Σκέψεις... II

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
it's all yours
souvlaki-1.jpg
:redface: :loltooth:

Όπως τα φέρνεις, πιάσε κι έναν καπνό Καρέλια πορτοκαλί και φιλτράκια κίτρινα swan. Να σαι καλά!:angelnot:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βασιλιάς και πιόνι στο ίδιο κουτί μπαίνουν.
Ιταλική παροιμία

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μακάρι να 'ξερες.

Καλησπέρα! Μόλις έκανα εγγραφή! καλώς σας βρήκα!

Ωωωωχου μωρέ κουκλίτσα μου την έννοια σου είχα πιστεύεις πραγματικά Πωωω μωρέ οτιιιιι να ναι χερομαι πάντως που βάζω λίγο ενδιαφέρον στην ανιαρή ζωη σου (: Αντε φιλάκια κουκλίτσα καληνύχτα και όνειρα γλυκά *μακριά από τα όνειρα Σ αυτοΣ γιατί το να πεταχτώ ΚερατΣίνι και να Σ ξεμαλλιαΣω μια Στα γρήγορα δεν το εχω Σε τίποτα ((':*

Αυτο μου θυμιζει...facebook :no:

This is e-steki ,my precious γιαγιάκα ! :bleh:

θαθ μιθω ολουθ :teasing:

Ωωωωχου μωρέ κουκλίτσα μου την έννοια σου είχα πιστεύεις πραγματικά Πωωω μωρέ οτιιιιι να ναι χερομαι πάντως που βάζω λίγο ενδιαφέρον στην ανιαρή ζωη σου (: Αντε φιλάκια κουκλίτσα καληνύχτα και όνειρα γλυκά *μακριά από τα όνειρα Σ αυτοΣ γιατί το να πεταχτώ ΚερατΣίνι και να Σ ξεμαλλιαΣω μια Στα γρήγορα δεν το εχω Σε τίποτα ((':*

Έλα Κερατσίνι να τα πούμε μωρή,που θα μου φας τον Γιάννη.

537376_491947554177861_51766288_n.png

Πιστεψε με δεν ειχα καμια ομως Αεννοια για τον Γιαννη σου ! Να τομ χαιρεσαι !

Χιιιοοοοοονοιιιιι <3 *.*

tumblr_mevjtqnJG21rtwklko1_1280_large-1.png

3886_460442967346187_206711392_n.png

Χιόνι , Χιόνι!!!:D Γιουπιιιιιι!!!:clapup: Εμμ, τι διακοπες ηταν αυτες ;:hmm::mad: Θέλουμε μια παράταση...!!:pfff::happy::look::D

Αφ.εξ. (Αφιερωμένο εξαιρετικά)

hv4i6a-1.jpg

:redface:

Πριν από 34 λεπτά
Ένα αγόρι είχε βαρεθεί τα μηνύματα της
φίλης του που πάντα έλεγαν: Σ'
αγαπώ......Μου λείπεις....... Κάθε μέρα
απανωτά μηνύματα και πίεση να της στείλει κι
εκείνος...Μια νύχτα έλαβε ένα μήνυμα από
αυτήν, αλλά αντί να το διαβάσει..
κοιμήθηκε ....Την επόμενη ημέρα έλαβε
ένα τηλεφώνημα από τη μαμά της φίλης
του που έλεγε ότι ....... Η κόρη της είχε ένα
αυτοκινητιστικό ατύχημα και πέθανε χτες
τη νύχτα .......Τότε θυμήθηκε το μήνυμα που
είχε λάβει λίγες ώρες πριν..Έτρεξε να το
διαβάσει....διαβάστε το μήνυμα το οποίο
έγραφε: "Αγάπη μου σε παρακαλώ έλα
μπροστά από το σπίτι σου, είχα ένα
ατύχημα και τελευταία μου επιθυμία είναι
να σε δω για τελευταία φορά ....να σε
χαιρετήσω......Σε
παρακαλώ..........."-------------------------
----------------------------------
Υπάρχει πάντα ένα αύριο και η ζωή μας
δίνει κι άλλες ευκαιρίες για να κάνουμε τα
πράγματα όπως πρέπει, αλλά σε
περίπτωση που κάνω λάθος και μας μένει
μόνο το σήμερα, ας πούμε ένα ΣΆΓΑΠΩ ΣΗΜΕΡΑ ....ΙΣΩΣ ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.. §

Ένα αγόρι είχε βαρεθεί τα μηνύματα της
φίλης του που πάντα έλεγαν: Σ'
αγαπώ......Μου λείπεις....... Κάθε μέρα
απανωτά μηνύματα και πίεση να της στείλει κι
εκείνος...Μια νύχτα έλαβε ένα μήνυμα από
αυτήν, αλλά αντί να το διαβάσει..
κοιμήθηκε ....Την επόμενη ημέρα έλαβε
ένα τηλεφώνημα από τη μαμά της φίλης
του που έλεγε ότι ....... Η κόρη της είχε ένα
αυτοκινητιστικό ατύχημα και πέθανε χτες
τη νύχτα .......Τότε θυμήθηκε το μήνυμα που
είχε λάβει λίγες ώρες πριν..Έτρεξε να το
διαβάσει....διαβάστε το μήνυμα το οποίο
έγραφε: "Αγάπη μου σε παρακαλώ έλα
μπροστά από το σπίτι σου, είχα ένα
ατύχημα και τελευταία μου επιθυμία είναι
να σε δω για τελευταία φορά ....να σε
χαιρετήσω......Σε
παρακαλώ..........."-------------------------
----------------------------------

απάντηση: "ενα λεπτάκι ρε συ, τρωω κορνφλεηκς τωρα"

Χιόνι , Χιόνι!!!:D Γιουπιιιιιι!!!:clapup: Εμμ, τι διακοπες ηταν αυτες ;:hmm::mad: Θέλουμε μια παράταση...!!:pfff::happy::look::D

Δεν νομίζω πως οι άστεγοι συμμερίζονται με το ίδιο πάθος την γνώμη σου...

θέλω να χιονίσει

ζητάω πολλά; :(

Θερμή παράκληση σε αυτούς που βλέπουν χιόνι: Σταματήστε πια. Λυπηθείτε εμάς που μένουμε σε νησιά και τρώμε στη μάπα μόνο το κρύο.
ΠιΕς: Καλό πάγο εύχομαι :devil:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Back