Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.107 μηνύματα.

Προειδοποιείς μια, προειδοποιείς δυο, την τρίτη εμπράκτως δείχνεις τι κακό μπορεί να συμβεί οταν αγνοούνται οι προβληματισμοί σου.
Καιρός να φροντίσω να με πάρουν οι άνθρωποι πιο σοβαρά. Φταίω κι εγω κάπου γιατί δεν έδειχνα τι κακο μπορεί να συμβεί αν με αγνοήσουν. Εμοιαζα με ενα συνολο απο κενές προειδοποιήσεις.
Έμαθα το μάθημά μου όμως.
Καιρός να φροντίσω να με πάρουν οι άνθρωποι πιο σοβαρά. Φταίω κι εγω κάπου γιατί δεν έδειχνα τι κακο μπορεί να συμβεί αν με αγνοήσουν. Εμοιαζα με ενα συνολο απο κενές προειδοποιήσεις.
Έμαθα το μάθημά μου όμως.
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.045 μηνύματα.

Όχι μωρή, δεν θα σου κάνω τη χάρη. Θέλω να σε δω να σέρνεσαι και να με παρακαλάς 

glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.316 μηνύματα.

Μια φαινομενικά τυχαία συζήτηση σε άκυρη στιγμή οδήγησε σε μια καθόλου τυχαία ανθρώπινη διασταύρωση ψυχών.
Ευγνώμων
Ευγνώμων

Πολύ κακό στον άνθρωπο να του κάνεις 10 καλά και να τα θεωρεί δεδομένα και μόλις του κάνεις (ή νομίσει οτι του κάνεις) κάτι κακό ή έστω όχι όσο καλό θα ήθελε, να σε πετάει σαν σκουπίδι.
Η αχαριστία στα καλύτερά της.
Η αχαριστία στα καλύτερά της.
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.045 μηνύματα.

Θα αρχίσω την πρέζα μού φαίνεται...
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος

Εδώ και πολλές μέρες συνειδητοποιώ πως ούτε με σεβάστηκε η οικογένειά μου ούτε με νοιάστηκε πραγματικά. Το αποτέλεσμα ήταν να μην σεβαστώ τον εαυτό μου και να χάσω την αξιοπρέπειά μου στο παρελθόν ανέχοντας καταστάσεις από ανθρώπους που σήμερα θα τους έλεγα «Ρε άι γαμήσου». Μου βίασαν την ψυχή και τόσα χρόνια ήμουν κοιμισμένος. Δεν θέλω να ξαναδώ κανέναν τους. Με διέλυσαν.
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.316 μηνύματα.

πως γίνεται όμως ε; η είσπραξη ποσού από κρατικό φορέα να γίνεται με ρυθμό ταχύτητας. "Κύριε/α χρωστάτε το τάδε" ( παρτα να μη στα χρωστάω και σε καλή μεριά
), ενώ για μια ρημαδοαπαιτηση νόμιμη του οφελουμενου να πρέπει να συγκεντρώσεις την " Αρτα και τα Γιάννενα " σε χαρτουρα σε σημείο να σιχτιρίζεις.

Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.107 μηνύματα.

Γιαουρτι με ενα μικρο κουταλάκι μαρμελάδα.
Θα ακούσουνε τον κώλο μου μέχρι την Ανδραβίδα και θα το περάσουν για ενα απο τα νεα F-35 στην απογείωση.
Θα ακούσουνε τον κώλο μου μέχρι την Ανδραβίδα και θα το περάσουν για ενα απο τα νεα F-35 στην απογείωση.
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος

Είμαι αρκετά ήρεμος σήμερα. Έκανα δουλειές και άρχισα ξανά τα φάρμακα. Χρειάζεται να έχω μία ρουτίνα και να εργάζομαι για λόγους ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης. Όχι όλη μέρα στο στέκι 

Nascentes morimur
Διάσημο μέλος
Η Nascentes morimur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.140 μηνύματα.

Έυχομαι Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλους με υγεία!! 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 212 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- rafaela11
- Reader
- charmander
- zaxir18
- Kate1914
- Joji
- Scandal
- giannhs2001
- luluty
- Libertus
- American Economist
- Hased Babis
- Μήτσος10
- Jack of Spades
- ck_chrysiis
- pendejo
- Unicex
- jellojina
- Memetchi
- Paragontas7000
- Fernando_A
- iren
- Wonderkid
- SlimShady
- ghоul
- Luludaki
- Z TV
- Ariana2018
- Greenstar
- Malenaa
- Maraki_lar_1980
- Janne 007
- Indiana Jones
- kamekiwii23
- nik64
- Δροσουλίτης
- Maria_Xagorari
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- GeorgePap2003
- tasoooos
- Eeeee
- Chris2756
- Melina.
- User2350
- Stres
- Εριφύλη
- Kali_Project
- Mexicanos
- m.kannavia3
- Cookie_Monster
- adio_x
- edouardos
- Ξένια Γεωργίου
- badliar
- Gioconda
- Aiwnia
- Undeserved
- Memoryloss
- Ταπεινή παπαρούνα
- Sevasti
- Dreamer_SW
- triliza
- Viedo
- sugarr
- Isida
- Rou04
- desp1naa
- Nikos 7
- Panos_02
- oudenoidax
- Temeteron1
- CiNeFiL
- kopii
- globglogabgalab
- artem
- σμχχ
- nutella
- gademis
- An_uknown_world
- Μάρκος Βασίλης
- jj!
- sunsetpp
- Mhtrogoal
- kiyoshi
- Demlogic
- harry akritas
- Cupid
- alexandrahere
- Luke.
- iminspain
- το κοριτσι του μαη
- Slytherin
- Tequila
- Unboxholics
- φυσαλίς
- LeoDel
- Αναήλ
- aye
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.