Σκέψεις... I

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
wolfe4ever φοβερο αυτο που εγραψες

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι καλάάά!
Ξέθαψα πολλά θέματα του ischool, e-steki η σειρά σου! :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συγγνώμη,evi_zoi! Aνασφαλής μέχρι ......., γιατί τον θες πίσω; Τα ίδια και χειρότερα θα κάνει!
Κρίμα!!!!

:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

Δεν αντέχω άλλο.
Δεν αντέχω άλλο.
Δεν αντέχω άλλο.
Δεν αντέχω άλλο.
Δεν αντέχω άλλο.
Δεν αντέχω άλλο.
Δεν αντέχω άλλο.
Δεν αντέχω άλλο.
Δεν αντέχω άλλο.
Δεν αντέχω άλλο.
Δεν αντέχω άλλο.
Δεν αντέχω άλλο.
Δεν αντέχω άλλο.
Δεν αντέχω άλλο.
Δεν αντέχω άλλο.
Δεν αντέχω άλλο.
Δεν αντέχω άλλο.
Δεν αντέχω άλλο.
Δεν αντέχω άλλο.
Δεν αντέχω άλλο.
Δεν αντέχω άλλο.
Δεν αντέχω άλλο.
Δεν αντέχω άλλο.
Δεν αντέχω άλλο.
Δεν αντέχω άλλο.
Δεν αντέχω άλλο.
Δεν αντέχω άλλο.
Δεν αντέχω άλλο.
Δεν αντέχω άλλο.
Δεν αντέχω άλλο.
Δεν αντέχω άλλο.
Δεν αντέχω άλλο.
Δεν αντέχω άλλο.
Δεν αντέχω άλλο.
Δεν αντέχω άλλο.
Δεν αντέχω άλλο.
Δεν αντέχω άλλο.
Δεν αντέχω άλλο.
Δεν αντέχω άλλο.
Δεν αντέχω άλλο.
Δεν αντέχω άλλο.
Δεν αντέχω άλλο.
Δεν αντέχω άλλο.
Δεν αντέχω άλλο.
Δεν αντέχω άλλο.
Δεν αντέχω άλλο.
Δεν αντέχω άλλο.
Δεν αντέχω άλλο.

Δεν αντέχω άλλο.
Δεν αντέχω άλλο.
Δεν αντέχω άλλο.
Δεν αντέχω άλλο.
Δεν αντέχω άλλο.
Δεν αντέχω άλλο.
Δεν αντέχω άλλο.
Δεν αντέχω άλλο.
Δεν αντέχω άλλο.
Δεν αντέχω άλλο.
Δεν αντέχω άλλο.
Δεν αντέχω άλλο.
Δεν αντέχω άλλο.
Δεν αντέχω άλλο.
Δεν αντέχω άλλο.
Δεν αντέχω άλλο.
Δεν αντέχω άλλο.
Δεν αντέχω άλλο.
Δεν αντέχω άλλο.
Δεν αντέχω άλλο.
Δεν αντέχω άλλο.
Δεν αντέχω άλλο.
Δεν αντέχω άλλο.
Δεν αντέχω άλλο.
Δεν αντέχω άλλο.
Δεν αντέχω άλλο.
Δεν αντέχω άλλο.
Δεν αντέχω άλλο.
Δεν αντέχω άλλο.
Δεν αντέχω άλλο.
Δεν αντέχω άλλο.
Δεν αντέχω άλλο.
Δεν αντέχω άλλο.
Δεν αντέχω άλλο.
Δεν αντέχω άλλο.
Δεν αντέχω άλλο.
Δεν αντέχω άλλο.
Δεν αντέχω άλλο.
Δεν αντέχω άλλο.
Δεν αντέχω άλλο.
Δεν αντέχω άλλο.
Δεν αντέχω άλλο.
Δεν αντέχω άλλο.
Δεν αντέχω άλλο.
Δεν αντέχω άλλο.
Δεν αντέχω άλλο.
Δεν αντέχω άλλο.

:|

Δεν μπορώ να συκεντρωθω να διαβάσω για τις πανελλαδικές.Το πρώτο τρίμηνο διάβαζα τώρα είμαι λίγο στον κόσμο μου

πως αρεσει τελικα σε καποιους να μην σ'αφηνουν να χαρεις ουτε μια φορα...

33-1.jpg

σκέψη.....
είναι απλά παίδαρος...... αν και 48 ετών.....;)

όταν σου πανε όλα στραβά στον έρωτα και τα χαρτιά να το γιορτάζεις :whistle:
όλα θα αλλάξουνε ξανά και θα κερδίσεις τη ζαριά με τη σειρά σου :clapup:
μια ρόδα είναι και γυρνά και ξαναπέρνουνε φωτιά τα όνειρά σου :verymad:
έπεσες τόσο χαμηλά για να πατήσεις πιο γερά και να πετάξεις :angel:

:worry:.....;).........:D......:yahoo:

https://www.youtube.com/watch?v=pWvrxcovosI

Καφεδάκι time! :D:D:D

195913-untitled%20%20%20%20%20%20skepsi,..bmp

Τι ωραία που ήταν χθες στην ταινία:happy:

:clapup:Τελεια!!!:clapup:

Τελικά είμαι τελείως ηλίθια. Μ αρέσει που στεναχωριομουν το πρωί και ένιωθα ενοχές η έξυπνη. Ρε δε πατε να αυτοκτονήσετε όλοι σας λέω γω, γιατί πολύ καλή είμαι με κάποιους και ειλικρινά δε το αξίζετε και στη τελική πάλι εγώ τη πληρώνω. Το βραβείο καλύτερης ερμηνείας πηγαίνει σε σένα. Μπράβο και εις ανώτερα καμάρι μου! Καληνύχτα.

Και εδώ έρχεται η μεγάλη μου απορία...
PHP:
Αν αγαπάς πραγματικά κάποιον, δεν αξίζει μια φορά να ρίξεις και λίγο αυτό το ρημάδι τον εγωισμό; Διότι για εγωισμό πρόκειται, όχι για αξιοπρέπεια.
Αξιοπρέπεια είναι όταν ο άλλος είναι ένας κουβάς σκατά, κι εσύ δεν δέχεσαι να τον καθαρίζεις συνέχεια. Εγωισμός είναι όταν ο άλλος ΑΚΟΜΑ κι αν είναι καλός, δεν παίρνει το εισητήριο για την καρδιά μας, μην τυχόν και πούνε οι τρίτοι ότι κιοτέψαμε και μας σέρνει από τη μύτη.

Frak... Είμαι μεγάλος για τέτοια παιχνίδια πια...
Πες το ,πες το, πες το ...και ξαναπες το....,the true essence of love ,αυτος ο ρημαδιασμενος εγωισμος ...τυφλωνει τις σχεσεις....πατηστε τον ρε γμτ ....

Διώξτε με, με περιμένει η μουσική.
Έχω διάβασμα λέμε!

καλά και άμα γράψω τπτ αύριο φυσική εμένα να μου τρυπήσετε την μύτη...AntziWin διάβασε τπτ εσύ ... pleaseeeeeeeeee JaneWin και εσυ το ιδιο...

Νταξ,σωθηκες.Δεν έχω ανοίξει βιβλιο σήμερα :'(

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back