Σταυρόλεξο #1 e-steki edition

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.599 μηνύματα.
Μπράβο στη συμμαχία βγαλμένη από τα πιο τρελά μας όνειρα για την πρωτία!

Για να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, απογοητεύθηκα και τα παράτησα γρήγορα. Θα μπορούσα να είχα βρει μερικά ακόμα αν το είχα προσπαθήσει περισσότερο. :lol:

ultraviolence

Συντονιστής

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 16.222 μηνύματα.
Μπράβο στη συμμαχία βγαλμένη από τα πιο τρελά μας όνειρα για την πρωτία!

Για να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, απογοητεύθηκα και τα παράτησα γρήγορα. Θα μπορούσα να είχα βρει μερικά ακόμα αν το είχα προσπαθήσει περισσότερο. :lol:
Ε του πούστη πια, έπρεπε επιτέλους κάποιος από εμάς τους 3 να κερδίσει κάπου με την Kate :lol:

Στο επόμενο μην απογοητευτεις, θα έχεις άλλωστε την νύμφη Reader να σε ηρεμήσει.

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 23.652 μηνύματα.
Πω από μικρός ήμουν τραγωδία στα σταυρόλεξα. Μόνο σε εκείνο που πρέπει να κυκλώνεις τις λέξεις μέσα σε χάος γραμμάτων ήμουν γρήγορος και καλός :'(

Πάντως @ultraviolence σε ευχαριστώ για την αφιέρωση στην ηλεκτρονική μουσική. Το βρήκα με τη πρώτη ρε άτιμο :bleh:.

Αλλά και μία παρατήρηση. Τι μπουγάτσα ρε μλκ στο και αλμυρή και γλυκιά; Μπουγάτσα είναι ΜΟΝΟ αυτή με κρέμα. Τ-Ε-Λ-Ο-Σ. Μην με ανεβάζεις την πίεση βραδιάτικα.

ultraviolence

Συντονιστής

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 16.222 μηνύματα.
Πάντως @ultraviolence σε ευχαριστώ για την αφιέρωση στην ηλεκτρονική μουσική. Το βρήκα με τη πρώτη ρε άτιμο :bleh:.
:thanku:
Raving Night Club GIF

Αλλά και μία παρατήρηση. Τι μπουγάτσα ρε μλκ στο και αλμυρή και γλυκιά; Μπουγάτσα είναι ΜΟΝΟ αυτή με κρέμα. Τ-Ε-Λ-Ο-Σ.
Μωρέ εγώ μαζί σου και με μπόλικη κανέλα από πάνω. Αλλά κάποιοι εκεί στα βόρεια την τρώνε με τυρί οπότε νόμιζα η περιγραφή αυτή θα βοηθούσε :hehe:

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.599 μηνύματα.
Μωρέ εγώ μαζί σου και με μπόλικη κανέλα από πάνω. Αλλά κάποιοι εκεί στα βόρεια την τρώνε με τυρί οπότε νόμιζα η περιγραφή αυτή θα βοηθούσε :hehe:
Εγώ μπουγάτσα με τυρί μόνο στη Θεσσαλονίκη έχω φάει πάντως

ultraviolence

Συντονιστής

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 23.652 μηνύματα.

Micro

Συντονιστής

Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 6.066 μηνύματα.
Ευχαριστούμε για το σταυρόλεξο ουλτρα ! Μπράβο μας αδυσώπητη @Kate1914 , καταφέραμε να νικήσουμε . Αν και αισθάνθηκα μια απειλή από τον γιάννη και τις 5 λέξεις του στο τέλος νικήσαμε :ok:

Poirot

Περιβόητο μέλος

Εγώ ευχαριστώ από καρδιάς τον @giannhs2001. Γιάννη μου, πραγματικά ευχαριστώ, με έσωσες από την τελευταία θέση!

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ευχαριστούμε για το σταυρόλεξο ουλτρα ! Μπράβο μας αδυσώπητη @Kate1914 , καταφέραμε να νικήσουμε . Αν και αισθάνθηκα μια απειλή από τον γιάννη και τις 5 λέξεις του στο τέλος νικήσαμε :ok:
Εγώ ευχαριστώ από καρδιάς τον @giannhs2001. Γιάννη μου, πραγματικά ευχαριστώ, με έσωσες από την τελευταία θέση!

Χύτρα ήταν το μαγειρικό σκεύος τελικά. Κάτσε να έρθετε απάνω να σας κάνω φακές θα σας πω εγώ πως θα σας κοπεί το γελάκι μετά...

Micro

Συντονιστής

Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 6.066 μηνύματα.
Χύτρα ήταν το μαγειρικό σκεύος τελικά. Κάτσε να έρθετε απάνω να σας κάνω φακές θα σας πω εγώ πως θα σας κοπεί το γελάκι μετά...
ποιες φακες τι λες ; Αν ερθουμε θεσσαλονικη καθε μερα θα κερνας τραπεζι μαυρη θάλασσα . Τι μας περασες ; :beee:

giannhs2001

Επιφανές μέλος

ποιες φακες τι λες ; Αν ερθουμε θεσσαλονικη καθε μερα θα κερνας τραπεζι μαυρη θάλασσα . Τι μας περασες ; :beee:
Με θες και στα καλά τα κυριλάτα της Καλαμαριάς πασά μου; Ούτε αν βγω στο κλαρί δεν συμπληρώνω λογαριασμό εκεί μέσα.

Poirot

Περιβόητο μέλος

Με θες και στα καλά τα κυριλάτα της Καλαμαριάς πασά μου; Ούτε αν βγω στο κλαρί δεν συμπληρώνω λογαριασμό εκεί μέσα.
Συμφωνώ με τον Μικρο κι εγώ, στα κυριλάτα θα πάμε. Γιατροί και δικηγόροι θα σου κάνουμε την τιμή ρε, πού θα μας πας; :pfff:

Micro

Συντονιστής

Εντωμεταξυ το σιγκουρνει τι όνομα είναι , που να το βρισκαμε ; :popeanim: Στο μιουσικαλ έβαλα πόσες λεξεις , και εν τελει ηταν το γατες που το γνωριζα κιολας :dash1:
ενταξει πηγαινε μας για πικ νικ στα νεκροταφεια :beating:

giannhs2001

Επιφανές μέλος

ultraviolence

Συντονιστής

Εντωμεταξυ το σιγκουρνει τι όνομα είναι , που να το βρισκαμε ; :popeanim: Στο μιουσικαλ έβαλα πόσες λεξεις , και εν τελει ηταν το γατες που το γνωριζα κιολας :dash1:
Κάνε μας την χάρη :pfff: Υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει δει τις ταινίες Alien με πρωταγωνίστρια την Σιγκούρνει Γουίβερ; Τς τς. Όντως για τις γάτες απόρησα που δεν το βρήκατε είναι πολύ γνωστό μιούζικαλ

Kougami

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Kougami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 286 μηνύματα.
Κάνε μας την χάρη :pfff: Υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει δει τις ταινίες Alien με πρωταγωνίστρια την Σιγκούρνει Γουίβερ; Τς τς. Όντως για τις γάτες απόρησα που δεν το βρήκατε είναι πολύ γνωστό μιούζικαλ

Το τραγικό με την περίπτωσή μου είναι πως όντως μου ήρθε το Cats στο μυαλό, αλλά δεν μου ’κοψε να το μεταφράσω... Όχι πως ξέρω πολλά μιούζικαλ, αλλά το συγκεκριμένο το είχα ακουστά από μικρή ηλικία. Είχαμε και ένα αυτοκόλλητο στο ψυγείο του πατρικού :P
Και στα Alien θυμόμουν το επώνυμό της, αλλά δεν σκέφτηκα πως θα ήθελε το «μικρό» της, το οποίο βέβαια δεν θυμόμουν πώς ήταν ακριβώς.
Πάντως ήταν ωραίο σταυρόλεξο. Η Λεγεώνα των Υπερηρώων ήταν λίγο φάση memory unlocked :laugh:

ultraviolence

Συντονιστής

Πάντως ήταν ωραίο σταυρόλεξο. Η Λεγεώνα των Υπερηρώων ήταν λίγο φάση memory unlocked :laugh:
Σε ευχαριστώ!
Fun fact: Πολλοί άργησαν να την βρουν την λεγεώνα (κάποιοι δεν την βρήκαν καν) και κάπου εκεί αντιλήφθηκα το χάσμα γενεών :hehe: Θυμάμαι ΣΚ πρωι στο star, σχολιαροπαιδο εγώ να το βλέπω γύρω στις 11.

Kougami

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Kougami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 286 μηνύματα.
Σε ευχαριστώ!
Fun fact: Πολλοί άργησαν να την βρουν την λεγεώνα (κάποιοι δεν την βρήκαν καν) και κάπου εκεί αντιλήφθηκα το χάσμα γενεών :hehe: Θυμάμαι ΣΚ πρωι στο star, σχολιαροπαιδο εγώ να το βλέπω γύρω στις 11.

Mια από τα ίδια και εγώ! Ήταν από τα αγαπημένα μου όπως και το ’Μπατμαν του μέλλοντος’ που είχε ένα κάπως πιο σκοτεινό vibe για "παιδικό".

Χρήστες Βρείτε παρόμοια