13-10-24

18:01
Καλησπέρα, δεν γνωρίζω αν έχει δημιουργηθεί παρόμοιο θέμα αλλά μου φάνηκε αρκετά ενδιαφέρον.
Τι θα κάνατε αν είχατε την ευκαιρία να μιλήσετε με τον εαυτό σας της ηλικίας των 13 ετών. Τι θα του λέγατε να προσέχει και τι συμβουλές θα του/της δίνατε;
Θα ξεκινήσω εγώ.
Αγαπητέ εαυτέ μου,
-Μην σε νοιάζει η γνώμη καθενός. Ο,τι κι αν κάνεις θα κριθείς, ό,τι και να γίνει δεν έχει σημασία. Σημασία έχει να ζήσεις όπως θέλεις.
-Πρόσεχε τις παρέες σου. Δεν σε βλέπουν όλοι όπως τους βλέπεις εσύ, ο κόσμος δεν είναι αθώος. Υπάρχει αρκετό κακό στις ψυχές των ανθρώπων.
-Πάντα να μετράς τις κουβέντες και τα λόγια σου. Πάντα να παίρνεις τον χρόνο σου όταν είναι να μιλήσεις
-Το να δείχνεις στιγμή αδυναμίας δεν είναι κακό.
-Δεν είσαι και δεν θα γίνεις τέλειος, δεν υπάρχει η τελειότητα
- Μην υπεραναλυεις τα πάντα αλλά πάντα να έχεις ένα πλάνο στο μυαλό σου
-Να αγαπάς αλλά δεν αξίζουν όλοι την αγάπη σου
-Πρόσεχε τους πονηρούς και τους λύκους με την εμφάνιση προβάτου.
-Να μην φοβάσαι τα σιγανά ποταμάκια αλλά τα ποτάμια που κρύβουν το βάθος τους, αυτά είναι τα πραγματικά επικίνδυνα
-Μην συγκρίνεις τον εαυτό σου με τους άλλους.
Αυτά μέχρι στιγμής.
Τι θα κάνατε αν είχατε την ευκαιρία να μιλήσετε με τον εαυτό σας της ηλικίας των 13 ετών. Τι θα του λέγατε να προσέχει και τι συμβουλές θα του/της δίνατε;
Θα ξεκινήσω εγώ.
Αγαπητέ εαυτέ μου,
-Μην σε νοιάζει η γνώμη καθενός. Ο,τι κι αν κάνεις θα κριθείς, ό,τι και να γίνει δεν έχει σημασία. Σημασία έχει να ζήσεις όπως θέλεις.
-Πρόσεχε τις παρέες σου. Δεν σε βλέπουν όλοι όπως τους βλέπεις εσύ, ο κόσμος δεν είναι αθώος. Υπάρχει αρκετό κακό στις ψυχές των ανθρώπων.
-Πάντα να μετράς τις κουβέντες και τα λόγια σου. Πάντα να παίρνεις τον χρόνο σου όταν είναι να μιλήσεις
-Το να δείχνεις στιγμή αδυναμίας δεν είναι κακό.
-Δεν είσαι και δεν θα γίνεις τέλειος, δεν υπάρχει η τελειότητα
- Μην υπεραναλυεις τα πάντα αλλά πάντα να έχεις ένα πλάνο στο μυαλό σου
-Να αγαπάς αλλά δεν αξίζουν όλοι την αγάπη σου
-Πρόσεχε τους πονηρούς και τους λύκους με την εμφάνιση προβάτου.
-Να μην φοβάσαι τα σιγανά ποταμάκια αλλά τα ποτάμια που κρύβουν το βάθος τους, αυτά είναι τα πραγματικά επικίνδυνα
-Μην συγκρίνεις τον εαυτό σου με τους άλλους.
Αυτά μέχρι στιγμής.