Σκέψεις... I

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αντε βρε Κορψ, σε μια κουταλιά νερό πνίγεσαι. Άσε μια αλλαξιά κοντομάνικα στο γραφείο,
και να ντύνεσαι καλά όταν πας το πρωί και όταν φεύγεις το απόγευμα.

Was it all to see the light in your own dream? I guess I knew, I always knew...The blood was on our hands... Να σε πάρει ο διάολος, μου εδωσες ζωή και μου την πήρες πίσω και δεν μπορώ καν να σε μισήσω. Let the red beer flow!

Ακόμα και το ίδιο μου το αίμα με κοροϊδεύει...5 μήνες τώρα ΘΑ ΓΙΝΕΙ αυτό... ΚΑΛΑ ΡΕ #$%#%.... ΕΣΕΙΣ ΖΕΙΤΕ ΕΔΩ Η ΕΓΩ;;;;;;; Που κόντεψα να πάθω καρδιακό απόψε.....

Στα κομμάτια..... Μετά δεν απορώ γιατί νιώθω τελείως ξένος...:mad::mad::mad:

Πωπω... "Αραχτοί και λαιτ"- τι με θύμησες βρε Μπόρατ
το έβλεπα πριν 4312674 εκατομμύρια χρόνια :S
Άρχιζε αυτό, εγώ παρατούσα το παιχνίδι, έπεφτα στον καναπέ και άφηνα όλες τις μπάρμπι απλωμένες στο πάτωμα (τις οποίες σε κάποια φάση έβλεπε η γιαγιά μου και άρχιζε να τσιρίζει ότι δεν είναι δυνατόν να βγάζω όλα τα παιχνίδια και δεν μπορώ να βγάλω δύο τρεις και να παίξω σαν καλό παιδί και ότι θα την πεθάνω :p) και έβλεπα σαν υπνωτισμένο/ εκστασιασμένο (λέγε με ζαβό!) τους τυπάδες με τη μαλλούρα και τα σκουλαρίκια και τα άρβυλα, και τις τύπισσες με τα υπερμίνια και τα πουά και τα παντελόνια που έφταναν μέχρι λίγο κάτω από το στήθος
[χμου, είχαν σοβαρό θέμα στυλ τότες! :X]

...εμένα πάντως μου άρεσε αυτός που τα χε με την Άριελ :angel:

Σκέψη 1: Το διάβασα το πρωί και ακόμα να μου φύγει από το μυαλό... πως ένα μόνο γεγονός ακυρώνει όλα τα υπόλοιπα; Πως μια και μόνο ιδιότητα καταρίπτει όλες τις υπόλοιπες; Πως το αφήνουμε και εμείς οι ίδιοι-ες να συμβεί;

Σκέψη 2: Πφφφ, εχει πέσει τόσο πολύ στα μάτια μου... άλλα λένε και άλλα ισχύουν τελικά! Λυπάμαι...

Άραγε πώς να αντηχεί το σ' αγαπώ σ' ένα φαράγγι?
"Πέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!"

Έχετε αποκλειστεί από το να απαντάτε στα θέματα αυτής της κατηγορίας.
Ο αποκλεισμός αυτός είναι μόνιμος.
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Back