04-06-09

17:22
Βασικά αυτό είναι μία εκδοχή βρε Βαλ
Η δική μου εκδοχή- αν άκουγες εμένα να μιλάω στο τηλ και να λέω αυτά
έχω πάει στο μάθημα αρκετές φορές, αλλά όχι όλες ώστε να έχω τις πλήρεις σημειώσεις
αλλά και όλες τις φορές να είχα πάει, αναγνωρίζω ότι ο άλλος είναι καλύτερος και πιο επιμελής από εμένα και θα ήθελα ει δυνατόν να έχω και τις δικές του σημειώσεις ως συμπληρωματικές.
Στο κάτω κάτω, οι σημειώσεις μόνες τους δεν θα με περάσουν στο μάθημα- θα πρέπει κι εγώ να στρωθώ να διαβάσω. (κάτι το οποίο προσωπικά δεν έχω αρχίσει να κάνω, παρότι η εξεταστική μου αρχίζει σε 20κάτι μέρες... ο καθένας έχει άλλο στυλ διαβάσματος, και αγχώνεται με διαφορετικό τρόπο)
![]()
Συμφωνώ! Αυτό το δέχομαι! Εϊναι σαφές τι δεν δέχομαι.
Μαλλον εχουν παρει πρεφα οτι "μετα" δε θα ειναι ακριβως ετσι και βγαζουν σπασμενα;D
Χαχαχα ίσως η καλύτερη απάντηση!

Έλα ρε Valder. Όλοι περάσα(με) μια τέτοια φάση.
Μπα... Τόσο χοντρόπετσος δε θυμάμαι να έγινα ποτέ. Ίσως γιατί είχα φάει ήδη το φούσκο της πρώτης σχολής και ήξερα πλέον ότι τα χρόνια που έπρεπε να μείνω εδώ είναι μετρημένα, οπότε ξέρω πότε να διασκεδάσω, πότε να διαβάσω και πότε να γκομενίσω.
Ο καθένας πρώτον παίρνει το βαθμό που του αξίζει όταν έχουμε να κάνουμε με σοβαρές σχολές και δεύτερον μπαίνεις και συ στο τρυπάκι να κατηγορείς νέα παιδιά λες και είσαι 50 χρονών, ενώ είσαι μόνο 25.
Δεν τίθεται θέμα χάσματος.
Ηλικιακού όχι...

Αν δε βγει στα 20 στα μπουζούκια και στα κλαμπ πότε θα βγει; Δεν είναι η ζωή μόνο δουλειά.
Εγώ αναφέρομαι στην περίπτωση που είπαν του τρελού να αφοδεύσει κι αυτός ξεσκίστηκε!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.