Σκέψεις... III

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.327 μηνύματα.
Πρέπει να κατευθύνω την ενέργειά μου σε πιο ουσιώδη ζητήματα της ζωής. Και κυρίως, πράγματα που μου αρέσουν και καταστάσεις που με ευχαριστούν.

Τα άλλα δε θα αλλάξουν, γι αυτό και οφείλουν να ειναι αδιάφορα.

glayki

Διακεκριμένο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.586 μηνύματα.
Αποφασιστικότητα και στιβαρή θέληση για ουσιώδη αλλαγή🙃Φωτο προφίλ που αποδίδει το νέο δυναμικό. :weak:.

Εκκίνηση. :boxing:

Azur

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.200 μηνύματα.
Πρέπει να κατευθύνω την ενέργειά μου σε πιο ουσιώδη ζητήματα της ζωής. Και κυρίως, πράγματα που μου αρέσουν και καταστάσεις που με ευχαριστούν.

Τα άλλα δε θα αλλάξουν, γι αυτό και οφείλουν να ειναι αδιάφορα.
Κι εγώ το ίδιο πρέπει να κάνω. Έχω σιχαθεί να καθορίζεται η διάθεσή μου από το αν έχω απάντησεις ή reactions από κόσμο που δεν ξέρω. Είναι τραγικό :P

glayki

Διακεκριμένο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.586 μηνύματα.
Πόσα (reactions )και απαντήσεις έχουν ουσία για τη ζωή μας;
Ελάχιστων ανθρώπων που εκτιμούμε και η συνείδηση μας στο τέλος της μέρας που κατά πασα πιθανότητα μας τυπτει για τις αδυναμίες μας.
Εγώ αυτά κοιτάω.

dum dum boy

Διάσημο μέλος

Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.713 μηνύματα.
σε ένα υψηλό layer επικρατεί βαρεμάρα
σε ένα βαθύτερο, απελπισία.
:yawn:

Aleksa

Τιμώμενο Μέλος

Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.542 μηνύματα.
2025-04-28_154814.jpg

vasilagas

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο vasilagas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 206 μηνύματα.
Deep breaths… γιατί δεν πέρασες όσα πέρασες για να χαθείς ξανά

😄

(small mantra for myself and anyone who may need it)

Aleksa

Τιμώμενο Μέλος

Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.542 μηνύματα.
65052.jpg

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.327 μηνύματα.
"If you can make her laugh and giggle, you can make her cheeks clap and jiggle."

glayki

Διακεκριμένο μέλος

Καλό μήνα 😊
Οχι άλλη γύρη σε παρακαλω...μου έχει διαλύσει το αναπνευστικό.
bfb48fb12ccf1bb6c30ac553156ee66b.jpg

parafernalia

Περιβόητο μέλος

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.884 μηνύματα.
Ο καλύτερος κριτής είναι ο χρόνος.
Θέμα χρόνου είναι όλα...

glayki

Διακεκριμένο μέλος

Ένστικτο: "στα έλεγα εγώ .....!!!!!!!!! "
Εγώ : " Ναι my precious δε θα σε υποτιμήσω άλλη φορά "

Aleksa

Τιμώμενο Μέλος

001239.jpg

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Αλλα 0,6 κάτω.

Λίγο λίγο, είναι μια πρόοδος καθε βδομάδα.

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.806 μηνύματα.
1746189190221.png

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Όποιος νομίζει ότι μόνο οι γυναίκες έχουν πρόβλημα μετα τα 40 να βρουν ανθρώπους της προκοπής, μάλλον έχει μια στρεβλή και υπερ του δέοντος διογκωμένη θέση για την "αξία" των αντρών 40άρηδων.

Και για μας είναι δύσκολο. Δεν ξερω αν δεν το παραδέχονται άλλοι και για ποιο λόγο, αν και μπορώ να κάνω πολλές υποθέσεις, από εγωισμό μέχρι και ναρκισσισμό ή φαντασμένες ιδιότροπες προσωπικότητες με μεγαλομανίες, αλλά αν θέλουμε να μιλάμε ειλικρινά και τίμια, όχι ο 40άρης δεν είναι θησαυρός που τρέχουν όλες να τον καβατζώσουν.

Είναι δύσκολο. Αυτή είναι η αλήθεια, κατά τη δική μου αντίληψη. Ο χρόνος χτυπάει σχεδόν όλους μας το ίδιο άσχημα.

Όχι οτι δεν πρέπει να προσπαθούμε. Πρέπει. Αλλά να μην είμαστε υπερφίαλοι.

glayki

Διακεκριμένο μέλος

"Δεν μπορεί να υπάρξει τίποτε πιο ανόητο από την άποψη αυτών που καυχώνται για την προνοητικότητά τους. Μένουν εξαντλητικά απασχολημένοι προκειμένου να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για να ζήσουν καλύτερα. Περνούν τη ζωή τους με το να ετοιμάζονται να ζήσουν!

Βρίσκουν το νόημα της ζωής με το βλέμμα σε ένα απώτατο μέλλον. Και όμως, η αναβολή είναι η μεγαλύτερη σπατάλη ζωής. Τους στερεί από την κάθε μέρα, τους στερεί το τώρα με την υπόσχεση ενός μετά. Το μεγαλύτερο εμπόδιο για τη ζωή είναι η προσμονή, που εξαρτάται από το αύριο και σπαταλά το σήμερα. Τακτοποιείς ό,τι είναι στα χέρια της Τύχης και αφήνεις να περνά ό,τι βρίσκεται στο δικό σου χέρι. Πού κοιτάζεις άραγε; Πού αποσκοπείς; Όλα όσα πρόκειται να συμβούν, βρίσκονται στην αβεβαιότητα. Ζήσε τη ζωή σου αμέσως! "

Σενέκας " Για το σύντομον του βίου "

Χρήστες Βρείτε παρόμοια