Σκέψεις... III

vasilagas

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο vasilagas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 206 μηνύματα.
Γιαμ

IMG_8958.jpeg

Απο την άλλη πάνε οι εποχές που έτρωγα τσουρεκακι με μερεντα για πρωινό πασχαλιάτικα… :(

Τελευταία επεξεργασία:

Azur

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.165 μηνύματα.
Θα τα καταφέρω!

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.901 μηνύματα.
FB_IMG_1745339820415.jpg

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.250 μηνύματα.
Βλέπω ειδησεις για το σεισμό στην Πόλη και λένε α η δημοσιογράφος ταδε, κουνήθηκε ζωντανά στον αέρα. Λεω πω ρε πούστη μου πάλι θα μας αρχίσουν στα τούρκικα γλουγλου ινσταμπουλντά γιαουρτά και νταχτιρντά, δε μπορώ να τους ακουω.

Βάζω να την δω πως μοιάζει, το πιο επικό βυζαντινό κοράσιο έβερ.

Α ρε Μελτέμ, μας πήρες τα μυαλά ρε Μελτέμ...

ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΡΕ ΜΕΛΤΕΜ!

parafernalia

Περιβόητο μέλος

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.865 μηνύματα.
Κοίτα να δεις που αυτή η ομάδα θα με κάνει να βλέπω μπάσκετ. :P

1745432367799.png

Azur

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.165 μηνύματα.
Οκ, οι γονείς μου δεν κάλυψαν τις συναισθηματικές ανάγκες μου όταν ήμουν παιδί. Όμως, είναι ανευθυνότητα από μέρους μου να τους κατηγορώ ακόμα ως ανεπαρκείς για τη δική μου αποτυχία ως ενήλικας.

Azur

Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν με αγαπάει κανείς πραγματικά, κι ας λέει ο ψυχίατρος ότι με αγαπάνε οι γονείς μου.

glayki

Περιβόητο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.499 μηνύματα.
Έξοδος από την απραξία.. Ίσως είναι και αυτό ένα αντίδοτο στην ανακύκλωση σκέψεων. 🧐

Azur

Πολύ δραστήριο μέλος

Γιατί έχω εθιστεί στο να βλέπω συνεχώς προβλήματα και όχι ευκαιρίες;

vasilagas

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο vasilagas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 206 μηνύματα.
Μάλλον κάποιοι άνθρωποι δεν αλλάζουν ποτέ τελικά... 😕

Azur

Πολύ δραστήριο μέλος

Ηρέμησαν επιτέλους τα τσάκρα μου! Τρεις μέρες τώρα έχει κατσικωθεί ο σατανάς μέσα μου και σας έχω πρήξει το παπάρι με την αρνητικότητά μου. Ανακουφίστηκα, γιατί ανέλαβα την ευθύνη της άσχημης συμπεριφοράς μου. Συνεχίζω με περισσότερο θάρρος.

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.300 μηνύματα.
Κάποιος, με τα προσόντα που υποτίθεται ότι έχω, θα μπορούσε αυτή τη στιγμή να παίρνει ένα γερό μισθό και να κάνει όνειρα για το μέλλον. Έλα που δε μπορώ και κυρίως δε θέλω όμως. Ξανά στο 0. Χρόνια που πέρασαν, άφησαν πίσω τους θλιμμένα πρόσωπα και πληγές.

1745708827182.gif

parafernalia

Περιβόητο μέλος

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.865 μηνύματα.
Άντε να το σηκώσουν οι κοριτσάρες και την άλλη Κυριακή φιέστα στην Αγιά-Σοφιά! :D

1745745704243.png

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.780 μηνύματα.
Ίσως να ενθουσιάζομαι όντως υπερβολικά με τα πράγματα που δεν τα περιμένω και που εκπλήσσουν (πχ το να μάθω ότι το σίκουελ μιας ταινίας που μου άρεσε είναι πλέον διαθέσιμο). Και γενικά και με τα πιο μικρά πράγματα της ζωής.
Ίσως πάλι να μη φταίω εγώ όμως. Ίσως απλά να είμαι τόσο ήσυχη που όταν δεν καταπιέζω τον εαυτό μου και δηλώνω πόσο χαίρομαι για κάτι, οι άλλοι να μου λένε να παραμείνω ήσυχη.
Δεν ξέρω τι από τα δύο ισχύει, και τι είναι και το σωστό και αποδεκτό. Όμως, θα έλεγα ψέματα αν δε χαίρομαι και μόνη μου κατά βάθος όταν νιώθω αυτές τις μικρές στιγμές χαράς. Νιώθω ότι ακόμη είμαι άνθρωπος που αισθάνεται.
Ίσως τελικά αυτό να φταίει. Να φοβόμαστε να αισθανθούμε και για αυτό να τρομάζουμε όταν πάμε να νιώσουμε.

Τέλος πάντων, αρκετά με τη φιλοσοφία, πίσω στην ταινία που τόσο ανυπομονώ να δω 😊.

Aleksa

Τιμώμενο Μέλος

Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.528 μηνύματα.
1676875.jpg

Nascentes morimur

Διάσημο μέλος

Η Nascentes morimur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.155 μηνύματα.
Οι πιο μικρές στιγμές στη ζωή συχνά κρύβουν την πιο μεγάλη ουσία
μια στιγμή ησυχίας, ένα τυχαίο βλέμμα, μια αίσθηση που δεν μπορείς να εξηγήσεις, αλλά σε γεμίζει.
Ίσως τελικά, οι σιωπηλές αυτές λεπτομέρειες είναι που
ψιθυρίζουν την αλήθεια της ύπαρξής μας.

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.159 μηνύματα.
Ίσως να ενθουσιάζομαι όντως υπερβολικά με τα πράγματα που δεν τα περιμένω και που εκπλήσσουν (πχ το να μάθω ότι το σίκουελ μιας ταινίας που μου άρεσε είναι πλέον διαθέσιμο). Και γενικά και με τα πιο μικρά πράγματα της ζωής.
Ίσως πάλι να μη φταίω εγώ όμως. Ίσως απλά να είμαι τόσο ήσυχη που όταν δεν καταπιέζω τον εαυτό μου και δηλώνω πόσο χαίρομαι για κάτι, οι άλλοι να μου λένε να παραμείνω ήσυχη.
Δεν ξέρω τι από τα δύο ισχύει, και τι είναι και το σωστό και αποδεκτό. Όμως, θα έλεγα ψέματα αν δε χαίρομαι και μόνη μου κατά βάθος όταν νιώθω αυτές τις μικρές στιγμές χαράς. Νιώθω ότι ακόμη είμαι άνθρωπος που αισθάνεται.
Ίσως τελικά αυτό να φταίει. Να φοβόμαστε να αισθανθούμε και για αυτό να τρομάζουμε όταν πάμε να νιώσουμε.

Τέλος πάντων, αρκετά με τη φιλοσοφία, πίσω στην ταινία που τόσο ανυπομονώ να δω 😊.
That’s the point of life ❤️

Χρήστες Βρείτε παρόμοια