Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 68.476 εγγεγραμμένα μέλη και 3.569.430 μηνύματα σε 106.124 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 527 άτομα.
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.340 μηνύματα.
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.340 μηνύματα.
Μύχιο, αν και φανερό, θέμα της περιπέτειας τίθεται η αυτοδημιουργία, η αυτογέννεση. (Είναι αφύσικο να γεννιόμαστε μόνο με το φυσικό τρόπο),
λέγεται σχετικά κάπου.
Εν καιρώ πολέμου κάποιοι άνθρωποι κάνουν απαίσια πράγματα. Αν μάλιστα η κοσμοθεώρηση τους είναι πως όλη η ζωή είναι ένας πόλεμος θα καταλήξουν να κάνουν απαίσια πράγματα σε όλη τους τη ζωή.
Αν μονάχα Σκοτάδι εσυ ζωή μου χαρίζεις,
κι απ' το Σκοτάδι στο Σκοτάδι με στέλνεις
με Σκοτάδι με πολεμάς και μ' αντιμετωπίζεις
κι όλο Σκοτάδι συνεχώς μες τη ζωή μου φέρνεις
Σκοτάδι κι εγω θα γίνω, σε τετοιον ρόλο
Σκοτάδι θα εκπέμψω σαν σκιώδης ήλιος
και με Σκοτάδι θα φωτίσω τον κόσμο μου όλο
μόνο το Σκοτάδι ειναι σύμμαχος και φίλιος
μόνο το Σκοτάδι μπορεί τη θέλησή μου να εκπορεύσει
μόνο το Σκοτάδι μπορεί τη δύναμή μου να σμιλεύσει
Η Ψυχή μηδαμινή και φαγωμένη, το χαμόγελο απόκοσμο
Το Σώμα απρόθυμο μα η προσταγή απ το μέσα φανερή
Και τα δυο Το χρειάζονται, αόρατο κι ας είναι άοσμο
απαραίτητο για να ικανοποιηθεί η επάνοδος η φοβερή
Το Σκοτάδι ειναι η τροφή, το οξυγόνο το νερό
όταν το Φως με το Μηδεν μονάχα σε ταιριάζει
Το Σκοτάδι απ το Μηδεν στο Πάντα σε στέλνει το ιερό
και κάθε Φως για πάντοτε σε εξόντωση καταδικάζει
Κι η προσταγή να τηνε, κρυφή αλλο δε μένει
"Σκοτάδι τα ηνία ανέλαβε!" κι ακόμη ενα χαμόγελο μου φέρνει
Το Σκότος εντός
Αυτοκρατορικό Ημερολόγιο
04/02/2024
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.