Σκέψεις... III

Aleksa

Τιμώμενο Μέλος

Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19,946 μηνύματα.
275058830.jpg

Ion.

Επιφανές μέλος

Η Sofia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8,818 μηνύματα.
Όταν λέμε 10 εννοούμε 10 δε θα έρχεσαι 10 κ μισή 😤😤😤. Σαν ηλίθια περιμένω μισή ώρα . Έλεος πια λίγη συνέπεια ...

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 32,033 μηνύματα.

Ion.

Επιφανές μέλος

Δάσκαλε που διδασκες και νόμο δεν εκρατεις...

Pak

Επιφανές μέλος

Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,889 μηνύματα.
Ειρωνικό γέλιο = ωριμότητα

Το ακούσαμε και αυτό :hehe:

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,144 μηνύματα.
wirstdueinidiot.jpg

Ion.

Επιφανές μέλος

Αν τα κριτήρια που έχετε βασίζονται στην εμφάνιση τότε θα έχετε να κάνετε με εμφάνισιμους ανθρώπους όχι απαραίτητα καλούς.

Pak

Επιφανές μέλος

Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,889 μηνύματα.
da15479a2fa2293c66c63f39b5f65865.jpg

Aleksa

Τιμώμενο Μέλος

Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19,946 μηνύματα.
275114242.jpg

H|M

Διάσημο μέλος

Ο H|M αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3,467 μηνύματα.
Όταν έπαψα να τρέχω, έπαψε και η υπομονή να μου δίνει κουράγιο.
Αρχισε όμως να μου δίνει δύναμη, για να γυρίσω την πλατη μου σε ό,τι δεν έτρεχε προς εμένα.

Τελευταία επεξεργασία:

Guest 709611

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Όταν έπαψα να τρέχω, έπαψε και η υπομονή να μου δίνει κουράγιο.
Αρχισε όμως να μου δίνει δύναμη, για να γυρίσω την πλατη μου σε ό,τι δεν έτρεχε προς εμένα.
Τελικά όλα περνάνε, χωρίς να το καταλάβει κανείς. Σαν να συνέβησαν κάπου αλλού ή σε κάποιον άλλον...;)

Guest 709611

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Τί θα έλεγε ο κορωνοϊός στον άνθρωπο, αν είχε φωνή : "Ήρθα για να σας θυμίσω την πραγματική αξία της ζωής..."....

Ion.

Επιφανές μέλος

Ή που θα φύγω ... Ή που θα μπλέξω...

Ion.

Επιφανές μέλος

Άνθρωπος είμαι κι εγώ πόσα να αντέξω !!

Pak

Επιφανές μέλος

e7db8cf16fb3dfe363b5ed07cb1d1ff9.jpg

Ion.

Επιφανές μέλος

Πιο πολύ απ' όλους εμένα λυπάμαι ...

Joji

Επιφανές μέλος

Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,050 μηνύματα.
Το ότι παραδέχθηκες το λάθος σου σε κάποιον, δεν σημαίνει ότι οφείλει να σε συγχωρέσει.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια