Isom1312 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Isom1312 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Public Relations και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 254 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2013 στις 23:32 Ο Isom1312 έγραψε: #3.421 25-06-13 23:32 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 00:02 Η Alma Libre: #3.422 26-06-13 00:02 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 00:12 Η whitelioness: #3.423 26-06-13 00:12 4 φορες τον κωδικο σημερα λαθος there's something wrong here Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 00:18 Η Aleksa έγραψε: #3.424 26-06-13 00:18 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 00:41 Η venividivici: #3.425 26-06-13 00:41 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PieMaker Δραστήριο μέλος Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 702 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 01:46 Ο PieMaker έγραψε: #3.426 26-06-13 01:46 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Το ξέρω. Click για ανάπτυξη... Πολλα ξερεις εσυ... Φυσικα και το σχολιο δεν πηγαινε σε 'σενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 03:08 Η prinCess.: #3.427 26-06-13 03:08 Εγώ θέλω να κοιμάμαι πλάι σου…Να σου λέω πόσο πολύ μου αρέσει να είμαι μαζί σου…Και να μου δίνεις τα ρούχα σου…και να σου λέω πόσο πολύ μ’αρέσουν τα παπούτσια σου…Και να κρατάω το χέρι σου…Και να βγαίνουμε για φαγητό, και να μη με νοιάζει που θα τρως από το δικό μου…Και να γελάω με την παράνοια σου…και να βλέπουμε καταπληκτικές ταινίες… και να βλέπουμε απαίσιες ταινίες… και να μαλώνουμε για τη μουσική…και να σε βγάζω φωτογραφίες όταν κοιμάσαι…και να σηκώνομαι πρώτη για να σου φέρω καφέ…Και να σ’ αφήνω να μου κάνεις τράκα τσιγάρα…Και να σου λέω τι είδα στην τηλεόραση χτες το βράδυ…Και να μη γελάω με τα αστεία σου…και να σε θέλω το πρωί αλλά να σ’ αφήνω να κοιμηθείς λίγο ακόμα…Και να σου λέω πόσο μα πόσο αγαπώ τα μάτια σου, τα χείλη σου…Και να κάθομαι στις σκάλες ώσπου να γυρίσεις σπίτι εσύ…Και να τρελαίνομαι όταν αργείς…Και να ξαφνιάζομαι όταν γυρίζεις νωρίτερα…Και να ‘μαι δυστυχισμένη όταν έχω άδικο…Και να’μαι ευτυχισμένη όταν με συγχωρείς…Και να χαζεύω τις φωτογραφίες σου…Και να παρακαλάω να σ’ ήξερα μια ζωή…Και ν’ ακούω τη φωνή σου στο αφτί μου…Και να τρομάζω όταν θυμώνεις…Και να σ’ αγκαλιάζω όταν σε πιάνει αγωνία…Και να σε κρατάω σφιχτά όταν πονάς…Και να κλαψουρίζω όταν είμαι πλάι σου, και να κλαψουρίζω όταν δεν είμαι…Και να ξεπαγιάζω όταν μου παίρνεις τις κουβέρτες, και να ζεσταίνομαι όταν δεν μου τις παίρνεις…Και να λιώνω όταν χαμογελάς και να διαλύομαι όταν γελάς…Και να μην καταλαβαίνω όταν λες ότι σε απορρίπτω…Και ν’ αναρωτιέμαι πως σου πέρασε ποτέ απ’ το νου ότι εγώ θα μπορούσα ποτέ να σε απορρίψω…Και ν’ αναρωτιέμαι ποιος είσαι αλλά να σε δέχομαι έτσι όπως είσαι… και να αναρωτιέμαι γιατί δεν με πιστεύεις…Και να σ’ αγαπάω τόσο βαθιά που να μην μπορώ να το βάλω σε λόγια…Και να μη σ’ αφήνω να σηκωθείς απ’ το κρεβάτι όταν πρέπει να φύγεις…Και να τριγυρίζω στη πόλη και να τη νιώθω άδεια χωρίς εσένα…Και να θέλω ότι θέλεις…Και να νομίζω πως χάνομαι, αλλά να ξέρω πως πλάι σου είμαι ασφαλής…Και να σου μιλάω για ότι χειρότερο έχω μέσα μου…Και να προσπαθώ να σου δίνω ότι καλύτερο έχω μέσα μου γιατί δεν σου αξίζει τίποτα λιγότερο… Και να σου λέω την αλήθεια αν και κατά βάθος δεν θέλω… Και να προσπαθώ να είμαι ειλικρινής γιατί ξέρω πως το προτιμάς…Και να νομίζω πως όλα τέλειωσαν, κι ωστόσο να περιμένω άλλα δέκα λεπτά πριν με πετάξεις έξω απ’ ζωή σου…Και να ξεχνάω ποια είμαι…Και να κάνουμε έρωτα στις τρεις το πρωί… Και κάπως με κάποιο τρόπο να σου εκφράζω έστω και λίγο…Τον έρωτά μου για σένα. awww. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαρή claire Νεοφερμένο μέλος Η μαρή claire αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 03:34 Η μαρή claire: #3.428 26-06-13 03:34 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Εγώ θέλω να κοιμάμαι πλάι σου…Να σου λέω πόσο πολύ μου αρέσει να είμαι μαζί σου…Και να μου δίνεις τα ρούχα σου…και να σου λέω πόσο πολύ μ’αρέσουν τα παπούτσια σου…Και να κρατάω το χέρι σου…Και να βγαίνουμε για φαγητό, και να μη με νοιάζει που θα τρως από το δικό μου…Και να γελάω με την παράνοια σου…και να βλέπουμε καταπληκτικές ταινίες… και να βλέπουμε απαίσιες ταινίες… και να μαλώνουμε για τη μουσική…και να σε βγάζω φωτογραφίες όταν κοιμάσαι…και να σηκώνομαι πρώτη για να σου φέρω καφέ…Και να σ’ αφήνω να μου κάνεις τράκα τσιγάρα…Και να σου λέω τι είδα στην τηλεόραση χτες το βράδυ…Και να μη γελάω με τα αστεία σου…και να σε θέλω το πρωί αλλά να σ’ αφήνω να κοιμηθείς λίγο ακόμα…Και να σου λέω πόσο μα πόσο αγαπώ τα μάτια σου, τα χείλη σου…Και να κάθομαι στις σκάλες ώσπου να γυρίσεις σπίτι εσύ…Και να τρελαίνομαι όταν αργείς…Και να ξαφνιάζομαι όταν γυρίζεις νωρίτερα…Και να ‘μαι δυστυχισμένη όταν έχω άδικο…Και να’μαι ευτυχισμένη όταν με συγχωρείς…Και να χαζεύω τις φωτογραφίες σου…Και να παρακαλάω να σ’ ήξερα μια ζωή…Και ν’ ακούω τη φωνή σου στο αφτί μου…Και να τρομάζω όταν θυμώνεις…Και να σ’ αγκαλιάζω όταν σε πιάνει αγωνία…Και να σε κρατάω σφιχτά όταν πονάς…Και να κλαψουρίζω όταν είμαι πλάι σου, και να κλαψουρίζω όταν δεν είμαι…Και να ξεπαγιάζω όταν μου παίρνεις τις κουβέρτες, και να ζεσταίνομαι όταν δεν μου τις παίρνεις…Και να λιώνω όταν χαμογελάς και να διαλύομαι όταν γελάς…Και να μην καταλαβαίνω όταν λες ότι σε απορρίπτω…Και ν’ αναρωτιέμαι πως σου πέρασε ποτέ απ’ το νου ότι εγώ θα μπορούσα ποτέ να σε απορρίψω…Και ν’ αναρωτιέμαι ποιος είσαι αλλά να σε δέχομαι έτσι όπως είσαι… και να αναρωτιέμαι γιατί δεν με πιστεύεις…Και να σ’ αγαπάω τόσο βαθιά που να μην μπορώ να το βάλω σε λόγια…Και να μη σ’ αφήνω να σηκωθείς απ’ το κρεβάτι όταν πρέπει να φύγεις…Και να τριγυρίζω στη πόλη και να τη νιώθω άδεια χωρίς εσένα…Και να θέλω ότι θέλεις…Και να νομίζω πως χάνομαι, αλλά να ξέρω πως πλάι σου είμαι ασφαλής…Και να σου μιλάω για ότι χειρότερο έχω μέσα μου…Και να προσπαθώ να σου δίνω ότι καλύτερο έχω μέσα μου γιατί δεν σου αξίζει τίποτα λιγότερο… Και να σου λέω την αλήθεια αν και κατά βάθος δεν θέλω… Και να προσπαθώ να είμαι ειλικρινής γιατί ξέρω πως το προτιμάς…Και να νομίζω πως όλα τέλειωσαν, κι ωστόσο να περιμένω άλλα δέκα λεπτά πριν με πετάξεις έξω απ’ ζωή σου…Και να ξεχνάω ποια είμαι…Και να κάνουμε έρωτα στις τρεις το πρωί… Και κάπως με κάποιο τρόπο να σου εκφράζω έστω και λίγο…Τον έρωτά μου για σένα. awww. Click για ανάπτυξη... princess εσύ το έγραψες αυτό; αλήθεια σου λέω έκλαψα πολύ... ίσως γιατί κάτι μου θυμίζει...................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 26 Ιουνίου 2013 Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 03:39 Ο Γιώργος Mt: #3.429 26-06-13 03:39 Ένα μάθημα έμεινε.Το'χουμε;-Το'χουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 10:11 Η Dalian έγραψε: #3.430 26-06-13 10:11 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Εγώ θέλω να κοιμάμαι πλάι σου…Να σου λέω πόσο πολύ μου αρέσει να είμαι μαζί σου…Και να μου δίνεις τα ρούχα σου…και να σου λέω πόσο πολύ μ’αρέσουν τα παπούτσια σου…Και να κρατάω το χέρι σου…Και να βγαίνουμε για φαγητό, και να μη με νοιάζει που θα τρως από το δικό μου…Και να γελάω με την παράνοια σου…και να βλέπουμε καταπληκτικές ταινίες… και να βλέπουμε απαίσιες ταινίες… και να μαλώνουμε για τη μουσική…και να σε βγάζω φωτογραφίες όταν κοιμάσαι…και να σηκώνομαι πρώτη για να σου φέρω καφέ…Και να σ’ αφήνω να μου κάνεις τράκα τσιγάρα…Και να σου λέω τι είδα στην τηλεόραση χτες το βράδυ…Και να μη γελάω με τα αστεία σου…και να σε θέλω το πρωί αλλά να σ’ αφήνω να κοιμηθείς λίγο ακόμα…Και να σου λέω πόσο μα πόσο αγαπώ τα μάτια σου, τα χείλη σου…Και να κάθομαι στις σκάλες ώσπου να γυρίσεις σπίτι εσύ…Και να τρελαίνομαι όταν αργείς…Και να ξαφνιάζομαι όταν γυρίζεις νωρίτερα…Και να ‘μαι δυστυχισμένη όταν έχω άδικο…Και να’μαι ευτυχισμένη όταν με συγχωρείς…Και να χαζεύω τις φωτογραφίες σου…Και να παρακαλάω να σ’ ήξερα μια ζωή…Και ν’ ακούω τη φωνή σου στο αφτί μου…Και να τρομάζω όταν θυμώνεις…Και να σ’ αγκαλιάζω όταν σε πιάνει αγωνία…Και να σε κρατάω σφιχτά όταν πονάς…Και να κλαψουρίζω όταν είμαι πλάι σου, και να κλαψουρίζω όταν δεν είμαι…Και να ξεπαγιάζω όταν μου παίρνεις τις κουβέρτες, και να ζεσταίνομαι όταν δεν μου τις παίρνεις…Και να λιώνω όταν χαμογελάς και να διαλύομαι όταν γελάς…Και να μην καταλαβαίνω όταν λες ότι σε απορρίπτω…Και ν’ αναρωτιέμαι πως σου πέρασε ποτέ απ’ το νου ότι εγώ θα μπορούσα ποτέ να σε απορρίψω…Και ν’ αναρωτιέμαι ποιος είσαι αλλά να σε δέχομαι έτσι όπως είσαι… και να αναρωτιέμαι γιατί δεν με πιστεύεις…Και να σ’ αγαπάω τόσο βαθιά που να μην μπορώ να το βάλω σε λόγια…Και να μη σ’ αφήνω να σηκωθείς απ’ το κρεβάτι όταν πρέπει να φύγεις…Και να τριγυρίζω στη πόλη και να τη νιώθω άδεια χωρίς εσένα…Και να θέλω ότι θέλεις…Και να νομίζω πως χάνομαι, αλλά να ξέρω πως πλάι σου είμαι ασφαλής…Και να σου μιλάω για ότι χειρότερο έχω μέσα μου…Και να προσπαθώ να σου δίνω ότι καλύτερο έχω μέσα μου γιατί δεν σου αξίζει τίποτα λιγότερο… Και να σου λέω την αλήθεια αν και κατά βάθος δεν θέλω… Και να προσπαθώ να είμαι ειλικρινής γιατί ξέρω πως το προτιμάς…Και να νομίζω πως όλα τέλειωσαν, κι ωστόσο να περιμένω άλλα δέκα λεπτά πριν με πετάξεις έξω απ’ ζωή σου…Και να ξεχνάω ποια είμαι…Και να κάνουμε έρωτα στις τρεις το πρωί… Και κάπως με κάποιο τρόπο να σου εκφράζω έστω και λίγο…Τον έρωτά μου για σένα. awww. Click για ανάπτυξη... Ωραία όλα αυτά, αλλά that boy better be a fucking saint Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 11:34 Η ~Melania~: #3.431 26-06-13 11:34 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.826 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 11:59 Ο Valder έγραψε: #3.432 26-06-13 11:59 Γραφει η αλλη "Καηκα απο τον ηλιο και ξεφλουδιζω". Της απανταω "Μην ανησυχεις,ολες οι σαυρες καποια στιγμη αλλαζουν δερμα". Με διεγραψε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 12:03 Η Imadlak έγραψε: #3.433 26-06-13 12:03 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 13:11 Η CiNeFiL έγραψε: #3.434 26-06-13 13:11 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PieMaker Δραστήριο μέλος Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 702 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 14:00 Ο PieMaker έγραψε: #3.435 26-06-13 14:00 Εισαι απαραδεκτος ρε μαλακα, ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ. Ειναι δυνατον να παιζεις επι ποσες μερες με τον "πονο" 250+ ατομων;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 16:29 Η Loreley έγραψε: #3.436 26-06-13 16:29 πωπωπωπωπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 16:41 Η _fairygirl_: #3.437 26-06-13 16:41 Η λέξη της εβδομάδας είναι μία. ΠΑΤΑΤΑΚΙΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 17:25 Η φρι έγραψε: #3.438 26-06-13 17:25 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: πωπωπωπωπω Click για ανάπτυξη... γωγώ εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.826 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 17:56 Ο Valder έγραψε: #3.439 26-06-13 17:56 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orient. Πολύ δραστήριο μέλος Η Όρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 815 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 18:44 Η Orient. έγραψε: #3.440 26-06-13 18:44 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 170 171 172 173 174 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 629 Επόμενη First Προηγούμενη 172 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 172 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Jasonmon123 charmander Joji Memetchi FroudaElpis Cupid Cookie_Monster tsakitsan1919 CiNeFiL Satan Claus aye harry akritas Nikos 7 SlimShady Scandal Libertus Kostas98 User0 uni77 fockos American Economist ShadowS Evenina Νηματολάγνος jj! gademis Βλα Μί–Κά-Ἔλ notis_19 Viedo tasgoudee books_dreams_phane edouardos element skate panagiotis G Alma Libre SuperCandy venividivici "άσχημο_όνειρο" panagiotis econ Alika Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 00:02 Η Alma Libre: #3.422 26-06-13 00:02 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 00:12 Η whitelioness: #3.423 26-06-13 00:12 4 φορες τον κωδικο σημερα λαθος there's something wrong here Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 00:18 Η Aleksa έγραψε: #3.424 26-06-13 00:18 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 00:41 Η venividivici: #3.425 26-06-13 00:41 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PieMaker Δραστήριο μέλος Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 702 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 01:46 Ο PieMaker έγραψε: #3.426 26-06-13 01:46 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Το ξέρω. Click για ανάπτυξη... Πολλα ξερεις εσυ... Φυσικα και το σχολιο δεν πηγαινε σε 'σενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 03:08 Η prinCess.: #3.427 26-06-13 03:08 Εγώ θέλω να κοιμάμαι πλάι σου…Να σου λέω πόσο πολύ μου αρέσει να είμαι μαζί σου…Και να μου δίνεις τα ρούχα σου…και να σου λέω πόσο πολύ μ’αρέσουν τα παπούτσια σου…Και να κρατάω το χέρι σου…Και να βγαίνουμε για φαγητό, και να μη με νοιάζει που θα τρως από το δικό μου…Και να γελάω με την παράνοια σου…και να βλέπουμε καταπληκτικές ταινίες… και να βλέπουμε απαίσιες ταινίες… και να μαλώνουμε για τη μουσική…και να σε βγάζω φωτογραφίες όταν κοιμάσαι…και να σηκώνομαι πρώτη για να σου φέρω καφέ…Και να σ’ αφήνω να μου κάνεις τράκα τσιγάρα…Και να σου λέω τι είδα στην τηλεόραση χτες το βράδυ…Και να μη γελάω με τα αστεία σου…και να σε θέλω το πρωί αλλά να σ’ αφήνω να κοιμηθείς λίγο ακόμα…Και να σου λέω πόσο μα πόσο αγαπώ τα μάτια σου, τα χείλη σου…Και να κάθομαι στις σκάλες ώσπου να γυρίσεις σπίτι εσύ…Και να τρελαίνομαι όταν αργείς…Και να ξαφνιάζομαι όταν γυρίζεις νωρίτερα…Και να ‘μαι δυστυχισμένη όταν έχω άδικο…Και να’μαι ευτυχισμένη όταν με συγχωρείς…Και να χαζεύω τις φωτογραφίες σου…Και να παρακαλάω να σ’ ήξερα μια ζωή…Και ν’ ακούω τη φωνή σου στο αφτί μου…Και να τρομάζω όταν θυμώνεις…Και να σ’ αγκαλιάζω όταν σε πιάνει αγωνία…Και να σε κρατάω σφιχτά όταν πονάς…Και να κλαψουρίζω όταν είμαι πλάι σου, και να κλαψουρίζω όταν δεν είμαι…Και να ξεπαγιάζω όταν μου παίρνεις τις κουβέρτες, και να ζεσταίνομαι όταν δεν μου τις παίρνεις…Και να λιώνω όταν χαμογελάς και να διαλύομαι όταν γελάς…Και να μην καταλαβαίνω όταν λες ότι σε απορρίπτω…Και ν’ αναρωτιέμαι πως σου πέρασε ποτέ απ’ το νου ότι εγώ θα μπορούσα ποτέ να σε απορρίψω…Και ν’ αναρωτιέμαι ποιος είσαι αλλά να σε δέχομαι έτσι όπως είσαι… και να αναρωτιέμαι γιατί δεν με πιστεύεις…Και να σ’ αγαπάω τόσο βαθιά που να μην μπορώ να το βάλω σε λόγια…Και να μη σ’ αφήνω να σηκωθείς απ’ το κρεβάτι όταν πρέπει να φύγεις…Και να τριγυρίζω στη πόλη και να τη νιώθω άδεια χωρίς εσένα…Και να θέλω ότι θέλεις…Και να νομίζω πως χάνομαι, αλλά να ξέρω πως πλάι σου είμαι ασφαλής…Και να σου μιλάω για ότι χειρότερο έχω μέσα μου…Και να προσπαθώ να σου δίνω ότι καλύτερο έχω μέσα μου γιατί δεν σου αξίζει τίποτα λιγότερο… Και να σου λέω την αλήθεια αν και κατά βάθος δεν θέλω… Και να προσπαθώ να είμαι ειλικρινής γιατί ξέρω πως το προτιμάς…Και να νομίζω πως όλα τέλειωσαν, κι ωστόσο να περιμένω άλλα δέκα λεπτά πριν με πετάξεις έξω απ’ ζωή σου…Και να ξεχνάω ποια είμαι…Και να κάνουμε έρωτα στις τρεις το πρωί… Και κάπως με κάποιο τρόπο να σου εκφράζω έστω και λίγο…Τον έρωτά μου για σένα. awww. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαρή claire Νεοφερμένο μέλος Η μαρή claire αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 03:34 Η μαρή claire: #3.428 26-06-13 03:34 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Εγώ θέλω να κοιμάμαι πλάι σου…Να σου λέω πόσο πολύ μου αρέσει να είμαι μαζί σου…Και να μου δίνεις τα ρούχα σου…και να σου λέω πόσο πολύ μ’αρέσουν τα παπούτσια σου…Και να κρατάω το χέρι σου…Και να βγαίνουμε για φαγητό, και να μη με νοιάζει που θα τρως από το δικό μου…Και να γελάω με την παράνοια σου…και να βλέπουμε καταπληκτικές ταινίες… και να βλέπουμε απαίσιες ταινίες… και να μαλώνουμε για τη μουσική…και να σε βγάζω φωτογραφίες όταν κοιμάσαι…και να σηκώνομαι πρώτη για να σου φέρω καφέ…Και να σ’ αφήνω να μου κάνεις τράκα τσιγάρα…Και να σου λέω τι είδα στην τηλεόραση χτες το βράδυ…Και να μη γελάω με τα αστεία σου…και να σε θέλω το πρωί αλλά να σ’ αφήνω να κοιμηθείς λίγο ακόμα…Και να σου λέω πόσο μα πόσο αγαπώ τα μάτια σου, τα χείλη σου…Και να κάθομαι στις σκάλες ώσπου να γυρίσεις σπίτι εσύ…Και να τρελαίνομαι όταν αργείς…Και να ξαφνιάζομαι όταν γυρίζεις νωρίτερα…Και να ‘μαι δυστυχισμένη όταν έχω άδικο…Και να’μαι ευτυχισμένη όταν με συγχωρείς…Και να χαζεύω τις φωτογραφίες σου…Και να παρακαλάω να σ’ ήξερα μια ζωή…Και ν’ ακούω τη φωνή σου στο αφτί μου…Και να τρομάζω όταν θυμώνεις…Και να σ’ αγκαλιάζω όταν σε πιάνει αγωνία…Και να σε κρατάω σφιχτά όταν πονάς…Και να κλαψουρίζω όταν είμαι πλάι σου, και να κλαψουρίζω όταν δεν είμαι…Και να ξεπαγιάζω όταν μου παίρνεις τις κουβέρτες, και να ζεσταίνομαι όταν δεν μου τις παίρνεις…Και να λιώνω όταν χαμογελάς και να διαλύομαι όταν γελάς…Και να μην καταλαβαίνω όταν λες ότι σε απορρίπτω…Και ν’ αναρωτιέμαι πως σου πέρασε ποτέ απ’ το νου ότι εγώ θα μπορούσα ποτέ να σε απορρίψω…Και ν’ αναρωτιέμαι ποιος είσαι αλλά να σε δέχομαι έτσι όπως είσαι… και να αναρωτιέμαι γιατί δεν με πιστεύεις…Και να σ’ αγαπάω τόσο βαθιά που να μην μπορώ να το βάλω σε λόγια…Και να μη σ’ αφήνω να σηκωθείς απ’ το κρεβάτι όταν πρέπει να φύγεις…Και να τριγυρίζω στη πόλη και να τη νιώθω άδεια χωρίς εσένα…Και να θέλω ότι θέλεις…Και να νομίζω πως χάνομαι, αλλά να ξέρω πως πλάι σου είμαι ασφαλής…Και να σου μιλάω για ότι χειρότερο έχω μέσα μου…Και να προσπαθώ να σου δίνω ότι καλύτερο έχω μέσα μου γιατί δεν σου αξίζει τίποτα λιγότερο… Και να σου λέω την αλήθεια αν και κατά βάθος δεν θέλω… Και να προσπαθώ να είμαι ειλικρινής γιατί ξέρω πως το προτιμάς…Και να νομίζω πως όλα τέλειωσαν, κι ωστόσο να περιμένω άλλα δέκα λεπτά πριν με πετάξεις έξω απ’ ζωή σου…Και να ξεχνάω ποια είμαι…Και να κάνουμε έρωτα στις τρεις το πρωί… Και κάπως με κάποιο τρόπο να σου εκφράζω έστω και λίγο…Τον έρωτά μου για σένα. awww. Click για ανάπτυξη... princess εσύ το έγραψες αυτό; αλήθεια σου λέω έκλαψα πολύ... ίσως γιατί κάτι μου θυμίζει...................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 26 Ιουνίου 2013 Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 03:39 Ο Γιώργος Mt: #3.429 26-06-13 03:39 Ένα μάθημα έμεινε.Το'χουμε;-Το'χουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 10:11 Η Dalian έγραψε: #3.430 26-06-13 10:11 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Εγώ θέλω να κοιμάμαι πλάι σου…Να σου λέω πόσο πολύ μου αρέσει να είμαι μαζί σου…Και να μου δίνεις τα ρούχα σου…και να σου λέω πόσο πολύ μ’αρέσουν τα παπούτσια σου…Και να κρατάω το χέρι σου…Και να βγαίνουμε για φαγητό, και να μη με νοιάζει που θα τρως από το δικό μου…Και να γελάω με την παράνοια σου…και να βλέπουμε καταπληκτικές ταινίες… και να βλέπουμε απαίσιες ταινίες… και να μαλώνουμε για τη μουσική…και να σε βγάζω φωτογραφίες όταν κοιμάσαι…και να σηκώνομαι πρώτη για να σου φέρω καφέ…Και να σ’ αφήνω να μου κάνεις τράκα τσιγάρα…Και να σου λέω τι είδα στην τηλεόραση χτες το βράδυ…Και να μη γελάω με τα αστεία σου…και να σε θέλω το πρωί αλλά να σ’ αφήνω να κοιμηθείς λίγο ακόμα…Και να σου λέω πόσο μα πόσο αγαπώ τα μάτια σου, τα χείλη σου…Και να κάθομαι στις σκάλες ώσπου να γυρίσεις σπίτι εσύ…Και να τρελαίνομαι όταν αργείς…Και να ξαφνιάζομαι όταν γυρίζεις νωρίτερα…Και να ‘μαι δυστυχισμένη όταν έχω άδικο…Και να’μαι ευτυχισμένη όταν με συγχωρείς…Και να χαζεύω τις φωτογραφίες σου…Και να παρακαλάω να σ’ ήξερα μια ζωή…Και ν’ ακούω τη φωνή σου στο αφτί μου…Και να τρομάζω όταν θυμώνεις…Και να σ’ αγκαλιάζω όταν σε πιάνει αγωνία…Και να σε κρατάω σφιχτά όταν πονάς…Και να κλαψουρίζω όταν είμαι πλάι σου, και να κλαψουρίζω όταν δεν είμαι…Και να ξεπαγιάζω όταν μου παίρνεις τις κουβέρτες, και να ζεσταίνομαι όταν δεν μου τις παίρνεις…Και να λιώνω όταν χαμογελάς και να διαλύομαι όταν γελάς…Και να μην καταλαβαίνω όταν λες ότι σε απορρίπτω…Και ν’ αναρωτιέμαι πως σου πέρασε ποτέ απ’ το νου ότι εγώ θα μπορούσα ποτέ να σε απορρίψω…Και ν’ αναρωτιέμαι ποιος είσαι αλλά να σε δέχομαι έτσι όπως είσαι… και να αναρωτιέμαι γιατί δεν με πιστεύεις…Και να σ’ αγαπάω τόσο βαθιά που να μην μπορώ να το βάλω σε λόγια…Και να μη σ’ αφήνω να σηκωθείς απ’ το κρεβάτι όταν πρέπει να φύγεις…Και να τριγυρίζω στη πόλη και να τη νιώθω άδεια χωρίς εσένα…Και να θέλω ότι θέλεις…Και να νομίζω πως χάνομαι, αλλά να ξέρω πως πλάι σου είμαι ασφαλής…Και να σου μιλάω για ότι χειρότερο έχω μέσα μου…Και να προσπαθώ να σου δίνω ότι καλύτερο έχω μέσα μου γιατί δεν σου αξίζει τίποτα λιγότερο… Και να σου λέω την αλήθεια αν και κατά βάθος δεν θέλω… Και να προσπαθώ να είμαι ειλικρινής γιατί ξέρω πως το προτιμάς…Και να νομίζω πως όλα τέλειωσαν, κι ωστόσο να περιμένω άλλα δέκα λεπτά πριν με πετάξεις έξω απ’ ζωή σου…Και να ξεχνάω ποια είμαι…Και να κάνουμε έρωτα στις τρεις το πρωί… Και κάπως με κάποιο τρόπο να σου εκφράζω έστω και λίγο…Τον έρωτά μου για σένα. awww. Click για ανάπτυξη... Ωραία όλα αυτά, αλλά that boy better be a fucking saint Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 11:34 Η ~Melania~: #3.431 26-06-13 11:34 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.826 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 11:59 Ο Valder έγραψε: #3.432 26-06-13 11:59 Γραφει η αλλη "Καηκα απο τον ηλιο και ξεφλουδιζω". Της απανταω "Μην ανησυχεις,ολες οι σαυρες καποια στιγμη αλλαζουν δερμα". Με διεγραψε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 12:03 Η Imadlak έγραψε: #3.433 26-06-13 12:03 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 13:11 Η CiNeFiL έγραψε: #3.434 26-06-13 13:11 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PieMaker Δραστήριο μέλος Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 702 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 14:00 Ο PieMaker έγραψε: #3.435 26-06-13 14:00 Εισαι απαραδεκτος ρε μαλακα, ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ. Ειναι δυνατον να παιζεις επι ποσες μερες με τον "πονο" 250+ ατομων;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 16:29 Η Loreley έγραψε: #3.436 26-06-13 16:29 πωπωπωπωπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 16:41 Η _fairygirl_: #3.437 26-06-13 16:41 Η λέξη της εβδομάδας είναι μία. ΠΑΤΑΤΑΚΙΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 17:25 Η φρι έγραψε: #3.438 26-06-13 17:25 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: πωπωπωπωπω Click για ανάπτυξη... γωγώ εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.826 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 17:56 Ο Valder έγραψε: #3.439 26-06-13 17:56 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orient. Πολύ δραστήριο μέλος Η Όρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 815 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 18:44 Η Orient. έγραψε: #3.440 26-06-13 18:44 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 170 171 172 173 174 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 629 Επόμενη First Προηγούμενη 172 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 172 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Jasonmon123 charmander Joji Memetchi FroudaElpis Cupid Cookie_Monster tsakitsan1919 CiNeFiL Satan Claus aye harry akritas Nikos 7 SlimShady Scandal Libertus Kostas98 User0 uni77 fockos American Economist ShadowS Evenina Νηματολάγνος jj! gademis Βλα Μί–Κά-Ἔλ notis_19 Viedo tasgoudee books_dreams_phane edouardos element skate panagiotis G Alma Libre SuperCandy venividivici "άσχημο_όνειρο" panagiotis econ Alika Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 00:12 Η whitelioness: #3.423 26-06-13 00:12 4 φορες τον κωδικο σημερα λαθος there's something wrong here Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 00:18 Η Aleksa έγραψε: #3.424 26-06-13 00:18 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 00:41 Η venividivici: #3.425 26-06-13 00:41 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PieMaker Δραστήριο μέλος Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 702 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 01:46 Ο PieMaker έγραψε: #3.426 26-06-13 01:46 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Το ξέρω. Click για ανάπτυξη... Πολλα ξερεις εσυ... Φυσικα και το σχολιο δεν πηγαινε σε 'σενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 03:08 Η prinCess.: #3.427 26-06-13 03:08 Εγώ θέλω να κοιμάμαι πλάι σου…Να σου λέω πόσο πολύ μου αρέσει να είμαι μαζί σου…Και να μου δίνεις τα ρούχα σου…και να σου λέω πόσο πολύ μ’αρέσουν τα παπούτσια σου…Και να κρατάω το χέρι σου…Και να βγαίνουμε για φαγητό, και να μη με νοιάζει που θα τρως από το δικό μου…Και να γελάω με την παράνοια σου…και να βλέπουμε καταπληκτικές ταινίες… και να βλέπουμε απαίσιες ταινίες… και να μαλώνουμε για τη μουσική…και να σε βγάζω φωτογραφίες όταν κοιμάσαι…και να σηκώνομαι πρώτη για να σου φέρω καφέ…Και να σ’ αφήνω να μου κάνεις τράκα τσιγάρα…Και να σου λέω τι είδα στην τηλεόραση χτες το βράδυ…Και να μη γελάω με τα αστεία σου…και να σε θέλω το πρωί αλλά να σ’ αφήνω να κοιμηθείς λίγο ακόμα…Και να σου λέω πόσο μα πόσο αγαπώ τα μάτια σου, τα χείλη σου…Και να κάθομαι στις σκάλες ώσπου να γυρίσεις σπίτι εσύ…Και να τρελαίνομαι όταν αργείς…Και να ξαφνιάζομαι όταν γυρίζεις νωρίτερα…Και να ‘μαι δυστυχισμένη όταν έχω άδικο…Και να’μαι ευτυχισμένη όταν με συγχωρείς…Και να χαζεύω τις φωτογραφίες σου…Και να παρακαλάω να σ’ ήξερα μια ζωή…Και ν’ ακούω τη φωνή σου στο αφτί μου…Και να τρομάζω όταν θυμώνεις…Και να σ’ αγκαλιάζω όταν σε πιάνει αγωνία…Και να σε κρατάω σφιχτά όταν πονάς…Και να κλαψουρίζω όταν είμαι πλάι σου, και να κλαψουρίζω όταν δεν είμαι…Και να ξεπαγιάζω όταν μου παίρνεις τις κουβέρτες, και να ζεσταίνομαι όταν δεν μου τις παίρνεις…Και να λιώνω όταν χαμογελάς και να διαλύομαι όταν γελάς…Και να μην καταλαβαίνω όταν λες ότι σε απορρίπτω…Και ν’ αναρωτιέμαι πως σου πέρασε ποτέ απ’ το νου ότι εγώ θα μπορούσα ποτέ να σε απορρίψω…Και ν’ αναρωτιέμαι ποιος είσαι αλλά να σε δέχομαι έτσι όπως είσαι… και να αναρωτιέμαι γιατί δεν με πιστεύεις…Και να σ’ αγαπάω τόσο βαθιά που να μην μπορώ να το βάλω σε λόγια…Και να μη σ’ αφήνω να σηκωθείς απ’ το κρεβάτι όταν πρέπει να φύγεις…Και να τριγυρίζω στη πόλη και να τη νιώθω άδεια χωρίς εσένα…Και να θέλω ότι θέλεις…Και να νομίζω πως χάνομαι, αλλά να ξέρω πως πλάι σου είμαι ασφαλής…Και να σου μιλάω για ότι χειρότερο έχω μέσα μου…Και να προσπαθώ να σου δίνω ότι καλύτερο έχω μέσα μου γιατί δεν σου αξίζει τίποτα λιγότερο… Και να σου λέω την αλήθεια αν και κατά βάθος δεν θέλω… Και να προσπαθώ να είμαι ειλικρινής γιατί ξέρω πως το προτιμάς…Και να νομίζω πως όλα τέλειωσαν, κι ωστόσο να περιμένω άλλα δέκα λεπτά πριν με πετάξεις έξω απ’ ζωή σου…Και να ξεχνάω ποια είμαι…Και να κάνουμε έρωτα στις τρεις το πρωί… Και κάπως με κάποιο τρόπο να σου εκφράζω έστω και λίγο…Τον έρωτά μου για σένα. awww. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαρή claire Νεοφερμένο μέλος Η μαρή claire αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 03:34 Η μαρή claire: #3.428 26-06-13 03:34 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Εγώ θέλω να κοιμάμαι πλάι σου…Να σου λέω πόσο πολύ μου αρέσει να είμαι μαζί σου…Και να μου δίνεις τα ρούχα σου…και να σου λέω πόσο πολύ μ’αρέσουν τα παπούτσια σου…Και να κρατάω το χέρι σου…Και να βγαίνουμε για φαγητό, και να μη με νοιάζει που θα τρως από το δικό μου…Και να γελάω με την παράνοια σου…και να βλέπουμε καταπληκτικές ταινίες… και να βλέπουμε απαίσιες ταινίες… και να μαλώνουμε για τη μουσική…και να σε βγάζω φωτογραφίες όταν κοιμάσαι…και να σηκώνομαι πρώτη για να σου φέρω καφέ…Και να σ’ αφήνω να μου κάνεις τράκα τσιγάρα…Και να σου λέω τι είδα στην τηλεόραση χτες το βράδυ…Και να μη γελάω με τα αστεία σου…και να σε θέλω το πρωί αλλά να σ’ αφήνω να κοιμηθείς λίγο ακόμα…Και να σου λέω πόσο μα πόσο αγαπώ τα μάτια σου, τα χείλη σου…Και να κάθομαι στις σκάλες ώσπου να γυρίσεις σπίτι εσύ…Και να τρελαίνομαι όταν αργείς…Και να ξαφνιάζομαι όταν γυρίζεις νωρίτερα…Και να ‘μαι δυστυχισμένη όταν έχω άδικο…Και να’μαι ευτυχισμένη όταν με συγχωρείς…Και να χαζεύω τις φωτογραφίες σου…Και να παρακαλάω να σ’ ήξερα μια ζωή…Και ν’ ακούω τη φωνή σου στο αφτί μου…Και να τρομάζω όταν θυμώνεις…Και να σ’ αγκαλιάζω όταν σε πιάνει αγωνία…Και να σε κρατάω σφιχτά όταν πονάς…Και να κλαψουρίζω όταν είμαι πλάι σου, και να κλαψουρίζω όταν δεν είμαι…Και να ξεπαγιάζω όταν μου παίρνεις τις κουβέρτες, και να ζεσταίνομαι όταν δεν μου τις παίρνεις…Και να λιώνω όταν χαμογελάς και να διαλύομαι όταν γελάς…Και να μην καταλαβαίνω όταν λες ότι σε απορρίπτω…Και ν’ αναρωτιέμαι πως σου πέρασε ποτέ απ’ το νου ότι εγώ θα μπορούσα ποτέ να σε απορρίψω…Και ν’ αναρωτιέμαι ποιος είσαι αλλά να σε δέχομαι έτσι όπως είσαι… και να αναρωτιέμαι γιατί δεν με πιστεύεις…Και να σ’ αγαπάω τόσο βαθιά που να μην μπορώ να το βάλω σε λόγια…Και να μη σ’ αφήνω να σηκωθείς απ’ το κρεβάτι όταν πρέπει να φύγεις…Και να τριγυρίζω στη πόλη και να τη νιώθω άδεια χωρίς εσένα…Και να θέλω ότι θέλεις…Και να νομίζω πως χάνομαι, αλλά να ξέρω πως πλάι σου είμαι ασφαλής…Και να σου μιλάω για ότι χειρότερο έχω μέσα μου…Και να προσπαθώ να σου δίνω ότι καλύτερο έχω μέσα μου γιατί δεν σου αξίζει τίποτα λιγότερο… Και να σου λέω την αλήθεια αν και κατά βάθος δεν θέλω… Και να προσπαθώ να είμαι ειλικρινής γιατί ξέρω πως το προτιμάς…Και να νομίζω πως όλα τέλειωσαν, κι ωστόσο να περιμένω άλλα δέκα λεπτά πριν με πετάξεις έξω απ’ ζωή σου…Και να ξεχνάω ποια είμαι…Και να κάνουμε έρωτα στις τρεις το πρωί… Και κάπως με κάποιο τρόπο να σου εκφράζω έστω και λίγο…Τον έρωτά μου για σένα. awww. Click για ανάπτυξη... princess εσύ το έγραψες αυτό; αλήθεια σου λέω έκλαψα πολύ... ίσως γιατί κάτι μου θυμίζει...................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 26 Ιουνίου 2013 Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 03:39 Ο Γιώργος Mt: #3.429 26-06-13 03:39 Ένα μάθημα έμεινε.Το'χουμε;-Το'χουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 10:11 Η Dalian έγραψε: #3.430 26-06-13 10:11 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Εγώ θέλω να κοιμάμαι πλάι σου…Να σου λέω πόσο πολύ μου αρέσει να είμαι μαζί σου…Και να μου δίνεις τα ρούχα σου…και να σου λέω πόσο πολύ μ’αρέσουν τα παπούτσια σου…Και να κρατάω το χέρι σου…Και να βγαίνουμε για φαγητό, και να μη με νοιάζει που θα τρως από το δικό μου…Και να γελάω με την παράνοια σου…και να βλέπουμε καταπληκτικές ταινίες… και να βλέπουμε απαίσιες ταινίες… και να μαλώνουμε για τη μουσική…και να σε βγάζω φωτογραφίες όταν κοιμάσαι…και να σηκώνομαι πρώτη για να σου φέρω καφέ…Και να σ’ αφήνω να μου κάνεις τράκα τσιγάρα…Και να σου λέω τι είδα στην τηλεόραση χτες το βράδυ…Και να μη γελάω με τα αστεία σου…και να σε θέλω το πρωί αλλά να σ’ αφήνω να κοιμηθείς λίγο ακόμα…Και να σου λέω πόσο μα πόσο αγαπώ τα μάτια σου, τα χείλη σου…Και να κάθομαι στις σκάλες ώσπου να γυρίσεις σπίτι εσύ…Και να τρελαίνομαι όταν αργείς…Και να ξαφνιάζομαι όταν γυρίζεις νωρίτερα…Και να ‘μαι δυστυχισμένη όταν έχω άδικο…Και να’μαι ευτυχισμένη όταν με συγχωρείς…Και να χαζεύω τις φωτογραφίες σου…Και να παρακαλάω να σ’ ήξερα μια ζωή…Και ν’ ακούω τη φωνή σου στο αφτί μου…Και να τρομάζω όταν θυμώνεις…Και να σ’ αγκαλιάζω όταν σε πιάνει αγωνία…Και να σε κρατάω σφιχτά όταν πονάς…Και να κλαψουρίζω όταν είμαι πλάι σου, και να κλαψουρίζω όταν δεν είμαι…Και να ξεπαγιάζω όταν μου παίρνεις τις κουβέρτες, και να ζεσταίνομαι όταν δεν μου τις παίρνεις…Και να λιώνω όταν χαμογελάς και να διαλύομαι όταν γελάς…Και να μην καταλαβαίνω όταν λες ότι σε απορρίπτω…Και ν’ αναρωτιέμαι πως σου πέρασε ποτέ απ’ το νου ότι εγώ θα μπορούσα ποτέ να σε απορρίψω…Και ν’ αναρωτιέμαι ποιος είσαι αλλά να σε δέχομαι έτσι όπως είσαι… και να αναρωτιέμαι γιατί δεν με πιστεύεις…Και να σ’ αγαπάω τόσο βαθιά που να μην μπορώ να το βάλω σε λόγια…Και να μη σ’ αφήνω να σηκωθείς απ’ το κρεβάτι όταν πρέπει να φύγεις…Και να τριγυρίζω στη πόλη και να τη νιώθω άδεια χωρίς εσένα…Και να θέλω ότι θέλεις…Και να νομίζω πως χάνομαι, αλλά να ξέρω πως πλάι σου είμαι ασφαλής…Και να σου μιλάω για ότι χειρότερο έχω μέσα μου…Και να προσπαθώ να σου δίνω ότι καλύτερο έχω μέσα μου γιατί δεν σου αξίζει τίποτα λιγότερο… Και να σου λέω την αλήθεια αν και κατά βάθος δεν θέλω… Και να προσπαθώ να είμαι ειλικρινής γιατί ξέρω πως το προτιμάς…Και να νομίζω πως όλα τέλειωσαν, κι ωστόσο να περιμένω άλλα δέκα λεπτά πριν με πετάξεις έξω απ’ ζωή σου…Και να ξεχνάω ποια είμαι…Και να κάνουμε έρωτα στις τρεις το πρωί… Και κάπως με κάποιο τρόπο να σου εκφράζω έστω και λίγο…Τον έρωτά μου για σένα. awww. Click για ανάπτυξη... Ωραία όλα αυτά, αλλά that boy better be a fucking saint Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 11:34 Η ~Melania~: #3.431 26-06-13 11:34 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.826 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 11:59 Ο Valder έγραψε: #3.432 26-06-13 11:59 Γραφει η αλλη "Καηκα απο τον ηλιο και ξεφλουδιζω". Της απανταω "Μην ανησυχεις,ολες οι σαυρες καποια στιγμη αλλαζουν δερμα". Με διεγραψε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 12:03 Η Imadlak έγραψε: #3.433 26-06-13 12:03 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 13:11 Η CiNeFiL έγραψε: #3.434 26-06-13 13:11 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PieMaker Δραστήριο μέλος Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 702 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 14:00 Ο PieMaker έγραψε: #3.435 26-06-13 14:00 Εισαι απαραδεκτος ρε μαλακα, ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ. Ειναι δυνατον να παιζεις επι ποσες μερες με τον "πονο" 250+ ατομων;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 16:29 Η Loreley έγραψε: #3.436 26-06-13 16:29 πωπωπωπωπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 16:41 Η _fairygirl_: #3.437 26-06-13 16:41 Η λέξη της εβδομάδας είναι μία. ΠΑΤΑΤΑΚΙΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 17:25 Η φρι έγραψε: #3.438 26-06-13 17:25 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: πωπωπωπωπω Click για ανάπτυξη... γωγώ εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.826 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 17:56 Ο Valder έγραψε: #3.439 26-06-13 17:56 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orient. Πολύ δραστήριο μέλος Η Όρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 815 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 18:44 Η Orient. έγραψε: #3.440 26-06-13 18:44 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 170 171 172 173 174 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 629 Επόμενη First Προηγούμενη 172 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 172 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Jasonmon123 charmander Joji Memetchi FroudaElpis Cupid Cookie_Monster tsakitsan1919 CiNeFiL Satan Claus aye harry akritas Nikos 7 SlimShady Scandal Libertus Kostas98 User0 uni77 fockos American Economist ShadowS Evenina Νηματολάγνος jj! gademis Βλα Μί–Κά-Ἔλ notis_19 Viedo tasgoudee books_dreams_phane edouardos element skate panagiotis G Alma Libre SuperCandy venividivici "άσχημο_όνειρο" panagiotis econ Alika Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
4 φορες τον κωδικο σημερα λαθος there's something wrong here Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 00:18 Η Aleksa έγραψε: #3.424 26-06-13 00:18 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 00:41 Η venividivici: #3.425 26-06-13 00:41 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PieMaker Δραστήριο μέλος Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 702 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 01:46 Ο PieMaker έγραψε: #3.426 26-06-13 01:46 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Το ξέρω. Click για ανάπτυξη... Πολλα ξερεις εσυ... Φυσικα και το σχολιο δεν πηγαινε σε 'σενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 03:08 Η prinCess.: #3.427 26-06-13 03:08 Εγώ θέλω να κοιμάμαι πλάι σου…Να σου λέω πόσο πολύ μου αρέσει να είμαι μαζί σου…Και να μου δίνεις τα ρούχα σου…και να σου λέω πόσο πολύ μ’αρέσουν τα παπούτσια σου…Και να κρατάω το χέρι σου…Και να βγαίνουμε για φαγητό, και να μη με νοιάζει που θα τρως από το δικό μου…Και να γελάω με την παράνοια σου…και να βλέπουμε καταπληκτικές ταινίες… και να βλέπουμε απαίσιες ταινίες… και να μαλώνουμε για τη μουσική…και να σε βγάζω φωτογραφίες όταν κοιμάσαι…και να σηκώνομαι πρώτη για να σου φέρω καφέ…Και να σ’ αφήνω να μου κάνεις τράκα τσιγάρα…Και να σου λέω τι είδα στην τηλεόραση χτες το βράδυ…Και να μη γελάω με τα αστεία σου…και να σε θέλω το πρωί αλλά να σ’ αφήνω να κοιμηθείς λίγο ακόμα…Και να σου λέω πόσο μα πόσο αγαπώ τα μάτια σου, τα χείλη σου…Και να κάθομαι στις σκάλες ώσπου να γυρίσεις σπίτι εσύ…Και να τρελαίνομαι όταν αργείς…Και να ξαφνιάζομαι όταν γυρίζεις νωρίτερα…Και να ‘μαι δυστυχισμένη όταν έχω άδικο…Και να’μαι ευτυχισμένη όταν με συγχωρείς…Και να χαζεύω τις φωτογραφίες σου…Και να παρακαλάω να σ’ ήξερα μια ζωή…Και ν’ ακούω τη φωνή σου στο αφτί μου…Και να τρομάζω όταν θυμώνεις…Και να σ’ αγκαλιάζω όταν σε πιάνει αγωνία…Και να σε κρατάω σφιχτά όταν πονάς…Και να κλαψουρίζω όταν είμαι πλάι σου, και να κλαψουρίζω όταν δεν είμαι…Και να ξεπαγιάζω όταν μου παίρνεις τις κουβέρτες, και να ζεσταίνομαι όταν δεν μου τις παίρνεις…Και να λιώνω όταν χαμογελάς και να διαλύομαι όταν γελάς…Και να μην καταλαβαίνω όταν λες ότι σε απορρίπτω…Και ν’ αναρωτιέμαι πως σου πέρασε ποτέ απ’ το νου ότι εγώ θα μπορούσα ποτέ να σε απορρίψω…Και ν’ αναρωτιέμαι ποιος είσαι αλλά να σε δέχομαι έτσι όπως είσαι… και να αναρωτιέμαι γιατί δεν με πιστεύεις…Και να σ’ αγαπάω τόσο βαθιά που να μην μπορώ να το βάλω σε λόγια…Και να μη σ’ αφήνω να σηκωθείς απ’ το κρεβάτι όταν πρέπει να φύγεις…Και να τριγυρίζω στη πόλη και να τη νιώθω άδεια χωρίς εσένα…Και να θέλω ότι θέλεις…Και να νομίζω πως χάνομαι, αλλά να ξέρω πως πλάι σου είμαι ασφαλής…Και να σου μιλάω για ότι χειρότερο έχω μέσα μου…Και να προσπαθώ να σου δίνω ότι καλύτερο έχω μέσα μου γιατί δεν σου αξίζει τίποτα λιγότερο… Και να σου λέω την αλήθεια αν και κατά βάθος δεν θέλω… Και να προσπαθώ να είμαι ειλικρινής γιατί ξέρω πως το προτιμάς…Και να νομίζω πως όλα τέλειωσαν, κι ωστόσο να περιμένω άλλα δέκα λεπτά πριν με πετάξεις έξω απ’ ζωή σου…Και να ξεχνάω ποια είμαι…Και να κάνουμε έρωτα στις τρεις το πρωί… Και κάπως με κάποιο τρόπο να σου εκφράζω έστω και λίγο…Τον έρωτά μου για σένα. awww. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαρή claire Νεοφερμένο μέλος Η μαρή claire αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 03:34 Η μαρή claire: #3.428 26-06-13 03:34 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Εγώ θέλω να κοιμάμαι πλάι σου…Να σου λέω πόσο πολύ μου αρέσει να είμαι μαζί σου…Και να μου δίνεις τα ρούχα σου…και να σου λέω πόσο πολύ μ’αρέσουν τα παπούτσια σου…Και να κρατάω το χέρι σου…Και να βγαίνουμε για φαγητό, και να μη με νοιάζει που θα τρως από το δικό μου…Και να γελάω με την παράνοια σου…και να βλέπουμε καταπληκτικές ταινίες… και να βλέπουμε απαίσιες ταινίες… και να μαλώνουμε για τη μουσική…και να σε βγάζω φωτογραφίες όταν κοιμάσαι…και να σηκώνομαι πρώτη για να σου φέρω καφέ…Και να σ’ αφήνω να μου κάνεις τράκα τσιγάρα…Και να σου λέω τι είδα στην τηλεόραση χτες το βράδυ…Και να μη γελάω με τα αστεία σου…και να σε θέλω το πρωί αλλά να σ’ αφήνω να κοιμηθείς λίγο ακόμα…Και να σου λέω πόσο μα πόσο αγαπώ τα μάτια σου, τα χείλη σου…Και να κάθομαι στις σκάλες ώσπου να γυρίσεις σπίτι εσύ…Και να τρελαίνομαι όταν αργείς…Και να ξαφνιάζομαι όταν γυρίζεις νωρίτερα…Και να ‘μαι δυστυχισμένη όταν έχω άδικο…Και να’μαι ευτυχισμένη όταν με συγχωρείς…Και να χαζεύω τις φωτογραφίες σου…Και να παρακαλάω να σ’ ήξερα μια ζωή…Και ν’ ακούω τη φωνή σου στο αφτί μου…Και να τρομάζω όταν θυμώνεις…Και να σ’ αγκαλιάζω όταν σε πιάνει αγωνία…Και να σε κρατάω σφιχτά όταν πονάς…Και να κλαψουρίζω όταν είμαι πλάι σου, και να κλαψουρίζω όταν δεν είμαι…Και να ξεπαγιάζω όταν μου παίρνεις τις κουβέρτες, και να ζεσταίνομαι όταν δεν μου τις παίρνεις…Και να λιώνω όταν χαμογελάς και να διαλύομαι όταν γελάς…Και να μην καταλαβαίνω όταν λες ότι σε απορρίπτω…Και ν’ αναρωτιέμαι πως σου πέρασε ποτέ απ’ το νου ότι εγώ θα μπορούσα ποτέ να σε απορρίψω…Και ν’ αναρωτιέμαι ποιος είσαι αλλά να σε δέχομαι έτσι όπως είσαι… και να αναρωτιέμαι γιατί δεν με πιστεύεις…Και να σ’ αγαπάω τόσο βαθιά που να μην μπορώ να το βάλω σε λόγια…Και να μη σ’ αφήνω να σηκωθείς απ’ το κρεβάτι όταν πρέπει να φύγεις…Και να τριγυρίζω στη πόλη και να τη νιώθω άδεια χωρίς εσένα…Και να θέλω ότι θέλεις…Και να νομίζω πως χάνομαι, αλλά να ξέρω πως πλάι σου είμαι ασφαλής…Και να σου μιλάω για ότι χειρότερο έχω μέσα μου…Και να προσπαθώ να σου δίνω ότι καλύτερο έχω μέσα μου γιατί δεν σου αξίζει τίποτα λιγότερο… Και να σου λέω την αλήθεια αν και κατά βάθος δεν θέλω… Και να προσπαθώ να είμαι ειλικρινής γιατί ξέρω πως το προτιμάς…Και να νομίζω πως όλα τέλειωσαν, κι ωστόσο να περιμένω άλλα δέκα λεπτά πριν με πετάξεις έξω απ’ ζωή σου…Και να ξεχνάω ποια είμαι…Και να κάνουμε έρωτα στις τρεις το πρωί… Και κάπως με κάποιο τρόπο να σου εκφράζω έστω και λίγο…Τον έρωτά μου για σένα. awww. Click για ανάπτυξη... princess εσύ το έγραψες αυτό; αλήθεια σου λέω έκλαψα πολύ... ίσως γιατί κάτι μου θυμίζει...................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 26 Ιουνίου 2013 Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 03:39 Ο Γιώργος Mt: #3.429 26-06-13 03:39 Ένα μάθημα έμεινε.Το'χουμε;-Το'χουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 10:11 Η Dalian έγραψε: #3.430 26-06-13 10:11 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Εγώ θέλω να κοιμάμαι πλάι σου…Να σου λέω πόσο πολύ μου αρέσει να είμαι μαζί σου…Και να μου δίνεις τα ρούχα σου…και να σου λέω πόσο πολύ μ’αρέσουν τα παπούτσια σου…Και να κρατάω το χέρι σου…Και να βγαίνουμε για φαγητό, και να μη με νοιάζει που θα τρως από το δικό μου…Και να γελάω με την παράνοια σου…και να βλέπουμε καταπληκτικές ταινίες… και να βλέπουμε απαίσιες ταινίες… και να μαλώνουμε για τη μουσική…και να σε βγάζω φωτογραφίες όταν κοιμάσαι…και να σηκώνομαι πρώτη για να σου φέρω καφέ…Και να σ’ αφήνω να μου κάνεις τράκα τσιγάρα…Και να σου λέω τι είδα στην τηλεόραση χτες το βράδυ…Και να μη γελάω με τα αστεία σου…και να σε θέλω το πρωί αλλά να σ’ αφήνω να κοιμηθείς λίγο ακόμα…Και να σου λέω πόσο μα πόσο αγαπώ τα μάτια σου, τα χείλη σου…Και να κάθομαι στις σκάλες ώσπου να γυρίσεις σπίτι εσύ…Και να τρελαίνομαι όταν αργείς…Και να ξαφνιάζομαι όταν γυρίζεις νωρίτερα…Και να ‘μαι δυστυχισμένη όταν έχω άδικο…Και να’μαι ευτυχισμένη όταν με συγχωρείς…Και να χαζεύω τις φωτογραφίες σου…Και να παρακαλάω να σ’ ήξερα μια ζωή…Και ν’ ακούω τη φωνή σου στο αφτί μου…Και να τρομάζω όταν θυμώνεις…Και να σ’ αγκαλιάζω όταν σε πιάνει αγωνία…Και να σε κρατάω σφιχτά όταν πονάς…Και να κλαψουρίζω όταν είμαι πλάι σου, και να κλαψουρίζω όταν δεν είμαι…Και να ξεπαγιάζω όταν μου παίρνεις τις κουβέρτες, και να ζεσταίνομαι όταν δεν μου τις παίρνεις…Και να λιώνω όταν χαμογελάς και να διαλύομαι όταν γελάς…Και να μην καταλαβαίνω όταν λες ότι σε απορρίπτω…Και ν’ αναρωτιέμαι πως σου πέρασε ποτέ απ’ το νου ότι εγώ θα μπορούσα ποτέ να σε απορρίψω…Και ν’ αναρωτιέμαι ποιος είσαι αλλά να σε δέχομαι έτσι όπως είσαι… και να αναρωτιέμαι γιατί δεν με πιστεύεις…Και να σ’ αγαπάω τόσο βαθιά που να μην μπορώ να το βάλω σε λόγια…Και να μη σ’ αφήνω να σηκωθείς απ’ το κρεβάτι όταν πρέπει να φύγεις…Και να τριγυρίζω στη πόλη και να τη νιώθω άδεια χωρίς εσένα…Και να θέλω ότι θέλεις…Και να νομίζω πως χάνομαι, αλλά να ξέρω πως πλάι σου είμαι ασφαλής…Και να σου μιλάω για ότι χειρότερο έχω μέσα μου…Και να προσπαθώ να σου δίνω ότι καλύτερο έχω μέσα μου γιατί δεν σου αξίζει τίποτα λιγότερο… Και να σου λέω την αλήθεια αν και κατά βάθος δεν θέλω… Και να προσπαθώ να είμαι ειλικρινής γιατί ξέρω πως το προτιμάς…Και να νομίζω πως όλα τέλειωσαν, κι ωστόσο να περιμένω άλλα δέκα λεπτά πριν με πετάξεις έξω απ’ ζωή σου…Και να ξεχνάω ποια είμαι…Και να κάνουμε έρωτα στις τρεις το πρωί… Και κάπως με κάποιο τρόπο να σου εκφράζω έστω και λίγο…Τον έρωτά μου για σένα. awww. Click για ανάπτυξη... Ωραία όλα αυτά, αλλά that boy better be a fucking saint Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 11:34 Η ~Melania~: #3.431 26-06-13 11:34 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.826 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 11:59 Ο Valder έγραψε: #3.432 26-06-13 11:59 Γραφει η αλλη "Καηκα απο τον ηλιο και ξεφλουδιζω". Της απανταω "Μην ανησυχεις,ολες οι σαυρες καποια στιγμη αλλαζουν δερμα". Με διεγραψε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 12:03 Η Imadlak έγραψε: #3.433 26-06-13 12:03 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 13:11 Η CiNeFiL έγραψε: #3.434 26-06-13 13:11 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PieMaker Δραστήριο μέλος Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 702 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 14:00 Ο PieMaker έγραψε: #3.435 26-06-13 14:00 Εισαι απαραδεκτος ρε μαλακα, ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ. Ειναι δυνατον να παιζεις επι ποσες μερες με τον "πονο" 250+ ατομων;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 16:29 Η Loreley έγραψε: #3.436 26-06-13 16:29 πωπωπωπωπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 16:41 Η _fairygirl_: #3.437 26-06-13 16:41 Η λέξη της εβδομάδας είναι μία. ΠΑΤΑΤΑΚΙΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 17:25 Η φρι έγραψε: #3.438 26-06-13 17:25 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: πωπωπωπωπω Click για ανάπτυξη... γωγώ εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.826 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 17:56 Ο Valder έγραψε: #3.439 26-06-13 17:56 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orient. Πολύ δραστήριο μέλος Η Όρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 815 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 18:44 Η Orient. έγραψε: #3.440 26-06-13 18:44 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 170 171 172 173 174 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 629 Επόμενη First Προηγούμενη 172 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 172 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Jasonmon123 charmander Joji Memetchi FroudaElpis Cupid Cookie_Monster tsakitsan1919 CiNeFiL Satan Claus aye harry akritas Nikos 7 SlimShady Scandal Libertus Kostas98 User0 uni77 fockos American Economist ShadowS Evenina Νηματολάγνος jj! gademis Βλα Μί–Κά-Ἔλ notis_19 Viedo tasgoudee books_dreams_phane edouardos element skate panagiotis G Alma Libre SuperCandy venividivici "άσχημο_όνειρο" panagiotis econ Alika Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 00:41 Η venividivici: #3.425 26-06-13 00:41 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PieMaker Δραστήριο μέλος Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 702 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 01:46 Ο PieMaker έγραψε: #3.426 26-06-13 01:46 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Το ξέρω. Click για ανάπτυξη... Πολλα ξερεις εσυ... Φυσικα και το σχολιο δεν πηγαινε σε 'σενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 03:08 Η prinCess.: #3.427 26-06-13 03:08 Εγώ θέλω να κοιμάμαι πλάι σου…Να σου λέω πόσο πολύ μου αρέσει να είμαι μαζί σου…Και να μου δίνεις τα ρούχα σου…και να σου λέω πόσο πολύ μ’αρέσουν τα παπούτσια σου…Και να κρατάω το χέρι σου…Και να βγαίνουμε για φαγητό, και να μη με νοιάζει που θα τρως από το δικό μου…Και να γελάω με την παράνοια σου…και να βλέπουμε καταπληκτικές ταινίες… και να βλέπουμε απαίσιες ταινίες… και να μαλώνουμε για τη μουσική…και να σε βγάζω φωτογραφίες όταν κοιμάσαι…και να σηκώνομαι πρώτη για να σου φέρω καφέ…Και να σ’ αφήνω να μου κάνεις τράκα τσιγάρα…Και να σου λέω τι είδα στην τηλεόραση χτες το βράδυ…Και να μη γελάω με τα αστεία σου…και να σε θέλω το πρωί αλλά να σ’ αφήνω να κοιμηθείς λίγο ακόμα…Και να σου λέω πόσο μα πόσο αγαπώ τα μάτια σου, τα χείλη σου…Και να κάθομαι στις σκάλες ώσπου να γυρίσεις σπίτι εσύ…Και να τρελαίνομαι όταν αργείς…Και να ξαφνιάζομαι όταν γυρίζεις νωρίτερα…Και να ‘μαι δυστυχισμένη όταν έχω άδικο…Και να’μαι ευτυχισμένη όταν με συγχωρείς…Και να χαζεύω τις φωτογραφίες σου…Και να παρακαλάω να σ’ ήξερα μια ζωή…Και ν’ ακούω τη φωνή σου στο αφτί μου…Και να τρομάζω όταν θυμώνεις…Και να σ’ αγκαλιάζω όταν σε πιάνει αγωνία…Και να σε κρατάω σφιχτά όταν πονάς…Και να κλαψουρίζω όταν είμαι πλάι σου, και να κλαψουρίζω όταν δεν είμαι…Και να ξεπαγιάζω όταν μου παίρνεις τις κουβέρτες, και να ζεσταίνομαι όταν δεν μου τις παίρνεις…Και να λιώνω όταν χαμογελάς και να διαλύομαι όταν γελάς…Και να μην καταλαβαίνω όταν λες ότι σε απορρίπτω…Και ν’ αναρωτιέμαι πως σου πέρασε ποτέ απ’ το νου ότι εγώ θα μπορούσα ποτέ να σε απορρίψω…Και ν’ αναρωτιέμαι ποιος είσαι αλλά να σε δέχομαι έτσι όπως είσαι… και να αναρωτιέμαι γιατί δεν με πιστεύεις…Και να σ’ αγαπάω τόσο βαθιά που να μην μπορώ να το βάλω σε λόγια…Και να μη σ’ αφήνω να σηκωθείς απ’ το κρεβάτι όταν πρέπει να φύγεις…Και να τριγυρίζω στη πόλη και να τη νιώθω άδεια χωρίς εσένα…Και να θέλω ότι θέλεις…Και να νομίζω πως χάνομαι, αλλά να ξέρω πως πλάι σου είμαι ασφαλής…Και να σου μιλάω για ότι χειρότερο έχω μέσα μου…Και να προσπαθώ να σου δίνω ότι καλύτερο έχω μέσα μου γιατί δεν σου αξίζει τίποτα λιγότερο… Και να σου λέω την αλήθεια αν και κατά βάθος δεν θέλω… Και να προσπαθώ να είμαι ειλικρινής γιατί ξέρω πως το προτιμάς…Και να νομίζω πως όλα τέλειωσαν, κι ωστόσο να περιμένω άλλα δέκα λεπτά πριν με πετάξεις έξω απ’ ζωή σου…Και να ξεχνάω ποια είμαι…Και να κάνουμε έρωτα στις τρεις το πρωί… Και κάπως με κάποιο τρόπο να σου εκφράζω έστω και λίγο…Τον έρωτά μου για σένα. awww. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαρή claire Νεοφερμένο μέλος Η μαρή claire αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 03:34 Η μαρή claire: #3.428 26-06-13 03:34 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Εγώ θέλω να κοιμάμαι πλάι σου…Να σου λέω πόσο πολύ μου αρέσει να είμαι μαζί σου…Και να μου δίνεις τα ρούχα σου…και να σου λέω πόσο πολύ μ’αρέσουν τα παπούτσια σου…Και να κρατάω το χέρι σου…Και να βγαίνουμε για φαγητό, και να μη με νοιάζει που θα τρως από το δικό μου…Και να γελάω με την παράνοια σου…και να βλέπουμε καταπληκτικές ταινίες… και να βλέπουμε απαίσιες ταινίες… και να μαλώνουμε για τη μουσική…και να σε βγάζω φωτογραφίες όταν κοιμάσαι…και να σηκώνομαι πρώτη για να σου φέρω καφέ…Και να σ’ αφήνω να μου κάνεις τράκα τσιγάρα…Και να σου λέω τι είδα στην τηλεόραση χτες το βράδυ…Και να μη γελάω με τα αστεία σου…και να σε θέλω το πρωί αλλά να σ’ αφήνω να κοιμηθείς λίγο ακόμα…Και να σου λέω πόσο μα πόσο αγαπώ τα μάτια σου, τα χείλη σου…Και να κάθομαι στις σκάλες ώσπου να γυρίσεις σπίτι εσύ…Και να τρελαίνομαι όταν αργείς…Και να ξαφνιάζομαι όταν γυρίζεις νωρίτερα…Και να ‘μαι δυστυχισμένη όταν έχω άδικο…Και να’μαι ευτυχισμένη όταν με συγχωρείς…Και να χαζεύω τις φωτογραφίες σου…Και να παρακαλάω να σ’ ήξερα μια ζωή…Και ν’ ακούω τη φωνή σου στο αφτί μου…Και να τρομάζω όταν θυμώνεις…Και να σ’ αγκαλιάζω όταν σε πιάνει αγωνία…Και να σε κρατάω σφιχτά όταν πονάς…Και να κλαψουρίζω όταν είμαι πλάι σου, και να κλαψουρίζω όταν δεν είμαι…Και να ξεπαγιάζω όταν μου παίρνεις τις κουβέρτες, και να ζεσταίνομαι όταν δεν μου τις παίρνεις…Και να λιώνω όταν χαμογελάς και να διαλύομαι όταν γελάς…Και να μην καταλαβαίνω όταν λες ότι σε απορρίπτω…Και ν’ αναρωτιέμαι πως σου πέρασε ποτέ απ’ το νου ότι εγώ θα μπορούσα ποτέ να σε απορρίψω…Και ν’ αναρωτιέμαι ποιος είσαι αλλά να σε δέχομαι έτσι όπως είσαι… και να αναρωτιέμαι γιατί δεν με πιστεύεις…Και να σ’ αγαπάω τόσο βαθιά που να μην μπορώ να το βάλω σε λόγια…Και να μη σ’ αφήνω να σηκωθείς απ’ το κρεβάτι όταν πρέπει να φύγεις…Και να τριγυρίζω στη πόλη και να τη νιώθω άδεια χωρίς εσένα…Και να θέλω ότι θέλεις…Και να νομίζω πως χάνομαι, αλλά να ξέρω πως πλάι σου είμαι ασφαλής…Και να σου μιλάω για ότι χειρότερο έχω μέσα μου…Και να προσπαθώ να σου δίνω ότι καλύτερο έχω μέσα μου γιατί δεν σου αξίζει τίποτα λιγότερο… Και να σου λέω την αλήθεια αν και κατά βάθος δεν θέλω… Και να προσπαθώ να είμαι ειλικρινής γιατί ξέρω πως το προτιμάς…Και να νομίζω πως όλα τέλειωσαν, κι ωστόσο να περιμένω άλλα δέκα λεπτά πριν με πετάξεις έξω απ’ ζωή σου…Και να ξεχνάω ποια είμαι…Και να κάνουμε έρωτα στις τρεις το πρωί… Και κάπως με κάποιο τρόπο να σου εκφράζω έστω και λίγο…Τον έρωτά μου για σένα. awww. Click για ανάπτυξη... princess εσύ το έγραψες αυτό; αλήθεια σου λέω έκλαψα πολύ... ίσως γιατί κάτι μου θυμίζει...................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 26 Ιουνίου 2013 Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 03:39 Ο Γιώργος Mt: #3.429 26-06-13 03:39 Ένα μάθημα έμεινε.Το'χουμε;-Το'χουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 10:11 Η Dalian έγραψε: #3.430 26-06-13 10:11 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Εγώ θέλω να κοιμάμαι πλάι σου…Να σου λέω πόσο πολύ μου αρέσει να είμαι μαζί σου…Και να μου δίνεις τα ρούχα σου…και να σου λέω πόσο πολύ μ’αρέσουν τα παπούτσια σου…Και να κρατάω το χέρι σου…Και να βγαίνουμε για φαγητό, και να μη με νοιάζει που θα τρως από το δικό μου…Και να γελάω με την παράνοια σου…και να βλέπουμε καταπληκτικές ταινίες… και να βλέπουμε απαίσιες ταινίες… και να μαλώνουμε για τη μουσική…και να σε βγάζω φωτογραφίες όταν κοιμάσαι…και να σηκώνομαι πρώτη για να σου φέρω καφέ…Και να σ’ αφήνω να μου κάνεις τράκα τσιγάρα…Και να σου λέω τι είδα στην τηλεόραση χτες το βράδυ…Και να μη γελάω με τα αστεία σου…και να σε θέλω το πρωί αλλά να σ’ αφήνω να κοιμηθείς λίγο ακόμα…Και να σου λέω πόσο μα πόσο αγαπώ τα μάτια σου, τα χείλη σου…Και να κάθομαι στις σκάλες ώσπου να γυρίσεις σπίτι εσύ…Και να τρελαίνομαι όταν αργείς…Και να ξαφνιάζομαι όταν γυρίζεις νωρίτερα…Και να ‘μαι δυστυχισμένη όταν έχω άδικο…Και να’μαι ευτυχισμένη όταν με συγχωρείς…Και να χαζεύω τις φωτογραφίες σου…Και να παρακαλάω να σ’ ήξερα μια ζωή…Και ν’ ακούω τη φωνή σου στο αφτί μου…Και να τρομάζω όταν θυμώνεις…Και να σ’ αγκαλιάζω όταν σε πιάνει αγωνία…Και να σε κρατάω σφιχτά όταν πονάς…Και να κλαψουρίζω όταν είμαι πλάι σου, και να κλαψουρίζω όταν δεν είμαι…Και να ξεπαγιάζω όταν μου παίρνεις τις κουβέρτες, και να ζεσταίνομαι όταν δεν μου τις παίρνεις…Και να λιώνω όταν χαμογελάς και να διαλύομαι όταν γελάς…Και να μην καταλαβαίνω όταν λες ότι σε απορρίπτω…Και ν’ αναρωτιέμαι πως σου πέρασε ποτέ απ’ το νου ότι εγώ θα μπορούσα ποτέ να σε απορρίψω…Και ν’ αναρωτιέμαι ποιος είσαι αλλά να σε δέχομαι έτσι όπως είσαι… και να αναρωτιέμαι γιατί δεν με πιστεύεις…Και να σ’ αγαπάω τόσο βαθιά που να μην μπορώ να το βάλω σε λόγια…Και να μη σ’ αφήνω να σηκωθείς απ’ το κρεβάτι όταν πρέπει να φύγεις…Και να τριγυρίζω στη πόλη και να τη νιώθω άδεια χωρίς εσένα…Και να θέλω ότι θέλεις…Και να νομίζω πως χάνομαι, αλλά να ξέρω πως πλάι σου είμαι ασφαλής…Και να σου μιλάω για ότι χειρότερο έχω μέσα μου…Και να προσπαθώ να σου δίνω ότι καλύτερο έχω μέσα μου γιατί δεν σου αξίζει τίποτα λιγότερο… Και να σου λέω την αλήθεια αν και κατά βάθος δεν θέλω… Και να προσπαθώ να είμαι ειλικρινής γιατί ξέρω πως το προτιμάς…Και να νομίζω πως όλα τέλειωσαν, κι ωστόσο να περιμένω άλλα δέκα λεπτά πριν με πετάξεις έξω απ’ ζωή σου…Και να ξεχνάω ποια είμαι…Και να κάνουμε έρωτα στις τρεις το πρωί… Και κάπως με κάποιο τρόπο να σου εκφράζω έστω και λίγο…Τον έρωτά μου για σένα. awww. Click για ανάπτυξη... Ωραία όλα αυτά, αλλά that boy better be a fucking saint Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 11:34 Η ~Melania~: #3.431 26-06-13 11:34 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.826 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 11:59 Ο Valder έγραψε: #3.432 26-06-13 11:59 Γραφει η αλλη "Καηκα απο τον ηλιο και ξεφλουδιζω". Της απανταω "Μην ανησυχεις,ολες οι σαυρες καποια στιγμη αλλαζουν δερμα". Με διεγραψε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 12:03 Η Imadlak έγραψε: #3.433 26-06-13 12:03 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 13:11 Η CiNeFiL έγραψε: #3.434 26-06-13 13:11 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PieMaker Δραστήριο μέλος Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 702 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 14:00 Ο PieMaker έγραψε: #3.435 26-06-13 14:00 Εισαι απαραδεκτος ρε μαλακα, ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ. Ειναι δυνατον να παιζεις επι ποσες μερες με τον "πονο" 250+ ατομων;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 16:29 Η Loreley έγραψε: #3.436 26-06-13 16:29 πωπωπωπωπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 16:41 Η _fairygirl_: #3.437 26-06-13 16:41 Η λέξη της εβδομάδας είναι μία. ΠΑΤΑΤΑΚΙΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 17:25 Η φρι έγραψε: #3.438 26-06-13 17:25 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: πωπωπωπωπω Click για ανάπτυξη... γωγώ εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.826 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 17:56 Ο Valder έγραψε: #3.439 26-06-13 17:56 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orient. Πολύ δραστήριο μέλος Η Όρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 815 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 18:44 Η Orient. έγραψε: #3.440 26-06-13 18:44 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 170 171 172 173 174 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 629 Επόμενη First Προηγούμενη 172 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 172 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Jasonmon123 charmander Joji Memetchi FroudaElpis Cupid Cookie_Monster tsakitsan1919 CiNeFiL Satan Claus aye harry akritas Nikos 7 SlimShady Scandal Libertus Kostas98 User0 uni77 fockos American Economist ShadowS Evenina Νηματολάγνος jj! gademis Βλα Μί–Κά-Ἔλ notis_19 Viedo tasgoudee books_dreams_phane edouardos element skate panagiotis G Alma Libre SuperCandy venividivici "άσχημο_όνειρο" panagiotis econ Alika Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
PieMaker Δραστήριο μέλος Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 702 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 01:46 Ο PieMaker έγραψε: #3.426 26-06-13 01:46 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Το ξέρω. Click για ανάπτυξη... Πολλα ξερεις εσυ... Φυσικα και το σχολιο δεν πηγαινε σε 'σενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 03:08 Η prinCess.: #3.427 26-06-13 03:08 Εγώ θέλω να κοιμάμαι πλάι σου…Να σου λέω πόσο πολύ μου αρέσει να είμαι μαζί σου…Και να μου δίνεις τα ρούχα σου…και να σου λέω πόσο πολύ μ’αρέσουν τα παπούτσια σου…Και να κρατάω το χέρι σου…Και να βγαίνουμε για φαγητό, και να μη με νοιάζει που θα τρως από το δικό μου…Και να γελάω με την παράνοια σου…και να βλέπουμε καταπληκτικές ταινίες… και να βλέπουμε απαίσιες ταινίες… και να μαλώνουμε για τη μουσική…και να σε βγάζω φωτογραφίες όταν κοιμάσαι…και να σηκώνομαι πρώτη για να σου φέρω καφέ…Και να σ’ αφήνω να μου κάνεις τράκα τσιγάρα…Και να σου λέω τι είδα στην τηλεόραση χτες το βράδυ…Και να μη γελάω με τα αστεία σου…και να σε θέλω το πρωί αλλά να σ’ αφήνω να κοιμηθείς λίγο ακόμα…Και να σου λέω πόσο μα πόσο αγαπώ τα μάτια σου, τα χείλη σου…Και να κάθομαι στις σκάλες ώσπου να γυρίσεις σπίτι εσύ…Και να τρελαίνομαι όταν αργείς…Και να ξαφνιάζομαι όταν γυρίζεις νωρίτερα…Και να ‘μαι δυστυχισμένη όταν έχω άδικο…Και να’μαι ευτυχισμένη όταν με συγχωρείς…Και να χαζεύω τις φωτογραφίες σου…Και να παρακαλάω να σ’ ήξερα μια ζωή…Και ν’ ακούω τη φωνή σου στο αφτί μου…Και να τρομάζω όταν θυμώνεις…Και να σ’ αγκαλιάζω όταν σε πιάνει αγωνία…Και να σε κρατάω σφιχτά όταν πονάς…Και να κλαψουρίζω όταν είμαι πλάι σου, και να κλαψουρίζω όταν δεν είμαι…Και να ξεπαγιάζω όταν μου παίρνεις τις κουβέρτες, και να ζεσταίνομαι όταν δεν μου τις παίρνεις…Και να λιώνω όταν χαμογελάς και να διαλύομαι όταν γελάς…Και να μην καταλαβαίνω όταν λες ότι σε απορρίπτω…Και ν’ αναρωτιέμαι πως σου πέρασε ποτέ απ’ το νου ότι εγώ θα μπορούσα ποτέ να σε απορρίψω…Και ν’ αναρωτιέμαι ποιος είσαι αλλά να σε δέχομαι έτσι όπως είσαι… και να αναρωτιέμαι γιατί δεν με πιστεύεις…Και να σ’ αγαπάω τόσο βαθιά που να μην μπορώ να το βάλω σε λόγια…Και να μη σ’ αφήνω να σηκωθείς απ’ το κρεβάτι όταν πρέπει να φύγεις…Και να τριγυρίζω στη πόλη και να τη νιώθω άδεια χωρίς εσένα…Και να θέλω ότι θέλεις…Και να νομίζω πως χάνομαι, αλλά να ξέρω πως πλάι σου είμαι ασφαλής…Και να σου μιλάω για ότι χειρότερο έχω μέσα μου…Και να προσπαθώ να σου δίνω ότι καλύτερο έχω μέσα μου γιατί δεν σου αξίζει τίποτα λιγότερο… Και να σου λέω την αλήθεια αν και κατά βάθος δεν θέλω… Και να προσπαθώ να είμαι ειλικρινής γιατί ξέρω πως το προτιμάς…Και να νομίζω πως όλα τέλειωσαν, κι ωστόσο να περιμένω άλλα δέκα λεπτά πριν με πετάξεις έξω απ’ ζωή σου…Και να ξεχνάω ποια είμαι…Και να κάνουμε έρωτα στις τρεις το πρωί… Και κάπως με κάποιο τρόπο να σου εκφράζω έστω και λίγο…Τον έρωτά μου για σένα. awww. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαρή claire Νεοφερμένο μέλος Η μαρή claire αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 03:34 Η μαρή claire: #3.428 26-06-13 03:34 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Εγώ θέλω να κοιμάμαι πλάι σου…Να σου λέω πόσο πολύ μου αρέσει να είμαι μαζί σου…Και να μου δίνεις τα ρούχα σου…και να σου λέω πόσο πολύ μ’αρέσουν τα παπούτσια σου…Και να κρατάω το χέρι σου…Και να βγαίνουμε για φαγητό, και να μη με νοιάζει που θα τρως από το δικό μου…Και να γελάω με την παράνοια σου…και να βλέπουμε καταπληκτικές ταινίες… και να βλέπουμε απαίσιες ταινίες… και να μαλώνουμε για τη μουσική…και να σε βγάζω φωτογραφίες όταν κοιμάσαι…και να σηκώνομαι πρώτη για να σου φέρω καφέ…Και να σ’ αφήνω να μου κάνεις τράκα τσιγάρα…Και να σου λέω τι είδα στην τηλεόραση χτες το βράδυ…Και να μη γελάω με τα αστεία σου…και να σε θέλω το πρωί αλλά να σ’ αφήνω να κοιμηθείς λίγο ακόμα…Και να σου λέω πόσο μα πόσο αγαπώ τα μάτια σου, τα χείλη σου…Και να κάθομαι στις σκάλες ώσπου να γυρίσεις σπίτι εσύ…Και να τρελαίνομαι όταν αργείς…Και να ξαφνιάζομαι όταν γυρίζεις νωρίτερα…Και να ‘μαι δυστυχισμένη όταν έχω άδικο…Και να’μαι ευτυχισμένη όταν με συγχωρείς…Και να χαζεύω τις φωτογραφίες σου…Και να παρακαλάω να σ’ ήξερα μια ζωή…Και ν’ ακούω τη φωνή σου στο αφτί μου…Και να τρομάζω όταν θυμώνεις…Και να σ’ αγκαλιάζω όταν σε πιάνει αγωνία…Και να σε κρατάω σφιχτά όταν πονάς…Και να κλαψουρίζω όταν είμαι πλάι σου, και να κλαψουρίζω όταν δεν είμαι…Και να ξεπαγιάζω όταν μου παίρνεις τις κουβέρτες, και να ζεσταίνομαι όταν δεν μου τις παίρνεις…Και να λιώνω όταν χαμογελάς και να διαλύομαι όταν γελάς…Και να μην καταλαβαίνω όταν λες ότι σε απορρίπτω…Και ν’ αναρωτιέμαι πως σου πέρασε ποτέ απ’ το νου ότι εγώ θα μπορούσα ποτέ να σε απορρίψω…Και ν’ αναρωτιέμαι ποιος είσαι αλλά να σε δέχομαι έτσι όπως είσαι… και να αναρωτιέμαι γιατί δεν με πιστεύεις…Και να σ’ αγαπάω τόσο βαθιά που να μην μπορώ να το βάλω σε λόγια…Και να μη σ’ αφήνω να σηκωθείς απ’ το κρεβάτι όταν πρέπει να φύγεις…Και να τριγυρίζω στη πόλη και να τη νιώθω άδεια χωρίς εσένα…Και να θέλω ότι θέλεις…Και να νομίζω πως χάνομαι, αλλά να ξέρω πως πλάι σου είμαι ασφαλής…Και να σου μιλάω για ότι χειρότερο έχω μέσα μου…Και να προσπαθώ να σου δίνω ότι καλύτερο έχω μέσα μου γιατί δεν σου αξίζει τίποτα λιγότερο… Και να σου λέω την αλήθεια αν και κατά βάθος δεν θέλω… Και να προσπαθώ να είμαι ειλικρινής γιατί ξέρω πως το προτιμάς…Και να νομίζω πως όλα τέλειωσαν, κι ωστόσο να περιμένω άλλα δέκα λεπτά πριν με πετάξεις έξω απ’ ζωή σου…Και να ξεχνάω ποια είμαι…Και να κάνουμε έρωτα στις τρεις το πρωί… Και κάπως με κάποιο τρόπο να σου εκφράζω έστω και λίγο…Τον έρωτά μου για σένα. awww. Click για ανάπτυξη... princess εσύ το έγραψες αυτό; αλήθεια σου λέω έκλαψα πολύ... ίσως γιατί κάτι μου θυμίζει...................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 26 Ιουνίου 2013 Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 03:39 Ο Γιώργος Mt: #3.429 26-06-13 03:39 Ένα μάθημα έμεινε.Το'χουμε;-Το'χουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 10:11 Η Dalian έγραψε: #3.430 26-06-13 10:11 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Εγώ θέλω να κοιμάμαι πλάι σου…Να σου λέω πόσο πολύ μου αρέσει να είμαι μαζί σου…Και να μου δίνεις τα ρούχα σου…και να σου λέω πόσο πολύ μ’αρέσουν τα παπούτσια σου…Και να κρατάω το χέρι σου…Και να βγαίνουμε για φαγητό, και να μη με νοιάζει που θα τρως από το δικό μου…Και να γελάω με την παράνοια σου…και να βλέπουμε καταπληκτικές ταινίες… και να βλέπουμε απαίσιες ταινίες… και να μαλώνουμε για τη μουσική…και να σε βγάζω φωτογραφίες όταν κοιμάσαι…και να σηκώνομαι πρώτη για να σου φέρω καφέ…Και να σ’ αφήνω να μου κάνεις τράκα τσιγάρα…Και να σου λέω τι είδα στην τηλεόραση χτες το βράδυ…Και να μη γελάω με τα αστεία σου…και να σε θέλω το πρωί αλλά να σ’ αφήνω να κοιμηθείς λίγο ακόμα…Και να σου λέω πόσο μα πόσο αγαπώ τα μάτια σου, τα χείλη σου…Και να κάθομαι στις σκάλες ώσπου να γυρίσεις σπίτι εσύ…Και να τρελαίνομαι όταν αργείς…Και να ξαφνιάζομαι όταν γυρίζεις νωρίτερα…Και να ‘μαι δυστυχισμένη όταν έχω άδικο…Και να’μαι ευτυχισμένη όταν με συγχωρείς…Και να χαζεύω τις φωτογραφίες σου…Και να παρακαλάω να σ’ ήξερα μια ζωή…Και ν’ ακούω τη φωνή σου στο αφτί μου…Και να τρομάζω όταν θυμώνεις…Και να σ’ αγκαλιάζω όταν σε πιάνει αγωνία…Και να σε κρατάω σφιχτά όταν πονάς…Και να κλαψουρίζω όταν είμαι πλάι σου, και να κλαψουρίζω όταν δεν είμαι…Και να ξεπαγιάζω όταν μου παίρνεις τις κουβέρτες, και να ζεσταίνομαι όταν δεν μου τις παίρνεις…Και να λιώνω όταν χαμογελάς και να διαλύομαι όταν γελάς…Και να μην καταλαβαίνω όταν λες ότι σε απορρίπτω…Και ν’ αναρωτιέμαι πως σου πέρασε ποτέ απ’ το νου ότι εγώ θα μπορούσα ποτέ να σε απορρίψω…Και ν’ αναρωτιέμαι ποιος είσαι αλλά να σε δέχομαι έτσι όπως είσαι… και να αναρωτιέμαι γιατί δεν με πιστεύεις…Και να σ’ αγαπάω τόσο βαθιά που να μην μπορώ να το βάλω σε λόγια…Και να μη σ’ αφήνω να σηκωθείς απ’ το κρεβάτι όταν πρέπει να φύγεις…Και να τριγυρίζω στη πόλη και να τη νιώθω άδεια χωρίς εσένα…Και να θέλω ότι θέλεις…Και να νομίζω πως χάνομαι, αλλά να ξέρω πως πλάι σου είμαι ασφαλής…Και να σου μιλάω για ότι χειρότερο έχω μέσα μου…Και να προσπαθώ να σου δίνω ότι καλύτερο έχω μέσα μου γιατί δεν σου αξίζει τίποτα λιγότερο… Και να σου λέω την αλήθεια αν και κατά βάθος δεν θέλω… Και να προσπαθώ να είμαι ειλικρινής γιατί ξέρω πως το προτιμάς…Και να νομίζω πως όλα τέλειωσαν, κι ωστόσο να περιμένω άλλα δέκα λεπτά πριν με πετάξεις έξω απ’ ζωή σου…Και να ξεχνάω ποια είμαι…Και να κάνουμε έρωτα στις τρεις το πρωί… Και κάπως με κάποιο τρόπο να σου εκφράζω έστω και λίγο…Τον έρωτά μου για σένα. awww. Click για ανάπτυξη... Ωραία όλα αυτά, αλλά that boy better be a fucking saint Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 11:34 Η ~Melania~: #3.431 26-06-13 11:34 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.826 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 11:59 Ο Valder έγραψε: #3.432 26-06-13 11:59 Γραφει η αλλη "Καηκα απο τον ηλιο και ξεφλουδιζω". Της απανταω "Μην ανησυχεις,ολες οι σαυρες καποια στιγμη αλλαζουν δερμα". Με διεγραψε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 12:03 Η Imadlak έγραψε: #3.433 26-06-13 12:03 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 13:11 Η CiNeFiL έγραψε: #3.434 26-06-13 13:11 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PieMaker Δραστήριο μέλος Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 702 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 14:00 Ο PieMaker έγραψε: #3.435 26-06-13 14:00 Εισαι απαραδεκτος ρε μαλακα, ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ. Ειναι δυνατον να παιζεις επι ποσες μερες με τον "πονο" 250+ ατομων;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 16:29 Η Loreley έγραψε: #3.436 26-06-13 16:29 πωπωπωπωπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 16:41 Η _fairygirl_: #3.437 26-06-13 16:41 Η λέξη της εβδομάδας είναι μία. ΠΑΤΑΤΑΚΙΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 17:25 Η φρι έγραψε: #3.438 26-06-13 17:25 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: πωπωπωπωπω Click για ανάπτυξη... γωγώ εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.826 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 17:56 Ο Valder έγραψε: #3.439 26-06-13 17:56 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orient. Πολύ δραστήριο μέλος Η Όρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 815 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 18:44 Η Orient. έγραψε: #3.440 26-06-13 18:44 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 170 171 172 173 174 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 629 Επόμενη First Προηγούμενη 172 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 172 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Jasonmon123 charmander Joji Memetchi FroudaElpis Cupid Cookie_Monster tsakitsan1919 CiNeFiL Satan Claus aye harry akritas Nikos 7 SlimShady Scandal Libertus Kostas98 User0 uni77 fockos American Economist ShadowS Evenina Νηματολάγνος jj! gademis Βλα Μί–Κά-Ἔλ notis_19 Viedo tasgoudee books_dreams_phane edouardos element skate panagiotis G Alma Libre SuperCandy venividivici "άσχημο_όνειρο" panagiotis econ Alika Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Το ξέρω. Click για ανάπτυξη... Πολλα ξερεις εσυ... Φυσικα και το σχολιο δεν πηγαινε σε 'σενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 03:08 Η prinCess.: #3.427 26-06-13 03:08 Εγώ θέλω να κοιμάμαι πλάι σου…Να σου λέω πόσο πολύ μου αρέσει να είμαι μαζί σου…Και να μου δίνεις τα ρούχα σου…και να σου λέω πόσο πολύ μ’αρέσουν τα παπούτσια σου…Και να κρατάω το χέρι σου…Και να βγαίνουμε για φαγητό, και να μη με νοιάζει που θα τρως από το δικό μου…Και να γελάω με την παράνοια σου…και να βλέπουμε καταπληκτικές ταινίες… και να βλέπουμε απαίσιες ταινίες… και να μαλώνουμε για τη μουσική…και να σε βγάζω φωτογραφίες όταν κοιμάσαι…και να σηκώνομαι πρώτη για να σου φέρω καφέ…Και να σ’ αφήνω να μου κάνεις τράκα τσιγάρα…Και να σου λέω τι είδα στην τηλεόραση χτες το βράδυ…Και να μη γελάω με τα αστεία σου…και να σε θέλω το πρωί αλλά να σ’ αφήνω να κοιμηθείς λίγο ακόμα…Και να σου λέω πόσο μα πόσο αγαπώ τα μάτια σου, τα χείλη σου…Και να κάθομαι στις σκάλες ώσπου να γυρίσεις σπίτι εσύ…Και να τρελαίνομαι όταν αργείς…Και να ξαφνιάζομαι όταν γυρίζεις νωρίτερα…Και να ‘μαι δυστυχισμένη όταν έχω άδικο…Και να’μαι ευτυχισμένη όταν με συγχωρείς…Και να χαζεύω τις φωτογραφίες σου…Και να παρακαλάω να σ’ ήξερα μια ζωή…Και ν’ ακούω τη φωνή σου στο αφτί μου…Και να τρομάζω όταν θυμώνεις…Και να σ’ αγκαλιάζω όταν σε πιάνει αγωνία…Και να σε κρατάω σφιχτά όταν πονάς…Και να κλαψουρίζω όταν είμαι πλάι σου, και να κλαψουρίζω όταν δεν είμαι…Και να ξεπαγιάζω όταν μου παίρνεις τις κουβέρτες, και να ζεσταίνομαι όταν δεν μου τις παίρνεις…Και να λιώνω όταν χαμογελάς και να διαλύομαι όταν γελάς…Και να μην καταλαβαίνω όταν λες ότι σε απορρίπτω…Και ν’ αναρωτιέμαι πως σου πέρασε ποτέ απ’ το νου ότι εγώ θα μπορούσα ποτέ να σε απορρίψω…Και ν’ αναρωτιέμαι ποιος είσαι αλλά να σε δέχομαι έτσι όπως είσαι… και να αναρωτιέμαι γιατί δεν με πιστεύεις…Και να σ’ αγαπάω τόσο βαθιά που να μην μπορώ να το βάλω σε λόγια…Και να μη σ’ αφήνω να σηκωθείς απ’ το κρεβάτι όταν πρέπει να φύγεις…Και να τριγυρίζω στη πόλη και να τη νιώθω άδεια χωρίς εσένα…Και να θέλω ότι θέλεις…Και να νομίζω πως χάνομαι, αλλά να ξέρω πως πλάι σου είμαι ασφαλής…Και να σου μιλάω για ότι χειρότερο έχω μέσα μου…Και να προσπαθώ να σου δίνω ότι καλύτερο έχω μέσα μου γιατί δεν σου αξίζει τίποτα λιγότερο… Και να σου λέω την αλήθεια αν και κατά βάθος δεν θέλω… Και να προσπαθώ να είμαι ειλικρινής γιατί ξέρω πως το προτιμάς…Και να νομίζω πως όλα τέλειωσαν, κι ωστόσο να περιμένω άλλα δέκα λεπτά πριν με πετάξεις έξω απ’ ζωή σου…Και να ξεχνάω ποια είμαι…Και να κάνουμε έρωτα στις τρεις το πρωί… Και κάπως με κάποιο τρόπο να σου εκφράζω έστω και λίγο…Τον έρωτά μου για σένα. awww. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαρή claire Νεοφερμένο μέλος Η μαρή claire αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 03:34 Η μαρή claire: #3.428 26-06-13 03:34 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Εγώ θέλω να κοιμάμαι πλάι σου…Να σου λέω πόσο πολύ μου αρέσει να είμαι μαζί σου…Και να μου δίνεις τα ρούχα σου…και να σου λέω πόσο πολύ μ’αρέσουν τα παπούτσια σου…Και να κρατάω το χέρι σου…Και να βγαίνουμε για φαγητό, και να μη με νοιάζει που θα τρως από το δικό μου…Και να γελάω με την παράνοια σου…και να βλέπουμε καταπληκτικές ταινίες… και να βλέπουμε απαίσιες ταινίες… και να μαλώνουμε για τη μουσική…και να σε βγάζω φωτογραφίες όταν κοιμάσαι…και να σηκώνομαι πρώτη για να σου φέρω καφέ…Και να σ’ αφήνω να μου κάνεις τράκα τσιγάρα…Και να σου λέω τι είδα στην τηλεόραση χτες το βράδυ…Και να μη γελάω με τα αστεία σου…και να σε θέλω το πρωί αλλά να σ’ αφήνω να κοιμηθείς λίγο ακόμα…Και να σου λέω πόσο μα πόσο αγαπώ τα μάτια σου, τα χείλη σου…Και να κάθομαι στις σκάλες ώσπου να γυρίσεις σπίτι εσύ…Και να τρελαίνομαι όταν αργείς…Και να ξαφνιάζομαι όταν γυρίζεις νωρίτερα…Και να ‘μαι δυστυχισμένη όταν έχω άδικο…Και να’μαι ευτυχισμένη όταν με συγχωρείς…Και να χαζεύω τις φωτογραφίες σου…Και να παρακαλάω να σ’ ήξερα μια ζωή…Και ν’ ακούω τη φωνή σου στο αφτί μου…Και να τρομάζω όταν θυμώνεις…Και να σ’ αγκαλιάζω όταν σε πιάνει αγωνία…Και να σε κρατάω σφιχτά όταν πονάς…Και να κλαψουρίζω όταν είμαι πλάι σου, και να κλαψουρίζω όταν δεν είμαι…Και να ξεπαγιάζω όταν μου παίρνεις τις κουβέρτες, και να ζεσταίνομαι όταν δεν μου τις παίρνεις…Και να λιώνω όταν χαμογελάς και να διαλύομαι όταν γελάς…Και να μην καταλαβαίνω όταν λες ότι σε απορρίπτω…Και ν’ αναρωτιέμαι πως σου πέρασε ποτέ απ’ το νου ότι εγώ θα μπορούσα ποτέ να σε απορρίψω…Και ν’ αναρωτιέμαι ποιος είσαι αλλά να σε δέχομαι έτσι όπως είσαι… και να αναρωτιέμαι γιατί δεν με πιστεύεις…Και να σ’ αγαπάω τόσο βαθιά που να μην μπορώ να το βάλω σε λόγια…Και να μη σ’ αφήνω να σηκωθείς απ’ το κρεβάτι όταν πρέπει να φύγεις…Και να τριγυρίζω στη πόλη και να τη νιώθω άδεια χωρίς εσένα…Και να θέλω ότι θέλεις…Και να νομίζω πως χάνομαι, αλλά να ξέρω πως πλάι σου είμαι ασφαλής…Και να σου μιλάω για ότι χειρότερο έχω μέσα μου…Και να προσπαθώ να σου δίνω ότι καλύτερο έχω μέσα μου γιατί δεν σου αξίζει τίποτα λιγότερο… Και να σου λέω την αλήθεια αν και κατά βάθος δεν θέλω… Και να προσπαθώ να είμαι ειλικρινής γιατί ξέρω πως το προτιμάς…Και να νομίζω πως όλα τέλειωσαν, κι ωστόσο να περιμένω άλλα δέκα λεπτά πριν με πετάξεις έξω απ’ ζωή σου…Και να ξεχνάω ποια είμαι…Και να κάνουμε έρωτα στις τρεις το πρωί… Και κάπως με κάποιο τρόπο να σου εκφράζω έστω και λίγο…Τον έρωτά μου για σένα. awww. Click για ανάπτυξη... princess εσύ το έγραψες αυτό; αλήθεια σου λέω έκλαψα πολύ... ίσως γιατί κάτι μου θυμίζει...................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 26 Ιουνίου 2013 Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 03:39 Ο Γιώργος Mt: #3.429 26-06-13 03:39 Ένα μάθημα έμεινε.Το'χουμε;-Το'χουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 10:11 Η Dalian έγραψε: #3.430 26-06-13 10:11 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Εγώ θέλω να κοιμάμαι πλάι σου…Να σου λέω πόσο πολύ μου αρέσει να είμαι μαζί σου…Και να μου δίνεις τα ρούχα σου…και να σου λέω πόσο πολύ μ’αρέσουν τα παπούτσια σου…Και να κρατάω το χέρι σου…Και να βγαίνουμε για φαγητό, και να μη με νοιάζει που θα τρως από το δικό μου…Και να γελάω με την παράνοια σου…και να βλέπουμε καταπληκτικές ταινίες… και να βλέπουμε απαίσιες ταινίες… και να μαλώνουμε για τη μουσική…και να σε βγάζω φωτογραφίες όταν κοιμάσαι…και να σηκώνομαι πρώτη για να σου φέρω καφέ…Και να σ’ αφήνω να μου κάνεις τράκα τσιγάρα…Και να σου λέω τι είδα στην τηλεόραση χτες το βράδυ…Και να μη γελάω με τα αστεία σου…και να σε θέλω το πρωί αλλά να σ’ αφήνω να κοιμηθείς λίγο ακόμα…Και να σου λέω πόσο μα πόσο αγαπώ τα μάτια σου, τα χείλη σου…Και να κάθομαι στις σκάλες ώσπου να γυρίσεις σπίτι εσύ…Και να τρελαίνομαι όταν αργείς…Και να ξαφνιάζομαι όταν γυρίζεις νωρίτερα…Και να ‘μαι δυστυχισμένη όταν έχω άδικο…Και να’μαι ευτυχισμένη όταν με συγχωρείς…Και να χαζεύω τις φωτογραφίες σου…Και να παρακαλάω να σ’ ήξερα μια ζωή…Και ν’ ακούω τη φωνή σου στο αφτί μου…Και να τρομάζω όταν θυμώνεις…Και να σ’ αγκαλιάζω όταν σε πιάνει αγωνία…Και να σε κρατάω σφιχτά όταν πονάς…Και να κλαψουρίζω όταν είμαι πλάι σου, και να κλαψουρίζω όταν δεν είμαι…Και να ξεπαγιάζω όταν μου παίρνεις τις κουβέρτες, και να ζεσταίνομαι όταν δεν μου τις παίρνεις…Και να λιώνω όταν χαμογελάς και να διαλύομαι όταν γελάς…Και να μην καταλαβαίνω όταν λες ότι σε απορρίπτω…Και ν’ αναρωτιέμαι πως σου πέρασε ποτέ απ’ το νου ότι εγώ θα μπορούσα ποτέ να σε απορρίψω…Και ν’ αναρωτιέμαι ποιος είσαι αλλά να σε δέχομαι έτσι όπως είσαι… και να αναρωτιέμαι γιατί δεν με πιστεύεις…Και να σ’ αγαπάω τόσο βαθιά που να μην μπορώ να το βάλω σε λόγια…Και να μη σ’ αφήνω να σηκωθείς απ’ το κρεβάτι όταν πρέπει να φύγεις…Και να τριγυρίζω στη πόλη και να τη νιώθω άδεια χωρίς εσένα…Και να θέλω ότι θέλεις…Και να νομίζω πως χάνομαι, αλλά να ξέρω πως πλάι σου είμαι ασφαλής…Και να σου μιλάω για ότι χειρότερο έχω μέσα μου…Και να προσπαθώ να σου δίνω ότι καλύτερο έχω μέσα μου γιατί δεν σου αξίζει τίποτα λιγότερο… Και να σου λέω την αλήθεια αν και κατά βάθος δεν θέλω… Και να προσπαθώ να είμαι ειλικρινής γιατί ξέρω πως το προτιμάς…Και να νομίζω πως όλα τέλειωσαν, κι ωστόσο να περιμένω άλλα δέκα λεπτά πριν με πετάξεις έξω απ’ ζωή σου…Και να ξεχνάω ποια είμαι…Και να κάνουμε έρωτα στις τρεις το πρωί… Και κάπως με κάποιο τρόπο να σου εκφράζω έστω και λίγο…Τον έρωτά μου για σένα. awww. Click για ανάπτυξη... Ωραία όλα αυτά, αλλά that boy better be a fucking saint Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 11:34 Η ~Melania~: #3.431 26-06-13 11:34 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.826 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 11:59 Ο Valder έγραψε: #3.432 26-06-13 11:59 Γραφει η αλλη "Καηκα απο τον ηλιο και ξεφλουδιζω". Της απανταω "Μην ανησυχεις,ολες οι σαυρες καποια στιγμη αλλαζουν δερμα". Με διεγραψε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 12:03 Η Imadlak έγραψε: #3.433 26-06-13 12:03 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 13:11 Η CiNeFiL έγραψε: #3.434 26-06-13 13:11 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PieMaker Δραστήριο μέλος Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 702 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 14:00 Ο PieMaker έγραψε: #3.435 26-06-13 14:00 Εισαι απαραδεκτος ρε μαλακα, ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ. Ειναι δυνατον να παιζεις επι ποσες μερες με τον "πονο" 250+ ατομων;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 16:29 Η Loreley έγραψε: #3.436 26-06-13 16:29 πωπωπωπωπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 16:41 Η _fairygirl_: #3.437 26-06-13 16:41 Η λέξη της εβδομάδας είναι μία. ΠΑΤΑΤΑΚΙΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 17:25 Η φρι έγραψε: #3.438 26-06-13 17:25 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: πωπωπωπωπω Click για ανάπτυξη... γωγώ εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.826 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 17:56 Ο Valder έγραψε: #3.439 26-06-13 17:56 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orient. Πολύ δραστήριο μέλος Η Όρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 815 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 18:44 Η Orient. έγραψε: #3.440 26-06-13 18:44 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 170 171 172 173 174 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 629 Επόμενη First Προηγούμενη 172 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 172 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Jasonmon123 charmander Joji Memetchi FroudaElpis Cupid Cookie_Monster tsakitsan1919 CiNeFiL Satan Claus aye harry akritas Nikos 7 SlimShady Scandal Libertus Kostas98 User0 uni77 fockos American Economist ShadowS Evenina Νηματολάγνος jj! gademis Βλα Μί–Κά-Ἔλ notis_19 Viedo tasgoudee books_dreams_phane edouardos element skate panagiotis G Alma Libre SuperCandy venividivici "άσχημο_όνειρο" panagiotis econ Alika Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ θέλω να κοιμάμαι πλάι σου…Να σου λέω πόσο πολύ μου αρέσει να είμαι μαζί σου…Και να μου δίνεις τα ρούχα σου…και να σου λέω πόσο πολύ μ’αρέσουν τα παπούτσια σου…Και να κρατάω το χέρι σου…Και να βγαίνουμε για φαγητό, και να μη με νοιάζει που θα τρως από το δικό μου…Και να γελάω με την παράνοια σου…και να βλέπουμε καταπληκτικές ταινίες… και να βλέπουμε απαίσιες ταινίες… και να μαλώνουμε για τη μουσική…και να σε βγάζω φωτογραφίες όταν κοιμάσαι…και να σηκώνομαι πρώτη για να σου φέρω καφέ…Και να σ’ αφήνω να μου κάνεις τράκα τσιγάρα…Και να σου λέω τι είδα στην τηλεόραση χτες το βράδυ…Και να μη γελάω με τα αστεία σου…και να σε θέλω το πρωί αλλά να σ’ αφήνω να κοιμηθείς λίγο ακόμα…Και να σου λέω πόσο μα πόσο αγαπώ τα μάτια σου, τα χείλη σου…Και να κάθομαι στις σκάλες ώσπου να γυρίσεις σπίτι εσύ…Και να τρελαίνομαι όταν αργείς…Και να ξαφνιάζομαι όταν γυρίζεις νωρίτερα…Και να ‘μαι δυστυχισμένη όταν έχω άδικο…Και να’μαι ευτυχισμένη όταν με συγχωρείς…Και να χαζεύω τις φωτογραφίες σου…Και να παρακαλάω να σ’ ήξερα μια ζωή…Και ν’ ακούω τη φωνή σου στο αφτί μου…Και να τρομάζω όταν θυμώνεις…Και να σ’ αγκαλιάζω όταν σε πιάνει αγωνία…Και να σε κρατάω σφιχτά όταν πονάς…Και να κλαψουρίζω όταν είμαι πλάι σου, και να κλαψουρίζω όταν δεν είμαι…Και να ξεπαγιάζω όταν μου παίρνεις τις κουβέρτες, και να ζεσταίνομαι όταν δεν μου τις παίρνεις…Και να λιώνω όταν χαμογελάς και να διαλύομαι όταν γελάς…Και να μην καταλαβαίνω όταν λες ότι σε απορρίπτω…Και ν’ αναρωτιέμαι πως σου πέρασε ποτέ απ’ το νου ότι εγώ θα μπορούσα ποτέ να σε απορρίψω…Και ν’ αναρωτιέμαι ποιος είσαι αλλά να σε δέχομαι έτσι όπως είσαι… και να αναρωτιέμαι γιατί δεν με πιστεύεις…Και να σ’ αγαπάω τόσο βαθιά που να μην μπορώ να το βάλω σε λόγια…Και να μη σ’ αφήνω να σηκωθείς απ’ το κρεβάτι όταν πρέπει να φύγεις…Και να τριγυρίζω στη πόλη και να τη νιώθω άδεια χωρίς εσένα…Και να θέλω ότι θέλεις…Και να νομίζω πως χάνομαι, αλλά να ξέρω πως πλάι σου είμαι ασφαλής…Και να σου μιλάω για ότι χειρότερο έχω μέσα μου…Και να προσπαθώ να σου δίνω ότι καλύτερο έχω μέσα μου γιατί δεν σου αξίζει τίποτα λιγότερο… Και να σου λέω την αλήθεια αν και κατά βάθος δεν θέλω… Και να προσπαθώ να είμαι ειλικρινής γιατί ξέρω πως το προτιμάς…Και να νομίζω πως όλα τέλειωσαν, κι ωστόσο να περιμένω άλλα δέκα λεπτά πριν με πετάξεις έξω απ’ ζωή σου…Και να ξεχνάω ποια είμαι…Και να κάνουμε έρωτα στις τρεις το πρωί… Και κάπως με κάποιο τρόπο να σου εκφράζω έστω και λίγο…Τον έρωτά μου για σένα. awww. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαρή claire Νεοφερμένο μέλος Η μαρή claire αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 03:34 Η μαρή claire: #3.428 26-06-13 03:34 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Εγώ θέλω να κοιμάμαι πλάι σου…Να σου λέω πόσο πολύ μου αρέσει να είμαι μαζί σου…Και να μου δίνεις τα ρούχα σου…και να σου λέω πόσο πολύ μ’αρέσουν τα παπούτσια σου…Και να κρατάω το χέρι σου…Και να βγαίνουμε για φαγητό, και να μη με νοιάζει που θα τρως από το δικό μου…Και να γελάω με την παράνοια σου…και να βλέπουμε καταπληκτικές ταινίες… και να βλέπουμε απαίσιες ταινίες… και να μαλώνουμε για τη μουσική…και να σε βγάζω φωτογραφίες όταν κοιμάσαι…και να σηκώνομαι πρώτη για να σου φέρω καφέ…Και να σ’ αφήνω να μου κάνεις τράκα τσιγάρα…Και να σου λέω τι είδα στην τηλεόραση χτες το βράδυ…Και να μη γελάω με τα αστεία σου…και να σε θέλω το πρωί αλλά να σ’ αφήνω να κοιμηθείς λίγο ακόμα…Και να σου λέω πόσο μα πόσο αγαπώ τα μάτια σου, τα χείλη σου…Και να κάθομαι στις σκάλες ώσπου να γυρίσεις σπίτι εσύ…Και να τρελαίνομαι όταν αργείς…Και να ξαφνιάζομαι όταν γυρίζεις νωρίτερα…Και να ‘μαι δυστυχισμένη όταν έχω άδικο…Και να’μαι ευτυχισμένη όταν με συγχωρείς…Και να χαζεύω τις φωτογραφίες σου…Και να παρακαλάω να σ’ ήξερα μια ζωή…Και ν’ ακούω τη φωνή σου στο αφτί μου…Και να τρομάζω όταν θυμώνεις…Και να σ’ αγκαλιάζω όταν σε πιάνει αγωνία…Και να σε κρατάω σφιχτά όταν πονάς…Και να κλαψουρίζω όταν είμαι πλάι σου, και να κλαψουρίζω όταν δεν είμαι…Και να ξεπαγιάζω όταν μου παίρνεις τις κουβέρτες, και να ζεσταίνομαι όταν δεν μου τις παίρνεις…Και να λιώνω όταν χαμογελάς και να διαλύομαι όταν γελάς…Και να μην καταλαβαίνω όταν λες ότι σε απορρίπτω…Και ν’ αναρωτιέμαι πως σου πέρασε ποτέ απ’ το νου ότι εγώ θα μπορούσα ποτέ να σε απορρίψω…Και ν’ αναρωτιέμαι ποιος είσαι αλλά να σε δέχομαι έτσι όπως είσαι… και να αναρωτιέμαι γιατί δεν με πιστεύεις…Και να σ’ αγαπάω τόσο βαθιά που να μην μπορώ να το βάλω σε λόγια…Και να μη σ’ αφήνω να σηκωθείς απ’ το κρεβάτι όταν πρέπει να φύγεις…Και να τριγυρίζω στη πόλη και να τη νιώθω άδεια χωρίς εσένα…Και να θέλω ότι θέλεις…Και να νομίζω πως χάνομαι, αλλά να ξέρω πως πλάι σου είμαι ασφαλής…Και να σου μιλάω για ότι χειρότερο έχω μέσα μου…Και να προσπαθώ να σου δίνω ότι καλύτερο έχω μέσα μου γιατί δεν σου αξίζει τίποτα λιγότερο… Και να σου λέω την αλήθεια αν και κατά βάθος δεν θέλω… Και να προσπαθώ να είμαι ειλικρινής γιατί ξέρω πως το προτιμάς…Και να νομίζω πως όλα τέλειωσαν, κι ωστόσο να περιμένω άλλα δέκα λεπτά πριν με πετάξεις έξω απ’ ζωή σου…Και να ξεχνάω ποια είμαι…Και να κάνουμε έρωτα στις τρεις το πρωί… Και κάπως με κάποιο τρόπο να σου εκφράζω έστω και λίγο…Τον έρωτά μου για σένα. awww. Click για ανάπτυξη... princess εσύ το έγραψες αυτό; αλήθεια σου λέω έκλαψα πολύ... ίσως γιατί κάτι μου θυμίζει...................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 26 Ιουνίου 2013 Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 03:39 Ο Γιώργος Mt: #3.429 26-06-13 03:39 Ένα μάθημα έμεινε.Το'χουμε;-Το'χουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 10:11 Η Dalian έγραψε: #3.430 26-06-13 10:11 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Εγώ θέλω να κοιμάμαι πλάι σου…Να σου λέω πόσο πολύ μου αρέσει να είμαι μαζί σου…Και να μου δίνεις τα ρούχα σου…και να σου λέω πόσο πολύ μ’αρέσουν τα παπούτσια σου…Και να κρατάω το χέρι σου…Και να βγαίνουμε για φαγητό, και να μη με νοιάζει που θα τρως από το δικό μου…Και να γελάω με την παράνοια σου…και να βλέπουμε καταπληκτικές ταινίες… και να βλέπουμε απαίσιες ταινίες… και να μαλώνουμε για τη μουσική…και να σε βγάζω φωτογραφίες όταν κοιμάσαι…και να σηκώνομαι πρώτη για να σου φέρω καφέ…Και να σ’ αφήνω να μου κάνεις τράκα τσιγάρα…Και να σου λέω τι είδα στην τηλεόραση χτες το βράδυ…Και να μη γελάω με τα αστεία σου…και να σε θέλω το πρωί αλλά να σ’ αφήνω να κοιμηθείς λίγο ακόμα…Και να σου λέω πόσο μα πόσο αγαπώ τα μάτια σου, τα χείλη σου…Και να κάθομαι στις σκάλες ώσπου να γυρίσεις σπίτι εσύ…Και να τρελαίνομαι όταν αργείς…Και να ξαφνιάζομαι όταν γυρίζεις νωρίτερα…Και να ‘μαι δυστυχισμένη όταν έχω άδικο…Και να’μαι ευτυχισμένη όταν με συγχωρείς…Και να χαζεύω τις φωτογραφίες σου…Και να παρακαλάω να σ’ ήξερα μια ζωή…Και ν’ ακούω τη φωνή σου στο αφτί μου…Και να τρομάζω όταν θυμώνεις…Και να σ’ αγκαλιάζω όταν σε πιάνει αγωνία…Και να σε κρατάω σφιχτά όταν πονάς…Και να κλαψουρίζω όταν είμαι πλάι σου, και να κλαψουρίζω όταν δεν είμαι…Και να ξεπαγιάζω όταν μου παίρνεις τις κουβέρτες, και να ζεσταίνομαι όταν δεν μου τις παίρνεις…Και να λιώνω όταν χαμογελάς και να διαλύομαι όταν γελάς…Και να μην καταλαβαίνω όταν λες ότι σε απορρίπτω…Και ν’ αναρωτιέμαι πως σου πέρασε ποτέ απ’ το νου ότι εγώ θα μπορούσα ποτέ να σε απορρίψω…Και ν’ αναρωτιέμαι ποιος είσαι αλλά να σε δέχομαι έτσι όπως είσαι… και να αναρωτιέμαι γιατί δεν με πιστεύεις…Και να σ’ αγαπάω τόσο βαθιά που να μην μπορώ να το βάλω σε λόγια…Και να μη σ’ αφήνω να σηκωθείς απ’ το κρεβάτι όταν πρέπει να φύγεις…Και να τριγυρίζω στη πόλη και να τη νιώθω άδεια χωρίς εσένα…Και να θέλω ότι θέλεις…Και να νομίζω πως χάνομαι, αλλά να ξέρω πως πλάι σου είμαι ασφαλής…Και να σου μιλάω για ότι χειρότερο έχω μέσα μου…Και να προσπαθώ να σου δίνω ότι καλύτερο έχω μέσα μου γιατί δεν σου αξίζει τίποτα λιγότερο… Και να σου λέω την αλήθεια αν και κατά βάθος δεν θέλω… Και να προσπαθώ να είμαι ειλικρινής γιατί ξέρω πως το προτιμάς…Και να νομίζω πως όλα τέλειωσαν, κι ωστόσο να περιμένω άλλα δέκα λεπτά πριν με πετάξεις έξω απ’ ζωή σου…Και να ξεχνάω ποια είμαι…Και να κάνουμε έρωτα στις τρεις το πρωί… Και κάπως με κάποιο τρόπο να σου εκφράζω έστω και λίγο…Τον έρωτά μου για σένα. awww. Click για ανάπτυξη... Ωραία όλα αυτά, αλλά that boy better be a fucking saint Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 11:34 Η ~Melania~: #3.431 26-06-13 11:34 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.826 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 11:59 Ο Valder έγραψε: #3.432 26-06-13 11:59 Γραφει η αλλη "Καηκα απο τον ηλιο και ξεφλουδιζω". Της απανταω "Μην ανησυχεις,ολες οι σαυρες καποια στιγμη αλλαζουν δερμα". Με διεγραψε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 12:03 Η Imadlak έγραψε: #3.433 26-06-13 12:03 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 13:11 Η CiNeFiL έγραψε: #3.434 26-06-13 13:11 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PieMaker Δραστήριο μέλος Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 702 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 14:00 Ο PieMaker έγραψε: #3.435 26-06-13 14:00 Εισαι απαραδεκτος ρε μαλακα, ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ. Ειναι δυνατον να παιζεις επι ποσες μερες με τον "πονο" 250+ ατομων;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 16:29 Η Loreley έγραψε: #3.436 26-06-13 16:29 πωπωπωπωπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 16:41 Η _fairygirl_: #3.437 26-06-13 16:41 Η λέξη της εβδομάδας είναι μία. ΠΑΤΑΤΑΚΙΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 17:25 Η φρι έγραψε: #3.438 26-06-13 17:25 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: πωπωπωπωπω Click για ανάπτυξη... γωγώ εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.826 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 17:56 Ο Valder έγραψε: #3.439 26-06-13 17:56 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orient. Πολύ δραστήριο μέλος Η Όρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 815 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 18:44 Η Orient. έγραψε: #3.440 26-06-13 18:44 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 170 171 172 173 174 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 629 Επόμενη First Προηγούμενη 172 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 172 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Jasonmon123 charmander Joji Memetchi FroudaElpis Cupid Cookie_Monster tsakitsan1919 CiNeFiL Satan Claus aye harry akritas Nikos 7 SlimShady Scandal Libertus Kostas98 User0 uni77 fockos American Economist ShadowS Evenina Νηματολάγνος jj! gademis Βλα Μί–Κά-Ἔλ notis_19 Viedo tasgoudee books_dreams_phane edouardos element skate panagiotis G Alma Libre SuperCandy venividivici "άσχημο_όνειρο" panagiotis econ Alika Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Εγώ θέλω να κοιμάμαι πλάι σου…Να σου λέω πόσο πολύ μου αρέσει να είμαι μαζί σου…Και να μου δίνεις τα ρούχα σου…και να σου λέω πόσο πολύ μ’αρέσουν τα παπούτσια σου…Και να κρατάω το χέρι σου…Και να βγαίνουμε για φαγητό, και να μη με νοιάζει που θα τρως από το δικό μου…Και να γελάω με την παράνοια σου…και να βλέπουμε καταπληκτικές ταινίες… και να βλέπουμε απαίσιες ταινίες… και να μαλώνουμε για τη μουσική…και να σε βγάζω φωτογραφίες όταν κοιμάσαι…και να σηκώνομαι πρώτη για να σου φέρω καφέ…Και να σ’ αφήνω να μου κάνεις τράκα τσιγάρα…Και να σου λέω τι είδα στην τηλεόραση χτες το βράδυ…Και να μη γελάω με τα αστεία σου…και να σε θέλω το πρωί αλλά να σ’ αφήνω να κοιμηθείς λίγο ακόμα…Και να σου λέω πόσο μα πόσο αγαπώ τα μάτια σου, τα χείλη σου…Και να κάθομαι στις σκάλες ώσπου να γυρίσεις σπίτι εσύ…Και να τρελαίνομαι όταν αργείς…Και να ξαφνιάζομαι όταν γυρίζεις νωρίτερα…Και να ‘μαι δυστυχισμένη όταν έχω άδικο…Και να’μαι ευτυχισμένη όταν με συγχωρείς…Και να χαζεύω τις φωτογραφίες σου…Και να παρακαλάω να σ’ ήξερα μια ζωή…Και ν’ ακούω τη φωνή σου στο αφτί μου…Και να τρομάζω όταν θυμώνεις…Και να σ’ αγκαλιάζω όταν σε πιάνει αγωνία…Και να σε κρατάω σφιχτά όταν πονάς…Και να κλαψουρίζω όταν είμαι πλάι σου, και να κλαψουρίζω όταν δεν είμαι…Και να ξεπαγιάζω όταν μου παίρνεις τις κουβέρτες, και να ζεσταίνομαι όταν δεν μου τις παίρνεις…Και να λιώνω όταν χαμογελάς και να διαλύομαι όταν γελάς…Και να μην καταλαβαίνω όταν λες ότι σε απορρίπτω…Και ν’ αναρωτιέμαι πως σου πέρασε ποτέ απ’ το νου ότι εγώ θα μπορούσα ποτέ να σε απορρίψω…Και ν’ αναρωτιέμαι ποιος είσαι αλλά να σε δέχομαι έτσι όπως είσαι… και να αναρωτιέμαι γιατί δεν με πιστεύεις…Και να σ’ αγαπάω τόσο βαθιά που να μην μπορώ να το βάλω σε λόγια…Και να μη σ’ αφήνω να σηκωθείς απ’ το κρεβάτι όταν πρέπει να φύγεις…Και να τριγυρίζω στη πόλη και να τη νιώθω άδεια χωρίς εσένα…Και να θέλω ότι θέλεις…Και να νομίζω πως χάνομαι, αλλά να ξέρω πως πλάι σου είμαι ασφαλής…Και να σου μιλάω για ότι χειρότερο έχω μέσα μου…Και να προσπαθώ να σου δίνω ότι καλύτερο έχω μέσα μου γιατί δεν σου αξίζει τίποτα λιγότερο… Και να σου λέω την αλήθεια αν και κατά βάθος δεν θέλω… Και να προσπαθώ να είμαι ειλικρινής γιατί ξέρω πως το προτιμάς…Και να νομίζω πως όλα τέλειωσαν, κι ωστόσο να περιμένω άλλα δέκα λεπτά πριν με πετάξεις έξω απ’ ζωή σου…Και να ξεχνάω ποια είμαι…Και να κάνουμε έρωτα στις τρεις το πρωί… Και κάπως με κάποιο τρόπο να σου εκφράζω έστω και λίγο…Τον έρωτά μου για σένα. awww. Click για ανάπτυξη... princess εσύ το έγραψες αυτό; αλήθεια σου λέω έκλαψα πολύ... ίσως γιατί κάτι μου θυμίζει...................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 03:39 Ο Γιώργος Mt: #3.429 26-06-13 03:39 Ένα μάθημα έμεινε.Το'χουμε;-Το'χουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 10:11 Η Dalian έγραψε: #3.430 26-06-13 10:11 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Εγώ θέλω να κοιμάμαι πλάι σου…Να σου λέω πόσο πολύ μου αρέσει να είμαι μαζί σου…Και να μου δίνεις τα ρούχα σου…και να σου λέω πόσο πολύ μ’αρέσουν τα παπούτσια σου…Και να κρατάω το χέρι σου…Και να βγαίνουμε για φαγητό, και να μη με νοιάζει που θα τρως από το δικό μου…Και να γελάω με την παράνοια σου…και να βλέπουμε καταπληκτικές ταινίες… και να βλέπουμε απαίσιες ταινίες… και να μαλώνουμε για τη μουσική…και να σε βγάζω φωτογραφίες όταν κοιμάσαι…και να σηκώνομαι πρώτη για να σου φέρω καφέ…Και να σ’ αφήνω να μου κάνεις τράκα τσιγάρα…Και να σου λέω τι είδα στην τηλεόραση χτες το βράδυ…Και να μη γελάω με τα αστεία σου…και να σε θέλω το πρωί αλλά να σ’ αφήνω να κοιμηθείς λίγο ακόμα…Και να σου λέω πόσο μα πόσο αγαπώ τα μάτια σου, τα χείλη σου…Και να κάθομαι στις σκάλες ώσπου να γυρίσεις σπίτι εσύ…Και να τρελαίνομαι όταν αργείς…Και να ξαφνιάζομαι όταν γυρίζεις νωρίτερα…Και να ‘μαι δυστυχισμένη όταν έχω άδικο…Και να’μαι ευτυχισμένη όταν με συγχωρείς…Και να χαζεύω τις φωτογραφίες σου…Και να παρακαλάω να σ’ ήξερα μια ζωή…Και ν’ ακούω τη φωνή σου στο αφτί μου…Και να τρομάζω όταν θυμώνεις…Και να σ’ αγκαλιάζω όταν σε πιάνει αγωνία…Και να σε κρατάω σφιχτά όταν πονάς…Και να κλαψουρίζω όταν είμαι πλάι σου, και να κλαψουρίζω όταν δεν είμαι…Και να ξεπαγιάζω όταν μου παίρνεις τις κουβέρτες, και να ζεσταίνομαι όταν δεν μου τις παίρνεις…Και να λιώνω όταν χαμογελάς και να διαλύομαι όταν γελάς…Και να μην καταλαβαίνω όταν λες ότι σε απορρίπτω…Και ν’ αναρωτιέμαι πως σου πέρασε ποτέ απ’ το νου ότι εγώ θα μπορούσα ποτέ να σε απορρίψω…Και ν’ αναρωτιέμαι ποιος είσαι αλλά να σε δέχομαι έτσι όπως είσαι… και να αναρωτιέμαι γιατί δεν με πιστεύεις…Και να σ’ αγαπάω τόσο βαθιά που να μην μπορώ να το βάλω σε λόγια…Και να μη σ’ αφήνω να σηκωθείς απ’ το κρεβάτι όταν πρέπει να φύγεις…Και να τριγυρίζω στη πόλη και να τη νιώθω άδεια χωρίς εσένα…Και να θέλω ότι θέλεις…Και να νομίζω πως χάνομαι, αλλά να ξέρω πως πλάι σου είμαι ασφαλής…Και να σου μιλάω για ότι χειρότερο έχω μέσα μου…Και να προσπαθώ να σου δίνω ότι καλύτερο έχω μέσα μου γιατί δεν σου αξίζει τίποτα λιγότερο… Και να σου λέω την αλήθεια αν και κατά βάθος δεν θέλω… Και να προσπαθώ να είμαι ειλικρινής γιατί ξέρω πως το προτιμάς…Και να νομίζω πως όλα τέλειωσαν, κι ωστόσο να περιμένω άλλα δέκα λεπτά πριν με πετάξεις έξω απ’ ζωή σου…Και να ξεχνάω ποια είμαι…Και να κάνουμε έρωτα στις τρεις το πρωί… Και κάπως με κάποιο τρόπο να σου εκφράζω έστω και λίγο…Τον έρωτά μου για σένα. awww. Click για ανάπτυξη... Ωραία όλα αυτά, αλλά that boy better be a fucking saint Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 11:34 Η ~Melania~: #3.431 26-06-13 11:34 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.826 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 11:59 Ο Valder έγραψε: #3.432 26-06-13 11:59 Γραφει η αλλη "Καηκα απο τον ηλιο και ξεφλουδιζω". Της απανταω "Μην ανησυχεις,ολες οι σαυρες καποια στιγμη αλλαζουν δερμα". Με διεγραψε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 12:03 Η Imadlak έγραψε: #3.433 26-06-13 12:03 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 13:11 Η CiNeFiL έγραψε: #3.434 26-06-13 13:11 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PieMaker Δραστήριο μέλος Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 702 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 14:00 Ο PieMaker έγραψε: #3.435 26-06-13 14:00 Εισαι απαραδεκτος ρε μαλακα, ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ. Ειναι δυνατον να παιζεις επι ποσες μερες με τον "πονο" 250+ ατομων;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 16:29 Η Loreley έγραψε: #3.436 26-06-13 16:29 πωπωπωπωπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 16:41 Η _fairygirl_: #3.437 26-06-13 16:41 Η λέξη της εβδομάδας είναι μία. ΠΑΤΑΤΑΚΙΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 17:25 Η φρι έγραψε: #3.438 26-06-13 17:25 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: πωπωπωπωπω Click για ανάπτυξη... γωγώ εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.826 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 17:56 Ο Valder έγραψε: #3.439 26-06-13 17:56 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orient. Πολύ δραστήριο μέλος Η Όρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 815 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 18:44 Η Orient. έγραψε: #3.440 26-06-13 18:44 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 170 171 172 173 174 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 629 Επόμενη First Προηγούμενη 172 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 172 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Jasonmon123 charmander Joji Memetchi FroudaElpis Cupid Cookie_Monster tsakitsan1919 CiNeFiL Satan Claus aye harry akritas Nikos 7 SlimShady Scandal Libertus Kostas98 User0 uni77 fockos American Economist ShadowS Evenina Νηματολάγνος jj! gademis Βλα Μί–Κά-Ἔλ notis_19 Viedo tasgoudee books_dreams_phane edouardos element skate panagiotis G Alma Libre SuperCandy venividivici "άσχημο_όνειρο" panagiotis econ Alika Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ένα μάθημα έμεινε.Το'χουμε;-Το'χουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 10:11 Η Dalian έγραψε: #3.430 26-06-13 10:11 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Εγώ θέλω να κοιμάμαι πλάι σου…Να σου λέω πόσο πολύ μου αρέσει να είμαι μαζί σου…Και να μου δίνεις τα ρούχα σου…και να σου λέω πόσο πολύ μ’αρέσουν τα παπούτσια σου…Και να κρατάω το χέρι σου…Και να βγαίνουμε για φαγητό, και να μη με νοιάζει που θα τρως από το δικό μου…Και να γελάω με την παράνοια σου…και να βλέπουμε καταπληκτικές ταινίες… και να βλέπουμε απαίσιες ταινίες… και να μαλώνουμε για τη μουσική…και να σε βγάζω φωτογραφίες όταν κοιμάσαι…και να σηκώνομαι πρώτη για να σου φέρω καφέ…Και να σ’ αφήνω να μου κάνεις τράκα τσιγάρα…Και να σου λέω τι είδα στην τηλεόραση χτες το βράδυ…Και να μη γελάω με τα αστεία σου…και να σε θέλω το πρωί αλλά να σ’ αφήνω να κοιμηθείς λίγο ακόμα…Και να σου λέω πόσο μα πόσο αγαπώ τα μάτια σου, τα χείλη σου…Και να κάθομαι στις σκάλες ώσπου να γυρίσεις σπίτι εσύ…Και να τρελαίνομαι όταν αργείς…Και να ξαφνιάζομαι όταν γυρίζεις νωρίτερα…Και να ‘μαι δυστυχισμένη όταν έχω άδικο…Και να’μαι ευτυχισμένη όταν με συγχωρείς…Και να χαζεύω τις φωτογραφίες σου…Και να παρακαλάω να σ’ ήξερα μια ζωή…Και ν’ ακούω τη φωνή σου στο αφτί μου…Και να τρομάζω όταν θυμώνεις…Και να σ’ αγκαλιάζω όταν σε πιάνει αγωνία…Και να σε κρατάω σφιχτά όταν πονάς…Και να κλαψουρίζω όταν είμαι πλάι σου, και να κλαψουρίζω όταν δεν είμαι…Και να ξεπαγιάζω όταν μου παίρνεις τις κουβέρτες, και να ζεσταίνομαι όταν δεν μου τις παίρνεις…Και να λιώνω όταν χαμογελάς και να διαλύομαι όταν γελάς…Και να μην καταλαβαίνω όταν λες ότι σε απορρίπτω…Και ν’ αναρωτιέμαι πως σου πέρασε ποτέ απ’ το νου ότι εγώ θα μπορούσα ποτέ να σε απορρίψω…Και ν’ αναρωτιέμαι ποιος είσαι αλλά να σε δέχομαι έτσι όπως είσαι… και να αναρωτιέμαι γιατί δεν με πιστεύεις…Και να σ’ αγαπάω τόσο βαθιά που να μην μπορώ να το βάλω σε λόγια…Και να μη σ’ αφήνω να σηκωθείς απ’ το κρεβάτι όταν πρέπει να φύγεις…Και να τριγυρίζω στη πόλη και να τη νιώθω άδεια χωρίς εσένα…Και να θέλω ότι θέλεις…Και να νομίζω πως χάνομαι, αλλά να ξέρω πως πλάι σου είμαι ασφαλής…Και να σου μιλάω για ότι χειρότερο έχω μέσα μου…Και να προσπαθώ να σου δίνω ότι καλύτερο έχω μέσα μου γιατί δεν σου αξίζει τίποτα λιγότερο… Και να σου λέω την αλήθεια αν και κατά βάθος δεν θέλω… Και να προσπαθώ να είμαι ειλικρινής γιατί ξέρω πως το προτιμάς…Και να νομίζω πως όλα τέλειωσαν, κι ωστόσο να περιμένω άλλα δέκα λεπτά πριν με πετάξεις έξω απ’ ζωή σου…Και να ξεχνάω ποια είμαι…Και να κάνουμε έρωτα στις τρεις το πρωί… Και κάπως με κάποιο τρόπο να σου εκφράζω έστω και λίγο…Τον έρωτά μου για σένα. awww. Click για ανάπτυξη... Ωραία όλα αυτά, αλλά that boy better be a fucking saint Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 11:34 Η ~Melania~: #3.431 26-06-13 11:34 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.826 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 11:59 Ο Valder έγραψε: #3.432 26-06-13 11:59 Γραφει η αλλη "Καηκα απο τον ηλιο και ξεφλουδιζω". Της απανταω "Μην ανησυχεις,ολες οι σαυρες καποια στιγμη αλλαζουν δερμα". Με διεγραψε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 12:03 Η Imadlak έγραψε: #3.433 26-06-13 12:03 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 13:11 Η CiNeFiL έγραψε: #3.434 26-06-13 13:11 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PieMaker Δραστήριο μέλος Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 702 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 14:00 Ο PieMaker έγραψε: #3.435 26-06-13 14:00 Εισαι απαραδεκτος ρε μαλακα, ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ. Ειναι δυνατον να παιζεις επι ποσες μερες με τον "πονο" 250+ ατομων;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 16:29 Η Loreley έγραψε: #3.436 26-06-13 16:29 πωπωπωπωπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 16:41 Η _fairygirl_: #3.437 26-06-13 16:41 Η λέξη της εβδομάδας είναι μία. ΠΑΤΑΤΑΚΙΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 17:25 Η φρι έγραψε: #3.438 26-06-13 17:25 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: πωπωπωπωπω Click για ανάπτυξη... γωγώ εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.826 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 17:56 Ο Valder έγραψε: #3.439 26-06-13 17:56 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orient. Πολύ δραστήριο μέλος Η Όρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 815 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 18:44 Η Orient. έγραψε: #3.440 26-06-13 18:44 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 170 171 172 173 174 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 629 Επόμενη First Προηγούμενη 172 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 172 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Jasonmon123 charmander Joji Memetchi FroudaElpis Cupid Cookie_Monster tsakitsan1919 CiNeFiL Satan Claus aye harry akritas Nikos 7 SlimShady Scandal Libertus Kostas98 User0 uni77 fockos American Economist ShadowS Evenina Νηματολάγνος jj! gademis Βλα Μί–Κά-Ἔλ notis_19 Viedo tasgoudee books_dreams_phane edouardos element skate panagiotis G Alma Libre SuperCandy venividivici "άσχημο_όνειρο" panagiotis econ Alika Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Εγώ θέλω να κοιμάμαι πλάι σου…Να σου λέω πόσο πολύ μου αρέσει να είμαι μαζί σου…Και να μου δίνεις τα ρούχα σου…και να σου λέω πόσο πολύ μ’αρέσουν τα παπούτσια σου…Και να κρατάω το χέρι σου…Και να βγαίνουμε για φαγητό, και να μη με νοιάζει που θα τρως από το δικό μου…Και να γελάω με την παράνοια σου…και να βλέπουμε καταπληκτικές ταινίες… και να βλέπουμε απαίσιες ταινίες… και να μαλώνουμε για τη μουσική…και να σε βγάζω φωτογραφίες όταν κοιμάσαι…και να σηκώνομαι πρώτη για να σου φέρω καφέ…Και να σ’ αφήνω να μου κάνεις τράκα τσιγάρα…Και να σου λέω τι είδα στην τηλεόραση χτες το βράδυ…Και να μη γελάω με τα αστεία σου…και να σε θέλω το πρωί αλλά να σ’ αφήνω να κοιμηθείς λίγο ακόμα…Και να σου λέω πόσο μα πόσο αγαπώ τα μάτια σου, τα χείλη σου…Και να κάθομαι στις σκάλες ώσπου να γυρίσεις σπίτι εσύ…Και να τρελαίνομαι όταν αργείς…Και να ξαφνιάζομαι όταν γυρίζεις νωρίτερα…Και να ‘μαι δυστυχισμένη όταν έχω άδικο…Και να’μαι ευτυχισμένη όταν με συγχωρείς…Και να χαζεύω τις φωτογραφίες σου…Και να παρακαλάω να σ’ ήξερα μια ζωή…Και ν’ ακούω τη φωνή σου στο αφτί μου…Και να τρομάζω όταν θυμώνεις…Και να σ’ αγκαλιάζω όταν σε πιάνει αγωνία…Και να σε κρατάω σφιχτά όταν πονάς…Και να κλαψουρίζω όταν είμαι πλάι σου, και να κλαψουρίζω όταν δεν είμαι…Και να ξεπαγιάζω όταν μου παίρνεις τις κουβέρτες, και να ζεσταίνομαι όταν δεν μου τις παίρνεις…Και να λιώνω όταν χαμογελάς και να διαλύομαι όταν γελάς…Και να μην καταλαβαίνω όταν λες ότι σε απορρίπτω…Και ν’ αναρωτιέμαι πως σου πέρασε ποτέ απ’ το νου ότι εγώ θα μπορούσα ποτέ να σε απορρίψω…Και ν’ αναρωτιέμαι ποιος είσαι αλλά να σε δέχομαι έτσι όπως είσαι… και να αναρωτιέμαι γιατί δεν με πιστεύεις…Και να σ’ αγαπάω τόσο βαθιά που να μην μπορώ να το βάλω σε λόγια…Και να μη σ’ αφήνω να σηκωθείς απ’ το κρεβάτι όταν πρέπει να φύγεις…Και να τριγυρίζω στη πόλη και να τη νιώθω άδεια χωρίς εσένα…Και να θέλω ότι θέλεις…Και να νομίζω πως χάνομαι, αλλά να ξέρω πως πλάι σου είμαι ασφαλής…Και να σου μιλάω για ότι χειρότερο έχω μέσα μου…Και να προσπαθώ να σου δίνω ότι καλύτερο έχω μέσα μου γιατί δεν σου αξίζει τίποτα λιγότερο… Και να σου λέω την αλήθεια αν και κατά βάθος δεν θέλω… Και να προσπαθώ να είμαι ειλικρινής γιατί ξέρω πως το προτιμάς…Και να νομίζω πως όλα τέλειωσαν, κι ωστόσο να περιμένω άλλα δέκα λεπτά πριν με πετάξεις έξω απ’ ζωή σου…Και να ξεχνάω ποια είμαι…Και να κάνουμε έρωτα στις τρεις το πρωί… Και κάπως με κάποιο τρόπο να σου εκφράζω έστω και λίγο…Τον έρωτά μου για σένα. awww. Click για ανάπτυξη... Ωραία όλα αυτά, αλλά that boy better be a fucking saint Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 11:34 Η ~Melania~: #3.431 26-06-13 11:34 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.826 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 11:59 Ο Valder έγραψε: #3.432 26-06-13 11:59 Γραφει η αλλη "Καηκα απο τον ηλιο και ξεφλουδιζω". Της απανταω "Μην ανησυχεις,ολες οι σαυρες καποια στιγμη αλλαζουν δερμα". Με διεγραψε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 12:03 Η Imadlak έγραψε: #3.433 26-06-13 12:03 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 13:11 Η CiNeFiL έγραψε: #3.434 26-06-13 13:11 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PieMaker Δραστήριο μέλος Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 702 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 14:00 Ο PieMaker έγραψε: #3.435 26-06-13 14:00 Εισαι απαραδεκτος ρε μαλακα, ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ. Ειναι δυνατον να παιζεις επι ποσες μερες με τον "πονο" 250+ ατομων;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 16:29 Η Loreley έγραψε: #3.436 26-06-13 16:29 πωπωπωπωπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 16:41 Η _fairygirl_: #3.437 26-06-13 16:41 Η λέξη της εβδομάδας είναι μία. ΠΑΤΑΤΑΚΙΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 17:25 Η φρι έγραψε: #3.438 26-06-13 17:25 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: πωπωπωπωπω Click για ανάπτυξη... γωγώ εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.826 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 17:56 Ο Valder έγραψε: #3.439 26-06-13 17:56 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orient. Πολύ δραστήριο μέλος Η Όρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 815 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 18:44 Η Orient. έγραψε: #3.440 26-06-13 18:44 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 170 171 172 173 174 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 629 Επόμενη First Προηγούμενη 172 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 172 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Jasonmon123 charmander Joji Memetchi FroudaElpis Cupid Cookie_Monster tsakitsan1919 CiNeFiL Satan Claus aye harry akritas Nikos 7 SlimShady Scandal Libertus Kostas98 User0 uni77 fockos American Economist ShadowS Evenina Νηματολάγνος jj! gademis Βλα Μί–Κά-Ἔλ notis_19 Viedo tasgoudee books_dreams_phane edouardos element skate panagiotis G Alma Libre SuperCandy venividivici "άσχημο_όνειρο" panagiotis econ Alika Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.826 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 11:59 Ο Valder έγραψε: #3.432 26-06-13 11:59 Γραφει η αλλη "Καηκα απο τον ηλιο και ξεφλουδιζω". Της απανταω "Μην ανησυχεις,ολες οι σαυρες καποια στιγμη αλλαζουν δερμα". Με διεγραψε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 12:03 Η Imadlak έγραψε: #3.433 26-06-13 12:03 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 13:11 Η CiNeFiL έγραψε: #3.434 26-06-13 13:11 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PieMaker Δραστήριο μέλος Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 702 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 14:00 Ο PieMaker έγραψε: #3.435 26-06-13 14:00 Εισαι απαραδεκτος ρε μαλακα, ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ. Ειναι δυνατον να παιζεις επι ποσες μερες με τον "πονο" 250+ ατομων;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 16:29 Η Loreley έγραψε: #3.436 26-06-13 16:29 πωπωπωπωπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 16:41 Η _fairygirl_: #3.437 26-06-13 16:41 Η λέξη της εβδομάδας είναι μία. ΠΑΤΑΤΑΚΙΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 17:25 Η φρι έγραψε: #3.438 26-06-13 17:25 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: πωπωπωπωπω Click για ανάπτυξη... γωγώ εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.826 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 17:56 Ο Valder έγραψε: #3.439 26-06-13 17:56 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orient. Πολύ δραστήριο μέλος Η Όρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 815 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 18:44 Η Orient. έγραψε: #3.440 26-06-13 18:44 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 170 171 172 173 174 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 629 Επόμενη First Προηγούμενη 172 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 172 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Jasonmon123 charmander Joji Memetchi FroudaElpis Cupid Cookie_Monster tsakitsan1919 CiNeFiL Satan Claus aye harry akritas Nikos 7 SlimShady Scandal Libertus Kostas98 User0 uni77 fockos American Economist ShadowS Evenina Νηματολάγνος jj! gademis Βλα Μί–Κά-Ἔλ notis_19 Viedo tasgoudee books_dreams_phane edouardos element skate panagiotis G Alma Libre SuperCandy venividivici "άσχημο_όνειρο" panagiotis econ Alika Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γραφει η αλλη "Καηκα απο τον ηλιο και ξεφλουδιζω". Της απανταω "Μην ανησυχεις,ολες οι σαυρες καποια στιγμη αλλαζουν δερμα". Με διεγραψε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 12:03 Η Imadlak έγραψε: #3.433 26-06-13 12:03 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 13:11 Η CiNeFiL έγραψε: #3.434 26-06-13 13:11 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PieMaker Δραστήριο μέλος Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 702 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 14:00 Ο PieMaker έγραψε: #3.435 26-06-13 14:00 Εισαι απαραδεκτος ρε μαλακα, ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ. Ειναι δυνατον να παιζεις επι ποσες μερες με τον "πονο" 250+ ατομων;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 16:29 Η Loreley έγραψε: #3.436 26-06-13 16:29 πωπωπωπωπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 16:41 Η _fairygirl_: #3.437 26-06-13 16:41 Η λέξη της εβδομάδας είναι μία. ΠΑΤΑΤΑΚΙΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 17:25 Η φρι έγραψε: #3.438 26-06-13 17:25 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: πωπωπωπωπω Click για ανάπτυξη... γωγώ εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.826 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 17:56 Ο Valder έγραψε: #3.439 26-06-13 17:56 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orient. Πολύ δραστήριο μέλος Η Όρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 815 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 18:44 Η Orient. έγραψε: #3.440 26-06-13 18:44 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 170 171 172 173 174 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 629 Επόμενη First Προηγούμενη 172 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 172 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Jasonmon123 charmander Joji Memetchi FroudaElpis Cupid Cookie_Monster tsakitsan1919 CiNeFiL Satan Claus aye harry akritas Nikos 7 SlimShady Scandal Libertus Kostas98 User0 uni77 fockos American Economist ShadowS Evenina Νηματολάγνος jj! gademis Βλα Μί–Κά-Ἔλ notis_19 Viedo tasgoudee books_dreams_phane edouardos element skate panagiotis G Alma Libre SuperCandy venividivici "άσχημο_όνειρο" panagiotis econ Alika Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 13:11 Η CiNeFiL έγραψε: #3.434 26-06-13 13:11 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PieMaker Δραστήριο μέλος Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 702 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 14:00 Ο PieMaker έγραψε: #3.435 26-06-13 14:00 Εισαι απαραδεκτος ρε μαλακα, ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ. Ειναι δυνατον να παιζεις επι ποσες μερες με τον "πονο" 250+ ατομων;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 16:29 Η Loreley έγραψε: #3.436 26-06-13 16:29 πωπωπωπωπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 16:41 Η _fairygirl_: #3.437 26-06-13 16:41 Η λέξη της εβδομάδας είναι μία. ΠΑΤΑΤΑΚΙΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 17:25 Η φρι έγραψε: #3.438 26-06-13 17:25 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: πωπωπωπωπω Click για ανάπτυξη... γωγώ εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.826 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 17:56 Ο Valder έγραψε: #3.439 26-06-13 17:56 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orient. Πολύ δραστήριο μέλος Η Όρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 815 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 18:44 Η Orient. έγραψε: #3.440 26-06-13 18:44 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 170 171 172 173 174 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 629 Επόμενη First Προηγούμενη 172 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 172 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Jasonmon123 charmander Joji Memetchi FroudaElpis Cupid Cookie_Monster tsakitsan1919 CiNeFiL Satan Claus aye harry akritas Nikos 7 SlimShady Scandal Libertus Kostas98 User0 uni77 fockos American Economist ShadowS Evenina Νηματολάγνος jj! gademis Βλα Μί–Κά-Ἔλ notis_19 Viedo tasgoudee books_dreams_phane edouardos element skate panagiotis G Alma Libre SuperCandy venividivici "άσχημο_όνειρο" panagiotis econ Alika Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
PieMaker Δραστήριο μέλος Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 702 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 14:00 Ο PieMaker έγραψε: #3.435 26-06-13 14:00 Εισαι απαραδεκτος ρε μαλακα, ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ. Ειναι δυνατον να παιζεις επι ποσες μερες με τον "πονο" 250+ ατομων;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 16:29 Η Loreley έγραψε: #3.436 26-06-13 16:29 πωπωπωπωπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 16:41 Η _fairygirl_: #3.437 26-06-13 16:41 Η λέξη της εβδομάδας είναι μία. ΠΑΤΑΤΑΚΙΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 17:25 Η φρι έγραψε: #3.438 26-06-13 17:25 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: πωπωπωπωπω Click για ανάπτυξη... γωγώ εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.826 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 17:56 Ο Valder έγραψε: #3.439 26-06-13 17:56 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orient. Πολύ δραστήριο μέλος Η Όρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 815 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 18:44 Η Orient. έγραψε: #3.440 26-06-13 18:44 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 170 171 172 173 174 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 629 Επόμενη First Προηγούμενη 172 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 172 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Jasonmon123 charmander Joji Memetchi FroudaElpis Cupid Cookie_Monster tsakitsan1919 CiNeFiL Satan Claus aye harry akritas Nikos 7 SlimShady Scandal Libertus Kostas98 User0 uni77 fockos American Economist ShadowS Evenina Νηματολάγνος jj! gademis Βλα Μί–Κά-Ἔλ notis_19 Viedo tasgoudee books_dreams_phane edouardos element skate panagiotis G Alma Libre SuperCandy venividivici "άσχημο_όνειρο" panagiotis econ Alika Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εισαι απαραδεκτος ρε μαλακα, ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ. Ειναι δυνατον να παιζεις επι ποσες μερες με τον "πονο" 250+ ατομων;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 16:29 Η Loreley έγραψε: #3.436 26-06-13 16:29 πωπωπωπωπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 16:41 Η _fairygirl_: #3.437 26-06-13 16:41 Η λέξη της εβδομάδας είναι μία. ΠΑΤΑΤΑΚΙΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 17:25 Η φρι έγραψε: #3.438 26-06-13 17:25 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: πωπωπωπωπω Click για ανάπτυξη... γωγώ εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.826 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 17:56 Ο Valder έγραψε: #3.439 26-06-13 17:56 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orient. Πολύ δραστήριο μέλος Η Όρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 815 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 18:44 Η Orient. έγραψε: #3.440 26-06-13 18:44 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 170 171 172 173 174 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 629 Επόμενη First Προηγούμενη 172 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 172 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Jasonmon123 charmander Joji Memetchi FroudaElpis Cupid Cookie_Monster tsakitsan1919 CiNeFiL Satan Claus aye harry akritas Nikos 7 SlimShady Scandal Libertus Kostas98 User0 uni77 fockos American Economist ShadowS Evenina Νηματολάγνος jj! gademis Βλα Μί–Κά-Ἔλ notis_19 Viedo tasgoudee books_dreams_phane edouardos element skate panagiotis G Alma Libre SuperCandy venividivici "άσχημο_όνειρο" panagiotis econ Alika Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
πωπωπωπωπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 16:41 Η _fairygirl_: #3.437 26-06-13 16:41 Η λέξη της εβδομάδας είναι μία. ΠΑΤΑΤΑΚΙΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 17:25 Η φρι έγραψε: #3.438 26-06-13 17:25 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: πωπωπωπωπω Click για ανάπτυξη... γωγώ εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.826 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 17:56 Ο Valder έγραψε: #3.439 26-06-13 17:56 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orient. Πολύ δραστήριο μέλος Η Όρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 815 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 18:44 Η Orient. έγραψε: #3.440 26-06-13 18:44 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 170 171 172 173 174 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 629 Επόμενη First Προηγούμενη 172 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 172 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Jasonmon123 charmander Joji Memetchi FroudaElpis Cupid Cookie_Monster tsakitsan1919 CiNeFiL Satan Claus aye harry akritas Nikos 7 SlimShady Scandal Libertus Kostas98 User0 uni77 fockos American Economist ShadowS Evenina Νηματολάγνος jj! gademis Βλα Μί–Κά-Ἔλ notis_19 Viedo tasgoudee books_dreams_phane edouardos element skate panagiotis G Alma Libre SuperCandy venividivici "άσχημο_όνειρο" panagiotis econ Alika Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Η λέξη της εβδομάδας είναι μία. ΠΑΤΑΤΑΚΙΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 17:25 Η φρι έγραψε: #3.438 26-06-13 17:25 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: πωπωπωπωπω Click για ανάπτυξη... γωγώ εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.826 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 17:56 Ο Valder έγραψε: #3.439 26-06-13 17:56 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orient. Πολύ δραστήριο μέλος Η Όρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 815 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 18:44 Η Orient. έγραψε: #3.440 26-06-13 18:44 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 170 171 172 173 174 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 629 Επόμενη First Προηγούμενη 172 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 172 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Jasonmon123 charmander Joji Memetchi FroudaElpis Cupid Cookie_Monster tsakitsan1919 CiNeFiL Satan Claus aye harry akritas Nikos 7 SlimShady Scandal Libertus Kostas98 User0 uni77 fockos American Economist ShadowS Evenina Νηματολάγνος jj! gademis Βλα Μί–Κά-Ἔλ notis_19 Viedo tasgoudee books_dreams_phane edouardos element skate panagiotis G Alma Libre SuperCandy venividivici "άσχημο_όνειρο" panagiotis econ Alika Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Loreley: πωπωπωπωπω Click για ανάπτυξη... γωγώ εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.826 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 17:56 Ο Valder έγραψε: #3.439 26-06-13 17:56 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orient. Πολύ δραστήριο μέλος Η Όρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 815 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 18:44 Η Orient. έγραψε: #3.440 26-06-13 18:44 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 170 171 172 173 174 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 629 Επόμενη First Προηγούμενη 172 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 172 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Orient. Πολύ δραστήριο μέλος Η Όρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 815 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 18:44 Η Orient. έγραψε: #3.440 26-06-13 18:44 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.