ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.690 μηνύματα. Παρασκευή στις 14:01 Ο ultraviolence: #21 Παρασκευή στις 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Επιτρέπεται για κράτη που δεν θυμόμαστε τις πρωτεύουσες να τις ψάξουμε ; Επίσης όποιος θέλει συνεργασία είμαι διαθέσιμος Click για ανάπτυξη... Από τους κανόνες απαγορεύεται. Τώρα τι κάνετε στην από πίσω εγώ δεν μπορώ να το ξέρω Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. Παρασκευή στις 14:04 Η Υδροχόος έγραψε: #22 Παρασκευή στις 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Επιτρέπεται για κράτη που δεν θυμόμαστε τις πρωτεύουσες να τις ψάξουμε ; Click για ανάπτυξη... Αφού απαγορεύεται το γκουκλάρισμα... Εκτός αν μπορούμε να ψάξουμε εγκυκλοπαίδεια...Μήπως τότε αλλάζει το πράμα... ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.690 μηνύματα. Παρασκευή στις 14:06 Ο ultraviolence: #23 Παρασκευή στις 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Αφού απαγορεύεται το γκουκλάρισμα... Εκτός αν μπορούμε να ψάξουμε εγκυκλοπαίδεια...Μήπως τότε αλλάζει το πράμα... Click για ανάπτυξη... Βγάλε την Δομή από το πατάρι Υδροχόε Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.766 μηνύματα. Παρασκευή στις 14:09 Ο Micro έγραψε: #24 Παρασκευή στις 14:09 Εγώ ρε παιδιά, μπορεί να θέλω να πάω στο σούπερ μάρκετ και, εκεί που ανοίγω τον χάρτη για να δω τον δρόμο, να πέσω πάνω στα ευρωπαϊκά κράτη . Συμβαίνουν αυτά Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. Παρασκευή στις 14:09 Η Υδροχόος έγραψε: #25 Παρασκευή στις 14:09 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Βγάλε την Δομή από το πατάρι Υδροχόε Click για ανάπτυξη... Πόσο μλς είμαι σήμερα...Πάω για όσκαρ...Άλλη μια πατάτα και θα είμαι 3 στα 3... Κάρφωσα την ηλικία μου ε ;;; Δε βαριέσαι...τα 'χει αυτά η ζωή... Και ποιός ανεβαίνει τώρα στο πατάρι...Θέλω σκάλα...Και ξέρεις τί λένε : ο γέρος θα πάει ή από πέσιμο ή από......... Kougami Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kougami δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 372 μηνύματα. Παρασκευή στις 14:21 Ο Kougami έγραψε: #26 Παρασκευή στις 14:21 Άμα θέλει κάποιος συνεργασία, είμαι διαθέσιμος. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.690 μηνύματα. Παρασκευή στις 16:15 Ο ultraviolence: #27 Παρασκευή στις 16:15 Θα γίνει μια μικρή διόρθωση σε 2 λεξεις γιατί εχω ορθογραφικά. Αν και 3 άτομα ήδη το'χουν λύσει θα ήταν σκατά να'χετε βρει την λεξη αλλά να φταίω εγώ. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.766 μηνύματα. Παρασκευή στις 17:58 Ο Micro έγραψε: #28 Παρασκευή στις 17:58 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: 3 άτομα ήδη το'χουν λύσει Click για ανάπτυξη... Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. Παρασκευή στις 18:25 Η Υδροχόος έγραψε: #29 Παρασκευή στις 18:25 Έλα μου ντε...3... Ο πρώτος θα ήταν ο Flash (βλ. @Grand Duchess...)... Kougami Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kougami δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 372 μηνύματα. Παρασκευή στις 21:39 Ο Kougami έγραψε: #30 Παρασκευή στις 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Εγώ ρε παιδιά, μπορεί να θέλω να πάω στο σούπερ μάρκετ και, εκεί που ανοίγω τον χάρτη για να δω τον δρόμο, να πέσω πάνω στα ευρωπαϊκά κράτη . Συμβαίνουν αυτά Click για ανάπτυξη... Όταν μπεις και στο σούπερ, μπορεί όλως τυχαίως να ελέγξεις και τα ελληνικά τυριά μπας και πάρεις κανά ωραίο Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. Παρασκευή στις 21:53 Η Υδροχόος έγραψε: #31 Παρασκευή στις 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Kougami: Όταν μπεις και στο σούπερ, μπορεί όλως τυχαίως να ελέγξεις και τα ελληνικά τυριά μπας και πάρεις κανά ωραίο Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχααααα.... Κάποιος τα βρήκε μπαστούνια με το ελληνικό τυρί ή ιδεα μου είναι ; Kougami Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kougami δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 372 μηνύματα. Παρασκευή στις 21:58 Ο Kougami έγραψε: #32 Παρασκευή στις 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Χαχαχαχααααα.... Κάποιος τα βρήκε μπαστούνια με το ελληνικό τυρί ή ιδεα μου είναι ; Click για ανάπτυξη... χαχαχα σωστή Ούτε την ηθοποιό έχω βρει προς το παρόν, δεν το έχω πιάσει το "hint" που παίχτηκε Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.766 μηνύματα. Παρασκευή στις 22:17 Ο Micro έγραψε: #33 Παρασκευή στις 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Kougami: Όταν μπεις και στο σούπερ, μπορεί όλως τυχαίως να ελέγξεις και τα ελληνικά τυριά μπας και πάρεις κανά ωραίο Click για ανάπτυξη... Η λιστα ειναι τοσο μεγαλη που δεν προλαβαινω , ασε που πρεπει να επισκεφθω και ισπανια αφρικη . Με βλέπω σε αυτό το σταυρολεξω να ακολουθω τακτικη @Poirot Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.961 μηνύματα. Παρασκευή στις 23:06 Ο Poirot έγραψε: #34 Παρασκευή στις 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Η λιστα ειναι τοσο μεγαλη που δεν προλαβαινω , ασε που πρεπει να επισκεφθω και ισπανια αφρικη . Με βλέπω σε αυτό το σταυρολεξω να ακολουθω τακτικη @Poirot Click για ανάπτυξη... Εγώ ακολουθώ τον δρόμο που χάραξε ο Φραπές Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. Χθες στις 10:40 Η Υδροχόος έγραψε: #35 Χθες στις 10:40 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εγώ ακολουθώ τον δρόμο που χάραξε ο Φραπές Click για ανάπτυξη... Εντάξει...γέλασα πολύ, στο προηγούμενο, μ' αυτή τη λέξη...Λέω δες τί σκέφτηκε να βάλει... ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.690 μηνύματα. Χθες στις 11:59 Ο ultraviolence: #36 Χθες στις 11:59 Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ShadowSinger Kate1914 AggelikiGr MonaXoS Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Micro: Επιτρέπεται για κράτη που δεν θυμόμαστε τις πρωτεύουσες να τις ψάξουμε ; Επίσης όποιος θέλει συνεργασία είμαι διαθέσιμος Click για ανάπτυξη... Από τους κανόνες απαγορεύεται. Τώρα τι κάνετε στην από πίσω εγώ δεν μπορώ να το ξέρω
Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. Παρασκευή στις 14:04 Η Υδροχόος έγραψε: #22 Παρασκευή στις 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Επιτρέπεται για κράτη που δεν θυμόμαστε τις πρωτεύουσες να τις ψάξουμε ; Click για ανάπτυξη... Αφού απαγορεύεται το γκουκλάρισμα... Εκτός αν μπορούμε να ψάξουμε εγκυκλοπαίδεια...Μήπως τότε αλλάζει το πράμα... ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.690 μηνύματα. Παρασκευή στις 14:06 Ο ultraviolence: #23 Παρασκευή στις 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Αφού απαγορεύεται το γκουκλάρισμα... Εκτός αν μπορούμε να ψάξουμε εγκυκλοπαίδεια...Μήπως τότε αλλάζει το πράμα... Click για ανάπτυξη... Βγάλε την Δομή από το πατάρι Υδροχόε Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.766 μηνύματα. Παρασκευή στις 14:09 Ο Micro έγραψε: #24 Παρασκευή στις 14:09 Εγώ ρε παιδιά, μπορεί να θέλω να πάω στο σούπερ μάρκετ και, εκεί που ανοίγω τον χάρτη για να δω τον δρόμο, να πέσω πάνω στα ευρωπαϊκά κράτη . Συμβαίνουν αυτά Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. Παρασκευή στις 14:09 Η Υδροχόος έγραψε: #25 Παρασκευή στις 14:09 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Βγάλε την Δομή από το πατάρι Υδροχόε Click για ανάπτυξη... Πόσο μλς είμαι σήμερα...Πάω για όσκαρ...Άλλη μια πατάτα και θα είμαι 3 στα 3... Κάρφωσα την ηλικία μου ε ;;; Δε βαριέσαι...τα 'χει αυτά η ζωή... Και ποιός ανεβαίνει τώρα στο πατάρι...Θέλω σκάλα...Και ξέρεις τί λένε : ο γέρος θα πάει ή από πέσιμο ή από......... Kougami Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kougami δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 372 μηνύματα. Παρασκευή στις 14:21 Ο Kougami έγραψε: #26 Παρασκευή στις 14:21 Άμα θέλει κάποιος συνεργασία, είμαι διαθέσιμος. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.690 μηνύματα. Παρασκευή στις 16:15 Ο ultraviolence: #27 Παρασκευή στις 16:15 Θα γίνει μια μικρή διόρθωση σε 2 λεξεις γιατί εχω ορθογραφικά. Αν και 3 άτομα ήδη το'χουν λύσει θα ήταν σκατά να'χετε βρει την λεξη αλλά να φταίω εγώ. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.766 μηνύματα. Παρασκευή στις 17:58 Ο Micro έγραψε: #28 Παρασκευή στις 17:58 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: 3 άτομα ήδη το'χουν λύσει Click για ανάπτυξη... Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. Παρασκευή στις 18:25 Η Υδροχόος έγραψε: #29 Παρασκευή στις 18:25 Έλα μου ντε...3... Ο πρώτος θα ήταν ο Flash (βλ. @Grand Duchess...)... Kougami Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kougami δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 372 μηνύματα. Παρασκευή στις 21:39 Ο Kougami έγραψε: #30 Παρασκευή στις 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Εγώ ρε παιδιά, μπορεί να θέλω να πάω στο σούπερ μάρκετ και, εκεί που ανοίγω τον χάρτη για να δω τον δρόμο, να πέσω πάνω στα ευρωπαϊκά κράτη . Συμβαίνουν αυτά Click για ανάπτυξη... Όταν μπεις και στο σούπερ, μπορεί όλως τυχαίως να ελέγξεις και τα ελληνικά τυριά μπας και πάρεις κανά ωραίο Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. Παρασκευή στις 21:53 Η Υδροχόος έγραψε: #31 Παρασκευή στις 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Kougami: Όταν μπεις και στο σούπερ, μπορεί όλως τυχαίως να ελέγξεις και τα ελληνικά τυριά μπας και πάρεις κανά ωραίο Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχααααα.... Κάποιος τα βρήκε μπαστούνια με το ελληνικό τυρί ή ιδεα μου είναι ; Kougami Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kougami δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 372 μηνύματα. Παρασκευή στις 21:58 Ο Kougami έγραψε: #32 Παρασκευή στις 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Χαχαχαχααααα.... Κάποιος τα βρήκε μπαστούνια με το ελληνικό τυρί ή ιδεα μου είναι ; Click για ανάπτυξη... χαχαχα σωστή Ούτε την ηθοποιό έχω βρει προς το παρόν, δεν το έχω πιάσει το "hint" που παίχτηκε Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.766 μηνύματα. Παρασκευή στις 22:17 Ο Micro έγραψε: #33 Παρασκευή στις 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Kougami: Όταν μπεις και στο σούπερ, μπορεί όλως τυχαίως να ελέγξεις και τα ελληνικά τυριά μπας και πάρεις κανά ωραίο Click για ανάπτυξη... Η λιστα ειναι τοσο μεγαλη που δεν προλαβαινω , ασε που πρεπει να επισκεφθω και ισπανια αφρικη . Με βλέπω σε αυτό το σταυρολεξω να ακολουθω τακτικη @Poirot Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.961 μηνύματα. Παρασκευή στις 23:06 Ο Poirot έγραψε: #34 Παρασκευή στις 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Η λιστα ειναι τοσο μεγαλη που δεν προλαβαινω , ασε που πρεπει να επισκεφθω και ισπανια αφρικη . Με βλέπω σε αυτό το σταυρολεξω να ακολουθω τακτικη @Poirot Click για ανάπτυξη... Εγώ ακολουθώ τον δρόμο που χάραξε ο Φραπές Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. Χθες στις 10:40 Η Υδροχόος έγραψε: #35 Χθες στις 10:40 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εγώ ακολουθώ τον δρόμο που χάραξε ο Φραπές Click για ανάπτυξη... Εντάξει...γέλασα πολύ, στο προηγούμενο, μ' αυτή τη λέξη...Λέω δες τί σκέφτηκε να βάλει... ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.690 μηνύματα. Χθες στις 11:59 Ο ultraviolence: #36 Χθες στις 11:59 Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ShadowSinger Kate1914 AggelikiGr MonaXoS Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Micro: Επιτρέπεται για κράτη που δεν θυμόμαστε τις πρωτεύουσες να τις ψάξουμε ; Click για ανάπτυξη... Αφού απαγορεύεται το γκουκλάρισμα... Εκτός αν μπορούμε να ψάξουμε εγκυκλοπαίδεια...Μήπως τότε αλλάζει το πράμα...
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.690 μηνύματα. Παρασκευή στις 14:06 Ο ultraviolence: #23 Παρασκευή στις 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Αφού απαγορεύεται το γκουκλάρισμα... Εκτός αν μπορούμε να ψάξουμε εγκυκλοπαίδεια...Μήπως τότε αλλάζει το πράμα... Click για ανάπτυξη... Βγάλε την Δομή από το πατάρι Υδροχόε Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.766 μηνύματα. Παρασκευή στις 14:09 Ο Micro έγραψε: #24 Παρασκευή στις 14:09 Εγώ ρε παιδιά, μπορεί να θέλω να πάω στο σούπερ μάρκετ και, εκεί που ανοίγω τον χάρτη για να δω τον δρόμο, να πέσω πάνω στα ευρωπαϊκά κράτη . Συμβαίνουν αυτά Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. Παρασκευή στις 14:09 Η Υδροχόος έγραψε: #25 Παρασκευή στις 14:09 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Βγάλε την Δομή από το πατάρι Υδροχόε Click για ανάπτυξη... Πόσο μλς είμαι σήμερα...Πάω για όσκαρ...Άλλη μια πατάτα και θα είμαι 3 στα 3... Κάρφωσα την ηλικία μου ε ;;; Δε βαριέσαι...τα 'χει αυτά η ζωή... Και ποιός ανεβαίνει τώρα στο πατάρι...Θέλω σκάλα...Και ξέρεις τί λένε : ο γέρος θα πάει ή από πέσιμο ή από......... Kougami Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kougami δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 372 μηνύματα. Παρασκευή στις 14:21 Ο Kougami έγραψε: #26 Παρασκευή στις 14:21 Άμα θέλει κάποιος συνεργασία, είμαι διαθέσιμος. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.690 μηνύματα. Παρασκευή στις 16:15 Ο ultraviolence: #27 Παρασκευή στις 16:15 Θα γίνει μια μικρή διόρθωση σε 2 λεξεις γιατί εχω ορθογραφικά. Αν και 3 άτομα ήδη το'χουν λύσει θα ήταν σκατά να'χετε βρει την λεξη αλλά να φταίω εγώ. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.766 μηνύματα. Παρασκευή στις 17:58 Ο Micro έγραψε: #28 Παρασκευή στις 17:58 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: 3 άτομα ήδη το'χουν λύσει Click για ανάπτυξη... Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. Παρασκευή στις 18:25 Η Υδροχόος έγραψε: #29 Παρασκευή στις 18:25 Έλα μου ντε...3... Ο πρώτος θα ήταν ο Flash (βλ. @Grand Duchess...)... Kougami Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kougami δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 372 μηνύματα. Παρασκευή στις 21:39 Ο Kougami έγραψε: #30 Παρασκευή στις 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Εγώ ρε παιδιά, μπορεί να θέλω να πάω στο σούπερ μάρκετ και, εκεί που ανοίγω τον χάρτη για να δω τον δρόμο, να πέσω πάνω στα ευρωπαϊκά κράτη . Συμβαίνουν αυτά Click για ανάπτυξη... Όταν μπεις και στο σούπερ, μπορεί όλως τυχαίως να ελέγξεις και τα ελληνικά τυριά μπας και πάρεις κανά ωραίο Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. Παρασκευή στις 21:53 Η Υδροχόος έγραψε: #31 Παρασκευή στις 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Kougami: Όταν μπεις και στο σούπερ, μπορεί όλως τυχαίως να ελέγξεις και τα ελληνικά τυριά μπας και πάρεις κανά ωραίο Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχααααα.... Κάποιος τα βρήκε μπαστούνια με το ελληνικό τυρί ή ιδεα μου είναι ; Kougami Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kougami δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 372 μηνύματα. Παρασκευή στις 21:58 Ο Kougami έγραψε: #32 Παρασκευή στις 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Χαχαχαχααααα.... Κάποιος τα βρήκε μπαστούνια με το ελληνικό τυρί ή ιδεα μου είναι ; Click για ανάπτυξη... χαχαχα σωστή Ούτε την ηθοποιό έχω βρει προς το παρόν, δεν το έχω πιάσει το "hint" που παίχτηκε Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.766 μηνύματα. Παρασκευή στις 22:17 Ο Micro έγραψε: #33 Παρασκευή στις 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Kougami: Όταν μπεις και στο σούπερ, μπορεί όλως τυχαίως να ελέγξεις και τα ελληνικά τυριά μπας και πάρεις κανά ωραίο Click για ανάπτυξη... Η λιστα ειναι τοσο μεγαλη που δεν προλαβαινω , ασε που πρεπει να επισκεφθω και ισπανια αφρικη . Με βλέπω σε αυτό το σταυρολεξω να ακολουθω τακτικη @Poirot Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.961 μηνύματα. Παρασκευή στις 23:06 Ο Poirot έγραψε: #34 Παρασκευή στις 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Η λιστα ειναι τοσο μεγαλη που δεν προλαβαινω , ασε που πρεπει να επισκεφθω και ισπανια αφρικη . Με βλέπω σε αυτό το σταυρολεξω να ακολουθω τακτικη @Poirot Click για ανάπτυξη... Εγώ ακολουθώ τον δρόμο που χάραξε ο Φραπές Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. Χθες στις 10:40 Η Υδροχόος έγραψε: #35 Χθες στις 10:40 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εγώ ακολουθώ τον δρόμο που χάραξε ο Φραπές Click για ανάπτυξη... Εντάξει...γέλασα πολύ, στο προηγούμενο, μ' αυτή τη λέξη...Λέω δες τί σκέφτηκε να βάλει... ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.690 μηνύματα. Χθες στις 11:59 Ο ultraviolence: #36 Χθες στις 11:59 Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ShadowSinger Kate1914 AggelikiGr MonaXoS Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Αφού απαγορεύεται το γκουκλάρισμα... Εκτός αν μπορούμε να ψάξουμε εγκυκλοπαίδεια...Μήπως τότε αλλάζει το πράμα... Click για ανάπτυξη... Βγάλε την Δομή από το πατάρι Υδροχόε
Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.766 μηνύματα. Παρασκευή στις 14:09 Ο Micro έγραψε: #24 Παρασκευή στις 14:09 Εγώ ρε παιδιά, μπορεί να θέλω να πάω στο σούπερ μάρκετ και, εκεί που ανοίγω τον χάρτη για να δω τον δρόμο, να πέσω πάνω στα ευρωπαϊκά κράτη . Συμβαίνουν αυτά Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. Παρασκευή στις 14:09 Η Υδροχόος έγραψε: #25 Παρασκευή στις 14:09 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Βγάλε την Δομή από το πατάρι Υδροχόε Click για ανάπτυξη... Πόσο μλς είμαι σήμερα...Πάω για όσκαρ...Άλλη μια πατάτα και θα είμαι 3 στα 3... Κάρφωσα την ηλικία μου ε ;;; Δε βαριέσαι...τα 'χει αυτά η ζωή... Και ποιός ανεβαίνει τώρα στο πατάρι...Θέλω σκάλα...Και ξέρεις τί λένε : ο γέρος θα πάει ή από πέσιμο ή από......... Kougami Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kougami δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 372 μηνύματα. Παρασκευή στις 14:21 Ο Kougami έγραψε: #26 Παρασκευή στις 14:21 Άμα θέλει κάποιος συνεργασία, είμαι διαθέσιμος. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.690 μηνύματα. Παρασκευή στις 16:15 Ο ultraviolence: #27 Παρασκευή στις 16:15 Θα γίνει μια μικρή διόρθωση σε 2 λεξεις γιατί εχω ορθογραφικά. Αν και 3 άτομα ήδη το'χουν λύσει θα ήταν σκατά να'χετε βρει την λεξη αλλά να φταίω εγώ. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.766 μηνύματα. Παρασκευή στις 17:58 Ο Micro έγραψε: #28 Παρασκευή στις 17:58 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: 3 άτομα ήδη το'χουν λύσει Click για ανάπτυξη... Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. Παρασκευή στις 18:25 Η Υδροχόος έγραψε: #29 Παρασκευή στις 18:25 Έλα μου ντε...3... Ο πρώτος θα ήταν ο Flash (βλ. @Grand Duchess...)... Kougami Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kougami δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 372 μηνύματα. Παρασκευή στις 21:39 Ο Kougami έγραψε: #30 Παρασκευή στις 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Εγώ ρε παιδιά, μπορεί να θέλω να πάω στο σούπερ μάρκετ και, εκεί που ανοίγω τον χάρτη για να δω τον δρόμο, να πέσω πάνω στα ευρωπαϊκά κράτη . Συμβαίνουν αυτά Click για ανάπτυξη... Όταν μπεις και στο σούπερ, μπορεί όλως τυχαίως να ελέγξεις και τα ελληνικά τυριά μπας και πάρεις κανά ωραίο Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. Παρασκευή στις 21:53 Η Υδροχόος έγραψε: #31 Παρασκευή στις 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Kougami: Όταν μπεις και στο σούπερ, μπορεί όλως τυχαίως να ελέγξεις και τα ελληνικά τυριά μπας και πάρεις κανά ωραίο Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχααααα.... Κάποιος τα βρήκε μπαστούνια με το ελληνικό τυρί ή ιδεα μου είναι ; Kougami Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kougami δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 372 μηνύματα. Παρασκευή στις 21:58 Ο Kougami έγραψε: #32 Παρασκευή στις 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Χαχαχαχααααα.... Κάποιος τα βρήκε μπαστούνια με το ελληνικό τυρί ή ιδεα μου είναι ; Click για ανάπτυξη... χαχαχα σωστή Ούτε την ηθοποιό έχω βρει προς το παρόν, δεν το έχω πιάσει το "hint" που παίχτηκε Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.766 μηνύματα. Παρασκευή στις 22:17 Ο Micro έγραψε: #33 Παρασκευή στις 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Kougami: Όταν μπεις και στο σούπερ, μπορεί όλως τυχαίως να ελέγξεις και τα ελληνικά τυριά μπας και πάρεις κανά ωραίο Click για ανάπτυξη... Η λιστα ειναι τοσο μεγαλη που δεν προλαβαινω , ασε που πρεπει να επισκεφθω και ισπανια αφρικη . Με βλέπω σε αυτό το σταυρολεξω να ακολουθω τακτικη @Poirot Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.961 μηνύματα. Παρασκευή στις 23:06 Ο Poirot έγραψε: #34 Παρασκευή στις 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Η λιστα ειναι τοσο μεγαλη που δεν προλαβαινω , ασε που πρεπει να επισκεφθω και ισπανια αφρικη . Με βλέπω σε αυτό το σταυρολεξω να ακολουθω τακτικη @Poirot Click για ανάπτυξη... Εγώ ακολουθώ τον δρόμο που χάραξε ο Φραπές Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. Χθες στις 10:40 Η Υδροχόος έγραψε: #35 Χθες στις 10:40 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εγώ ακολουθώ τον δρόμο που χάραξε ο Φραπές Click για ανάπτυξη... Εντάξει...γέλασα πολύ, στο προηγούμενο, μ' αυτή τη λέξη...Λέω δες τί σκέφτηκε να βάλει... ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.690 μηνύματα. Χθες στις 11:59 Ο ultraviolence: #36 Χθες στις 11:59 Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ShadowSinger Kate1914 AggelikiGr MonaXoS Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ ρε παιδιά, μπορεί να θέλω να πάω στο σούπερ μάρκετ και, εκεί που ανοίγω τον χάρτη για να δω τον δρόμο, να πέσω πάνω στα ευρωπαϊκά κράτη . Συμβαίνουν αυτά
Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. Παρασκευή στις 14:09 Η Υδροχόος έγραψε: #25 Παρασκευή στις 14:09 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Βγάλε την Δομή από το πατάρι Υδροχόε Click για ανάπτυξη... Πόσο μλς είμαι σήμερα...Πάω για όσκαρ...Άλλη μια πατάτα και θα είμαι 3 στα 3... Κάρφωσα την ηλικία μου ε ;;; Δε βαριέσαι...τα 'χει αυτά η ζωή... Και ποιός ανεβαίνει τώρα στο πατάρι...Θέλω σκάλα...Και ξέρεις τί λένε : ο γέρος θα πάει ή από πέσιμο ή από......... Kougami Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kougami δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 372 μηνύματα. Παρασκευή στις 14:21 Ο Kougami έγραψε: #26 Παρασκευή στις 14:21 Άμα θέλει κάποιος συνεργασία, είμαι διαθέσιμος. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.690 μηνύματα. Παρασκευή στις 16:15 Ο ultraviolence: #27 Παρασκευή στις 16:15 Θα γίνει μια μικρή διόρθωση σε 2 λεξεις γιατί εχω ορθογραφικά. Αν και 3 άτομα ήδη το'χουν λύσει θα ήταν σκατά να'χετε βρει την λεξη αλλά να φταίω εγώ. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.766 μηνύματα. Παρασκευή στις 17:58 Ο Micro έγραψε: #28 Παρασκευή στις 17:58 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: 3 άτομα ήδη το'χουν λύσει Click για ανάπτυξη... Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. Παρασκευή στις 18:25 Η Υδροχόος έγραψε: #29 Παρασκευή στις 18:25 Έλα μου ντε...3... Ο πρώτος θα ήταν ο Flash (βλ. @Grand Duchess...)... Kougami Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kougami δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 372 μηνύματα. Παρασκευή στις 21:39 Ο Kougami έγραψε: #30 Παρασκευή στις 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Εγώ ρε παιδιά, μπορεί να θέλω να πάω στο σούπερ μάρκετ και, εκεί που ανοίγω τον χάρτη για να δω τον δρόμο, να πέσω πάνω στα ευρωπαϊκά κράτη . Συμβαίνουν αυτά Click για ανάπτυξη... Όταν μπεις και στο σούπερ, μπορεί όλως τυχαίως να ελέγξεις και τα ελληνικά τυριά μπας και πάρεις κανά ωραίο Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. Παρασκευή στις 21:53 Η Υδροχόος έγραψε: #31 Παρασκευή στις 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Kougami: Όταν μπεις και στο σούπερ, μπορεί όλως τυχαίως να ελέγξεις και τα ελληνικά τυριά μπας και πάρεις κανά ωραίο Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχααααα.... Κάποιος τα βρήκε μπαστούνια με το ελληνικό τυρί ή ιδεα μου είναι ; Kougami Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kougami δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 372 μηνύματα. Παρασκευή στις 21:58 Ο Kougami έγραψε: #32 Παρασκευή στις 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Χαχαχαχααααα.... Κάποιος τα βρήκε μπαστούνια με το ελληνικό τυρί ή ιδεα μου είναι ; Click για ανάπτυξη... χαχαχα σωστή Ούτε την ηθοποιό έχω βρει προς το παρόν, δεν το έχω πιάσει το "hint" που παίχτηκε Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.766 μηνύματα. Παρασκευή στις 22:17 Ο Micro έγραψε: #33 Παρασκευή στις 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Kougami: Όταν μπεις και στο σούπερ, μπορεί όλως τυχαίως να ελέγξεις και τα ελληνικά τυριά μπας και πάρεις κανά ωραίο Click για ανάπτυξη... Η λιστα ειναι τοσο μεγαλη που δεν προλαβαινω , ασε που πρεπει να επισκεφθω και ισπανια αφρικη . Με βλέπω σε αυτό το σταυρολεξω να ακολουθω τακτικη @Poirot Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.961 μηνύματα. Παρασκευή στις 23:06 Ο Poirot έγραψε: #34 Παρασκευή στις 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Η λιστα ειναι τοσο μεγαλη που δεν προλαβαινω , ασε που πρεπει να επισκεφθω και ισπανια αφρικη . Με βλέπω σε αυτό το σταυρολεξω να ακολουθω τακτικη @Poirot Click για ανάπτυξη... Εγώ ακολουθώ τον δρόμο που χάραξε ο Φραπές Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. Χθες στις 10:40 Η Υδροχόος έγραψε: #35 Χθες στις 10:40 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εγώ ακολουθώ τον δρόμο που χάραξε ο Φραπές Click για ανάπτυξη... Εντάξει...γέλασα πολύ, στο προηγούμενο, μ' αυτή τη λέξη...Λέω δες τί σκέφτηκε να βάλει... ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.690 μηνύματα. Χθες στις 11:59 Ο ultraviolence: #36 Χθες στις 11:59 Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ShadowSinger Kate1914 AggelikiGr MonaXoS Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Βγάλε την Δομή από το πατάρι Υδροχόε Click για ανάπτυξη... Πόσο μλς είμαι σήμερα...Πάω για όσκαρ...Άλλη μια πατάτα και θα είμαι 3 στα 3... Κάρφωσα την ηλικία μου ε ;;; Δε βαριέσαι...τα 'χει αυτά η ζωή... Και ποιός ανεβαίνει τώρα στο πατάρι...Θέλω σκάλα...Και ξέρεις τί λένε : ο γέρος θα πάει ή από πέσιμο ή από.........
Kougami Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kougami δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 372 μηνύματα. Παρασκευή στις 14:21 Ο Kougami έγραψε: #26 Παρασκευή στις 14:21 Άμα θέλει κάποιος συνεργασία, είμαι διαθέσιμος. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.690 μηνύματα. Παρασκευή στις 16:15 Ο ultraviolence: #27 Παρασκευή στις 16:15 Θα γίνει μια μικρή διόρθωση σε 2 λεξεις γιατί εχω ορθογραφικά. Αν και 3 άτομα ήδη το'χουν λύσει θα ήταν σκατά να'χετε βρει την λεξη αλλά να φταίω εγώ. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.766 μηνύματα. Παρασκευή στις 17:58 Ο Micro έγραψε: #28 Παρασκευή στις 17:58 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: 3 άτομα ήδη το'χουν λύσει Click για ανάπτυξη... Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. Παρασκευή στις 18:25 Η Υδροχόος έγραψε: #29 Παρασκευή στις 18:25 Έλα μου ντε...3... Ο πρώτος θα ήταν ο Flash (βλ. @Grand Duchess...)... Kougami Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kougami δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 372 μηνύματα. Παρασκευή στις 21:39 Ο Kougami έγραψε: #30 Παρασκευή στις 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Εγώ ρε παιδιά, μπορεί να θέλω να πάω στο σούπερ μάρκετ και, εκεί που ανοίγω τον χάρτη για να δω τον δρόμο, να πέσω πάνω στα ευρωπαϊκά κράτη . Συμβαίνουν αυτά Click για ανάπτυξη... Όταν μπεις και στο σούπερ, μπορεί όλως τυχαίως να ελέγξεις και τα ελληνικά τυριά μπας και πάρεις κανά ωραίο Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. Παρασκευή στις 21:53 Η Υδροχόος έγραψε: #31 Παρασκευή στις 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Kougami: Όταν μπεις και στο σούπερ, μπορεί όλως τυχαίως να ελέγξεις και τα ελληνικά τυριά μπας και πάρεις κανά ωραίο Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχααααα.... Κάποιος τα βρήκε μπαστούνια με το ελληνικό τυρί ή ιδεα μου είναι ; Kougami Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kougami δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 372 μηνύματα. Παρασκευή στις 21:58 Ο Kougami έγραψε: #32 Παρασκευή στις 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Χαχαχαχααααα.... Κάποιος τα βρήκε μπαστούνια με το ελληνικό τυρί ή ιδεα μου είναι ; Click για ανάπτυξη... χαχαχα σωστή Ούτε την ηθοποιό έχω βρει προς το παρόν, δεν το έχω πιάσει το "hint" που παίχτηκε Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.766 μηνύματα. Παρασκευή στις 22:17 Ο Micro έγραψε: #33 Παρασκευή στις 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Kougami: Όταν μπεις και στο σούπερ, μπορεί όλως τυχαίως να ελέγξεις και τα ελληνικά τυριά μπας και πάρεις κανά ωραίο Click για ανάπτυξη... Η λιστα ειναι τοσο μεγαλη που δεν προλαβαινω , ασε που πρεπει να επισκεφθω και ισπανια αφρικη . Με βλέπω σε αυτό το σταυρολεξω να ακολουθω τακτικη @Poirot Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.961 μηνύματα. Παρασκευή στις 23:06 Ο Poirot έγραψε: #34 Παρασκευή στις 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Η λιστα ειναι τοσο μεγαλη που δεν προλαβαινω , ασε που πρεπει να επισκεφθω και ισπανια αφρικη . Με βλέπω σε αυτό το σταυρολεξω να ακολουθω τακτικη @Poirot Click για ανάπτυξη... Εγώ ακολουθώ τον δρόμο που χάραξε ο Φραπές Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. Χθες στις 10:40 Η Υδροχόος έγραψε: #35 Χθες στις 10:40 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εγώ ακολουθώ τον δρόμο που χάραξε ο Φραπές Click για ανάπτυξη... Εντάξει...γέλασα πολύ, στο προηγούμενο, μ' αυτή τη λέξη...Λέω δες τί σκέφτηκε να βάλει... ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.690 μηνύματα. Χθες στις 11:59 Ο ultraviolence: #36 Χθες στις 11:59 Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ShadowSinger Kate1914 AggelikiGr MonaXoS Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.690 μηνύματα. Παρασκευή στις 16:15 Ο ultraviolence: #27 Παρασκευή στις 16:15 Θα γίνει μια μικρή διόρθωση σε 2 λεξεις γιατί εχω ορθογραφικά. Αν και 3 άτομα ήδη το'χουν λύσει θα ήταν σκατά να'χετε βρει την λεξη αλλά να φταίω εγώ. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.766 μηνύματα. Παρασκευή στις 17:58 Ο Micro έγραψε: #28 Παρασκευή στις 17:58 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: 3 άτομα ήδη το'χουν λύσει Click για ανάπτυξη... Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. Παρασκευή στις 18:25 Η Υδροχόος έγραψε: #29 Παρασκευή στις 18:25 Έλα μου ντε...3... Ο πρώτος θα ήταν ο Flash (βλ. @Grand Duchess...)... Kougami Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kougami δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 372 μηνύματα. Παρασκευή στις 21:39 Ο Kougami έγραψε: #30 Παρασκευή στις 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Εγώ ρε παιδιά, μπορεί να θέλω να πάω στο σούπερ μάρκετ και, εκεί που ανοίγω τον χάρτη για να δω τον δρόμο, να πέσω πάνω στα ευρωπαϊκά κράτη . Συμβαίνουν αυτά Click για ανάπτυξη... Όταν μπεις και στο σούπερ, μπορεί όλως τυχαίως να ελέγξεις και τα ελληνικά τυριά μπας και πάρεις κανά ωραίο Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. Παρασκευή στις 21:53 Η Υδροχόος έγραψε: #31 Παρασκευή στις 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Kougami: Όταν μπεις και στο σούπερ, μπορεί όλως τυχαίως να ελέγξεις και τα ελληνικά τυριά μπας και πάρεις κανά ωραίο Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχααααα.... Κάποιος τα βρήκε μπαστούνια με το ελληνικό τυρί ή ιδεα μου είναι ; Kougami Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kougami δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 372 μηνύματα. Παρασκευή στις 21:58 Ο Kougami έγραψε: #32 Παρασκευή στις 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Χαχαχαχααααα.... Κάποιος τα βρήκε μπαστούνια με το ελληνικό τυρί ή ιδεα μου είναι ; Click για ανάπτυξη... χαχαχα σωστή Ούτε την ηθοποιό έχω βρει προς το παρόν, δεν το έχω πιάσει το "hint" που παίχτηκε Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.766 μηνύματα. Παρασκευή στις 22:17 Ο Micro έγραψε: #33 Παρασκευή στις 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Kougami: Όταν μπεις και στο σούπερ, μπορεί όλως τυχαίως να ελέγξεις και τα ελληνικά τυριά μπας και πάρεις κανά ωραίο Click για ανάπτυξη... Η λιστα ειναι τοσο μεγαλη που δεν προλαβαινω , ασε που πρεπει να επισκεφθω και ισπανια αφρικη . Με βλέπω σε αυτό το σταυρολεξω να ακολουθω τακτικη @Poirot Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.961 μηνύματα. Παρασκευή στις 23:06 Ο Poirot έγραψε: #34 Παρασκευή στις 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Η λιστα ειναι τοσο μεγαλη που δεν προλαβαινω , ασε που πρεπει να επισκεφθω και ισπανια αφρικη . Με βλέπω σε αυτό το σταυρολεξω να ακολουθω τακτικη @Poirot Click για ανάπτυξη... Εγώ ακολουθώ τον δρόμο που χάραξε ο Φραπές Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. Χθες στις 10:40 Η Υδροχόος έγραψε: #35 Χθες στις 10:40 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εγώ ακολουθώ τον δρόμο που χάραξε ο Φραπές Click για ανάπτυξη... Εντάξει...γέλασα πολύ, στο προηγούμενο, μ' αυτή τη λέξη...Λέω δες τί σκέφτηκε να βάλει... ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.690 μηνύματα. Χθες στις 11:59 Ο ultraviolence: #36 Χθες στις 11:59 Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ShadowSinger Kate1914 AggelikiGr MonaXoS Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θα γίνει μια μικρή διόρθωση σε 2 λεξεις γιατί εχω ορθογραφικά. Αν και 3 άτομα ήδη το'χουν λύσει θα ήταν σκατά να'χετε βρει την λεξη αλλά να φταίω εγώ.
Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.766 μηνύματα. Παρασκευή στις 17:58 Ο Micro έγραψε: #28 Παρασκευή στις 17:58 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: 3 άτομα ήδη το'χουν λύσει Click για ανάπτυξη... Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. Παρασκευή στις 18:25 Η Υδροχόος έγραψε: #29 Παρασκευή στις 18:25 Έλα μου ντε...3... Ο πρώτος θα ήταν ο Flash (βλ. @Grand Duchess...)... Kougami Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kougami δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 372 μηνύματα. Παρασκευή στις 21:39 Ο Kougami έγραψε: #30 Παρασκευή στις 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Εγώ ρε παιδιά, μπορεί να θέλω να πάω στο σούπερ μάρκετ και, εκεί που ανοίγω τον χάρτη για να δω τον δρόμο, να πέσω πάνω στα ευρωπαϊκά κράτη . Συμβαίνουν αυτά Click για ανάπτυξη... Όταν μπεις και στο σούπερ, μπορεί όλως τυχαίως να ελέγξεις και τα ελληνικά τυριά μπας και πάρεις κανά ωραίο Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. Παρασκευή στις 21:53 Η Υδροχόος έγραψε: #31 Παρασκευή στις 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Kougami: Όταν μπεις και στο σούπερ, μπορεί όλως τυχαίως να ελέγξεις και τα ελληνικά τυριά μπας και πάρεις κανά ωραίο Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχααααα.... Κάποιος τα βρήκε μπαστούνια με το ελληνικό τυρί ή ιδεα μου είναι ; Kougami Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kougami δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 372 μηνύματα. Παρασκευή στις 21:58 Ο Kougami έγραψε: #32 Παρασκευή στις 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Χαχαχαχααααα.... Κάποιος τα βρήκε μπαστούνια με το ελληνικό τυρί ή ιδεα μου είναι ; Click για ανάπτυξη... χαχαχα σωστή Ούτε την ηθοποιό έχω βρει προς το παρόν, δεν το έχω πιάσει το "hint" που παίχτηκε Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.766 μηνύματα. Παρασκευή στις 22:17 Ο Micro έγραψε: #33 Παρασκευή στις 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Kougami: Όταν μπεις και στο σούπερ, μπορεί όλως τυχαίως να ελέγξεις και τα ελληνικά τυριά μπας και πάρεις κανά ωραίο Click για ανάπτυξη... Η λιστα ειναι τοσο μεγαλη που δεν προλαβαινω , ασε που πρεπει να επισκεφθω και ισπανια αφρικη . Με βλέπω σε αυτό το σταυρολεξω να ακολουθω τακτικη @Poirot Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.961 μηνύματα. Παρασκευή στις 23:06 Ο Poirot έγραψε: #34 Παρασκευή στις 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Η λιστα ειναι τοσο μεγαλη που δεν προλαβαινω , ασε που πρεπει να επισκεφθω και ισπανια αφρικη . Με βλέπω σε αυτό το σταυρολεξω να ακολουθω τακτικη @Poirot Click για ανάπτυξη... Εγώ ακολουθώ τον δρόμο που χάραξε ο Φραπές Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. Χθες στις 10:40 Η Υδροχόος έγραψε: #35 Χθες στις 10:40 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εγώ ακολουθώ τον δρόμο που χάραξε ο Φραπές Click για ανάπτυξη... Εντάξει...γέλασα πολύ, στο προηγούμενο, μ' αυτή τη λέξη...Λέω δες τί σκέφτηκε να βάλει... ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.690 μηνύματα. Χθες στις 11:59 Ο ultraviolence: #36 Χθες στις 11:59 Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ShadowSinger Kate1914 AggelikiGr MonaXoS Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. Παρασκευή στις 18:25 Η Υδροχόος έγραψε: #29 Παρασκευή στις 18:25 Έλα μου ντε...3... Ο πρώτος θα ήταν ο Flash (βλ. @Grand Duchess...)... Kougami Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kougami δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 372 μηνύματα. Παρασκευή στις 21:39 Ο Kougami έγραψε: #30 Παρασκευή στις 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Εγώ ρε παιδιά, μπορεί να θέλω να πάω στο σούπερ μάρκετ και, εκεί που ανοίγω τον χάρτη για να δω τον δρόμο, να πέσω πάνω στα ευρωπαϊκά κράτη . Συμβαίνουν αυτά Click για ανάπτυξη... Όταν μπεις και στο σούπερ, μπορεί όλως τυχαίως να ελέγξεις και τα ελληνικά τυριά μπας και πάρεις κανά ωραίο Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. Παρασκευή στις 21:53 Η Υδροχόος έγραψε: #31 Παρασκευή στις 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Kougami: Όταν μπεις και στο σούπερ, μπορεί όλως τυχαίως να ελέγξεις και τα ελληνικά τυριά μπας και πάρεις κανά ωραίο Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχααααα.... Κάποιος τα βρήκε μπαστούνια με το ελληνικό τυρί ή ιδεα μου είναι ; Kougami Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kougami δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 372 μηνύματα. Παρασκευή στις 21:58 Ο Kougami έγραψε: #32 Παρασκευή στις 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Χαχαχαχααααα.... Κάποιος τα βρήκε μπαστούνια με το ελληνικό τυρί ή ιδεα μου είναι ; Click για ανάπτυξη... χαχαχα σωστή Ούτε την ηθοποιό έχω βρει προς το παρόν, δεν το έχω πιάσει το "hint" που παίχτηκε Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.766 μηνύματα. Παρασκευή στις 22:17 Ο Micro έγραψε: #33 Παρασκευή στις 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Kougami: Όταν μπεις και στο σούπερ, μπορεί όλως τυχαίως να ελέγξεις και τα ελληνικά τυριά μπας και πάρεις κανά ωραίο Click για ανάπτυξη... Η λιστα ειναι τοσο μεγαλη που δεν προλαβαινω , ασε που πρεπει να επισκεφθω και ισπανια αφρικη . Με βλέπω σε αυτό το σταυρολεξω να ακολουθω τακτικη @Poirot Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.961 μηνύματα. Παρασκευή στις 23:06 Ο Poirot έγραψε: #34 Παρασκευή στις 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Η λιστα ειναι τοσο μεγαλη που δεν προλαβαινω , ασε που πρεπει να επισκεφθω και ισπανια αφρικη . Με βλέπω σε αυτό το σταυρολεξω να ακολουθω τακτικη @Poirot Click για ανάπτυξη... Εγώ ακολουθώ τον δρόμο που χάραξε ο Φραπές Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. Χθες στις 10:40 Η Υδροχόος έγραψε: #35 Χθες στις 10:40 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εγώ ακολουθώ τον δρόμο που χάραξε ο Φραπές Click για ανάπτυξη... Εντάξει...γέλασα πολύ, στο προηγούμενο, μ' αυτή τη λέξη...Λέω δες τί σκέφτηκε να βάλει... ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.690 μηνύματα. Χθες στις 11:59 Ο ultraviolence: #36 Χθες στις 11:59 Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ShadowSinger Kate1914 AggelikiGr MonaXoS Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Kougami Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kougami δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 372 μηνύματα. Παρασκευή στις 21:39 Ο Kougami έγραψε: #30 Παρασκευή στις 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Εγώ ρε παιδιά, μπορεί να θέλω να πάω στο σούπερ μάρκετ και, εκεί που ανοίγω τον χάρτη για να δω τον δρόμο, να πέσω πάνω στα ευρωπαϊκά κράτη . Συμβαίνουν αυτά Click για ανάπτυξη... Όταν μπεις και στο σούπερ, μπορεί όλως τυχαίως να ελέγξεις και τα ελληνικά τυριά μπας και πάρεις κανά ωραίο Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. Παρασκευή στις 21:53 Η Υδροχόος έγραψε: #31 Παρασκευή στις 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Kougami: Όταν μπεις και στο σούπερ, μπορεί όλως τυχαίως να ελέγξεις και τα ελληνικά τυριά μπας και πάρεις κανά ωραίο Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχααααα.... Κάποιος τα βρήκε μπαστούνια με το ελληνικό τυρί ή ιδεα μου είναι ; Kougami Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kougami δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 372 μηνύματα. Παρασκευή στις 21:58 Ο Kougami έγραψε: #32 Παρασκευή στις 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Χαχαχαχααααα.... Κάποιος τα βρήκε μπαστούνια με το ελληνικό τυρί ή ιδεα μου είναι ; Click για ανάπτυξη... χαχαχα σωστή Ούτε την ηθοποιό έχω βρει προς το παρόν, δεν το έχω πιάσει το "hint" που παίχτηκε Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.766 μηνύματα. Παρασκευή στις 22:17 Ο Micro έγραψε: #33 Παρασκευή στις 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Kougami: Όταν μπεις και στο σούπερ, μπορεί όλως τυχαίως να ελέγξεις και τα ελληνικά τυριά μπας και πάρεις κανά ωραίο Click για ανάπτυξη... Η λιστα ειναι τοσο μεγαλη που δεν προλαβαινω , ασε που πρεπει να επισκεφθω και ισπανια αφρικη . Με βλέπω σε αυτό το σταυρολεξω να ακολουθω τακτικη @Poirot Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.961 μηνύματα. Παρασκευή στις 23:06 Ο Poirot έγραψε: #34 Παρασκευή στις 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Η λιστα ειναι τοσο μεγαλη που δεν προλαβαινω , ασε που πρεπει να επισκεφθω και ισπανια αφρικη . Με βλέπω σε αυτό το σταυρολεξω να ακολουθω τακτικη @Poirot Click για ανάπτυξη... Εγώ ακολουθώ τον δρόμο που χάραξε ο Φραπές Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. Χθες στις 10:40 Η Υδροχόος έγραψε: #35 Χθες στις 10:40 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εγώ ακολουθώ τον δρόμο που χάραξε ο Φραπές Click για ανάπτυξη... Εντάξει...γέλασα πολύ, στο προηγούμενο, μ' αυτή τη λέξη...Λέω δες τί σκέφτηκε να βάλει... ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.690 μηνύματα. Χθες στις 11:59 Ο ultraviolence: #36 Χθες στις 11:59 Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ShadowSinger Kate1914 AggelikiGr MonaXoS Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Micro: Εγώ ρε παιδιά, μπορεί να θέλω να πάω στο σούπερ μάρκετ και, εκεί που ανοίγω τον χάρτη για να δω τον δρόμο, να πέσω πάνω στα ευρωπαϊκά κράτη . Συμβαίνουν αυτά Click για ανάπτυξη... Όταν μπεις και στο σούπερ, μπορεί όλως τυχαίως να ελέγξεις και τα ελληνικά τυριά μπας και πάρεις κανά ωραίο
Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. Παρασκευή στις 21:53 Η Υδροχόος έγραψε: #31 Παρασκευή στις 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Kougami: Όταν μπεις και στο σούπερ, μπορεί όλως τυχαίως να ελέγξεις και τα ελληνικά τυριά μπας και πάρεις κανά ωραίο Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχααααα.... Κάποιος τα βρήκε μπαστούνια με το ελληνικό τυρί ή ιδεα μου είναι ; Kougami Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kougami δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 372 μηνύματα. Παρασκευή στις 21:58 Ο Kougami έγραψε: #32 Παρασκευή στις 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Χαχαχαχααααα.... Κάποιος τα βρήκε μπαστούνια με το ελληνικό τυρί ή ιδεα μου είναι ; Click για ανάπτυξη... χαχαχα σωστή Ούτε την ηθοποιό έχω βρει προς το παρόν, δεν το έχω πιάσει το "hint" που παίχτηκε Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.766 μηνύματα. Παρασκευή στις 22:17 Ο Micro έγραψε: #33 Παρασκευή στις 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Kougami: Όταν μπεις και στο σούπερ, μπορεί όλως τυχαίως να ελέγξεις και τα ελληνικά τυριά μπας και πάρεις κανά ωραίο Click για ανάπτυξη... Η λιστα ειναι τοσο μεγαλη που δεν προλαβαινω , ασε που πρεπει να επισκεφθω και ισπανια αφρικη . Με βλέπω σε αυτό το σταυρολεξω να ακολουθω τακτικη @Poirot Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.961 μηνύματα. Παρασκευή στις 23:06 Ο Poirot έγραψε: #34 Παρασκευή στις 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Η λιστα ειναι τοσο μεγαλη που δεν προλαβαινω , ασε που πρεπει να επισκεφθω και ισπανια αφρικη . Με βλέπω σε αυτό το σταυρολεξω να ακολουθω τακτικη @Poirot Click για ανάπτυξη... Εγώ ακολουθώ τον δρόμο που χάραξε ο Φραπές Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. Χθες στις 10:40 Η Υδροχόος έγραψε: #35 Χθες στις 10:40 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εγώ ακολουθώ τον δρόμο που χάραξε ο Φραπές Click για ανάπτυξη... Εντάξει...γέλασα πολύ, στο προηγούμενο, μ' αυτή τη λέξη...Λέω δες τί σκέφτηκε να βάλει... ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.690 μηνύματα. Χθες στις 11:59 Ο ultraviolence: #36 Χθες στις 11:59 Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ShadowSinger Kate1914 AggelikiGr MonaXoS Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Kougami: Όταν μπεις και στο σούπερ, μπορεί όλως τυχαίως να ελέγξεις και τα ελληνικά τυριά μπας και πάρεις κανά ωραίο Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχααααα.... Κάποιος τα βρήκε μπαστούνια με το ελληνικό τυρί ή ιδεα μου είναι ;
Kougami Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kougami δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 372 μηνύματα. Παρασκευή στις 21:58 Ο Kougami έγραψε: #32 Παρασκευή στις 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Χαχαχαχααααα.... Κάποιος τα βρήκε μπαστούνια με το ελληνικό τυρί ή ιδεα μου είναι ; Click για ανάπτυξη... χαχαχα σωστή Ούτε την ηθοποιό έχω βρει προς το παρόν, δεν το έχω πιάσει το "hint" που παίχτηκε Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.766 μηνύματα. Παρασκευή στις 22:17 Ο Micro έγραψε: #33 Παρασκευή στις 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Kougami: Όταν μπεις και στο σούπερ, μπορεί όλως τυχαίως να ελέγξεις και τα ελληνικά τυριά μπας και πάρεις κανά ωραίο Click για ανάπτυξη... Η λιστα ειναι τοσο μεγαλη που δεν προλαβαινω , ασε που πρεπει να επισκεφθω και ισπανια αφρικη . Με βλέπω σε αυτό το σταυρολεξω να ακολουθω τακτικη @Poirot Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.961 μηνύματα. Παρασκευή στις 23:06 Ο Poirot έγραψε: #34 Παρασκευή στις 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Η λιστα ειναι τοσο μεγαλη που δεν προλαβαινω , ασε που πρεπει να επισκεφθω και ισπανια αφρικη . Με βλέπω σε αυτό το σταυρολεξω να ακολουθω τακτικη @Poirot Click για ανάπτυξη... Εγώ ακολουθώ τον δρόμο που χάραξε ο Φραπές Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. Χθες στις 10:40 Η Υδροχόος έγραψε: #35 Χθες στις 10:40 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εγώ ακολουθώ τον δρόμο που χάραξε ο Φραπές Click για ανάπτυξη... Εντάξει...γέλασα πολύ, στο προηγούμενο, μ' αυτή τη λέξη...Λέω δες τί σκέφτηκε να βάλει... ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.690 μηνύματα. Χθες στις 11:59 Ο ultraviolence: #36 Χθες στις 11:59 Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ShadowSinger Kate1914 AggelikiGr MonaXoS Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Χαχαχαχααααα.... Κάποιος τα βρήκε μπαστούνια με το ελληνικό τυρί ή ιδεα μου είναι ; Click για ανάπτυξη... χαχαχα σωστή Ούτε την ηθοποιό έχω βρει προς το παρόν, δεν το έχω πιάσει το "hint" που παίχτηκε
Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.766 μηνύματα. Παρασκευή στις 22:17 Ο Micro έγραψε: #33 Παρασκευή στις 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Kougami: Όταν μπεις και στο σούπερ, μπορεί όλως τυχαίως να ελέγξεις και τα ελληνικά τυριά μπας και πάρεις κανά ωραίο Click για ανάπτυξη... Η λιστα ειναι τοσο μεγαλη που δεν προλαβαινω , ασε που πρεπει να επισκεφθω και ισπανια αφρικη . Με βλέπω σε αυτό το σταυρολεξω να ακολουθω τακτικη @Poirot Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.961 μηνύματα. Παρασκευή στις 23:06 Ο Poirot έγραψε: #34 Παρασκευή στις 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Η λιστα ειναι τοσο μεγαλη που δεν προλαβαινω , ασε που πρεπει να επισκεφθω και ισπανια αφρικη . Με βλέπω σε αυτό το σταυρολεξω να ακολουθω τακτικη @Poirot Click για ανάπτυξη... Εγώ ακολουθώ τον δρόμο που χάραξε ο Φραπές Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. Χθες στις 10:40 Η Υδροχόος έγραψε: #35 Χθες στις 10:40 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εγώ ακολουθώ τον δρόμο που χάραξε ο Φραπές Click για ανάπτυξη... Εντάξει...γέλασα πολύ, στο προηγούμενο, μ' αυτή τη λέξη...Λέω δες τί σκέφτηκε να βάλει... ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.690 μηνύματα. Χθες στις 11:59 Ο ultraviolence: #36 Χθες στις 11:59 Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ShadowSinger Kate1914 AggelikiGr MonaXoS Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Kougami: Όταν μπεις και στο σούπερ, μπορεί όλως τυχαίως να ελέγξεις και τα ελληνικά τυριά μπας και πάρεις κανά ωραίο Click για ανάπτυξη... Η λιστα ειναι τοσο μεγαλη που δεν προλαβαινω , ασε που πρεπει να επισκεφθω και ισπανια αφρικη . Με βλέπω σε αυτό το σταυρολεξω να ακολουθω τακτικη @Poirot
Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.961 μηνύματα. Παρασκευή στις 23:06 Ο Poirot έγραψε: #34 Παρασκευή στις 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Η λιστα ειναι τοσο μεγαλη που δεν προλαβαινω , ασε που πρεπει να επισκεφθω και ισπανια αφρικη . Με βλέπω σε αυτό το σταυρολεξω να ακολουθω τακτικη @Poirot Click για ανάπτυξη... Εγώ ακολουθώ τον δρόμο που χάραξε ο Φραπές Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. Χθες στις 10:40 Η Υδροχόος έγραψε: #35 Χθες στις 10:40 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εγώ ακολουθώ τον δρόμο που χάραξε ο Φραπές Click για ανάπτυξη... Εντάξει...γέλασα πολύ, στο προηγούμενο, μ' αυτή τη λέξη...Λέω δες τί σκέφτηκε να βάλει... ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.690 μηνύματα. Χθες στις 11:59 Ο ultraviolence: #36 Χθες στις 11:59 Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ShadowSinger Kate1914 AggelikiGr MonaXoS Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Micro: Η λιστα ειναι τοσο μεγαλη που δεν προλαβαινω , ασε που πρεπει να επισκεφθω και ισπανια αφρικη . Με βλέπω σε αυτό το σταυρολεξω να ακολουθω τακτικη @Poirot Click για ανάπτυξη... Εγώ ακολουθώ τον δρόμο που χάραξε ο Φραπές
Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. Χθες στις 10:40 Η Υδροχόος έγραψε: #35 Χθες στις 10:40 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εγώ ακολουθώ τον δρόμο που χάραξε ο Φραπές Click για ανάπτυξη... Εντάξει...γέλασα πολύ, στο προηγούμενο, μ' αυτή τη λέξη...Λέω δες τί σκέφτηκε να βάλει... ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.690 μηνύματα. Χθες στις 11:59 Ο ultraviolence: #36 Χθες στις 11:59 Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εγώ ακολουθώ τον δρόμο που χάραξε ο Φραπές Click για ανάπτυξη... Εντάξει...γέλασα πολύ, στο προηγούμενο, μ' αυτή τη λέξη...Λέω δες τί σκέφτηκε να βάλει...
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.690 μηνύματα. Χθες στις 11:59 Ο ultraviolence: #36 Χθες στις 11:59