καλη ειναι τελικα μωρε... ευτηχως το καταλαβα νωρις και εχω χρονο να δρασω οπως πρεπει να δρα ενας τυπος σαν και εμενα.
τωρα για την καθηγητρια που ελεγα χθες, σημερα παρουσιαζε την κοινωνια τον κοσμο και τα λοιπα ως αγγελικα πλασμενο χωρις προβληματα, διαβασε και δυο απο τις μεγαλυτερες πα^^ρες που εχω ακουσει: ενα γραμμα του σιουφα και ενα του "αρη" το ενα και καλα για την δημοκρατια μη *γκουχ* και το αλλο μας ευχοταν καλη και δημιουργικη σχολικη χρονια(τι ειρωνεια? ειναι δυνατον να ευχεσαι σε αυτον που πυροβολησες και αργοπεθαινει να ναι παντα καλα-.-'?). πηγα να της την πω αρκετες φορες αρχισε να φωναζει και δεν με αφησε να πω αυτο που ηθελα(το ψιλοειπα) μου ειπε πως απο εδω και περα δεν θα δινει σημασια σε αυτα που λεω(την ωρα που το ελεγε εγω ξαπλωνα απο την αλλη μουαχαχα και δεν την ακουγα). ευτηχως θα μπορω να απανταω στα περι του μαθηματος...
φυσικη φετος ευτηχως θα κανουμε κανονικα και ωραια με νεα καθηγητρια που ξερει παρα πολυ καλα τι κανει και πως το κανει. ολα καλα με λιγα λογια...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.