Σκέψεις... III

• Thread starter Thread starter Guest 709611
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
images (5).jpg

Όταν παίζεις την Πρωτοχρονιά χαρτάκι με τους φίλους σου, στον κύκλο σου, εκεί που σε παίρνει και δεν ενοχλείς κανέναν άλλο, κανείς δεν σε κυνηγάει. Είναι όλα καλά.

Αν αρχίσεις όμως και το κάνεις μαγαζί, λέσχη, και χαλάσεις την πιάτσα, χωθείς σε μέρη και καταστάσεις άλλων, εκεί που δεν πρέπει, εκεί ξαφνικά όλοι σε κυνηγούν.

Πρέπει να μαθεις σ αυτο τον κόσμο που σε παίρνει και που όχι να παίξεις.

Και εδω δεν σε παίρνει. Ποτέ ξανά.

peaky7.jpg

"- Βυζαντινή Ιστορία γνωρίζετε;
- Βεβαίως!
- Πείτε μας για τα επιτεύγματα του Βελισάριου..."

velisarios_profylakseis.jpg

IMG_20220203_152905.jpg

Βροχή δρόμος και μουσική...
Ψυχοθεραπεία!

Το πρόβλημα ξέρεις που είναι; Προσπαθείς και τους αναπτερώνεις το ηθικό με καλά λόγια, αυτοί σου απαντάνε μας κοροϊδεύεις, είσαι απόλυτη; Είσαι αντιπαιδαγωγική. Τους λες έχουν κάνει απουσίες, έχουμε μείνει πίσω, σου απαντάνε δικό σου πρόβλημα. Είμαι καθηγήτρια, ξέρω, εσύ δεν κάνεις σωστά τη δουλειά σου, εγώ θα τους έτρεχα...
Και προσπαθείς να μη ρίχνεις λάδι στη φωτιά, γιατί το φροντιστήριο δεν είναι δικό σου.
Μάντεψε ποιος τα ακούει πάλι..
Τα 5 πρώτα χρόνια που δούλεψα σε φροντιστήρια ήταν απ' τα δυσκολότερα της ζωής μου. Δεν μπορούσα να στεριώσω πουθενά, με τίποτα. Πάντα εσύ φταις για τις λαλακίες των άλλων. Απαίσια δουλειά, κακοπληρωμένη, σχεδόν ανασφάλιστη, μόνο σαν σκαλοπάτι αξίζει να το δεις. Κάνε μια μετεκπαίδευση σε οτιδήποτε άλλο και φύγε μακριά.

Κάτι εντελώς άσχετο . Δεν ξέρω πως μου ήρθε . Στο διδακτορικο πληρώνονται??? Επειδη είπατε για μετεκπαίδευση

Κουράστηκα να λέω τα ίδια και τα ίδια. :thumbup:

Γεια σας και καλωσήρθατε σε ακόμα ένα επεισόδιο της σειράς "τα προβλήματα μιας κουτης"

bsg_lovesherdeeply.jpg

Είμαι πιο πολύ της άποψης οτι ο χρόνος μας γιατρεύει. Αν και θέτει ενα μικρο λιθαράκι και η αγάπη προς τον εαυτό μας.

42fc3bf2270db21446199829a4ef4100.jpg

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back