Dalian
Περιβόητο μέλος
Αυτό που παίρνουν κάθε χρόνο νέα τσάντα δεν το πιάνω...ντάξει στο δημοτικό δικαιολογείσαι ως παιδί..στο γυμνάσιο & στο λύκειο είχα μόνο 2 τσάντες που άλλαζα ανάλογα με το βάρος των βιβλίων και στο φροντιστήριο έπαιρνα μια ταχυδρόμου που μου είχαν κάνει δώρο. Και αν τις προσέχεις αρκετά κιόλας δεν σκίζονται..Σχολική τσάντα 150-200 ευρώ
Σχολική κασετίνα 40 ευρώ
Τετράδια,μολύβια,καλύμματα,ντοσιέ,ξυλομπογιές,κλπ ~70
Τζίζας φάκιν κράιστ,διαμάντια έχουν μέσα; Ο.ο
Οπότε το ποσό, unacceptable
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
carpe_nochtem
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτό που παίρνουν κάθε χρόνο νέα τσάντα δεν το πιάνω...ντάξει στο δημοτικό δικαιολογείσαι ως παιδί..στο γυμνάσιο & στο λύκειο είχα μόνο 2 τσάντες που άλλαζα ανάλογα με το βάρος των βιβλίων και στο φροντιστήριο έπαιρνα μια ταχυδρόμου που μου είχαν κάνει δώρο. Και αν τις προσέχεις αρκετά κιόλας δεν σκίζονται..
Για την αδερφή μου τρέχαμε,πρώτη δημοτικού φέτος. Η μάνα μου φλερτάρει με τα χάπια της πίεσης μετά από το κάθε μαγαζί.
Και αν λάχει και έχεις απλή τσάντα,αντί για τα βαλιτσάκια του δημοτικού,γελάνε τα υπόλοιπα παιδιά. Τι μπάσταρδα πλάσματα,συγγνώμη κιόλας.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Σχολική τσάντα 150-200 ευρώ
Σχολική κασετίνα 40 ευρώ
Τετράδια,μολύβια,καλύμματα,ντοσιέ,ξυλομπογιές,κλπ ~70
Τζίζας φάκιν κράιστ,διαμάντια έχουν μέσα; Ο.ο
Όχι, έχουν την Μπάρμπι πάνω.
Αυτό που παίρνουν κάθε χρόνο νέα τσάντα δεν το πιάνω...ντάξει στο δημοτικό δικαιολογείσαι ως παιδί..στο γυμνάσιο & στο λύκειο είχα μόνο 2 τσάντες που άλλαζα ανάλογα με το βάρος των βιβλίων και στο φροντιστήριο έπαιρνα μια ταχυδρόμου που μου είχαν κάνει δώρο. Και αν τις προσέχεις αρκετά κιόλας δεν σκίζονται..
Εγώ έχω μια τσάντα απο την έκτη δημοτικού (τελειώνω γυμνάσιο), πέρσι είχα πάρει μια και μου έμεινε στα χέρια, πρόπερσι είχα μια που δε με βόλευε και την έδωσα στη ξαδέρφη μου και φέτος πήρα μια απλή απο αυτές με τα 5 ευρώ απο τα τζάμπο και όσο κρατήσει.
Μια το ένα, μία το άλλο έμεινα με την παλιά. Και φέτος είπα δεν παίρνω, αλλά είδα αυτή και είδα τη τιμή και είπα να τη πάρω επειδή μ'άρεσε το χρώμα της.
CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος
μόνο σε μένα γίνονται κάτι τέτοια
τώρα τυχαιο ήταν αυτό?
Ajusshi
Διάσημο μέλος
Ajusshi
Διάσημο μέλος
πως άντεξες ρε μαν?
θα με είχε πάρει ο ύπνος
ήταν υπέροχη η βραδιά, υπέροχος και ο μάλαμας.
(υπέροχες και ένα φορητό ψυγείο με 40 μπύρες που είχαμε φέρει μαζί μας,
με τα συνοδευτικά ζαμπονοσπανακοτυροπιτάκια και τούρτα παγωτό!! )
dimitris001
Τιμώμενο Μέλος
Gate4
Επιφανές μέλος
Annabelle
Νεοφερμένος
-Το γερασμένο σας κορμί φωνάζει από μακριά
ΧΑ!η πρώτη φορά που δεν χάρηκα επειδή δεν με θέλουν μόνο για το κορμί μου...
~Melania~
Περιβόητο μέλος
Gate4
Επιφανές μέλος
CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος
καλη αρχη, αντε και καλη συνεχεια (δεν?)
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Villeicht...
Antrianna92
Νεοφερμένος
venividivici
Τιμώμενο Μέλος
~Melania~
Περιβόητο μέλος
dimpaokara
Εκκολαπτόμενο μέλος
~Melania~
Περιβόητο μέλος
Agria Indiana
Νεοφερμένος
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 16 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Reader
- Jasonmon123
- charmander
- Joji
- Memetchi
- FroudaElpis
- giannhs2001
- Cupid
- Cookie_Monster
- tsakitsan1919
- CiNeFiL
- Satan Claus
- aye
- harry akritas
- Nikos 7
- SlimShady
- Scandal
- Libertus
- Kostas98
- User0
- uni77
- fockos
- American Economist
- ShadowS
- Evenina
- Νηματολάγνος
- jj!
- gademis
- Βλα
- Μί–Κά-Ἔλ
- notis_19
- Viedo
- tasgoudee
- books_dreams_phane
- edouardos
- element skate
- panagiotis G
- Alma Libre
- SuperCandy
- venividivici
- "άσχημο_όνειρο"
- panagiotis econ
- Alika
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.