CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 18:51 Η CiNeFiL έγραψε: #12.001 18-01-20 18:51 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Όχι, το κάνει τόσο καλά, λες και είναι άντρας που κάνει τα πάντα καλύτερα. Click για ανάπτυξη... τωρα αυτο που ειπες με αυτο που ειπα spot the differences... anywayz οπως και να τους το λες δεν εχει σημασια, το συμπερασμα παραμενει ιδιο, οι γατες τελικα πολυ διορατικη επιλογη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 20:16 Ο Guest 186240: #12.002 18-01-20 20:16 για τους dog people,τα χει πει η Angela απ'το Office.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.752 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 21:11 Ο Valder έγραψε: #12.003 18-01-20 21:11 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: Αν δλδ είναι καλή στα blowjobs (αγγλικά μη φάμε κάνα Μπαν) είναι επειδή το κάνει σαν άντρας? Click για ανάπτυξη... Εχει μια λογική. Ποιός πιο αρμόδιος για να περιποιηθεί καταλλήλως ένα τσουτσούνι, από κάποιον που έχει ένα τσουτσούνι και ξέρει τι το κάνει ευτυχισμένο. I'd pick a shemale over a dumb barbie anyday of the year. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bazinga Νεοφερμένο μέλος Η Bazinga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 22:22 Η Bazinga έγραψε: #12.004 18-01-20 22:22 Όταν ο γάτος μου ξαπλώνει πάνω μου γίνομαι η πιο χαρούμενη μανούλα του κόσμου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GoddamnRight Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GoddamnRight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 339 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 22:43 Ο GoddamnRight: #12.005 18-01-20 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Bazinga: Όταν ο γάτος μου ξαπλώνει πάνω μου γίνομαι η πιο χαρούμενη μανούλα του κόσμου!!! Click για ανάπτυξη... Ωωω πόσο ήσουν όταν τον εκανες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 23:02 Η CiNeFiL έγραψε: #12.006 18-01-20 23:02 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εχει μια λογική. Ποιός πιο αρμόδιος για να περιποιηθεί καταλλήλως ένα τσουτσούνι, από κάποιον που έχει ένα τσουτσούνι και ξέρει τι το κάνει ευτυχισμένο. I'd pick a shemale over a dumb barbie anyday of the year. Click για ανάπτυξη... truth is το ειπα ειρωνικα αλλα συμφωνω σ αυτο οπως και το αντιστοιχο με τις γυναικες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bazinga Νεοφερμένο μέλος Η Bazinga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2020 στις 11:30 Η Bazinga έγραψε: #12.007 19-01-20 11:30 Αρχική Δημοσίευση από GoddamnRight: Ωωω πόσο ήσουν όταν τον εκανες? Click για ανάπτυξη... Τον έχω εδώ και μισό χρόνο! Και ναι είναι το παιδί μου ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2020 στις 14:52 Η Agaphbou έγραψε: #12.008 19-01-20 14:52 Επειδή είδα ότι οι γάτες έχουν σουξέ εδώ μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Ιανουαρίου 2020 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.752 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2020 στις 15:07 Ο Valder έγραψε: #12.009 19-01-20 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Bazinga: Τον έχω εδώ και μισό χρόνο! Και ναι είναι το παιδί μου ???? Click για ανάπτυξη... Βάλε και καμια φωτο της γατας στο θέμα με τα ζωακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2020 στις 18:19 Η Agaphbou έγραψε: #12.010 21-01-20 18:19 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GoddamnRight Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GoddamnRight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 339 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2020 στις 19:26 Ο GoddamnRight: #12.011 21-01-20 19:26 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Spoiler Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2020 στις 20:01 Η CiNeFiL έγραψε: #12.012 21-01-20 20:01 και λιγο ασχετο με αυτο αλλα σχετικο για ολους τους "εσυ δεν μιλας?"... πρωτον, ΓΑΜΩ ΤΑ ΝΕΚΡΑ ΣΑΣ θα πρεπε να υπαρχει μια ειδικη θεση στην κολαση για σας δευτερον, we're not really shy, to be honest απλα ειμαστε εξαντλημενοι απο ολο αυτο το ανουσιο social interraction so baaasically, ειμαστε χαμμενοι στις σκεψεις μας στις οποιες ειμαστε κλεισμενοι μονοι στο δωματιο μας μαζι με την κουβερτα μας χωρις ιχνος ανθρωπινης ψυχης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιανουαρίου 2020 στις 20:28 Ο Guest 875331: #12.013 21-01-20 20:28 @CiNeFiL έχεις γάτες; Μου κάνεις για μισανθρωπική catlady. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2020 στις 20:44 Η RafAspa94: #12.014 21-01-20 20:44 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: και λιγο ασχετο με αυτο αλλα σχετικο για ολους τους "εσυ δεν μιλας?"... πρωτον, ΓΑΜΩ ΤΑ ΝΕΚΡΑ ΣΑΣ θα πρεπε να υπαρχει μια ειδικη θεση στην κολαση για σας δευτερον, we're not really shy, to be honest απλα ειμαστε εξαντλημενοι απο ολο αυτο το ανουσιο social interraction so baaasically, ειμαστε χαμμενοι στις σκεψεις μας στις οποιες ειμαστε κλεισμενοι μονοι στο δωματιο μας μαζι με την κουβερτα μας χωρις ιχνος ανθρωπινης ψυχης Click για ανάπτυξη... Θέλω να πατήσω όλα τα like του κόσμου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GoddamnRight Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GoddamnRight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 339 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2020 στις 20:47 Ο GoddamnRight: #12.015 21-01-20 20:47 Spoiler και λιγο ασχετο με αυτο αλλα σχετικο για ολους τους "εσυ δεν μιλας?"... πρωτον, ΓΑΜΩ ΤΑ ΝΕΚΡΑ ΣΑΣ θα πρεπε να υπαρχει μια ειδικη θεση στην κολαση για σας δευτερον, we're not really shy, to be honest απλα ειμαστε εξαντλημενοι απο ολο αυτο το ανουσιο social interraction so baaasically, ειμαστε χαμμενοι στις σκεψεις μας στις οποιες ειμαστε κλεισμενοι μονοι στο δωματιο μας μαζι με την κουβερτα μας χωρις ιχνος ανθρωπινης ψυχης Click για ανάπτυξη... Ούτε εμένα μου αρέσει το small talk. Βέβαια, αν είχα δίπλα μου κάποιον που ξέρω ότι δεν του αρέσει το small talk/είναι shy, θα τον πείραζα και θα ρώταγα "γιατί δεν μιλάς, ντρέπεσαι"... χε Παραδόξως, όποτε το έχω κάνει, μια χαρά αρχίζουν και μιλάνε. Είναι καλοπροαίρετο πείραγμα, για αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2020 στις 22:19 Η CiNeFiL έγραψε: #12.016 21-01-20 22:19 Αρχική Δημοσίευση από GoddamnRight: Ούτε εμένα μου αρέσει το small talk. Βέβαια, αν είχα δίπλα μου κάποιον που ξέρω ότι δεν του αρέσει το small talk/είναι shy, θα τον πείραζα και θα ρώταγα "γιατί δεν μιλάς, ντρέπεσαι"... χε Παραδόξως, όποτε το έχω κάνει, μια χαρά αρχίζουν και μιλάνε. Είναι καλοπροαίρετο πείραγμα, για αυτό. Click για ανάπτυξη... αν δεν ειισαι shy ομως και σιχαινεσαι το small talk αυτη ειναι φραση αμεσου tiltαρισματος και αιωνιου hate (σε καποιους ισως πιανει, ή το παιζουν ευγενικοι αλλα μεσα τους βραζουν who knows ) Αρχική Δημοσίευση από Fast: @CiNeFiL έχεις γάτες; Μου κάνεις για μισανθρωπική catlady. Click για ανάπτυξη... νο, ειμαι doglady επισης μι νοο μισανθρωπος, τρεφω αισθηματα αγαπης και για 5 ολοκληρα ατομα στη ζωη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2020 στις 07:53 Η Agaphbou έγραψε: #12.017 22-01-20 07:53 Ε καλά ρε παιδιά, δε νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που τον ρωτάς "ποιο είναι το αγαπημένο σου θέμα συζήτησης" και σου λέει "η ψιλή κουβεντούλα". Απλά κάποιοι μπορούν να την κάνουν ευκολότερα ως μια εναρκτήρια συζήτηση γνωριμίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2020 στις 12:21 Η RafAspa94: #12.018 22-01-20 12:21 Απλά είναι εκνευριστικό να αρχίσει ο άλλος την ομιλία και εσύ να έχεις πονοκέφαλο. Συγγνώμη αλλά σε τέτοιες καταστάσεις, έχω βάλει όπισθεν και αποχωρώ αργά αλλά σταθερά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2020 στις 22:42 Η Agaphbou έγραψε: #12.019 22-01-20 22:42 Καλά άσχετο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Ιανουαρίου 2020 vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2020 στις 22:43 Ο vassilis498: #12.020 22-01-20 22:43 Κανείς δεν πιάνει το smalltalk γιατί του αρέσει. Οι άνθρωποι το κάνουν από ευγένεια ώστε ο άλλος να νιώσει άνετα και να σπάσει ο πάγος. Είναι κάτά κάποιο τρόπο ένα social skill που είτε έχεις είτε όχι (και καλό είναι να καλλιεργήσεις). Όπως αντίστοιχα social skill είναι το να μπορείς να κρατήσεις ζωντανή μια χαλαρή κουβέντα. Καλές οι συζητήσεις περί πολιτικής και φιλοσοφίας μετά τα κρασάκια αλλά όταν δεν βρίσκεσαι σε τέτοια φάση είναι σημαντικό να μπορείς με κάποιον τρόπο να επικοινωνήσεις χωρίς να καταβάλεις μεγάλη προσπάθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 599 600 601 602 603 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 629 Επόμενη First Προηγούμενη 601 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 601 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Jasonmon123 charmander Joji Memetchi FroudaElpis Cupid Cookie_Monster tsakitsan1919 CiNeFiL Satan Claus aye harry akritas Nikos 7 SlimShady Scandal Libertus Kostas98 User0 uni77 fockos American Economist ShadowS Evenina Νηματολάγνος jj! gademis Βλα Μί–Κά-Ἔλ notis_19 Viedo tasgoudee books_dreams_phane edouardos element skate panagiotis G Alma Libre SuperCandy venividivici "άσχημο_όνειρο" panagiotis econ Alika Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Fast: Όχι, το κάνει τόσο καλά, λες και είναι άντρας που κάνει τα πάντα καλύτερα. Click για ανάπτυξη... τωρα αυτο που ειπες με αυτο που ειπα spot the differences... anywayz οπως και να τους το λες δεν εχει σημασια, το συμπερασμα παραμενει ιδιο, οι γατες τελικα πολυ διορατικη επιλογη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 20:16 Ο Guest 186240: #12.002 18-01-20 20:16 για τους dog people,τα χει πει η Angela απ'το Office.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.752 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 21:11 Ο Valder έγραψε: #12.003 18-01-20 21:11 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: Αν δλδ είναι καλή στα blowjobs (αγγλικά μη φάμε κάνα Μπαν) είναι επειδή το κάνει σαν άντρας? Click για ανάπτυξη... Εχει μια λογική. Ποιός πιο αρμόδιος για να περιποιηθεί καταλλήλως ένα τσουτσούνι, από κάποιον που έχει ένα τσουτσούνι και ξέρει τι το κάνει ευτυχισμένο. I'd pick a shemale over a dumb barbie anyday of the year. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bazinga Νεοφερμένο μέλος Η Bazinga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 22:22 Η Bazinga έγραψε: #12.004 18-01-20 22:22 Όταν ο γάτος μου ξαπλώνει πάνω μου γίνομαι η πιο χαρούμενη μανούλα του κόσμου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GoddamnRight Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GoddamnRight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 339 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 22:43 Ο GoddamnRight: #12.005 18-01-20 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Bazinga: Όταν ο γάτος μου ξαπλώνει πάνω μου γίνομαι η πιο χαρούμενη μανούλα του κόσμου!!! Click για ανάπτυξη... Ωωω πόσο ήσουν όταν τον εκανες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 23:02 Η CiNeFiL έγραψε: #12.006 18-01-20 23:02 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εχει μια λογική. Ποιός πιο αρμόδιος για να περιποιηθεί καταλλήλως ένα τσουτσούνι, από κάποιον που έχει ένα τσουτσούνι και ξέρει τι το κάνει ευτυχισμένο. I'd pick a shemale over a dumb barbie anyday of the year. Click για ανάπτυξη... truth is το ειπα ειρωνικα αλλα συμφωνω σ αυτο οπως και το αντιστοιχο με τις γυναικες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bazinga Νεοφερμένο μέλος Η Bazinga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2020 στις 11:30 Η Bazinga έγραψε: #12.007 19-01-20 11:30 Αρχική Δημοσίευση από GoddamnRight: Ωωω πόσο ήσουν όταν τον εκανες? Click για ανάπτυξη... Τον έχω εδώ και μισό χρόνο! Και ναι είναι το παιδί μου ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2020 στις 14:52 Η Agaphbou έγραψε: #12.008 19-01-20 14:52 Επειδή είδα ότι οι γάτες έχουν σουξέ εδώ μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Ιανουαρίου 2020 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.752 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2020 στις 15:07 Ο Valder έγραψε: #12.009 19-01-20 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Bazinga: Τον έχω εδώ και μισό χρόνο! Και ναι είναι το παιδί μου ???? Click για ανάπτυξη... Βάλε και καμια φωτο της γατας στο θέμα με τα ζωακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2020 στις 18:19 Η Agaphbou έγραψε: #12.010 21-01-20 18:19 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GoddamnRight Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GoddamnRight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 339 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2020 στις 19:26 Ο GoddamnRight: #12.011 21-01-20 19:26 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Spoiler Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2020 στις 20:01 Η CiNeFiL έγραψε: #12.012 21-01-20 20:01 και λιγο ασχετο με αυτο αλλα σχετικο για ολους τους "εσυ δεν μιλας?"... πρωτον, ΓΑΜΩ ΤΑ ΝΕΚΡΑ ΣΑΣ θα πρεπε να υπαρχει μια ειδικη θεση στην κολαση για σας δευτερον, we're not really shy, to be honest απλα ειμαστε εξαντλημενοι απο ολο αυτο το ανουσιο social interraction so baaasically, ειμαστε χαμμενοι στις σκεψεις μας στις οποιες ειμαστε κλεισμενοι μονοι στο δωματιο μας μαζι με την κουβερτα μας χωρις ιχνος ανθρωπινης ψυχης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιανουαρίου 2020 στις 20:28 Ο Guest 875331: #12.013 21-01-20 20:28 @CiNeFiL έχεις γάτες; Μου κάνεις για μισανθρωπική catlady. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2020 στις 20:44 Η RafAspa94: #12.014 21-01-20 20:44 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: και λιγο ασχετο με αυτο αλλα σχετικο για ολους τους "εσυ δεν μιλας?"... πρωτον, ΓΑΜΩ ΤΑ ΝΕΚΡΑ ΣΑΣ θα πρεπε να υπαρχει μια ειδικη θεση στην κολαση για σας δευτερον, we're not really shy, to be honest απλα ειμαστε εξαντλημενοι απο ολο αυτο το ανουσιο social interraction so baaasically, ειμαστε χαμμενοι στις σκεψεις μας στις οποιες ειμαστε κλεισμενοι μονοι στο δωματιο μας μαζι με την κουβερτα μας χωρις ιχνος ανθρωπινης ψυχης Click για ανάπτυξη... Θέλω να πατήσω όλα τα like του κόσμου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GoddamnRight Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GoddamnRight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 339 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2020 στις 20:47 Ο GoddamnRight: #12.015 21-01-20 20:47 Spoiler και λιγο ασχετο με αυτο αλλα σχετικο για ολους τους "εσυ δεν μιλας?"... πρωτον, ΓΑΜΩ ΤΑ ΝΕΚΡΑ ΣΑΣ θα πρεπε να υπαρχει μια ειδικη θεση στην κολαση για σας δευτερον, we're not really shy, to be honest απλα ειμαστε εξαντλημενοι απο ολο αυτο το ανουσιο social interraction so baaasically, ειμαστε χαμμενοι στις σκεψεις μας στις οποιες ειμαστε κλεισμενοι μονοι στο δωματιο μας μαζι με την κουβερτα μας χωρις ιχνος ανθρωπινης ψυχης Click για ανάπτυξη... Ούτε εμένα μου αρέσει το small talk. Βέβαια, αν είχα δίπλα μου κάποιον που ξέρω ότι δεν του αρέσει το small talk/είναι shy, θα τον πείραζα και θα ρώταγα "γιατί δεν μιλάς, ντρέπεσαι"... χε Παραδόξως, όποτε το έχω κάνει, μια χαρά αρχίζουν και μιλάνε. Είναι καλοπροαίρετο πείραγμα, για αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2020 στις 22:19 Η CiNeFiL έγραψε: #12.016 21-01-20 22:19 Αρχική Δημοσίευση από GoddamnRight: Ούτε εμένα μου αρέσει το small talk. Βέβαια, αν είχα δίπλα μου κάποιον που ξέρω ότι δεν του αρέσει το small talk/είναι shy, θα τον πείραζα και θα ρώταγα "γιατί δεν μιλάς, ντρέπεσαι"... χε Παραδόξως, όποτε το έχω κάνει, μια χαρά αρχίζουν και μιλάνε. Είναι καλοπροαίρετο πείραγμα, για αυτό. Click για ανάπτυξη... αν δεν ειισαι shy ομως και σιχαινεσαι το small talk αυτη ειναι φραση αμεσου tiltαρισματος και αιωνιου hate (σε καποιους ισως πιανει, ή το παιζουν ευγενικοι αλλα μεσα τους βραζουν who knows ) Αρχική Δημοσίευση από Fast: @CiNeFiL έχεις γάτες; Μου κάνεις για μισανθρωπική catlady. Click για ανάπτυξη... νο, ειμαι doglady επισης μι νοο μισανθρωπος, τρεφω αισθηματα αγαπης και για 5 ολοκληρα ατομα στη ζωη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2020 στις 07:53 Η Agaphbou έγραψε: #12.017 22-01-20 07:53 Ε καλά ρε παιδιά, δε νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που τον ρωτάς "ποιο είναι το αγαπημένο σου θέμα συζήτησης" και σου λέει "η ψιλή κουβεντούλα". Απλά κάποιοι μπορούν να την κάνουν ευκολότερα ως μια εναρκτήρια συζήτηση γνωριμίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2020 στις 12:21 Η RafAspa94: #12.018 22-01-20 12:21 Απλά είναι εκνευριστικό να αρχίσει ο άλλος την ομιλία και εσύ να έχεις πονοκέφαλο. Συγγνώμη αλλά σε τέτοιες καταστάσεις, έχω βάλει όπισθεν και αποχωρώ αργά αλλά σταθερά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2020 στις 22:42 Η Agaphbou έγραψε: #12.019 22-01-20 22:42 Καλά άσχετο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Ιανουαρίου 2020 vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2020 στις 22:43 Ο vassilis498: #12.020 22-01-20 22:43 Κανείς δεν πιάνει το smalltalk γιατί του αρέσει. Οι άνθρωποι το κάνουν από ευγένεια ώστε ο άλλος να νιώσει άνετα και να σπάσει ο πάγος. Είναι κάτά κάποιο τρόπο ένα social skill που είτε έχεις είτε όχι (και καλό είναι να καλλιεργήσεις). Όπως αντίστοιχα social skill είναι το να μπορείς να κρατήσεις ζωντανή μια χαλαρή κουβέντα. Καλές οι συζητήσεις περί πολιτικής και φιλοσοφίας μετά τα κρασάκια αλλά όταν δεν βρίσκεσαι σε τέτοια φάση είναι σημαντικό να μπορείς με κάποιον τρόπο να επικοινωνήσεις χωρίς να καταβάλεις μεγάλη προσπάθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 599 600 601 602 603 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 629 Επόμενη First Προηγούμενη 601 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 601 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Jasonmon123 charmander Joji Memetchi FroudaElpis Cupid Cookie_Monster tsakitsan1919 CiNeFiL Satan Claus aye harry akritas Nikos 7 SlimShady Scandal Libertus Kostas98 User0 uni77 fockos American Economist ShadowS Evenina Νηματολάγνος jj! gademis Βλα Μί–Κά-Ἔλ notis_19 Viedo tasgoudee books_dreams_phane edouardos element skate panagiotis G Alma Libre SuperCandy venividivici "άσχημο_όνειρο" panagiotis econ Alika Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
για τους dog people,τα χει πει η Angela απ'το Office.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.752 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 21:11 Ο Valder έγραψε: #12.003 18-01-20 21:11 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: Αν δλδ είναι καλή στα blowjobs (αγγλικά μη φάμε κάνα Μπαν) είναι επειδή το κάνει σαν άντρας? Click για ανάπτυξη... Εχει μια λογική. Ποιός πιο αρμόδιος για να περιποιηθεί καταλλήλως ένα τσουτσούνι, από κάποιον που έχει ένα τσουτσούνι και ξέρει τι το κάνει ευτυχισμένο. I'd pick a shemale over a dumb barbie anyday of the year. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bazinga Νεοφερμένο μέλος Η Bazinga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 22:22 Η Bazinga έγραψε: #12.004 18-01-20 22:22 Όταν ο γάτος μου ξαπλώνει πάνω μου γίνομαι η πιο χαρούμενη μανούλα του κόσμου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GoddamnRight Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GoddamnRight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 339 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 22:43 Ο GoddamnRight: #12.005 18-01-20 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Bazinga: Όταν ο γάτος μου ξαπλώνει πάνω μου γίνομαι η πιο χαρούμενη μανούλα του κόσμου!!! Click για ανάπτυξη... Ωωω πόσο ήσουν όταν τον εκανες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 23:02 Η CiNeFiL έγραψε: #12.006 18-01-20 23:02 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εχει μια λογική. Ποιός πιο αρμόδιος για να περιποιηθεί καταλλήλως ένα τσουτσούνι, από κάποιον που έχει ένα τσουτσούνι και ξέρει τι το κάνει ευτυχισμένο. I'd pick a shemale over a dumb barbie anyday of the year. Click για ανάπτυξη... truth is το ειπα ειρωνικα αλλα συμφωνω σ αυτο οπως και το αντιστοιχο με τις γυναικες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bazinga Νεοφερμένο μέλος Η Bazinga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2020 στις 11:30 Η Bazinga έγραψε: #12.007 19-01-20 11:30 Αρχική Δημοσίευση από GoddamnRight: Ωωω πόσο ήσουν όταν τον εκανες? Click για ανάπτυξη... Τον έχω εδώ και μισό χρόνο! Και ναι είναι το παιδί μου ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2020 στις 14:52 Η Agaphbou έγραψε: #12.008 19-01-20 14:52 Επειδή είδα ότι οι γάτες έχουν σουξέ εδώ μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Ιανουαρίου 2020 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.752 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2020 στις 15:07 Ο Valder έγραψε: #12.009 19-01-20 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Bazinga: Τον έχω εδώ και μισό χρόνο! Και ναι είναι το παιδί μου ???? Click για ανάπτυξη... Βάλε και καμια φωτο της γατας στο θέμα με τα ζωακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2020 στις 18:19 Η Agaphbou έγραψε: #12.010 21-01-20 18:19 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GoddamnRight Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GoddamnRight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 339 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2020 στις 19:26 Ο GoddamnRight: #12.011 21-01-20 19:26 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Spoiler Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2020 στις 20:01 Η CiNeFiL έγραψε: #12.012 21-01-20 20:01 και λιγο ασχετο με αυτο αλλα σχετικο για ολους τους "εσυ δεν μιλας?"... πρωτον, ΓΑΜΩ ΤΑ ΝΕΚΡΑ ΣΑΣ θα πρεπε να υπαρχει μια ειδικη θεση στην κολαση για σας δευτερον, we're not really shy, to be honest απλα ειμαστε εξαντλημενοι απο ολο αυτο το ανουσιο social interraction so baaasically, ειμαστε χαμμενοι στις σκεψεις μας στις οποιες ειμαστε κλεισμενοι μονοι στο δωματιο μας μαζι με την κουβερτα μας χωρις ιχνος ανθρωπινης ψυχης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιανουαρίου 2020 στις 20:28 Ο Guest 875331: #12.013 21-01-20 20:28 @CiNeFiL έχεις γάτες; Μου κάνεις για μισανθρωπική catlady. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2020 στις 20:44 Η RafAspa94: #12.014 21-01-20 20:44 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: και λιγο ασχετο με αυτο αλλα σχετικο για ολους τους "εσυ δεν μιλας?"... πρωτον, ΓΑΜΩ ΤΑ ΝΕΚΡΑ ΣΑΣ θα πρεπε να υπαρχει μια ειδικη θεση στην κολαση για σας δευτερον, we're not really shy, to be honest απλα ειμαστε εξαντλημενοι απο ολο αυτο το ανουσιο social interraction so baaasically, ειμαστε χαμμενοι στις σκεψεις μας στις οποιες ειμαστε κλεισμενοι μονοι στο δωματιο μας μαζι με την κουβερτα μας χωρις ιχνος ανθρωπινης ψυχης Click για ανάπτυξη... Θέλω να πατήσω όλα τα like του κόσμου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GoddamnRight Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GoddamnRight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 339 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2020 στις 20:47 Ο GoddamnRight: #12.015 21-01-20 20:47 Spoiler και λιγο ασχετο με αυτο αλλα σχετικο για ολους τους "εσυ δεν μιλας?"... πρωτον, ΓΑΜΩ ΤΑ ΝΕΚΡΑ ΣΑΣ θα πρεπε να υπαρχει μια ειδικη θεση στην κολαση για σας δευτερον, we're not really shy, to be honest απλα ειμαστε εξαντλημενοι απο ολο αυτο το ανουσιο social interraction so baaasically, ειμαστε χαμμενοι στις σκεψεις μας στις οποιες ειμαστε κλεισμενοι μονοι στο δωματιο μας μαζι με την κουβερτα μας χωρις ιχνος ανθρωπινης ψυχης Click για ανάπτυξη... Ούτε εμένα μου αρέσει το small talk. Βέβαια, αν είχα δίπλα μου κάποιον που ξέρω ότι δεν του αρέσει το small talk/είναι shy, θα τον πείραζα και θα ρώταγα "γιατί δεν μιλάς, ντρέπεσαι"... χε Παραδόξως, όποτε το έχω κάνει, μια χαρά αρχίζουν και μιλάνε. Είναι καλοπροαίρετο πείραγμα, για αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2020 στις 22:19 Η CiNeFiL έγραψε: #12.016 21-01-20 22:19 Αρχική Δημοσίευση από GoddamnRight: Ούτε εμένα μου αρέσει το small talk. Βέβαια, αν είχα δίπλα μου κάποιον που ξέρω ότι δεν του αρέσει το small talk/είναι shy, θα τον πείραζα και θα ρώταγα "γιατί δεν μιλάς, ντρέπεσαι"... χε Παραδόξως, όποτε το έχω κάνει, μια χαρά αρχίζουν και μιλάνε. Είναι καλοπροαίρετο πείραγμα, για αυτό. Click για ανάπτυξη... αν δεν ειισαι shy ομως και σιχαινεσαι το small talk αυτη ειναι φραση αμεσου tiltαρισματος και αιωνιου hate (σε καποιους ισως πιανει, ή το παιζουν ευγενικοι αλλα μεσα τους βραζουν who knows ) Αρχική Δημοσίευση από Fast: @CiNeFiL έχεις γάτες; Μου κάνεις για μισανθρωπική catlady. Click για ανάπτυξη... νο, ειμαι doglady επισης μι νοο μισανθρωπος, τρεφω αισθηματα αγαπης και για 5 ολοκληρα ατομα στη ζωη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2020 στις 07:53 Η Agaphbou έγραψε: #12.017 22-01-20 07:53 Ε καλά ρε παιδιά, δε νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που τον ρωτάς "ποιο είναι το αγαπημένο σου θέμα συζήτησης" και σου λέει "η ψιλή κουβεντούλα". Απλά κάποιοι μπορούν να την κάνουν ευκολότερα ως μια εναρκτήρια συζήτηση γνωριμίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2020 στις 12:21 Η RafAspa94: #12.018 22-01-20 12:21 Απλά είναι εκνευριστικό να αρχίσει ο άλλος την ομιλία και εσύ να έχεις πονοκέφαλο. Συγγνώμη αλλά σε τέτοιες καταστάσεις, έχω βάλει όπισθεν και αποχωρώ αργά αλλά σταθερά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2020 στις 22:42 Η Agaphbou έγραψε: #12.019 22-01-20 22:42 Καλά άσχετο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Ιανουαρίου 2020 vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2020 στις 22:43 Ο vassilis498: #12.020 22-01-20 22:43 Κανείς δεν πιάνει το smalltalk γιατί του αρέσει. Οι άνθρωποι το κάνουν από ευγένεια ώστε ο άλλος να νιώσει άνετα και να σπάσει ο πάγος. Είναι κάτά κάποιο τρόπο ένα social skill που είτε έχεις είτε όχι (και καλό είναι να καλλιεργήσεις). Όπως αντίστοιχα social skill είναι το να μπορείς να κρατήσεις ζωντανή μια χαλαρή κουβέντα. Καλές οι συζητήσεις περί πολιτικής και φιλοσοφίας μετά τα κρασάκια αλλά όταν δεν βρίσκεσαι σε τέτοια φάση είναι σημαντικό να μπορείς με κάποιον τρόπο να επικοινωνήσεις χωρίς να καταβάλεις μεγάλη προσπάθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 599 600 601 602 603 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 629 Επόμενη First Προηγούμενη 601 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 601 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Jasonmon123 charmander Joji Memetchi FroudaElpis Cupid Cookie_Monster tsakitsan1919 CiNeFiL Satan Claus aye harry akritas Nikos 7 SlimShady Scandal Libertus Kostas98 User0 uni77 fockos American Economist ShadowS Evenina Νηματολάγνος jj! gademis Βλα Μί–Κά-Ἔλ notis_19 Viedo tasgoudee books_dreams_phane edouardos element skate panagiotis G Alma Libre SuperCandy venividivici "άσχημο_όνειρο" panagiotis econ Alika Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: Αν δλδ είναι καλή στα blowjobs (αγγλικά μη φάμε κάνα Μπαν) είναι επειδή το κάνει σαν άντρας? Click για ανάπτυξη... Εχει μια λογική. Ποιός πιο αρμόδιος για να περιποιηθεί καταλλήλως ένα τσουτσούνι, από κάποιον που έχει ένα τσουτσούνι και ξέρει τι το κάνει ευτυχισμένο. I'd pick a shemale over a dumb barbie anyday of the year. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bazinga Νεοφερμένο μέλος Η Bazinga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 22:22 Η Bazinga έγραψε: #12.004 18-01-20 22:22 Όταν ο γάτος μου ξαπλώνει πάνω μου γίνομαι η πιο χαρούμενη μανούλα του κόσμου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GoddamnRight Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GoddamnRight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 339 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 22:43 Ο GoddamnRight: #12.005 18-01-20 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Bazinga: Όταν ο γάτος μου ξαπλώνει πάνω μου γίνομαι η πιο χαρούμενη μανούλα του κόσμου!!! Click για ανάπτυξη... Ωωω πόσο ήσουν όταν τον εκανες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 23:02 Η CiNeFiL έγραψε: #12.006 18-01-20 23:02 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εχει μια λογική. Ποιός πιο αρμόδιος για να περιποιηθεί καταλλήλως ένα τσουτσούνι, από κάποιον που έχει ένα τσουτσούνι και ξέρει τι το κάνει ευτυχισμένο. I'd pick a shemale over a dumb barbie anyday of the year. Click για ανάπτυξη... truth is το ειπα ειρωνικα αλλα συμφωνω σ αυτο οπως και το αντιστοιχο με τις γυναικες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bazinga Νεοφερμένο μέλος Η Bazinga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2020 στις 11:30 Η Bazinga έγραψε: #12.007 19-01-20 11:30 Αρχική Δημοσίευση από GoddamnRight: Ωωω πόσο ήσουν όταν τον εκανες? Click για ανάπτυξη... Τον έχω εδώ και μισό χρόνο! Και ναι είναι το παιδί μου ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2020 στις 14:52 Η Agaphbou έγραψε: #12.008 19-01-20 14:52 Επειδή είδα ότι οι γάτες έχουν σουξέ εδώ μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Ιανουαρίου 2020 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.752 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2020 στις 15:07 Ο Valder έγραψε: #12.009 19-01-20 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Bazinga: Τον έχω εδώ και μισό χρόνο! Και ναι είναι το παιδί μου ???? Click για ανάπτυξη... Βάλε και καμια φωτο της γατας στο θέμα με τα ζωακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2020 στις 18:19 Η Agaphbou έγραψε: #12.010 21-01-20 18:19 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GoddamnRight Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GoddamnRight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 339 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2020 στις 19:26 Ο GoddamnRight: #12.011 21-01-20 19:26 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Spoiler Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2020 στις 20:01 Η CiNeFiL έγραψε: #12.012 21-01-20 20:01 και λιγο ασχετο με αυτο αλλα σχετικο για ολους τους "εσυ δεν μιλας?"... πρωτον, ΓΑΜΩ ΤΑ ΝΕΚΡΑ ΣΑΣ θα πρεπε να υπαρχει μια ειδικη θεση στην κολαση για σας δευτερον, we're not really shy, to be honest απλα ειμαστε εξαντλημενοι απο ολο αυτο το ανουσιο social interraction so baaasically, ειμαστε χαμμενοι στις σκεψεις μας στις οποιες ειμαστε κλεισμενοι μονοι στο δωματιο μας μαζι με την κουβερτα μας χωρις ιχνος ανθρωπινης ψυχης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιανουαρίου 2020 στις 20:28 Ο Guest 875331: #12.013 21-01-20 20:28 @CiNeFiL έχεις γάτες; Μου κάνεις για μισανθρωπική catlady. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2020 στις 20:44 Η RafAspa94: #12.014 21-01-20 20:44 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: και λιγο ασχετο με αυτο αλλα σχετικο για ολους τους "εσυ δεν μιλας?"... πρωτον, ΓΑΜΩ ΤΑ ΝΕΚΡΑ ΣΑΣ θα πρεπε να υπαρχει μια ειδικη θεση στην κολαση για σας δευτερον, we're not really shy, to be honest απλα ειμαστε εξαντλημενοι απο ολο αυτο το ανουσιο social interraction so baaasically, ειμαστε χαμμενοι στις σκεψεις μας στις οποιες ειμαστε κλεισμενοι μονοι στο δωματιο μας μαζι με την κουβερτα μας χωρις ιχνος ανθρωπινης ψυχης Click για ανάπτυξη... Θέλω να πατήσω όλα τα like του κόσμου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GoddamnRight Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GoddamnRight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 339 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2020 στις 20:47 Ο GoddamnRight: #12.015 21-01-20 20:47 Spoiler και λιγο ασχετο με αυτο αλλα σχετικο για ολους τους "εσυ δεν μιλας?"... πρωτον, ΓΑΜΩ ΤΑ ΝΕΚΡΑ ΣΑΣ θα πρεπε να υπαρχει μια ειδικη θεση στην κολαση για σας δευτερον, we're not really shy, to be honest απλα ειμαστε εξαντλημενοι απο ολο αυτο το ανουσιο social interraction so baaasically, ειμαστε χαμμενοι στις σκεψεις μας στις οποιες ειμαστε κλεισμενοι μονοι στο δωματιο μας μαζι με την κουβερτα μας χωρις ιχνος ανθρωπινης ψυχης Click για ανάπτυξη... Ούτε εμένα μου αρέσει το small talk. Βέβαια, αν είχα δίπλα μου κάποιον που ξέρω ότι δεν του αρέσει το small talk/είναι shy, θα τον πείραζα και θα ρώταγα "γιατί δεν μιλάς, ντρέπεσαι"... χε Παραδόξως, όποτε το έχω κάνει, μια χαρά αρχίζουν και μιλάνε. Είναι καλοπροαίρετο πείραγμα, για αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2020 στις 22:19 Η CiNeFiL έγραψε: #12.016 21-01-20 22:19 Αρχική Δημοσίευση από GoddamnRight: Ούτε εμένα μου αρέσει το small talk. Βέβαια, αν είχα δίπλα μου κάποιον που ξέρω ότι δεν του αρέσει το small talk/είναι shy, θα τον πείραζα και θα ρώταγα "γιατί δεν μιλάς, ντρέπεσαι"... χε Παραδόξως, όποτε το έχω κάνει, μια χαρά αρχίζουν και μιλάνε. Είναι καλοπροαίρετο πείραγμα, για αυτό. Click για ανάπτυξη... αν δεν ειισαι shy ομως και σιχαινεσαι το small talk αυτη ειναι φραση αμεσου tiltαρισματος και αιωνιου hate (σε καποιους ισως πιανει, ή το παιζουν ευγενικοι αλλα μεσα τους βραζουν who knows ) Αρχική Δημοσίευση από Fast: @CiNeFiL έχεις γάτες; Μου κάνεις για μισανθρωπική catlady. Click για ανάπτυξη... νο, ειμαι doglady επισης μι νοο μισανθρωπος, τρεφω αισθηματα αγαπης και για 5 ολοκληρα ατομα στη ζωη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2020 στις 07:53 Η Agaphbou έγραψε: #12.017 22-01-20 07:53 Ε καλά ρε παιδιά, δε νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που τον ρωτάς "ποιο είναι το αγαπημένο σου θέμα συζήτησης" και σου λέει "η ψιλή κουβεντούλα". Απλά κάποιοι μπορούν να την κάνουν ευκολότερα ως μια εναρκτήρια συζήτηση γνωριμίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2020 στις 12:21 Η RafAspa94: #12.018 22-01-20 12:21 Απλά είναι εκνευριστικό να αρχίσει ο άλλος την ομιλία και εσύ να έχεις πονοκέφαλο. Συγγνώμη αλλά σε τέτοιες καταστάσεις, έχω βάλει όπισθεν και αποχωρώ αργά αλλά σταθερά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2020 στις 22:42 Η Agaphbou έγραψε: #12.019 22-01-20 22:42 Καλά άσχετο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Ιανουαρίου 2020 vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2020 στις 22:43 Ο vassilis498: #12.020 22-01-20 22:43 Κανείς δεν πιάνει το smalltalk γιατί του αρέσει. Οι άνθρωποι το κάνουν από ευγένεια ώστε ο άλλος να νιώσει άνετα και να σπάσει ο πάγος. Είναι κάτά κάποιο τρόπο ένα social skill που είτε έχεις είτε όχι (και καλό είναι να καλλιεργήσεις). Όπως αντίστοιχα social skill είναι το να μπορείς να κρατήσεις ζωντανή μια χαλαρή κουβέντα. Καλές οι συζητήσεις περί πολιτικής και φιλοσοφίας μετά τα κρασάκια αλλά όταν δεν βρίσκεσαι σε τέτοια φάση είναι σημαντικό να μπορείς με κάποιον τρόπο να επικοινωνήσεις χωρίς να καταβάλεις μεγάλη προσπάθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 599 600 601 602 603 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 629 Επόμενη First Προηγούμενη 601 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 601 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Jasonmon123 charmander Joji Memetchi FroudaElpis Cupid Cookie_Monster tsakitsan1919 CiNeFiL Satan Claus aye harry akritas Nikos 7 SlimShady Scandal Libertus Kostas98 User0 uni77 fockos American Economist ShadowS Evenina Νηματολάγνος jj! gademis Βλα Μί–Κά-Ἔλ notis_19 Viedo tasgoudee books_dreams_phane edouardos element skate panagiotis G Alma Libre SuperCandy venividivici "άσχημο_όνειρο" panagiotis econ Alika Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Όταν ο γάτος μου ξαπλώνει πάνω μου γίνομαι η πιο χαρούμενη μανούλα του κόσμου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GoddamnRight Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GoddamnRight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 339 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 22:43 Ο GoddamnRight: #12.005 18-01-20 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Bazinga: Όταν ο γάτος μου ξαπλώνει πάνω μου γίνομαι η πιο χαρούμενη μανούλα του κόσμου!!! Click για ανάπτυξη... Ωωω πόσο ήσουν όταν τον εκανες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 23:02 Η CiNeFiL έγραψε: #12.006 18-01-20 23:02 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εχει μια λογική. Ποιός πιο αρμόδιος για να περιποιηθεί καταλλήλως ένα τσουτσούνι, από κάποιον που έχει ένα τσουτσούνι και ξέρει τι το κάνει ευτυχισμένο. I'd pick a shemale over a dumb barbie anyday of the year. Click για ανάπτυξη... truth is το ειπα ειρωνικα αλλα συμφωνω σ αυτο οπως και το αντιστοιχο με τις γυναικες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bazinga Νεοφερμένο μέλος Η Bazinga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2020 στις 11:30 Η Bazinga έγραψε: #12.007 19-01-20 11:30 Αρχική Δημοσίευση από GoddamnRight: Ωωω πόσο ήσουν όταν τον εκανες? Click για ανάπτυξη... Τον έχω εδώ και μισό χρόνο! Και ναι είναι το παιδί μου ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2020 στις 14:52 Η Agaphbou έγραψε: #12.008 19-01-20 14:52 Επειδή είδα ότι οι γάτες έχουν σουξέ εδώ μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Ιανουαρίου 2020 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.752 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2020 στις 15:07 Ο Valder έγραψε: #12.009 19-01-20 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Bazinga: Τον έχω εδώ και μισό χρόνο! Και ναι είναι το παιδί μου ???? Click για ανάπτυξη... Βάλε και καμια φωτο της γατας στο θέμα με τα ζωακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2020 στις 18:19 Η Agaphbou έγραψε: #12.010 21-01-20 18:19 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GoddamnRight Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GoddamnRight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 339 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2020 στις 19:26 Ο GoddamnRight: #12.011 21-01-20 19:26 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Spoiler Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2020 στις 20:01 Η CiNeFiL έγραψε: #12.012 21-01-20 20:01 και λιγο ασχετο με αυτο αλλα σχετικο για ολους τους "εσυ δεν μιλας?"... πρωτον, ΓΑΜΩ ΤΑ ΝΕΚΡΑ ΣΑΣ θα πρεπε να υπαρχει μια ειδικη θεση στην κολαση για σας δευτερον, we're not really shy, to be honest απλα ειμαστε εξαντλημενοι απο ολο αυτο το ανουσιο social interraction so baaasically, ειμαστε χαμμενοι στις σκεψεις μας στις οποιες ειμαστε κλεισμενοι μονοι στο δωματιο μας μαζι με την κουβερτα μας χωρις ιχνος ανθρωπινης ψυχης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιανουαρίου 2020 στις 20:28 Ο Guest 875331: #12.013 21-01-20 20:28 @CiNeFiL έχεις γάτες; Μου κάνεις για μισανθρωπική catlady. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2020 στις 20:44 Η RafAspa94: #12.014 21-01-20 20:44 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: και λιγο ασχετο με αυτο αλλα σχετικο για ολους τους "εσυ δεν μιλας?"... πρωτον, ΓΑΜΩ ΤΑ ΝΕΚΡΑ ΣΑΣ θα πρεπε να υπαρχει μια ειδικη θεση στην κολαση για σας δευτερον, we're not really shy, to be honest απλα ειμαστε εξαντλημενοι απο ολο αυτο το ανουσιο social interraction so baaasically, ειμαστε χαμμενοι στις σκεψεις μας στις οποιες ειμαστε κλεισμενοι μονοι στο δωματιο μας μαζι με την κουβερτα μας χωρις ιχνος ανθρωπινης ψυχης Click για ανάπτυξη... Θέλω να πατήσω όλα τα like του κόσμου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GoddamnRight Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GoddamnRight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 339 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2020 στις 20:47 Ο GoddamnRight: #12.015 21-01-20 20:47 Spoiler και λιγο ασχετο με αυτο αλλα σχετικο για ολους τους "εσυ δεν μιλας?"... πρωτον, ΓΑΜΩ ΤΑ ΝΕΚΡΑ ΣΑΣ θα πρεπε να υπαρχει μια ειδικη θεση στην κολαση για σας δευτερον, we're not really shy, to be honest απλα ειμαστε εξαντλημενοι απο ολο αυτο το ανουσιο social interraction so baaasically, ειμαστε χαμμενοι στις σκεψεις μας στις οποιες ειμαστε κλεισμενοι μονοι στο δωματιο μας μαζι με την κουβερτα μας χωρις ιχνος ανθρωπινης ψυχης Click για ανάπτυξη... Ούτε εμένα μου αρέσει το small talk. Βέβαια, αν είχα δίπλα μου κάποιον που ξέρω ότι δεν του αρέσει το small talk/είναι shy, θα τον πείραζα και θα ρώταγα "γιατί δεν μιλάς, ντρέπεσαι"... χε Παραδόξως, όποτε το έχω κάνει, μια χαρά αρχίζουν και μιλάνε. Είναι καλοπροαίρετο πείραγμα, για αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2020 στις 22:19 Η CiNeFiL έγραψε: #12.016 21-01-20 22:19 Αρχική Δημοσίευση από GoddamnRight: Ούτε εμένα μου αρέσει το small talk. Βέβαια, αν είχα δίπλα μου κάποιον που ξέρω ότι δεν του αρέσει το small talk/είναι shy, θα τον πείραζα και θα ρώταγα "γιατί δεν μιλάς, ντρέπεσαι"... χε Παραδόξως, όποτε το έχω κάνει, μια χαρά αρχίζουν και μιλάνε. Είναι καλοπροαίρετο πείραγμα, για αυτό. Click για ανάπτυξη... αν δεν ειισαι shy ομως και σιχαινεσαι το small talk αυτη ειναι φραση αμεσου tiltαρισματος και αιωνιου hate (σε καποιους ισως πιανει, ή το παιζουν ευγενικοι αλλα μεσα τους βραζουν who knows ) Αρχική Δημοσίευση από Fast: @CiNeFiL έχεις γάτες; Μου κάνεις για μισανθρωπική catlady. Click για ανάπτυξη... νο, ειμαι doglady επισης μι νοο μισανθρωπος, τρεφω αισθηματα αγαπης και για 5 ολοκληρα ατομα στη ζωη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2020 στις 07:53 Η Agaphbou έγραψε: #12.017 22-01-20 07:53 Ε καλά ρε παιδιά, δε νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που τον ρωτάς "ποιο είναι το αγαπημένο σου θέμα συζήτησης" και σου λέει "η ψιλή κουβεντούλα". Απλά κάποιοι μπορούν να την κάνουν ευκολότερα ως μια εναρκτήρια συζήτηση γνωριμίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2020 στις 12:21 Η RafAspa94: #12.018 22-01-20 12:21 Απλά είναι εκνευριστικό να αρχίσει ο άλλος την ομιλία και εσύ να έχεις πονοκέφαλο. Συγγνώμη αλλά σε τέτοιες καταστάσεις, έχω βάλει όπισθεν και αποχωρώ αργά αλλά σταθερά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2020 στις 22:42 Η Agaphbou έγραψε: #12.019 22-01-20 22:42 Καλά άσχετο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Ιανουαρίου 2020 vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2020 στις 22:43 Ο vassilis498: #12.020 22-01-20 22:43 Κανείς δεν πιάνει το smalltalk γιατί του αρέσει. Οι άνθρωποι το κάνουν από ευγένεια ώστε ο άλλος να νιώσει άνετα και να σπάσει ο πάγος. Είναι κάτά κάποιο τρόπο ένα social skill που είτε έχεις είτε όχι (και καλό είναι να καλλιεργήσεις). Όπως αντίστοιχα social skill είναι το να μπορείς να κρατήσεις ζωντανή μια χαλαρή κουβέντα. Καλές οι συζητήσεις περί πολιτικής και φιλοσοφίας μετά τα κρασάκια αλλά όταν δεν βρίσκεσαι σε τέτοια φάση είναι σημαντικό να μπορείς με κάποιον τρόπο να επικοινωνήσεις χωρίς να καταβάλεις μεγάλη προσπάθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 599 600 601 602 603 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 629 Επόμενη First Προηγούμενη 601 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 601 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Jasonmon123 charmander Joji Memetchi FroudaElpis Cupid Cookie_Monster tsakitsan1919 CiNeFiL Satan Claus aye harry akritas Nikos 7 SlimShady Scandal Libertus Kostas98 User0 uni77 fockos American Economist ShadowS Evenina Νηματολάγνος jj! gademis Βλα Μί–Κά-Ἔλ notis_19 Viedo tasgoudee books_dreams_phane edouardos element skate panagiotis G Alma Libre SuperCandy venividivici "άσχημο_όνειρο" panagiotis econ Alika Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Bazinga: Όταν ο γάτος μου ξαπλώνει πάνω μου γίνομαι η πιο χαρούμενη μανούλα του κόσμου!!! Click για ανάπτυξη... Ωωω πόσο ήσουν όταν τον εκανες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 23:02 Η CiNeFiL έγραψε: #12.006 18-01-20 23:02 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εχει μια λογική. Ποιός πιο αρμόδιος για να περιποιηθεί καταλλήλως ένα τσουτσούνι, από κάποιον που έχει ένα τσουτσούνι και ξέρει τι το κάνει ευτυχισμένο. I'd pick a shemale over a dumb barbie anyday of the year. Click για ανάπτυξη... truth is το ειπα ειρωνικα αλλα συμφωνω σ αυτο οπως και το αντιστοιχο με τις γυναικες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bazinga Νεοφερμένο μέλος Η Bazinga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2020 στις 11:30 Η Bazinga έγραψε: #12.007 19-01-20 11:30 Αρχική Δημοσίευση από GoddamnRight: Ωωω πόσο ήσουν όταν τον εκανες? Click για ανάπτυξη... Τον έχω εδώ και μισό χρόνο! Και ναι είναι το παιδί μου ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2020 στις 14:52 Η Agaphbou έγραψε: #12.008 19-01-20 14:52 Επειδή είδα ότι οι γάτες έχουν σουξέ εδώ μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Ιανουαρίου 2020 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.752 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2020 στις 15:07 Ο Valder έγραψε: #12.009 19-01-20 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Bazinga: Τον έχω εδώ και μισό χρόνο! Και ναι είναι το παιδί μου ???? Click για ανάπτυξη... Βάλε και καμια φωτο της γατας στο θέμα με τα ζωακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2020 στις 18:19 Η Agaphbou έγραψε: #12.010 21-01-20 18:19 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GoddamnRight Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GoddamnRight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 339 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2020 στις 19:26 Ο GoddamnRight: #12.011 21-01-20 19:26 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Spoiler Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2020 στις 20:01 Η CiNeFiL έγραψε: #12.012 21-01-20 20:01 και λιγο ασχετο με αυτο αλλα σχετικο για ολους τους "εσυ δεν μιλας?"... πρωτον, ΓΑΜΩ ΤΑ ΝΕΚΡΑ ΣΑΣ θα πρεπε να υπαρχει μια ειδικη θεση στην κολαση για σας δευτερον, we're not really shy, to be honest απλα ειμαστε εξαντλημενοι απο ολο αυτο το ανουσιο social interraction so baaasically, ειμαστε χαμμενοι στις σκεψεις μας στις οποιες ειμαστε κλεισμενοι μονοι στο δωματιο μας μαζι με την κουβερτα μας χωρις ιχνος ανθρωπινης ψυχης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιανουαρίου 2020 στις 20:28 Ο Guest 875331: #12.013 21-01-20 20:28 @CiNeFiL έχεις γάτες; Μου κάνεις για μισανθρωπική catlady. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2020 στις 20:44 Η RafAspa94: #12.014 21-01-20 20:44 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: και λιγο ασχετο με αυτο αλλα σχετικο για ολους τους "εσυ δεν μιλας?"... πρωτον, ΓΑΜΩ ΤΑ ΝΕΚΡΑ ΣΑΣ θα πρεπε να υπαρχει μια ειδικη θεση στην κολαση για σας δευτερον, we're not really shy, to be honest απλα ειμαστε εξαντλημενοι απο ολο αυτο το ανουσιο social interraction so baaasically, ειμαστε χαμμενοι στις σκεψεις μας στις οποιες ειμαστε κλεισμενοι μονοι στο δωματιο μας μαζι με την κουβερτα μας χωρις ιχνος ανθρωπινης ψυχης Click για ανάπτυξη... Θέλω να πατήσω όλα τα like του κόσμου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GoddamnRight Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GoddamnRight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 339 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2020 στις 20:47 Ο GoddamnRight: #12.015 21-01-20 20:47 Spoiler και λιγο ασχετο με αυτο αλλα σχετικο για ολους τους "εσυ δεν μιλας?"... πρωτον, ΓΑΜΩ ΤΑ ΝΕΚΡΑ ΣΑΣ θα πρεπε να υπαρχει μια ειδικη θεση στην κολαση για σας δευτερον, we're not really shy, to be honest απλα ειμαστε εξαντλημενοι απο ολο αυτο το ανουσιο social interraction so baaasically, ειμαστε χαμμενοι στις σκεψεις μας στις οποιες ειμαστε κλεισμενοι μονοι στο δωματιο μας μαζι με την κουβερτα μας χωρις ιχνος ανθρωπινης ψυχης Click για ανάπτυξη... Ούτε εμένα μου αρέσει το small talk. Βέβαια, αν είχα δίπλα μου κάποιον που ξέρω ότι δεν του αρέσει το small talk/είναι shy, θα τον πείραζα και θα ρώταγα "γιατί δεν μιλάς, ντρέπεσαι"... χε Παραδόξως, όποτε το έχω κάνει, μια χαρά αρχίζουν και μιλάνε. Είναι καλοπροαίρετο πείραγμα, για αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2020 στις 22:19 Η CiNeFiL έγραψε: #12.016 21-01-20 22:19 Αρχική Δημοσίευση από GoddamnRight: Ούτε εμένα μου αρέσει το small talk. Βέβαια, αν είχα δίπλα μου κάποιον που ξέρω ότι δεν του αρέσει το small talk/είναι shy, θα τον πείραζα και θα ρώταγα "γιατί δεν μιλάς, ντρέπεσαι"... χε Παραδόξως, όποτε το έχω κάνει, μια χαρά αρχίζουν και μιλάνε. Είναι καλοπροαίρετο πείραγμα, για αυτό. Click για ανάπτυξη... αν δεν ειισαι shy ομως και σιχαινεσαι το small talk αυτη ειναι φραση αμεσου tiltαρισματος και αιωνιου hate (σε καποιους ισως πιανει, ή το παιζουν ευγενικοι αλλα μεσα τους βραζουν who knows ) Αρχική Δημοσίευση από Fast: @CiNeFiL έχεις γάτες; Μου κάνεις για μισανθρωπική catlady. Click για ανάπτυξη... νο, ειμαι doglady επισης μι νοο μισανθρωπος, τρεφω αισθηματα αγαπης και για 5 ολοκληρα ατομα στη ζωη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2020 στις 07:53 Η Agaphbou έγραψε: #12.017 22-01-20 07:53 Ε καλά ρε παιδιά, δε νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που τον ρωτάς "ποιο είναι το αγαπημένο σου θέμα συζήτησης" και σου λέει "η ψιλή κουβεντούλα". Απλά κάποιοι μπορούν να την κάνουν ευκολότερα ως μια εναρκτήρια συζήτηση γνωριμίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2020 στις 12:21 Η RafAspa94: #12.018 22-01-20 12:21 Απλά είναι εκνευριστικό να αρχίσει ο άλλος την ομιλία και εσύ να έχεις πονοκέφαλο. Συγγνώμη αλλά σε τέτοιες καταστάσεις, έχω βάλει όπισθεν και αποχωρώ αργά αλλά σταθερά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2020 στις 22:42 Η Agaphbou έγραψε: #12.019 22-01-20 22:42 Καλά άσχετο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Ιανουαρίου 2020 vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2020 στις 22:43 Ο vassilis498: #12.020 22-01-20 22:43 Κανείς δεν πιάνει το smalltalk γιατί του αρέσει. Οι άνθρωποι το κάνουν από ευγένεια ώστε ο άλλος να νιώσει άνετα και να σπάσει ο πάγος. Είναι κάτά κάποιο τρόπο ένα social skill που είτε έχεις είτε όχι (και καλό είναι να καλλιεργήσεις). Όπως αντίστοιχα social skill είναι το να μπορείς να κρατήσεις ζωντανή μια χαλαρή κουβέντα. Καλές οι συζητήσεις περί πολιτικής και φιλοσοφίας μετά τα κρασάκια αλλά όταν δεν βρίσκεσαι σε τέτοια φάση είναι σημαντικό να μπορείς με κάποιον τρόπο να επικοινωνήσεις χωρίς να καταβάλεις μεγάλη προσπάθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 599 600 601 602 603 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 629 Επόμενη First Προηγούμενη 601 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 601 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Jasonmon123 charmander Joji Memetchi FroudaElpis Cupid Cookie_Monster tsakitsan1919 CiNeFiL Satan Claus aye harry akritas Nikos 7 SlimShady Scandal Libertus Kostas98 User0 uni77 fockos American Economist ShadowS Evenina Νηματολάγνος jj! gademis Βλα Μί–Κά-Ἔλ notis_19 Viedo tasgoudee books_dreams_phane edouardos element skate panagiotis G Alma Libre SuperCandy venividivici "άσχημο_όνειρο" panagiotis econ Alika Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εχει μια λογική. Ποιός πιο αρμόδιος για να περιποιηθεί καταλλήλως ένα τσουτσούνι, από κάποιον που έχει ένα τσουτσούνι και ξέρει τι το κάνει ευτυχισμένο. I'd pick a shemale over a dumb barbie anyday of the year. Click για ανάπτυξη... truth is το ειπα ειρωνικα αλλα συμφωνω σ αυτο οπως και το αντιστοιχο με τις γυναικες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bazinga Νεοφερμένο μέλος Η Bazinga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2020 στις 11:30 Η Bazinga έγραψε: #12.007 19-01-20 11:30 Αρχική Δημοσίευση από GoddamnRight: Ωωω πόσο ήσουν όταν τον εκανες? Click για ανάπτυξη... Τον έχω εδώ και μισό χρόνο! Και ναι είναι το παιδί μου ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2020 στις 14:52 Η Agaphbou έγραψε: #12.008 19-01-20 14:52 Επειδή είδα ότι οι γάτες έχουν σουξέ εδώ μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Ιανουαρίου 2020 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.752 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2020 στις 15:07 Ο Valder έγραψε: #12.009 19-01-20 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Bazinga: Τον έχω εδώ και μισό χρόνο! Και ναι είναι το παιδί μου ???? Click για ανάπτυξη... Βάλε και καμια φωτο της γατας στο θέμα με τα ζωακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2020 στις 18:19 Η Agaphbou έγραψε: #12.010 21-01-20 18:19 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GoddamnRight Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GoddamnRight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 339 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2020 στις 19:26 Ο GoddamnRight: #12.011 21-01-20 19:26 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Spoiler Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2020 στις 20:01 Η CiNeFiL έγραψε: #12.012 21-01-20 20:01 και λιγο ασχετο με αυτο αλλα σχετικο για ολους τους "εσυ δεν μιλας?"... πρωτον, ΓΑΜΩ ΤΑ ΝΕΚΡΑ ΣΑΣ θα πρεπε να υπαρχει μια ειδικη θεση στην κολαση για σας δευτερον, we're not really shy, to be honest απλα ειμαστε εξαντλημενοι απο ολο αυτο το ανουσιο social interraction so baaasically, ειμαστε χαμμενοι στις σκεψεις μας στις οποιες ειμαστε κλεισμενοι μονοι στο δωματιο μας μαζι με την κουβερτα μας χωρις ιχνος ανθρωπινης ψυχης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιανουαρίου 2020 στις 20:28 Ο Guest 875331: #12.013 21-01-20 20:28 @CiNeFiL έχεις γάτες; Μου κάνεις για μισανθρωπική catlady. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2020 στις 20:44 Η RafAspa94: #12.014 21-01-20 20:44 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: και λιγο ασχετο με αυτο αλλα σχετικο για ολους τους "εσυ δεν μιλας?"... πρωτον, ΓΑΜΩ ΤΑ ΝΕΚΡΑ ΣΑΣ θα πρεπε να υπαρχει μια ειδικη θεση στην κολαση για σας δευτερον, we're not really shy, to be honest απλα ειμαστε εξαντλημενοι απο ολο αυτο το ανουσιο social interraction so baaasically, ειμαστε χαμμενοι στις σκεψεις μας στις οποιες ειμαστε κλεισμενοι μονοι στο δωματιο μας μαζι με την κουβερτα μας χωρις ιχνος ανθρωπινης ψυχης Click για ανάπτυξη... Θέλω να πατήσω όλα τα like του κόσμου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GoddamnRight Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GoddamnRight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 339 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2020 στις 20:47 Ο GoddamnRight: #12.015 21-01-20 20:47 Spoiler και λιγο ασχετο με αυτο αλλα σχετικο για ολους τους "εσυ δεν μιλας?"... πρωτον, ΓΑΜΩ ΤΑ ΝΕΚΡΑ ΣΑΣ θα πρεπε να υπαρχει μια ειδικη θεση στην κολαση για σας δευτερον, we're not really shy, to be honest απλα ειμαστε εξαντλημενοι απο ολο αυτο το ανουσιο social interraction so baaasically, ειμαστε χαμμενοι στις σκεψεις μας στις οποιες ειμαστε κλεισμενοι μονοι στο δωματιο μας μαζι με την κουβερτα μας χωρις ιχνος ανθρωπινης ψυχης Click για ανάπτυξη... Ούτε εμένα μου αρέσει το small talk. Βέβαια, αν είχα δίπλα μου κάποιον που ξέρω ότι δεν του αρέσει το small talk/είναι shy, θα τον πείραζα και θα ρώταγα "γιατί δεν μιλάς, ντρέπεσαι"... χε Παραδόξως, όποτε το έχω κάνει, μια χαρά αρχίζουν και μιλάνε. Είναι καλοπροαίρετο πείραγμα, για αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2020 στις 22:19 Η CiNeFiL έγραψε: #12.016 21-01-20 22:19 Αρχική Δημοσίευση από GoddamnRight: Ούτε εμένα μου αρέσει το small talk. Βέβαια, αν είχα δίπλα μου κάποιον που ξέρω ότι δεν του αρέσει το small talk/είναι shy, θα τον πείραζα και θα ρώταγα "γιατί δεν μιλάς, ντρέπεσαι"... χε Παραδόξως, όποτε το έχω κάνει, μια χαρά αρχίζουν και μιλάνε. Είναι καλοπροαίρετο πείραγμα, για αυτό. Click για ανάπτυξη... αν δεν ειισαι shy ομως και σιχαινεσαι το small talk αυτη ειναι φραση αμεσου tiltαρισματος και αιωνιου hate (σε καποιους ισως πιανει, ή το παιζουν ευγενικοι αλλα μεσα τους βραζουν who knows ) Αρχική Δημοσίευση από Fast: @CiNeFiL έχεις γάτες; Μου κάνεις για μισανθρωπική catlady. Click για ανάπτυξη... νο, ειμαι doglady επισης μι νοο μισανθρωπος, τρεφω αισθηματα αγαπης και για 5 ολοκληρα ατομα στη ζωη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2020 στις 07:53 Η Agaphbou έγραψε: #12.017 22-01-20 07:53 Ε καλά ρε παιδιά, δε νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που τον ρωτάς "ποιο είναι το αγαπημένο σου θέμα συζήτησης" και σου λέει "η ψιλή κουβεντούλα". Απλά κάποιοι μπορούν να την κάνουν ευκολότερα ως μια εναρκτήρια συζήτηση γνωριμίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2020 στις 12:21 Η RafAspa94: #12.018 22-01-20 12:21 Απλά είναι εκνευριστικό να αρχίσει ο άλλος την ομιλία και εσύ να έχεις πονοκέφαλο. Συγγνώμη αλλά σε τέτοιες καταστάσεις, έχω βάλει όπισθεν και αποχωρώ αργά αλλά σταθερά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2020 στις 22:42 Η Agaphbou έγραψε: #12.019 22-01-20 22:42 Καλά άσχετο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Ιανουαρίου 2020 vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2020 στις 22:43 Ο vassilis498: #12.020 22-01-20 22:43 Κανείς δεν πιάνει το smalltalk γιατί του αρέσει. Οι άνθρωποι το κάνουν από ευγένεια ώστε ο άλλος να νιώσει άνετα και να σπάσει ο πάγος. Είναι κάτά κάποιο τρόπο ένα social skill που είτε έχεις είτε όχι (και καλό είναι να καλλιεργήσεις). Όπως αντίστοιχα social skill είναι το να μπορείς να κρατήσεις ζωντανή μια χαλαρή κουβέντα. Καλές οι συζητήσεις περί πολιτικής και φιλοσοφίας μετά τα κρασάκια αλλά όταν δεν βρίσκεσαι σε τέτοια φάση είναι σημαντικό να μπορείς με κάποιον τρόπο να επικοινωνήσεις χωρίς να καταβάλεις μεγάλη προσπάθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 599 600 601 602 603 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 629 Επόμενη First Προηγούμενη 601 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 601 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Jasonmon123 charmander Joji Memetchi FroudaElpis Cupid Cookie_Monster tsakitsan1919 CiNeFiL Satan Claus aye harry akritas Nikos 7 SlimShady Scandal Libertus Kostas98 User0 uni77 fockos American Economist ShadowS Evenina Νηματολάγνος jj! gademis Βλα Μί–Κά-Ἔλ notis_19 Viedo tasgoudee books_dreams_phane edouardos element skate panagiotis G Alma Libre SuperCandy venividivici "άσχημο_όνειρο" panagiotis econ Alika Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από GoddamnRight: Ωωω πόσο ήσουν όταν τον εκανες? Click για ανάπτυξη... Τον έχω εδώ και μισό χρόνο! Και ναι είναι το παιδί μου ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2020 στις 14:52 Η Agaphbou έγραψε: #12.008 19-01-20 14:52 Επειδή είδα ότι οι γάτες έχουν σουξέ εδώ μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Ιανουαρίου 2020 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.752 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2020 στις 15:07 Ο Valder έγραψε: #12.009 19-01-20 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Bazinga: Τον έχω εδώ και μισό χρόνο! Και ναι είναι το παιδί μου ???? Click για ανάπτυξη... Βάλε και καμια φωτο της γατας στο θέμα με τα ζωακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2020 στις 18:19 Η Agaphbou έγραψε: #12.010 21-01-20 18:19 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GoddamnRight Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GoddamnRight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 339 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2020 στις 19:26 Ο GoddamnRight: #12.011 21-01-20 19:26 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Spoiler Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2020 στις 20:01 Η CiNeFiL έγραψε: #12.012 21-01-20 20:01 και λιγο ασχετο με αυτο αλλα σχετικο για ολους τους "εσυ δεν μιλας?"... πρωτον, ΓΑΜΩ ΤΑ ΝΕΚΡΑ ΣΑΣ θα πρεπε να υπαρχει μια ειδικη θεση στην κολαση για σας δευτερον, we're not really shy, to be honest απλα ειμαστε εξαντλημενοι απο ολο αυτο το ανουσιο social interraction so baaasically, ειμαστε χαμμενοι στις σκεψεις μας στις οποιες ειμαστε κλεισμενοι μονοι στο δωματιο μας μαζι με την κουβερτα μας χωρις ιχνος ανθρωπινης ψυχης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιανουαρίου 2020 στις 20:28 Ο Guest 875331: #12.013 21-01-20 20:28 @CiNeFiL έχεις γάτες; Μου κάνεις για μισανθρωπική catlady. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2020 στις 20:44 Η RafAspa94: #12.014 21-01-20 20:44 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: και λιγο ασχετο με αυτο αλλα σχετικο για ολους τους "εσυ δεν μιλας?"... πρωτον, ΓΑΜΩ ΤΑ ΝΕΚΡΑ ΣΑΣ θα πρεπε να υπαρχει μια ειδικη θεση στην κολαση για σας δευτερον, we're not really shy, to be honest απλα ειμαστε εξαντλημενοι απο ολο αυτο το ανουσιο social interraction so baaasically, ειμαστε χαμμενοι στις σκεψεις μας στις οποιες ειμαστε κλεισμενοι μονοι στο δωματιο μας μαζι με την κουβερτα μας χωρις ιχνος ανθρωπινης ψυχης Click για ανάπτυξη... Θέλω να πατήσω όλα τα like του κόσμου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GoddamnRight Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GoddamnRight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 339 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2020 στις 20:47 Ο GoddamnRight: #12.015 21-01-20 20:47 Spoiler και λιγο ασχετο με αυτο αλλα σχετικο για ολους τους "εσυ δεν μιλας?"... πρωτον, ΓΑΜΩ ΤΑ ΝΕΚΡΑ ΣΑΣ θα πρεπε να υπαρχει μια ειδικη θεση στην κολαση για σας δευτερον, we're not really shy, to be honest απλα ειμαστε εξαντλημενοι απο ολο αυτο το ανουσιο social interraction so baaasically, ειμαστε χαμμενοι στις σκεψεις μας στις οποιες ειμαστε κλεισμενοι μονοι στο δωματιο μας μαζι με την κουβερτα μας χωρις ιχνος ανθρωπινης ψυχης Click για ανάπτυξη... Ούτε εμένα μου αρέσει το small talk. Βέβαια, αν είχα δίπλα μου κάποιον που ξέρω ότι δεν του αρέσει το small talk/είναι shy, θα τον πείραζα και θα ρώταγα "γιατί δεν μιλάς, ντρέπεσαι"... χε Παραδόξως, όποτε το έχω κάνει, μια χαρά αρχίζουν και μιλάνε. Είναι καλοπροαίρετο πείραγμα, για αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2020 στις 22:19 Η CiNeFiL έγραψε: #12.016 21-01-20 22:19 Αρχική Δημοσίευση από GoddamnRight: Ούτε εμένα μου αρέσει το small talk. Βέβαια, αν είχα δίπλα μου κάποιον που ξέρω ότι δεν του αρέσει το small talk/είναι shy, θα τον πείραζα και θα ρώταγα "γιατί δεν μιλάς, ντρέπεσαι"... χε Παραδόξως, όποτε το έχω κάνει, μια χαρά αρχίζουν και μιλάνε. Είναι καλοπροαίρετο πείραγμα, για αυτό. Click για ανάπτυξη... αν δεν ειισαι shy ομως και σιχαινεσαι το small talk αυτη ειναι φραση αμεσου tiltαρισματος και αιωνιου hate (σε καποιους ισως πιανει, ή το παιζουν ευγενικοι αλλα μεσα τους βραζουν who knows ) Αρχική Δημοσίευση από Fast: @CiNeFiL έχεις γάτες; Μου κάνεις για μισανθρωπική catlady. Click για ανάπτυξη... νο, ειμαι doglady επισης μι νοο μισανθρωπος, τρεφω αισθηματα αγαπης και για 5 ολοκληρα ατομα στη ζωη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2020 στις 07:53 Η Agaphbou έγραψε: #12.017 22-01-20 07:53 Ε καλά ρε παιδιά, δε νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που τον ρωτάς "ποιο είναι το αγαπημένο σου θέμα συζήτησης" και σου λέει "η ψιλή κουβεντούλα". Απλά κάποιοι μπορούν να την κάνουν ευκολότερα ως μια εναρκτήρια συζήτηση γνωριμίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2020 στις 12:21 Η RafAspa94: #12.018 22-01-20 12:21 Απλά είναι εκνευριστικό να αρχίσει ο άλλος την ομιλία και εσύ να έχεις πονοκέφαλο. Συγγνώμη αλλά σε τέτοιες καταστάσεις, έχω βάλει όπισθεν και αποχωρώ αργά αλλά σταθερά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2020 στις 22:42 Η Agaphbou έγραψε: #12.019 22-01-20 22:42 Καλά άσχετο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Ιανουαρίου 2020 vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2020 στις 22:43 Ο vassilis498: #12.020 22-01-20 22:43 Κανείς δεν πιάνει το smalltalk γιατί του αρέσει. Οι άνθρωποι το κάνουν από ευγένεια ώστε ο άλλος να νιώσει άνετα και να σπάσει ο πάγος. Είναι κάτά κάποιο τρόπο ένα social skill που είτε έχεις είτε όχι (και καλό είναι να καλλιεργήσεις). Όπως αντίστοιχα social skill είναι το να μπορείς να κρατήσεις ζωντανή μια χαλαρή κουβέντα. Καλές οι συζητήσεις περί πολιτικής και φιλοσοφίας μετά τα κρασάκια αλλά όταν δεν βρίσκεσαι σε τέτοια φάση είναι σημαντικό να μπορείς με κάποιον τρόπο να επικοινωνήσεις χωρίς να καταβάλεις μεγάλη προσπάθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 599 600 601 602 603 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 629 Επόμενη First Προηγούμενη 601 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 601 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Jasonmon123 charmander Joji Memetchi FroudaElpis Cupid Cookie_Monster tsakitsan1919 CiNeFiL Satan Claus aye harry akritas Nikos 7 SlimShady Scandal Libertus Kostas98 User0 uni77 fockos American Economist ShadowS Evenina Νηματολάγνος jj! gademis Βλα Μί–Κά-Ἔλ notis_19 Viedo tasgoudee books_dreams_phane edouardos element skate panagiotis G Alma Libre SuperCandy venividivici "άσχημο_όνειρο" panagiotis econ Alika Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Επειδή είδα ότι οι γάτες έχουν σουξέ εδώ μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.752 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2020 στις 15:07 Ο Valder έγραψε: #12.009 19-01-20 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Bazinga: Τον έχω εδώ και μισό χρόνο! Και ναι είναι το παιδί μου ???? Click για ανάπτυξη... Βάλε και καμια φωτο της γατας στο θέμα με τα ζωακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2020 στις 18:19 Η Agaphbou έγραψε: #12.010 21-01-20 18:19 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GoddamnRight Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GoddamnRight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 339 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2020 στις 19:26 Ο GoddamnRight: #12.011 21-01-20 19:26 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Spoiler Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2020 στις 20:01 Η CiNeFiL έγραψε: #12.012 21-01-20 20:01 και λιγο ασχετο με αυτο αλλα σχετικο για ολους τους "εσυ δεν μιλας?"... πρωτον, ΓΑΜΩ ΤΑ ΝΕΚΡΑ ΣΑΣ θα πρεπε να υπαρχει μια ειδικη θεση στην κολαση για σας δευτερον, we're not really shy, to be honest απλα ειμαστε εξαντλημενοι απο ολο αυτο το ανουσιο social interraction so baaasically, ειμαστε χαμμενοι στις σκεψεις μας στις οποιες ειμαστε κλεισμενοι μονοι στο δωματιο μας μαζι με την κουβερτα μας χωρις ιχνος ανθρωπινης ψυχης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιανουαρίου 2020 στις 20:28 Ο Guest 875331: #12.013 21-01-20 20:28 @CiNeFiL έχεις γάτες; Μου κάνεις για μισανθρωπική catlady. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2020 στις 20:44 Η RafAspa94: #12.014 21-01-20 20:44 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: και λιγο ασχετο με αυτο αλλα σχετικο για ολους τους "εσυ δεν μιλας?"... πρωτον, ΓΑΜΩ ΤΑ ΝΕΚΡΑ ΣΑΣ θα πρεπε να υπαρχει μια ειδικη θεση στην κολαση για σας δευτερον, we're not really shy, to be honest απλα ειμαστε εξαντλημενοι απο ολο αυτο το ανουσιο social interraction so baaasically, ειμαστε χαμμενοι στις σκεψεις μας στις οποιες ειμαστε κλεισμενοι μονοι στο δωματιο μας μαζι με την κουβερτα μας χωρις ιχνος ανθρωπινης ψυχης Click για ανάπτυξη... Θέλω να πατήσω όλα τα like του κόσμου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GoddamnRight Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GoddamnRight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 339 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2020 στις 20:47 Ο GoddamnRight: #12.015 21-01-20 20:47 Spoiler και λιγο ασχετο με αυτο αλλα σχετικο για ολους τους "εσυ δεν μιλας?"... πρωτον, ΓΑΜΩ ΤΑ ΝΕΚΡΑ ΣΑΣ θα πρεπε να υπαρχει μια ειδικη θεση στην κολαση για σας δευτερον, we're not really shy, to be honest απλα ειμαστε εξαντλημενοι απο ολο αυτο το ανουσιο social interraction so baaasically, ειμαστε χαμμενοι στις σκεψεις μας στις οποιες ειμαστε κλεισμενοι μονοι στο δωματιο μας μαζι με την κουβερτα μας χωρις ιχνος ανθρωπινης ψυχης Click για ανάπτυξη... Ούτε εμένα μου αρέσει το small talk. Βέβαια, αν είχα δίπλα μου κάποιον που ξέρω ότι δεν του αρέσει το small talk/είναι shy, θα τον πείραζα και θα ρώταγα "γιατί δεν μιλάς, ντρέπεσαι"... χε Παραδόξως, όποτε το έχω κάνει, μια χαρά αρχίζουν και μιλάνε. Είναι καλοπροαίρετο πείραγμα, για αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2020 στις 22:19 Η CiNeFiL έγραψε: #12.016 21-01-20 22:19 Αρχική Δημοσίευση από GoddamnRight: Ούτε εμένα μου αρέσει το small talk. Βέβαια, αν είχα δίπλα μου κάποιον που ξέρω ότι δεν του αρέσει το small talk/είναι shy, θα τον πείραζα και θα ρώταγα "γιατί δεν μιλάς, ντρέπεσαι"... χε Παραδόξως, όποτε το έχω κάνει, μια χαρά αρχίζουν και μιλάνε. Είναι καλοπροαίρετο πείραγμα, για αυτό. Click για ανάπτυξη... αν δεν ειισαι shy ομως και σιχαινεσαι το small talk αυτη ειναι φραση αμεσου tiltαρισματος και αιωνιου hate (σε καποιους ισως πιανει, ή το παιζουν ευγενικοι αλλα μεσα τους βραζουν who knows ) Αρχική Δημοσίευση από Fast: @CiNeFiL έχεις γάτες; Μου κάνεις για μισανθρωπική catlady. Click για ανάπτυξη... νο, ειμαι doglady επισης μι νοο μισανθρωπος, τρεφω αισθηματα αγαπης και για 5 ολοκληρα ατομα στη ζωη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2020 στις 07:53 Η Agaphbou έγραψε: #12.017 22-01-20 07:53 Ε καλά ρε παιδιά, δε νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που τον ρωτάς "ποιο είναι το αγαπημένο σου θέμα συζήτησης" και σου λέει "η ψιλή κουβεντούλα". Απλά κάποιοι μπορούν να την κάνουν ευκολότερα ως μια εναρκτήρια συζήτηση γνωριμίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2020 στις 12:21 Η RafAspa94: #12.018 22-01-20 12:21 Απλά είναι εκνευριστικό να αρχίσει ο άλλος την ομιλία και εσύ να έχεις πονοκέφαλο. Συγγνώμη αλλά σε τέτοιες καταστάσεις, έχω βάλει όπισθεν και αποχωρώ αργά αλλά σταθερά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2020 στις 22:42 Η Agaphbou έγραψε: #12.019 22-01-20 22:42 Καλά άσχετο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Ιανουαρίου 2020 vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2020 στις 22:43 Ο vassilis498: #12.020 22-01-20 22:43 Κανείς δεν πιάνει το smalltalk γιατί του αρέσει. Οι άνθρωποι το κάνουν από ευγένεια ώστε ο άλλος να νιώσει άνετα και να σπάσει ο πάγος. Είναι κάτά κάποιο τρόπο ένα social skill που είτε έχεις είτε όχι (και καλό είναι να καλλιεργήσεις). Όπως αντίστοιχα social skill είναι το να μπορείς να κρατήσεις ζωντανή μια χαλαρή κουβέντα. Καλές οι συζητήσεις περί πολιτικής και φιλοσοφίας μετά τα κρασάκια αλλά όταν δεν βρίσκεσαι σε τέτοια φάση είναι σημαντικό να μπορείς με κάποιον τρόπο να επικοινωνήσεις χωρίς να καταβάλεις μεγάλη προσπάθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 599 600 601 602 603 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 629 Επόμενη First Προηγούμενη 601 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 601 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Jasonmon123 charmander Joji Memetchi FroudaElpis Cupid Cookie_Monster tsakitsan1919 CiNeFiL Satan Claus aye harry akritas Nikos 7 SlimShady Scandal Libertus Kostas98 User0 uni77 fockos American Economist ShadowS Evenina Νηματολάγνος jj! gademis Βλα Μί–Κά-Ἔλ notis_19 Viedo tasgoudee books_dreams_phane edouardos element skate panagiotis G Alma Libre SuperCandy venividivici "άσχημο_όνειρο" panagiotis econ Alika Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Bazinga: Τον έχω εδώ και μισό χρόνο! Και ναι είναι το παιδί μου ???? Click για ανάπτυξη... Βάλε και καμια φωτο της γατας στο θέμα με τα ζωακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2020 στις 18:19 Η Agaphbou έγραψε: #12.010 21-01-20 18:19 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GoddamnRight Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GoddamnRight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 339 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2020 στις 19:26 Ο GoddamnRight: #12.011 21-01-20 19:26 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Spoiler Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2020 στις 20:01 Η CiNeFiL έγραψε: #12.012 21-01-20 20:01 και λιγο ασχετο με αυτο αλλα σχετικο για ολους τους "εσυ δεν μιλας?"... πρωτον, ΓΑΜΩ ΤΑ ΝΕΚΡΑ ΣΑΣ θα πρεπε να υπαρχει μια ειδικη θεση στην κολαση για σας δευτερον, we're not really shy, to be honest απλα ειμαστε εξαντλημενοι απο ολο αυτο το ανουσιο social interraction so baaasically, ειμαστε χαμμενοι στις σκεψεις μας στις οποιες ειμαστε κλεισμενοι μονοι στο δωματιο μας μαζι με την κουβερτα μας χωρις ιχνος ανθρωπινης ψυχης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιανουαρίου 2020 στις 20:28 Ο Guest 875331: #12.013 21-01-20 20:28 @CiNeFiL έχεις γάτες; Μου κάνεις για μισανθρωπική catlady. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2020 στις 20:44 Η RafAspa94: #12.014 21-01-20 20:44 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: και λιγο ασχετο με αυτο αλλα σχετικο για ολους τους "εσυ δεν μιλας?"... πρωτον, ΓΑΜΩ ΤΑ ΝΕΚΡΑ ΣΑΣ θα πρεπε να υπαρχει μια ειδικη θεση στην κολαση για σας δευτερον, we're not really shy, to be honest απλα ειμαστε εξαντλημενοι απο ολο αυτο το ανουσιο social interraction so baaasically, ειμαστε χαμμενοι στις σκεψεις μας στις οποιες ειμαστε κλεισμενοι μονοι στο δωματιο μας μαζι με την κουβερτα μας χωρις ιχνος ανθρωπινης ψυχης Click για ανάπτυξη... Θέλω να πατήσω όλα τα like του κόσμου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GoddamnRight Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GoddamnRight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 339 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2020 στις 20:47 Ο GoddamnRight: #12.015 21-01-20 20:47 Spoiler και λιγο ασχετο με αυτο αλλα σχετικο για ολους τους "εσυ δεν μιλας?"... πρωτον, ΓΑΜΩ ΤΑ ΝΕΚΡΑ ΣΑΣ θα πρεπε να υπαρχει μια ειδικη θεση στην κολαση για σας δευτερον, we're not really shy, to be honest απλα ειμαστε εξαντλημενοι απο ολο αυτο το ανουσιο social interraction so baaasically, ειμαστε χαμμενοι στις σκεψεις μας στις οποιες ειμαστε κλεισμενοι μονοι στο δωματιο μας μαζι με την κουβερτα μας χωρις ιχνος ανθρωπινης ψυχης Click για ανάπτυξη... Ούτε εμένα μου αρέσει το small talk. Βέβαια, αν είχα δίπλα μου κάποιον που ξέρω ότι δεν του αρέσει το small talk/είναι shy, θα τον πείραζα και θα ρώταγα "γιατί δεν μιλάς, ντρέπεσαι"... χε Παραδόξως, όποτε το έχω κάνει, μια χαρά αρχίζουν και μιλάνε. Είναι καλοπροαίρετο πείραγμα, για αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2020 στις 22:19 Η CiNeFiL έγραψε: #12.016 21-01-20 22:19 Αρχική Δημοσίευση από GoddamnRight: Ούτε εμένα μου αρέσει το small talk. Βέβαια, αν είχα δίπλα μου κάποιον που ξέρω ότι δεν του αρέσει το small talk/είναι shy, θα τον πείραζα και θα ρώταγα "γιατί δεν μιλάς, ντρέπεσαι"... χε Παραδόξως, όποτε το έχω κάνει, μια χαρά αρχίζουν και μιλάνε. Είναι καλοπροαίρετο πείραγμα, για αυτό. Click για ανάπτυξη... αν δεν ειισαι shy ομως και σιχαινεσαι το small talk αυτη ειναι φραση αμεσου tiltαρισματος και αιωνιου hate (σε καποιους ισως πιανει, ή το παιζουν ευγενικοι αλλα μεσα τους βραζουν who knows ) Αρχική Δημοσίευση από Fast: @CiNeFiL έχεις γάτες; Μου κάνεις για μισανθρωπική catlady. Click για ανάπτυξη... νο, ειμαι doglady επισης μι νοο μισανθρωπος, τρεφω αισθηματα αγαπης και για 5 ολοκληρα ατομα στη ζωη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2020 στις 07:53 Η Agaphbou έγραψε: #12.017 22-01-20 07:53 Ε καλά ρε παιδιά, δε νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που τον ρωτάς "ποιο είναι το αγαπημένο σου θέμα συζήτησης" και σου λέει "η ψιλή κουβεντούλα". Απλά κάποιοι μπορούν να την κάνουν ευκολότερα ως μια εναρκτήρια συζήτηση γνωριμίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2020 στις 12:21 Η RafAspa94: #12.018 22-01-20 12:21 Απλά είναι εκνευριστικό να αρχίσει ο άλλος την ομιλία και εσύ να έχεις πονοκέφαλο. Συγγνώμη αλλά σε τέτοιες καταστάσεις, έχω βάλει όπισθεν και αποχωρώ αργά αλλά σταθερά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2020 στις 22:42 Η Agaphbou έγραψε: #12.019 22-01-20 22:42 Καλά άσχετο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Ιανουαρίου 2020 vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2020 στις 22:43 Ο vassilis498: #12.020 22-01-20 22:43 Κανείς δεν πιάνει το smalltalk γιατί του αρέσει. Οι άνθρωποι το κάνουν από ευγένεια ώστε ο άλλος να νιώσει άνετα και να σπάσει ο πάγος. Είναι κάτά κάποιο τρόπο ένα social skill που είτε έχεις είτε όχι (και καλό είναι να καλλιεργήσεις). Όπως αντίστοιχα social skill είναι το να μπορείς να κρατήσεις ζωντανή μια χαλαρή κουβέντα. Καλές οι συζητήσεις περί πολιτικής και φιλοσοφίας μετά τα κρασάκια αλλά όταν δεν βρίσκεσαι σε τέτοια φάση είναι σημαντικό να μπορείς με κάποιον τρόπο να επικοινωνήσεις χωρίς να καταβάλεις μεγάλη προσπάθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 599 600 601 602 603 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 629 Επόμενη First Προηγούμενη 601 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 601 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Jasonmon123 charmander Joji Memetchi FroudaElpis Cupid Cookie_Monster tsakitsan1919 CiNeFiL Satan Claus aye harry akritas Nikos 7 SlimShady Scandal Libertus Kostas98 User0 uni77 fockos American Economist ShadowS Evenina Νηματολάγνος jj! gademis Βλα Μί–Κά-Ἔλ notis_19 Viedo tasgoudee books_dreams_phane edouardos element skate panagiotis G Alma Libre SuperCandy venividivici "άσχημο_όνειρο" panagiotis econ Alika Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GoddamnRight Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GoddamnRight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 339 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2020 στις 19:26 Ο GoddamnRight: #12.011 21-01-20 19:26 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Spoiler Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2020 στις 20:01 Η CiNeFiL έγραψε: #12.012 21-01-20 20:01 και λιγο ασχετο με αυτο αλλα σχετικο για ολους τους "εσυ δεν μιλας?"... πρωτον, ΓΑΜΩ ΤΑ ΝΕΚΡΑ ΣΑΣ θα πρεπε να υπαρχει μια ειδικη θεση στην κολαση για σας δευτερον, we're not really shy, to be honest απλα ειμαστε εξαντλημενοι απο ολο αυτο το ανουσιο social interraction so baaasically, ειμαστε χαμμενοι στις σκεψεις μας στις οποιες ειμαστε κλεισμενοι μονοι στο δωματιο μας μαζι με την κουβερτα μας χωρις ιχνος ανθρωπινης ψυχης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιανουαρίου 2020 στις 20:28 Ο Guest 875331: #12.013 21-01-20 20:28 @CiNeFiL έχεις γάτες; Μου κάνεις για μισανθρωπική catlady. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2020 στις 20:44 Η RafAspa94: #12.014 21-01-20 20:44 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: και λιγο ασχετο με αυτο αλλα σχετικο για ολους τους "εσυ δεν μιλας?"... πρωτον, ΓΑΜΩ ΤΑ ΝΕΚΡΑ ΣΑΣ θα πρεπε να υπαρχει μια ειδικη θεση στην κολαση για σας δευτερον, we're not really shy, to be honest απλα ειμαστε εξαντλημενοι απο ολο αυτο το ανουσιο social interraction so baaasically, ειμαστε χαμμενοι στις σκεψεις μας στις οποιες ειμαστε κλεισμενοι μονοι στο δωματιο μας μαζι με την κουβερτα μας χωρις ιχνος ανθρωπινης ψυχης Click για ανάπτυξη... Θέλω να πατήσω όλα τα like του κόσμου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GoddamnRight Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GoddamnRight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 339 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2020 στις 20:47 Ο GoddamnRight: #12.015 21-01-20 20:47 Spoiler και λιγο ασχετο με αυτο αλλα σχετικο για ολους τους "εσυ δεν μιλας?"... πρωτον, ΓΑΜΩ ΤΑ ΝΕΚΡΑ ΣΑΣ θα πρεπε να υπαρχει μια ειδικη θεση στην κολαση για σας δευτερον, we're not really shy, to be honest απλα ειμαστε εξαντλημενοι απο ολο αυτο το ανουσιο social interraction so baaasically, ειμαστε χαμμενοι στις σκεψεις μας στις οποιες ειμαστε κλεισμενοι μονοι στο δωματιο μας μαζι με την κουβερτα μας χωρις ιχνος ανθρωπινης ψυχης Click για ανάπτυξη... Ούτε εμένα μου αρέσει το small talk. Βέβαια, αν είχα δίπλα μου κάποιον που ξέρω ότι δεν του αρέσει το small talk/είναι shy, θα τον πείραζα και θα ρώταγα "γιατί δεν μιλάς, ντρέπεσαι"... χε Παραδόξως, όποτε το έχω κάνει, μια χαρά αρχίζουν και μιλάνε. Είναι καλοπροαίρετο πείραγμα, για αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2020 στις 22:19 Η CiNeFiL έγραψε: #12.016 21-01-20 22:19 Αρχική Δημοσίευση από GoddamnRight: Ούτε εμένα μου αρέσει το small talk. Βέβαια, αν είχα δίπλα μου κάποιον που ξέρω ότι δεν του αρέσει το small talk/είναι shy, θα τον πείραζα και θα ρώταγα "γιατί δεν μιλάς, ντρέπεσαι"... χε Παραδόξως, όποτε το έχω κάνει, μια χαρά αρχίζουν και μιλάνε. Είναι καλοπροαίρετο πείραγμα, για αυτό. Click για ανάπτυξη... αν δεν ειισαι shy ομως και σιχαινεσαι το small talk αυτη ειναι φραση αμεσου tiltαρισματος και αιωνιου hate (σε καποιους ισως πιανει, ή το παιζουν ευγενικοι αλλα μεσα τους βραζουν who knows ) Αρχική Δημοσίευση από Fast: @CiNeFiL έχεις γάτες; Μου κάνεις για μισανθρωπική catlady. Click για ανάπτυξη... νο, ειμαι doglady επισης μι νοο μισανθρωπος, τρεφω αισθηματα αγαπης και για 5 ολοκληρα ατομα στη ζωη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2020 στις 07:53 Η Agaphbou έγραψε: #12.017 22-01-20 07:53 Ε καλά ρε παιδιά, δε νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που τον ρωτάς "ποιο είναι το αγαπημένο σου θέμα συζήτησης" και σου λέει "η ψιλή κουβεντούλα". Απλά κάποιοι μπορούν να την κάνουν ευκολότερα ως μια εναρκτήρια συζήτηση γνωριμίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2020 στις 12:21 Η RafAspa94: #12.018 22-01-20 12:21 Απλά είναι εκνευριστικό να αρχίσει ο άλλος την ομιλία και εσύ να έχεις πονοκέφαλο. Συγγνώμη αλλά σε τέτοιες καταστάσεις, έχω βάλει όπισθεν και αποχωρώ αργά αλλά σταθερά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2020 στις 22:42 Η Agaphbou έγραψε: #12.019 22-01-20 22:42 Καλά άσχετο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Ιανουαρίου 2020 vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2020 στις 22:43 Ο vassilis498: #12.020 22-01-20 22:43 Κανείς δεν πιάνει το smalltalk γιατί του αρέσει. Οι άνθρωποι το κάνουν από ευγένεια ώστε ο άλλος να νιώσει άνετα και να σπάσει ο πάγος. Είναι κάτά κάποιο τρόπο ένα social skill που είτε έχεις είτε όχι (και καλό είναι να καλλιεργήσεις). Όπως αντίστοιχα social skill είναι το να μπορείς να κρατήσεις ζωντανή μια χαλαρή κουβέντα. Καλές οι συζητήσεις περί πολιτικής και φιλοσοφίας μετά τα κρασάκια αλλά όταν δεν βρίσκεσαι σε τέτοια φάση είναι σημαντικό να μπορείς με κάποιον τρόπο να επικοινωνήσεις χωρίς να καταβάλεις μεγάλη προσπάθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 599 600 601 602 603 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 629 Επόμενη First Προηγούμενη 601 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 601 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Jasonmon123 charmander Joji Memetchi FroudaElpis Cupid Cookie_Monster tsakitsan1919 CiNeFiL Satan Claus aye harry akritas Nikos 7 SlimShady Scandal Libertus Kostas98 User0 uni77 fockos American Economist ShadowS Evenina Νηματολάγνος jj! gademis Βλα Μί–Κά-Ἔλ notis_19 Viedo tasgoudee books_dreams_phane edouardos element skate panagiotis G Alma Libre SuperCandy venividivici "άσχημο_όνειρο" panagiotis econ Alika Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Spoiler Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2020 στις 20:01 Η CiNeFiL έγραψε: #12.012 21-01-20 20:01 και λιγο ασχετο με αυτο αλλα σχετικο για ολους τους "εσυ δεν μιλας?"... πρωτον, ΓΑΜΩ ΤΑ ΝΕΚΡΑ ΣΑΣ θα πρεπε να υπαρχει μια ειδικη θεση στην κολαση για σας δευτερον, we're not really shy, to be honest απλα ειμαστε εξαντλημενοι απο ολο αυτο το ανουσιο social interraction so baaasically, ειμαστε χαμμενοι στις σκεψεις μας στις οποιες ειμαστε κλεισμενοι μονοι στο δωματιο μας μαζι με την κουβερτα μας χωρις ιχνος ανθρωπινης ψυχης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιανουαρίου 2020 στις 20:28 Ο Guest 875331: #12.013 21-01-20 20:28 @CiNeFiL έχεις γάτες; Μου κάνεις για μισανθρωπική catlady. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2020 στις 20:44 Η RafAspa94: #12.014 21-01-20 20:44 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: και λιγο ασχετο με αυτο αλλα σχετικο για ολους τους "εσυ δεν μιλας?"... πρωτον, ΓΑΜΩ ΤΑ ΝΕΚΡΑ ΣΑΣ θα πρεπε να υπαρχει μια ειδικη θεση στην κολαση για σας δευτερον, we're not really shy, to be honest απλα ειμαστε εξαντλημενοι απο ολο αυτο το ανουσιο social interraction so baaasically, ειμαστε χαμμενοι στις σκεψεις μας στις οποιες ειμαστε κλεισμενοι μονοι στο δωματιο μας μαζι με την κουβερτα μας χωρις ιχνος ανθρωπινης ψυχης Click για ανάπτυξη... Θέλω να πατήσω όλα τα like του κόσμου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GoddamnRight Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GoddamnRight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 339 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2020 στις 20:47 Ο GoddamnRight: #12.015 21-01-20 20:47 Spoiler και λιγο ασχετο με αυτο αλλα σχετικο για ολους τους "εσυ δεν μιλας?"... πρωτον, ΓΑΜΩ ΤΑ ΝΕΚΡΑ ΣΑΣ θα πρεπε να υπαρχει μια ειδικη θεση στην κολαση για σας δευτερον, we're not really shy, to be honest απλα ειμαστε εξαντλημενοι απο ολο αυτο το ανουσιο social interraction so baaasically, ειμαστε χαμμενοι στις σκεψεις μας στις οποιες ειμαστε κλεισμενοι μονοι στο δωματιο μας μαζι με την κουβερτα μας χωρις ιχνος ανθρωπινης ψυχης Click για ανάπτυξη... Ούτε εμένα μου αρέσει το small talk. Βέβαια, αν είχα δίπλα μου κάποιον που ξέρω ότι δεν του αρέσει το small talk/είναι shy, θα τον πείραζα και θα ρώταγα "γιατί δεν μιλάς, ντρέπεσαι"... χε Παραδόξως, όποτε το έχω κάνει, μια χαρά αρχίζουν και μιλάνε. Είναι καλοπροαίρετο πείραγμα, για αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2020 στις 22:19 Η CiNeFiL έγραψε: #12.016 21-01-20 22:19 Αρχική Δημοσίευση από GoddamnRight: Ούτε εμένα μου αρέσει το small talk. Βέβαια, αν είχα δίπλα μου κάποιον που ξέρω ότι δεν του αρέσει το small talk/είναι shy, θα τον πείραζα και θα ρώταγα "γιατί δεν μιλάς, ντρέπεσαι"... χε Παραδόξως, όποτε το έχω κάνει, μια χαρά αρχίζουν και μιλάνε. Είναι καλοπροαίρετο πείραγμα, για αυτό. Click για ανάπτυξη... αν δεν ειισαι shy ομως και σιχαινεσαι το small talk αυτη ειναι φραση αμεσου tiltαρισματος και αιωνιου hate (σε καποιους ισως πιανει, ή το παιζουν ευγενικοι αλλα μεσα τους βραζουν who knows ) Αρχική Δημοσίευση από Fast: @CiNeFiL έχεις γάτες; Μου κάνεις για μισανθρωπική catlady. Click για ανάπτυξη... νο, ειμαι doglady επισης μι νοο μισανθρωπος, τρεφω αισθηματα αγαπης και για 5 ολοκληρα ατομα στη ζωη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2020 στις 07:53 Η Agaphbou έγραψε: #12.017 22-01-20 07:53 Ε καλά ρε παιδιά, δε νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που τον ρωτάς "ποιο είναι το αγαπημένο σου θέμα συζήτησης" και σου λέει "η ψιλή κουβεντούλα". Απλά κάποιοι μπορούν να την κάνουν ευκολότερα ως μια εναρκτήρια συζήτηση γνωριμίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2020 στις 12:21 Η RafAspa94: #12.018 22-01-20 12:21 Απλά είναι εκνευριστικό να αρχίσει ο άλλος την ομιλία και εσύ να έχεις πονοκέφαλο. Συγγνώμη αλλά σε τέτοιες καταστάσεις, έχω βάλει όπισθεν και αποχωρώ αργά αλλά σταθερά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2020 στις 22:42 Η Agaphbou έγραψε: #12.019 22-01-20 22:42 Καλά άσχετο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Ιανουαρίου 2020 vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2020 στις 22:43 Ο vassilis498: #12.020 22-01-20 22:43 Κανείς δεν πιάνει το smalltalk γιατί του αρέσει. Οι άνθρωποι το κάνουν από ευγένεια ώστε ο άλλος να νιώσει άνετα και να σπάσει ο πάγος. Είναι κάτά κάποιο τρόπο ένα social skill που είτε έχεις είτε όχι (και καλό είναι να καλλιεργήσεις). Όπως αντίστοιχα social skill είναι το να μπορείς να κρατήσεις ζωντανή μια χαλαρή κουβέντα. Καλές οι συζητήσεις περί πολιτικής και φιλοσοφίας μετά τα κρασάκια αλλά όταν δεν βρίσκεσαι σε τέτοια φάση είναι σημαντικό να μπορείς με κάποιον τρόπο να επικοινωνήσεις χωρίς να καταβάλεις μεγάλη προσπάθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 599 600 601 602 603 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 629 Επόμενη First Προηγούμενη 601 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 601 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Jasonmon123 charmander Joji Memetchi FroudaElpis Cupid Cookie_Monster tsakitsan1919 CiNeFiL Satan Claus aye harry akritas Nikos 7 SlimShady Scandal Libertus Kostas98 User0 uni77 fockos American Economist ShadowS Evenina Νηματολάγνος jj! gademis Βλα Μί–Κά-Ἔλ notis_19 Viedo tasgoudee books_dreams_phane edouardos element skate panagiotis G Alma Libre SuperCandy venividivici "άσχημο_όνειρο" panagiotis econ Alika Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
και λιγο ασχετο με αυτο αλλα σχετικο για ολους τους "εσυ δεν μιλας?"... πρωτον, ΓΑΜΩ ΤΑ ΝΕΚΡΑ ΣΑΣ θα πρεπε να υπαρχει μια ειδικη θεση στην κολαση για σας δευτερον, we're not really shy, to be honest απλα ειμαστε εξαντλημενοι απο ολο αυτο το ανουσιο social interraction so baaasically, ειμαστε χαμμενοι στις σκεψεις μας στις οποιες ειμαστε κλεισμενοι μονοι στο δωματιο μας μαζι με την κουβερτα μας χωρις ιχνος ανθρωπινης ψυχης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιανουαρίου 2020 στις 20:28 Ο Guest 875331: #12.013 21-01-20 20:28 @CiNeFiL έχεις γάτες; Μου κάνεις για μισανθρωπική catlady. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2020 στις 20:44 Η RafAspa94: #12.014 21-01-20 20:44 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: και λιγο ασχετο με αυτο αλλα σχετικο για ολους τους "εσυ δεν μιλας?"... πρωτον, ΓΑΜΩ ΤΑ ΝΕΚΡΑ ΣΑΣ θα πρεπε να υπαρχει μια ειδικη θεση στην κολαση για σας δευτερον, we're not really shy, to be honest απλα ειμαστε εξαντλημενοι απο ολο αυτο το ανουσιο social interraction so baaasically, ειμαστε χαμμενοι στις σκεψεις μας στις οποιες ειμαστε κλεισμενοι μονοι στο δωματιο μας μαζι με την κουβερτα μας χωρις ιχνος ανθρωπινης ψυχης Click για ανάπτυξη... Θέλω να πατήσω όλα τα like του κόσμου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GoddamnRight Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GoddamnRight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 339 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2020 στις 20:47 Ο GoddamnRight: #12.015 21-01-20 20:47 Spoiler και λιγο ασχετο με αυτο αλλα σχετικο για ολους τους "εσυ δεν μιλας?"... πρωτον, ΓΑΜΩ ΤΑ ΝΕΚΡΑ ΣΑΣ θα πρεπε να υπαρχει μια ειδικη θεση στην κολαση για σας δευτερον, we're not really shy, to be honest απλα ειμαστε εξαντλημενοι απο ολο αυτο το ανουσιο social interraction so baaasically, ειμαστε χαμμενοι στις σκεψεις μας στις οποιες ειμαστε κλεισμενοι μονοι στο δωματιο μας μαζι με την κουβερτα μας χωρις ιχνος ανθρωπινης ψυχης Click για ανάπτυξη... Ούτε εμένα μου αρέσει το small talk. Βέβαια, αν είχα δίπλα μου κάποιον που ξέρω ότι δεν του αρέσει το small talk/είναι shy, θα τον πείραζα και θα ρώταγα "γιατί δεν μιλάς, ντρέπεσαι"... χε Παραδόξως, όποτε το έχω κάνει, μια χαρά αρχίζουν και μιλάνε. Είναι καλοπροαίρετο πείραγμα, για αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2020 στις 22:19 Η CiNeFiL έγραψε: #12.016 21-01-20 22:19 Αρχική Δημοσίευση από GoddamnRight: Ούτε εμένα μου αρέσει το small talk. Βέβαια, αν είχα δίπλα μου κάποιον που ξέρω ότι δεν του αρέσει το small talk/είναι shy, θα τον πείραζα και θα ρώταγα "γιατί δεν μιλάς, ντρέπεσαι"... χε Παραδόξως, όποτε το έχω κάνει, μια χαρά αρχίζουν και μιλάνε. Είναι καλοπροαίρετο πείραγμα, για αυτό. Click για ανάπτυξη... αν δεν ειισαι shy ομως και σιχαινεσαι το small talk αυτη ειναι φραση αμεσου tiltαρισματος και αιωνιου hate (σε καποιους ισως πιανει, ή το παιζουν ευγενικοι αλλα μεσα τους βραζουν who knows ) Αρχική Δημοσίευση από Fast: @CiNeFiL έχεις γάτες; Μου κάνεις για μισανθρωπική catlady. Click για ανάπτυξη... νο, ειμαι doglady επισης μι νοο μισανθρωπος, τρεφω αισθηματα αγαπης και για 5 ολοκληρα ατομα στη ζωη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2020 στις 07:53 Η Agaphbou έγραψε: #12.017 22-01-20 07:53 Ε καλά ρε παιδιά, δε νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που τον ρωτάς "ποιο είναι το αγαπημένο σου θέμα συζήτησης" και σου λέει "η ψιλή κουβεντούλα". Απλά κάποιοι μπορούν να την κάνουν ευκολότερα ως μια εναρκτήρια συζήτηση γνωριμίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2020 στις 12:21 Η RafAspa94: #12.018 22-01-20 12:21 Απλά είναι εκνευριστικό να αρχίσει ο άλλος την ομιλία και εσύ να έχεις πονοκέφαλο. Συγγνώμη αλλά σε τέτοιες καταστάσεις, έχω βάλει όπισθεν και αποχωρώ αργά αλλά σταθερά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2020 στις 22:42 Η Agaphbou έγραψε: #12.019 22-01-20 22:42 Καλά άσχετο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Ιανουαρίου 2020 vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2020 στις 22:43 Ο vassilis498: #12.020 22-01-20 22:43 Κανείς δεν πιάνει το smalltalk γιατί του αρέσει. Οι άνθρωποι το κάνουν από ευγένεια ώστε ο άλλος να νιώσει άνετα και να σπάσει ο πάγος. Είναι κάτά κάποιο τρόπο ένα social skill που είτε έχεις είτε όχι (και καλό είναι να καλλιεργήσεις). Όπως αντίστοιχα social skill είναι το να μπορείς να κρατήσεις ζωντανή μια χαλαρή κουβέντα. Καλές οι συζητήσεις περί πολιτικής και φιλοσοφίας μετά τα κρασάκια αλλά όταν δεν βρίσκεσαι σε τέτοια φάση είναι σημαντικό να μπορείς με κάποιον τρόπο να επικοινωνήσεις χωρίς να καταβάλεις μεγάλη προσπάθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 599 600 601 602 603 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 629 Επόμενη First Προηγούμενη 601 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 601 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Jasonmon123 charmander Joji Memetchi FroudaElpis Cupid Cookie_Monster tsakitsan1919 CiNeFiL Satan Claus aye harry akritas Nikos 7 SlimShady Scandal Libertus Kostas98 User0 uni77 fockos American Economist ShadowS Evenina Νηματολάγνος jj! gademis Βλα Μί–Κά-Ἔλ notis_19 Viedo tasgoudee books_dreams_phane edouardos element skate panagiotis G Alma Libre SuperCandy venividivici "άσχημο_όνειρο" panagiotis econ Alika Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
@CiNeFiL έχεις γάτες; Μου κάνεις για μισανθρωπική catlady. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2020 στις 20:44 Η RafAspa94: #12.014 21-01-20 20:44 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: και λιγο ασχετο με αυτο αλλα σχετικο για ολους τους "εσυ δεν μιλας?"... πρωτον, ΓΑΜΩ ΤΑ ΝΕΚΡΑ ΣΑΣ θα πρεπε να υπαρχει μια ειδικη θεση στην κολαση για σας δευτερον, we're not really shy, to be honest απλα ειμαστε εξαντλημενοι απο ολο αυτο το ανουσιο social interraction so baaasically, ειμαστε χαμμενοι στις σκεψεις μας στις οποιες ειμαστε κλεισμενοι μονοι στο δωματιο μας μαζι με την κουβερτα μας χωρις ιχνος ανθρωπινης ψυχης Click για ανάπτυξη... Θέλω να πατήσω όλα τα like του κόσμου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GoddamnRight Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GoddamnRight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 339 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2020 στις 20:47 Ο GoddamnRight: #12.015 21-01-20 20:47 Spoiler και λιγο ασχετο με αυτο αλλα σχετικο για ολους τους "εσυ δεν μιλας?"... πρωτον, ΓΑΜΩ ΤΑ ΝΕΚΡΑ ΣΑΣ θα πρεπε να υπαρχει μια ειδικη θεση στην κολαση για σας δευτερον, we're not really shy, to be honest απλα ειμαστε εξαντλημενοι απο ολο αυτο το ανουσιο social interraction so baaasically, ειμαστε χαμμενοι στις σκεψεις μας στις οποιες ειμαστε κλεισμενοι μονοι στο δωματιο μας μαζι με την κουβερτα μας χωρις ιχνος ανθρωπινης ψυχης Click για ανάπτυξη... Ούτε εμένα μου αρέσει το small talk. Βέβαια, αν είχα δίπλα μου κάποιον που ξέρω ότι δεν του αρέσει το small talk/είναι shy, θα τον πείραζα και θα ρώταγα "γιατί δεν μιλάς, ντρέπεσαι"... χε Παραδόξως, όποτε το έχω κάνει, μια χαρά αρχίζουν και μιλάνε. Είναι καλοπροαίρετο πείραγμα, για αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2020 στις 22:19 Η CiNeFiL έγραψε: #12.016 21-01-20 22:19 Αρχική Δημοσίευση από GoddamnRight: Ούτε εμένα μου αρέσει το small talk. Βέβαια, αν είχα δίπλα μου κάποιον που ξέρω ότι δεν του αρέσει το small talk/είναι shy, θα τον πείραζα και θα ρώταγα "γιατί δεν μιλάς, ντρέπεσαι"... χε Παραδόξως, όποτε το έχω κάνει, μια χαρά αρχίζουν και μιλάνε. Είναι καλοπροαίρετο πείραγμα, για αυτό. Click για ανάπτυξη... αν δεν ειισαι shy ομως και σιχαινεσαι το small talk αυτη ειναι φραση αμεσου tiltαρισματος και αιωνιου hate (σε καποιους ισως πιανει, ή το παιζουν ευγενικοι αλλα μεσα τους βραζουν who knows ) Αρχική Δημοσίευση από Fast: @CiNeFiL έχεις γάτες; Μου κάνεις για μισανθρωπική catlady. Click για ανάπτυξη... νο, ειμαι doglady επισης μι νοο μισανθρωπος, τρεφω αισθηματα αγαπης και για 5 ολοκληρα ατομα στη ζωη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2020 στις 07:53 Η Agaphbou έγραψε: #12.017 22-01-20 07:53 Ε καλά ρε παιδιά, δε νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που τον ρωτάς "ποιο είναι το αγαπημένο σου θέμα συζήτησης" και σου λέει "η ψιλή κουβεντούλα". Απλά κάποιοι μπορούν να την κάνουν ευκολότερα ως μια εναρκτήρια συζήτηση γνωριμίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2020 στις 12:21 Η RafAspa94: #12.018 22-01-20 12:21 Απλά είναι εκνευριστικό να αρχίσει ο άλλος την ομιλία και εσύ να έχεις πονοκέφαλο. Συγγνώμη αλλά σε τέτοιες καταστάσεις, έχω βάλει όπισθεν και αποχωρώ αργά αλλά σταθερά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2020 στις 22:42 Η Agaphbou έγραψε: #12.019 22-01-20 22:42 Καλά άσχετο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Ιανουαρίου 2020 vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2020 στις 22:43 Ο vassilis498: #12.020 22-01-20 22:43 Κανείς δεν πιάνει το smalltalk γιατί του αρέσει. Οι άνθρωποι το κάνουν από ευγένεια ώστε ο άλλος να νιώσει άνετα και να σπάσει ο πάγος. Είναι κάτά κάποιο τρόπο ένα social skill που είτε έχεις είτε όχι (και καλό είναι να καλλιεργήσεις). Όπως αντίστοιχα social skill είναι το να μπορείς να κρατήσεις ζωντανή μια χαλαρή κουβέντα. Καλές οι συζητήσεις περί πολιτικής και φιλοσοφίας μετά τα κρασάκια αλλά όταν δεν βρίσκεσαι σε τέτοια φάση είναι σημαντικό να μπορείς με κάποιον τρόπο να επικοινωνήσεις χωρίς να καταβάλεις μεγάλη προσπάθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 599 600 601 602 603 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 629 Επόμενη First Προηγούμενη 601 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 601 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Jasonmon123 charmander Joji Memetchi FroudaElpis Cupid Cookie_Monster tsakitsan1919 CiNeFiL Satan Claus aye harry akritas Nikos 7 SlimShady Scandal Libertus Kostas98 User0 uni77 fockos American Economist ShadowS Evenina Νηματολάγνος jj! gademis Βλα Μί–Κά-Ἔλ notis_19 Viedo tasgoudee books_dreams_phane edouardos element skate panagiotis G Alma Libre SuperCandy venividivici "άσχημο_όνειρο" panagiotis econ Alika Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: και λιγο ασχετο με αυτο αλλα σχετικο για ολους τους "εσυ δεν μιλας?"... πρωτον, ΓΑΜΩ ΤΑ ΝΕΚΡΑ ΣΑΣ θα πρεπε να υπαρχει μια ειδικη θεση στην κολαση για σας δευτερον, we're not really shy, to be honest απλα ειμαστε εξαντλημενοι απο ολο αυτο το ανουσιο social interraction so baaasically, ειμαστε χαμμενοι στις σκεψεις μας στις οποιες ειμαστε κλεισμενοι μονοι στο δωματιο μας μαζι με την κουβερτα μας χωρις ιχνος ανθρωπινης ψυχης Click για ανάπτυξη... Θέλω να πατήσω όλα τα like του κόσμου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GoddamnRight Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GoddamnRight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 339 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2020 στις 20:47 Ο GoddamnRight: #12.015 21-01-20 20:47 Spoiler και λιγο ασχετο με αυτο αλλα σχετικο για ολους τους "εσυ δεν μιλας?"... πρωτον, ΓΑΜΩ ΤΑ ΝΕΚΡΑ ΣΑΣ θα πρεπε να υπαρχει μια ειδικη θεση στην κολαση για σας δευτερον, we're not really shy, to be honest απλα ειμαστε εξαντλημενοι απο ολο αυτο το ανουσιο social interraction so baaasically, ειμαστε χαμμενοι στις σκεψεις μας στις οποιες ειμαστε κλεισμενοι μονοι στο δωματιο μας μαζι με την κουβερτα μας χωρις ιχνος ανθρωπινης ψυχης Click για ανάπτυξη... Ούτε εμένα μου αρέσει το small talk. Βέβαια, αν είχα δίπλα μου κάποιον που ξέρω ότι δεν του αρέσει το small talk/είναι shy, θα τον πείραζα και θα ρώταγα "γιατί δεν μιλάς, ντρέπεσαι"... χε Παραδόξως, όποτε το έχω κάνει, μια χαρά αρχίζουν και μιλάνε. Είναι καλοπροαίρετο πείραγμα, για αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2020 στις 22:19 Η CiNeFiL έγραψε: #12.016 21-01-20 22:19 Αρχική Δημοσίευση από GoddamnRight: Ούτε εμένα μου αρέσει το small talk. Βέβαια, αν είχα δίπλα μου κάποιον που ξέρω ότι δεν του αρέσει το small talk/είναι shy, θα τον πείραζα και θα ρώταγα "γιατί δεν μιλάς, ντρέπεσαι"... χε Παραδόξως, όποτε το έχω κάνει, μια χαρά αρχίζουν και μιλάνε. Είναι καλοπροαίρετο πείραγμα, για αυτό. Click για ανάπτυξη... αν δεν ειισαι shy ομως και σιχαινεσαι το small talk αυτη ειναι φραση αμεσου tiltαρισματος και αιωνιου hate (σε καποιους ισως πιανει, ή το παιζουν ευγενικοι αλλα μεσα τους βραζουν who knows ) Αρχική Δημοσίευση από Fast: @CiNeFiL έχεις γάτες; Μου κάνεις για μισανθρωπική catlady. Click για ανάπτυξη... νο, ειμαι doglady επισης μι νοο μισανθρωπος, τρεφω αισθηματα αγαπης και για 5 ολοκληρα ατομα στη ζωη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2020 στις 07:53 Η Agaphbou έγραψε: #12.017 22-01-20 07:53 Ε καλά ρε παιδιά, δε νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που τον ρωτάς "ποιο είναι το αγαπημένο σου θέμα συζήτησης" και σου λέει "η ψιλή κουβεντούλα". Απλά κάποιοι μπορούν να την κάνουν ευκολότερα ως μια εναρκτήρια συζήτηση γνωριμίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2020 στις 12:21 Η RafAspa94: #12.018 22-01-20 12:21 Απλά είναι εκνευριστικό να αρχίσει ο άλλος την ομιλία και εσύ να έχεις πονοκέφαλο. Συγγνώμη αλλά σε τέτοιες καταστάσεις, έχω βάλει όπισθεν και αποχωρώ αργά αλλά σταθερά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2020 στις 22:42 Η Agaphbou έγραψε: #12.019 22-01-20 22:42 Καλά άσχετο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Ιανουαρίου 2020 vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2020 στις 22:43 Ο vassilis498: #12.020 22-01-20 22:43 Κανείς δεν πιάνει το smalltalk γιατί του αρέσει. Οι άνθρωποι το κάνουν από ευγένεια ώστε ο άλλος να νιώσει άνετα και να σπάσει ο πάγος. Είναι κάτά κάποιο τρόπο ένα social skill που είτε έχεις είτε όχι (και καλό είναι να καλλιεργήσεις). Όπως αντίστοιχα social skill είναι το να μπορείς να κρατήσεις ζωντανή μια χαλαρή κουβέντα. Καλές οι συζητήσεις περί πολιτικής και φιλοσοφίας μετά τα κρασάκια αλλά όταν δεν βρίσκεσαι σε τέτοια φάση είναι σημαντικό να μπορείς με κάποιον τρόπο να επικοινωνήσεις χωρίς να καταβάλεις μεγάλη προσπάθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 599 600 601 602 603 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 629 Επόμενη First Προηγούμενη 601 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 601 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Jasonmon123 charmander Joji Memetchi FroudaElpis Cupid Cookie_Monster tsakitsan1919 CiNeFiL Satan Claus aye harry akritas Nikos 7 SlimShady Scandal Libertus Kostas98 User0 uni77 fockos American Economist ShadowS Evenina Νηματολάγνος jj! gademis Βλα Μί–Κά-Ἔλ notis_19 Viedo tasgoudee books_dreams_phane edouardos element skate panagiotis G Alma Libre SuperCandy venividivici "άσχημο_όνειρο" panagiotis econ Alika Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Spoiler και λιγο ασχετο με αυτο αλλα σχετικο για ολους τους "εσυ δεν μιλας?"... πρωτον, ΓΑΜΩ ΤΑ ΝΕΚΡΑ ΣΑΣ θα πρεπε να υπαρχει μια ειδικη θεση στην κολαση για σας δευτερον, we're not really shy, to be honest απλα ειμαστε εξαντλημενοι απο ολο αυτο το ανουσιο social interraction so baaasically, ειμαστε χαμμενοι στις σκεψεις μας στις οποιες ειμαστε κλεισμενοι μονοι στο δωματιο μας μαζι με την κουβερτα μας χωρις ιχνος ανθρωπινης ψυχης Click για ανάπτυξη... Ούτε εμένα μου αρέσει το small talk. Βέβαια, αν είχα δίπλα μου κάποιον που ξέρω ότι δεν του αρέσει το small talk/είναι shy, θα τον πείραζα και θα ρώταγα "γιατί δεν μιλάς, ντρέπεσαι"... χε Παραδόξως, όποτε το έχω κάνει, μια χαρά αρχίζουν και μιλάνε. Είναι καλοπροαίρετο πείραγμα, για αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2020 στις 22:19 Η CiNeFiL έγραψε: #12.016 21-01-20 22:19 Αρχική Δημοσίευση από GoddamnRight: Ούτε εμένα μου αρέσει το small talk. Βέβαια, αν είχα δίπλα μου κάποιον που ξέρω ότι δεν του αρέσει το small talk/είναι shy, θα τον πείραζα και θα ρώταγα "γιατί δεν μιλάς, ντρέπεσαι"... χε Παραδόξως, όποτε το έχω κάνει, μια χαρά αρχίζουν και μιλάνε. Είναι καλοπροαίρετο πείραγμα, για αυτό. Click για ανάπτυξη... αν δεν ειισαι shy ομως και σιχαινεσαι το small talk αυτη ειναι φραση αμεσου tiltαρισματος και αιωνιου hate (σε καποιους ισως πιανει, ή το παιζουν ευγενικοι αλλα μεσα τους βραζουν who knows ) Αρχική Δημοσίευση από Fast: @CiNeFiL έχεις γάτες; Μου κάνεις για μισανθρωπική catlady. Click για ανάπτυξη... νο, ειμαι doglady επισης μι νοο μισανθρωπος, τρεφω αισθηματα αγαπης και για 5 ολοκληρα ατομα στη ζωη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2020 στις 07:53 Η Agaphbou έγραψε: #12.017 22-01-20 07:53 Ε καλά ρε παιδιά, δε νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που τον ρωτάς "ποιο είναι το αγαπημένο σου θέμα συζήτησης" και σου λέει "η ψιλή κουβεντούλα". Απλά κάποιοι μπορούν να την κάνουν ευκολότερα ως μια εναρκτήρια συζήτηση γνωριμίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2020 στις 12:21 Η RafAspa94: #12.018 22-01-20 12:21 Απλά είναι εκνευριστικό να αρχίσει ο άλλος την ομιλία και εσύ να έχεις πονοκέφαλο. Συγγνώμη αλλά σε τέτοιες καταστάσεις, έχω βάλει όπισθεν και αποχωρώ αργά αλλά σταθερά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2020 στις 22:42 Η Agaphbou έγραψε: #12.019 22-01-20 22:42 Καλά άσχετο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Ιανουαρίου 2020 vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2020 στις 22:43 Ο vassilis498: #12.020 22-01-20 22:43 Κανείς δεν πιάνει το smalltalk γιατί του αρέσει. Οι άνθρωποι το κάνουν από ευγένεια ώστε ο άλλος να νιώσει άνετα και να σπάσει ο πάγος. Είναι κάτά κάποιο τρόπο ένα social skill που είτε έχεις είτε όχι (και καλό είναι να καλλιεργήσεις). Όπως αντίστοιχα social skill είναι το να μπορείς να κρατήσεις ζωντανή μια χαλαρή κουβέντα. Καλές οι συζητήσεις περί πολιτικής και φιλοσοφίας μετά τα κρασάκια αλλά όταν δεν βρίσκεσαι σε τέτοια φάση είναι σημαντικό να μπορείς με κάποιον τρόπο να επικοινωνήσεις χωρίς να καταβάλεις μεγάλη προσπάθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 599 600 601 602 603 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 629 Επόμενη First Προηγούμενη 601 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 601 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Jasonmon123 charmander Joji Memetchi FroudaElpis Cupid Cookie_Monster tsakitsan1919 CiNeFiL Satan Claus aye harry akritas Nikos 7 SlimShady Scandal Libertus Kostas98 User0 uni77 fockos American Economist ShadowS Evenina Νηματολάγνος jj! gademis Βλα Μί–Κά-Ἔλ notis_19 Viedo tasgoudee books_dreams_phane edouardos element skate panagiotis G Alma Libre SuperCandy venividivici "άσχημο_όνειρο" panagiotis econ Alika Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από GoddamnRight: Ούτε εμένα μου αρέσει το small talk. Βέβαια, αν είχα δίπλα μου κάποιον που ξέρω ότι δεν του αρέσει το small talk/είναι shy, θα τον πείραζα και θα ρώταγα "γιατί δεν μιλάς, ντρέπεσαι"... χε Παραδόξως, όποτε το έχω κάνει, μια χαρά αρχίζουν και μιλάνε. Είναι καλοπροαίρετο πείραγμα, για αυτό. Click για ανάπτυξη... αν δεν ειισαι shy ομως και σιχαινεσαι το small talk αυτη ειναι φραση αμεσου tiltαρισματος και αιωνιου hate (σε καποιους ισως πιανει, ή το παιζουν ευγενικοι αλλα μεσα τους βραζουν who knows ) Αρχική Δημοσίευση από Fast: @CiNeFiL έχεις γάτες; Μου κάνεις για μισανθρωπική catlady. Click για ανάπτυξη... νο, ειμαι doglady επισης μι νοο μισανθρωπος, τρεφω αισθηματα αγαπης και για 5 ολοκληρα ατομα στη ζωη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2020 στις 07:53 Η Agaphbou έγραψε: #12.017 22-01-20 07:53 Ε καλά ρε παιδιά, δε νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που τον ρωτάς "ποιο είναι το αγαπημένο σου θέμα συζήτησης" και σου λέει "η ψιλή κουβεντούλα". Απλά κάποιοι μπορούν να την κάνουν ευκολότερα ως μια εναρκτήρια συζήτηση γνωριμίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2020 στις 12:21 Η RafAspa94: #12.018 22-01-20 12:21 Απλά είναι εκνευριστικό να αρχίσει ο άλλος την ομιλία και εσύ να έχεις πονοκέφαλο. Συγγνώμη αλλά σε τέτοιες καταστάσεις, έχω βάλει όπισθεν και αποχωρώ αργά αλλά σταθερά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2020 στις 22:42 Η Agaphbou έγραψε: #12.019 22-01-20 22:42 Καλά άσχετο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Ιανουαρίου 2020 vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2020 στις 22:43 Ο vassilis498: #12.020 22-01-20 22:43 Κανείς δεν πιάνει το smalltalk γιατί του αρέσει. Οι άνθρωποι το κάνουν από ευγένεια ώστε ο άλλος να νιώσει άνετα και να σπάσει ο πάγος. Είναι κάτά κάποιο τρόπο ένα social skill που είτε έχεις είτε όχι (και καλό είναι να καλλιεργήσεις). Όπως αντίστοιχα social skill είναι το να μπορείς να κρατήσεις ζωντανή μια χαλαρή κουβέντα. Καλές οι συζητήσεις περί πολιτικής και φιλοσοφίας μετά τα κρασάκια αλλά όταν δεν βρίσκεσαι σε τέτοια φάση είναι σημαντικό να μπορείς με κάποιον τρόπο να επικοινωνήσεις χωρίς να καταβάλεις μεγάλη προσπάθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 599 600 601 602 603 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 629 Επόμενη First Προηγούμενη 601 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 601 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Jasonmon123 charmander Joji Memetchi FroudaElpis Cupid Cookie_Monster tsakitsan1919 CiNeFiL Satan Claus aye harry akritas Nikos 7 SlimShady Scandal Libertus Kostas98 User0 uni77 fockos American Economist ShadowS Evenina Νηματολάγνος jj! gademis Βλα Μί–Κά-Ἔλ notis_19 Viedo tasgoudee books_dreams_phane edouardos element skate panagiotis G Alma Libre SuperCandy venividivici "άσχημο_όνειρο" panagiotis econ Alika Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ε καλά ρε παιδιά, δε νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που τον ρωτάς "ποιο είναι το αγαπημένο σου θέμα συζήτησης" και σου λέει "η ψιλή κουβεντούλα". Απλά κάποιοι μπορούν να την κάνουν ευκολότερα ως μια εναρκτήρια συζήτηση γνωριμίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2020 στις 12:21 Η RafAspa94: #12.018 22-01-20 12:21 Απλά είναι εκνευριστικό να αρχίσει ο άλλος την ομιλία και εσύ να έχεις πονοκέφαλο. Συγγνώμη αλλά σε τέτοιες καταστάσεις, έχω βάλει όπισθεν και αποχωρώ αργά αλλά σταθερά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2020 στις 22:42 Η Agaphbou έγραψε: #12.019 22-01-20 22:42 Καλά άσχετο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Ιανουαρίου 2020 vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2020 στις 22:43 Ο vassilis498: #12.020 22-01-20 22:43 Κανείς δεν πιάνει το smalltalk γιατί του αρέσει. Οι άνθρωποι το κάνουν από ευγένεια ώστε ο άλλος να νιώσει άνετα και να σπάσει ο πάγος. Είναι κάτά κάποιο τρόπο ένα social skill που είτε έχεις είτε όχι (και καλό είναι να καλλιεργήσεις). Όπως αντίστοιχα social skill είναι το να μπορείς να κρατήσεις ζωντανή μια χαλαρή κουβέντα. Καλές οι συζητήσεις περί πολιτικής και φιλοσοφίας μετά τα κρασάκια αλλά όταν δεν βρίσκεσαι σε τέτοια φάση είναι σημαντικό να μπορείς με κάποιον τρόπο να επικοινωνήσεις χωρίς να καταβάλεις μεγάλη προσπάθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 599 600 601 602 603 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 629 Επόμενη First Προηγούμενη 601 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 601 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Jasonmon123 charmander Joji Memetchi FroudaElpis Cupid Cookie_Monster tsakitsan1919 CiNeFiL Satan Claus aye harry akritas Nikos 7 SlimShady Scandal Libertus Kostas98 User0 uni77 fockos American Economist ShadowS Evenina Νηματολάγνος jj! gademis Βλα Μί–Κά-Ἔλ notis_19 Viedo tasgoudee books_dreams_phane edouardos element skate panagiotis G Alma Libre SuperCandy venividivici "άσχημο_όνειρο" panagiotis econ Alika Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Απλά είναι εκνευριστικό να αρχίσει ο άλλος την ομιλία και εσύ να έχεις πονοκέφαλο. Συγγνώμη αλλά σε τέτοιες καταστάσεις, έχω βάλει όπισθεν και αποχωρώ αργά αλλά σταθερά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2020 στις 22:42 Η Agaphbou έγραψε: #12.019 22-01-20 22:42 Καλά άσχετο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Ιανουαρίου 2020 vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2020 στις 22:43 Ο vassilis498: #12.020 22-01-20 22:43 Κανείς δεν πιάνει το smalltalk γιατί του αρέσει. Οι άνθρωποι το κάνουν από ευγένεια ώστε ο άλλος να νιώσει άνετα και να σπάσει ο πάγος. Είναι κάτά κάποιο τρόπο ένα social skill που είτε έχεις είτε όχι (και καλό είναι να καλλιεργήσεις). Όπως αντίστοιχα social skill είναι το να μπορείς να κρατήσεις ζωντανή μια χαλαρή κουβέντα. Καλές οι συζητήσεις περί πολιτικής και φιλοσοφίας μετά τα κρασάκια αλλά όταν δεν βρίσκεσαι σε τέτοια φάση είναι σημαντικό να μπορείς με κάποιον τρόπο να επικοινωνήσεις χωρίς να καταβάλεις μεγάλη προσπάθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 599 600 601 602 603 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 629 Επόμενη First Προηγούμενη 601 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 601 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλά άσχετο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2020 στις 22:43 Ο vassilis498: #12.020 22-01-20 22:43 Κανείς δεν πιάνει το smalltalk γιατί του αρέσει. Οι άνθρωποι το κάνουν από ευγένεια ώστε ο άλλος να νιώσει άνετα και να σπάσει ο πάγος. Είναι κάτά κάποιο τρόπο ένα social skill που είτε έχεις είτε όχι (και καλό είναι να καλλιεργήσεις). Όπως αντίστοιχα social skill είναι το να μπορείς να κρατήσεις ζωντανή μια χαλαρή κουβέντα. Καλές οι συζητήσεις περί πολιτικής και φιλοσοφίας μετά τα κρασάκια αλλά όταν δεν βρίσκεσαι σε τέτοια φάση είναι σημαντικό να μπορείς με κάποιον τρόπο να επικοινωνήσεις χωρίς να καταβάλεις μεγάλη προσπάθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κανείς δεν πιάνει το smalltalk γιατί του αρέσει. Οι άνθρωποι το κάνουν από ευγένεια ώστε ο άλλος να νιώσει άνετα και να σπάσει ο πάγος. Είναι κάτά κάποιο τρόπο ένα social skill που είτε έχεις είτε όχι (και καλό είναι να καλλιεργήσεις). Όπως αντίστοιχα social skill είναι το να μπορείς να κρατήσεις ζωντανή μια χαλαρή κουβέντα. Καλές οι συζητήσεις περί πολιτικής και φιλοσοφίας μετά τα κρασάκια αλλά όταν δεν βρίσκεσαι σε τέτοια φάση είναι σημαντικό να μπορείς με κάποιον τρόπο να επικοινωνήσεις χωρίς να καταβάλεις μεγάλη προσπάθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.