Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 68.477 εγγεγραμμένα μέλη και 3.569.507 μηνύματα σε 106.126 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 1.027 άτομα.
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.340 μηνύματα.
Βαρέθηκα. Κουράστηκα να εξαπατώμαι εθελοντικά. Να επιδιώκω να δώσω ό,τι έχω και να μένω πάντα με ό,τι μου απομένει, στο τέλος...
Χόρτασα από μεγάλα λόγια. Δεν χρειάζομαι άλλα στη συλλογή μου. Όμως έμαθα από αυτά. Κατάλαβα πως τα λόγια, που κάνουν θόρυβο, πρέπει να τα φοβάσαι. Πείθουν πολύ, μα κρατάνε λίγο. Γιατί οι προσωρινοί άνθρωποι διδάσκουν μόνιμα μαθήματα.-
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.340 μηνύματα.
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.