το τοπικ ειναι για δικες μας σκεψεις
Κοιμήσου καραμέλα μου για να σε πιπιλήσω (Οδυσσέας Ελύτης)...
Το τόπικ είναι για σκέψεις που δεν οικειοποιούνται κατ'ανάγκην από τα αυτά πρόσωπα.
Άλλωστε αν μια σκέψη την έχει κάνει παραπάνω από ένας, αυτό θα σου φαινόταν ότι η έκφραση της μέσα σε αυτό το τοπικ θα σήμαινε double account;
Γιούργια στο ντορβά με τα κουλούρια και μπούλου γκούλου
γιούργια. Μην ρωτήσεις ετυμολογική προέλευση. Απλώς, αυτό μου ήρθε στο μυαλό με το παραπάνω quote σου. Δικές μου σκέψεις δεν ήθελες;
μα προφανως ταυτιστηκε

δεν παυει να μην ειναι δικη του σκεψη ομως

ΥΓ: δε μαλωνω ετσι, δεν εχω φερει καν τα εργαλεια μου
Με μπουλόνια και τρυπάνια γράφεις κουρκουμπίνι μου;
Για πιάστα σύνεργα και μάλωσε με. Μη ξεχάσεις να πεις "ντα-ντα" για να ξέρω ότι άρχισες!
Όλοι λένε ν ακολουθείς την καρδιά σου...Όταν όμως αυτή έχει σπάσει σε τόσα κομμάτια,ποιό απ όλα πρέπει ν ακολουθήσεις..;;;
Βρες το πιο απομεμακρυσένο κομμάτι απο κει που στέκεσαι και πάρε το δρομάκι όπου βγάζει..
Δε λεω να μη το κανει καθολου, απλά ας το κανει στο αναλογο τοπικ. Το τοπικ ειναι για
δικες μας σκεψεις. Οχι για σκεψεις γενικα οτι μας κατεβει. Αν κανω λαθος , ζητω συγνωμη απο τωρα.
Τι μπολσεβικισμός με βρήκε Σαββατιάτικα;
Κάνεις λάθος. Γονάτισε...
Ακριβως αυτο εκανα Ζορζ. Και το λεει ("οποια σκεψη και να κανετε") και φαινεται απο τα συμφραζομενα. Αλλωστε τοπικς για σχεδον οτιδηποτε αλλο, εχουμε, γιαυτο το πα. Ας αντιγραψει και βιβλιο καποιος εδω, εμενα τι με νοιαζει
Και βέβαια τα εως τώρα ποστ σου δείχνουν κάθε άλλο από το ότι δε σε νοιάζει. Μπα σε καλό σου!
Σπασοκλαμπανίαση detection..processing...
=====5%=============================================================================
===============20%=================================================================
==============================35%================================================
=============================================60%===============================
=============================================================89%=============
glinnnn...processing completed.
(1) spasoklampania item found.
Για να μπορέσεις όμως να κλικάρεις στο "item above" πρέπει πρώτα να μπεις στο site:
https://www.το_πράγμα_μοιάζει.gr/
_σαν 2_υγιείς_να_ανταλλάσουν_τροφές_
_με_τη_διαμεσολάβηση_1_σκεύους_μολυσμένου_
_που_είναι_η_τρέχουσα_παρανόηση_σου/αν_με_εννοείς
Τι βαρετοι που ειστεεεεεεεε.
Μα γιατί το λες αυτό;
Εδώ είναι ένας ωραίος τόπος για να προβληθούν φαντασιακά και να εμπνευστούν πικραμένοι και απίκραντοι μιαν αλληλεγγύη στο κοινό πάθος της γραφομανίας...and this is not so boring!
Η γραφομανία είναι η υπέρτατη δημοκρατία...
Συνεχίστε κυρία μου να βαριέστε, συνεχίστε κύριέ μου τη γραπτή δικαίωση των απωθημένων σας...