Σταυρόλεξο #7 e-steki edition

Επιτρέπεται για κράτη που δεν θυμόμαστε τις πρωτεύουσες να τις ψάξουμε ; :giveup:

Επίσης όποιος θέλει συνεργασία είμαι διαθέσιμος :giveup:
Από τους κανόνες απαγορεύεται. Τώρα τι κάνετε στην από πίσω εγώ δεν μπορώ να το ξέρω :P

Επιτρέπεται για κράτη που δεν θυμόμαστε τις πρωτεύουσες να τις ψάξουμε ; :giveup:
Αφού απαγορεύεται το γκουκλάρισμα...:whistle:

Εκτός αν μπορούμε να ψάξουμε εγκυκλοπαίδεια...Μήπως τότε αλλάζει το πράμα...

Εγώ ρε παιδιά, μπορεί να θέλω να πάω στο σούπερ μάρκετ και, εκεί που ανοίγω τον χάρτη για να δω τον δρόμο, να πέσω πάνω στα ευρωπαϊκά κράτη . Συμβαίνουν αυτά :giveup:

Βγάλε την Δομή από το πατάρι Υδροχόε
Πόσο μλς είμαι σήμερα...Πάω για όσκαρ...Άλλη μια πατάτα και θα είμαι 3 στα 3...

Κάρφωσα την ηλικία μου ε ;;;

Δε βαριέσαι...τα 'χει αυτά η ζωή...

Και ποιός ανεβαίνει τώρα στο πατάρι...Θέλω σκάλα...Και ξέρεις τί λένε : ο γέρος θα πάει ή από πέσιμο ή από.........

Άμα θέλει κάποιος συνεργασία, είμαι διαθέσιμος.

Θα γίνει μια μικρή διόρθωση σε 2 λεξεις γιατί εχω ορθογραφικά. Αν και 3 άτομα ήδη το'χουν λύσει θα ήταν σκατά να'χετε βρει την λεξη αλλά να φταίω εγώ.

Εγώ ρε παιδιά, μπορεί να θέλω να πάω στο σούπερ μάρκετ και, εκεί που ανοίγω τον χάρτη για να δω τον δρόμο, να πέσω πάνω στα ευρωπαϊκά κράτη . Συμβαίνουν αυτά :giveup:

Όταν μπεις και στο σούπερ, μπορεί όλως τυχαίως να ελέγξεις και τα ελληνικά τυριά μπας και πάρεις κανά ωραίο :shifty:

Όταν μπεις και στο σούπερ, μπορεί όλως τυχαίως να ελέγξεις και τα ελληνικά τυριά μπας και πάρεις κανά ωραίο :shifty:
Χαχαχαχααααα....

Κάποιος τα βρήκε μπαστούνια με το ελληνικό τυρί ή ιδεα μου είναι ;

Η λιστα ειναι τοσο μεγαλη που δεν προλαβαινω , ασε που πρεπει να επισκεφθω και ισπανια αφρικη . Με βλέπω σε αυτό το σταυρολεξω να ακολουθω τακτικη @Poirot

Η λιστα ειναι τοσο μεγαλη που δεν προλαβαινω , ασε που πρεπει να επισκεφθω και ισπανια αφρικη . Με βλέπω σε αυτό το σταυρολεξω να ακολουθω τακτικη @Poirot
Εγώ ακολουθώ τον δρόμο που χάραξε ο Φραπές

1769248783299.jpeg

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back