαι πιο ενεργή στο παιχνίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 18:22 Ο Boom έγραψε: #48 13-07-11 18:22 Παίκτες: bluestas95 Demlogic maria_lulu MAYROULIS Miss Brightside Misskit (είπες ότι θες να παίξεις στο επόμενο) vaios13 vassilis497 Εσύ; ΣΕ: Κλεοπάτρα^^ Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 18:23 Η Angelique.: #49 13-07-11 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα^^: Έλενα πας καλά; Click για ανάπτυξη... Υes. Nτάξει σιγά,τόσα Παλέρμο θα γίνουν μωρέ. =) Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλή δύναμη σε όποιον τον έχει στην ομάδα του. Καλό παιχνίδι να έχετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.433 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 19:14 Ο Libertus έγραψε: #50 13-07-11 19:14 Έλα ρε Έλενα , μείνε κι εσύ.Ένας παίκτης είναι σιγά. η Miss Kit σίγουρα θα μπορεί να παίξει?Τη βάλατε μέσα , χωρίς να έχεις γράψει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 19:40 Ο vassilis498: #51 13-07-11 19:40 ρεε μη χαλιέστε τώρα για ένα άτομο... σκεφτείτε και εμάς τους υπόλοιπους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 20:12 Ο Πατρεύς έγραψε: #52 13-07-11 20:12 Ἀνωριμότητες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 20:16 Ο Joaquín έγραψε: #53 13-07-11 20:16 Βάλτε κι εμένα ρε καμμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 20:19 Η MissKit έγραψε: #54 13-07-11 20:19 Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Έλα ρε Έλενα , μείνε κι εσύ.Ένας παίκτης είναι σιγά. η Miss Kit σίγουρα θα μπορεί να παίξει?Τη βάλατε μέσα , χωρίς να έχεις γράψει. Click για ανάπτυξη... Τώρα είδα ότι με βάλανε. ΛΟΛ. Αν ξεκινήσει κατά τον Αύγουστο, παίζω. Για την ώρα έχω ταξιδάκια να κάνω και το μυαλό μου είναι ολίγον αλλού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 20:57 Η Drama Prinzessin: #55 13-07-11 20:57 Παίκτες: Alchemist bluestas95 Demlogic maria_lulu MAYROULIS Miss Brightside Misskit (?) vaios13 vassilis497 Εσύ; ΣΕ: Κλεοπάτρα^^ Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 03:31 Ο foreverfreak: #56 14-07-11 03:31 Aν παιξει η _elena_ και ο fanta, πιαζω κι εγω!! Τι να κανουμε, οι αδυναμιες δεν κρυβονται!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 12:49 Ο tsarachaf: #57 14-07-11 12:49 Mάλλον θα παίξω κι εγώ... Αρκεί να ξεκινάει από τις 29 του μήνα και μετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 15:49 Η Drama Prinzessin: #58 14-07-11 15:49 Παίκτες: Alchemist bluestas95 Demlogic foreverfreak (_elena_, fanta για κοπιάστε! ) maria_lulu MAYROULIS Miss Brightside Misskit (?) tsarachaf vaios13 vassilis497 Εσύ; ΣΕ: Κλεοπάτρα^^ Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Ιουλίου 2011 Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 16:13 Ο Τάσος97 έγραψε: #59 14-07-11 16:13 Είμαι μέσα, Θέλω κι εγώ!!!! (αν και θα είναι το πρώτο μου παιχνίδι να με συγχωρέσετε αν κάνω μ@λ@κίες ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 16:28 Ο Boom έγραψε: #60 14-07-11 16:28 Παίκτες: Alchemist bluestas95 Demlogic foreverfreak (_elena_, fanta για κοπιάστε! ) maria_lulu MAYROULIS Miss Brightside Misskit (?) Τάσος97 tsarachaf vaios13 vassilis497 Εσύ; ΣΕ: Κλεοπάτρα^^ Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Myrtle: Παιδιά, σόρρυ που επεμβαίνω, αλλά ποιος ακριβώς σας είπε ότι έχετε το δικαίωμα να διαλέγετε ποιος παίκτης θέλετε να παίξει και ποιος όχι; Αυτό μας έλειπε, δηλαδή! Αν δεν σας αρέσει το παιχνίδι, δεν συμμετέχετε. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορείτε να αποφασίσετε αν θα παίξει κάποιος άλλος παίκτης ή όχι. Όσα λάθη κι αν έκανε, όσο κακός παίκτης κι αν είναι, αν θέλει να παίξει, θα παίξει! Απλό, ναι; Συνεχίστε τώρα! Click για ανάπτυξη... H μόνη διαφορά είναι ότι ουσιαστικά ο Μαυρούλης δεν έπαιζε καν. Αnyway,οκ. Βγάλτε με από την λίστα. Εγώ μαζί του δεν παίζω. Δεν πειράζει,στο επόμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 17:10 Η Myrtle έγραψε: #42 13-07-11 17:10 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Νι. Θα παίτσεις; Click για ανάπτυξη... Έλα μην με κάνεις να ζηλεύω πάλι! Δεν μπορώ να παίξω. Θα λείπω για καιρό και δεν θα έχω νετ! Αρχική Δημοσίευση από vaios13: Δεν ανεβάζουμε δημοσκόπηση, να μη μαλώνουμε κιόλας; Click για ανάπτυξη... Βάιε, πες μου ότι κάνεις πλάκα... Αρχική Δημοσίευση από _elena_: H μόνη διαφορά είναι ότι ουσιαστικά ο Μαυρούλης δεν έπαιζε καν. Αnyway,οκ. Βγάλτε με από την λίστα. Εγώ μαζί του δεν παίζω. Δεν πειράζει,στο επόμενο. Click για ανάπτυξη... Οκ! Δεν πειράζει! Την άλλη φορά! Παίκτες: bluestas95 Demlogic MAYROULIS Miss Brightside Misskit (είπες ότι θες να παίξεις στο επόμενο) vaios13 vassilis497 Εσύ; ΣΕ: Κλεοπάτρα^^ Εσυ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 17:10 Ο Boom έγραψε: #43 13-07-11 17:10 Ρε συ, αν τον έχεις στην αντίπαλη ομάδα είναι super! Έλα Myrtle, παίξε μαζί μας! Ούτε ένα σεντόνι δεν έγραψα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 17:11 Η Drama Prinzessin: #44 13-07-11 17:11 Έλενα πας καλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 17:13 Ο Catalyst έγραψε: #45 13-07-11 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Myrtle: Βάιε, πες μου ότι κάνεις πλάκα... Click για ανάπτυξη... Άσε με να τρολάρω λίγο βρε myrtle! Να παίξεις κι εσύ, μας έλειψαν τα σεντόνια σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 17:23 Η Myrtle έγραψε: #46 13-07-11 17:23 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Έλα Myrtle, παίξε μαζί μας! Ούτε ένα σεντόνι δεν έγραψα. Click για ανάπτυξη... Ε αφού τελειώσατε πολύ γρήγορα αυτό το γκέιμ! Πότε να προλάβεις; Ρε παιδιά... δεν είναι ότι δεν το θέλω. Λατρεύω Παλέρμο, you know! Αλλά πώς να παίξω χωρίς νετ; Θα μείνω από απουσίες... Αρχική Δημοσίευση από vaios13: Άσε με να τρολάρω λίγο βρε myrtle! Να παίξεις κι εσύ, μας έλειψαν τα σεντόνια σου! Click για ανάπτυξη... Α αν είναι μόνο για τρολλάρισμα, σε αφήνω! Αλλά αν τα λες σοβαρά... πες μου να βγάλω το ρόπαλο από την ντουλάπα! Ειπαμε δεν θα έχω νετ βρε παιδιά και ειδικά μέχρι τέλη Ιουλίου. Από τις 28 και μετά, ίιιιιιιιιισως να έχω λίγο παραπάνω χρόνο και να μπορώ να μπαίνω από το κινητό. Αν δω ότι γίνεται αυτό θα δηλώσω μέχρι τότε σίγουρα! (Να δω βέβαια πώς θα μπορώ να γράφω τα σεντόνια μου από το κινητό και με αυτές τις χάλια ταχύτητες που έχει, αλλά τεσπα... ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 18:19 Η maria_lulu: #47 13-07-11 18:19 Μέσα και εγώ. Θα προσπαθήσω να είμαι πιο ενεργή στο παιχνίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 18:22 Ο Boom έγραψε: #48 13-07-11 18:22 Παίκτες: bluestas95 Demlogic maria_lulu MAYROULIS Miss Brightside Misskit (είπες ότι θες να παίξεις στο επόμενο) vaios13 vassilis497 Εσύ; ΣΕ: Κλεοπάτρα^^ Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 18:23 Η Angelique.: #49 13-07-11 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα^^: Έλενα πας καλά; Click για ανάπτυξη... Υes. Nτάξει σιγά,τόσα Παλέρμο θα γίνουν μωρέ. =) Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλή δύναμη σε όποιον τον έχει στην ομάδα του. Καλό παιχνίδι να έχετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.433 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 19:14 Ο Libertus έγραψε: #50 13-07-11 19:14 Έλα ρε Έλενα , μείνε κι εσύ.Ένας παίκτης είναι σιγά. η Miss Kit σίγουρα θα μπορεί να παίξει?Τη βάλατε μέσα , χωρίς να έχεις γράψει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 19:40 Ο vassilis498: #51 13-07-11 19:40 ρεε μη χαλιέστε τώρα για ένα άτομο... σκεφτείτε και εμάς τους υπόλοιπους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 20:12 Ο Πατρεύς έγραψε: #52 13-07-11 20:12 Ἀνωριμότητες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 20:16 Ο Joaquín έγραψε: #53 13-07-11 20:16 Βάλτε κι εμένα ρε καμμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 20:19 Η MissKit έγραψε: #54 13-07-11 20:19 Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Έλα ρε Έλενα , μείνε κι εσύ.Ένας παίκτης είναι σιγά. η Miss Kit σίγουρα θα μπορεί να παίξει?Τη βάλατε μέσα , χωρίς να έχεις γράψει. Click για ανάπτυξη... Τώρα είδα ότι με βάλανε. ΛΟΛ. Αν ξεκινήσει κατά τον Αύγουστο, παίζω. Για την ώρα έχω ταξιδάκια να κάνω και το μυαλό μου είναι ολίγον αλλού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 20:57 Η Drama Prinzessin: #55 13-07-11 20:57 Παίκτες: Alchemist bluestas95 Demlogic maria_lulu MAYROULIS Miss Brightside Misskit (?) vaios13 vassilis497 Εσύ; ΣΕ: Κλεοπάτρα^^ Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 03:31 Ο foreverfreak: #56 14-07-11 03:31 Aν παιξει η _elena_ και ο fanta, πιαζω κι εγω!! Τι να κανουμε, οι αδυναμιες δεν κρυβονται!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 12:49 Ο tsarachaf: #57 14-07-11 12:49 Mάλλον θα παίξω κι εγώ... Αρκεί να ξεκινάει από τις 29 του μήνα και μετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 15:49 Η Drama Prinzessin: #58 14-07-11 15:49 Παίκτες: Alchemist bluestas95 Demlogic foreverfreak (_elena_, fanta για κοπιάστε! ) maria_lulu MAYROULIS Miss Brightside Misskit (?) tsarachaf vaios13 vassilis497 Εσύ; ΣΕ: Κλεοπάτρα^^ Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Ιουλίου 2011 Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 16:13 Ο Τάσος97 έγραψε: #59 14-07-11 16:13 Είμαι μέσα, Θέλω κι εγώ!!!! (αν και θα είναι το πρώτο μου παιχνίδι να με συγχωρέσετε αν κάνω μ@λ@κίες ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 16:28 Ο Boom έγραψε: #60 14-07-11 16:28 Παίκτες: Alchemist bluestas95 Demlogic foreverfreak (_elena_, fanta για κοπιάστε! ) maria_lulu MAYROULIS Miss Brightside Misskit (?) Τάσος97 tsarachaf vaios13 vassilis497 Εσύ; ΣΕ: Κλεοπάτρα^^ Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από theodora: Νι. Θα παίτσεις; Click για ανάπτυξη... Έλα μην με κάνεις να ζηλεύω πάλι! Δεν μπορώ να παίξω. Θα λείπω για καιρό και δεν θα έχω νετ! Αρχική Δημοσίευση από vaios13: Δεν ανεβάζουμε δημοσκόπηση, να μη μαλώνουμε κιόλας; Click για ανάπτυξη... Βάιε, πες μου ότι κάνεις πλάκα... Αρχική Δημοσίευση από _elena_: H μόνη διαφορά είναι ότι ουσιαστικά ο Μαυρούλης δεν έπαιζε καν. Αnyway,οκ. Βγάλτε με από την λίστα. Εγώ μαζί του δεν παίζω. Δεν πειράζει,στο επόμενο. Click για ανάπτυξη... Οκ! Δεν πειράζει! Την άλλη φορά! Παίκτες: bluestas95 Demlogic MAYROULIS Miss Brightside Misskit (είπες ότι θες να παίξεις στο επόμενο) vaios13 vassilis497 Εσύ; ΣΕ: Κλεοπάτρα^^ Εσυ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 17:10 Ο Boom έγραψε: #43 13-07-11 17:10 Ρε συ, αν τον έχεις στην αντίπαλη ομάδα είναι super! Έλα Myrtle, παίξε μαζί μας! Ούτε ένα σεντόνι δεν έγραψα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 17:11 Η Drama Prinzessin: #44 13-07-11 17:11 Έλενα πας καλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 17:13 Ο Catalyst έγραψε: #45 13-07-11 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Myrtle: Βάιε, πες μου ότι κάνεις πλάκα... Click για ανάπτυξη... Άσε με να τρολάρω λίγο βρε myrtle! Να παίξεις κι εσύ, μας έλειψαν τα σεντόνια σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 17:23 Η Myrtle έγραψε: #46 13-07-11 17:23 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Έλα Myrtle, παίξε μαζί μας! Ούτε ένα σεντόνι δεν έγραψα. Click για ανάπτυξη... Ε αφού τελειώσατε πολύ γρήγορα αυτό το γκέιμ! Πότε να προλάβεις; Ρε παιδιά... δεν είναι ότι δεν το θέλω. Λατρεύω Παλέρμο, you know! Αλλά πώς να παίξω χωρίς νετ; Θα μείνω από απουσίες... Αρχική Δημοσίευση από vaios13: Άσε με να τρολάρω λίγο βρε myrtle! Να παίξεις κι εσύ, μας έλειψαν τα σεντόνια σου! Click για ανάπτυξη... Α αν είναι μόνο για τρολλάρισμα, σε αφήνω! Αλλά αν τα λες σοβαρά... πες μου να βγάλω το ρόπαλο από την ντουλάπα! Ειπαμε δεν θα έχω νετ βρε παιδιά και ειδικά μέχρι τέλη Ιουλίου. Από τις 28 και μετά, ίιιιιιιιιισως να έχω λίγο παραπάνω χρόνο και να μπορώ να μπαίνω από το κινητό. Αν δω ότι γίνεται αυτό θα δηλώσω μέχρι τότε σίγουρα! (Να δω βέβαια πώς θα μπορώ να γράφω τα σεντόνια μου από το κινητό και με αυτές τις χάλια ταχύτητες που έχει, αλλά τεσπα... ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 18:19 Η maria_lulu: #47 13-07-11 18:19 Μέσα και εγώ. Θα προσπαθήσω να είμαι πιο ενεργή στο παιχνίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 18:22 Ο Boom έγραψε: #48 13-07-11 18:22 Παίκτες: bluestas95 Demlogic maria_lulu MAYROULIS Miss Brightside Misskit (είπες ότι θες να παίξεις στο επόμενο) vaios13 vassilis497 Εσύ; ΣΕ: Κλεοπάτρα^^ Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 18:23 Η Angelique.: #49 13-07-11 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα^^: Έλενα πας καλά; Click για ανάπτυξη... Υes. Nτάξει σιγά,τόσα Παλέρμο θα γίνουν μωρέ. =) Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλή δύναμη σε όποιον τον έχει στην ομάδα του. Καλό παιχνίδι να έχετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.433 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 19:14 Ο Libertus έγραψε: #50 13-07-11 19:14 Έλα ρε Έλενα , μείνε κι εσύ.Ένας παίκτης είναι σιγά. η Miss Kit σίγουρα θα μπορεί να παίξει?Τη βάλατε μέσα , χωρίς να έχεις γράψει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 19:40 Ο vassilis498: #51 13-07-11 19:40 ρεε μη χαλιέστε τώρα για ένα άτομο... σκεφτείτε και εμάς τους υπόλοιπους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 20:12 Ο Πατρεύς έγραψε: #52 13-07-11 20:12 Ἀνωριμότητες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 20:16 Ο Joaquín έγραψε: #53 13-07-11 20:16 Βάλτε κι εμένα ρε καμμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 20:19 Η MissKit έγραψε: #54 13-07-11 20:19 Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Έλα ρε Έλενα , μείνε κι εσύ.Ένας παίκτης είναι σιγά. η Miss Kit σίγουρα θα μπορεί να παίξει?Τη βάλατε μέσα , χωρίς να έχεις γράψει. Click για ανάπτυξη... Τώρα είδα ότι με βάλανε. ΛΟΛ. Αν ξεκινήσει κατά τον Αύγουστο, παίζω. Για την ώρα έχω ταξιδάκια να κάνω και το μυαλό μου είναι ολίγον αλλού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 20:57 Η Drama Prinzessin: #55 13-07-11 20:57 Παίκτες: Alchemist bluestas95 Demlogic maria_lulu MAYROULIS Miss Brightside Misskit (?) vaios13 vassilis497 Εσύ; ΣΕ: Κλεοπάτρα^^ Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 03:31 Ο foreverfreak: #56 14-07-11 03:31 Aν παιξει η _elena_ και ο fanta, πιαζω κι εγω!! Τι να κανουμε, οι αδυναμιες δεν κρυβονται!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 12:49 Ο tsarachaf: #57 14-07-11 12:49 Mάλλον θα παίξω κι εγώ... Αρκεί να ξεκινάει από τις 29 του μήνα και μετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 15:49 Η Drama Prinzessin: #58 14-07-11 15:49 Παίκτες: Alchemist bluestas95 Demlogic foreverfreak (_elena_, fanta για κοπιάστε! ) maria_lulu MAYROULIS Miss Brightside Misskit (?) tsarachaf vaios13 vassilis497 Εσύ; ΣΕ: Κλεοπάτρα^^ Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Ιουλίου 2011 Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 16:13 Ο Τάσος97 έγραψε: #59 14-07-11 16:13 Είμαι μέσα, Θέλω κι εγώ!!!! (αν και θα είναι το πρώτο μου παιχνίδι να με συγχωρέσετε αν κάνω μ@λ@κίες ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 16:28 Ο Boom έγραψε: #60 14-07-11 16:28 Παίκτες: Alchemist bluestas95 Demlogic foreverfreak (_elena_, fanta για κοπιάστε! ) maria_lulu MAYROULIS Miss Brightside Misskit (?) Τάσος97 tsarachaf vaios13 vassilis497 Εσύ; ΣΕ: Κλεοπάτρα^^ Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ρε συ, αν τον έχεις στην αντίπαλη ομάδα είναι super! Έλα Myrtle, παίξε μαζί μας! Ούτε ένα σεντόνι δεν έγραψα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 17:11 Η Drama Prinzessin: #44 13-07-11 17:11 Έλενα πας καλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 17:13 Ο Catalyst έγραψε: #45 13-07-11 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Myrtle: Βάιε, πες μου ότι κάνεις πλάκα... Click για ανάπτυξη... Άσε με να τρολάρω λίγο βρε myrtle! Να παίξεις κι εσύ, μας έλειψαν τα σεντόνια σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 17:23 Η Myrtle έγραψε: #46 13-07-11 17:23 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Έλα Myrtle, παίξε μαζί μας! Ούτε ένα σεντόνι δεν έγραψα. Click για ανάπτυξη... Ε αφού τελειώσατε πολύ γρήγορα αυτό το γκέιμ! Πότε να προλάβεις; Ρε παιδιά... δεν είναι ότι δεν το θέλω. Λατρεύω Παλέρμο, you know! Αλλά πώς να παίξω χωρίς νετ; Θα μείνω από απουσίες... Αρχική Δημοσίευση από vaios13: Άσε με να τρολάρω λίγο βρε myrtle! Να παίξεις κι εσύ, μας έλειψαν τα σεντόνια σου! Click για ανάπτυξη... Α αν είναι μόνο για τρολλάρισμα, σε αφήνω! Αλλά αν τα λες σοβαρά... πες μου να βγάλω το ρόπαλο από την ντουλάπα! Ειπαμε δεν θα έχω νετ βρε παιδιά και ειδικά μέχρι τέλη Ιουλίου. Από τις 28 και μετά, ίιιιιιιιιισως να έχω λίγο παραπάνω χρόνο και να μπορώ να μπαίνω από το κινητό. Αν δω ότι γίνεται αυτό θα δηλώσω μέχρι τότε σίγουρα! (Να δω βέβαια πώς θα μπορώ να γράφω τα σεντόνια μου από το κινητό και με αυτές τις χάλια ταχύτητες που έχει, αλλά τεσπα... ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 18:19 Η maria_lulu: #47 13-07-11 18:19 Μέσα και εγώ. Θα προσπαθήσω να είμαι πιο ενεργή στο παιχνίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 18:22 Ο Boom έγραψε: #48 13-07-11 18:22 Παίκτες: bluestas95 Demlogic maria_lulu MAYROULIS Miss Brightside Misskit (είπες ότι θες να παίξεις στο επόμενο) vaios13 vassilis497 Εσύ; ΣΕ: Κλεοπάτρα^^ Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 18:23 Η Angelique.: #49 13-07-11 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα^^: Έλενα πας καλά; Click για ανάπτυξη... Υes. Nτάξει σιγά,τόσα Παλέρμο θα γίνουν μωρέ. =) Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλή δύναμη σε όποιον τον έχει στην ομάδα του. Καλό παιχνίδι να έχετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.433 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 19:14 Ο Libertus έγραψε: #50 13-07-11 19:14 Έλα ρε Έλενα , μείνε κι εσύ.Ένας παίκτης είναι σιγά. η Miss Kit σίγουρα θα μπορεί να παίξει?Τη βάλατε μέσα , χωρίς να έχεις γράψει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 19:40 Ο vassilis498: #51 13-07-11 19:40 ρεε μη χαλιέστε τώρα για ένα άτομο... σκεφτείτε και εμάς τους υπόλοιπους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 20:12 Ο Πατρεύς έγραψε: #52 13-07-11 20:12 Ἀνωριμότητες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 20:16 Ο Joaquín έγραψε: #53 13-07-11 20:16 Βάλτε κι εμένα ρε καμμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 20:19 Η MissKit έγραψε: #54 13-07-11 20:19 Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Έλα ρε Έλενα , μείνε κι εσύ.Ένας παίκτης είναι σιγά. η Miss Kit σίγουρα θα μπορεί να παίξει?Τη βάλατε μέσα , χωρίς να έχεις γράψει. Click για ανάπτυξη... Τώρα είδα ότι με βάλανε. ΛΟΛ. Αν ξεκινήσει κατά τον Αύγουστο, παίζω. Για την ώρα έχω ταξιδάκια να κάνω και το μυαλό μου είναι ολίγον αλλού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 20:57 Η Drama Prinzessin: #55 13-07-11 20:57 Παίκτες: Alchemist bluestas95 Demlogic maria_lulu MAYROULIS Miss Brightside Misskit (?) vaios13 vassilis497 Εσύ; ΣΕ: Κλεοπάτρα^^ Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 03:31 Ο foreverfreak: #56 14-07-11 03:31 Aν παιξει η _elena_ και ο fanta, πιαζω κι εγω!! Τι να κανουμε, οι αδυναμιες δεν κρυβονται!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 12:49 Ο tsarachaf: #57 14-07-11 12:49 Mάλλον θα παίξω κι εγώ... Αρκεί να ξεκινάει από τις 29 του μήνα και μετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 15:49 Η Drama Prinzessin: #58 14-07-11 15:49 Παίκτες: Alchemist bluestas95 Demlogic foreverfreak (_elena_, fanta για κοπιάστε! ) maria_lulu MAYROULIS Miss Brightside Misskit (?) tsarachaf vaios13 vassilis497 Εσύ; ΣΕ: Κλεοπάτρα^^ Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Ιουλίου 2011 Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 16:13 Ο Τάσος97 έγραψε: #59 14-07-11 16:13 Είμαι μέσα, Θέλω κι εγώ!!!! (αν και θα είναι το πρώτο μου παιχνίδι να με συγχωρέσετε αν κάνω μ@λ@κίες ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 16:28 Ο Boom έγραψε: #60 14-07-11 16:28 Παίκτες: Alchemist bluestas95 Demlogic foreverfreak (_elena_, fanta για κοπιάστε! ) maria_lulu MAYROULIS Miss Brightside Misskit (?) Τάσος97 tsarachaf vaios13 vassilis497 Εσύ; ΣΕ: Κλεοπάτρα^^ Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έλενα πας καλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 17:13 Ο Catalyst έγραψε: #45 13-07-11 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Myrtle: Βάιε, πες μου ότι κάνεις πλάκα... Click για ανάπτυξη... Άσε με να τρολάρω λίγο βρε myrtle! Να παίξεις κι εσύ, μας έλειψαν τα σεντόνια σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 17:23 Η Myrtle έγραψε: #46 13-07-11 17:23 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Έλα Myrtle, παίξε μαζί μας! Ούτε ένα σεντόνι δεν έγραψα. Click για ανάπτυξη... Ε αφού τελειώσατε πολύ γρήγορα αυτό το γκέιμ! Πότε να προλάβεις; Ρε παιδιά... δεν είναι ότι δεν το θέλω. Λατρεύω Παλέρμο, you know! Αλλά πώς να παίξω χωρίς νετ; Θα μείνω από απουσίες... Αρχική Δημοσίευση από vaios13: Άσε με να τρολάρω λίγο βρε myrtle! Να παίξεις κι εσύ, μας έλειψαν τα σεντόνια σου! Click για ανάπτυξη... Α αν είναι μόνο για τρολλάρισμα, σε αφήνω! Αλλά αν τα λες σοβαρά... πες μου να βγάλω το ρόπαλο από την ντουλάπα! Ειπαμε δεν θα έχω νετ βρε παιδιά και ειδικά μέχρι τέλη Ιουλίου. Από τις 28 και μετά, ίιιιιιιιιισως να έχω λίγο παραπάνω χρόνο και να μπορώ να μπαίνω από το κινητό. Αν δω ότι γίνεται αυτό θα δηλώσω μέχρι τότε σίγουρα! (Να δω βέβαια πώς θα μπορώ να γράφω τα σεντόνια μου από το κινητό και με αυτές τις χάλια ταχύτητες που έχει, αλλά τεσπα... ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 18:19 Η maria_lulu: #47 13-07-11 18:19 Μέσα και εγώ. Θα προσπαθήσω να είμαι πιο ενεργή στο παιχνίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 18:22 Ο Boom έγραψε: #48 13-07-11 18:22 Παίκτες: bluestas95 Demlogic maria_lulu MAYROULIS Miss Brightside Misskit (είπες ότι θες να παίξεις στο επόμενο) vaios13 vassilis497 Εσύ; ΣΕ: Κλεοπάτρα^^ Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 18:23 Η Angelique.: #49 13-07-11 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα^^: Έλενα πας καλά; Click για ανάπτυξη... Υes. Nτάξει σιγά,τόσα Παλέρμο θα γίνουν μωρέ. =) Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλή δύναμη σε όποιον τον έχει στην ομάδα του. Καλό παιχνίδι να έχετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.433 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 19:14 Ο Libertus έγραψε: #50 13-07-11 19:14 Έλα ρε Έλενα , μείνε κι εσύ.Ένας παίκτης είναι σιγά. η Miss Kit σίγουρα θα μπορεί να παίξει?Τη βάλατε μέσα , χωρίς να έχεις γράψει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 19:40 Ο vassilis498: #51 13-07-11 19:40 ρεε μη χαλιέστε τώρα για ένα άτομο... σκεφτείτε και εμάς τους υπόλοιπους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 20:12 Ο Πατρεύς έγραψε: #52 13-07-11 20:12 Ἀνωριμότητες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 20:16 Ο Joaquín έγραψε: #53 13-07-11 20:16 Βάλτε κι εμένα ρε καμμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 20:19 Η MissKit έγραψε: #54 13-07-11 20:19 Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Έλα ρε Έλενα , μείνε κι εσύ.Ένας παίκτης είναι σιγά. η Miss Kit σίγουρα θα μπορεί να παίξει?Τη βάλατε μέσα , χωρίς να έχεις γράψει. Click για ανάπτυξη... Τώρα είδα ότι με βάλανε. ΛΟΛ. Αν ξεκινήσει κατά τον Αύγουστο, παίζω. Για την ώρα έχω ταξιδάκια να κάνω και το μυαλό μου είναι ολίγον αλλού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 20:57 Η Drama Prinzessin: #55 13-07-11 20:57 Παίκτες: Alchemist bluestas95 Demlogic maria_lulu MAYROULIS Miss Brightside Misskit (?) vaios13 vassilis497 Εσύ; ΣΕ: Κλεοπάτρα^^ Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 03:31 Ο foreverfreak: #56 14-07-11 03:31 Aν παιξει η _elena_ και ο fanta, πιαζω κι εγω!! Τι να κανουμε, οι αδυναμιες δεν κρυβονται!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 12:49 Ο tsarachaf: #57 14-07-11 12:49 Mάλλον θα παίξω κι εγώ... Αρκεί να ξεκινάει από τις 29 του μήνα και μετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 15:49 Η Drama Prinzessin: #58 14-07-11 15:49 Παίκτες: Alchemist bluestas95 Demlogic foreverfreak (_elena_, fanta για κοπιάστε! ) maria_lulu MAYROULIS Miss Brightside Misskit (?) tsarachaf vaios13 vassilis497 Εσύ; ΣΕ: Κλεοπάτρα^^ Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Ιουλίου 2011 Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 16:13 Ο Τάσος97 έγραψε: #59 14-07-11 16:13 Είμαι μέσα, Θέλω κι εγώ!!!! (αν και θα είναι το πρώτο μου παιχνίδι να με συγχωρέσετε αν κάνω μ@λ@κίες ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 16:28 Ο Boom έγραψε: #60 14-07-11 16:28 Παίκτες: Alchemist bluestas95 Demlogic foreverfreak (_elena_, fanta για κοπιάστε! ) maria_lulu MAYROULIS Miss Brightside Misskit (?) Τάσος97 tsarachaf vaios13 vassilis497 Εσύ; ΣΕ: Κλεοπάτρα^^ Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Myrtle: Βάιε, πες μου ότι κάνεις πλάκα... Click για ανάπτυξη... Άσε με να τρολάρω λίγο βρε myrtle! Να παίξεις κι εσύ, μας έλειψαν τα σεντόνια σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 17:23 Η Myrtle έγραψε: #46 13-07-11 17:23 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Έλα Myrtle, παίξε μαζί μας! Ούτε ένα σεντόνι δεν έγραψα. Click για ανάπτυξη... Ε αφού τελειώσατε πολύ γρήγορα αυτό το γκέιμ! Πότε να προλάβεις; Ρε παιδιά... δεν είναι ότι δεν το θέλω. Λατρεύω Παλέρμο, you know! Αλλά πώς να παίξω χωρίς νετ; Θα μείνω από απουσίες... Αρχική Δημοσίευση από vaios13: Άσε με να τρολάρω λίγο βρε myrtle! Να παίξεις κι εσύ, μας έλειψαν τα σεντόνια σου! Click για ανάπτυξη... Α αν είναι μόνο για τρολλάρισμα, σε αφήνω! Αλλά αν τα λες σοβαρά... πες μου να βγάλω το ρόπαλο από την ντουλάπα! Ειπαμε δεν θα έχω νετ βρε παιδιά και ειδικά μέχρι τέλη Ιουλίου. Από τις 28 και μετά, ίιιιιιιιιισως να έχω λίγο παραπάνω χρόνο και να μπορώ να μπαίνω από το κινητό. Αν δω ότι γίνεται αυτό θα δηλώσω μέχρι τότε σίγουρα! (Να δω βέβαια πώς θα μπορώ να γράφω τα σεντόνια μου από το κινητό και με αυτές τις χάλια ταχύτητες που έχει, αλλά τεσπα... ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 18:19 Η maria_lulu: #47 13-07-11 18:19 Μέσα και εγώ. Θα προσπαθήσω να είμαι πιο ενεργή στο παιχνίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 18:22 Ο Boom έγραψε: #48 13-07-11 18:22 Παίκτες: bluestas95 Demlogic maria_lulu MAYROULIS Miss Brightside Misskit (είπες ότι θες να παίξεις στο επόμενο) vaios13 vassilis497 Εσύ; ΣΕ: Κλεοπάτρα^^ Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 18:23 Η Angelique.: #49 13-07-11 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα^^: Έλενα πας καλά; Click για ανάπτυξη... Υes. Nτάξει σιγά,τόσα Παλέρμο θα γίνουν μωρέ. =) Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλή δύναμη σε όποιον τον έχει στην ομάδα του. Καλό παιχνίδι να έχετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.433 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 19:14 Ο Libertus έγραψε: #50 13-07-11 19:14 Έλα ρε Έλενα , μείνε κι εσύ.Ένας παίκτης είναι σιγά. η Miss Kit σίγουρα θα μπορεί να παίξει?Τη βάλατε μέσα , χωρίς να έχεις γράψει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 19:40 Ο vassilis498: #51 13-07-11 19:40 ρεε μη χαλιέστε τώρα για ένα άτομο... σκεφτείτε και εμάς τους υπόλοιπους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 20:12 Ο Πατρεύς έγραψε: #52 13-07-11 20:12 Ἀνωριμότητες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 20:16 Ο Joaquín έγραψε: #53 13-07-11 20:16 Βάλτε κι εμένα ρε καμμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 20:19 Η MissKit έγραψε: #54 13-07-11 20:19 Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Έλα ρε Έλενα , μείνε κι εσύ.Ένας παίκτης είναι σιγά. η Miss Kit σίγουρα θα μπορεί να παίξει?Τη βάλατε μέσα , χωρίς να έχεις γράψει. Click για ανάπτυξη... Τώρα είδα ότι με βάλανε. ΛΟΛ. Αν ξεκινήσει κατά τον Αύγουστο, παίζω. Για την ώρα έχω ταξιδάκια να κάνω και το μυαλό μου είναι ολίγον αλλού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 20:57 Η Drama Prinzessin: #55 13-07-11 20:57 Παίκτες: Alchemist bluestas95 Demlogic maria_lulu MAYROULIS Miss Brightside Misskit (?) vaios13 vassilis497 Εσύ; ΣΕ: Κλεοπάτρα^^ Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 03:31 Ο foreverfreak: #56 14-07-11 03:31 Aν παιξει η _elena_ και ο fanta, πιαζω κι εγω!! Τι να κανουμε, οι αδυναμιες δεν κρυβονται!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 12:49 Ο tsarachaf: #57 14-07-11 12:49 Mάλλον θα παίξω κι εγώ... Αρκεί να ξεκινάει από τις 29 του μήνα και μετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 15:49 Η Drama Prinzessin: #58 14-07-11 15:49 Παίκτες: Alchemist bluestas95 Demlogic foreverfreak (_elena_, fanta για κοπιάστε! ) maria_lulu MAYROULIS Miss Brightside Misskit (?) tsarachaf vaios13 vassilis497 Εσύ; ΣΕ: Κλεοπάτρα^^ Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Ιουλίου 2011 Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 16:13 Ο Τάσος97 έγραψε: #59 14-07-11 16:13 Είμαι μέσα, Θέλω κι εγώ!!!! (αν και θα είναι το πρώτο μου παιχνίδι να με συγχωρέσετε αν κάνω μ@λ@κίες ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 16:28 Ο Boom έγραψε: #60 14-07-11 16:28 Παίκτες: Alchemist bluestas95 Demlogic foreverfreak (_elena_, fanta για κοπιάστε! ) maria_lulu MAYROULIS Miss Brightside Misskit (?) Τάσος97 tsarachaf vaios13 vassilis497 Εσύ; ΣΕ: Κλεοπάτρα^^ Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από theodora: Έλα Myrtle, παίξε μαζί μας! Ούτε ένα σεντόνι δεν έγραψα. Click για ανάπτυξη... Ε αφού τελειώσατε πολύ γρήγορα αυτό το γκέιμ! Πότε να προλάβεις; Ρε παιδιά... δεν είναι ότι δεν το θέλω. Λατρεύω Παλέρμο, you know! Αλλά πώς να παίξω χωρίς νετ; Θα μείνω από απουσίες... Αρχική Δημοσίευση από vaios13: Άσε με να τρολάρω λίγο βρε myrtle! Να παίξεις κι εσύ, μας έλειψαν τα σεντόνια σου! Click για ανάπτυξη... Α αν είναι μόνο για τρολλάρισμα, σε αφήνω! Αλλά αν τα λες σοβαρά... πες μου να βγάλω το ρόπαλο από την ντουλάπα! Ειπαμε δεν θα έχω νετ βρε παιδιά και ειδικά μέχρι τέλη Ιουλίου. Από τις 28 και μετά, ίιιιιιιιιισως να έχω λίγο παραπάνω χρόνο και να μπορώ να μπαίνω από το κινητό. Αν δω ότι γίνεται αυτό θα δηλώσω μέχρι τότε σίγουρα! (Να δω βέβαια πώς θα μπορώ να γράφω τα σεντόνια μου από το κινητό και με αυτές τις χάλια ταχύτητες που έχει, αλλά τεσπα... ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 18:19 Η maria_lulu: #47 13-07-11 18:19 Μέσα και εγώ. Θα προσπαθήσω να είμαι πιο ενεργή στο παιχνίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 18:22 Ο Boom έγραψε: #48 13-07-11 18:22 Παίκτες: bluestas95 Demlogic maria_lulu MAYROULIS Miss Brightside Misskit (είπες ότι θες να παίξεις στο επόμενο) vaios13 vassilis497 Εσύ; ΣΕ: Κλεοπάτρα^^ Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 18:23 Η Angelique.: #49 13-07-11 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα^^: Έλενα πας καλά; Click για ανάπτυξη... Υes. Nτάξει σιγά,τόσα Παλέρμο θα γίνουν μωρέ. =) Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλή δύναμη σε όποιον τον έχει στην ομάδα του. Καλό παιχνίδι να έχετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.433 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 19:14 Ο Libertus έγραψε: #50 13-07-11 19:14 Έλα ρε Έλενα , μείνε κι εσύ.Ένας παίκτης είναι σιγά. η Miss Kit σίγουρα θα μπορεί να παίξει?Τη βάλατε μέσα , χωρίς να έχεις γράψει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 19:40 Ο vassilis498: #51 13-07-11 19:40 ρεε μη χαλιέστε τώρα για ένα άτομο... σκεφτείτε και εμάς τους υπόλοιπους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 20:12 Ο Πατρεύς έγραψε: #52 13-07-11 20:12 Ἀνωριμότητες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 20:16 Ο Joaquín έγραψε: #53 13-07-11 20:16 Βάλτε κι εμένα ρε καμμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 20:19 Η MissKit έγραψε: #54 13-07-11 20:19 Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Έλα ρε Έλενα , μείνε κι εσύ.Ένας παίκτης είναι σιγά. η Miss Kit σίγουρα θα μπορεί να παίξει?Τη βάλατε μέσα , χωρίς να έχεις γράψει. Click για ανάπτυξη... Τώρα είδα ότι με βάλανε. ΛΟΛ. Αν ξεκινήσει κατά τον Αύγουστο, παίζω. Για την ώρα έχω ταξιδάκια να κάνω και το μυαλό μου είναι ολίγον αλλού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 20:57 Η Drama Prinzessin: #55 13-07-11 20:57 Παίκτες: Alchemist bluestas95 Demlogic maria_lulu MAYROULIS Miss Brightside Misskit (?) vaios13 vassilis497 Εσύ; ΣΕ: Κλεοπάτρα^^ Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 03:31 Ο foreverfreak: #56 14-07-11 03:31 Aν παιξει η _elena_ και ο fanta, πιαζω κι εγω!! Τι να κανουμε, οι αδυναμιες δεν κρυβονται!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 12:49 Ο tsarachaf: #57 14-07-11 12:49 Mάλλον θα παίξω κι εγώ... Αρκεί να ξεκινάει από τις 29 του μήνα και μετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 15:49 Η Drama Prinzessin: #58 14-07-11 15:49 Παίκτες: Alchemist bluestas95 Demlogic foreverfreak (_elena_, fanta για κοπιάστε! ) maria_lulu MAYROULIS Miss Brightside Misskit (?) tsarachaf vaios13 vassilis497 Εσύ; ΣΕ: Κλεοπάτρα^^ Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Ιουλίου 2011 Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 16:13 Ο Τάσος97 έγραψε: #59 14-07-11 16:13 Είμαι μέσα, Θέλω κι εγώ!!!! (αν και θα είναι το πρώτο μου παιχνίδι να με συγχωρέσετε αν κάνω μ@λ@κίες ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 16:28 Ο Boom έγραψε: #60 14-07-11 16:28 Παίκτες: Alchemist bluestas95 Demlogic foreverfreak (_elena_, fanta για κοπιάστε! ) maria_lulu MAYROULIS Miss Brightside Misskit (?) Τάσος97 tsarachaf vaios13 vassilis497 Εσύ; ΣΕ: Κλεοπάτρα^^ Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μέσα και εγώ. Θα προσπαθήσω να είμαι πιο ενεργή στο παιχνίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 18:22 Ο Boom έγραψε: #48 13-07-11 18:22 Παίκτες: bluestas95 Demlogic maria_lulu MAYROULIS Miss Brightside Misskit (είπες ότι θες να παίξεις στο επόμενο) vaios13 vassilis497 Εσύ; ΣΕ: Κλεοπάτρα^^ Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 18:23 Η Angelique.: #49 13-07-11 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα^^: Έλενα πας καλά; Click για ανάπτυξη... Υes. Nτάξει σιγά,τόσα Παλέρμο θα γίνουν μωρέ. =) Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλή δύναμη σε όποιον τον έχει στην ομάδα του. Καλό παιχνίδι να έχετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.433 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 19:14 Ο Libertus έγραψε: #50 13-07-11 19:14 Έλα ρε Έλενα , μείνε κι εσύ.Ένας παίκτης είναι σιγά. η Miss Kit σίγουρα θα μπορεί να παίξει?Τη βάλατε μέσα , χωρίς να έχεις γράψει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 19:40 Ο vassilis498: #51 13-07-11 19:40 ρεε μη χαλιέστε τώρα για ένα άτομο... σκεφτείτε και εμάς τους υπόλοιπους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 20:12 Ο Πατρεύς έγραψε: #52 13-07-11 20:12 Ἀνωριμότητες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 20:16 Ο Joaquín έγραψε: #53 13-07-11 20:16 Βάλτε κι εμένα ρε καμμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 20:19 Η MissKit έγραψε: #54 13-07-11 20:19 Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Έλα ρε Έλενα , μείνε κι εσύ.Ένας παίκτης είναι σιγά. η Miss Kit σίγουρα θα μπορεί να παίξει?Τη βάλατε μέσα , χωρίς να έχεις γράψει. Click για ανάπτυξη... Τώρα είδα ότι με βάλανε. ΛΟΛ. Αν ξεκινήσει κατά τον Αύγουστο, παίζω. Για την ώρα έχω ταξιδάκια να κάνω και το μυαλό μου είναι ολίγον αλλού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 20:57 Η Drama Prinzessin: #55 13-07-11 20:57 Παίκτες: Alchemist bluestas95 Demlogic maria_lulu MAYROULIS Miss Brightside Misskit (?) vaios13 vassilis497 Εσύ; ΣΕ: Κλεοπάτρα^^ Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 03:31 Ο foreverfreak: #56 14-07-11 03:31 Aν παιξει η _elena_ και ο fanta, πιαζω κι εγω!! Τι να κανουμε, οι αδυναμιες δεν κρυβονται!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 12:49 Ο tsarachaf: #57 14-07-11 12:49 Mάλλον θα παίξω κι εγώ... Αρκεί να ξεκινάει από τις 29 του μήνα και μετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 15:49 Η Drama Prinzessin: #58 14-07-11 15:49 Παίκτες: Alchemist bluestas95 Demlogic foreverfreak (_elena_, fanta για κοπιάστε! ) maria_lulu MAYROULIS Miss Brightside Misskit (?) tsarachaf vaios13 vassilis497 Εσύ; ΣΕ: Κλεοπάτρα^^ Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Ιουλίου 2011 Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 16:13 Ο Τάσος97 έγραψε: #59 14-07-11 16:13 Είμαι μέσα, Θέλω κι εγώ!!!! (αν και θα είναι το πρώτο μου παιχνίδι να με συγχωρέσετε αν κάνω μ@λ@κίες ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 16:28 Ο Boom έγραψε: #60 14-07-11 16:28 Παίκτες: Alchemist bluestas95 Demlogic foreverfreak (_elena_, fanta για κοπιάστε! ) maria_lulu MAYROULIS Miss Brightside Misskit (?) Τάσος97 tsarachaf vaios13 vassilis497 Εσύ; ΣΕ: Κλεοπάτρα^^ Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παίκτες: bluestas95 Demlogic maria_lulu MAYROULIS Miss Brightside Misskit (είπες ότι θες να παίξεις στο επόμενο) vaios13 vassilis497 Εσύ; ΣΕ: Κλεοπάτρα^^ Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 18:23 Η Angelique.: #49 13-07-11 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα^^: Έλενα πας καλά; Click για ανάπτυξη... Υes. Nτάξει σιγά,τόσα Παλέρμο θα γίνουν μωρέ. =) Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλή δύναμη σε όποιον τον έχει στην ομάδα του. Καλό παιχνίδι να έχετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.433 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 19:14 Ο Libertus έγραψε: #50 13-07-11 19:14 Έλα ρε Έλενα , μείνε κι εσύ.Ένας παίκτης είναι σιγά. η Miss Kit σίγουρα θα μπορεί να παίξει?Τη βάλατε μέσα , χωρίς να έχεις γράψει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 19:40 Ο vassilis498: #51 13-07-11 19:40 ρεε μη χαλιέστε τώρα για ένα άτομο... σκεφτείτε και εμάς τους υπόλοιπους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 20:12 Ο Πατρεύς έγραψε: #52 13-07-11 20:12 Ἀνωριμότητες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 20:16 Ο Joaquín έγραψε: #53 13-07-11 20:16 Βάλτε κι εμένα ρε καμμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 20:19 Η MissKit έγραψε: #54 13-07-11 20:19 Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Έλα ρε Έλενα , μείνε κι εσύ.Ένας παίκτης είναι σιγά. η Miss Kit σίγουρα θα μπορεί να παίξει?Τη βάλατε μέσα , χωρίς να έχεις γράψει. Click για ανάπτυξη... Τώρα είδα ότι με βάλανε. ΛΟΛ. Αν ξεκινήσει κατά τον Αύγουστο, παίζω. Για την ώρα έχω ταξιδάκια να κάνω και το μυαλό μου είναι ολίγον αλλού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 20:57 Η Drama Prinzessin: #55 13-07-11 20:57 Παίκτες: Alchemist bluestas95 Demlogic maria_lulu MAYROULIS Miss Brightside Misskit (?) vaios13 vassilis497 Εσύ; ΣΕ: Κλεοπάτρα^^ Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 03:31 Ο foreverfreak: #56 14-07-11 03:31 Aν παιξει η _elena_ και ο fanta, πιαζω κι εγω!! Τι να κανουμε, οι αδυναμιες δεν κρυβονται!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 12:49 Ο tsarachaf: #57 14-07-11 12:49 Mάλλον θα παίξω κι εγώ... Αρκεί να ξεκινάει από τις 29 του μήνα και μετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 15:49 Η Drama Prinzessin: #58 14-07-11 15:49 Παίκτες: Alchemist bluestas95 Demlogic foreverfreak (_elena_, fanta για κοπιάστε! ) maria_lulu MAYROULIS Miss Brightside Misskit (?) tsarachaf vaios13 vassilis497 Εσύ; ΣΕ: Κλεοπάτρα^^ Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Ιουλίου 2011 Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 16:13 Ο Τάσος97 έγραψε: #59 14-07-11 16:13 Είμαι μέσα, Θέλω κι εγώ!!!! (αν και θα είναι το πρώτο μου παιχνίδι να με συγχωρέσετε αν κάνω μ@λ@κίες ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 16:28 Ο Boom έγραψε: #60 14-07-11 16:28 Παίκτες: Alchemist bluestas95 Demlogic foreverfreak (_elena_, fanta για κοπιάστε! ) maria_lulu MAYROULIS Miss Brightside Misskit (?) Τάσος97 tsarachaf vaios13 vassilis497 Εσύ; ΣΕ: Κλεοπάτρα^^ Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα^^: Έλενα πας καλά; Click για ανάπτυξη... Υes. Nτάξει σιγά,τόσα Παλέρμο θα γίνουν μωρέ. =) Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλή δύναμη σε όποιον τον έχει στην ομάδα του. Καλό παιχνίδι να έχετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.433 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 19:14 Ο Libertus έγραψε: #50 13-07-11 19:14 Έλα ρε Έλενα , μείνε κι εσύ.Ένας παίκτης είναι σιγά. η Miss Kit σίγουρα θα μπορεί να παίξει?Τη βάλατε μέσα , χωρίς να έχεις γράψει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 19:40 Ο vassilis498: #51 13-07-11 19:40 ρεε μη χαλιέστε τώρα για ένα άτομο... σκεφτείτε και εμάς τους υπόλοιπους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 20:12 Ο Πατρεύς έγραψε: #52 13-07-11 20:12 Ἀνωριμότητες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 20:16 Ο Joaquín έγραψε: #53 13-07-11 20:16 Βάλτε κι εμένα ρε καμμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 20:19 Η MissKit έγραψε: #54 13-07-11 20:19 Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Έλα ρε Έλενα , μείνε κι εσύ.Ένας παίκτης είναι σιγά. η Miss Kit σίγουρα θα μπορεί να παίξει?Τη βάλατε μέσα , χωρίς να έχεις γράψει. Click για ανάπτυξη... Τώρα είδα ότι με βάλανε. ΛΟΛ. Αν ξεκινήσει κατά τον Αύγουστο, παίζω. Για την ώρα έχω ταξιδάκια να κάνω και το μυαλό μου είναι ολίγον αλλού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 20:57 Η Drama Prinzessin: #55 13-07-11 20:57 Παίκτες: Alchemist bluestas95 Demlogic maria_lulu MAYROULIS Miss Brightside Misskit (?) vaios13 vassilis497 Εσύ; ΣΕ: Κλεοπάτρα^^ Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 03:31 Ο foreverfreak: #56 14-07-11 03:31 Aν παιξει η _elena_ και ο fanta, πιαζω κι εγω!! Τι να κανουμε, οι αδυναμιες δεν κρυβονται!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 12:49 Ο tsarachaf: #57 14-07-11 12:49 Mάλλον θα παίξω κι εγώ... Αρκεί να ξεκινάει από τις 29 του μήνα και μετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 15:49 Η Drama Prinzessin: #58 14-07-11 15:49 Παίκτες: Alchemist bluestas95 Demlogic foreverfreak (_elena_, fanta για κοπιάστε! ) maria_lulu MAYROULIS Miss Brightside Misskit (?) tsarachaf vaios13 vassilis497 Εσύ; ΣΕ: Κλεοπάτρα^^ Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Ιουλίου 2011 Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 16:13 Ο Τάσος97 έγραψε: #59 14-07-11 16:13 Είμαι μέσα, Θέλω κι εγώ!!!! (αν και θα είναι το πρώτο μου παιχνίδι να με συγχωρέσετε αν κάνω μ@λ@κίες ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 16:28 Ο Boom έγραψε: #60 14-07-11 16:28 Παίκτες: Alchemist bluestas95 Demlogic foreverfreak (_elena_, fanta για κοπιάστε! ) maria_lulu MAYROULIS Miss Brightside Misskit (?) Τάσος97 tsarachaf vaios13 vassilis497 Εσύ; ΣΕ: Κλεοπάτρα^^ Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έλα ρε Έλενα , μείνε κι εσύ.Ένας παίκτης είναι σιγά. η Miss Kit σίγουρα θα μπορεί να παίξει?Τη βάλατε μέσα , χωρίς να έχεις γράψει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 19:40 Ο vassilis498: #51 13-07-11 19:40 ρεε μη χαλιέστε τώρα για ένα άτομο... σκεφτείτε και εμάς τους υπόλοιπους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 20:12 Ο Πατρεύς έγραψε: #52 13-07-11 20:12 Ἀνωριμότητες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 20:16 Ο Joaquín έγραψε: #53 13-07-11 20:16 Βάλτε κι εμένα ρε καμμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 20:19 Η MissKit έγραψε: #54 13-07-11 20:19 Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Έλα ρε Έλενα , μείνε κι εσύ.Ένας παίκτης είναι σιγά. η Miss Kit σίγουρα θα μπορεί να παίξει?Τη βάλατε μέσα , χωρίς να έχεις γράψει. Click για ανάπτυξη... Τώρα είδα ότι με βάλανε. ΛΟΛ. Αν ξεκινήσει κατά τον Αύγουστο, παίζω. Για την ώρα έχω ταξιδάκια να κάνω και το μυαλό μου είναι ολίγον αλλού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 20:57 Η Drama Prinzessin: #55 13-07-11 20:57 Παίκτες: Alchemist bluestas95 Demlogic maria_lulu MAYROULIS Miss Brightside Misskit (?) vaios13 vassilis497 Εσύ; ΣΕ: Κλεοπάτρα^^ Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 03:31 Ο foreverfreak: #56 14-07-11 03:31 Aν παιξει η _elena_ και ο fanta, πιαζω κι εγω!! Τι να κανουμε, οι αδυναμιες δεν κρυβονται!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 12:49 Ο tsarachaf: #57 14-07-11 12:49 Mάλλον θα παίξω κι εγώ... Αρκεί να ξεκινάει από τις 29 του μήνα και μετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 15:49 Η Drama Prinzessin: #58 14-07-11 15:49 Παίκτες: Alchemist bluestas95 Demlogic foreverfreak (_elena_, fanta για κοπιάστε! ) maria_lulu MAYROULIS Miss Brightside Misskit (?) tsarachaf vaios13 vassilis497 Εσύ; ΣΕ: Κλεοπάτρα^^ Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Ιουλίου 2011 Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 16:13 Ο Τάσος97 έγραψε: #59 14-07-11 16:13 Είμαι μέσα, Θέλω κι εγώ!!!! (αν και θα είναι το πρώτο μου παιχνίδι να με συγχωρέσετε αν κάνω μ@λ@κίες ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 16:28 Ο Boom έγραψε: #60 14-07-11 16:28 Παίκτες: Alchemist bluestas95 Demlogic foreverfreak (_elena_, fanta για κοπιάστε! ) maria_lulu MAYROULIS Miss Brightside Misskit (?) Τάσος97 tsarachaf vaios13 vassilis497 Εσύ; ΣΕ: Κλεοπάτρα^^ Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ρεε μη χαλιέστε τώρα για ένα άτομο... σκεφτείτε και εμάς τους υπόλοιπους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 20:12 Ο Πατρεύς έγραψε: #52 13-07-11 20:12 Ἀνωριμότητες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 20:16 Ο Joaquín έγραψε: #53 13-07-11 20:16 Βάλτε κι εμένα ρε καμμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 20:19 Η MissKit έγραψε: #54 13-07-11 20:19 Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Έλα ρε Έλενα , μείνε κι εσύ.Ένας παίκτης είναι σιγά. η Miss Kit σίγουρα θα μπορεί να παίξει?Τη βάλατε μέσα , χωρίς να έχεις γράψει. Click για ανάπτυξη... Τώρα είδα ότι με βάλανε. ΛΟΛ. Αν ξεκινήσει κατά τον Αύγουστο, παίζω. Για την ώρα έχω ταξιδάκια να κάνω και το μυαλό μου είναι ολίγον αλλού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 20:57 Η Drama Prinzessin: #55 13-07-11 20:57 Παίκτες: Alchemist bluestas95 Demlogic maria_lulu MAYROULIS Miss Brightside Misskit (?) vaios13 vassilis497 Εσύ; ΣΕ: Κλεοπάτρα^^ Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 03:31 Ο foreverfreak: #56 14-07-11 03:31 Aν παιξει η _elena_ και ο fanta, πιαζω κι εγω!! Τι να κανουμε, οι αδυναμιες δεν κρυβονται!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 12:49 Ο tsarachaf: #57 14-07-11 12:49 Mάλλον θα παίξω κι εγώ... Αρκεί να ξεκινάει από τις 29 του μήνα και μετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 15:49 Η Drama Prinzessin: #58 14-07-11 15:49 Παίκτες: Alchemist bluestas95 Demlogic foreverfreak (_elena_, fanta για κοπιάστε! ) maria_lulu MAYROULIS Miss Brightside Misskit (?) tsarachaf vaios13 vassilis497 Εσύ; ΣΕ: Κλεοπάτρα^^ Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Ιουλίου 2011 Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 16:13 Ο Τάσος97 έγραψε: #59 14-07-11 16:13 Είμαι μέσα, Θέλω κι εγώ!!!! (αν και θα είναι το πρώτο μου παιχνίδι να με συγχωρέσετε αν κάνω μ@λ@κίες ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 16:28 Ο Boom έγραψε: #60 14-07-11 16:28 Παίκτες: Alchemist bluestas95 Demlogic foreverfreak (_elena_, fanta για κοπιάστε! ) maria_lulu MAYROULIS Miss Brightside Misskit (?) Τάσος97 tsarachaf vaios13 vassilis497 Εσύ; ΣΕ: Κλεοπάτρα^^ Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ἀνωριμότητες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 20:16 Ο Joaquín έγραψε: #53 13-07-11 20:16 Βάλτε κι εμένα ρε καμμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 20:19 Η MissKit έγραψε: #54 13-07-11 20:19 Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Έλα ρε Έλενα , μείνε κι εσύ.Ένας παίκτης είναι σιγά. η Miss Kit σίγουρα θα μπορεί να παίξει?Τη βάλατε μέσα , χωρίς να έχεις γράψει. Click για ανάπτυξη... Τώρα είδα ότι με βάλανε. ΛΟΛ. Αν ξεκινήσει κατά τον Αύγουστο, παίζω. Για την ώρα έχω ταξιδάκια να κάνω και το μυαλό μου είναι ολίγον αλλού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 20:57 Η Drama Prinzessin: #55 13-07-11 20:57 Παίκτες: Alchemist bluestas95 Demlogic maria_lulu MAYROULIS Miss Brightside Misskit (?) vaios13 vassilis497 Εσύ; ΣΕ: Κλεοπάτρα^^ Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 03:31 Ο foreverfreak: #56 14-07-11 03:31 Aν παιξει η _elena_ και ο fanta, πιαζω κι εγω!! Τι να κανουμε, οι αδυναμιες δεν κρυβονται!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 12:49 Ο tsarachaf: #57 14-07-11 12:49 Mάλλον θα παίξω κι εγώ... Αρκεί να ξεκινάει από τις 29 του μήνα και μετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 15:49 Η Drama Prinzessin: #58 14-07-11 15:49 Παίκτες: Alchemist bluestas95 Demlogic foreverfreak (_elena_, fanta για κοπιάστε! ) maria_lulu MAYROULIS Miss Brightside Misskit (?) tsarachaf vaios13 vassilis497 Εσύ; ΣΕ: Κλεοπάτρα^^ Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Ιουλίου 2011 Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 16:13 Ο Τάσος97 έγραψε: #59 14-07-11 16:13 Είμαι μέσα, Θέλω κι εγώ!!!! (αν και θα είναι το πρώτο μου παιχνίδι να με συγχωρέσετε αν κάνω μ@λ@κίες ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 16:28 Ο Boom έγραψε: #60 14-07-11 16:28 Παίκτες: Alchemist bluestas95 Demlogic foreverfreak (_elena_, fanta για κοπιάστε! ) maria_lulu MAYROULIS Miss Brightside Misskit (?) Τάσος97 tsarachaf vaios13 vassilis497 Εσύ; ΣΕ: Κλεοπάτρα^^ Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Βάλτε κι εμένα ρε καμμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 20:19 Η MissKit έγραψε: #54 13-07-11 20:19 Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Έλα ρε Έλενα , μείνε κι εσύ.Ένας παίκτης είναι σιγά. η Miss Kit σίγουρα θα μπορεί να παίξει?Τη βάλατε μέσα , χωρίς να έχεις γράψει. Click για ανάπτυξη... Τώρα είδα ότι με βάλανε. ΛΟΛ. Αν ξεκινήσει κατά τον Αύγουστο, παίζω. Για την ώρα έχω ταξιδάκια να κάνω και το μυαλό μου είναι ολίγον αλλού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 20:57 Η Drama Prinzessin: #55 13-07-11 20:57 Παίκτες: Alchemist bluestas95 Demlogic maria_lulu MAYROULIS Miss Brightside Misskit (?) vaios13 vassilis497 Εσύ; ΣΕ: Κλεοπάτρα^^ Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 03:31 Ο foreverfreak: #56 14-07-11 03:31 Aν παιξει η _elena_ και ο fanta, πιαζω κι εγω!! Τι να κανουμε, οι αδυναμιες δεν κρυβονται!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 12:49 Ο tsarachaf: #57 14-07-11 12:49 Mάλλον θα παίξω κι εγώ... Αρκεί να ξεκινάει από τις 29 του μήνα και μετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 15:49 Η Drama Prinzessin: #58 14-07-11 15:49 Παίκτες: Alchemist bluestas95 Demlogic foreverfreak (_elena_, fanta για κοπιάστε! ) maria_lulu MAYROULIS Miss Brightside Misskit (?) tsarachaf vaios13 vassilis497 Εσύ; ΣΕ: Κλεοπάτρα^^ Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Ιουλίου 2011 Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 16:13 Ο Τάσος97 έγραψε: #59 14-07-11 16:13 Είμαι μέσα, Θέλω κι εγώ!!!! (αν και θα είναι το πρώτο μου παιχνίδι να με συγχωρέσετε αν κάνω μ@λ@κίες ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 16:28 Ο Boom έγραψε: #60 14-07-11 16:28 Παίκτες: Alchemist bluestas95 Demlogic foreverfreak (_elena_, fanta για κοπιάστε! ) maria_lulu MAYROULIS Miss Brightside Misskit (?) Τάσος97 tsarachaf vaios13 vassilis497 Εσύ; ΣΕ: Κλεοπάτρα^^ Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Έλα ρε Έλενα , μείνε κι εσύ.Ένας παίκτης είναι σιγά. η Miss Kit σίγουρα θα μπορεί να παίξει?Τη βάλατε μέσα , χωρίς να έχεις γράψει. Click για ανάπτυξη... Τώρα είδα ότι με βάλανε. ΛΟΛ. Αν ξεκινήσει κατά τον Αύγουστο, παίζω. Για την ώρα έχω ταξιδάκια να κάνω και το μυαλό μου είναι ολίγον αλλού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 20:57 Η Drama Prinzessin: #55 13-07-11 20:57 Παίκτες: Alchemist bluestas95 Demlogic maria_lulu MAYROULIS Miss Brightside Misskit (?) vaios13 vassilis497 Εσύ; ΣΕ: Κλεοπάτρα^^ Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 03:31 Ο foreverfreak: #56 14-07-11 03:31 Aν παιξει η _elena_ και ο fanta, πιαζω κι εγω!! Τι να κανουμε, οι αδυναμιες δεν κρυβονται!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 12:49 Ο tsarachaf: #57 14-07-11 12:49 Mάλλον θα παίξω κι εγώ... Αρκεί να ξεκινάει από τις 29 του μήνα και μετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 15:49 Η Drama Prinzessin: #58 14-07-11 15:49 Παίκτες: Alchemist bluestas95 Demlogic foreverfreak (_elena_, fanta για κοπιάστε! ) maria_lulu MAYROULIS Miss Brightside Misskit (?) tsarachaf vaios13 vassilis497 Εσύ; ΣΕ: Κλεοπάτρα^^ Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Ιουλίου 2011 Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 16:13 Ο Τάσος97 έγραψε: #59 14-07-11 16:13 Είμαι μέσα, Θέλω κι εγώ!!!! (αν και θα είναι το πρώτο μου παιχνίδι να με συγχωρέσετε αν κάνω μ@λ@κίες ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 16:28 Ο Boom έγραψε: #60 14-07-11 16:28 Παίκτες: Alchemist bluestas95 Demlogic foreverfreak (_elena_, fanta για κοπιάστε! ) maria_lulu MAYROULIS Miss Brightside Misskit (?) Τάσος97 tsarachaf vaios13 vassilis497 Εσύ; ΣΕ: Κλεοπάτρα^^ Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παίκτες: Alchemist bluestas95 Demlogic maria_lulu MAYROULIS Miss Brightside Misskit (?) vaios13 vassilis497 Εσύ; ΣΕ: Κλεοπάτρα^^ Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 03:31 Ο foreverfreak: #56 14-07-11 03:31 Aν παιξει η _elena_ και ο fanta, πιαζω κι εγω!! Τι να κανουμε, οι αδυναμιες δεν κρυβονται!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 12:49 Ο tsarachaf: #57 14-07-11 12:49 Mάλλον θα παίξω κι εγώ... Αρκεί να ξεκινάει από τις 29 του μήνα και μετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 15:49 Η Drama Prinzessin: #58 14-07-11 15:49 Παίκτες: Alchemist bluestas95 Demlogic foreverfreak (_elena_, fanta για κοπιάστε! ) maria_lulu MAYROULIS Miss Brightside Misskit (?) tsarachaf vaios13 vassilis497 Εσύ; ΣΕ: Κλεοπάτρα^^ Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Ιουλίου 2011 Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 16:13 Ο Τάσος97 έγραψε: #59 14-07-11 16:13 Είμαι μέσα, Θέλω κι εγώ!!!! (αν και θα είναι το πρώτο μου παιχνίδι να με συγχωρέσετε αν κάνω μ@λ@κίες ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 16:28 Ο Boom έγραψε: #60 14-07-11 16:28 Παίκτες: Alchemist bluestas95 Demlogic foreverfreak (_elena_, fanta για κοπιάστε! ) maria_lulu MAYROULIS Miss Brightside Misskit (?) Τάσος97 tsarachaf vaios13 vassilis497 Εσύ; ΣΕ: Κλεοπάτρα^^ Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Aν παιξει η _elena_ και ο fanta, πιαζω κι εγω!! Τι να κανουμε, οι αδυναμιες δεν κρυβονται!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 12:49 Ο tsarachaf: #57 14-07-11 12:49 Mάλλον θα παίξω κι εγώ... Αρκεί να ξεκινάει από τις 29 του μήνα και μετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 15:49 Η Drama Prinzessin: #58 14-07-11 15:49 Παίκτες: Alchemist bluestas95 Demlogic foreverfreak (_elena_, fanta για κοπιάστε! ) maria_lulu MAYROULIS Miss Brightside Misskit (?) tsarachaf vaios13 vassilis497 Εσύ; ΣΕ: Κλεοπάτρα^^ Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Ιουλίου 2011 Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 16:13 Ο Τάσος97 έγραψε: #59 14-07-11 16:13 Είμαι μέσα, Θέλω κι εγώ!!!! (αν και θα είναι το πρώτο μου παιχνίδι να με συγχωρέσετε αν κάνω μ@λ@κίες ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 16:28 Ο Boom έγραψε: #60 14-07-11 16:28 Παίκτες: Alchemist bluestas95 Demlogic foreverfreak (_elena_, fanta για κοπιάστε! ) maria_lulu MAYROULIS Miss Brightside Misskit (?) Τάσος97 tsarachaf vaios13 vassilis497 Εσύ; ΣΕ: Κλεοπάτρα^^ Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Mάλλον θα παίξω κι εγώ... Αρκεί να ξεκινάει από τις 29 του μήνα και μετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 15:49 Η Drama Prinzessin: #58 14-07-11 15:49 Παίκτες: Alchemist bluestas95 Demlogic foreverfreak (_elena_, fanta για κοπιάστε! ) maria_lulu MAYROULIS Miss Brightside Misskit (?) tsarachaf vaios13 vassilis497 Εσύ; ΣΕ: Κλεοπάτρα^^ Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Ιουλίου 2011 Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 16:13 Ο Τάσος97 έγραψε: #59 14-07-11 16:13 Είμαι μέσα, Θέλω κι εγώ!!!! (αν και θα είναι το πρώτο μου παιχνίδι να με συγχωρέσετε αν κάνω μ@λ@κίες ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 16:28 Ο Boom έγραψε: #60 14-07-11 16:28 Παίκτες: Alchemist bluestas95 Demlogic foreverfreak (_elena_, fanta για κοπιάστε! ) maria_lulu MAYROULIS Miss Brightside Misskit (?) Τάσος97 tsarachaf vaios13 vassilis497 Εσύ; ΣΕ: Κλεοπάτρα^^ Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παίκτες: Alchemist bluestas95 Demlogic foreverfreak (_elena_, fanta για κοπιάστε! ) maria_lulu MAYROULIS Miss Brightside Misskit (?) tsarachaf vaios13 vassilis497 Εσύ; ΣΕ: Κλεοπάτρα^^ Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 16:13 Ο Τάσος97 έγραψε: #59 14-07-11 16:13 Είμαι μέσα, Θέλω κι εγώ!!!! (αν και θα είναι το πρώτο μου παιχνίδι να με συγχωρέσετε αν κάνω μ@λ@κίες ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 16:28 Ο Boom έγραψε: #60 14-07-11 16:28 Παίκτες: Alchemist bluestas95 Demlogic foreverfreak (_elena_, fanta για κοπιάστε! ) maria_lulu MAYROULIS Miss Brightside Misskit (?) Τάσος97 tsarachaf vaios13 vassilis497 Εσύ; ΣΕ: Κλεοπάτρα^^ Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Είμαι μέσα, Θέλω κι εγώ!!!! (αν και θα είναι το πρώτο μου παιχνίδι να με συγχωρέσετε αν κάνω μ@λ@κίες ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 16:28 Ο Boom έγραψε: #60 14-07-11 16:28 Παίκτες: Alchemist bluestas95 Demlogic foreverfreak (_elena_, fanta για κοπιάστε! ) maria_lulu MAYROULIS Miss Brightside Misskit (?) Τάσος97 tsarachaf vaios13 vassilis497 Εσύ; ΣΕ: Κλεοπάτρα^^ Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Παίκτες: Alchemist bluestas95 Demlogic foreverfreak (_elena_, fanta για κοπιάστε! ) maria_lulu MAYROULIS Miss Brightside Misskit (?) Τάσος97 tsarachaf vaios13 vassilis497 Εσύ; ΣΕ: Κλεοπάτρα^^ Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.