Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.984 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:02 Ο Poirot έγραψε: #41 22-09-25 01:02 Μπράβο στη συμμαχία βγαλμένη από τα πιο τρελά μας όνειρα για την πρωτία! Για να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, απογοητεύθηκα και τα παράτησα γρήγορα. Θα μπορούσα να είχα βρει μερικά ακόμα αν το είχα προσπαθήσει περισσότερο. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.769 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:04 Ο ultraviolence: #42 22-09-25 01:04 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Μπράβο στη συμμαχία βγαλμένη από τα πιο τρελά μας όνειρα για την πρωτία! Για να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, απογοητεύθηκα και τα παράτησα γρήγορα. Θα μπορούσα να είχα βρει μερικά ακόμα αν το είχα προσπαθήσει περισσότερο. Click για ανάπτυξη... Ε του πούστη πια, έπρεπε επιτέλους κάποιος από εμάς τους 3 να κερδίσει κάπου με την Kate Στο επόμενο μην απογοητευτεις, θα έχεις άλλωστε την νύμφη Reader να σε ηρεμήσει. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.206 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:07 Ο giannhs2001: #43 22-09-25 01:07 Πω από μικρός ήμουν τραγωδία στα σταυρόλεξα. Μόνο σε εκείνο που πρέπει να κυκλώνεις τις λέξεις μέσα σε χάος γραμμάτων ήμουν γρήγορος και καλός Πάντως @ultraviolence σε ευχαριστώ για την αφιέρωση στην ηλεκτρονική μουσική. Το βρήκα με τη πρώτη ρε άτιμο . Αλλά και μία παρατήρηση. Τι μπουγάτσα ρε μλκ στο και αλμυρή και γλυκιά; Μπουγάτσα είναι ΜΟΝΟ αυτή με κρέμα. Τ-Ε-Λ-Ο-Σ. Μην με ανεβάζεις την πίεση βραδιάτικα. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.769 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:12 Ο ultraviolence: #44 22-09-25 01:12 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Πάντως @ultraviolence σε ευχαριστώ για την αφιέρωση στην ηλεκτρονική μουσική. Το βρήκα με τη πρώτη ρε άτιμο . Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αλλά και μία παρατήρηση. Τι μπουγάτσα ρε μλκ στο και αλμυρή και γλυκιά; Μπουγάτσα είναι ΜΟΝΟ αυτή με κρέμα. Τ-Ε-Λ-Ο-Σ. Click για ανάπτυξη... Μωρέ εγώ μαζί σου και με μπόλικη κανέλα από πάνω. Αλλά κάποιοι εκεί στα βόρεια την τρώνε με τυρί οπότε νόμιζα η περιγραφή αυτή θα βοηθούσε Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.984 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:12 Ο Poirot έγραψε: #45 22-09-25 01:12 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Μωρέ εγώ μαζί σου και με μπόλικη κανέλα από πάνω. Αλλά κάποιοι εκεί στα βόρεια την τρώνε με τυρί οπότε νόμιζα η περιγραφή αυτή θα βοηθούσε Click για ανάπτυξη... Εγώ μπουγάτσα με τυρί μόνο στη Θεσσαλονίκη έχω φάει πάντως ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.769 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:15 Ο ultraviolence: #46 22-09-25 01:15 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εγώ μπουγάτσα με τυρί μόνο στη Θεσσαλονίκη έχω φάει πάντως Click για ανάπτυξη... Χαρά στο κουράγιο σου giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.206 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:18 Ο giannhs2001: #47 22-09-25 01:18 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: κάποιοι εκεί στα βόρεια την τρώνε με τυρί Click για ανάπτυξη... Κατατάσσεται στις ανίατες ψυχικές νόσους πια. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Click για ανάπτυξη... Κερνάω ec- εννοούσα μπυρίτσα. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.851 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:22 Ο Micro έγραψε: #48 22-09-25 01:22 Ευχαριστούμε για το σταυρόλεξο ουλτρα ! Μπράβο μας αδυσώπητη @Kate1914 , καταφέραμε να νικήσουμε . Αν και αισθάνθηκα μια απειλή από τον γιάννη και τις 5 λέξεις του στο τέλος νικήσαμε Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.984 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:23 Ο Poirot έγραψε: #49 22-09-25 01:23 Εγώ ευχαριστώ από καρδιάς τον @giannhs2001. Γιάννη μου, πραγματικά ευχαριστώ, με έσωσες από την τελευταία θέση! giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.206 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:24 Ο giannhs2001: #50 22-09-25 01:24 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Ευχαριστούμε για το σταυρόλεξο ουλτρα ! Μπράβο μας αδυσώπητη @Kate1914 , καταφέραμε να νικήσουμε . Αν και αισθάνθηκα μια απειλή από τον γιάννη και τις 5 λέξεις του στο τέλος νικήσαμε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εγώ ευχαριστώ από καρδιάς τον @giannhs2001. Γιάννη μου, πραγματικά ευχαριστώ, με έσωσες από την τελευταία θέση! Click για ανάπτυξη... Χύτρα ήταν το μαγειρικό σκεύος τελικά. Κάτσε να έρθετε απάνω να σας κάνω φακές θα σας πω εγώ πως θα σας κοπεί το γελάκι μετά... Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.851 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:29 Ο Micro έγραψε: #51 22-09-25 01:29 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Χύτρα ήταν το μαγειρικό σκεύος τελικά. Κάτσε να έρθετε απάνω να σας κάνω φακές θα σας πω εγώ πως θα σας κοπεί το γελάκι μετά... Click για ανάπτυξη... ποιες φακες τι λες ; Αν ερθουμε θεσσαλονικη καθε μερα θα κερνας τραπεζι μαυρη θάλασσα . Τι μας περασες ; giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.206 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:31 Ο giannhs2001: #52 22-09-25 01:31 Αρχική Δημοσίευση από Micro: ποιες φακες τι λες ; Αν ερθουμε θεσσαλονικη καθε μερα θα κερνας τραπεζι μαυρη θάλασσα . Τι μας περασες ; Click για ανάπτυξη... Με θες και στα καλά τα κυριλάτα της Καλαμαριάς πασά μου; Ούτε αν βγω στο κλαρί δεν συμπληρώνω λογαριασμό εκεί μέσα. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.984 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:32 Ο Poirot έγραψε: #53 22-09-25 01:32 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Με θες και στα καλά τα κυριλάτα της Καλαμαριάς πασά μου; Ούτε αν βγω στο κλαρί δεν συμπληρώνω λογαριασμό εκεί μέσα. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ με τον Μικρο κι εγώ, στα κυριλάτα θα πάμε. Γιατροί και δικηγόροι θα σου κάνουμε την τιμή ρε, πού θα μας πας; Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.851 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:37 Ο Micro έγραψε: #54 22-09-25 01:37 Εντωμεταξυ το σιγκουρνει τι όνομα είναι , που να το βρισκαμε ; Στο μιουσικαλ έβαλα πόσες λεξεις , και εν τελει ηταν το γατες που το γνωριζα κιολας Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Με θες και στα καλά τα κυριλάτα της Καλαμαριάς πασά μου; Ούτε αν βγω στο κλαρί δεν συμπληρώνω λογαριασμό εκεί μέσα. Click για ανάπτυξη... ενταξει πηγαινε μας για πικ νικ στα νεκροταφεια giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.206 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:38 Ο giannhs2001: #55 22-09-25 01:38 Αρχική Δημοσίευση από Micro: ενταξει πηγαινε μας για πικ νικ στα νεκροταφεια Click για ανάπτυξη... Με έδωσες φοβερή ιδέα για μελλοντικό dream date!!! ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.769 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:41 Ο ultraviolence: #56 22-09-25 01:41 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Εντωμεταξυ το σιγκουρνει τι όνομα είναι , που να το βρισκαμε ; Στο μιουσικαλ έβαλα πόσες λεξεις , και εν τελει ηταν το γατες που το γνωριζα κιολας Click για ανάπτυξη... Κάνε μας την χάρη Υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει δει τις ταινίες Alien με πρωταγωνίστρια την Σιγκούρνει Γουίβερ; Τς τς. Όντως για τις γάτες απόρησα που δεν το βρήκατε είναι πολύ γνωστό μιούζικαλ Kougami Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kougami δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 372 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 02:59 Ο Kougami έγραψε: #57 22-09-25 02:59 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Κάνε μας την χάρη Υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει δει τις ταινίες Alien με πρωταγωνίστρια την Σιγκούρνει Γουίβερ; Τς τς. Όντως για τις γάτες απόρησα που δεν το βρήκατε είναι πολύ γνωστό μιούζικαλ Click για ανάπτυξη... Το τραγικό με την περίπτωσή μου είναι πως όντως μου ήρθε το Cats στο μυαλό, αλλά δεν μου ’κοψε να το μεταφράσω... Όχι πως ξέρω πολλά μιούζικαλ, αλλά το συγκεκριμένο το είχα ακουστά από μικρή ηλικία. Είχαμε και ένα αυτοκόλλητο στο ψυγείο του πατρικού Και στα Alien θυμόμουν το επώνυμό της, αλλά δεν σκέφτηκα πως θα ήθελε το «μικρό» της, το οποίο βέβαια δεν θυμόμουν πώς ήταν ακριβώς. Πάντως ήταν ωραίο σταυρόλεξο. Η Λεγεώνα των Υπερηρώων ήταν λίγο φάση “memory unlocked” ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.769 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 03:04 Ο ultraviolence: #58 22-09-25 03:04 Αρχική Δημοσίευση από Kougami: Πάντως ήταν ωραίο σταυρόλεξο. Η Λεγεώνα των Υπερηρώων ήταν λίγο φάση “memory unlocked” Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ! Fun fact: Πολλοί άργησαν να την βρουν την λεγεώνα (κάποιοι δεν την βρήκαν καν) και κάπου εκεί αντιλήφθηκα το χάσμα γενεών Θυμάμαι ΣΚ πρωι στο star, σχολιαροπαιδο εγώ να το βλέπω γύρω στις 11. Kougami Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kougami δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 372 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 03:09 Ο Kougami έγραψε: #59 22-09-25 03:09 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Σε ευχαριστώ! Fun fact: Πολλοί άργησαν να την βρουν την λεγεώνα (κάποιοι δεν την βρήκαν καν) και κάπου εκεί αντιλήφθηκα το χάσμα γενεών Θυμάμαι ΣΚ πρωι στο star, σχολιαροπαιδο εγώ να το βλέπω γύρω στις 11. Click για ανάπτυξη... Mια από τα ίδια και εγώ! Ήταν από τα αγαπημένα μου όπως και το ’Μπατμαν του μέλλοντος’ που είχε ένα κάπως πιο σκοτεινό vibe για "παιδικό". Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 rafaela11 giannhs2001 Scandal Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπράβο στη συμμαχία βγαλμένη από τα πιο τρελά μας όνειρα για την πρωτία! Για να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, απογοητεύθηκα και τα παράτησα γρήγορα. Θα μπορούσα να είχα βρει μερικά ακόμα αν το είχα προσπαθήσει περισσότερο.
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.769 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:04 Ο ultraviolence: #42 22-09-25 01:04 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Μπράβο στη συμμαχία βγαλμένη από τα πιο τρελά μας όνειρα για την πρωτία! Για να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, απογοητεύθηκα και τα παράτησα γρήγορα. Θα μπορούσα να είχα βρει μερικά ακόμα αν το είχα προσπαθήσει περισσότερο. Click για ανάπτυξη... Ε του πούστη πια, έπρεπε επιτέλους κάποιος από εμάς τους 3 να κερδίσει κάπου με την Kate Στο επόμενο μην απογοητευτεις, θα έχεις άλλωστε την νύμφη Reader να σε ηρεμήσει. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.206 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:07 Ο giannhs2001: #43 22-09-25 01:07 Πω από μικρός ήμουν τραγωδία στα σταυρόλεξα. Μόνο σε εκείνο που πρέπει να κυκλώνεις τις λέξεις μέσα σε χάος γραμμάτων ήμουν γρήγορος και καλός Πάντως @ultraviolence σε ευχαριστώ για την αφιέρωση στην ηλεκτρονική μουσική. Το βρήκα με τη πρώτη ρε άτιμο . Αλλά και μία παρατήρηση. Τι μπουγάτσα ρε μλκ στο και αλμυρή και γλυκιά; Μπουγάτσα είναι ΜΟΝΟ αυτή με κρέμα. Τ-Ε-Λ-Ο-Σ. Μην με ανεβάζεις την πίεση βραδιάτικα. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.769 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:12 Ο ultraviolence: #44 22-09-25 01:12 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Πάντως @ultraviolence σε ευχαριστώ για την αφιέρωση στην ηλεκτρονική μουσική. Το βρήκα με τη πρώτη ρε άτιμο . Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αλλά και μία παρατήρηση. Τι μπουγάτσα ρε μλκ στο και αλμυρή και γλυκιά; Μπουγάτσα είναι ΜΟΝΟ αυτή με κρέμα. Τ-Ε-Λ-Ο-Σ. Click για ανάπτυξη... Μωρέ εγώ μαζί σου και με μπόλικη κανέλα από πάνω. Αλλά κάποιοι εκεί στα βόρεια την τρώνε με τυρί οπότε νόμιζα η περιγραφή αυτή θα βοηθούσε Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.984 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:12 Ο Poirot έγραψε: #45 22-09-25 01:12 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Μωρέ εγώ μαζί σου και με μπόλικη κανέλα από πάνω. Αλλά κάποιοι εκεί στα βόρεια την τρώνε με τυρί οπότε νόμιζα η περιγραφή αυτή θα βοηθούσε Click για ανάπτυξη... Εγώ μπουγάτσα με τυρί μόνο στη Θεσσαλονίκη έχω φάει πάντως ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.769 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:15 Ο ultraviolence: #46 22-09-25 01:15 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εγώ μπουγάτσα με τυρί μόνο στη Θεσσαλονίκη έχω φάει πάντως Click για ανάπτυξη... Χαρά στο κουράγιο σου giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.206 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:18 Ο giannhs2001: #47 22-09-25 01:18 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: κάποιοι εκεί στα βόρεια την τρώνε με τυρί Click για ανάπτυξη... Κατατάσσεται στις ανίατες ψυχικές νόσους πια. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Click για ανάπτυξη... Κερνάω ec- εννοούσα μπυρίτσα. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.851 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:22 Ο Micro έγραψε: #48 22-09-25 01:22 Ευχαριστούμε για το σταυρόλεξο ουλτρα ! Μπράβο μας αδυσώπητη @Kate1914 , καταφέραμε να νικήσουμε . Αν και αισθάνθηκα μια απειλή από τον γιάννη και τις 5 λέξεις του στο τέλος νικήσαμε Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.984 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:23 Ο Poirot έγραψε: #49 22-09-25 01:23 Εγώ ευχαριστώ από καρδιάς τον @giannhs2001. Γιάννη μου, πραγματικά ευχαριστώ, με έσωσες από την τελευταία θέση! giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.206 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:24 Ο giannhs2001: #50 22-09-25 01:24 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Ευχαριστούμε για το σταυρόλεξο ουλτρα ! Μπράβο μας αδυσώπητη @Kate1914 , καταφέραμε να νικήσουμε . Αν και αισθάνθηκα μια απειλή από τον γιάννη και τις 5 λέξεις του στο τέλος νικήσαμε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εγώ ευχαριστώ από καρδιάς τον @giannhs2001. Γιάννη μου, πραγματικά ευχαριστώ, με έσωσες από την τελευταία θέση! Click για ανάπτυξη... Χύτρα ήταν το μαγειρικό σκεύος τελικά. Κάτσε να έρθετε απάνω να σας κάνω φακές θα σας πω εγώ πως θα σας κοπεί το γελάκι μετά... Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.851 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:29 Ο Micro έγραψε: #51 22-09-25 01:29 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Χύτρα ήταν το μαγειρικό σκεύος τελικά. Κάτσε να έρθετε απάνω να σας κάνω φακές θα σας πω εγώ πως θα σας κοπεί το γελάκι μετά... Click για ανάπτυξη... ποιες φακες τι λες ; Αν ερθουμε θεσσαλονικη καθε μερα θα κερνας τραπεζι μαυρη θάλασσα . Τι μας περασες ; giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.206 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:31 Ο giannhs2001: #52 22-09-25 01:31 Αρχική Δημοσίευση από Micro: ποιες φακες τι λες ; Αν ερθουμε θεσσαλονικη καθε μερα θα κερνας τραπεζι μαυρη θάλασσα . Τι μας περασες ; Click για ανάπτυξη... Με θες και στα καλά τα κυριλάτα της Καλαμαριάς πασά μου; Ούτε αν βγω στο κλαρί δεν συμπληρώνω λογαριασμό εκεί μέσα. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.984 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:32 Ο Poirot έγραψε: #53 22-09-25 01:32 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Με θες και στα καλά τα κυριλάτα της Καλαμαριάς πασά μου; Ούτε αν βγω στο κλαρί δεν συμπληρώνω λογαριασμό εκεί μέσα. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ με τον Μικρο κι εγώ, στα κυριλάτα θα πάμε. Γιατροί και δικηγόροι θα σου κάνουμε την τιμή ρε, πού θα μας πας; Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.851 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:37 Ο Micro έγραψε: #54 22-09-25 01:37 Εντωμεταξυ το σιγκουρνει τι όνομα είναι , που να το βρισκαμε ; Στο μιουσικαλ έβαλα πόσες λεξεις , και εν τελει ηταν το γατες που το γνωριζα κιολας Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Με θες και στα καλά τα κυριλάτα της Καλαμαριάς πασά μου; Ούτε αν βγω στο κλαρί δεν συμπληρώνω λογαριασμό εκεί μέσα. Click για ανάπτυξη... ενταξει πηγαινε μας για πικ νικ στα νεκροταφεια giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.206 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:38 Ο giannhs2001: #55 22-09-25 01:38 Αρχική Δημοσίευση από Micro: ενταξει πηγαινε μας για πικ νικ στα νεκροταφεια Click για ανάπτυξη... Με έδωσες φοβερή ιδέα για μελλοντικό dream date!!! ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.769 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:41 Ο ultraviolence: #56 22-09-25 01:41 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Εντωμεταξυ το σιγκουρνει τι όνομα είναι , που να το βρισκαμε ; Στο μιουσικαλ έβαλα πόσες λεξεις , και εν τελει ηταν το γατες που το γνωριζα κιολας Click για ανάπτυξη... Κάνε μας την χάρη Υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει δει τις ταινίες Alien με πρωταγωνίστρια την Σιγκούρνει Γουίβερ; Τς τς. Όντως για τις γάτες απόρησα που δεν το βρήκατε είναι πολύ γνωστό μιούζικαλ Kougami Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kougami δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 372 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 02:59 Ο Kougami έγραψε: #57 22-09-25 02:59 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Κάνε μας την χάρη Υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει δει τις ταινίες Alien με πρωταγωνίστρια την Σιγκούρνει Γουίβερ; Τς τς. Όντως για τις γάτες απόρησα που δεν το βρήκατε είναι πολύ γνωστό μιούζικαλ Click για ανάπτυξη... Το τραγικό με την περίπτωσή μου είναι πως όντως μου ήρθε το Cats στο μυαλό, αλλά δεν μου ’κοψε να το μεταφράσω... Όχι πως ξέρω πολλά μιούζικαλ, αλλά το συγκεκριμένο το είχα ακουστά από μικρή ηλικία. Είχαμε και ένα αυτοκόλλητο στο ψυγείο του πατρικού Και στα Alien θυμόμουν το επώνυμό της, αλλά δεν σκέφτηκα πως θα ήθελε το «μικρό» της, το οποίο βέβαια δεν θυμόμουν πώς ήταν ακριβώς. Πάντως ήταν ωραίο σταυρόλεξο. Η Λεγεώνα των Υπερηρώων ήταν λίγο φάση “memory unlocked” ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.769 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 03:04 Ο ultraviolence: #58 22-09-25 03:04 Αρχική Δημοσίευση από Kougami: Πάντως ήταν ωραίο σταυρόλεξο. Η Λεγεώνα των Υπερηρώων ήταν λίγο φάση “memory unlocked” Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ! Fun fact: Πολλοί άργησαν να την βρουν την λεγεώνα (κάποιοι δεν την βρήκαν καν) και κάπου εκεί αντιλήφθηκα το χάσμα γενεών Θυμάμαι ΣΚ πρωι στο star, σχολιαροπαιδο εγώ να το βλέπω γύρω στις 11. Kougami Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kougami δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 372 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 03:09 Ο Kougami έγραψε: #59 22-09-25 03:09 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Σε ευχαριστώ! Fun fact: Πολλοί άργησαν να την βρουν την λεγεώνα (κάποιοι δεν την βρήκαν καν) και κάπου εκεί αντιλήφθηκα το χάσμα γενεών Θυμάμαι ΣΚ πρωι στο star, σχολιαροπαιδο εγώ να το βλέπω γύρω στις 11. Click για ανάπτυξη... Mια από τα ίδια και εγώ! Ήταν από τα αγαπημένα μου όπως και το ’Μπατμαν του μέλλοντος’ που είχε ένα κάπως πιο σκοτεινό vibe για "παιδικό". Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 rafaela11 giannhs2001 Scandal Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Μπράβο στη συμμαχία βγαλμένη από τα πιο τρελά μας όνειρα για την πρωτία! Για να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, απογοητεύθηκα και τα παράτησα γρήγορα. Θα μπορούσα να είχα βρει μερικά ακόμα αν το είχα προσπαθήσει περισσότερο. Click για ανάπτυξη... Ε του πούστη πια, έπρεπε επιτέλους κάποιος από εμάς τους 3 να κερδίσει κάπου με την Kate Στο επόμενο μην απογοητευτεις, θα έχεις άλλωστε την νύμφη Reader να σε ηρεμήσει.
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.206 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:07 Ο giannhs2001: #43 22-09-25 01:07 Πω από μικρός ήμουν τραγωδία στα σταυρόλεξα. Μόνο σε εκείνο που πρέπει να κυκλώνεις τις λέξεις μέσα σε χάος γραμμάτων ήμουν γρήγορος και καλός Πάντως @ultraviolence σε ευχαριστώ για την αφιέρωση στην ηλεκτρονική μουσική. Το βρήκα με τη πρώτη ρε άτιμο . Αλλά και μία παρατήρηση. Τι μπουγάτσα ρε μλκ στο και αλμυρή και γλυκιά; Μπουγάτσα είναι ΜΟΝΟ αυτή με κρέμα. Τ-Ε-Λ-Ο-Σ. Μην με ανεβάζεις την πίεση βραδιάτικα. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.769 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:12 Ο ultraviolence: #44 22-09-25 01:12 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Πάντως @ultraviolence σε ευχαριστώ για την αφιέρωση στην ηλεκτρονική μουσική. Το βρήκα με τη πρώτη ρε άτιμο . Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αλλά και μία παρατήρηση. Τι μπουγάτσα ρε μλκ στο και αλμυρή και γλυκιά; Μπουγάτσα είναι ΜΟΝΟ αυτή με κρέμα. Τ-Ε-Λ-Ο-Σ. Click για ανάπτυξη... Μωρέ εγώ μαζί σου και με μπόλικη κανέλα από πάνω. Αλλά κάποιοι εκεί στα βόρεια την τρώνε με τυρί οπότε νόμιζα η περιγραφή αυτή θα βοηθούσε Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.984 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:12 Ο Poirot έγραψε: #45 22-09-25 01:12 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Μωρέ εγώ μαζί σου και με μπόλικη κανέλα από πάνω. Αλλά κάποιοι εκεί στα βόρεια την τρώνε με τυρί οπότε νόμιζα η περιγραφή αυτή θα βοηθούσε Click για ανάπτυξη... Εγώ μπουγάτσα με τυρί μόνο στη Θεσσαλονίκη έχω φάει πάντως ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.769 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:15 Ο ultraviolence: #46 22-09-25 01:15 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εγώ μπουγάτσα με τυρί μόνο στη Θεσσαλονίκη έχω φάει πάντως Click για ανάπτυξη... Χαρά στο κουράγιο σου giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.206 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:18 Ο giannhs2001: #47 22-09-25 01:18 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: κάποιοι εκεί στα βόρεια την τρώνε με τυρί Click για ανάπτυξη... Κατατάσσεται στις ανίατες ψυχικές νόσους πια. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Click για ανάπτυξη... Κερνάω ec- εννοούσα μπυρίτσα. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.851 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:22 Ο Micro έγραψε: #48 22-09-25 01:22 Ευχαριστούμε για το σταυρόλεξο ουλτρα ! Μπράβο μας αδυσώπητη @Kate1914 , καταφέραμε να νικήσουμε . Αν και αισθάνθηκα μια απειλή από τον γιάννη και τις 5 λέξεις του στο τέλος νικήσαμε Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.984 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:23 Ο Poirot έγραψε: #49 22-09-25 01:23 Εγώ ευχαριστώ από καρδιάς τον @giannhs2001. Γιάννη μου, πραγματικά ευχαριστώ, με έσωσες από την τελευταία θέση! giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.206 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:24 Ο giannhs2001: #50 22-09-25 01:24 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Ευχαριστούμε για το σταυρόλεξο ουλτρα ! Μπράβο μας αδυσώπητη @Kate1914 , καταφέραμε να νικήσουμε . Αν και αισθάνθηκα μια απειλή από τον γιάννη και τις 5 λέξεις του στο τέλος νικήσαμε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εγώ ευχαριστώ από καρδιάς τον @giannhs2001. Γιάννη μου, πραγματικά ευχαριστώ, με έσωσες από την τελευταία θέση! Click για ανάπτυξη... Χύτρα ήταν το μαγειρικό σκεύος τελικά. Κάτσε να έρθετε απάνω να σας κάνω φακές θα σας πω εγώ πως θα σας κοπεί το γελάκι μετά... Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.851 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:29 Ο Micro έγραψε: #51 22-09-25 01:29 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Χύτρα ήταν το μαγειρικό σκεύος τελικά. Κάτσε να έρθετε απάνω να σας κάνω φακές θα σας πω εγώ πως θα σας κοπεί το γελάκι μετά... Click για ανάπτυξη... ποιες φακες τι λες ; Αν ερθουμε θεσσαλονικη καθε μερα θα κερνας τραπεζι μαυρη θάλασσα . Τι μας περασες ; giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.206 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:31 Ο giannhs2001: #52 22-09-25 01:31 Αρχική Δημοσίευση από Micro: ποιες φακες τι λες ; Αν ερθουμε θεσσαλονικη καθε μερα θα κερνας τραπεζι μαυρη θάλασσα . Τι μας περασες ; Click για ανάπτυξη... Με θες και στα καλά τα κυριλάτα της Καλαμαριάς πασά μου; Ούτε αν βγω στο κλαρί δεν συμπληρώνω λογαριασμό εκεί μέσα. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.984 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:32 Ο Poirot έγραψε: #53 22-09-25 01:32 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Με θες και στα καλά τα κυριλάτα της Καλαμαριάς πασά μου; Ούτε αν βγω στο κλαρί δεν συμπληρώνω λογαριασμό εκεί μέσα. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ με τον Μικρο κι εγώ, στα κυριλάτα θα πάμε. Γιατροί και δικηγόροι θα σου κάνουμε την τιμή ρε, πού θα μας πας; Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.851 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:37 Ο Micro έγραψε: #54 22-09-25 01:37 Εντωμεταξυ το σιγκουρνει τι όνομα είναι , που να το βρισκαμε ; Στο μιουσικαλ έβαλα πόσες λεξεις , και εν τελει ηταν το γατες που το γνωριζα κιολας Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Με θες και στα καλά τα κυριλάτα της Καλαμαριάς πασά μου; Ούτε αν βγω στο κλαρί δεν συμπληρώνω λογαριασμό εκεί μέσα. Click για ανάπτυξη... ενταξει πηγαινε μας για πικ νικ στα νεκροταφεια giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.206 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:38 Ο giannhs2001: #55 22-09-25 01:38 Αρχική Δημοσίευση από Micro: ενταξει πηγαινε μας για πικ νικ στα νεκροταφεια Click για ανάπτυξη... Με έδωσες φοβερή ιδέα για μελλοντικό dream date!!! ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.769 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:41 Ο ultraviolence: #56 22-09-25 01:41 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Εντωμεταξυ το σιγκουρνει τι όνομα είναι , που να το βρισκαμε ; Στο μιουσικαλ έβαλα πόσες λεξεις , και εν τελει ηταν το γατες που το γνωριζα κιολας Click για ανάπτυξη... Κάνε μας την χάρη Υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει δει τις ταινίες Alien με πρωταγωνίστρια την Σιγκούρνει Γουίβερ; Τς τς. Όντως για τις γάτες απόρησα που δεν το βρήκατε είναι πολύ γνωστό μιούζικαλ Kougami Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kougami δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 372 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 02:59 Ο Kougami έγραψε: #57 22-09-25 02:59 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Κάνε μας την χάρη Υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει δει τις ταινίες Alien με πρωταγωνίστρια την Σιγκούρνει Γουίβερ; Τς τς. Όντως για τις γάτες απόρησα που δεν το βρήκατε είναι πολύ γνωστό μιούζικαλ Click για ανάπτυξη... Το τραγικό με την περίπτωσή μου είναι πως όντως μου ήρθε το Cats στο μυαλό, αλλά δεν μου ’κοψε να το μεταφράσω... Όχι πως ξέρω πολλά μιούζικαλ, αλλά το συγκεκριμένο το είχα ακουστά από μικρή ηλικία. Είχαμε και ένα αυτοκόλλητο στο ψυγείο του πατρικού Και στα Alien θυμόμουν το επώνυμό της, αλλά δεν σκέφτηκα πως θα ήθελε το «μικρό» της, το οποίο βέβαια δεν θυμόμουν πώς ήταν ακριβώς. Πάντως ήταν ωραίο σταυρόλεξο. Η Λεγεώνα των Υπερηρώων ήταν λίγο φάση “memory unlocked” ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.769 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 03:04 Ο ultraviolence: #58 22-09-25 03:04 Αρχική Δημοσίευση από Kougami: Πάντως ήταν ωραίο σταυρόλεξο. Η Λεγεώνα των Υπερηρώων ήταν λίγο φάση “memory unlocked” Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ! Fun fact: Πολλοί άργησαν να την βρουν την λεγεώνα (κάποιοι δεν την βρήκαν καν) και κάπου εκεί αντιλήφθηκα το χάσμα γενεών Θυμάμαι ΣΚ πρωι στο star, σχολιαροπαιδο εγώ να το βλέπω γύρω στις 11. Kougami Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kougami δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 372 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 03:09 Ο Kougami έγραψε: #59 22-09-25 03:09 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Σε ευχαριστώ! Fun fact: Πολλοί άργησαν να την βρουν την λεγεώνα (κάποιοι δεν την βρήκαν καν) και κάπου εκεί αντιλήφθηκα το χάσμα γενεών Θυμάμαι ΣΚ πρωι στο star, σχολιαροπαιδο εγώ να το βλέπω γύρω στις 11. Click για ανάπτυξη... Mια από τα ίδια και εγώ! Ήταν από τα αγαπημένα μου όπως και το ’Μπατμαν του μέλλοντος’ που είχε ένα κάπως πιο σκοτεινό vibe για "παιδικό". Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 rafaela11 giannhs2001 Scandal Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πω από μικρός ήμουν τραγωδία στα σταυρόλεξα. Μόνο σε εκείνο που πρέπει να κυκλώνεις τις λέξεις μέσα σε χάος γραμμάτων ήμουν γρήγορος και καλός Πάντως @ultraviolence σε ευχαριστώ για την αφιέρωση στην ηλεκτρονική μουσική. Το βρήκα με τη πρώτη ρε άτιμο . Αλλά και μία παρατήρηση. Τι μπουγάτσα ρε μλκ στο και αλμυρή και γλυκιά; Μπουγάτσα είναι ΜΟΝΟ αυτή με κρέμα. Τ-Ε-Λ-Ο-Σ. Μην με ανεβάζεις την πίεση βραδιάτικα.
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.769 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:12 Ο ultraviolence: #44 22-09-25 01:12 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Πάντως @ultraviolence σε ευχαριστώ για την αφιέρωση στην ηλεκτρονική μουσική. Το βρήκα με τη πρώτη ρε άτιμο . Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αλλά και μία παρατήρηση. Τι μπουγάτσα ρε μλκ στο και αλμυρή και γλυκιά; Μπουγάτσα είναι ΜΟΝΟ αυτή με κρέμα. Τ-Ε-Λ-Ο-Σ. Click για ανάπτυξη... Μωρέ εγώ μαζί σου και με μπόλικη κανέλα από πάνω. Αλλά κάποιοι εκεί στα βόρεια την τρώνε με τυρί οπότε νόμιζα η περιγραφή αυτή θα βοηθούσε Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.984 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:12 Ο Poirot έγραψε: #45 22-09-25 01:12 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Μωρέ εγώ μαζί σου και με μπόλικη κανέλα από πάνω. Αλλά κάποιοι εκεί στα βόρεια την τρώνε με τυρί οπότε νόμιζα η περιγραφή αυτή θα βοηθούσε Click για ανάπτυξη... Εγώ μπουγάτσα με τυρί μόνο στη Θεσσαλονίκη έχω φάει πάντως ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.769 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:15 Ο ultraviolence: #46 22-09-25 01:15 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εγώ μπουγάτσα με τυρί μόνο στη Θεσσαλονίκη έχω φάει πάντως Click για ανάπτυξη... Χαρά στο κουράγιο σου giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.206 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:18 Ο giannhs2001: #47 22-09-25 01:18 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: κάποιοι εκεί στα βόρεια την τρώνε με τυρί Click για ανάπτυξη... Κατατάσσεται στις ανίατες ψυχικές νόσους πια. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Click για ανάπτυξη... Κερνάω ec- εννοούσα μπυρίτσα. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.851 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:22 Ο Micro έγραψε: #48 22-09-25 01:22 Ευχαριστούμε για το σταυρόλεξο ουλτρα ! Μπράβο μας αδυσώπητη @Kate1914 , καταφέραμε να νικήσουμε . Αν και αισθάνθηκα μια απειλή από τον γιάννη και τις 5 λέξεις του στο τέλος νικήσαμε Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.984 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:23 Ο Poirot έγραψε: #49 22-09-25 01:23 Εγώ ευχαριστώ από καρδιάς τον @giannhs2001. Γιάννη μου, πραγματικά ευχαριστώ, με έσωσες από την τελευταία θέση! giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.206 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:24 Ο giannhs2001: #50 22-09-25 01:24 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Ευχαριστούμε για το σταυρόλεξο ουλτρα ! Μπράβο μας αδυσώπητη @Kate1914 , καταφέραμε να νικήσουμε . Αν και αισθάνθηκα μια απειλή από τον γιάννη και τις 5 λέξεις του στο τέλος νικήσαμε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εγώ ευχαριστώ από καρδιάς τον @giannhs2001. Γιάννη μου, πραγματικά ευχαριστώ, με έσωσες από την τελευταία θέση! Click για ανάπτυξη... Χύτρα ήταν το μαγειρικό σκεύος τελικά. Κάτσε να έρθετε απάνω να σας κάνω φακές θα σας πω εγώ πως θα σας κοπεί το γελάκι μετά... Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.851 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:29 Ο Micro έγραψε: #51 22-09-25 01:29 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Χύτρα ήταν το μαγειρικό σκεύος τελικά. Κάτσε να έρθετε απάνω να σας κάνω φακές θα σας πω εγώ πως θα σας κοπεί το γελάκι μετά... Click για ανάπτυξη... ποιες φακες τι λες ; Αν ερθουμε θεσσαλονικη καθε μερα θα κερνας τραπεζι μαυρη θάλασσα . Τι μας περασες ; giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.206 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:31 Ο giannhs2001: #52 22-09-25 01:31 Αρχική Δημοσίευση από Micro: ποιες φακες τι λες ; Αν ερθουμε θεσσαλονικη καθε μερα θα κερνας τραπεζι μαυρη θάλασσα . Τι μας περασες ; Click για ανάπτυξη... Με θες και στα καλά τα κυριλάτα της Καλαμαριάς πασά μου; Ούτε αν βγω στο κλαρί δεν συμπληρώνω λογαριασμό εκεί μέσα. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.984 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:32 Ο Poirot έγραψε: #53 22-09-25 01:32 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Με θες και στα καλά τα κυριλάτα της Καλαμαριάς πασά μου; Ούτε αν βγω στο κλαρί δεν συμπληρώνω λογαριασμό εκεί μέσα. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ με τον Μικρο κι εγώ, στα κυριλάτα θα πάμε. Γιατροί και δικηγόροι θα σου κάνουμε την τιμή ρε, πού θα μας πας; Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.851 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:37 Ο Micro έγραψε: #54 22-09-25 01:37 Εντωμεταξυ το σιγκουρνει τι όνομα είναι , που να το βρισκαμε ; Στο μιουσικαλ έβαλα πόσες λεξεις , και εν τελει ηταν το γατες που το γνωριζα κιολας Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Με θες και στα καλά τα κυριλάτα της Καλαμαριάς πασά μου; Ούτε αν βγω στο κλαρί δεν συμπληρώνω λογαριασμό εκεί μέσα. Click για ανάπτυξη... ενταξει πηγαινε μας για πικ νικ στα νεκροταφεια giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.206 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:38 Ο giannhs2001: #55 22-09-25 01:38 Αρχική Δημοσίευση από Micro: ενταξει πηγαινε μας για πικ νικ στα νεκροταφεια Click για ανάπτυξη... Με έδωσες φοβερή ιδέα για μελλοντικό dream date!!! ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.769 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:41 Ο ultraviolence: #56 22-09-25 01:41 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Εντωμεταξυ το σιγκουρνει τι όνομα είναι , που να το βρισκαμε ; Στο μιουσικαλ έβαλα πόσες λεξεις , και εν τελει ηταν το γατες που το γνωριζα κιολας Click για ανάπτυξη... Κάνε μας την χάρη Υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει δει τις ταινίες Alien με πρωταγωνίστρια την Σιγκούρνει Γουίβερ; Τς τς. Όντως για τις γάτες απόρησα που δεν το βρήκατε είναι πολύ γνωστό μιούζικαλ Kougami Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kougami δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 372 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 02:59 Ο Kougami έγραψε: #57 22-09-25 02:59 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Κάνε μας την χάρη Υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει δει τις ταινίες Alien με πρωταγωνίστρια την Σιγκούρνει Γουίβερ; Τς τς. Όντως για τις γάτες απόρησα που δεν το βρήκατε είναι πολύ γνωστό μιούζικαλ Click για ανάπτυξη... Το τραγικό με την περίπτωσή μου είναι πως όντως μου ήρθε το Cats στο μυαλό, αλλά δεν μου ’κοψε να το μεταφράσω... Όχι πως ξέρω πολλά μιούζικαλ, αλλά το συγκεκριμένο το είχα ακουστά από μικρή ηλικία. Είχαμε και ένα αυτοκόλλητο στο ψυγείο του πατρικού Και στα Alien θυμόμουν το επώνυμό της, αλλά δεν σκέφτηκα πως θα ήθελε το «μικρό» της, το οποίο βέβαια δεν θυμόμουν πώς ήταν ακριβώς. Πάντως ήταν ωραίο σταυρόλεξο. Η Λεγεώνα των Υπερηρώων ήταν λίγο φάση “memory unlocked” ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.769 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 03:04 Ο ultraviolence: #58 22-09-25 03:04 Αρχική Δημοσίευση από Kougami: Πάντως ήταν ωραίο σταυρόλεξο. Η Λεγεώνα των Υπερηρώων ήταν λίγο φάση “memory unlocked” Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ! Fun fact: Πολλοί άργησαν να την βρουν την λεγεώνα (κάποιοι δεν την βρήκαν καν) και κάπου εκεί αντιλήφθηκα το χάσμα γενεών Θυμάμαι ΣΚ πρωι στο star, σχολιαροπαιδο εγώ να το βλέπω γύρω στις 11. Kougami Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kougami δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 372 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 03:09 Ο Kougami έγραψε: #59 22-09-25 03:09 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Σε ευχαριστώ! Fun fact: Πολλοί άργησαν να την βρουν την λεγεώνα (κάποιοι δεν την βρήκαν καν) και κάπου εκεί αντιλήφθηκα το χάσμα γενεών Θυμάμαι ΣΚ πρωι στο star, σχολιαροπαιδο εγώ να το βλέπω γύρω στις 11. Click για ανάπτυξη... Mια από τα ίδια και εγώ! Ήταν από τα αγαπημένα μου όπως και το ’Μπατμαν του μέλλοντος’ που είχε ένα κάπως πιο σκοτεινό vibe για "παιδικό". Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 rafaela11 giannhs2001 Scandal Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Πάντως @ultraviolence σε ευχαριστώ για την αφιέρωση στην ηλεκτρονική μουσική. Το βρήκα με τη πρώτη ρε άτιμο . Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αλλά και μία παρατήρηση. Τι μπουγάτσα ρε μλκ στο και αλμυρή και γλυκιά; Μπουγάτσα είναι ΜΟΝΟ αυτή με κρέμα. Τ-Ε-Λ-Ο-Σ. Click για ανάπτυξη... Μωρέ εγώ μαζί σου και με μπόλικη κανέλα από πάνω. Αλλά κάποιοι εκεί στα βόρεια την τρώνε με τυρί οπότε νόμιζα η περιγραφή αυτή θα βοηθούσε
Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.984 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:12 Ο Poirot έγραψε: #45 22-09-25 01:12 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Μωρέ εγώ μαζί σου και με μπόλικη κανέλα από πάνω. Αλλά κάποιοι εκεί στα βόρεια την τρώνε με τυρί οπότε νόμιζα η περιγραφή αυτή θα βοηθούσε Click για ανάπτυξη... Εγώ μπουγάτσα με τυρί μόνο στη Θεσσαλονίκη έχω φάει πάντως ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.769 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:15 Ο ultraviolence: #46 22-09-25 01:15 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εγώ μπουγάτσα με τυρί μόνο στη Θεσσαλονίκη έχω φάει πάντως Click για ανάπτυξη... Χαρά στο κουράγιο σου giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.206 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:18 Ο giannhs2001: #47 22-09-25 01:18 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: κάποιοι εκεί στα βόρεια την τρώνε με τυρί Click για ανάπτυξη... Κατατάσσεται στις ανίατες ψυχικές νόσους πια. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Click για ανάπτυξη... Κερνάω ec- εννοούσα μπυρίτσα. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.851 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:22 Ο Micro έγραψε: #48 22-09-25 01:22 Ευχαριστούμε για το σταυρόλεξο ουλτρα ! Μπράβο μας αδυσώπητη @Kate1914 , καταφέραμε να νικήσουμε . Αν και αισθάνθηκα μια απειλή από τον γιάννη και τις 5 λέξεις του στο τέλος νικήσαμε Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.984 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:23 Ο Poirot έγραψε: #49 22-09-25 01:23 Εγώ ευχαριστώ από καρδιάς τον @giannhs2001. Γιάννη μου, πραγματικά ευχαριστώ, με έσωσες από την τελευταία θέση! giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.206 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:24 Ο giannhs2001: #50 22-09-25 01:24 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Ευχαριστούμε για το σταυρόλεξο ουλτρα ! Μπράβο μας αδυσώπητη @Kate1914 , καταφέραμε να νικήσουμε . Αν και αισθάνθηκα μια απειλή από τον γιάννη και τις 5 λέξεις του στο τέλος νικήσαμε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εγώ ευχαριστώ από καρδιάς τον @giannhs2001. Γιάννη μου, πραγματικά ευχαριστώ, με έσωσες από την τελευταία θέση! Click για ανάπτυξη... Χύτρα ήταν το μαγειρικό σκεύος τελικά. Κάτσε να έρθετε απάνω να σας κάνω φακές θα σας πω εγώ πως θα σας κοπεί το γελάκι μετά... Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.851 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:29 Ο Micro έγραψε: #51 22-09-25 01:29 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Χύτρα ήταν το μαγειρικό σκεύος τελικά. Κάτσε να έρθετε απάνω να σας κάνω φακές θα σας πω εγώ πως θα σας κοπεί το γελάκι μετά... Click για ανάπτυξη... ποιες φακες τι λες ; Αν ερθουμε θεσσαλονικη καθε μερα θα κερνας τραπεζι μαυρη θάλασσα . Τι μας περασες ; giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.206 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:31 Ο giannhs2001: #52 22-09-25 01:31 Αρχική Δημοσίευση από Micro: ποιες φακες τι λες ; Αν ερθουμε θεσσαλονικη καθε μερα θα κερνας τραπεζι μαυρη θάλασσα . Τι μας περασες ; Click για ανάπτυξη... Με θες και στα καλά τα κυριλάτα της Καλαμαριάς πασά μου; Ούτε αν βγω στο κλαρί δεν συμπληρώνω λογαριασμό εκεί μέσα. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.984 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:32 Ο Poirot έγραψε: #53 22-09-25 01:32 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Με θες και στα καλά τα κυριλάτα της Καλαμαριάς πασά μου; Ούτε αν βγω στο κλαρί δεν συμπληρώνω λογαριασμό εκεί μέσα. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ με τον Μικρο κι εγώ, στα κυριλάτα θα πάμε. Γιατροί και δικηγόροι θα σου κάνουμε την τιμή ρε, πού θα μας πας; Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.851 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:37 Ο Micro έγραψε: #54 22-09-25 01:37 Εντωμεταξυ το σιγκουρνει τι όνομα είναι , που να το βρισκαμε ; Στο μιουσικαλ έβαλα πόσες λεξεις , και εν τελει ηταν το γατες που το γνωριζα κιολας Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Με θες και στα καλά τα κυριλάτα της Καλαμαριάς πασά μου; Ούτε αν βγω στο κλαρί δεν συμπληρώνω λογαριασμό εκεί μέσα. Click για ανάπτυξη... ενταξει πηγαινε μας για πικ νικ στα νεκροταφεια giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.206 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:38 Ο giannhs2001: #55 22-09-25 01:38 Αρχική Δημοσίευση από Micro: ενταξει πηγαινε μας για πικ νικ στα νεκροταφεια Click για ανάπτυξη... Με έδωσες φοβερή ιδέα για μελλοντικό dream date!!! ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.769 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:41 Ο ultraviolence: #56 22-09-25 01:41 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Εντωμεταξυ το σιγκουρνει τι όνομα είναι , που να το βρισκαμε ; Στο μιουσικαλ έβαλα πόσες λεξεις , και εν τελει ηταν το γατες που το γνωριζα κιολας Click για ανάπτυξη... Κάνε μας την χάρη Υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει δει τις ταινίες Alien με πρωταγωνίστρια την Σιγκούρνει Γουίβερ; Τς τς. Όντως για τις γάτες απόρησα που δεν το βρήκατε είναι πολύ γνωστό μιούζικαλ Kougami Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kougami δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 372 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 02:59 Ο Kougami έγραψε: #57 22-09-25 02:59 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Κάνε μας την χάρη Υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει δει τις ταινίες Alien με πρωταγωνίστρια την Σιγκούρνει Γουίβερ; Τς τς. Όντως για τις γάτες απόρησα που δεν το βρήκατε είναι πολύ γνωστό μιούζικαλ Click για ανάπτυξη... Το τραγικό με την περίπτωσή μου είναι πως όντως μου ήρθε το Cats στο μυαλό, αλλά δεν μου ’κοψε να το μεταφράσω... Όχι πως ξέρω πολλά μιούζικαλ, αλλά το συγκεκριμένο το είχα ακουστά από μικρή ηλικία. Είχαμε και ένα αυτοκόλλητο στο ψυγείο του πατρικού Και στα Alien θυμόμουν το επώνυμό της, αλλά δεν σκέφτηκα πως θα ήθελε το «μικρό» της, το οποίο βέβαια δεν θυμόμουν πώς ήταν ακριβώς. Πάντως ήταν ωραίο σταυρόλεξο. Η Λεγεώνα των Υπερηρώων ήταν λίγο φάση “memory unlocked” ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.769 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 03:04 Ο ultraviolence: #58 22-09-25 03:04 Αρχική Δημοσίευση από Kougami: Πάντως ήταν ωραίο σταυρόλεξο. Η Λεγεώνα των Υπερηρώων ήταν λίγο φάση “memory unlocked” Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ! Fun fact: Πολλοί άργησαν να την βρουν την λεγεώνα (κάποιοι δεν την βρήκαν καν) και κάπου εκεί αντιλήφθηκα το χάσμα γενεών Θυμάμαι ΣΚ πρωι στο star, σχολιαροπαιδο εγώ να το βλέπω γύρω στις 11. Kougami Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kougami δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 372 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 03:09 Ο Kougami έγραψε: #59 22-09-25 03:09 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Σε ευχαριστώ! Fun fact: Πολλοί άργησαν να την βρουν την λεγεώνα (κάποιοι δεν την βρήκαν καν) και κάπου εκεί αντιλήφθηκα το χάσμα γενεών Θυμάμαι ΣΚ πρωι στο star, σχολιαροπαιδο εγώ να το βλέπω γύρω στις 11. Click για ανάπτυξη... Mια από τα ίδια και εγώ! Ήταν από τα αγαπημένα μου όπως και το ’Μπατμαν του μέλλοντος’ που είχε ένα κάπως πιο σκοτεινό vibe για "παιδικό". Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 rafaela11 giannhs2001 Scandal Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Μωρέ εγώ μαζί σου και με μπόλικη κανέλα από πάνω. Αλλά κάποιοι εκεί στα βόρεια την τρώνε με τυρί οπότε νόμιζα η περιγραφή αυτή θα βοηθούσε Click για ανάπτυξη... Εγώ μπουγάτσα με τυρί μόνο στη Θεσσαλονίκη έχω φάει πάντως
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.769 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:15 Ο ultraviolence: #46 22-09-25 01:15 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εγώ μπουγάτσα με τυρί μόνο στη Θεσσαλονίκη έχω φάει πάντως Click για ανάπτυξη... Χαρά στο κουράγιο σου giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.206 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:18 Ο giannhs2001: #47 22-09-25 01:18 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: κάποιοι εκεί στα βόρεια την τρώνε με τυρί Click για ανάπτυξη... Κατατάσσεται στις ανίατες ψυχικές νόσους πια. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Click για ανάπτυξη... Κερνάω ec- εννοούσα μπυρίτσα. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.851 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:22 Ο Micro έγραψε: #48 22-09-25 01:22 Ευχαριστούμε για το σταυρόλεξο ουλτρα ! Μπράβο μας αδυσώπητη @Kate1914 , καταφέραμε να νικήσουμε . Αν και αισθάνθηκα μια απειλή από τον γιάννη και τις 5 λέξεις του στο τέλος νικήσαμε Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.984 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:23 Ο Poirot έγραψε: #49 22-09-25 01:23 Εγώ ευχαριστώ από καρδιάς τον @giannhs2001. Γιάννη μου, πραγματικά ευχαριστώ, με έσωσες από την τελευταία θέση! giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.206 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:24 Ο giannhs2001: #50 22-09-25 01:24 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Ευχαριστούμε για το σταυρόλεξο ουλτρα ! Μπράβο μας αδυσώπητη @Kate1914 , καταφέραμε να νικήσουμε . Αν και αισθάνθηκα μια απειλή από τον γιάννη και τις 5 λέξεις του στο τέλος νικήσαμε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εγώ ευχαριστώ από καρδιάς τον @giannhs2001. Γιάννη μου, πραγματικά ευχαριστώ, με έσωσες από την τελευταία θέση! Click για ανάπτυξη... Χύτρα ήταν το μαγειρικό σκεύος τελικά. Κάτσε να έρθετε απάνω να σας κάνω φακές θα σας πω εγώ πως θα σας κοπεί το γελάκι μετά... Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.851 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:29 Ο Micro έγραψε: #51 22-09-25 01:29 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Χύτρα ήταν το μαγειρικό σκεύος τελικά. Κάτσε να έρθετε απάνω να σας κάνω φακές θα σας πω εγώ πως θα σας κοπεί το γελάκι μετά... Click για ανάπτυξη... ποιες φακες τι λες ; Αν ερθουμε θεσσαλονικη καθε μερα θα κερνας τραπεζι μαυρη θάλασσα . Τι μας περασες ; giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.206 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:31 Ο giannhs2001: #52 22-09-25 01:31 Αρχική Δημοσίευση από Micro: ποιες φακες τι λες ; Αν ερθουμε θεσσαλονικη καθε μερα θα κερνας τραπεζι μαυρη θάλασσα . Τι μας περασες ; Click για ανάπτυξη... Με θες και στα καλά τα κυριλάτα της Καλαμαριάς πασά μου; Ούτε αν βγω στο κλαρί δεν συμπληρώνω λογαριασμό εκεί μέσα. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.984 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:32 Ο Poirot έγραψε: #53 22-09-25 01:32 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Με θες και στα καλά τα κυριλάτα της Καλαμαριάς πασά μου; Ούτε αν βγω στο κλαρί δεν συμπληρώνω λογαριασμό εκεί μέσα. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ με τον Μικρο κι εγώ, στα κυριλάτα θα πάμε. Γιατροί και δικηγόροι θα σου κάνουμε την τιμή ρε, πού θα μας πας; Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.851 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:37 Ο Micro έγραψε: #54 22-09-25 01:37 Εντωμεταξυ το σιγκουρνει τι όνομα είναι , που να το βρισκαμε ; Στο μιουσικαλ έβαλα πόσες λεξεις , και εν τελει ηταν το γατες που το γνωριζα κιολας Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Με θες και στα καλά τα κυριλάτα της Καλαμαριάς πασά μου; Ούτε αν βγω στο κλαρί δεν συμπληρώνω λογαριασμό εκεί μέσα. Click για ανάπτυξη... ενταξει πηγαινε μας για πικ νικ στα νεκροταφεια giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.206 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:38 Ο giannhs2001: #55 22-09-25 01:38 Αρχική Δημοσίευση από Micro: ενταξει πηγαινε μας για πικ νικ στα νεκροταφεια Click για ανάπτυξη... Με έδωσες φοβερή ιδέα για μελλοντικό dream date!!! ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.769 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:41 Ο ultraviolence: #56 22-09-25 01:41 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Εντωμεταξυ το σιγκουρνει τι όνομα είναι , που να το βρισκαμε ; Στο μιουσικαλ έβαλα πόσες λεξεις , και εν τελει ηταν το γατες που το γνωριζα κιολας Click για ανάπτυξη... Κάνε μας την χάρη Υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει δει τις ταινίες Alien με πρωταγωνίστρια την Σιγκούρνει Γουίβερ; Τς τς. Όντως για τις γάτες απόρησα που δεν το βρήκατε είναι πολύ γνωστό μιούζικαλ Kougami Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kougami δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 372 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 02:59 Ο Kougami έγραψε: #57 22-09-25 02:59 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Κάνε μας την χάρη Υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει δει τις ταινίες Alien με πρωταγωνίστρια την Σιγκούρνει Γουίβερ; Τς τς. Όντως για τις γάτες απόρησα που δεν το βρήκατε είναι πολύ γνωστό μιούζικαλ Click για ανάπτυξη... Το τραγικό με την περίπτωσή μου είναι πως όντως μου ήρθε το Cats στο μυαλό, αλλά δεν μου ’κοψε να το μεταφράσω... Όχι πως ξέρω πολλά μιούζικαλ, αλλά το συγκεκριμένο το είχα ακουστά από μικρή ηλικία. Είχαμε και ένα αυτοκόλλητο στο ψυγείο του πατρικού Και στα Alien θυμόμουν το επώνυμό της, αλλά δεν σκέφτηκα πως θα ήθελε το «μικρό» της, το οποίο βέβαια δεν θυμόμουν πώς ήταν ακριβώς. Πάντως ήταν ωραίο σταυρόλεξο. Η Λεγεώνα των Υπερηρώων ήταν λίγο φάση “memory unlocked” ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.769 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 03:04 Ο ultraviolence: #58 22-09-25 03:04 Αρχική Δημοσίευση από Kougami: Πάντως ήταν ωραίο σταυρόλεξο. Η Λεγεώνα των Υπερηρώων ήταν λίγο φάση “memory unlocked” Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ! Fun fact: Πολλοί άργησαν να την βρουν την λεγεώνα (κάποιοι δεν την βρήκαν καν) και κάπου εκεί αντιλήφθηκα το χάσμα γενεών Θυμάμαι ΣΚ πρωι στο star, σχολιαροπαιδο εγώ να το βλέπω γύρω στις 11. Kougami Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kougami δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 372 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 03:09 Ο Kougami έγραψε: #59 22-09-25 03:09 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Σε ευχαριστώ! Fun fact: Πολλοί άργησαν να την βρουν την λεγεώνα (κάποιοι δεν την βρήκαν καν) και κάπου εκεί αντιλήφθηκα το χάσμα γενεών Θυμάμαι ΣΚ πρωι στο star, σχολιαροπαιδο εγώ να το βλέπω γύρω στις 11. Click για ανάπτυξη... Mια από τα ίδια και εγώ! Ήταν από τα αγαπημένα μου όπως και το ’Μπατμαν του μέλλοντος’ που είχε ένα κάπως πιο σκοτεινό vibe για "παιδικό". Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 rafaela11 giannhs2001 Scandal Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εγώ μπουγάτσα με τυρί μόνο στη Θεσσαλονίκη έχω φάει πάντως Click για ανάπτυξη... Χαρά στο κουράγιο σου
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.206 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:18 Ο giannhs2001: #47 22-09-25 01:18 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: κάποιοι εκεί στα βόρεια την τρώνε με τυρί Click για ανάπτυξη... Κατατάσσεται στις ανίατες ψυχικές νόσους πια. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Click για ανάπτυξη... Κερνάω ec- εννοούσα μπυρίτσα. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.851 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:22 Ο Micro έγραψε: #48 22-09-25 01:22 Ευχαριστούμε για το σταυρόλεξο ουλτρα ! Μπράβο μας αδυσώπητη @Kate1914 , καταφέραμε να νικήσουμε . Αν και αισθάνθηκα μια απειλή από τον γιάννη και τις 5 λέξεις του στο τέλος νικήσαμε Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.984 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:23 Ο Poirot έγραψε: #49 22-09-25 01:23 Εγώ ευχαριστώ από καρδιάς τον @giannhs2001. Γιάννη μου, πραγματικά ευχαριστώ, με έσωσες από την τελευταία θέση! giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.206 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:24 Ο giannhs2001: #50 22-09-25 01:24 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Ευχαριστούμε για το σταυρόλεξο ουλτρα ! Μπράβο μας αδυσώπητη @Kate1914 , καταφέραμε να νικήσουμε . Αν και αισθάνθηκα μια απειλή από τον γιάννη και τις 5 λέξεις του στο τέλος νικήσαμε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εγώ ευχαριστώ από καρδιάς τον @giannhs2001. Γιάννη μου, πραγματικά ευχαριστώ, με έσωσες από την τελευταία θέση! Click για ανάπτυξη... Χύτρα ήταν το μαγειρικό σκεύος τελικά. Κάτσε να έρθετε απάνω να σας κάνω φακές θα σας πω εγώ πως θα σας κοπεί το γελάκι μετά... Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.851 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:29 Ο Micro έγραψε: #51 22-09-25 01:29 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Χύτρα ήταν το μαγειρικό σκεύος τελικά. Κάτσε να έρθετε απάνω να σας κάνω φακές θα σας πω εγώ πως θα σας κοπεί το γελάκι μετά... Click για ανάπτυξη... ποιες φακες τι λες ; Αν ερθουμε θεσσαλονικη καθε μερα θα κερνας τραπεζι μαυρη θάλασσα . Τι μας περασες ; giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.206 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:31 Ο giannhs2001: #52 22-09-25 01:31 Αρχική Δημοσίευση από Micro: ποιες φακες τι λες ; Αν ερθουμε θεσσαλονικη καθε μερα θα κερνας τραπεζι μαυρη θάλασσα . Τι μας περασες ; Click για ανάπτυξη... Με θες και στα καλά τα κυριλάτα της Καλαμαριάς πασά μου; Ούτε αν βγω στο κλαρί δεν συμπληρώνω λογαριασμό εκεί μέσα. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.984 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:32 Ο Poirot έγραψε: #53 22-09-25 01:32 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Με θες και στα καλά τα κυριλάτα της Καλαμαριάς πασά μου; Ούτε αν βγω στο κλαρί δεν συμπληρώνω λογαριασμό εκεί μέσα. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ με τον Μικρο κι εγώ, στα κυριλάτα θα πάμε. Γιατροί και δικηγόροι θα σου κάνουμε την τιμή ρε, πού θα μας πας; Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.851 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:37 Ο Micro έγραψε: #54 22-09-25 01:37 Εντωμεταξυ το σιγκουρνει τι όνομα είναι , που να το βρισκαμε ; Στο μιουσικαλ έβαλα πόσες λεξεις , και εν τελει ηταν το γατες που το γνωριζα κιολας Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Με θες και στα καλά τα κυριλάτα της Καλαμαριάς πασά μου; Ούτε αν βγω στο κλαρί δεν συμπληρώνω λογαριασμό εκεί μέσα. Click για ανάπτυξη... ενταξει πηγαινε μας για πικ νικ στα νεκροταφεια giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.206 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:38 Ο giannhs2001: #55 22-09-25 01:38 Αρχική Δημοσίευση από Micro: ενταξει πηγαινε μας για πικ νικ στα νεκροταφεια Click για ανάπτυξη... Με έδωσες φοβερή ιδέα για μελλοντικό dream date!!! ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.769 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:41 Ο ultraviolence: #56 22-09-25 01:41 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Εντωμεταξυ το σιγκουρνει τι όνομα είναι , που να το βρισκαμε ; Στο μιουσικαλ έβαλα πόσες λεξεις , και εν τελει ηταν το γατες που το γνωριζα κιολας Click για ανάπτυξη... Κάνε μας την χάρη Υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει δει τις ταινίες Alien με πρωταγωνίστρια την Σιγκούρνει Γουίβερ; Τς τς. Όντως για τις γάτες απόρησα που δεν το βρήκατε είναι πολύ γνωστό μιούζικαλ Kougami Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kougami δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 372 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 02:59 Ο Kougami έγραψε: #57 22-09-25 02:59 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Κάνε μας την χάρη Υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει δει τις ταινίες Alien με πρωταγωνίστρια την Σιγκούρνει Γουίβερ; Τς τς. Όντως για τις γάτες απόρησα που δεν το βρήκατε είναι πολύ γνωστό μιούζικαλ Click για ανάπτυξη... Το τραγικό με την περίπτωσή μου είναι πως όντως μου ήρθε το Cats στο μυαλό, αλλά δεν μου ’κοψε να το μεταφράσω... Όχι πως ξέρω πολλά μιούζικαλ, αλλά το συγκεκριμένο το είχα ακουστά από μικρή ηλικία. Είχαμε και ένα αυτοκόλλητο στο ψυγείο του πατρικού Και στα Alien θυμόμουν το επώνυμό της, αλλά δεν σκέφτηκα πως θα ήθελε το «μικρό» της, το οποίο βέβαια δεν θυμόμουν πώς ήταν ακριβώς. Πάντως ήταν ωραίο σταυρόλεξο. Η Λεγεώνα των Υπερηρώων ήταν λίγο φάση “memory unlocked” ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.769 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 03:04 Ο ultraviolence: #58 22-09-25 03:04 Αρχική Δημοσίευση από Kougami: Πάντως ήταν ωραίο σταυρόλεξο. Η Λεγεώνα των Υπερηρώων ήταν λίγο φάση “memory unlocked” Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ! Fun fact: Πολλοί άργησαν να την βρουν την λεγεώνα (κάποιοι δεν την βρήκαν καν) και κάπου εκεί αντιλήφθηκα το χάσμα γενεών Θυμάμαι ΣΚ πρωι στο star, σχολιαροπαιδο εγώ να το βλέπω γύρω στις 11. Kougami Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kougami δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 372 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 03:09 Ο Kougami έγραψε: #59 22-09-25 03:09 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Σε ευχαριστώ! Fun fact: Πολλοί άργησαν να την βρουν την λεγεώνα (κάποιοι δεν την βρήκαν καν) και κάπου εκεί αντιλήφθηκα το χάσμα γενεών Θυμάμαι ΣΚ πρωι στο star, σχολιαροπαιδο εγώ να το βλέπω γύρω στις 11. Click για ανάπτυξη... Mια από τα ίδια και εγώ! Ήταν από τα αγαπημένα μου όπως και το ’Μπατμαν του μέλλοντος’ που είχε ένα κάπως πιο σκοτεινό vibe για "παιδικό". Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 rafaela11 giannhs2001 Scandal Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: κάποιοι εκεί στα βόρεια την τρώνε με τυρί Click για ανάπτυξη... Κατατάσσεται στις ανίατες ψυχικές νόσους πια. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Click για ανάπτυξη... Κερνάω ec- εννοούσα μπυρίτσα.
Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.851 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:22 Ο Micro έγραψε: #48 22-09-25 01:22 Ευχαριστούμε για το σταυρόλεξο ουλτρα ! Μπράβο μας αδυσώπητη @Kate1914 , καταφέραμε να νικήσουμε . Αν και αισθάνθηκα μια απειλή από τον γιάννη και τις 5 λέξεις του στο τέλος νικήσαμε Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.984 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:23 Ο Poirot έγραψε: #49 22-09-25 01:23 Εγώ ευχαριστώ από καρδιάς τον @giannhs2001. Γιάννη μου, πραγματικά ευχαριστώ, με έσωσες από την τελευταία θέση! giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.206 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:24 Ο giannhs2001: #50 22-09-25 01:24 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Ευχαριστούμε για το σταυρόλεξο ουλτρα ! Μπράβο μας αδυσώπητη @Kate1914 , καταφέραμε να νικήσουμε . Αν και αισθάνθηκα μια απειλή από τον γιάννη και τις 5 λέξεις του στο τέλος νικήσαμε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εγώ ευχαριστώ από καρδιάς τον @giannhs2001. Γιάννη μου, πραγματικά ευχαριστώ, με έσωσες από την τελευταία θέση! Click για ανάπτυξη... Χύτρα ήταν το μαγειρικό σκεύος τελικά. Κάτσε να έρθετε απάνω να σας κάνω φακές θα σας πω εγώ πως θα σας κοπεί το γελάκι μετά... Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.851 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:29 Ο Micro έγραψε: #51 22-09-25 01:29 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Χύτρα ήταν το μαγειρικό σκεύος τελικά. Κάτσε να έρθετε απάνω να σας κάνω φακές θα σας πω εγώ πως θα σας κοπεί το γελάκι μετά... Click για ανάπτυξη... ποιες φακες τι λες ; Αν ερθουμε θεσσαλονικη καθε μερα θα κερνας τραπεζι μαυρη θάλασσα . Τι μας περασες ; giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.206 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:31 Ο giannhs2001: #52 22-09-25 01:31 Αρχική Δημοσίευση από Micro: ποιες φακες τι λες ; Αν ερθουμε θεσσαλονικη καθε μερα θα κερνας τραπεζι μαυρη θάλασσα . Τι μας περασες ; Click για ανάπτυξη... Με θες και στα καλά τα κυριλάτα της Καλαμαριάς πασά μου; Ούτε αν βγω στο κλαρί δεν συμπληρώνω λογαριασμό εκεί μέσα. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.984 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:32 Ο Poirot έγραψε: #53 22-09-25 01:32 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Με θες και στα καλά τα κυριλάτα της Καλαμαριάς πασά μου; Ούτε αν βγω στο κλαρί δεν συμπληρώνω λογαριασμό εκεί μέσα. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ με τον Μικρο κι εγώ, στα κυριλάτα θα πάμε. Γιατροί και δικηγόροι θα σου κάνουμε την τιμή ρε, πού θα μας πας; Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.851 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:37 Ο Micro έγραψε: #54 22-09-25 01:37 Εντωμεταξυ το σιγκουρνει τι όνομα είναι , που να το βρισκαμε ; Στο μιουσικαλ έβαλα πόσες λεξεις , και εν τελει ηταν το γατες που το γνωριζα κιολας Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Με θες και στα καλά τα κυριλάτα της Καλαμαριάς πασά μου; Ούτε αν βγω στο κλαρί δεν συμπληρώνω λογαριασμό εκεί μέσα. Click για ανάπτυξη... ενταξει πηγαινε μας για πικ νικ στα νεκροταφεια giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.206 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:38 Ο giannhs2001: #55 22-09-25 01:38 Αρχική Δημοσίευση από Micro: ενταξει πηγαινε μας για πικ νικ στα νεκροταφεια Click για ανάπτυξη... Με έδωσες φοβερή ιδέα για μελλοντικό dream date!!! ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.769 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:41 Ο ultraviolence: #56 22-09-25 01:41 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Εντωμεταξυ το σιγκουρνει τι όνομα είναι , που να το βρισκαμε ; Στο μιουσικαλ έβαλα πόσες λεξεις , και εν τελει ηταν το γατες που το γνωριζα κιολας Click για ανάπτυξη... Κάνε μας την χάρη Υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει δει τις ταινίες Alien με πρωταγωνίστρια την Σιγκούρνει Γουίβερ; Τς τς. Όντως για τις γάτες απόρησα που δεν το βρήκατε είναι πολύ γνωστό μιούζικαλ Kougami Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kougami δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 372 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 02:59 Ο Kougami έγραψε: #57 22-09-25 02:59 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Κάνε μας την χάρη Υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει δει τις ταινίες Alien με πρωταγωνίστρια την Σιγκούρνει Γουίβερ; Τς τς. Όντως για τις γάτες απόρησα που δεν το βρήκατε είναι πολύ γνωστό μιούζικαλ Click για ανάπτυξη... Το τραγικό με την περίπτωσή μου είναι πως όντως μου ήρθε το Cats στο μυαλό, αλλά δεν μου ’κοψε να το μεταφράσω... Όχι πως ξέρω πολλά μιούζικαλ, αλλά το συγκεκριμένο το είχα ακουστά από μικρή ηλικία. Είχαμε και ένα αυτοκόλλητο στο ψυγείο του πατρικού Και στα Alien θυμόμουν το επώνυμό της, αλλά δεν σκέφτηκα πως θα ήθελε το «μικρό» της, το οποίο βέβαια δεν θυμόμουν πώς ήταν ακριβώς. Πάντως ήταν ωραίο σταυρόλεξο. Η Λεγεώνα των Υπερηρώων ήταν λίγο φάση “memory unlocked” ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.769 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 03:04 Ο ultraviolence: #58 22-09-25 03:04 Αρχική Δημοσίευση από Kougami: Πάντως ήταν ωραίο σταυρόλεξο. Η Λεγεώνα των Υπερηρώων ήταν λίγο φάση “memory unlocked” Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ! Fun fact: Πολλοί άργησαν να την βρουν την λεγεώνα (κάποιοι δεν την βρήκαν καν) και κάπου εκεί αντιλήφθηκα το χάσμα γενεών Θυμάμαι ΣΚ πρωι στο star, σχολιαροπαιδο εγώ να το βλέπω γύρω στις 11. Kougami Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kougami δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 372 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 03:09 Ο Kougami έγραψε: #59 22-09-25 03:09 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Σε ευχαριστώ! Fun fact: Πολλοί άργησαν να την βρουν την λεγεώνα (κάποιοι δεν την βρήκαν καν) και κάπου εκεί αντιλήφθηκα το χάσμα γενεών Θυμάμαι ΣΚ πρωι στο star, σχολιαροπαιδο εγώ να το βλέπω γύρω στις 11. Click για ανάπτυξη... Mια από τα ίδια και εγώ! Ήταν από τα αγαπημένα μου όπως και το ’Μπατμαν του μέλλοντος’ που είχε ένα κάπως πιο σκοτεινό vibe για "παιδικό". Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 rafaela11 giannhs2001 Scandal Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ευχαριστούμε για το σταυρόλεξο ουλτρα ! Μπράβο μας αδυσώπητη @Kate1914 , καταφέραμε να νικήσουμε . Αν και αισθάνθηκα μια απειλή από τον γιάννη και τις 5 λέξεις του στο τέλος νικήσαμε
Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.984 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:23 Ο Poirot έγραψε: #49 22-09-25 01:23 Εγώ ευχαριστώ από καρδιάς τον @giannhs2001. Γιάννη μου, πραγματικά ευχαριστώ, με έσωσες από την τελευταία θέση! giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.206 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:24 Ο giannhs2001: #50 22-09-25 01:24 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Ευχαριστούμε για το σταυρόλεξο ουλτρα ! Μπράβο μας αδυσώπητη @Kate1914 , καταφέραμε να νικήσουμε . Αν και αισθάνθηκα μια απειλή από τον γιάννη και τις 5 λέξεις του στο τέλος νικήσαμε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εγώ ευχαριστώ από καρδιάς τον @giannhs2001. Γιάννη μου, πραγματικά ευχαριστώ, με έσωσες από την τελευταία θέση! Click για ανάπτυξη... Χύτρα ήταν το μαγειρικό σκεύος τελικά. Κάτσε να έρθετε απάνω να σας κάνω φακές θα σας πω εγώ πως θα σας κοπεί το γελάκι μετά... Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.851 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:29 Ο Micro έγραψε: #51 22-09-25 01:29 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Χύτρα ήταν το μαγειρικό σκεύος τελικά. Κάτσε να έρθετε απάνω να σας κάνω φακές θα σας πω εγώ πως θα σας κοπεί το γελάκι μετά... Click για ανάπτυξη... ποιες φακες τι λες ; Αν ερθουμε θεσσαλονικη καθε μερα θα κερνας τραπεζι μαυρη θάλασσα . Τι μας περασες ; giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.206 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:31 Ο giannhs2001: #52 22-09-25 01:31 Αρχική Δημοσίευση από Micro: ποιες φακες τι λες ; Αν ερθουμε θεσσαλονικη καθε μερα θα κερνας τραπεζι μαυρη θάλασσα . Τι μας περασες ; Click για ανάπτυξη... Με θες και στα καλά τα κυριλάτα της Καλαμαριάς πασά μου; Ούτε αν βγω στο κλαρί δεν συμπληρώνω λογαριασμό εκεί μέσα. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.984 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:32 Ο Poirot έγραψε: #53 22-09-25 01:32 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Με θες και στα καλά τα κυριλάτα της Καλαμαριάς πασά μου; Ούτε αν βγω στο κλαρί δεν συμπληρώνω λογαριασμό εκεί μέσα. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ με τον Μικρο κι εγώ, στα κυριλάτα θα πάμε. Γιατροί και δικηγόροι θα σου κάνουμε την τιμή ρε, πού θα μας πας; Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.851 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:37 Ο Micro έγραψε: #54 22-09-25 01:37 Εντωμεταξυ το σιγκουρνει τι όνομα είναι , που να το βρισκαμε ; Στο μιουσικαλ έβαλα πόσες λεξεις , και εν τελει ηταν το γατες που το γνωριζα κιολας Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Με θες και στα καλά τα κυριλάτα της Καλαμαριάς πασά μου; Ούτε αν βγω στο κλαρί δεν συμπληρώνω λογαριασμό εκεί μέσα. Click για ανάπτυξη... ενταξει πηγαινε μας για πικ νικ στα νεκροταφεια giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.206 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:38 Ο giannhs2001: #55 22-09-25 01:38 Αρχική Δημοσίευση από Micro: ενταξει πηγαινε μας για πικ νικ στα νεκροταφεια Click για ανάπτυξη... Με έδωσες φοβερή ιδέα για μελλοντικό dream date!!! ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.769 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:41 Ο ultraviolence: #56 22-09-25 01:41 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Εντωμεταξυ το σιγκουρνει τι όνομα είναι , που να το βρισκαμε ; Στο μιουσικαλ έβαλα πόσες λεξεις , και εν τελει ηταν το γατες που το γνωριζα κιολας Click για ανάπτυξη... Κάνε μας την χάρη Υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει δει τις ταινίες Alien με πρωταγωνίστρια την Σιγκούρνει Γουίβερ; Τς τς. Όντως για τις γάτες απόρησα που δεν το βρήκατε είναι πολύ γνωστό μιούζικαλ Kougami Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kougami δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 372 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 02:59 Ο Kougami έγραψε: #57 22-09-25 02:59 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Κάνε μας την χάρη Υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει δει τις ταινίες Alien με πρωταγωνίστρια την Σιγκούρνει Γουίβερ; Τς τς. Όντως για τις γάτες απόρησα που δεν το βρήκατε είναι πολύ γνωστό μιούζικαλ Click για ανάπτυξη... Το τραγικό με την περίπτωσή μου είναι πως όντως μου ήρθε το Cats στο μυαλό, αλλά δεν μου ’κοψε να το μεταφράσω... Όχι πως ξέρω πολλά μιούζικαλ, αλλά το συγκεκριμένο το είχα ακουστά από μικρή ηλικία. Είχαμε και ένα αυτοκόλλητο στο ψυγείο του πατρικού Και στα Alien θυμόμουν το επώνυμό της, αλλά δεν σκέφτηκα πως θα ήθελε το «μικρό» της, το οποίο βέβαια δεν θυμόμουν πώς ήταν ακριβώς. Πάντως ήταν ωραίο σταυρόλεξο. Η Λεγεώνα των Υπερηρώων ήταν λίγο φάση “memory unlocked” ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.769 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 03:04 Ο ultraviolence: #58 22-09-25 03:04 Αρχική Δημοσίευση από Kougami: Πάντως ήταν ωραίο σταυρόλεξο. Η Λεγεώνα των Υπερηρώων ήταν λίγο φάση “memory unlocked” Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ! Fun fact: Πολλοί άργησαν να την βρουν την λεγεώνα (κάποιοι δεν την βρήκαν καν) και κάπου εκεί αντιλήφθηκα το χάσμα γενεών Θυμάμαι ΣΚ πρωι στο star, σχολιαροπαιδο εγώ να το βλέπω γύρω στις 11. Kougami Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kougami δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 372 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 03:09 Ο Kougami έγραψε: #59 22-09-25 03:09 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Σε ευχαριστώ! Fun fact: Πολλοί άργησαν να την βρουν την λεγεώνα (κάποιοι δεν την βρήκαν καν) και κάπου εκεί αντιλήφθηκα το χάσμα γενεών Θυμάμαι ΣΚ πρωι στο star, σχολιαροπαιδο εγώ να το βλέπω γύρω στις 11. Click για ανάπτυξη... Mια από τα ίδια και εγώ! Ήταν από τα αγαπημένα μου όπως και το ’Μπατμαν του μέλλοντος’ που είχε ένα κάπως πιο σκοτεινό vibe για "παιδικό". Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 rafaela11 giannhs2001 Scandal Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ ευχαριστώ από καρδιάς τον @giannhs2001. Γιάννη μου, πραγματικά ευχαριστώ, με έσωσες από την τελευταία θέση!
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.206 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:24 Ο giannhs2001: #50 22-09-25 01:24 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Ευχαριστούμε για το σταυρόλεξο ουλτρα ! Μπράβο μας αδυσώπητη @Kate1914 , καταφέραμε να νικήσουμε . Αν και αισθάνθηκα μια απειλή από τον γιάννη και τις 5 λέξεις του στο τέλος νικήσαμε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εγώ ευχαριστώ από καρδιάς τον @giannhs2001. Γιάννη μου, πραγματικά ευχαριστώ, με έσωσες από την τελευταία θέση! Click για ανάπτυξη... Χύτρα ήταν το μαγειρικό σκεύος τελικά. Κάτσε να έρθετε απάνω να σας κάνω φακές θα σας πω εγώ πως θα σας κοπεί το γελάκι μετά... Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.851 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:29 Ο Micro έγραψε: #51 22-09-25 01:29 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Χύτρα ήταν το μαγειρικό σκεύος τελικά. Κάτσε να έρθετε απάνω να σας κάνω φακές θα σας πω εγώ πως θα σας κοπεί το γελάκι μετά... Click για ανάπτυξη... ποιες φακες τι λες ; Αν ερθουμε θεσσαλονικη καθε μερα θα κερνας τραπεζι μαυρη θάλασσα . Τι μας περασες ; giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.206 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:31 Ο giannhs2001: #52 22-09-25 01:31 Αρχική Δημοσίευση από Micro: ποιες φακες τι λες ; Αν ερθουμε θεσσαλονικη καθε μερα θα κερνας τραπεζι μαυρη θάλασσα . Τι μας περασες ; Click για ανάπτυξη... Με θες και στα καλά τα κυριλάτα της Καλαμαριάς πασά μου; Ούτε αν βγω στο κλαρί δεν συμπληρώνω λογαριασμό εκεί μέσα. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.984 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:32 Ο Poirot έγραψε: #53 22-09-25 01:32 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Με θες και στα καλά τα κυριλάτα της Καλαμαριάς πασά μου; Ούτε αν βγω στο κλαρί δεν συμπληρώνω λογαριασμό εκεί μέσα. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ με τον Μικρο κι εγώ, στα κυριλάτα θα πάμε. Γιατροί και δικηγόροι θα σου κάνουμε την τιμή ρε, πού θα μας πας; Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.851 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:37 Ο Micro έγραψε: #54 22-09-25 01:37 Εντωμεταξυ το σιγκουρνει τι όνομα είναι , που να το βρισκαμε ; Στο μιουσικαλ έβαλα πόσες λεξεις , και εν τελει ηταν το γατες που το γνωριζα κιολας Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Με θες και στα καλά τα κυριλάτα της Καλαμαριάς πασά μου; Ούτε αν βγω στο κλαρί δεν συμπληρώνω λογαριασμό εκεί μέσα. Click για ανάπτυξη... ενταξει πηγαινε μας για πικ νικ στα νεκροταφεια giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.206 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:38 Ο giannhs2001: #55 22-09-25 01:38 Αρχική Δημοσίευση από Micro: ενταξει πηγαινε μας για πικ νικ στα νεκροταφεια Click για ανάπτυξη... Με έδωσες φοβερή ιδέα για μελλοντικό dream date!!! ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.769 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:41 Ο ultraviolence: #56 22-09-25 01:41 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Εντωμεταξυ το σιγκουρνει τι όνομα είναι , που να το βρισκαμε ; Στο μιουσικαλ έβαλα πόσες λεξεις , και εν τελει ηταν το γατες που το γνωριζα κιολας Click για ανάπτυξη... Κάνε μας την χάρη Υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει δει τις ταινίες Alien με πρωταγωνίστρια την Σιγκούρνει Γουίβερ; Τς τς. Όντως για τις γάτες απόρησα που δεν το βρήκατε είναι πολύ γνωστό μιούζικαλ Kougami Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kougami δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 372 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 02:59 Ο Kougami έγραψε: #57 22-09-25 02:59 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Κάνε μας την χάρη Υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει δει τις ταινίες Alien με πρωταγωνίστρια την Σιγκούρνει Γουίβερ; Τς τς. Όντως για τις γάτες απόρησα που δεν το βρήκατε είναι πολύ γνωστό μιούζικαλ Click για ανάπτυξη... Το τραγικό με την περίπτωσή μου είναι πως όντως μου ήρθε το Cats στο μυαλό, αλλά δεν μου ’κοψε να το μεταφράσω... Όχι πως ξέρω πολλά μιούζικαλ, αλλά το συγκεκριμένο το είχα ακουστά από μικρή ηλικία. Είχαμε και ένα αυτοκόλλητο στο ψυγείο του πατρικού Και στα Alien θυμόμουν το επώνυμό της, αλλά δεν σκέφτηκα πως θα ήθελε το «μικρό» της, το οποίο βέβαια δεν θυμόμουν πώς ήταν ακριβώς. Πάντως ήταν ωραίο σταυρόλεξο. Η Λεγεώνα των Υπερηρώων ήταν λίγο φάση “memory unlocked” ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.769 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 03:04 Ο ultraviolence: #58 22-09-25 03:04 Αρχική Δημοσίευση από Kougami: Πάντως ήταν ωραίο σταυρόλεξο. Η Λεγεώνα των Υπερηρώων ήταν λίγο φάση “memory unlocked” Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ! Fun fact: Πολλοί άργησαν να την βρουν την λεγεώνα (κάποιοι δεν την βρήκαν καν) και κάπου εκεί αντιλήφθηκα το χάσμα γενεών Θυμάμαι ΣΚ πρωι στο star, σχολιαροπαιδο εγώ να το βλέπω γύρω στις 11. Kougami Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kougami δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 372 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 03:09 Ο Kougami έγραψε: #59 22-09-25 03:09 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Σε ευχαριστώ! Fun fact: Πολλοί άργησαν να την βρουν την λεγεώνα (κάποιοι δεν την βρήκαν καν) και κάπου εκεί αντιλήφθηκα το χάσμα γενεών Θυμάμαι ΣΚ πρωι στο star, σχολιαροπαιδο εγώ να το βλέπω γύρω στις 11. Click για ανάπτυξη... Mια από τα ίδια και εγώ! Ήταν από τα αγαπημένα μου όπως και το ’Μπατμαν του μέλλοντος’ που είχε ένα κάπως πιο σκοτεινό vibe για "παιδικό". Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 rafaela11 giannhs2001 Scandal Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Micro: Ευχαριστούμε για το σταυρόλεξο ουλτρα ! Μπράβο μας αδυσώπητη @Kate1914 , καταφέραμε να νικήσουμε . Αν και αισθάνθηκα μια απειλή από τον γιάννη και τις 5 λέξεις του στο τέλος νικήσαμε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εγώ ευχαριστώ από καρδιάς τον @giannhs2001. Γιάννη μου, πραγματικά ευχαριστώ, με έσωσες από την τελευταία θέση! Click για ανάπτυξη... Χύτρα ήταν το μαγειρικό σκεύος τελικά. Κάτσε να έρθετε απάνω να σας κάνω φακές θα σας πω εγώ πως θα σας κοπεί το γελάκι μετά...
Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.851 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:29 Ο Micro έγραψε: #51 22-09-25 01:29 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Χύτρα ήταν το μαγειρικό σκεύος τελικά. Κάτσε να έρθετε απάνω να σας κάνω φακές θα σας πω εγώ πως θα σας κοπεί το γελάκι μετά... Click για ανάπτυξη... ποιες φακες τι λες ; Αν ερθουμε θεσσαλονικη καθε μερα θα κερνας τραπεζι μαυρη θάλασσα . Τι μας περασες ; giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.206 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:31 Ο giannhs2001: #52 22-09-25 01:31 Αρχική Δημοσίευση από Micro: ποιες φακες τι λες ; Αν ερθουμε θεσσαλονικη καθε μερα θα κερνας τραπεζι μαυρη θάλασσα . Τι μας περασες ; Click για ανάπτυξη... Με θες και στα καλά τα κυριλάτα της Καλαμαριάς πασά μου; Ούτε αν βγω στο κλαρί δεν συμπληρώνω λογαριασμό εκεί μέσα. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.984 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:32 Ο Poirot έγραψε: #53 22-09-25 01:32 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Με θες και στα καλά τα κυριλάτα της Καλαμαριάς πασά μου; Ούτε αν βγω στο κλαρί δεν συμπληρώνω λογαριασμό εκεί μέσα. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ με τον Μικρο κι εγώ, στα κυριλάτα θα πάμε. Γιατροί και δικηγόροι θα σου κάνουμε την τιμή ρε, πού θα μας πας; Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.851 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:37 Ο Micro έγραψε: #54 22-09-25 01:37 Εντωμεταξυ το σιγκουρνει τι όνομα είναι , που να το βρισκαμε ; Στο μιουσικαλ έβαλα πόσες λεξεις , και εν τελει ηταν το γατες που το γνωριζα κιολας Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Με θες και στα καλά τα κυριλάτα της Καλαμαριάς πασά μου; Ούτε αν βγω στο κλαρί δεν συμπληρώνω λογαριασμό εκεί μέσα. Click για ανάπτυξη... ενταξει πηγαινε μας για πικ νικ στα νεκροταφεια giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.206 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:38 Ο giannhs2001: #55 22-09-25 01:38 Αρχική Δημοσίευση από Micro: ενταξει πηγαινε μας για πικ νικ στα νεκροταφεια Click για ανάπτυξη... Με έδωσες φοβερή ιδέα για μελλοντικό dream date!!! ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.769 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:41 Ο ultraviolence: #56 22-09-25 01:41 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Εντωμεταξυ το σιγκουρνει τι όνομα είναι , που να το βρισκαμε ; Στο μιουσικαλ έβαλα πόσες λεξεις , και εν τελει ηταν το γατες που το γνωριζα κιολας Click για ανάπτυξη... Κάνε μας την χάρη Υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει δει τις ταινίες Alien με πρωταγωνίστρια την Σιγκούρνει Γουίβερ; Τς τς. Όντως για τις γάτες απόρησα που δεν το βρήκατε είναι πολύ γνωστό μιούζικαλ Kougami Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kougami δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 372 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 02:59 Ο Kougami έγραψε: #57 22-09-25 02:59 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Κάνε μας την χάρη Υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει δει τις ταινίες Alien με πρωταγωνίστρια την Σιγκούρνει Γουίβερ; Τς τς. Όντως για τις γάτες απόρησα που δεν το βρήκατε είναι πολύ γνωστό μιούζικαλ Click για ανάπτυξη... Το τραγικό με την περίπτωσή μου είναι πως όντως μου ήρθε το Cats στο μυαλό, αλλά δεν μου ’κοψε να το μεταφράσω... Όχι πως ξέρω πολλά μιούζικαλ, αλλά το συγκεκριμένο το είχα ακουστά από μικρή ηλικία. Είχαμε και ένα αυτοκόλλητο στο ψυγείο του πατρικού Και στα Alien θυμόμουν το επώνυμό της, αλλά δεν σκέφτηκα πως θα ήθελε το «μικρό» της, το οποίο βέβαια δεν θυμόμουν πώς ήταν ακριβώς. Πάντως ήταν ωραίο σταυρόλεξο. Η Λεγεώνα των Υπερηρώων ήταν λίγο φάση “memory unlocked” ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.769 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 03:04 Ο ultraviolence: #58 22-09-25 03:04 Αρχική Δημοσίευση από Kougami: Πάντως ήταν ωραίο σταυρόλεξο. Η Λεγεώνα των Υπερηρώων ήταν λίγο φάση “memory unlocked” Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ! Fun fact: Πολλοί άργησαν να την βρουν την λεγεώνα (κάποιοι δεν την βρήκαν καν) και κάπου εκεί αντιλήφθηκα το χάσμα γενεών Θυμάμαι ΣΚ πρωι στο star, σχολιαροπαιδο εγώ να το βλέπω γύρω στις 11. Kougami Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kougami δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 372 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 03:09 Ο Kougami έγραψε: #59 22-09-25 03:09 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Σε ευχαριστώ! Fun fact: Πολλοί άργησαν να την βρουν την λεγεώνα (κάποιοι δεν την βρήκαν καν) και κάπου εκεί αντιλήφθηκα το χάσμα γενεών Θυμάμαι ΣΚ πρωι στο star, σχολιαροπαιδο εγώ να το βλέπω γύρω στις 11. Click για ανάπτυξη... Mια από τα ίδια και εγώ! Ήταν από τα αγαπημένα μου όπως και το ’Μπατμαν του μέλλοντος’ που είχε ένα κάπως πιο σκοτεινό vibe για "παιδικό". Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 rafaela11 giannhs2001 Scandal Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Χύτρα ήταν το μαγειρικό σκεύος τελικά. Κάτσε να έρθετε απάνω να σας κάνω φακές θα σας πω εγώ πως θα σας κοπεί το γελάκι μετά... Click για ανάπτυξη... ποιες φακες τι λες ; Αν ερθουμε θεσσαλονικη καθε μερα θα κερνας τραπεζι μαυρη θάλασσα . Τι μας περασες ;
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.206 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:31 Ο giannhs2001: #52 22-09-25 01:31 Αρχική Δημοσίευση από Micro: ποιες φακες τι λες ; Αν ερθουμε θεσσαλονικη καθε μερα θα κερνας τραπεζι μαυρη θάλασσα . Τι μας περασες ; Click για ανάπτυξη... Με θες και στα καλά τα κυριλάτα της Καλαμαριάς πασά μου; Ούτε αν βγω στο κλαρί δεν συμπληρώνω λογαριασμό εκεί μέσα. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.984 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:32 Ο Poirot έγραψε: #53 22-09-25 01:32 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Με θες και στα καλά τα κυριλάτα της Καλαμαριάς πασά μου; Ούτε αν βγω στο κλαρί δεν συμπληρώνω λογαριασμό εκεί μέσα. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ με τον Μικρο κι εγώ, στα κυριλάτα θα πάμε. Γιατροί και δικηγόροι θα σου κάνουμε την τιμή ρε, πού θα μας πας; Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.851 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:37 Ο Micro έγραψε: #54 22-09-25 01:37 Εντωμεταξυ το σιγκουρνει τι όνομα είναι , που να το βρισκαμε ; Στο μιουσικαλ έβαλα πόσες λεξεις , και εν τελει ηταν το γατες που το γνωριζα κιολας Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Με θες και στα καλά τα κυριλάτα της Καλαμαριάς πασά μου; Ούτε αν βγω στο κλαρί δεν συμπληρώνω λογαριασμό εκεί μέσα. Click για ανάπτυξη... ενταξει πηγαινε μας για πικ νικ στα νεκροταφεια giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.206 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:38 Ο giannhs2001: #55 22-09-25 01:38 Αρχική Δημοσίευση από Micro: ενταξει πηγαινε μας για πικ νικ στα νεκροταφεια Click για ανάπτυξη... Με έδωσες φοβερή ιδέα για μελλοντικό dream date!!! ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.769 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:41 Ο ultraviolence: #56 22-09-25 01:41 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Εντωμεταξυ το σιγκουρνει τι όνομα είναι , που να το βρισκαμε ; Στο μιουσικαλ έβαλα πόσες λεξεις , και εν τελει ηταν το γατες που το γνωριζα κιολας Click για ανάπτυξη... Κάνε μας την χάρη Υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει δει τις ταινίες Alien με πρωταγωνίστρια την Σιγκούρνει Γουίβερ; Τς τς. Όντως για τις γάτες απόρησα που δεν το βρήκατε είναι πολύ γνωστό μιούζικαλ Kougami Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kougami δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 372 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 02:59 Ο Kougami έγραψε: #57 22-09-25 02:59 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Κάνε μας την χάρη Υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει δει τις ταινίες Alien με πρωταγωνίστρια την Σιγκούρνει Γουίβερ; Τς τς. Όντως για τις γάτες απόρησα που δεν το βρήκατε είναι πολύ γνωστό μιούζικαλ Click για ανάπτυξη... Το τραγικό με την περίπτωσή μου είναι πως όντως μου ήρθε το Cats στο μυαλό, αλλά δεν μου ’κοψε να το μεταφράσω... Όχι πως ξέρω πολλά μιούζικαλ, αλλά το συγκεκριμένο το είχα ακουστά από μικρή ηλικία. Είχαμε και ένα αυτοκόλλητο στο ψυγείο του πατρικού Και στα Alien θυμόμουν το επώνυμό της, αλλά δεν σκέφτηκα πως θα ήθελε το «μικρό» της, το οποίο βέβαια δεν θυμόμουν πώς ήταν ακριβώς. Πάντως ήταν ωραίο σταυρόλεξο. Η Λεγεώνα των Υπερηρώων ήταν λίγο φάση “memory unlocked” ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.769 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 03:04 Ο ultraviolence: #58 22-09-25 03:04 Αρχική Δημοσίευση από Kougami: Πάντως ήταν ωραίο σταυρόλεξο. Η Λεγεώνα των Υπερηρώων ήταν λίγο φάση “memory unlocked” Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ! Fun fact: Πολλοί άργησαν να την βρουν την λεγεώνα (κάποιοι δεν την βρήκαν καν) και κάπου εκεί αντιλήφθηκα το χάσμα γενεών Θυμάμαι ΣΚ πρωι στο star, σχολιαροπαιδο εγώ να το βλέπω γύρω στις 11. Kougami Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kougami δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 372 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 03:09 Ο Kougami έγραψε: #59 22-09-25 03:09 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Σε ευχαριστώ! Fun fact: Πολλοί άργησαν να την βρουν την λεγεώνα (κάποιοι δεν την βρήκαν καν) και κάπου εκεί αντιλήφθηκα το χάσμα γενεών Θυμάμαι ΣΚ πρωι στο star, σχολιαροπαιδο εγώ να το βλέπω γύρω στις 11. Click για ανάπτυξη... Mια από τα ίδια και εγώ! Ήταν από τα αγαπημένα μου όπως και το ’Μπατμαν του μέλλοντος’ που είχε ένα κάπως πιο σκοτεινό vibe για "παιδικό". Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 rafaela11 giannhs2001 Scandal Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Micro: ποιες φακες τι λες ; Αν ερθουμε θεσσαλονικη καθε μερα θα κερνας τραπεζι μαυρη θάλασσα . Τι μας περασες ; Click για ανάπτυξη... Με θες και στα καλά τα κυριλάτα της Καλαμαριάς πασά μου; Ούτε αν βγω στο κλαρί δεν συμπληρώνω λογαριασμό εκεί μέσα.
Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.984 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:32 Ο Poirot έγραψε: #53 22-09-25 01:32 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Με θες και στα καλά τα κυριλάτα της Καλαμαριάς πασά μου; Ούτε αν βγω στο κλαρί δεν συμπληρώνω λογαριασμό εκεί μέσα. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ με τον Μικρο κι εγώ, στα κυριλάτα θα πάμε. Γιατροί και δικηγόροι θα σου κάνουμε την τιμή ρε, πού θα μας πας; Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.851 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:37 Ο Micro έγραψε: #54 22-09-25 01:37 Εντωμεταξυ το σιγκουρνει τι όνομα είναι , που να το βρισκαμε ; Στο μιουσικαλ έβαλα πόσες λεξεις , και εν τελει ηταν το γατες που το γνωριζα κιολας Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Με θες και στα καλά τα κυριλάτα της Καλαμαριάς πασά μου; Ούτε αν βγω στο κλαρί δεν συμπληρώνω λογαριασμό εκεί μέσα. Click για ανάπτυξη... ενταξει πηγαινε μας για πικ νικ στα νεκροταφεια giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.206 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:38 Ο giannhs2001: #55 22-09-25 01:38 Αρχική Δημοσίευση από Micro: ενταξει πηγαινε μας για πικ νικ στα νεκροταφεια Click για ανάπτυξη... Με έδωσες φοβερή ιδέα για μελλοντικό dream date!!! ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.769 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:41 Ο ultraviolence: #56 22-09-25 01:41 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Εντωμεταξυ το σιγκουρνει τι όνομα είναι , που να το βρισκαμε ; Στο μιουσικαλ έβαλα πόσες λεξεις , και εν τελει ηταν το γατες που το γνωριζα κιολας Click για ανάπτυξη... Κάνε μας την χάρη Υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει δει τις ταινίες Alien με πρωταγωνίστρια την Σιγκούρνει Γουίβερ; Τς τς. Όντως για τις γάτες απόρησα που δεν το βρήκατε είναι πολύ γνωστό μιούζικαλ Kougami Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kougami δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 372 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 02:59 Ο Kougami έγραψε: #57 22-09-25 02:59 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Κάνε μας την χάρη Υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει δει τις ταινίες Alien με πρωταγωνίστρια την Σιγκούρνει Γουίβερ; Τς τς. Όντως για τις γάτες απόρησα που δεν το βρήκατε είναι πολύ γνωστό μιούζικαλ Click για ανάπτυξη... Το τραγικό με την περίπτωσή μου είναι πως όντως μου ήρθε το Cats στο μυαλό, αλλά δεν μου ’κοψε να το μεταφράσω... Όχι πως ξέρω πολλά μιούζικαλ, αλλά το συγκεκριμένο το είχα ακουστά από μικρή ηλικία. Είχαμε και ένα αυτοκόλλητο στο ψυγείο του πατρικού Και στα Alien θυμόμουν το επώνυμό της, αλλά δεν σκέφτηκα πως θα ήθελε το «μικρό» της, το οποίο βέβαια δεν θυμόμουν πώς ήταν ακριβώς. Πάντως ήταν ωραίο σταυρόλεξο. Η Λεγεώνα των Υπερηρώων ήταν λίγο φάση “memory unlocked” ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.769 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 03:04 Ο ultraviolence: #58 22-09-25 03:04 Αρχική Δημοσίευση από Kougami: Πάντως ήταν ωραίο σταυρόλεξο. Η Λεγεώνα των Υπερηρώων ήταν λίγο φάση “memory unlocked” Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ! Fun fact: Πολλοί άργησαν να την βρουν την λεγεώνα (κάποιοι δεν την βρήκαν καν) και κάπου εκεί αντιλήφθηκα το χάσμα γενεών Θυμάμαι ΣΚ πρωι στο star, σχολιαροπαιδο εγώ να το βλέπω γύρω στις 11. Kougami Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kougami δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 372 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 03:09 Ο Kougami έγραψε: #59 22-09-25 03:09 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Σε ευχαριστώ! Fun fact: Πολλοί άργησαν να την βρουν την λεγεώνα (κάποιοι δεν την βρήκαν καν) και κάπου εκεί αντιλήφθηκα το χάσμα γενεών Θυμάμαι ΣΚ πρωι στο star, σχολιαροπαιδο εγώ να το βλέπω γύρω στις 11. Click για ανάπτυξη... Mια από τα ίδια και εγώ! Ήταν από τα αγαπημένα μου όπως και το ’Μπατμαν του μέλλοντος’ που είχε ένα κάπως πιο σκοτεινό vibe για "παιδικό". Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 rafaela11 giannhs2001 Scandal Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Με θες και στα καλά τα κυριλάτα της Καλαμαριάς πασά μου; Ούτε αν βγω στο κλαρί δεν συμπληρώνω λογαριασμό εκεί μέσα. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ με τον Μικρο κι εγώ, στα κυριλάτα θα πάμε. Γιατροί και δικηγόροι θα σου κάνουμε την τιμή ρε, πού θα μας πας;
Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.851 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:37 Ο Micro έγραψε: #54 22-09-25 01:37 Εντωμεταξυ το σιγκουρνει τι όνομα είναι , που να το βρισκαμε ; Στο μιουσικαλ έβαλα πόσες λεξεις , και εν τελει ηταν το γατες που το γνωριζα κιολας Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Με θες και στα καλά τα κυριλάτα της Καλαμαριάς πασά μου; Ούτε αν βγω στο κλαρί δεν συμπληρώνω λογαριασμό εκεί μέσα. Click για ανάπτυξη... ενταξει πηγαινε μας για πικ νικ στα νεκροταφεια giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.206 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:38 Ο giannhs2001: #55 22-09-25 01:38 Αρχική Δημοσίευση από Micro: ενταξει πηγαινε μας για πικ νικ στα νεκροταφεια Click για ανάπτυξη... Με έδωσες φοβερή ιδέα για μελλοντικό dream date!!! ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.769 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:41 Ο ultraviolence: #56 22-09-25 01:41 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Εντωμεταξυ το σιγκουρνει τι όνομα είναι , που να το βρισκαμε ; Στο μιουσικαλ έβαλα πόσες λεξεις , και εν τελει ηταν το γατες που το γνωριζα κιολας Click για ανάπτυξη... Κάνε μας την χάρη Υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει δει τις ταινίες Alien με πρωταγωνίστρια την Σιγκούρνει Γουίβερ; Τς τς. Όντως για τις γάτες απόρησα που δεν το βρήκατε είναι πολύ γνωστό μιούζικαλ Kougami Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kougami δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 372 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 02:59 Ο Kougami έγραψε: #57 22-09-25 02:59 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Κάνε μας την χάρη Υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει δει τις ταινίες Alien με πρωταγωνίστρια την Σιγκούρνει Γουίβερ; Τς τς. Όντως για τις γάτες απόρησα που δεν το βρήκατε είναι πολύ γνωστό μιούζικαλ Click για ανάπτυξη... Το τραγικό με την περίπτωσή μου είναι πως όντως μου ήρθε το Cats στο μυαλό, αλλά δεν μου ’κοψε να το μεταφράσω... Όχι πως ξέρω πολλά μιούζικαλ, αλλά το συγκεκριμένο το είχα ακουστά από μικρή ηλικία. Είχαμε και ένα αυτοκόλλητο στο ψυγείο του πατρικού Και στα Alien θυμόμουν το επώνυμό της, αλλά δεν σκέφτηκα πως θα ήθελε το «μικρό» της, το οποίο βέβαια δεν θυμόμουν πώς ήταν ακριβώς. Πάντως ήταν ωραίο σταυρόλεξο. Η Λεγεώνα των Υπερηρώων ήταν λίγο φάση “memory unlocked” ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.769 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 03:04 Ο ultraviolence: #58 22-09-25 03:04 Αρχική Δημοσίευση από Kougami: Πάντως ήταν ωραίο σταυρόλεξο. Η Λεγεώνα των Υπερηρώων ήταν λίγο φάση “memory unlocked” Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ! Fun fact: Πολλοί άργησαν να την βρουν την λεγεώνα (κάποιοι δεν την βρήκαν καν) και κάπου εκεί αντιλήφθηκα το χάσμα γενεών Θυμάμαι ΣΚ πρωι στο star, σχολιαροπαιδο εγώ να το βλέπω γύρω στις 11. Kougami Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kougami δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 372 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 03:09 Ο Kougami έγραψε: #59 22-09-25 03:09 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Σε ευχαριστώ! Fun fact: Πολλοί άργησαν να την βρουν την λεγεώνα (κάποιοι δεν την βρήκαν καν) και κάπου εκεί αντιλήφθηκα το χάσμα γενεών Θυμάμαι ΣΚ πρωι στο star, σχολιαροπαιδο εγώ να το βλέπω γύρω στις 11. Click για ανάπτυξη... Mια από τα ίδια και εγώ! Ήταν από τα αγαπημένα μου όπως και το ’Μπατμαν του μέλλοντος’ που είχε ένα κάπως πιο σκοτεινό vibe για "παιδικό". Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 rafaela11 giannhs2001 Scandal Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εντωμεταξυ το σιγκουρνει τι όνομα είναι , που να το βρισκαμε ; Στο μιουσικαλ έβαλα πόσες λεξεις , και εν τελει ηταν το γατες που το γνωριζα κιολας Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Με θες και στα καλά τα κυριλάτα της Καλαμαριάς πασά μου; Ούτε αν βγω στο κλαρί δεν συμπληρώνω λογαριασμό εκεί μέσα. Click για ανάπτυξη... ενταξει πηγαινε μας για πικ νικ στα νεκροταφεια
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.206 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:38 Ο giannhs2001: #55 22-09-25 01:38 Αρχική Δημοσίευση από Micro: ενταξει πηγαινε μας για πικ νικ στα νεκροταφεια Click για ανάπτυξη... Με έδωσες φοβερή ιδέα για μελλοντικό dream date!!! ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.769 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:41 Ο ultraviolence: #56 22-09-25 01:41 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Εντωμεταξυ το σιγκουρνει τι όνομα είναι , που να το βρισκαμε ; Στο μιουσικαλ έβαλα πόσες λεξεις , και εν τελει ηταν το γατες που το γνωριζα κιολας Click για ανάπτυξη... Κάνε μας την χάρη Υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει δει τις ταινίες Alien με πρωταγωνίστρια την Σιγκούρνει Γουίβερ; Τς τς. Όντως για τις γάτες απόρησα που δεν το βρήκατε είναι πολύ γνωστό μιούζικαλ Kougami Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kougami δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 372 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 02:59 Ο Kougami έγραψε: #57 22-09-25 02:59 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Κάνε μας την χάρη Υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει δει τις ταινίες Alien με πρωταγωνίστρια την Σιγκούρνει Γουίβερ; Τς τς. Όντως για τις γάτες απόρησα που δεν το βρήκατε είναι πολύ γνωστό μιούζικαλ Click για ανάπτυξη... Το τραγικό με την περίπτωσή μου είναι πως όντως μου ήρθε το Cats στο μυαλό, αλλά δεν μου ’κοψε να το μεταφράσω... Όχι πως ξέρω πολλά μιούζικαλ, αλλά το συγκεκριμένο το είχα ακουστά από μικρή ηλικία. Είχαμε και ένα αυτοκόλλητο στο ψυγείο του πατρικού Και στα Alien θυμόμουν το επώνυμό της, αλλά δεν σκέφτηκα πως θα ήθελε το «μικρό» της, το οποίο βέβαια δεν θυμόμουν πώς ήταν ακριβώς. Πάντως ήταν ωραίο σταυρόλεξο. Η Λεγεώνα των Υπερηρώων ήταν λίγο φάση “memory unlocked” ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.769 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 03:04 Ο ultraviolence: #58 22-09-25 03:04 Αρχική Δημοσίευση από Kougami: Πάντως ήταν ωραίο σταυρόλεξο. Η Λεγεώνα των Υπερηρώων ήταν λίγο φάση “memory unlocked” Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ! Fun fact: Πολλοί άργησαν να την βρουν την λεγεώνα (κάποιοι δεν την βρήκαν καν) και κάπου εκεί αντιλήφθηκα το χάσμα γενεών Θυμάμαι ΣΚ πρωι στο star, σχολιαροπαιδο εγώ να το βλέπω γύρω στις 11. Kougami Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kougami δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 372 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 03:09 Ο Kougami έγραψε: #59 22-09-25 03:09 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Σε ευχαριστώ! Fun fact: Πολλοί άργησαν να την βρουν την λεγεώνα (κάποιοι δεν την βρήκαν καν) και κάπου εκεί αντιλήφθηκα το χάσμα γενεών Θυμάμαι ΣΚ πρωι στο star, σχολιαροπαιδο εγώ να το βλέπω γύρω στις 11. Click για ανάπτυξη... Mια από τα ίδια και εγώ! Ήταν από τα αγαπημένα μου όπως και το ’Μπατμαν του μέλλοντος’ που είχε ένα κάπως πιο σκοτεινό vibe για "παιδικό". Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 rafaela11 giannhs2001 Scandal Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Micro: ενταξει πηγαινε μας για πικ νικ στα νεκροταφεια Click για ανάπτυξη... Με έδωσες φοβερή ιδέα για μελλοντικό dream date!!!
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.769 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:41 Ο ultraviolence: #56 22-09-25 01:41 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Εντωμεταξυ το σιγκουρνει τι όνομα είναι , που να το βρισκαμε ; Στο μιουσικαλ έβαλα πόσες λεξεις , και εν τελει ηταν το γατες που το γνωριζα κιολας Click για ανάπτυξη... Κάνε μας την χάρη Υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει δει τις ταινίες Alien με πρωταγωνίστρια την Σιγκούρνει Γουίβερ; Τς τς. Όντως για τις γάτες απόρησα που δεν το βρήκατε είναι πολύ γνωστό μιούζικαλ Kougami Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kougami δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 372 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 02:59 Ο Kougami έγραψε: #57 22-09-25 02:59 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Κάνε μας την χάρη Υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει δει τις ταινίες Alien με πρωταγωνίστρια την Σιγκούρνει Γουίβερ; Τς τς. Όντως για τις γάτες απόρησα που δεν το βρήκατε είναι πολύ γνωστό μιούζικαλ Click για ανάπτυξη... Το τραγικό με την περίπτωσή μου είναι πως όντως μου ήρθε το Cats στο μυαλό, αλλά δεν μου ’κοψε να το μεταφράσω... Όχι πως ξέρω πολλά μιούζικαλ, αλλά το συγκεκριμένο το είχα ακουστά από μικρή ηλικία. Είχαμε και ένα αυτοκόλλητο στο ψυγείο του πατρικού Και στα Alien θυμόμουν το επώνυμό της, αλλά δεν σκέφτηκα πως θα ήθελε το «μικρό» της, το οποίο βέβαια δεν θυμόμουν πώς ήταν ακριβώς. Πάντως ήταν ωραίο σταυρόλεξο. Η Λεγεώνα των Υπερηρώων ήταν λίγο φάση “memory unlocked” ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.769 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 03:04 Ο ultraviolence: #58 22-09-25 03:04 Αρχική Δημοσίευση από Kougami: Πάντως ήταν ωραίο σταυρόλεξο. Η Λεγεώνα των Υπερηρώων ήταν λίγο φάση “memory unlocked” Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ! Fun fact: Πολλοί άργησαν να την βρουν την λεγεώνα (κάποιοι δεν την βρήκαν καν) και κάπου εκεί αντιλήφθηκα το χάσμα γενεών Θυμάμαι ΣΚ πρωι στο star, σχολιαροπαιδο εγώ να το βλέπω γύρω στις 11. Kougami Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kougami δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 372 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 03:09 Ο Kougami έγραψε: #59 22-09-25 03:09 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Σε ευχαριστώ! Fun fact: Πολλοί άργησαν να την βρουν την λεγεώνα (κάποιοι δεν την βρήκαν καν) και κάπου εκεί αντιλήφθηκα το χάσμα γενεών Θυμάμαι ΣΚ πρωι στο star, σχολιαροπαιδο εγώ να το βλέπω γύρω στις 11. Click για ανάπτυξη... Mια από τα ίδια και εγώ! Ήταν από τα αγαπημένα μου όπως και το ’Μπατμαν του μέλλοντος’ που είχε ένα κάπως πιο σκοτεινό vibe για "παιδικό". Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 rafaela11 giannhs2001 Scandal Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Micro: Εντωμεταξυ το σιγκουρνει τι όνομα είναι , που να το βρισκαμε ; Στο μιουσικαλ έβαλα πόσες λεξεις , και εν τελει ηταν το γατες που το γνωριζα κιολας Click για ανάπτυξη... Κάνε μας την χάρη Υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει δει τις ταινίες Alien με πρωταγωνίστρια την Σιγκούρνει Γουίβερ; Τς τς. Όντως για τις γάτες απόρησα που δεν το βρήκατε είναι πολύ γνωστό μιούζικαλ
Kougami Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kougami δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 372 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 02:59 Ο Kougami έγραψε: #57 22-09-25 02:59 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Κάνε μας την χάρη Υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει δει τις ταινίες Alien με πρωταγωνίστρια την Σιγκούρνει Γουίβερ; Τς τς. Όντως για τις γάτες απόρησα που δεν το βρήκατε είναι πολύ γνωστό μιούζικαλ Click για ανάπτυξη... Το τραγικό με την περίπτωσή μου είναι πως όντως μου ήρθε το Cats στο μυαλό, αλλά δεν μου ’κοψε να το μεταφράσω... Όχι πως ξέρω πολλά μιούζικαλ, αλλά το συγκεκριμένο το είχα ακουστά από μικρή ηλικία. Είχαμε και ένα αυτοκόλλητο στο ψυγείο του πατρικού Και στα Alien θυμόμουν το επώνυμό της, αλλά δεν σκέφτηκα πως θα ήθελε το «μικρό» της, το οποίο βέβαια δεν θυμόμουν πώς ήταν ακριβώς. Πάντως ήταν ωραίο σταυρόλεξο. Η Λεγεώνα των Υπερηρώων ήταν λίγο φάση “memory unlocked” ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.769 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 03:04 Ο ultraviolence: #58 22-09-25 03:04 Αρχική Δημοσίευση από Kougami: Πάντως ήταν ωραίο σταυρόλεξο. Η Λεγεώνα των Υπερηρώων ήταν λίγο φάση “memory unlocked” Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ! Fun fact: Πολλοί άργησαν να την βρουν την λεγεώνα (κάποιοι δεν την βρήκαν καν) και κάπου εκεί αντιλήφθηκα το χάσμα γενεών Θυμάμαι ΣΚ πρωι στο star, σχολιαροπαιδο εγώ να το βλέπω γύρω στις 11. Kougami Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kougami δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 372 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 03:09 Ο Kougami έγραψε: #59 22-09-25 03:09 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Σε ευχαριστώ! Fun fact: Πολλοί άργησαν να την βρουν την λεγεώνα (κάποιοι δεν την βρήκαν καν) και κάπου εκεί αντιλήφθηκα το χάσμα γενεών Θυμάμαι ΣΚ πρωι στο star, σχολιαροπαιδο εγώ να το βλέπω γύρω στις 11. Click για ανάπτυξη... Mια από τα ίδια και εγώ! Ήταν από τα αγαπημένα μου όπως και το ’Μπατμαν του μέλλοντος’ που είχε ένα κάπως πιο σκοτεινό vibe για "παιδικό". Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 rafaela11 giannhs2001 Scandal Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Κάνε μας την χάρη Υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει δει τις ταινίες Alien με πρωταγωνίστρια την Σιγκούρνει Γουίβερ; Τς τς. Όντως για τις γάτες απόρησα που δεν το βρήκατε είναι πολύ γνωστό μιούζικαλ Click για ανάπτυξη... Το τραγικό με την περίπτωσή μου είναι πως όντως μου ήρθε το Cats στο μυαλό, αλλά δεν μου ’κοψε να το μεταφράσω... Όχι πως ξέρω πολλά μιούζικαλ, αλλά το συγκεκριμένο το είχα ακουστά από μικρή ηλικία. Είχαμε και ένα αυτοκόλλητο στο ψυγείο του πατρικού Και στα Alien θυμόμουν το επώνυμό της, αλλά δεν σκέφτηκα πως θα ήθελε το «μικρό» της, το οποίο βέβαια δεν θυμόμουν πώς ήταν ακριβώς. Πάντως ήταν ωραίο σταυρόλεξο. Η Λεγεώνα των Υπερηρώων ήταν λίγο φάση “memory unlocked”
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.769 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 03:04 Ο ultraviolence: #58 22-09-25 03:04 Αρχική Δημοσίευση από Kougami: Πάντως ήταν ωραίο σταυρόλεξο. Η Λεγεώνα των Υπερηρώων ήταν λίγο φάση “memory unlocked” Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ! Fun fact: Πολλοί άργησαν να την βρουν την λεγεώνα (κάποιοι δεν την βρήκαν καν) και κάπου εκεί αντιλήφθηκα το χάσμα γενεών Θυμάμαι ΣΚ πρωι στο star, σχολιαροπαιδο εγώ να το βλέπω γύρω στις 11. Kougami Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kougami δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 372 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 03:09 Ο Kougami έγραψε: #59 22-09-25 03:09 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Σε ευχαριστώ! Fun fact: Πολλοί άργησαν να την βρουν την λεγεώνα (κάποιοι δεν την βρήκαν καν) και κάπου εκεί αντιλήφθηκα το χάσμα γενεών Θυμάμαι ΣΚ πρωι στο star, σχολιαροπαιδο εγώ να το βλέπω γύρω στις 11. Click για ανάπτυξη... Mια από τα ίδια και εγώ! Ήταν από τα αγαπημένα μου όπως και το ’Μπατμαν του μέλλοντος’ που είχε ένα κάπως πιο σκοτεινό vibe για "παιδικό". Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από Kougami: Πάντως ήταν ωραίο σταυρόλεξο. Η Λεγεώνα των Υπερηρώων ήταν λίγο φάση “memory unlocked” Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ! Fun fact: Πολλοί άργησαν να την βρουν την λεγεώνα (κάποιοι δεν την βρήκαν καν) και κάπου εκεί αντιλήφθηκα το χάσμα γενεών Θυμάμαι ΣΚ πρωι στο star, σχολιαροπαιδο εγώ να το βλέπω γύρω στις 11.
Kougami Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kougami δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 372 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 03:09 Ο Kougami έγραψε: #59 22-09-25 03:09 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Σε ευχαριστώ! Fun fact: Πολλοί άργησαν να την βρουν την λεγεώνα (κάποιοι δεν την βρήκαν καν) και κάπου εκεί αντιλήφθηκα το χάσμα γενεών Θυμάμαι ΣΚ πρωι στο star, σχολιαροπαιδο εγώ να το βλέπω γύρω στις 11. Click για ανάπτυξη... Mια από τα ίδια και εγώ! Ήταν από τα αγαπημένα μου όπως και το ’Μπατμαν του μέλλοντος’ που είχε ένα κάπως πιο σκοτεινό vibe για "παιδικό".
Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Σε ευχαριστώ! Fun fact: Πολλοί άργησαν να την βρουν την λεγεώνα (κάποιοι δεν την βρήκαν καν) και κάπου εκεί αντιλήφθηκα το χάσμα γενεών Θυμάμαι ΣΚ πρωι στο star, σχολιαροπαιδο εγώ να το βλέπω γύρω στις 11. Click για ανάπτυξη... Mια από τα ίδια και εγώ! Ήταν από τα αγαπημένα μου όπως και το ’Μπατμαν του μέλλοντος’ που είχε ένα κάπως πιο σκοτεινό vibe για "παιδικό".