nearos
Επιφανές μέλος
Ο nearos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η. Έχει γράψει 10.697 μηνύματα.

Γαμωπουταναραιοι του εφκα και του δημοσίου να σας νεκρωθούν ότι αγαπάτε γαμιωληδες μακάρι αξιολόγηση μακάρι κατάργηση μονιμότητας μακάρι όλα τα μακάρι .
glayki
Διακεκριμένο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.908 μηνύματα.

Tom PettyMost things I worry about never happen anyway.
nearos
Επιφανές μέλος
Ο nearos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η. Έχει γράψει 10.697 μηνύματα.

2 μέρες και σήμερα...

Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.941 μηνύματα.

ΠΡΩΤΟ ΡΕΠΟ ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙ 

dum dum boy
Περιβόητο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.028 μηνύματα.

θέλω να πάρω μια καινούρια μηχανή γκαζόν και να πάω από 40cm λάμα, σε 50cm, ώστε να κόβω τα χόρτα σε 20% λιγότερο χρόνο. 

glayki
Διακεκριμένο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.908 μηνύματα.

Ένας ολόκληρος τοίχος ξεφλουδιστηκε σα χαρτόνι... Άντε να τον στοκαρεις τώρα και να τον λειανεις 

amarelia
Διακεκριμένο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.057 μηνύματα.

Πόσο μου τη δίνουν οι βουτυρομπεμπέδες άνθρωποι, που ζητάνε για όλα βοήθεια, που κάνουν μισή δουλειά και είναι λιώμα την υπόλοιπη μέρα και γκρινιάζουν αχ βαχ πόσο κουράστηκα.
Που συνήθως παρασιτούν σε άλλους, σε γονείς σε συντρόφους, σε φίλους, σε συναδέλφους.
Απαίδευτα μικρομέγαλα μωρά χωρίς πάνες
Που συνήθως παρασιτούν σε άλλους, σε γονείς σε συντρόφους, σε φίλους, σε συναδέλφους.
Απαίδευτα μικρομέγαλα μωρά χωρίς πάνες
vasilagas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο vasilagas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 229 μηνύματα.

«Ναι αλλά αυτός/αυτή έκανε αυτό, πέτυχε εκείνο…»
Όχι που θα κάτσω να συγκρίνω τον εαυτό μου με την κάθε προνομιούχα κουράδα.
Σίγουρα όχι πάντως με άτομα που είχαν support systems σε τους τη ζωή. Έλεος.
Όχι που θα κάτσω να συγκρίνω τον εαυτό μου με την κάθε προνομιούχα κουράδα.
Σίγουρα όχι πάντως με άτομα που είχαν support systems σε τους τη ζωή. Έλεος.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.715 μηνύματα.

Έπαψα να πασχίζω να δείχνω στους άλλους ποιό είναι το σωστό. Δεν είναι το καθήκον μου, δε θα φτιάξω εγω τον κόσμο και δε θα θελήσουν να με ακούσουν και να ακολουθήσουν.
Ο κόσμος θέλει κάποιον να του λύσει τα προβλήματά του, όχι να του δειξει ποιά είναι η σωστή λύση. Ο κόσμος μισεί τους λύτες, γι αυτό και εμπιστεύεται τη λύση του προβλήματος σε "α-λύτες/αλήτες" που μιλάνε λίγο, του λένε ακριβως αυτο που θέλει να ακούσει (οτι θα σου λύσουν το πρόβλημα και μη σε νοιάζει) και δεν του υποδεικνύουν τη σωστή λύση υπενθυμίζοντάς του ετσι το ποσο λάθος κάνει.
Οι άνθρωποι δεν θέλουν να είναι λάθος. Τουλάχιστον να μην γίνεται παραδεκτό φωναχτά.
Ας σώσω εμένα, και μετα οποιος μου ζητησει βοήθεια πολύ ευχαρίστως. Αλλά αυτόκλητα δεν ξαναδείχνω το σωστό.
Ο κόσμος θέλει κάποιον να του λύσει τα προβλήματά του, όχι να του δειξει ποιά είναι η σωστή λύση. Ο κόσμος μισεί τους λύτες, γι αυτό και εμπιστεύεται τη λύση του προβλήματος σε "α-λύτες/αλήτες" που μιλάνε λίγο, του λένε ακριβως αυτο που θέλει να ακούσει (οτι θα σου λύσουν το πρόβλημα και μη σε νοιάζει) και δεν του υποδεικνύουν τη σωστή λύση υπενθυμίζοντάς του ετσι το ποσο λάθος κάνει.
Οι άνθρωποι δεν θέλουν να είναι λάθος. Τουλάχιστον να μην γίνεται παραδεκτό φωναχτά.
Ας σώσω εμένα, και μετα οποιος μου ζητησει βοήθεια πολύ ευχαρίστως. Αλλά αυτόκλητα δεν ξαναδείχνω το σωστό.
nearos
Επιφανές μέλος

Feels weird...
Ο μικρός Νεαρός θα ήτανε τόσο χαρούμενος, θα χοροπήδαγε απο τη χαρά του.
Για σένα, μικρέ νεαρέ...
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34.567 μηνύματα.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15.590 μηνύματα.

Κακό πράγμα το να βρίσκονται σε θέση "εξουσίας" άνθρωποι αμόρφωτοι, αγενείς, ρατσιστές και σκουπίδια. Θέλω να ουρλιάξω και δε μπορώ.
vasilagas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο vasilagas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 229 μηνύματα.

κούρασαν τα εκατομμύρια stalking attempts, κούρασε και το μυστήριο. Σε αυτο το σημείο, απλά το αποδέχομαι. Φαγώθηκες. Come in λοιπόν.

Δεν είναι ντροπή να νιώθεις μόνος, λίγος, ανεπαρκής, δυστυχής. Ντροπή είναι να βρίσκεις χαρά στο να μειώνεις άλλους ανθρώπους που δε σου φταίνε ώστε να ανήκεις σε μια ομάδα και να ξεχάσεις λίγο τη μιζέρια σου. Ασχολήσου με το να καλυτερέψεις τη ζωή σου, όχι με το να χειροτερεύεις των άλλων.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.715 μηνύματα.

Αχ πότε θα μπορέσω να βρεθώ στην Ταιλάνδη, μακριά από αυτόν εδω το βούρκο της ζέστης;
Ενα μπαλκονάκι, τα βιβλία μου και λίγο φυσικό αεράκι μακριά από μεγάλες αφιλόξενες πόλεις που μαζί με το τσιμέντο φυλακίζουν και μας.
Δεν αντέχω άλλο, θέλω να τα μπήξω γονατιστός στο Θεο να με λυπηθεί και να μου ρίξει λίγες σταγόνες ευλογίας και δύναμης.
Ενα μπαλκονάκι, τα βιβλία μου και λίγο φυσικό αεράκι μακριά από μεγάλες αφιλόξενες πόλεις που μαζί με το τσιμέντο φυλακίζουν και μας.
Δεν αντέχω άλλο, θέλω να τα μπήξω γονατιστός στο Θεο να με λυπηθεί και να μου ρίξει λίγες σταγόνες ευλογίας και δύναμης.
amarelia
Διακεκριμένο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.057 μηνύματα.

-πρέπει να παίρνουν φωτιά τα dms σου
τα dms μου:
τα dms μου:
Valder
Τιμώμενο Μέλος

Ορμώμενος απο το απο πανω με τα DMs και την καρδούλα:
Ρε, όταν την φλερτάρεις την άλλη και θες να κυλάει με ροη η κουβεντα και σου παταει καρδιά και παγωνει η συζήτηση. ΠΩΩΩΩΩ...
Ρε χέστε τις καρδιές, απαντήστε, ρολλάρετε, αφού με βλέπεις έχω κέφι να σου μιλάω τι βαζεις καρδιά και μου το παγώνεις γαμώ τη ντροπή σου γαμώ; Τι δικαιολογία θα βρω για να ξαναπιασω συζήτηση; Να είναι σα να την "παρακαλάω" ε οχι δεν παρακαλάω.
Οκ θα παρακαλέσω.
Ρε, όταν την φλερτάρεις την άλλη και θες να κυλάει με ροη η κουβεντα και σου παταει καρδιά και παγωνει η συζήτηση. ΠΩΩΩΩΩ...
Ρε χέστε τις καρδιές, απαντήστε, ρολλάρετε, αφού με βλέπεις έχω κέφι να σου μιλάω τι βαζεις καρδιά και μου το παγώνεις γαμώ τη ντροπή σου γαμώ; Τι δικαιολογία θα βρω για να ξαναπιασω συζήτηση; Να είναι σα να την "παρακαλάω" ε οχι δεν παρακαλάω.
Οκ θα παρακαλέσω.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.814 μηνύματα.

Στα μάτια τα δικά σου εικόνες υποταγής, ξεφτίλας, μιζέριας, ηλίθιας σιγής. Άνθρωποι ζόμπυ, άρρωστη κοινωνία και όλα αυτά σου φέρνουνε πάντα αηδία. Νιώθεις περήφανος που δεν είσαι μ'αυτούς καλλίτερα μονάχος παρά με τους αστούς. Παίρνω το μικρόφωνο και τραγουδώ για σένα, σύντροφε, φυλή μου, Πατρίδα μου και Αίμα.
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.941 μηνύματα.

Το μυαλό μου: υπομονή Κατερίνα.
Η υπομονή που νιώθω να μου απομένει:
Θεέ μου, δώσε μου υπομονή να μπορέσω να αντέξω έως να μου φέρεις Εσύ τη λύση στο δρόμο μου, όπως φροντίζεις πάντα.
Η υπομονή που νιώθω να μου απομένει:
Θεέ μου, δώσε μου υπομονή να μπορέσω να αντέξω έως να μου φέρεις Εσύ τη λύση στο δρόμο μου, όπως φροντίζεις πάντα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 216 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- charmander
- giannhs2001
- Kate1914
- American Economist
- Reader
- rafaela11
- Hased Babis
- Scandal
- Μήτσος10
- Pyotr_Krasnov
- hihat1
- Libertus
- Joji
- ck_chrysiis
- luluty
- Jack of Spades
- pendejo
- Unicex
- jellojina
- Memetchi
- Paragontas7000
- Fernando_A
- iren
- Wonderkid
- SlimShady
- ghоul
- Luludaki
- Z TV
- Ariana2018
- Greenstar
- Malenaa
- Maraki_lar_1980
- Janne 007
- Indiana Jones
- kamekiwii23
- nik64
- Δροσουλίτης
- Maria_Xagorari
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- GeorgePap2003
- tasoooos
- Eeeee
- Chris2756
- Melina.
- User2350
- Stres
- Εριφύλη
- Kali_Project
- Mexicanos
- m.kannavia3
- Cookie_Monster
- adio_x
- edouardos
- Ξένια Γεωργίου
- badliar
- Gioconda
- Aiwnia
- Undeserved
- Memoryloss
- Ταπεινή παπαρούνα
- Sevasti
- Dreamer_SW
- triliza
- Viedo
- sugarr
- Isida
- Rou04
- desp1naa
- Nikos 7
- Panos_02
- oudenoidax
- Temeteron1
- CiNeFiL
- kopii
- globglogabgalab
- artem
- σμχχ
- nutella
- gademis
- An_uknown_world
- Μάρκος Βασίλης
- jj!
- sunsetpp
- Mhtrogoal
- kiyoshi
- Demlogic
- harry akritas
- Cupid
- alexandrahere
- Luke.
- iminspain
- το κοριτσι του μαη
- Slytherin
- Tequila
- Unboxholics
- φυσαλίς
- LeoDel
- Αναήλ
- aye
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.