08-01-10

02:22
Στην Κουβεντούλα υποτίθεται υπάρχει μια ροή και μια συζήτηση. Εδώ ο καθένας λέει αυτό που σκέφτεται - άλλο που μερικές φορές αυτό που σκέφτεται σχετίζεται με όσα μόλις διάβασε.
Σκέψη: Είσαι τόσο πολύ μαλάκας που δεν το πιστεύω πως χαράμισα ένα χρόνο για να είμαι με ένα εγωιστικό και μικροπρεπές κάθαρμα σαν εσένα και δεν το κατάλαβα. Και το ακόμα χειρότερο είναι πως ακόμα κλαίω για σένα, για ένα άκαρδο και ψυχρό δίποδο που έχει και το θράσος να μου λέει πως "αν δεν έκανα τίποτα για σένα, προφανώς δεν θα ήσουν μαζί μου. Κι αν είσαι μαζί μου παρόλο που δεν έκανα τίποτα (!!!) είναι δικό σου το πρόβλημα!!!"
Σάλτα γ@μήσου @ρχίδι!! Αλλά δεν φταίει κανείς, έχεις δίκιο, εγώ φταίω!
Σκέψη: Είσαι τόσο πολύ μαλάκας που δεν το πιστεύω πως χαράμισα ένα χρόνο για να είμαι με ένα εγωιστικό και μικροπρεπές κάθαρμα σαν εσένα και δεν το κατάλαβα. Και το ακόμα χειρότερο είναι πως ακόμα κλαίω για σένα, για ένα άκαρδο και ψυχρό δίποδο που έχει και το θράσος να μου λέει πως "αν δεν έκανα τίποτα για σένα, προφανώς δεν θα ήσουν μαζί μου. Κι αν είσαι μαζί μου παρόλο που δεν έκανα τίποτα (!!!) είναι δικό σου το πρόβλημα!!!"
Σάλτα γ@μήσου @ρχίδι!! Αλλά δεν φταίει κανείς, έχεις δίκιο, εγώ φταίω!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.