Angelique.
Διακεκριμένο μέλος
H μόνη διαφορά είναι ότι ουσιαστικά ο Μαυρούλης δεν έπαιζε καν.Παιδιά, σόρρυ που επεμβαίνω, αλλά ποιος ακριβώς σας είπε ότι έχετε το δικαίωμα να διαλέγετε ποιος παίκτης θέλετε να παίξει και ποιος όχι; Αυτό μας έλειπε, δηλαδή!
Αν δεν σας αρέσει το παιχνίδι, δεν συμμετέχετε. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορείτε να αποφασίσετε αν θα παίξει κάποιος άλλος παίκτης ή όχι. Όσα λάθη κι αν έκανε, όσο κακός παίκτης κι αν είναι, αν θέλει να παίξει, θα παίξει! Απλό, ναι;
Συνεχίστε τώρα!
Αnyway,οκ.
Βγάλτε με από την λίστα. Εγώ μαζί του δεν παίζω.
Δεν πειράζει,στο επόμενο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Myrtle
Διάσημο μέλος
Νι.
Θα παίτσεις;
Έλα μην με κάνεις να ζηλεύω πάλι! Δεν μπορώ να παίξω. Θα λείπω για καιρό και δεν θα έχω νετ!
Δεν ανεβάζουμε δημοσκόπηση, να μη μαλώνουμε κιόλας;
Βάιε, πες μου ότι κάνεις πλάκα...
H μόνη διαφορά είναι ότι ουσιαστικά ο Μαυρούλης δεν έπαιζε καν.
Αnyway,οκ.
Βγάλτε με από την λίστα. Εγώ μαζί του δεν παίζω.
Δεν πειράζει,στο επόμενο.
Οκ! Δεν πειράζει! Την άλλη φορά!
Παίκτες:
- bluestas95
- Demlogic
- MAYROULIS
- Miss Brightside
- Misskit (είπες ότι θες να παίξεις στο επόμενο)
- vaios13
- vassilis497
- Εσύ;
- Κλεοπάτρα^^
- Εσυ;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Έλα Myrtle, παίξε μαζί μας!
Ούτε ένα σεντόνι δεν έγραψα.
Drama Prinzessin
Περιβόητο μέλος
Catalyst
Επιφανές μέλος
Άσε με να τρολάρω λίγο βρε myrtle!Βάιε, πες μου ότι κάνεις πλάκα...
Να παίξεις κι εσύ, μας έλειψαν τα σεντόνια σου!
Myrtle
Διάσημο μέλος
Έλα Myrtle, παίξε μαζί μας!
Ούτε ένα σεντόνι δεν έγραψα.
Ε αφού τελειώσατε πολύ γρήγορα αυτό το γκέιμ! Πότε να προλάβεις;
Ρε παιδιά... δεν είναι ότι δεν το θέλω. Λατρεύω Παλέρμο, you know! Αλλά πώς να παίξω χωρίς νετ; Θα μείνω από απουσίες...
Άσε με να τρολάρω λίγο βρε myrtle!
Να παίξεις κι εσύ, μας έλειψαν τα σεντόνια σου!
Α αν είναι μόνο για τρολλάρισμα, σε αφήνω! Αλλά αν τα λες σοβαρά... πες μου να βγάλω το ρόπαλο από την ντουλάπα!
Ειπαμε δεν θα έχω νετ βρε παιδιά και ειδικά μέχρι τέλη Ιουλίου. Από τις 28 και μετά, ίιιιιιιιιισως να έχω λίγο παραπάνω χρόνο και να μπορώ να μπαίνω από το κινητό. Αν δω ότι γίνεται αυτό θα δηλώσω μέχρι τότε σίγουρα! (Να δω βέβαια πώς θα μπορώ να γράφω τα σεντόνια μου από το κινητό και με αυτές τις χάλια ταχύτητες που έχει, αλλά τεσπα... )
maria_lulu
Επιφανές μέλος
- bluestas95
- Demlogic
- maria_lulu
- MAYROULIS
- Miss Brightside
- Misskit (είπες ότι θες να παίξεις στο επόμενο)
- vaios13
- vassilis497
- Εσύ;
- Κλεοπάτρα^^
- Εσύ;
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος
Υes.Έλενα πας καλά;
Nτάξει σιγά,τόσα Παλέρμο θα γίνουν μωρέ. =)
Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλή δύναμη σε όποιον τον έχει στην ομάδα του.
Καλό παιχνίδι να έχετε!
Libertus
Συντονιστής
η Miss Kit σίγουρα θα μπορεί να παίξει?Τη βάλατε μέσα , χωρίς να έχεις γράψει.
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος
Πατρεύς
Περιβόητο μέλος
Joaquín
Διάσημο μέλος
MissKit
Επιφανές μέλος
Έλα ρε Έλενα , μείνε κι εσύ.Ένας παίκτης είναι σιγά.
η Miss Kit σίγουρα θα μπορεί να παίξει?Τη βάλατε μέσα , χωρίς να έχεις γράψει.
Τώρα είδα ότι με βάλανε. ΛΟΛ. Αν ξεκινήσει κατά τον Αύγουστο, παίζω. Για την ώρα έχω ταξιδάκια να κάνω και το μυαλό μου είναι ολίγον αλλού.
Drama Prinzessin
Περιβόητο μέλος
Παίκτες:
- Alchemist
- bluestas95
- Demlogic
- maria_lulu
- MAYROULIS
- Miss Brightside
- Misskit (?)
- vaios13
- vassilis497
- Εσύ;
- Κλεοπάτρα^^
- Εσύ;
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Τι να κανουμε, οι αδυναμιες δεν κρυβονται!!
tsarachaf
Περιβόητο μέλος
Αρκεί να ξεκινάει από τις 29 του μήνα και μετά...
Drama Prinzessin
Περιβόητο μέλος
- Alchemist
- bluestas95
- Demlogic
- foreverfreak (_elena_, fanta για κοπιάστε! )
- maria_lulu
- MAYROULIS
- Miss Brightside
- Misskit (?)
- tsarachaf
- vaios13
- vassilis497
- Εσύ;
- Κλεοπάτρα^^
- Εσύ;
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
- Alchemist
- bluestas95
- Demlogic
- foreverfreak (_elena_, fanta για κοπιάστε! )
- maria_lulu
- MAYROULIS
- Miss Brightside
- Misskit (?)
- Τάσος97
- tsarachaf
- vaios13
- vassilis497
- Εσύ;
- Κλεοπάτρα^^
- Εσύ;
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.