Πόσο πολύ μου τη δίνουν τα αναβλητικά σκηνικά... "Θα δούμε" Και ποιός τους είπε ότι θέλω να περιμένω να δω τον κόσμο να γκρεμίζεται γύρω μου; Ή το άλλο "έλα μωρέ και τελευταία στιγμή καλά είναι"... σοβαρά;;;;

Δηλαδή αν ήταν μόνοι τους ολομόναχοι θα τα άφηναν όλα τελευταία στιγμή;;;
Άμα πεις όμως "Είναι η τελευταία μας λύση, μιας και έχασα τις σημειώσεις μου!" ... να δεις πως τους πιάνει πισινοπιλάλα όταν ξέρουν ότι δεν θα φάνε από τα έτοιμα!
Τώρα, θα κάνω τηλέφωνα επειδή με καίει αυτή η δουλειά και θα τα κάνω για μένα. Εσείς μείνετε στο "δε βαριέσαι" και στο "θα δούμε" και πάρτε μόνοι σας τηλέφωνα την τελευταία στιγμή! Βαρέθηκα να τους περιμένω και να καταστρέφομαι μαζί τους.
Και σημειώσεις; Τις έφαγε η γάτα μου γιατί τελείωσε η γατοτροφή της! Να δούμε, μετά κάνετε τη δουλειά στο χρονοδιάγραμμα;;; Προσπαθείτε ναι ή όχι...;;;
No more Mr. nice Valder!
Έχω άδικο να σκέφτομαι έτσι;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.