Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 68.477 εγγεγραμμένα μέλη και 3.569.493 μηνύματα σε 106.126 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 590 άτομα.
Άρχισε να με πονάει και η μέση μου τωρα. Σύντομα θα πέσουν τα μαλλιά και τα δόντια μου.
Αντώνη αγάπη μου αργείς και παίζεται αν θα με προλάβεις στην ΜΕΘ ή στην καλύτερη με μια μαγκουρα.
Guest 709611
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Πολύ σπάνια θα με δει κανείς χωρίς αυτά, εφόσον κάνω, ράνω, δραστηριοποιούμαι και ψυχαγωγούμαι μ' αυτά.
Ακόμη και τώρα που συντάσσω αυτό το μήνυμα, τα 'χω στ' αυτιά μου, ν' αναμεταδίδουν τη μουσική μου, δημιουργώντας ένα προσωπικό state of mind, έναν κινηματογράφο που προβάλει μια ταινία που δεν θα ξαναπαιχτεί ποτέ ίδια.
Και σκέφτομαι, αν ζήσω μια φυσιολογική ζωή χωρίς πρόωρο θάνατο, το τέλος της ακοής πιθανότατα θα 'ρθει πρώτο. Και το τέλος της ακοής, θα οδηγήσει και στο τέλος της ζωής, διότι τί να την κάνεις μια ζωή χωρίς μουσική;
Δεν μπορώ να υπολογίσω πόσα χρόνια τα χρησιμοποιώ. Ξέρω όμως μέχρι πότε θα τα χρησιμοποιώ:
Μέχρι το τέλος, είτε το τέλος της ζωής είτε το τέλος της ακοής.
Ό,τι έρθει πρώτο...
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.