Σκέψεις... III

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.300 μηνύματα.
Έχουμε τόσες σερβιδες στη δουλειά που οριακά καταλαβαίνω πλέον σερβικά στο αφτι

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.143 μηνύματα.
Περνάνε πολύ γρήγορα τα χρόνια, δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω πότε ξεκίνησα τη σχολή και πότε έφτασα να τελειώνω το 3ο έτος. Απλά πολλές φορές σκέφτομαι ότι στη ζωή όλο βάζουμε ένα νέο ορόσημο και βιαζόμαστε να τελειώσουμε αυτό που κάνουμε τώρα για να πάμε στο επόμενο στάδιο. Και μετά πάλι το ίδιο, και το ίδιο...

amarelia

Περιβόητο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 6.390 μηνύματα.
Κάθομαι στο κινητό με τις ώρες παράλυτη από το άγχος ενώ στην άλλη μεριά του κόσμου βομβαρδίζουν με πυραύλους.
Αυτή την αχαριστία δεν την αντέχω κι αυτό το σώμα μάλλον είναι ανίκανο να τη διαχειριστεί.

nearos

Επιφανές μέλος

Ο nearos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Άεργος/η. Έχει γράψει 10.273 μηνύματα.
Κουράστηκα. Πραγματικά δεν αξίζει άλλο. Με ηλίθιους και αν μιλάς το μόνο πραγμα που χαλάς είναι φαιά ουσία και σάλιο. Να παν να γαμηθούν, ελεος

amarelia

Περιβόητο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 6.390 μηνύματα.
Anti-natalism is a philosophical viewpoint that argues it is either always or usually wrong to procreate. Essentially, it's the belief that having children is unethical or unjustified, and that it would be better for humans not to exist. This view can stem from various factors, including concerns about the suffering inherent in life, overpopulation, environmental issues, or the inherent harm of bringing beings into a world with potential for pain and suffering.

yorkie

Πολύ δραστήριο μέλος

Η yorkie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1.682 μηνύματα.
IMG_9562.jpeg

amarelia

Περιβόητο μέλος

Το να ζείς με χρόνιο άγχος και κατάθλιψη είναι σαν να έπεσες πριν καιρό σε μια βαθιά γούρνα και να ακούς τους άλλους πάνω απομακρυσμένα χωρίς να καταλαβαίνεις τι λένε και να βλέπεις μόνο σκιές.

glayki

Διακεκριμένο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.747 μηνύματα.
Μόνος καθένας ονειρεύεται τα βράδια. Όταν κοιμάσαι δεν ελέγχονται τα όνειρα, κι είναι βασανιστήριο να πλαγιάζεις μ’ ένα ανικανοποίητο εγώ.

Ε. Σ. " Στιγμές "

nearos

Επιφανές μέλος

Ο nearos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Άεργος/η. Έχει γράψει 10.273 μηνύματα.
Άντε να περάσει αυτός ο μήνας...

dum dum boy

Διάσημο μέλος

Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.850 μηνύματα.
δεν ξέρω αν χάσαμε τη ζωή μας λόγω του ιντερνετ, ή χάθηκε έτσι κι αλλιώς και το ιντερνετ λειτούργησε απλά ως ένα υποκατάστατο. δεν ξέρω. δεν θυμάμαι. :hmm:

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.494 μηνύματα.
Είσαι ενάντια στον σύγχρονο ρουχισμό του στάιλινγκ και της μόδας; Αγόρασε μια μαύρη ζακέτα/μπουφάν North Face και κάνε την πανοπλία σου. Είσαι ενάντια στην σύγχρονη μουσική; Άκου τη δική σου. Σιχαίνεσαι το OnlyFans και τον γενικότερο εκφυλισμό της κοινωνίας; Θυμήσου πως υπάρχουν γιατί υπάρχει ζήτηση. Περιφρόνησε αυτούς που πληρώνουν για τέτοια πράγματα και φρόντισε τα δικά σου χρήματα να πάνε εκεί όπου αξίζουν (γυμναστήριο, βιβλία, σκοποβολή κλπ).

:skull: :skull: :skull:

nearos

Επιφανές μέλος

Καφές στις 7 το απόγευμα.
Ύπνος 8-9.
ΔΕΝ θα κοιμηθώ σήμερα το βράδυ :lol:

παω να παρω κοκα κολα οσο προλαβαινω

glayki

Διακεκριμένο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.747 μηνύματα.
"οὐδὲν γὰρ ἀνθρώποισιν οἷον ἄργυρος κακὸν νόμισμ᾽ ἔβλαστε. τοῦτο καὶ πόλεις
πορθεῖ, τόδ᾽ ἄνδρας ἐξανίστησιν δόμων·
τόδ᾽ ἐκδιδάσκει καὶ παραλλάσσει φρένας
χρηστὰς πρὸς αἰσχρὰ πράγματ᾽ ἵστασθαι βροτῶν· πανουργίας δ᾽ ἔδειξεν ἀνθρώποις ἔχειν καὶ παντὸς ἔργου δυσσέβειαν εἰδέναι»

ΚΡΕΟΝΤΑΣ
( Αντιγόνη, Σοφοκλή)

Γιατί κανένας θεσμός δε γεννήθηκε
χειρότερος στους ανθρώπους όσο το χρήμα.Τούτο κυριεύει τις πόλεις, διώχνει τους ανθρώπους απ’ τα σπίτια, αυτό δασκαλεύει και διαστρέφει τα συνετά μυαλά ανθρώπων να στρέφονται σε άνομες
πράξεις και διδάσκει τους ανθρώπους να κάνουν πονηρίες και να γνωρίζουν όλα τ’ ανόσια έργα.

nearos

Επιφανές μέλος

Δε θα γλυτώσω ποτέ γαμώ το σπίτι μου μεσα

amarelia

Περιβόητο μέλος

Δεν θέλω άλλες επιτυχημένες ιστορίες, θέλω να είμαι μια αποτυχία.

Δεν μπορώ άλλους μεγάλους και σπουδαίους , θέλω να είμαι απειροελάχιστη.

Θέλω να είμαι τώρα και οχι στο μέλλον.
Δεν θέλω να χτίσω άλλο αυτό το μέλλον θυσιάζοντας απο το παρόν.

Δεν θέλω να στρώσω για να κοιμηθώ οπως έστρωσα, θέλω τα σεντόνια να είναι μονίμως τσαλακωμένα.

Θέλω να μη θέλω άλλο κι αν δεν θέλω κάτι ακόμα είναι να μην βλέπω εναν τιμωρό στον καθρέφτη.

Τελευταία επεξεργασία:

amarelia

Περιβόητο μέλος

«ίου φιλάς τα γατιά σου;»

Οχι δεν κατάλαβες,θα εμπιστευόμουν την ζωή μου στα γατιά, θα έγραφα ο,τι έχω και δεν έχω στα γατιά, θα τους έδινα τα κλειδιά του αυτοκινήτου μου, όλους μου τους προσωπικούς κωδικούς, τα κινητά και ακίνητα, τις κάρτες της τράπεζας, την ασφάλεια ζωής, το κουμπί απο το life support μου και το κουμπί απο τα πυρηνικά που αφανίζουν τον κόσμο. Και τώρα κάνε λίγο πιο πέρα γιατι σιχαίνομαι.

Pyotr_Krasnov

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Pyotr_Krasnov αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 248 μηνύματα.
Αν ο Νοτιος εθελοντικος στρατος προχωραγε στην Μοσχα και δεν σταματαγε στην Ουκρανια, και αν ο Ναυαρχος, Ανωτατος Ηγετης ολων των Ρωσων σταματουσε και δεν συνεχιζε να περνει εδαφη οπου δεν ζει κανεις ; :hmm: Και αν ο Αβαλοφ... ειχε καλυτερη συνεργασια με τους Γερμανους με αποτελεσμα να μεινουν περισσοτεροι Γερμανοι ;

nearos

Επιφανές μέλος

Ποτό με φίλους. Περπάτημα. Γέλιο. Χαλάρωση. Χειρουργικές διαφάνειες. Βιβλίο. Βόλτες. Μουσική.
Πόσα μου στέρησε η Γ' Λυκείου και πόσα παίρνω πίσω.
Φοιτητική ζωή (lite)?
Ξεκινάει επιτέλους η ζωή...

parafernalia

Περιβόητο μέλος

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.007 μηνύματα.
Να τώρα ας πούμε, δεν είναι πως θέλουμε να σταματήσουμε την ανάπτυξη της Κίνας που παίρνει πετρέλαιο από το Ιράν, είναι οι θεοί που έχουν τα δικά τους σχέδια, δεν είναι ένας ψυχασθενής που πιστεύει οτι είναι απεσταλμένος θεού και θα φτιάξει την χώρα του θεού στη γη και άρα πρέπει να βομβαρδίσει όποιον θέλει, είναι ότι οι εχθροί ζουν σε θεοκρατικό καθεστώς, είναι μουλάδες και άρα υποανάπτυκτοι που πρέπει να εξοντωθούν.

nearos

Επιφανές μέλος

-What did you learn in school today, dear little boy of mine?

-I learned our government must be strong, it's always right and never wrong, our leaders are the finest men and we elect them again and again...

-I learned that policemen are my friends i learned that justice never ends, I learned that everyone pays for their crimes, even if we make a mistake sometimes.

-I learned that war is not so bad, I learned about the great ones we have had, we fought in Germany and in France and someday I might get my chance, and that's what I learned in school today, that's what I learned in school...
1750328881413.png

Χρήστες Βρείτε παρόμοια