Μαρία με μήλο
Νεοφερμένο μέλος
Η Μαρία με μήλο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.

09-01-13

20:06
θα ήθελα να κανω όνειρο αυτο που σκεφτομαι το τελευταίο καιρό. Γι αυτό επειδή έχω γραψει κάποαι πραγματα θέλω ένα μουσικό να γραφει μουσική κι ενα τραγουδιστή να μου τραγουδίσει αυτα που εχω γραψει.
Τό είδος ειναι σατηρικό τραγουδι. Ειμαι ερασιτέχνης γυναικα που γραφει με πάθος όμως. Οποιοι ειναι το ίδιο τρελοί ή περισσότερο απο μενα ας μου στειλουν μηνυματακι. ΣΑς ευχαριστώ .
Σκέφτομαι οτι πολλές φορές αφήνουμε τα όνειρα μας χωρίς να το παλέψουμε . Γι αυτό είμαι ετοιμη αυτό το καιρό να το παλέψω. Να ματώσουν τα γονατακια μου αλλα ν αντέξω . Τρουδιστές ερασιτεχνες επαγγελματίες και μουσική εδώ είμαι . Ας ενώσουμε την τρέλα μα ς
Τό είδος ειναι σατηρικό τραγουδι. Ειμαι ερασιτέχνης γυναικα που γραφει με πάθος όμως. Οποιοι ειναι το ίδιο τρελοί ή περισσότερο απο μενα ας μου στειλουν μηνυματακι. ΣΑς ευχαριστώ .
Σκέφτομαι οτι πολλές φορές αφήνουμε τα όνειρα μας χωρίς να το παλέψουμε . Γι αυτό είμαι ετοιμη αυτό το καιρό να το παλέψω. Να ματώσουν τα γονατακια μου αλλα ν αντέξω . Τρουδιστές ερασιτεχνες επαγγελματίες και μουσική εδώ είμαι . Ας ενώσουμε την τρέλα μα ς
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.