Σκέψεις... I

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Μάλλον θα χρειαστώ ένα τσίπουρο... :worry:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έλεος πια!!! Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω, πραγματικά δεν ξέρω... :'(:'(:'(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έλεος πια!!! Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω, πραγματικά δεν ξέρω... :'(:'(:'(
Μέσα στο μυαλό μου είσαι.

Σταματήστε τη γη να κατέβω please.

Παράφραση ρήσης του Λαζόπουλου:

"Κι αν νομίζετε ότι μου χαλάσατε τη διάθεση, μια τρύπα στο νερό κάνατε. Ξαναπροσπαθήστε!"

Κουλουβαχατα....
Τωρα....?
..Θα σε πω...."οποιος δεν εχει μυαλο, τελικα εχει ποδια"!

το να προκαλείς, δεν βοηθάει κανέναν

Πως αλλάζουν οι καιροί... πως αλλάζουν οι φίλοι... Τρως με έναν φίλο το μεσημέρι, ένα από τα καλύτερα γεύματα και το βράδυ σε στραβοκοιτά, γιατί οι νέοι του φίλοι είναι πιό εντυπωσιακοί από σένα.

"Διάλεξε το πρόσωπό σου, γιατί έπαψα να πιστεύω στο Θεο σου!"

Γ**ώ τον αέρα μου γ**ώ...Τώρα που ήρθα βρήκε να φυσάει...:mad:

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Πολύ κλάμα ρε αδερφέ.
Ή βγες και πες ότι έγινε, ή πάτα logout μια και καλή.

Ευτυχία είναι όταν κάνεις μια σημαντική κίνηση χωρίς να προλάβεις να το σκεφτείς....και αμέσως μετά συνειδητοποιησεις οτι μόλις έκανες αυτό που πραγματικά ήθελες !.....όταν η ψυχή σου σε καθοδηγεί, και μόλις καταλάβεις τι έκανες...δε το μετανιώνεις...χαιρομαι που μου πρωτοσυνέβη πριν μερικούς μήνες και δε θα ξεχασω ποτέ τη στιγμή. Δεν ειναι συχνές αλλά ευχομαι έστω μία σε όλους, το συναισθημα δεν περιγράφεται..

με τόσο γιαούρτι που έχω βάλει πάνω στα καψίματα νιώθω σαν σουβλάκι γιαουρτλού...και τσούζουν πανάθεμα τα!!!:/:

OMG ΠΕΡΑΣΑ τα Υλικά!!! (Ρηνούλα πού είσαι; σ'το αφιερώνω :D)

:alljumpy::alljumpy::alljumpy:

Επιτέλους άρχισε να σπάει η γκαντεμιά που μας κηνυγάει οικογενειακώς τους τελευταίους μήνες... Όλα πάνε από το καλό στο καλύτερο!
:clapup:

Προσευχή: ο αέρας τον οποίον θυμόμαστε μόνο τις στιγμές που δεν μπορούμε να αναπνεύσουμε.
Μ. ντε Ουναμούνο*

Στον ουρανό φτάνουν ακόμη και οι προσευχές του μυρμηγκιού.
Γιαπωνέζικη παροιμία*

OMG ΠΕΡΑΣΑ τα Υλικά!!! (Ρηνούλα πού είσαι; σ'το αφιερώνω :D)

:alljumpy::alljumpy::alljumpy:

Επιτέλους άρχισε να σπάει η γκαντεμιά που μας κηνυγάει οικογενειακώς τους τελευταίους μήνες... Όλα πάνε από το καλό στο καλύτερο!
:clapup:
Τι ωραία μαθήματα που κάνετε εκεί πέρα...

Τι ωραία μαθήματα που κάνετε εκεί πέρα...

Γιατί, είναι πολύ ωραίο... :redface:
Αλλά είναι τόσο τεράστιο και ο καθηγητής κόβει ανελέητα! Δέκα μέρες διάβαζα το 2ο μέρος του... :worry:

Γιατί, είναι πολύ ωραίο... :redface:
Μα αυτό λέω και εγώ :D. Έχω ένα φίλο στο επιστήμης και τεχνολογίας υλικών και είχα πάει 1-2 φόρες σε αυτό το μάθημα.

Αχ να έρθουν τα κρύα,
να κουκουλωνόμαστε αγκαλιά κάτω από το πάπλωμα,
να βλέπουμε την βροχή έξω από το παράθυρο μας,
να πίνουμε την ζεστή σοκολάτα μας, παρέα με το ταβλάκι,
να φτιάχνει το πρωί ο ένας στον άλλον καφέ κ η ώρα να είναι 12,
να σχολιάζουμε πάλι ότι επί 5 μέρες η γυναικίτσα στο ντιβιντάδικο φοράει τα ίδια ρούχα,
να μας παίρνει ο ύπνος μπροστά στην τβ μετά από το τρίτο στην σειρά έργο κ την επομένη μέρα να ουρλιάζω γιατί δεν έβαλες να μουλιάσει η κατσαρόλα με το καμένο ποπ-κορν.
να διαφωνούμε για το ποιανού είναι η σειρά να πάει στο μάρκετ... κ όλα αυτά κ άλλα πολλά χωρίς τον εφιάλτη της ώρας.

Τελευταία επεξεργασία:
Οποτε κλαίς να ξέρεις ότι κάποιος κάπου σε αγαπάει. Όταν δεν σε αγαπάει κανείς δεν μπορείς ούτε να κλάψεις. Γι'αυτό τα δάκρυα γίνονται βάλσαμο της ψυχής

Τελευταία επεξεργασία:
Είναι ιδέα μου ή όλη η γειτονιά μυρίζει τηγανιτά καλαμαράκια...;;;:alljumpy:...φέρτε και λίγα από εδώ καλέ, πεινάμε!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back