δεν θυμάμαι αν μου έχει ξανατύχει.νομίζω άλλη μια φορά στα 18 μου αλλά ήταν πολύ πλατωνικό!!!και θα μου πεις τόσα χρονιά τι έκανες; απλά λάθη!! φοβόμουν μην απογοητευτώ οπότε στόχευα στα χαμηλά, ήταν και η αυτοπεποίθηση μου αρκετά χαμηλή οπότε πήγαινα στα σίγουρα. φοβόμουν μην πληγωθώ από την απορρίψει αλλά τελικά πληγωνόμουν περισσότερο από τις επιλογές μου. τόσα χρονιά απλά ενθουσιασμός και μια φορά αυτό ekselixthike σε αγάπη και συνήθεια!!! και τώρα έτσι ξαφνικά ήρθε ουρανοκατέβατο!!!!!! στην αρχή πήγα να το aporipsw από το μυαλό μου,βασικά κρατούσα άμυνες.μετά όμως με παρέσυρε!!!! και τώρα; ερωτευμένη!!ναι το παραδέχομαι, είμαι ερωτευμένη. νομίζω ότι οπού και να γυρίσω τον βλέπω αλλά τελικά είναι κάποιος που του μοιάζει.ούτε καν του μοιάζει. εκείνος είναι τόσο διαφορετικός, τόσο υπέροχος.
εκείνος τι νοιώθει;δεν ξέρω,κινεί τα νήματα αργά αργά!!!!αργά και βασανιστικά στην αρχή για μένα!
στην αρχή τα έβαλα με τον εαυτό μου που με πίρε το ποτάμι χωρίς να ξέρω που θα με βγάλει τώρα; τώρα χαίρομαι που ταξιδεύω.τόσα χρονιά το έβλεπα να φεύγει, να παίρνει φίλους γνωστούς ,όλοι να χαίρονται και εγώ φοβόμουν να βουτήξω!!!! τώρα χωρίς να με ρωτήσει απλά με παρέσυρε!!! το απολαμβάνω, το χαίρομαι!!!και που θα με βγάλει; μπορεί σε μια υπεροχή παραλία μπορεί σε έναν φουρτουνιασμένο ωκεανό.όπως και να χει όμως εγώ θα το απολαύσω......
πάντα πίστευα ότι τίποτα σε αυτί την ζωή δεν γίνεται τυχαία και ότι γίνεται,γίνεται πάντα για καλό....οπότε απλά περιμένω και ελπίζω το 2009 να κυλίσει και εκείνος να με κρατάει αγκαλιά........
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.