Moυ σπας τα νεύρα, μου ανεβάζεις τη πίεση, θέλω να σε αρχίσω στις σφαλιάρες μέχρι να κοκκινίσει ο κ*λος σου. Σε βαρέθηκα με τις ίδιες μ@λ@κιες χρόνια τώρα, μια μόνιμη δυσκολία, μια συνεχής αναπηρία στο να καταλάβεις τι γίνεται.
Βαρέθηκα να χρεώνομαι τις μ@λ@κίες που σου έχουν κάνει άλλοι και να μπαίνω καρφί (πάντοτε με επίγνωση των πράξεων μου) εκεί που δε με παίρνει για να σε βοηθήσω να δεις τα πράγματα αλλιώς και όταν τελικά το καταφέρνω, εσύ όλα αυτά τα βλέπεις αλλού.
Βαρέθηκα να σε περιμένω να επικοινωνήσεις και βαρέθηκα να κάθομαι να ανέχομαι τις βλακείες που μου τσαμπουνάς για πράγματα που σου έκανα πριν 7 χρόνια λες και εσύ δε τα έκανες πριν 3.
Βαρέθηκα την ηλιθιότητα σου σε ό,τι αφορά την αντιδρασή μου στα λεγόμενα σου.
Βαρέθηκα να προσπαθώ κάθε φορά να φτιάξω κάτι που στο νου σου έχεις αποφασίσει πως δε θα συμβεί ποτέ.
Σιχάθηκα την αναμονή σου, τα νεύρα σου, την αδυναμία μου να καταλάβω τι μ@λ@κιες κάνω και κυρίως αηδίασα με την ανικανότητα μου να μη σε έχω πλακώσει στις μάπες τόσα χρόνια που σε ξέρω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.