21-07-08

12:25
Λοιπόν, όπως μπορεί να έχετε ακούσει και στις ειδήσεις φέτος στις πανελλαδικές μας έβαλαν ιδιαιτέρως δύσκολα μαθηματικά κατεύθυνσης...λοιπόν, εγώ όλη την χρονιά μπορώ να πω ότι είχα πάθει μια ψιλοψύχωση με το συγκεκριμένο μάθημα. Έλυνα συνέχεια ασκήσεις και γενικά είχα πορωθεί πολύ άγρια με αποτέλεσμα και οι ίδιοι οι καθηγητές μου να πιστεύουν ότι πάω για 18+. Με τεράστια αυτοπεποίθηση λοιπόν πήγα και εγώ να γράψω...πιάνω τα θέματα: αγγούρια, γυρνάω δεξιά και αριστερά και ακούω κάτι σχόλια τύπου: "πω ρε φίλε μας γ@@@σανε", "τι είναι αυτά ρε π@@στη" κ.τ.λ.
Εν τω μεταξύ πίσω μου καθόταν ένα παιδί-όχι και πολύ δυνατός μαθητής με τον οποίον είχαμε κανονίσει να σηκώνω λιγο το γραπτό μου και να βλέπει. Έλα όμως που εγώ τα σκάτωσα και έγραψα τλκ 12,4....μιλάμε ένοιωσα ότι γκρεμίστηκαν τα πάντα μέσα μου. Τόσος κόπος, τόσος χρόνος, όλα τζάμπα...τελειώνοντας με το σχολείο βρεθήκαμε με την υπόλοιπη παρέα μου και πήγαμε για καφέ. Εγώ να κλαίω με αναφυλητά, να προσπαθούν οι άλλοι να με συνεφέρουν, να έρχεται το αγόρι μου...πανικός!! και όμως μέχρι να φύγουμε από την καφετέρια ήμουν ήδη πολύ καλύτερα....χάρη στους υπέροχους φίλους μου!!!!
και αυτή η μέρα είναι σίγουρα μία από τις σημαντικότερες της ζωής μου

Εν τω μεταξύ πίσω μου καθόταν ένα παιδί-όχι και πολύ δυνατός μαθητής με τον οποίον είχαμε κανονίσει να σηκώνω λιγο το γραπτό μου και να βλέπει. Έλα όμως που εγώ τα σκάτωσα και έγραψα τλκ 12,4....μιλάμε ένοιωσα ότι γκρεμίστηκαν τα πάντα μέσα μου. Τόσος κόπος, τόσος χρόνος, όλα τζάμπα...τελειώνοντας με το σχολείο βρεθήκαμε με την υπόλοιπη παρέα μου και πήγαμε για καφέ. Εγώ να κλαίω με αναφυλητά, να προσπαθούν οι άλλοι να με συνεφέρουν, να έρχεται το αγόρι μου...πανικός!! και όμως μέχρι να φύγουμε από την καφετέρια ήμουν ήδη πολύ καλύτερα....χάρη στους υπέροχους φίλους μου!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.