Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 68.421 εγγεγραμμένα μέλη και 3.561.481 μηνύματα σε 105.918 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 407 άτομα.
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.224 μηνύματα.
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.224 μηνύματα.
Ορμώμενος από την αδελφή Αλέξα να συμπληρώσω τα εξής:
Η δέσμευση δεν είναι πρώτα υπόσχεση στους άλλους, αλλά υπόσχεση στον εαυτό μας, ότι θα λύσουμε όλα τα ζητήματά μας ότι κι αν γίνει, χάριν της ιερότητας της επιλογής μας. Όταν η επιλογή αυτή διαρρηγνύεται χάριν ευκαιριακότητος και συνθηκών, δεν λογίζεται ως ιερή εξ ορισμού.
Οι άνθρωποι δεν αποζητούν την ελευθερία μιας τέτοιας επιλογής, αλλά την ελευθερία της ασυδοσίας. Όχι το να ανήκουν εις εαυτόν, αλλά την ενσάρκωση της φοβίας να μην ανήκουν πουθενά. Να είναι ουσιαστικά ένα τίποτα.
Δεν μπορεί να θέλεις να είσαι κάτι και να ενεργείς ως τίποτα.
Έχω μια ευγένεια, η οποία ασυνείδητα με καταστρέφει.
Εμπόδιζει δηλαδή τη ζωή μου να πάρει το δρόμο της.
Υπομένω σε πράγματα τα οποία δεν πρέπει να υπομείνω.
Κι αυτό με το αιτιολογικό μιας ευγένειας ότι θα πικράνω, θα πειράξω ή θ' αναστάτωσω τη ζωή των άλλων.
Δεν πρόκειται για νίκη.
Πρόκειται για «ξεκάθαρη» ήττα.
Μου έκαψε τόσο πολύ την ψυχή και τόσο βαθιά, που ακόμα κι ο αέρας που φυσάει πάνω της, την κάνει να θέλει να ουρλιάξει από πόνο. Το παραμικρό λάθος, η παραμικρή ανάσα, επάνω σε καμένο δέρμα, από τον οποιονδήποτε πια, το κάνει να θέλει να τιναχτεί από δυσφορία.
Δε μπορώ να ξεφυγω από αυτόν τον εφιάλτη, με κατέστρεψε...
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.