vasilagas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο vasilagas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 192 μηνύματα.

Γιαμ
Απο την άλλη πάνε οι εποχές που έτρωγα τσουρεκακι με μερεντα για πρωινό πασχαλιάτικα…
Απο την άλλη πάνε οι εποχές που έτρωγα τσουρεκακι με μερεντα για πρωινό πασχαλιάτικα…

Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.102 μηνύματα.

Θα τα καταφέρω!
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.823 μηνύματα.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.823 μηνύματα.
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.310 μηνύματα.

Το νιώθω αυτό που λες. Όσο λιγότερο κάθομαι στο κινητό τόσο λιγότερο δυστυχισμένη είμαι. Εχθές και προχθές έκανα δουλειές στο σπίτι και ήταν τόσο χαλαρωτικό.Είμαι αρκετά ήρεμος σήμερα. Έκανα δουλειές και άρχισα ξανά τα φάρμακα. Χρειάζεται να έχω μία ρουτίνα και να εργάζομαι για λόγους ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης. Όχι όλη μέρα στο στέκι![]()

Χρόνια πολλά, αν μας διαβάζεις 

Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.139 μηνύματα.

Βλέπω ειδησεις για το σεισμό στην Πόλη και λένε α η δημοσιογράφος ταδε, κουνήθηκε ζωντανά στον αέρα. Λεω πω ρε πούστη μου πάλι θα μας αρχίσουν στα τούρκικα γλουγλου ινσταμπουλντά γιαουρτά και νταχτιρντά, δε μπορώ να τους ακουω.
Βάζω να την δω πως μοιάζει, το πιο επικό βυζαντινό κοράσιο έβερ.
Α ρε Μελτέμ, μας πήρες τα μυαλά ρε Μελτέμ...
ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΡΕ ΜΕΛΤΕΜ!
Βάζω να την δω πως μοιάζει, το πιο επικό βυζαντινό κοράσιο έβερ.
Α ρε Μελτέμ, μας πήρες τα μυαλά ρε Μελτέμ...
ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΡΕ ΜΕΛΤΕΜ!
parafernalia
Περιβόητο μέλος
Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα.

Κοίτα να δεις που αυτή η ομάδα θα με κάνει να βλέπω μπάσκετ. 

Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.102 μηνύματα.

Οκ, οι γονείς μου δεν κάλυψαν τις συναισθηματικές ανάγκες μου όταν ήμουν παιδί. Όμως, είναι ανευθυνότητα από μέρους μου να τους κατηγορώ ακόμα ως ανεπαρκείς για τη δική μου αποτυχία ως ενήλικας.
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν με αγαπάει κανείς πραγματικά, κι ας λέει ο ψυχίατρος ότι με αγαπάνε οι γονείς μου.
vasilagas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο vasilagas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 192 μηνύματα.

Μπρο τσιλ, δεν είναι το τέλος του κόσμου.Δεν με αγαπάει κανείς πραγματικά, κι ας λέει ο ψυχίατρος ότι με αγαπάνε οι γονείς μου.
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.403 μηνύματα.

Ασχέτως με το τι κάνουν οι γονείς , νομίζω ήρθε η ώρα να πάρεις κατοικίδιο ( σκυλάκι, γατούλα) , αν μη τι άλλο θα νιώσεις αποδοχή άνευ όρων, αγάπη και η φροντίδα κάποιου θα σ ε αποσπάσει από τον αρνητισμό.Δεν με αγαπάει κανείς πραγματικά, κι ας λέει ο ψυχίατρος ότι με αγαπάνε οι γονείς μου.
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος

Βοηθάει πάρα πολύ η συντροφιά ενός κατοικιδίου. Θα το σκεφτώ. Σε ευχαριστώ για το μήνυμά σου, Εύα.Ασχέτως με το τι κάνουν οι γονείς , νομίζω ήρθε η ώρα να πάρεις κατοικίδιο ( σκυλάκι, γατούλα) , αν μη τι άλλο θα νιώσεις αποδοχή άνευ όρων, αγάπη και η φροντίδα κάποιου θα σ ε αποσπάσει από τον αρνητισμό.
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.403 μηνύματα.

Έξοδος από την απραξία.. Ίσως είναι και αυτό ένα αντίδοτο στην ανακύκλωση σκέψεων. 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 211 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- charmander
- rafaela11
- Kate1914
- Reader
- American Economist
- Joji
- Μήτσος10
- Hased Babis
- Libertus
- Scandal
- giannhs2001
- luluty
- Jack of Spades
- ck_chrysiis
- pendejo
- Unicex
- jellojina
- Memetchi
- Paragontas7000
- Fernando_A
- iren
- Wonderkid
- SlimShady
- ghоul
- Luludaki
- Z TV
- Ariana2018
- Greenstar
- Malenaa
- Maraki_lar_1980
- Janne 007
- Indiana Jones
- kamekiwii23
- nik64
- Δροσουλίτης
- Maria_Xagorari
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- GeorgePap2003
- tasoooos
- Eeeee
- Chris2756
- Melina.
- User2350
- Stres
- Εριφύλη
- Kali_Project
- Mexicanos
- m.kannavia3
- Cookie_Monster
- adio_x
- edouardos
- Ξένια Γεωργίου
- badliar
- Gioconda
- Aiwnia
- Undeserved
- Memoryloss
- Ταπεινή παπαρούνα
- Sevasti
- Dreamer_SW
- triliza
- Viedo
- sugarr
- Isida
- Rou04
- desp1naa
- Nikos 7
- Panos_02
- oudenoidax
- Temeteron1
- CiNeFiL
- kopii
- globglogabgalab
- artem
- σμχχ
- nutella
- gademis
- An_uknown_world
- Μάρκος Βασίλης
- jj!
- sunsetpp
- Mhtrogoal
- kiyoshi
- Demlogic
- harry akritas
- Cupid
- alexandrahere
- Luke.
- iminspain
- το κοριτσι του μαη
- Slytherin
- Tequila
- Unboxholics
- φυσαλίς
- LeoDel
- Αναήλ
- aye
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.