το θέατρο του παραλόγου.
Βρείτε μου έναν πόλιτη που ένας υδραυλικός/ηλεκτρολόγος που ήρθε σπίτι του για δουλειά θεώρησε δεδομένο ότι θα του κόψει απόδειξη.
Αυτό είναι status quo.
Το να βγαίνει ο πρόεδρος υδραυλικών Ελλάδος [ε, ναι όλοι είναι πρόεδροι κάπου στην Ελλάδα] και να προσπαθεί να μας πείσει πως
"οι υδραυλικοί κόβουν πάντα απόδειξη. Εντάξει μπορεί να βρεθεί και κάποιος/κάπου να μην κόψει, αλλά οι υδραυλικοί αποζητάνε να κόψουν απόδειξη για να δικαιολογήσουν τα έσοδα τους" ε... θεωρώ ότι προσβάλει τόσο τη νοημοσύνη μου (δλδ πόσα ψέμματα μες τη φάτσα μου θα ακούσω ακόμα και θα μείνω απαθής?!). Να μην μιλήσω φυσικά για το πόσο μ*λ*κας αισθάνομαι ως μισθωτή/ελ.επαγγελματίας με σύμβαση έργου [και άρα νομοταγής] που καλούμαι να ...κυνηγάω αποδείξεις για να αποδείξω τα αυτονόητα.
Οκ, όσοι κάνετε ό,τι κάνετε εγώ να δεχτώ ότι έχετε μέχρι και επιχειρήματα που συνηγορούν στο να κρατάτε αυτή τη στάση.
Το να βγαίνετε [εξ ονόματος του προέδρου σας] και να προσπαθείτε να μας πείσετε ότι τα πράγματα είναι αλλιώς είναι ...το λίγοτερο θράσσος.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.