Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 11:07 Η Drama Prinzessin: #29.981 24-10-10 11:07 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Έλα... Τον jj περιμένεις να μπει... Click για ανάπτυξη... Ωραία μέρα δεν έχει σήμερα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mikaki04 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ξεχασμένες παραλίες αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 11:19 Η Mikaki04 έγραψε: #29.982 24-10-10 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα: Ωραία μέρα δεν έχει σήμερα;; Click για ανάπτυξη... χαχα.. πολύ ωραία !! πάντως ωραίο είναι να περιμένεις κάποιον ...χιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 11:21 Η Eileen έγραψε: #29.983 24-10-10 11:21 Εμένα δεν μου άρεσε ποτέ να περιμένω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena Πολύ δραστήριο μέλος Η elena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος. Έχει γράψει 888 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 11:29 Η elena έγραψε: #29.984 24-10-10 11:29 ούτε κ εμένα...δεν μου αρέσει να είμαι στην αναμονή...εκτός αν με περιμένει κ εκείνος....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mikaki04 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ξεχασμένες παραλίες αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 11:30 Η Mikaki04 έγραψε: #29.985 24-10-10 11:30 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Εμένα δεν μου άρεσε ποτέ να περιμένω! Click για ανάπτυξη... ανάλογα πως το εννοούμε βέβαια το "περιμένω".. δλδ.. "σε περιμένω για πάντα".. όχι! αυτό το "περιμένω" ούτε εγώ το λατρεύω αν και μπορεί να το κάνω κάποτε.... αλλά και το να περιμένουμε χρειάζεται νομίζω zoitca ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 11:34 Η Drama Prinzessin: #29.986 24-10-10 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Mikaki04: χαχα.. πολύ ωραία !! πάντως ωραίο είναι να περιμένεις κάποιον ...χιχι Click για ανάπτυξη... ναι..πολύ ωραίο..αλλά μερικές φορές και ανυπόμονο. Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Εμένα δεν μου άρεσε ποτέ να περιμένω! Click για ανάπτυξη... όπως λέμε "το θέλω εδώ και τώρα"; Αρχική Δημοσίευση από elena: ούτε κ εμένα...δεν μου αρέσει να είμαι στην αναμονή...εκτός αν με περιμένει κ εκείνος....! Click για ανάπτυξη... αυτό είναι το μόνο σίγουρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 11:53 Η Eileen έγραψε: #29.987 24-10-10 11:53 Αρχική Δημοσίευση από elena: ούτε κ εμένα...δεν μου αρέσει να είμαι στην αναμονή...εκτός αν με περιμένει κ εκείνος....! Click για ανάπτυξη... Έτσι πρέπει!! Αρχική Δημοσίευση από Mikaki04: ανάλογα πως το εννοούμε βέβαια το "περιμένω".. δλδ.. "σε περιμένω για πάντα".. όχι! αυτό το "περιμένω" ούτε εγώ το λατρεύω αν και μπορεί να το κάνω κάποτε.... αλλά και το να περιμένουμε χρειάζεται νομίζω zoitca ! Click για ανάπτυξη... Δεν είπα ότι δεν είναι χρήσιμο! Ίσα - ίσα μάλιστα, η υπομονή είναι μεγάλη αρετή! Αλλά δεν μπορώ να την επιστρατεύσω πάντοτε! Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα: όπως λέμε "το θέλω εδώ και τώρα"; Click για ανάπτυξη... Κάπως έτσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 11:57 Ο jj! έγραψε: #29.988 24-10-10 11:57 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Έλα... Τον jj περιμένεις να μπει... Click για ανάπτυξη... Παρών, παρών!! Πράγματι, πολύ ωραία μέρα η σημερινή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mikaki04 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ξεχασμένες παραλίες αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 12:08 Η Mikaki04 έγραψε: #29.989 24-10-10 12:08 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Έτσι πρέπει!! Δεν είπα ότι δεν είναι χρήσιμο! Ίσα - ίσα μάλιστα, η υπομονή είναι μεγάλη αρετή! Αλλά δεν μπορώ να την επιστρατεύσω πάντοτε! Κάπως έτσι... Click για ανάπτυξη... όντως δεν γίνεται να την επιστρατευόμαστε πάντοτε! ισχύει αυτό! και συμφωνώ μαζί σου! όποτε μπορούμε πάντως καλή είναι η υπομονή ! με όρια..όλα θέλουν όρια άλλωστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena Πολύ δραστήριο μέλος Η elena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος. Έχει γράψει 888 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 12:22 Η elena έγραψε: #29.990 24-10-10 12:22 ''....μ' αρέσει να μη λέω πολλά, μ' αρέσει να κοιτάω ψηλά στα ατέλειωτα τραγούδιααααα.....!!! μάτια μου ψάξε να με βρεις ψάξε στους δρόμους της σιωπής...μοναχός θα σβήνω τη μορφή σουυ.....'' https://www.youtube.com/watch?v=dJgd4MsL_RE Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fly Δραστήριο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 441 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 12:25 Η fly έγραψε: #29.991 24-10-10 12:25 γιατι πρεπει παντα εγω να ειμαι ενταξει στις υποχρεωσεις μου και καλη με ολους για να μην τους δυσαρεστησω αλλα στο τελος βγαινω το αντιθετο????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 12:38 Η venividivici: #29.992 24-10-10 12:38 καταπληκτικός ήλιος, βγείτε όλοι έξω βολτούλα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mikaki04 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ξεχασμένες παραλίες αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 12:40 Η Mikaki04 έγραψε: #29.993 24-10-10 12:40 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Έτσι πρέπει!! Δεν είπα ότι δεν είναι χρήσιμο! Ίσα - ίσα μάλιστα, η υπομονή είναι μεγάλη αρετή! Αλλά δεν μπορώ να την επιστρατεύσω πάντοτε! Κάπως έτσι... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fly: γιατι πρεπει παντα εγω να ειμαι ενταξει στις υποχρεωσεις μου και καλη με ολους για να μην τους δυσαρεστησω αλλα στο τελος βγαινω το αντιθετο????? Click για ανάπτυξη... αχ ναι ! δεν ξέρεις πως σε καταλαβαίνω fly μου! πραγματικά! αλλά το λάθος νομίζω είναι στο ότι νοιάζομαστε για το αν θα στεναχωρηθούν οι άλλοι! απλά υπάρχει κι ένας εαυτός πίσω που πρέπει να τον κοιτάξεις ! εγώ, επειδή τα πέρασα και σήμερα πάλι, θα σου πω να μην δίνεις σημασία όσο κι αν νιώθεις άσχημα γι αυτό! δεν αξίζουν όλοι! ίσως πρέπει να το πάρουμε χαμπάρι αυτό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 14:10 Ο Apro έγραψε: #29.994 24-10-10 14:10 born again.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fly Δραστήριο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 441 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 14:59 Η fly έγραψε: #29.995 24-10-10 14:59 αχ ναι ! δεν ξέρεις πως σε καταλαβαίνω fly μου! πραγματικά! αλλά το λάθος νομίζω είναι στο ότι νοιάζομαστε για το αν θα στεναχωρηθούν οι άλλοι! απλά υπάρχει κι ένας εαυτός πίσω που πρέπει να τον κοιτάξεις ! εγώ, επειδή τα πέρασα και σήμερα πάλι, θα σου πω να μην δίνεις σημασία όσο κι αν νιώθεις άσχημα γι αυτό! δεν αξίζουν όλοι! ίσως πρέπει να το πάρουμε χαμπάρι αυτό.... Click για ανάπτυξη... προσπαθω παντα να τα συνδυαζω ετσι για να ναι ολοι ευχαριστημενοι και τλκ αυτη που παντα πιεζεται ειμαι εγω....εχεις δικιο καποιες φορες πρεπει να κοιταμε και λιγακι τον εαυτο μας.... (κ εγω ξανα σημερα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mikaki04 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ξεχασμένες παραλίες αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 16:01 Η Mikaki04 έγραψε: #29.996 24-10-10 16:01 Αρχική Δημοσίευση από fly: προσπαθω παντα να τα συνδυαζω ετσι για να ναι ολοι ευχαριστημενοι και τλκ αυτη που παντα πιεζεται ειμαι εγω....εχεις δικιο καποιες φορες πρεπει να κοιταμε και λιγακι τον εαυτο μας.... (κ εγω ξανα σημερα ) Click για ανάπτυξη... καταλαβαίνω απόλυτα τι λες! απόλυτα! κι εγώ έτσι νόμιζα! ότι τα συνδιάζω! Ουσιαστικά συνδιάζω τις υποχρεώσεις μου με το να είναι αυτού καλά! ο εαυτός δεν υπάρχει πουθενά! όμως αν το σκεφτείς όσοι αξίζουν θα καταλάβουν! στην αρχή θα γκρινιάζουν κι έτσι όμως αργότερα θα υπάρξουν μερικοί που θα δεχθούν πως δεν έχεις 24 χέρια ! και αυτοί θα αξίζουν! α, απλά πες τους ότι δεν μπορείς να βοηθήσεις και έχεις δουλειά! ξέρω πως είναι δύσκολο! έτσι έλεγα κι εγώ! αλλά δεν είναι ακατόρθωτο! τώρα το παλεύω και νιώθω πολύ καλύτερα αλήθεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 16:18 Η _Silence_: #29.997 24-10-10 16:18 One day in the year of the fox, When the bell began to ring, It meant the time had come for one to go To the temple of the king. ... https://www.youtube.com/watch?v=Zj3mKYASycg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JosefK Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχαήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Tatoo artist. Έχει γράψει 1.361 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 16:22 Ο JosefK έγραψε: #29.998 24-10-10 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Maria grv: One day in the year of the fox, When the bell began to ring, It meant the time had come for one to go To the temple of the king. ... https://www.youtube.com/watch?v=Zj3mKYASycg Click για ανάπτυξη... 2η φορά που το τραγούδι που βάζεις είναι αυτό που ακούω στον υπολογιστή μου την ίδια στιγμή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 16:31 Η _Silence_: #29.999 24-10-10 16:31 Αρχική Δημοσίευση από JosefK: 2η φορά που το τραγούδι που βάζεις είναι αυτό που ακούω στον υπολογιστή μου την ίδια στιγμή! Click για ανάπτυξη... ......χαχαχαχα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 16:32 Η _Silence_: #30.000 24-10-10 16:32 https://t3.gstatic.com/images?q=tbn:...9_Trik&t=1&usg=__MZok9Hz22kTULcGKNwMr_EVt_c4= Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Οκτωβρίου 2010 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1498 1499 1500 1501 1502 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1500 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1500 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Έλα... Τον jj περιμένεις να μπει... Click για ανάπτυξη... Ωραία μέρα δεν έχει σήμερα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mikaki04 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ξεχασμένες παραλίες αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 11:19 Η Mikaki04 έγραψε: #29.982 24-10-10 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα: Ωραία μέρα δεν έχει σήμερα;; Click για ανάπτυξη... χαχα.. πολύ ωραία !! πάντως ωραίο είναι να περιμένεις κάποιον ...χιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 11:21 Η Eileen έγραψε: #29.983 24-10-10 11:21 Εμένα δεν μου άρεσε ποτέ να περιμένω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena Πολύ δραστήριο μέλος Η elena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος. Έχει γράψει 888 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 11:29 Η elena έγραψε: #29.984 24-10-10 11:29 ούτε κ εμένα...δεν μου αρέσει να είμαι στην αναμονή...εκτός αν με περιμένει κ εκείνος....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mikaki04 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ξεχασμένες παραλίες αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 11:30 Η Mikaki04 έγραψε: #29.985 24-10-10 11:30 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Εμένα δεν μου άρεσε ποτέ να περιμένω! Click για ανάπτυξη... ανάλογα πως το εννοούμε βέβαια το "περιμένω".. δλδ.. "σε περιμένω για πάντα".. όχι! αυτό το "περιμένω" ούτε εγώ το λατρεύω αν και μπορεί να το κάνω κάποτε.... αλλά και το να περιμένουμε χρειάζεται νομίζω zoitca ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 11:34 Η Drama Prinzessin: #29.986 24-10-10 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Mikaki04: χαχα.. πολύ ωραία !! πάντως ωραίο είναι να περιμένεις κάποιον ...χιχι Click για ανάπτυξη... ναι..πολύ ωραίο..αλλά μερικές φορές και ανυπόμονο. Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Εμένα δεν μου άρεσε ποτέ να περιμένω! Click για ανάπτυξη... όπως λέμε "το θέλω εδώ και τώρα"; Αρχική Δημοσίευση από elena: ούτε κ εμένα...δεν μου αρέσει να είμαι στην αναμονή...εκτός αν με περιμένει κ εκείνος....! Click για ανάπτυξη... αυτό είναι το μόνο σίγουρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 11:53 Η Eileen έγραψε: #29.987 24-10-10 11:53 Αρχική Δημοσίευση από elena: ούτε κ εμένα...δεν μου αρέσει να είμαι στην αναμονή...εκτός αν με περιμένει κ εκείνος....! Click για ανάπτυξη... Έτσι πρέπει!! Αρχική Δημοσίευση από Mikaki04: ανάλογα πως το εννοούμε βέβαια το "περιμένω".. δλδ.. "σε περιμένω για πάντα".. όχι! αυτό το "περιμένω" ούτε εγώ το λατρεύω αν και μπορεί να το κάνω κάποτε.... αλλά και το να περιμένουμε χρειάζεται νομίζω zoitca ! Click για ανάπτυξη... Δεν είπα ότι δεν είναι χρήσιμο! Ίσα - ίσα μάλιστα, η υπομονή είναι μεγάλη αρετή! Αλλά δεν μπορώ να την επιστρατεύσω πάντοτε! Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα: όπως λέμε "το θέλω εδώ και τώρα"; Click για ανάπτυξη... Κάπως έτσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 11:57 Ο jj! έγραψε: #29.988 24-10-10 11:57 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Έλα... Τον jj περιμένεις να μπει... Click για ανάπτυξη... Παρών, παρών!! Πράγματι, πολύ ωραία μέρα η σημερινή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mikaki04 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ξεχασμένες παραλίες αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 12:08 Η Mikaki04 έγραψε: #29.989 24-10-10 12:08 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Έτσι πρέπει!! Δεν είπα ότι δεν είναι χρήσιμο! Ίσα - ίσα μάλιστα, η υπομονή είναι μεγάλη αρετή! Αλλά δεν μπορώ να την επιστρατεύσω πάντοτε! Κάπως έτσι... Click για ανάπτυξη... όντως δεν γίνεται να την επιστρατευόμαστε πάντοτε! ισχύει αυτό! και συμφωνώ μαζί σου! όποτε μπορούμε πάντως καλή είναι η υπομονή ! με όρια..όλα θέλουν όρια άλλωστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena Πολύ δραστήριο μέλος Η elena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος. Έχει γράψει 888 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 12:22 Η elena έγραψε: #29.990 24-10-10 12:22 ''....μ' αρέσει να μη λέω πολλά, μ' αρέσει να κοιτάω ψηλά στα ατέλειωτα τραγούδιααααα.....!!! μάτια μου ψάξε να με βρεις ψάξε στους δρόμους της σιωπής...μοναχός θα σβήνω τη μορφή σουυ.....'' https://www.youtube.com/watch?v=dJgd4MsL_RE Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fly Δραστήριο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 441 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 12:25 Η fly έγραψε: #29.991 24-10-10 12:25 γιατι πρεπει παντα εγω να ειμαι ενταξει στις υποχρεωσεις μου και καλη με ολους για να μην τους δυσαρεστησω αλλα στο τελος βγαινω το αντιθετο????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 12:38 Η venividivici: #29.992 24-10-10 12:38 καταπληκτικός ήλιος, βγείτε όλοι έξω βολτούλα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mikaki04 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ξεχασμένες παραλίες αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 12:40 Η Mikaki04 έγραψε: #29.993 24-10-10 12:40 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Έτσι πρέπει!! Δεν είπα ότι δεν είναι χρήσιμο! Ίσα - ίσα μάλιστα, η υπομονή είναι μεγάλη αρετή! Αλλά δεν μπορώ να την επιστρατεύσω πάντοτε! Κάπως έτσι... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fly: γιατι πρεπει παντα εγω να ειμαι ενταξει στις υποχρεωσεις μου και καλη με ολους για να μην τους δυσαρεστησω αλλα στο τελος βγαινω το αντιθετο????? Click για ανάπτυξη... αχ ναι ! δεν ξέρεις πως σε καταλαβαίνω fly μου! πραγματικά! αλλά το λάθος νομίζω είναι στο ότι νοιάζομαστε για το αν θα στεναχωρηθούν οι άλλοι! απλά υπάρχει κι ένας εαυτός πίσω που πρέπει να τον κοιτάξεις ! εγώ, επειδή τα πέρασα και σήμερα πάλι, θα σου πω να μην δίνεις σημασία όσο κι αν νιώθεις άσχημα γι αυτό! δεν αξίζουν όλοι! ίσως πρέπει να το πάρουμε χαμπάρι αυτό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 14:10 Ο Apro έγραψε: #29.994 24-10-10 14:10 born again.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fly Δραστήριο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 441 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 14:59 Η fly έγραψε: #29.995 24-10-10 14:59 αχ ναι ! δεν ξέρεις πως σε καταλαβαίνω fly μου! πραγματικά! αλλά το λάθος νομίζω είναι στο ότι νοιάζομαστε για το αν θα στεναχωρηθούν οι άλλοι! απλά υπάρχει κι ένας εαυτός πίσω που πρέπει να τον κοιτάξεις ! εγώ, επειδή τα πέρασα και σήμερα πάλι, θα σου πω να μην δίνεις σημασία όσο κι αν νιώθεις άσχημα γι αυτό! δεν αξίζουν όλοι! ίσως πρέπει να το πάρουμε χαμπάρι αυτό.... Click για ανάπτυξη... προσπαθω παντα να τα συνδυαζω ετσι για να ναι ολοι ευχαριστημενοι και τλκ αυτη που παντα πιεζεται ειμαι εγω....εχεις δικιο καποιες φορες πρεπει να κοιταμε και λιγακι τον εαυτο μας.... (κ εγω ξανα σημερα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mikaki04 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ξεχασμένες παραλίες αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 16:01 Η Mikaki04 έγραψε: #29.996 24-10-10 16:01 Αρχική Δημοσίευση από fly: προσπαθω παντα να τα συνδυαζω ετσι για να ναι ολοι ευχαριστημενοι και τλκ αυτη που παντα πιεζεται ειμαι εγω....εχεις δικιο καποιες φορες πρεπει να κοιταμε και λιγακι τον εαυτο μας.... (κ εγω ξανα σημερα ) Click για ανάπτυξη... καταλαβαίνω απόλυτα τι λες! απόλυτα! κι εγώ έτσι νόμιζα! ότι τα συνδιάζω! Ουσιαστικά συνδιάζω τις υποχρεώσεις μου με το να είναι αυτού καλά! ο εαυτός δεν υπάρχει πουθενά! όμως αν το σκεφτείς όσοι αξίζουν θα καταλάβουν! στην αρχή θα γκρινιάζουν κι έτσι όμως αργότερα θα υπάρξουν μερικοί που θα δεχθούν πως δεν έχεις 24 χέρια ! και αυτοί θα αξίζουν! α, απλά πες τους ότι δεν μπορείς να βοηθήσεις και έχεις δουλειά! ξέρω πως είναι δύσκολο! έτσι έλεγα κι εγώ! αλλά δεν είναι ακατόρθωτο! τώρα το παλεύω και νιώθω πολύ καλύτερα αλήθεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 16:18 Η _Silence_: #29.997 24-10-10 16:18 One day in the year of the fox, When the bell began to ring, It meant the time had come for one to go To the temple of the king. ... https://www.youtube.com/watch?v=Zj3mKYASycg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JosefK Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχαήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Tatoo artist. Έχει γράψει 1.361 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 16:22 Ο JosefK έγραψε: #29.998 24-10-10 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Maria grv: One day in the year of the fox, When the bell began to ring, It meant the time had come for one to go To the temple of the king. ... https://www.youtube.com/watch?v=Zj3mKYASycg Click για ανάπτυξη... 2η φορά που το τραγούδι που βάζεις είναι αυτό που ακούω στον υπολογιστή μου την ίδια στιγμή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 16:31 Η _Silence_: #29.999 24-10-10 16:31 Αρχική Δημοσίευση από JosefK: 2η φορά που το τραγούδι που βάζεις είναι αυτό που ακούω στον υπολογιστή μου την ίδια στιγμή! Click για ανάπτυξη... ......χαχαχαχα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 16:32 Η _Silence_: #30.000 24-10-10 16:32 https://t3.gstatic.com/images?q=tbn:...9_Trik&t=1&usg=__MZok9Hz22kTULcGKNwMr_EVt_c4= Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Οκτωβρίου 2010 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1498 1499 1500 1501 1502 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1500 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1500 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα: Ωραία μέρα δεν έχει σήμερα;; Click για ανάπτυξη... χαχα.. πολύ ωραία !! πάντως ωραίο είναι να περιμένεις κάποιον ...χιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 11:21 Η Eileen έγραψε: #29.983 24-10-10 11:21 Εμένα δεν μου άρεσε ποτέ να περιμένω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena Πολύ δραστήριο μέλος Η elena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος. Έχει γράψει 888 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 11:29 Η elena έγραψε: #29.984 24-10-10 11:29 ούτε κ εμένα...δεν μου αρέσει να είμαι στην αναμονή...εκτός αν με περιμένει κ εκείνος....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mikaki04 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ξεχασμένες παραλίες αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 11:30 Η Mikaki04 έγραψε: #29.985 24-10-10 11:30 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Εμένα δεν μου άρεσε ποτέ να περιμένω! Click για ανάπτυξη... ανάλογα πως το εννοούμε βέβαια το "περιμένω".. δλδ.. "σε περιμένω για πάντα".. όχι! αυτό το "περιμένω" ούτε εγώ το λατρεύω αν και μπορεί να το κάνω κάποτε.... αλλά και το να περιμένουμε χρειάζεται νομίζω zoitca ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 11:34 Η Drama Prinzessin: #29.986 24-10-10 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Mikaki04: χαχα.. πολύ ωραία !! πάντως ωραίο είναι να περιμένεις κάποιον ...χιχι Click για ανάπτυξη... ναι..πολύ ωραίο..αλλά μερικές φορές και ανυπόμονο. Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Εμένα δεν μου άρεσε ποτέ να περιμένω! Click για ανάπτυξη... όπως λέμε "το θέλω εδώ και τώρα"; Αρχική Δημοσίευση από elena: ούτε κ εμένα...δεν μου αρέσει να είμαι στην αναμονή...εκτός αν με περιμένει κ εκείνος....! Click για ανάπτυξη... αυτό είναι το μόνο σίγουρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 11:53 Η Eileen έγραψε: #29.987 24-10-10 11:53 Αρχική Δημοσίευση από elena: ούτε κ εμένα...δεν μου αρέσει να είμαι στην αναμονή...εκτός αν με περιμένει κ εκείνος....! Click για ανάπτυξη... Έτσι πρέπει!! Αρχική Δημοσίευση από Mikaki04: ανάλογα πως το εννοούμε βέβαια το "περιμένω".. δλδ.. "σε περιμένω για πάντα".. όχι! αυτό το "περιμένω" ούτε εγώ το λατρεύω αν και μπορεί να το κάνω κάποτε.... αλλά και το να περιμένουμε χρειάζεται νομίζω zoitca ! Click για ανάπτυξη... Δεν είπα ότι δεν είναι χρήσιμο! Ίσα - ίσα μάλιστα, η υπομονή είναι μεγάλη αρετή! Αλλά δεν μπορώ να την επιστρατεύσω πάντοτε! Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα: όπως λέμε "το θέλω εδώ και τώρα"; Click για ανάπτυξη... Κάπως έτσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 11:57 Ο jj! έγραψε: #29.988 24-10-10 11:57 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Έλα... Τον jj περιμένεις να μπει... Click για ανάπτυξη... Παρών, παρών!! Πράγματι, πολύ ωραία μέρα η σημερινή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mikaki04 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ξεχασμένες παραλίες αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 12:08 Η Mikaki04 έγραψε: #29.989 24-10-10 12:08 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Έτσι πρέπει!! Δεν είπα ότι δεν είναι χρήσιμο! Ίσα - ίσα μάλιστα, η υπομονή είναι μεγάλη αρετή! Αλλά δεν μπορώ να την επιστρατεύσω πάντοτε! Κάπως έτσι... Click για ανάπτυξη... όντως δεν γίνεται να την επιστρατευόμαστε πάντοτε! ισχύει αυτό! και συμφωνώ μαζί σου! όποτε μπορούμε πάντως καλή είναι η υπομονή ! με όρια..όλα θέλουν όρια άλλωστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena Πολύ δραστήριο μέλος Η elena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος. Έχει γράψει 888 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 12:22 Η elena έγραψε: #29.990 24-10-10 12:22 ''....μ' αρέσει να μη λέω πολλά, μ' αρέσει να κοιτάω ψηλά στα ατέλειωτα τραγούδιααααα.....!!! μάτια μου ψάξε να με βρεις ψάξε στους δρόμους της σιωπής...μοναχός θα σβήνω τη μορφή σουυ.....'' https://www.youtube.com/watch?v=dJgd4MsL_RE Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fly Δραστήριο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 441 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 12:25 Η fly έγραψε: #29.991 24-10-10 12:25 γιατι πρεπει παντα εγω να ειμαι ενταξει στις υποχρεωσεις μου και καλη με ολους για να μην τους δυσαρεστησω αλλα στο τελος βγαινω το αντιθετο????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 12:38 Η venividivici: #29.992 24-10-10 12:38 καταπληκτικός ήλιος, βγείτε όλοι έξω βολτούλα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mikaki04 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ξεχασμένες παραλίες αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 12:40 Η Mikaki04 έγραψε: #29.993 24-10-10 12:40 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Έτσι πρέπει!! Δεν είπα ότι δεν είναι χρήσιμο! Ίσα - ίσα μάλιστα, η υπομονή είναι μεγάλη αρετή! Αλλά δεν μπορώ να την επιστρατεύσω πάντοτε! Κάπως έτσι... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fly: γιατι πρεπει παντα εγω να ειμαι ενταξει στις υποχρεωσεις μου και καλη με ολους για να μην τους δυσαρεστησω αλλα στο τελος βγαινω το αντιθετο????? Click για ανάπτυξη... αχ ναι ! δεν ξέρεις πως σε καταλαβαίνω fly μου! πραγματικά! αλλά το λάθος νομίζω είναι στο ότι νοιάζομαστε για το αν θα στεναχωρηθούν οι άλλοι! απλά υπάρχει κι ένας εαυτός πίσω που πρέπει να τον κοιτάξεις ! εγώ, επειδή τα πέρασα και σήμερα πάλι, θα σου πω να μην δίνεις σημασία όσο κι αν νιώθεις άσχημα γι αυτό! δεν αξίζουν όλοι! ίσως πρέπει να το πάρουμε χαμπάρι αυτό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 14:10 Ο Apro έγραψε: #29.994 24-10-10 14:10 born again.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fly Δραστήριο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 441 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 14:59 Η fly έγραψε: #29.995 24-10-10 14:59 αχ ναι ! δεν ξέρεις πως σε καταλαβαίνω fly μου! πραγματικά! αλλά το λάθος νομίζω είναι στο ότι νοιάζομαστε για το αν θα στεναχωρηθούν οι άλλοι! απλά υπάρχει κι ένας εαυτός πίσω που πρέπει να τον κοιτάξεις ! εγώ, επειδή τα πέρασα και σήμερα πάλι, θα σου πω να μην δίνεις σημασία όσο κι αν νιώθεις άσχημα γι αυτό! δεν αξίζουν όλοι! ίσως πρέπει να το πάρουμε χαμπάρι αυτό.... Click για ανάπτυξη... προσπαθω παντα να τα συνδυαζω ετσι για να ναι ολοι ευχαριστημενοι και τλκ αυτη που παντα πιεζεται ειμαι εγω....εχεις δικιο καποιες φορες πρεπει να κοιταμε και λιγακι τον εαυτο μας.... (κ εγω ξανα σημερα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mikaki04 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ξεχασμένες παραλίες αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 16:01 Η Mikaki04 έγραψε: #29.996 24-10-10 16:01 Αρχική Δημοσίευση από fly: προσπαθω παντα να τα συνδυαζω ετσι για να ναι ολοι ευχαριστημενοι και τλκ αυτη που παντα πιεζεται ειμαι εγω....εχεις δικιο καποιες φορες πρεπει να κοιταμε και λιγακι τον εαυτο μας.... (κ εγω ξανα σημερα ) Click για ανάπτυξη... καταλαβαίνω απόλυτα τι λες! απόλυτα! κι εγώ έτσι νόμιζα! ότι τα συνδιάζω! Ουσιαστικά συνδιάζω τις υποχρεώσεις μου με το να είναι αυτού καλά! ο εαυτός δεν υπάρχει πουθενά! όμως αν το σκεφτείς όσοι αξίζουν θα καταλάβουν! στην αρχή θα γκρινιάζουν κι έτσι όμως αργότερα θα υπάρξουν μερικοί που θα δεχθούν πως δεν έχεις 24 χέρια ! και αυτοί θα αξίζουν! α, απλά πες τους ότι δεν μπορείς να βοηθήσεις και έχεις δουλειά! ξέρω πως είναι δύσκολο! έτσι έλεγα κι εγώ! αλλά δεν είναι ακατόρθωτο! τώρα το παλεύω και νιώθω πολύ καλύτερα αλήθεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 16:18 Η _Silence_: #29.997 24-10-10 16:18 One day in the year of the fox, When the bell began to ring, It meant the time had come for one to go To the temple of the king. ... https://www.youtube.com/watch?v=Zj3mKYASycg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JosefK Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχαήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Tatoo artist. Έχει γράψει 1.361 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 16:22 Ο JosefK έγραψε: #29.998 24-10-10 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Maria grv: One day in the year of the fox, When the bell began to ring, It meant the time had come for one to go To the temple of the king. ... https://www.youtube.com/watch?v=Zj3mKYASycg Click για ανάπτυξη... 2η φορά που το τραγούδι που βάζεις είναι αυτό που ακούω στον υπολογιστή μου την ίδια στιγμή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 16:31 Η _Silence_: #29.999 24-10-10 16:31 Αρχική Δημοσίευση από JosefK: 2η φορά που το τραγούδι που βάζεις είναι αυτό που ακούω στον υπολογιστή μου την ίδια στιγμή! Click για ανάπτυξη... ......χαχαχαχα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 16:32 Η _Silence_: #30.000 24-10-10 16:32 https://t3.gstatic.com/images?q=tbn:...9_Trik&t=1&usg=__MZok9Hz22kTULcGKNwMr_EVt_c4= Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Οκτωβρίου 2010 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1498 1499 1500 1501 1502 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1500 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1500 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμένα δεν μου άρεσε ποτέ να περιμένω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elena Πολύ δραστήριο μέλος Η elena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος. Έχει γράψει 888 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 11:29 Η elena έγραψε: #29.984 24-10-10 11:29 ούτε κ εμένα...δεν μου αρέσει να είμαι στην αναμονή...εκτός αν με περιμένει κ εκείνος....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mikaki04 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ξεχασμένες παραλίες αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 11:30 Η Mikaki04 έγραψε: #29.985 24-10-10 11:30 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Εμένα δεν μου άρεσε ποτέ να περιμένω! Click για ανάπτυξη... ανάλογα πως το εννοούμε βέβαια το "περιμένω".. δλδ.. "σε περιμένω για πάντα".. όχι! αυτό το "περιμένω" ούτε εγώ το λατρεύω αν και μπορεί να το κάνω κάποτε.... αλλά και το να περιμένουμε χρειάζεται νομίζω zoitca ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 11:34 Η Drama Prinzessin: #29.986 24-10-10 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Mikaki04: χαχα.. πολύ ωραία !! πάντως ωραίο είναι να περιμένεις κάποιον ...χιχι Click για ανάπτυξη... ναι..πολύ ωραίο..αλλά μερικές φορές και ανυπόμονο. Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Εμένα δεν μου άρεσε ποτέ να περιμένω! Click για ανάπτυξη... όπως λέμε "το θέλω εδώ και τώρα"; Αρχική Δημοσίευση από elena: ούτε κ εμένα...δεν μου αρέσει να είμαι στην αναμονή...εκτός αν με περιμένει κ εκείνος....! Click για ανάπτυξη... αυτό είναι το μόνο σίγουρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 11:53 Η Eileen έγραψε: #29.987 24-10-10 11:53 Αρχική Δημοσίευση από elena: ούτε κ εμένα...δεν μου αρέσει να είμαι στην αναμονή...εκτός αν με περιμένει κ εκείνος....! Click για ανάπτυξη... Έτσι πρέπει!! Αρχική Δημοσίευση από Mikaki04: ανάλογα πως το εννοούμε βέβαια το "περιμένω".. δλδ.. "σε περιμένω για πάντα".. όχι! αυτό το "περιμένω" ούτε εγώ το λατρεύω αν και μπορεί να το κάνω κάποτε.... αλλά και το να περιμένουμε χρειάζεται νομίζω zoitca ! Click για ανάπτυξη... Δεν είπα ότι δεν είναι χρήσιμο! Ίσα - ίσα μάλιστα, η υπομονή είναι μεγάλη αρετή! Αλλά δεν μπορώ να την επιστρατεύσω πάντοτε! Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα: όπως λέμε "το θέλω εδώ και τώρα"; Click για ανάπτυξη... Κάπως έτσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 11:57 Ο jj! έγραψε: #29.988 24-10-10 11:57 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Έλα... Τον jj περιμένεις να μπει... Click για ανάπτυξη... Παρών, παρών!! Πράγματι, πολύ ωραία μέρα η σημερινή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mikaki04 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ξεχασμένες παραλίες αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 12:08 Η Mikaki04 έγραψε: #29.989 24-10-10 12:08 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Έτσι πρέπει!! Δεν είπα ότι δεν είναι χρήσιμο! Ίσα - ίσα μάλιστα, η υπομονή είναι μεγάλη αρετή! Αλλά δεν μπορώ να την επιστρατεύσω πάντοτε! Κάπως έτσι... Click για ανάπτυξη... όντως δεν γίνεται να την επιστρατευόμαστε πάντοτε! ισχύει αυτό! και συμφωνώ μαζί σου! όποτε μπορούμε πάντως καλή είναι η υπομονή ! με όρια..όλα θέλουν όρια άλλωστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena Πολύ δραστήριο μέλος Η elena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος. Έχει γράψει 888 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 12:22 Η elena έγραψε: #29.990 24-10-10 12:22 ''....μ' αρέσει να μη λέω πολλά, μ' αρέσει να κοιτάω ψηλά στα ατέλειωτα τραγούδιααααα.....!!! μάτια μου ψάξε να με βρεις ψάξε στους δρόμους της σιωπής...μοναχός θα σβήνω τη μορφή σουυ.....'' https://www.youtube.com/watch?v=dJgd4MsL_RE Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fly Δραστήριο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 441 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 12:25 Η fly έγραψε: #29.991 24-10-10 12:25 γιατι πρεπει παντα εγω να ειμαι ενταξει στις υποχρεωσεις μου και καλη με ολους για να μην τους δυσαρεστησω αλλα στο τελος βγαινω το αντιθετο????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 12:38 Η venividivici: #29.992 24-10-10 12:38 καταπληκτικός ήλιος, βγείτε όλοι έξω βολτούλα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mikaki04 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ξεχασμένες παραλίες αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 12:40 Η Mikaki04 έγραψε: #29.993 24-10-10 12:40 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Έτσι πρέπει!! Δεν είπα ότι δεν είναι χρήσιμο! Ίσα - ίσα μάλιστα, η υπομονή είναι μεγάλη αρετή! Αλλά δεν μπορώ να την επιστρατεύσω πάντοτε! Κάπως έτσι... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fly: γιατι πρεπει παντα εγω να ειμαι ενταξει στις υποχρεωσεις μου και καλη με ολους για να μην τους δυσαρεστησω αλλα στο τελος βγαινω το αντιθετο????? Click για ανάπτυξη... αχ ναι ! δεν ξέρεις πως σε καταλαβαίνω fly μου! πραγματικά! αλλά το λάθος νομίζω είναι στο ότι νοιάζομαστε για το αν θα στεναχωρηθούν οι άλλοι! απλά υπάρχει κι ένας εαυτός πίσω που πρέπει να τον κοιτάξεις ! εγώ, επειδή τα πέρασα και σήμερα πάλι, θα σου πω να μην δίνεις σημασία όσο κι αν νιώθεις άσχημα γι αυτό! δεν αξίζουν όλοι! ίσως πρέπει να το πάρουμε χαμπάρι αυτό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 14:10 Ο Apro έγραψε: #29.994 24-10-10 14:10 born again.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fly Δραστήριο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 441 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 14:59 Η fly έγραψε: #29.995 24-10-10 14:59 αχ ναι ! δεν ξέρεις πως σε καταλαβαίνω fly μου! πραγματικά! αλλά το λάθος νομίζω είναι στο ότι νοιάζομαστε για το αν θα στεναχωρηθούν οι άλλοι! απλά υπάρχει κι ένας εαυτός πίσω που πρέπει να τον κοιτάξεις ! εγώ, επειδή τα πέρασα και σήμερα πάλι, θα σου πω να μην δίνεις σημασία όσο κι αν νιώθεις άσχημα γι αυτό! δεν αξίζουν όλοι! ίσως πρέπει να το πάρουμε χαμπάρι αυτό.... Click για ανάπτυξη... προσπαθω παντα να τα συνδυαζω ετσι για να ναι ολοι ευχαριστημενοι και τλκ αυτη που παντα πιεζεται ειμαι εγω....εχεις δικιο καποιες φορες πρεπει να κοιταμε και λιγακι τον εαυτο μας.... (κ εγω ξανα σημερα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mikaki04 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ξεχασμένες παραλίες αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 16:01 Η Mikaki04 έγραψε: #29.996 24-10-10 16:01 Αρχική Δημοσίευση από fly: προσπαθω παντα να τα συνδυαζω ετσι για να ναι ολοι ευχαριστημενοι και τλκ αυτη που παντα πιεζεται ειμαι εγω....εχεις δικιο καποιες φορες πρεπει να κοιταμε και λιγακι τον εαυτο μας.... (κ εγω ξανα σημερα ) Click για ανάπτυξη... καταλαβαίνω απόλυτα τι λες! απόλυτα! κι εγώ έτσι νόμιζα! ότι τα συνδιάζω! Ουσιαστικά συνδιάζω τις υποχρεώσεις μου με το να είναι αυτού καλά! ο εαυτός δεν υπάρχει πουθενά! όμως αν το σκεφτείς όσοι αξίζουν θα καταλάβουν! στην αρχή θα γκρινιάζουν κι έτσι όμως αργότερα θα υπάρξουν μερικοί που θα δεχθούν πως δεν έχεις 24 χέρια ! και αυτοί θα αξίζουν! α, απλά πες τους ότι δεν μπορείς να βοηθήσεις και έχεις δουλειά! ξέρω πως είναι δύσκολο! έτσι έλεγα κι εγώ! αλλά δεν είναι ακατόρθωτο! τώρα το παλεύω και νιώθω πολύ καλύτερα αλήθεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 16:18 Η _Silence_: #29.997 24-10-10 16:18 One day in the year of the fox, When the bell began to ring, It meant the time had come for one to go To the temple of the king. ... https://www.youtube.com/watch?v=Zj3mKYASycg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JosefK Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχαήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Tatoo artist. Έχει γράψει 1.361 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 16:22 Ο JosefK έγραψε: #29.998 24-10-10 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Maria grv: One day in the year of the fox, When the bell began to ring, It meant the time had come for one to go To the temple of the king. ... https://www.youtube.com/watch?v=Zj3mKYASycg Click για ανάπτυξη... 2η φορά που το τραγούδι που βάζεις είναι αυτό που ακούω στον υπολογιστή μου την ίδια στιγμή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 16:31 Η _Silence_: #29.999 24-10-10 16:31 Αρχική Δημοσίευση από JosefK: 2η φορά που το τραγούδι που βάζεις είναι αυτό που ακούω στον υπολογιστή μου την ίδια στιγμή! Click για ανάπτυξη... ......χαχαχαχα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 16:32 Η _Silence_: #30.000 24-10-10 16:32 https://t3.gstatic.com/images?q=tbn:...9_Trik&t=1&usg=__MZok9Hz22kTULcGKNwMr_EVt_c4= Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Οκτωβρίου 2010 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1498 1499 1500 1501 1502 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1500 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1500 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ούτε κ εμένα...δεν μου αρέσει να είμαι στην αναμονή...εκτός αν με περιμένει κ εκείνος....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mikaki04 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ξεχασμένες παραλίες αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 11:30 Η Mikaki04 έγραψε: #29.985 24-10-10 11:30 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Εμένα δεν μου άρεσε ποτέ να περιμένω! Click για ανάπτυξη... ανάλογα πως το εννοούμε βέβαια το "περιμένω".. δλδ.. "σε περιμένω για πάντα".. όχι! αυτό το "περιμένω" ούτε εγώ το λατρεύω αν και μπορεί να το κάνω κάποτε.... αλλά και το να περιμένουμε χρειάζεται νομίζω zoitca ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 11:34 Η Drama Prinzessin: #29.986 24-10-10 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Mikaki04: χαχα.. πολύ ωραία !! πάντως ωραίο είναι να περιμένεις κάποιον ...χιχι Click για ανάπτυξη... ναι..πολύ ωραίο..αλλά μερικές φορές και ανυπόμονο. Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Εμένα δεν μου άρεσε ποτέ να περιμένω! Click για ανάπτυξη... όπως λέμε "το θέλω εδώ και τώρα"; Αρχική Δημοσίευση από elena: ούτε κ εμένα...δεν μου αρέσει να είμαι στην αναμονή...εκτός αν με περιμένει κ εκείνος....! Click για ανάπτυξη... αυτό είναι το μόνο σίγουρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 11:53 Η Eileen έγραψε: #29.987 24-10-10 11:53 Αρχική Δημοσίευση από elena: ούτε κ εμένα...δεν μου αρέσει να είμαι στην αναμονή...εκτός αν με περιμένει κ εκείνος....! Click για ανάπτυξη... Έτσι πρέπει!! Αρχική Δημοσίευση από Mikaki04: ανάλογα πως το εννοούμε βέβαια το "περιμένω".. δλδ.. "σε περιμένω για πάντα".. όχι! αυτό το "περιμένω" ούτε εγώ το λατρεύω αν και μπορεί να το κάνω κάποτε.... αλλά και το να περιμένουμε χρειάζεται νομίζω zoitca ! Click για ανάπτυξη... Δεν είπα ότι δεν είναι χρήσιμο! Ίσα - ίσα μάλιστα, η υπομονή είναι μεγάλη αρετή! Αλλά δεν μπορώ να την επιστρατεύσω πάντοτε! Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα: όπως λέμε "το θέλω εδώ και τώρα"; Click για ανάπτυξη... Κάπως έτσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 11:57 Ο jj! έγραψε: #29.988 24-10-10 11:57 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Έλα... Τον jj περιμένεις να μπει... Click για ανάπτυξη... Παρών, παρών!! Πράγματι, πολύ ωραία μέρα η σημερινή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mikaki04 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ξεχασμένες παραλίες αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 12:08 Η Mikaki04 έγραψε: #29.989 24-10-10 12:08 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Έτσι πρέπει!! Δεν είπα ότι δεν είναι χρήσιμο! Ίσα - ίσα μάλιστα, η υπομονή είναι μεγάλη αρετή! Αλλά δεν μπορώ να την επιστρατεύσω πάντοτε! Κάπως έτσι... Click για ανάπτυξη... όντως δεν γίνεται να την επιστρατευόμαστε πάντοτε! ισχύει αυτό! και συμφωνώ μαζί σου! όποτε μπορούμε πάντως καλή είναι η υπομονή ! με όρια..όλα θέλουν όρια άλλωστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena Πολύ δραστήριο μέλος Η elena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος. Έχει γράψει 888 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 12:22 Η elena έγραψε: #29.990 24-10-10 12:22 ''....μ' αρέσει να μη λέω πολλά, μ' αρέσει να κοιτάω ψηλά στα ατέλειωτα τραγούδιααααα.....!!! μάτια μου ψάξε να με βρεις ψάξε στους δρόμους της σιωπής...μοναχός θα σβήνω τη μορφή σουυ.....'' https://www.youtube.com/watch?v=dJgd4MsL_RE Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fly Δραστήριο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 441 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 12:25 Η fly έγραψε: #29.991 24-10-10 12:25 γιατι πρεπει παντα εγω να ειμαι ενταξει στις υποχρεωσεις μου και καλη με ολους για να μην τους δυσαρεστησω αλλα στο τελος βγαινω το αντιθετο????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 12:38 Η venividivici: #29.992 24-10-10 12:38 καταπληκτικός ήλιος, βγείτε όλοι έξω βολτούλα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mikaki04 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ξεχασμένες παραλίες αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 12:40 Η Mikaki04 έγραψε: #29.993 24-10-10 12:40 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Έτσι πρέπει!! Δεν είπα ότι δεν είναι χρήσιμο! Ίσα - ίσα μάλιστα, η υπομονή είναι μεγάλη αρετή! Αλλά δεν μπορώ να την επιστρατεύσω πάντοτε! Κάπως έτσι... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fly: γιατι πρεπει παντα εγω να ειμαι ενταξει στις υποχρεωσεις μου και καλη με ολους για να μην τους δυσαρεστησω αλλα στο τελος βγαινω το αντιθετο????? Click για ανάπτυξη... αχ ναι ! δεν ξέρεις πως σε καταλαβαίνω fly μου! πραγματικά! αλλά το λάθος νομίζω είναι στο ότι νοιάζομαστε για το αν θα στεναχωρηθούν οι άλλοι! απλά υπάρχει κι ένας εαυτός πίσω που πρέπει να τον κοιτάξεις ! εγώ, επειδή τα πέρασα και σήμερα πάλι, θα σου πω να μην δίνεις σημασία όσο κι αν νιώθεις άσχημα γι αυτό! δεν αξίζουν όλοι! ίσως πρέπει να το πάρουμε χαμπάρι αυτό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 14:10 Ο Apro έγραψε: #29.994 24-10-10 14:10 born again.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fly Δραστήριο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 441 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 14:59 Η fly έγραψε: #29.995 24-10-10 14:59 αχ ναι ! δεν ξέρεις πως σε καταλαβαίνω fly μου! πραγματικά! αλλά το λάθος νομίζω είναι στο ότι νοιάζομαστε για το αν θα στεναχωρηθούν οι άλλοι! απλά υπάρχει κι ένας εαυτός πίσω που πρέπει να τον κοιτάξεις ! εγώ, επειδή τα πέρασα και σήμερα πάλι, θα σου πω να μην δίνεις σημασία όσο κι αν νιώθεις άσχημα γι αυτό! δεν αξίζουν όλοι! ίσως πρέπει να το πάρουμε χαμπάρι αυτό.... Click για ανάπτυξη... προσπαθω παντα να τα συνδυαζω ετσι για να ναι ολοι ευχαριστημενοι και τλκ αυτη που παντα πιεζεται ειμαι εγω....εχεις δικιο καποιες φορες πρεπει να κοιταμε και λιγακι τον εαυτο μας.... (κ εγω ξανα σημερα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mikaki04 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ξεχασμένες παραλίες αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 16:01 Η Mikaki04 έγραψε: #29.996 24-10-10 16:01 Αρχική Δημοσίευση από fly: προσπαθω παντα να τα συνδυαζω ετσι για να ναι ολοι ευχαριστημενοι και τλκ αυτη που παντα πιεζεται ειμαι εγω....εχεις δικιο καποιες φορες πρεπει να κοιταμε και λιγακι τον εαυτο μας.... (κ εγω ξανα σημερα ) Click για ανάπτυξη... καταλαβαίνω απόλυτα τι λες! απόλυτα! κι εγώ έτσι νόμιζα! ότι τα συνδιάζω! Ουσιαστικά συνδιάζω τις υποχρεώσεις μου με το να είναι αυτού καλά! ο εαυτός δεν υπάρχει πουθενά! όμως αν το σκεφτείς όσοι αξίζουν θα καταλάβουν! στην αρχή θα γκρινιάζουν κι έτσι όμως αργότερα θα υπάρξουν μερικοί που θα δεχθούν πως δεν έχεις 24 χέρια ! και αυτοί θα αξίζουν! α, απλά πες τους ότι δεν μπορείς να βοηθήσεις και έχεις δουλειά! ξέρω πως είναι δύσκολο! έτσι έλεγα κι εγώ! αλλά δεν είναι ακατόρθωτο! τώρα το παλεύω και νιώθω πολύ καλύτερα αλήθεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 16:18 Η _Silence_: #29.997 24-10-10 16:18 One day in the year of the fox, When the bell began to ring, It meant the time had come for one to go To the temple of the king. ... https://www.youtube.com/watch?v=Zj3mKYASycg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JosefK Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχαήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Tatoo artist. Έχει γράψει 1.361 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 16:22 Ο JosefK έγραψε: #29.998 24-10-10 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Maria grv: One day in the year of the fox, When the bell began to ring, It meant the time had come for one to go To the temple of the king. ... https://www.youtube.com/watch?v=Zj3mKYASycg Click για ανάπτυξη... 2η φορά που το τραγούδι που βάζεις είναι αυτό που ακούω στον υπολογιστή μου την ίδια στιγμή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 16:31 Η _Silence_: #29.999 24-10-10 16:31 Αρχική Δημοσίευση από JosefK: 2η φορά που το τραγούδι που βάζεις είναι αυτό που ακούω στον υπολογιστή μου την ίδια στιγμή! Click για ανάπτυξη... ......χαχαχαχα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 16:32 Η _Silence_: #30.000 24-10-10 16:32 https://t3.gstatic.com/images?q=tbn:...9_Trik&t=1&usg=__MZok9Hz22kTULcGKNwMr_EVt_c4= Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Οκτωβρίου 2010 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1498 1499 1500 1501 1502 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1500 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1500 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Εμένα δεν μου άρεσε ποτέ να περιμένω! Click για ανάπτυξη... ανάλογα πως το εννοούμε βέβαια το "περιμένω".. δλδ.. "σε περιμένω για πάντα".. όχι! αυτό το "περιμένω" ούτε εγώ το λατρεύω αν και μπορεί να το κάνω κάποτε.... αλλά και το να περιμένουμε χρειάζεται νομίζω zoitca ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 11:34 Η Drama Prinzessin: #29.986 24-10-10 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Mikaki04: χαχα.. πολύ ωραία !! πάντως ωραίο είναι να περιμένεις κάποιον ...χιχι Click για ανάπτυξη... ναι..πολύ ωραίο..αλλά μερικές φορές και ανυπόμονο. Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Εμένα δεν μου άρεσε ποτέ να περιμένω! Click για ανάπτυξη... όπως λέμε "το θέλω εδώ και τώρα"; Αρχική Δημοσίευση από elena: ούτε κ εμένα...δεν μου αρέσει να είμαι στην αναμονή...εκτός αν με περιμένει κ εκείνος....! Click για ανάπτυξη... αυτό είναι το μόνο σίγουρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 11:53 Η Eileen έγραψε: #29.987 24-10-10 11:53 Αρχική Δημοσίευση από elena: ούτε κ εμένα...δεν μου αρέσει να είμαι στην αναμονή...εκτός αν με περιμένει κ εκείνος....! Click για ανάπτυξη... Έτσι πρέπει!! Αρχική Δημοσίευση από Mikaki04: ανάλογα πως το εννοούμε βέβαια το "περιμένω".. δλδ.. "σε περιμένω για πάντα".. όχι! αυτό το "περιμένω" ούτε εγώ το λατρεύω αν και μπορεί να το κάνω κάποτε.... αλλά και το να περιμένουμε χρειάζεται νομίζω zoitca ! Click για ανάπτυξη... Δεν είπα ότι δεν είναι χρήσιμο! Ίσα - ίσα μάλιστα, η υπομονή είναι μεγάλη αρετή! Αλλά δεν μπορώ να την επιστρατεύσω πάντοτε! Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα: όπως λέμε "το θέλω εδώ και τώρα"; Click για ανάπτυξη... Κάπως έτσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 11:57 Ο jj! έγραψε: #29.988 24-10-10 11:57 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Έλα... Τον jj περιμένεις να μπει... Click για ανάπτυξη... Παρών, παρών!! Πράγματι, πολύ ωραία μέρα η σημερινή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mikaki04 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ξεχασμένες παραλίες αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 12:08 Η Mikaki04 έγραψε: #29.989 24-10-10 12:08 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Έτσι πρέπει!! Δεν είπα ότι δεν είναι χρήσιμο! Ίσα - ίσα μάλιστα, η υπομονή είναι μεγάλη αρετή! Αλλά δεν μπορώ να την επιστρατεύσω πάντοτε! Κάπως έτσι... Click για ανάπτυξη... όντως δεν γίνεται να την επιστρατευόμαστε πάντοτε! ισχύει αυτό! και συμφωνώ μαζί σου! όποτε μπορούμε πάντως καλή είναι η υπομονή ! με όρια..όλα θέλουν όρια άλλωστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena Πολύ δραστήριο μέλος Η elena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος. Έχει γράψει 888 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 12:22 Η elena έγραψε: #29.990 24-10-10 12:22 ''....μ' αρέσει να μη λέω πολλά, μ' αρέσει να κοιτάω ψηλά στα ατέλειωτα τραγούδιααααα.....!!! μάτια μου ψάξε να με βρεις ψάξε στους δρόμους της σιωπής...μοναχός θα σβήνω τη μορφή σουυ.....'' https://www.youtube.com/watch?v=dJgd4MsL_RE Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fly Δραστήριο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 441 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 12:25 Η fly έγραψε: #29.991 24-10-10 12:25 γιατι πρεπει παντα εγω να ειμαι ενταξει στις υποχρεωσεις μου και καλη με ολους για να μην τους δυσαρεστησω αλλα στο τελος βγαινω το αντιθετο????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 12:38 Η venividivici: #29.992 24-10-10 12:38 καταπληκτικός ήλιος, βγείτε όλοι έξω βολτούλα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mikaki04 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ξεχασμένες παραλίες αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 12:40 Η Mikaki04 έγραψε: #29.993 24-10-10 12:40 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Έτσι πρέπει!! Δεν είπα ότι δεν είναι χρήσιμο! Ίσα - ίσα μάλιστα, η υπομονή είναι μεγάλη αρετή! Αλλά δεν μπορώ να την επιστρατεύσω πάντοτε! Κάπως έτσι... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fly: γιατι πρεπει παντα εγω να ειμαι ενταξει στις υποχρεωσεις μου και καλη με ολους για να μην τους δυσαρεστησω αλλα στο τελος βγαινω το αντιθετο????? Click για ανάπτυξη... αχ ναι ! δεν ξέρεις πως σε καταλαβαίνω fly μου! πραγματικά! αλλά το λάθος νομίζω είναι στο ότι νοιάζομαστε για το αν θα στεναχωρηθούν οι άλλοι! απλά υπάρχει κι ένας εαυτός πίσω που πρέπει να τον κοιτάξεις ! εγώ, επειδή τα πέρασα και σήμερα πάλι, θα σου πω να μην δίνεις σημασία όσο κι αν νιώθεις άσχημα γι αυτό! δεν αξίζουν όλοι! ίσως πρέπει να το πάρουμε χαμπάρι αυτό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 14:10 Ο Apro έγραψε: #29.994 24-10-10 14:10 born again.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fly Δραστήριο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 441 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 14:59 Η fly έγραψε: #29.995 24-10-10 14:59 αχ ναι ! δεν ξέρεις πως σε καταλαβαίνω fly μου! πραγματικά! αλλά το λάθος νομίζω είναι στο ότι νοιάζομαστε για το αν θα στεναχωρηθούν οι άλλοι! απλά υπάρχει κι ένας εαυτός πίσω που πρέπει να τον κοιτάξεις ! εγώ, επειδή τα πέρασα και σήμερα πάλι, θα σου πω να μην δίνεις σημασία όσο κι αν νιώθεις άσχημα γι αυτό! δεν αξίζουν όλοι! ίσως πρέπει να το πάρουμε χαμπάρι αυτό.... Click για ανάπτυξη... προσπαθω παντα να τα συνδυαζω ετσι για να ναι ολοι ευχαριστημενοι και τλκ αυτη που παντα πιεζεται ειμαι εγω....εχεις δικιο καποιες φορες πρεπει να κοιταμε και λιγακι τον εαυτο μας.... (κ εγω ξανα σημερα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mikaki04 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ξεχασμένες παραλίες αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 16:01 Η Mikaki04 έγραψε: #29.996 24-10-10 16:01 Αρχική Δημοσίευση από fly: προσπαθω παντα να τα συνδυαζω ετσι για να ναι ολοι ευχαριστημενοι και τλκ αυτη που παντα πιεζεται ειμαι εγω....εχεις δικιο καποιες φορες πρεπει να κοιταμε και λιγακι τον εαυτο μας.... (κ εγω ξανα σημερα ) Click για ανάπτυξη... καταλαβαίνω απόλυτα τι λες! απόλυτα! κι εγώ έτσι νόμιζα! ότι τα συνδιάζω! Ουσιαστικά συνδιάζω τις υποχρεώσεις μου με το να είναι αυτού καλά! ο εαυτός δεν υπάρχει πουθενά! όμως αν το σκεφτείς όσοι αξίζουν θα καταλάβουν! στην αρχή θα γκρινιάζουν κι έτσι όμως αργότερα θα υπάρξουν μερικοί που θα δεχθούν πως δεν έχεις 24 χέρια ! και αυτοί θα αξίζουν! α, απλά πες τους ότι δεν μπορείς να βοηθήσεις και έχεις δουλειά! ξέρω πως είναι δύσκολο! έτσι έλεγα κι εγώ! αλλά δεν είναι ακατόρθωτο! τώρα το παλεύω και νιώθω πολύ καλύτερα αλήθεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 16:18 Η _Silence_: #29.997 24-10-10 16:18 One day in the year of the fox, When the bell began to ring, It meant the time had come for one to go To the temple of the king. ... https://www.youtube.com/watch?v=Zj3mKYASycg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JosefK Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχαήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Tatoo artist. Έχει γράψει 1.361 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 16:22 Ο JosefK έγραψε: #29.998 24-10-10 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Maria grv: One day in the year of the fox, When the bell began to ring, It meant the time had come for one to go To the temple of the king. ... https://www.youtube.com/watch?v=Zj3mKYASycg Click για ανάπτυξη... 2η φορά που το τραγούδι που βάζεις είναι αυτό που ακούω στον υπολογιστή μου την ίδια στιγμή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 16:31 Η _Silence_: #29.999 24-10-10 16:31 Αρχική Δημοσίευση από JosefK: 2η φορά που το τραγούδι που βάζεις είναι αυτό που ακούω στον υπολογιστή μου την ίδια στιγμή! Click για ανάπτυξη... ......χαχαχαχα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 16:32 Η _Silence_: #30.000 24-10-10 16:32 https://t3.gstatic.com/images?q=tbn:...9_Trik&t=1&usg=__MZok9Hz22kTULcGKNwMr_EVt_c4= Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Οκτωβρίου 2010 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1498 1499 1500 1501 1502 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1500 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1500 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mikaki04: χαχα.. πολύ ωραία !! πάντως ωραίο είναι να περιμένεις κάποιον ...χιχι Click για ανάπτυξη... ναι..πολύ ωραίο..αλλά μερικές φορές και ανυπόμονο. Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Εμένα δεν μου άρεσε ποτέ να περιμένω! Click για ανάπτυξη... όπως λέμε "το θέλω εδώ και τώρα"; Αρχική Δημοσίευση από elena: ούτε κ εμένα...δεν μου αρέσει να είμαι στην αναμονή...εκτός αν με περιμένει κ εκείνος....! Click για ανάπτυξη... αυτό είναι το μόνο σίγουρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 11:53 Η Eileen έγραψε: #29.987 24-10-10 11:53 Αρχική Δημοσίευση από elena: ούτε κ εμένα...δεν μου αρέσει να είμαι στην αναμονή...εκτός αν με περιμένει κ εκείνος....! Click για ανάπτυξη... Έτσι πρέπει!! Αρχική Δημοσίευση από Mikaki04: ανάλογα πως το εννοούμε βέβαια το "περιμένω".. δλδ.. "σε περιμένω για πάντα".. όχι! αυτό το "περιμένω" ούτε εγώ το λατρεύω αν και μπορεί να το κάνω κάποτε.... αλλά και το να περιμένουμε χρειάζεται νομίζω zoitca ! Click για ανάπτυξη... Δεν είπα ότι δεν είναι χρήσιμο! Ίσα - ίσα μάλιστα, η υπομονή είναι μεγάλη αρετή! Αλλά δεν μπορώ να την επιστρατεύσω πάντοτε! Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα: όπως λέμε "το θέλω εδώ και τώρα"; Click για ανάπτυξη... Κάπως έτσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 11:57 Ο jj! έγραψε: #29.988 24-10-10 11:57 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Έλα... Τον jj περιμένεις να μπει... Click για ανάπτυξη... Παρών, παρών!! Πράγματι, πολύ ωραία μέρα η σημερινή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mikaki04 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ξεχασμένες παραλίες αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 12:08 Η Mikaki04 έγραψε: #29.989 24-10-10 12:08 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Έτσι πρέπει!! Δεν είπα ότι δεν είναι χρήσιμο! Ίσα - ίσα μάλιστα, η υπομονή είναι μεγάλη αρετή! Αλλά δεν μπορώ να την επιστρατεύσω πάντοτε! Κάπως έτσι... Click για ανάπτυξη... όντως δεν γίνεται να την επιστρατευόμαστε πάντοτε! ισχύει αυτό! και συμφωνώ μαζί σου! όποτε μπορούμε πάντως καλή είναι η υπομονή ! με όρια..όλα θέλουν όρια άλλωστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena Πολύ δραστήριο μέλος Η elena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος. Έχει γράψει 888 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 12:22 Η elena έγραψε: #29.990 24-10-10 12:22 ''....μ' αρέσει να μη λέω πολλά, μ' αρέσει να κοιτάω ψηλά στα ατέλειωτα τραγούδιααααα.....!!! μάτια μου ψάξε να με βρεις ψάξε στους δρόμους της σιωπής...μοναχός θα σβήνω τη μορφή σουυ.....'' https://www.youtube.com/watch?v=dJgd4MsL_RE Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fly Δραστήριο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 441 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 12:25 Η fly έγραψε: #29.991 24-10-10 12:25 γιατι πρεπει παντα εγω να ειμαι ενταξει στις υποχρεωσεις μου και καλη με ολους για να μην τους δυσαρεστησω αλλα στο τελος βγαινω το αντιθετο????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 12:38 Η venividivici: #29.992 24-10-10 12:38 καταπληκτικός ήλιος, βγείτε όλοι έξω βολτούλα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mikaki04 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ξεχασμένες παραλίες αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 12:40 Η Mikaki04 έγραψε: #29.993 24-10-10 12:40 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Έτσι πρέπει!! Δεν είπα ότι δεν είναι χρήσιμο! Ίσα - ίσα μάλιστα, η υπομονή είναι μεγάλη αρετή! Αλλά δεν μπορώ να την επιστρατεύσω πάντοτε! Κάπως έτσι... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fly: γιατι πρεπει παντα εγω να ειμαι ενταξει στις υποχρεωσεις μου και καλη με ολους για να μην τους δυσαρεστησω αλλα στο τελος βγαινω το αντιθετο????? Click για ανάπτυξη... αχ ναι ! δεν ξέρεις πως σε καταλαβαίνω fly μου! πραγματικά! αλλά το λάθος νομίζω είναι στο ότι νοιάζομαστε για το αν θα στεναχωρηθούν οι άλλοι! απλά υπάρχει κι ένας εαυτός πίσω που πρέπει να τον κοιτάξεις ! εγώ, επειδή τα πέρασα και σήμερα πάλι, θα σου πω να μην δίνεις σημασία όσο κι αν νιώθεις άσχημα γι αυτό! δεν αξίζουν όλοι! ίσως πρέπει να το πάρουμε χαμπάρι αυτό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 14:10 Ο Apro έγραψε: #29.994 24-10-10 14:10 born again.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fly Δραστήριο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 441 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 14:59 Η fly έγραψε: #29.995 24-10-10 14:59 αχ ναι ! δεν ξέρεις πως σε καταλαβαίνω fly μου! πραγματικά! αλλά το λάθος νομίζω είναι στο ότι νοιάζομαστε για το αν θα στεναχωρηθούν οι άλλοι! απλά υπάρχει κι ένας εαυτός πίσω που πρέπει να τον κοιτάξεις ! εγώ, επειδή τα πέρασα και σήμερα πάλι, θα σου πω να μην δίνεις σημασία όσο κι αν νιώθεις άσχημα γι αυτό! δεν αξίζουν όλοι! ίσως πρέπει να το πάρουμε χαμπάρι αυτό.... Click για ανάπτυξη... προσπαθω παντα να τα συνδυαζω ετσι για να ναι ολοι ευχαριστημενοι και τλκ αυτη που παντα πιεζεται ειμαι εγω....εχεις δικιο καποιες φορες πρεπει να κοιταμε και λιγακι τον εαυτο μας.... (κ εγω ξανα σημερα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mikaki04 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ξεχασμένες παραλίες αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 16:01 Η Mikaki04 έγραψε: #29.996 24-10-10 16:01 Αρχική Δημοσίευση από fly: προσπαθω παντα να τα συνδυαζω ετσι για να ναι ολοι ευχαριστημενοι και τλκ αυτη που παντα πιεζεται ειμαι εγω....εχεις δικιο καποιες φορες πρεπει να κοιταμε και λιγακι τον εαυτο μας.... (κ εγω ξανα σημερα ) Click για ανάπτυξη... καταλαβαίνω απόλυτα τι λες! απόλυτα! κι εγώ έτσι νόμιζα! ότι τα συνδιάζω! Ουσιαστικά συνδιάζω τις υποχρεώσεις μου με το να είναι αυτού καλά! ο εαυτός δεν υπάρχει πουθενά! όμως αν το σκεφτείς όσοι αξίζουν θα καταλάβουν! στην αρχή θα γκρινιάζουν κι έτσι όμως αργότερα θα υπάρξουν μερικοί που θα δεχθούν πως δεν έχεις 24 χέρια ! και αυτοί θα αξίζουν! α, απλά πες τους ότι δεν μπορείς να βοηθήσεις και έχεις δουλειά! ξέρω πως είναι δύσκολο! έτσι έλεγα κι εγώ! αλλά δεν είναι ακατόρθωτο! τώρα το παλεύω και νιώθω πολύ καλύτερα αλήθεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 16:18 Η _Silence_: #29.997 24-10-10 16:18 One day in the year of the fox, When the bell began to ring, It meant the time had come for one to go To the temple of the king. ... https://www.youtube.com/watch?v=Zj3mKYASycg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JosefK Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχαήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Tatoo artist. Έχει γράψει 1.361 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 16:22 Ο JosefK έγραψε: #29.998 24-10-10 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Maria grv: One day in the year of the fox, When the bell began to ring, It meant the time had come for one to go To the temple of the king. ... https://www.youtube.com/watch?v=Zj3mKYASycg Click για ανάπτυξη... 2η φορά που το τραγούδι που βάζεις είναι αυτό που ακούω στον υπολογιστή μου την ίδια στιγμή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 16:31 Η _Silence_: #29.999 24-10-10 16:31 Αρχική Δημοσίευση από JosefK: 2η φορά που το τραγούδι που βάζεις είναι αυτό που ακούω στον υπολογιστή μου την ίδια στιγμή! Click για ανάπτυξη... ......χαχαχαχα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 16:32 Η _Silence_: #30.000 24-10-10 16:32 https://t3.gstatic.com/images?q=tbn:...9_Trik&t=1&usg=__MZok9Hz22kTULcGKNwMr_EVt_c4= Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Οκτωβρίου 2010 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1498 1499 1500 1501 1502 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1500 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1500 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από elena: ούτε κ εμένα...δεν μου αρέσει να είμαι στην αναμονή...εκτός αν με περιμένει κ εκείνος....! Click για ανάπτυξη... Έτσι πρέπει!! Αρχική Δημοσίευση από Mikaki04: ανάλογα πως το εννοούμε βέβαια το "περιμένω".. δλδ.. "σε περιμένω για πάντα".. όχι! αυτό το "περιμένω" ούτε εγώ το λατρεύω αν και μπορεί να το κάνω κάποτε.... αλλά και το να περιμένουμε χρειάζεται νομίζω zoitca ! Click για ανάπτυξη... Δεν είπα ότι δεν είναι χρήσιμο! Ίσα - ίσα μάλιστα, η υπομονή είναι μεγάλη αρετή! Αλλά δεν μπορώ να την επιστρατεύσω πάντοτε! Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα: όπως λέμε "το θέλω εδώ και τώρα"; Click για ανάπτυξη... Κάπως έτσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 11:57 Ο jj! έγραψε: #29.988 24-10-10 11:57 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Έλα... Τον jj περιμένεις να μπει... Click για ανάπτυξη... Παρών, παρών!! Πράγματι, πολύ ωραία μέρα η σημερινή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mikaki04 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ξεχασμένες παραλίες αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 12:08 Η Mikaki04 έγραψε: #29.989 24-10-10 12:08 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Έτσι πρέπει!! Δεν είπα ότι δεν είναι χρήσιμο! Ίσα - ίσα μάλιστα, η υπομονή είναι μεγάλη αρετή! Αλλά δεν μπορώ να την επιστρατεύσω πάντοτε! Κάπως έτσι... Click για ανάπτυξη... όντως δεν γίνεται να την επιστρατευόμαστε πάντοτε! ισχύει αυτό! και συμφωνώ μαζί σου! όποτε μπορούμε πάντως καλή είναι η υπομονή ! με όρια..όλα θέλουν όρια άλλωστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena Πολύ δραστήριο μέλος Η elena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος. Έχει γράψει 888 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 12:22 Η elena έγραψε: #29.990 24-10-10 12:22 ''....μ' αρέσει να μη λέω πολλά, μ' αρέσει να κοιτάω ψηλά στα ατέλειωτα τραγούδιααααα.....!!! μάτια μου ψάξε να με βρεις ψάξε στους δρόμους της σιωπής...μοναχός θα σβήνω τη μορφή σουυ.....'' https://www.youtube.com/watch?v=dJgd4MsL_RE Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fly Δραστήριο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 441 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 12:25 Η fly έγραψε: #29.991 24-10-10 12:25 γιατι πρεπει παντα εγω να ειμαι ενταξει στις υποχρεωσεις μου και καλη με ολους για να μην τους δυσαρεστησω αλλα στο τελος βγαινω το αντιθετο????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 12:38 Η venividivici: #29.992 24-10-10 12:38 καταπληκτικός ήλιος, βγείτε όλοι έξω βολτούλα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mikaki04 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ξεχασμένες παραλίες αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 12:40 Η Mikaki04 έγραψε: #29.993 24-10-10 12:40 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Έτσι πρέπει!! Δεν είπα ότι δεν είναι χρήσιμο! Ίσα - ίσα μάλιστα, η υπομονή είναι μεγάλη αρετή! Αλλά δεν μπορώ να την επιστρατεύσω πάντοτε! Κάπως έτσι... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fly: γιατι πρεπει παντα εγω να ειμαι ενταξει στις υποχρεωσεις μου και καλη με ολους για να μην τους δυσαρεστησω αλλα στο τελος βγαινω το αντιθετο????? Click για ανάπτυξη... αχ ναι ! δεν ξέρεις πως σε καταλαβαίνω fly μου! πραγματικά! αλλά το λάθος νομίζω είναι στο ότι νοιάζομαστε για το αν θα στεναχωρηθούν οι άλλοι! απλά υπάρχει κι ένας εαυτός πίσω που πρέπει να τον κοιτάξεις ! εγώ, επειδή τα πέρασα και σήμερα πάλι, θα σου πω να μην δίνεις σημασία όσο κι αν νιώθεις άσχημα γι αυτό! δεν αξίζουν όλοι! ίσως πρέπει να το πάρουμε χαμπάρι αυτό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 14:10 Ο Apro έγραψε: #29.994 24-10-10 14:10 born again.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fly Δραστήριο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 441 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 14:59 Η fly έγραψε: #29.995 24-10-10 14:59 αχ ναι ! δεν ξέρεις πως σε καταλαβαίνω fly μου! πραγματικά! αλλά το λάθος νομίζω είναι στο ότι νοιάζομαστε για το αν θα στεναχωρηθούν οι άλλοι! απλά υπάρχει κι ένας εαυτός πίσω που πρέπει να τον κοιτάξεις ! εγώ, επειδή τα πέρασα και σήμερα πάλι, θα σου πω να μην δίνεις σημασία όσο κι αν νιώθεις άσχημα γι αυτό! δεν αξίζουν όλοι! ίσως πρέπει να το πάρουμε χαμπάρι αυτό.... Click για ανάπτυξη... προσπαθω παντα να τα συνδυαζω ετσι για να ναι ολοι ευχαριστημενοι και τλκ αυτη που παντα πιεζεται ειμαι εγω....εχεις δικιο καποιες φορες πρεπει να κοιταμε και λιγακι τον εαυτο μας.... (κ εγω ξανα σημερα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mikaki04 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ξεχασμένες παραλίες αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 16:01 Η Mikaki04 έγραψε: #29.996 24-10-10 16:01 Αρχική Δημοσίευση από fly: προσπαθω παντα να τα συνδυαζω ετσι για να ναι ολοι ευχαριστημενοι και τλκ αυτη που παντα πιεζεται ειμαι εγω....εχεις δικιο καποιες φορες πρεπει να κοιταμε και λιγακι τον εαυτο μας.... (κ εγω ξανα σημερα ) Click για ανάπτυξη... καταλαβαίνω απόλυτα τι λες! απόλυτα! κι εγώ έτσι νόμιζα! ότι τα συνδιάζω! Ουσιαστικά συνδιάζω τις υποχρεώσεις μου με το να είναι αυτού καλά! ο εαυτός δεν υπάρχει πουθενά! όμως αν το σκεφτείς όσοι αξίζουν θα καταλάβουν! στην αρχή θα γκρινιάζουν κι έτσι όμως αργότερα θα υπάρξουν μερικοί που θα δεχθούν πως δεν έχεις 24 χέρια ! και αυτοί θα αξίζουν! α, απλά πες τους ότι δεν μπορείς να βοηθήσεις και έχεις δουλειά! ξέρω πως είναι δύσκολο! έτσι έλεγα κι εγώ! αλλά δεν είναι ακατόρθωτο! τώρα το παλεύω και νιώθω πολύ καλύτερα αλήθεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 16:18 Η _Silence_: #29.997 24-10-10 16:18 One day in the year of the fox, When the bell began to ring, It meant the time had come for one to go To the temple of the king. ... https://www.youtube.com/watch?v=Zj3mKYASycg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JosefK Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχαήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Tatoo artist. Έχει γράψει 1.361 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 16:22 Ο JosefK έγραψε: #29.998 24-10-10 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Maria grv: One day in the year of the fox, When the bell began to ring, It meant the time had come for one to go To the temple of the king. ... https://www.youtube.com/watch?v=Zj3mKYASycg Click για ανάπτυξη... 2η φορά που το τραγούδι που βάζεις είναι αυτό που ακούω στον υπολογιστή μου την ίδια στιγμή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 16:31 Η _Silence_: #29.999 24-10-10 16:31 Αρχική Δημοσίευση από JosefK: 2η φορά που το τραγούδι που βάζεις είναι αυτό που ακούω στον υπολογιστή μου την ίδια στιγμή! Click για ανάπτυξη... ......χαχαχαχα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 16:32 Η _Silence_: #30.000 24-10-10 16:32 https://t3.gstatic.com/images?q=tbn:...9_Trik&t=1&usg=__MZok9Hz22kTULcGKNwMr_EVt_c4= Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Οκτωβρίου 2010 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1498 1499 1500 1501 1502 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1500 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1500 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Έλα... Τον jj περιμένεις να μπει... Click για ανάπτυξη... Παρών, παρών!! Πράγματι, πολύ ωραία μέρα η σημερινή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mikaki04 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ξεχασμένες παραλίες αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 12:08 Η Mikaki04 έγραψε: #29.989 24-10-10 12:08 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Έτσι πρέπει!! Δεν είπα ότι δεν είναι χρήσιμο! Ίσα - ίσα μάλιστα, η υπομονή είναι μεγάλη αρετή! Αλλά δεν μπορώ να την επιστρατεύσω πάντοτε! Κάπως έτσι... Click για ανάπτυξη... όντως δεν γίνεται να την επιστρατευόμαστε πάντοτε! ισχύει αυτό! και συμφωνώ μαζί σου! όποτε μπορούμε πάντως καλή είναι η υπομονή ! με όρια..όλα θέλουν όρια άλλωστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena Πολύ δραστήριο μέλος Η elena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος. Έχει γράψει 888 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 12:22 Η elena έγραψε: #29.990 24-10-10 12:22 ''....μ' αρέσει να μη λέω πολλά, μ' αρέσει να κοιτάω ψηλά στα ατέλειωτα τραγούδιααααα.....!!! μάτια μου ψάξε να με βρεις ψάξε στους δρόμους της σιωπής...μοναχός θα σβήνω τη μορφή σουυ.....'' https://www.youtube.com/watch?v=dJgd4MsL_RE Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fly Δραστήριο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 441 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 12:25 Η fly έγραψε: #29.991 24-10-10 12:25 γιατι πρεπει παντα εγω να ειμαι ενταξει στις υποχρεωσεις μου και καλη με ολους για να μην τους δυσαρεστησω αλλα στο τελος βγαινω το αντιθετο????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 12:38 Η venividivici: #29.992 24-10-10 12:38 καταπληκτικός ήλιος, βγείτε όλοι έξω βολτούλα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mikaki04 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ξεχασμένες παραλίες αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 12:40 Η Mikaki04 έγραψε: #29.993 24-10-10 12:40 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Έτσι πρέπει!! Δεν είπα ότι δεν είναι χρήσιμο! Ίσα - ίσα μάλιστα, η υπομονή είναι μεγάλη αρετή! Αλλά δεν μπορώ να την επιστρατεύσω πάντοτε! Κάπως έτσι... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fly: γιατι πρεπει παντα εγω να ειμαι ενταξει στις υποχρεωσεις μου και καλη με ολους για να μην τους δυσαρεστησω αλλα στο τελος βγαινω το αντιθετο????? Click για ανάπτυξη... αχ ναι ! δεν ξέρεις πως σε καταλαβαίνω fly μου! πραγματικά! αλλά το λάθος νομίζω είναι στο ότι νοιάζομαστε για το αν θα στεναχωρηθούν οι άλλοι! απλά υπάρχει κι ένας εαυτός πίσω που πρέπει να τον κοιτάξεις ! εγώ, επειδή τα πέρασα και σήμερα πάλι, θα σου πω να μην δίνεις σημασία όσο κι αν νιώθεις άσχημα γι αυτό! δεν αξίζουν όλοι! ίσως πρέπει να το πάρουμε χαμπάρι αυτό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 14:10 Ο Apro έγραψε: #29.994 24-10-10 14:10 born again.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fly Δραστήριο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 441 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 14:59 Η fly έγραψε: #29.995 24-10-10 14:59 αχ ναι ! δεν ξέρεις πως σε καταλαβαίνω fly μου! πραγματικά! αλλά το λάθος νομίζω είναι στο ότι νοιάζομαστε για το αν θα στεναχωρηθούν οι άλλοι! απλά υπάρχει κι ένας εαυτός πίσω που πρέπει να τον κοιτάξεις ! εγώ, επειδή τα πέρασα και σήμερα πάλι, θα σου πω να μην δίνεις σημασία όσο κι αν νιώθεις άσχημα γι αυτό! δεν αξίζουν όλοι! ίσως πρέπει να το πάρουμε χαμπάρι αυτό.... Click για ανάπτυξη... προσπαθω παντα να τα συνδυαζω ετσι για να ναι ολοι ευχαριστημενοι και τλκ αυτη που παντα πιεζεται ειμαι εγω....εχεις δικιο καποιες φορες πρεπει να κοιταμε και λιγακι τον εαυτο μας.... (κ εγω ξανα σημερα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mikaki04 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ξεχασμένες παραλίες αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 16:01 Η Mikaki04 έγραψε: #29.996 24-10-10 16:01 Αρχική Δημοσίευση από fly: προσπαθω παντα να τα συνδυαζω ετσι για να ναι ολοι ευχαριστημενοι και τλκ αυτη που παντα πιεζεται ειμαι εγω....εχεις δικιο καποιες φορες πρεπει να κοιταμε και λιγακι τον εαυτο μας.... (κ εγω ξανα σημερα ) Click για ανάπτυξη... καταλαβαίνω απόλυτα τι λες! απόλυτα! κι εγώ έτσι νόμιζα! ότι τα συνδιάζω! Ουσιαστικά συνδιάζω τις υποχρεώσεις μου με το να είναι αυτού καλά! ο εαυτός δεν υπάρχει πουθενά! όμως αν το σκεφτείς όσοι αξίζουν θα καταλάβουν! στην αρχή θα γκρινιάζουν κι έτσι όμως αργότερα θα υπάρξουν μερικοί που θα δεχθούν πως δεν έχεις 24 χέρια ! και αυτοί θα αξίζουν! α, απλά πες τους ότι δεν μπορείς να βοηθήσεις και έχεις δουλειά! ξέρω πως είναι δύσκολο! έτσι έλεγα κι εγώ! αλλά δεν είναι ακατόρθωτο! τώρα το παλεύω και νιώθω πολύ καλύτερα αλήθεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 16:18 Η _Silence_: #29.997 24-10-10 16:18 One day in the year of the fox, When the bell began to ring, It meant the time had come for one to go To the temple of the king. ... https://www.youtube.com/watch?v=Zj3mKYASycg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JosefK Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχαήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Tatoo artist. Έχει γράψει 1.361 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 16:22 Ο JosefK έγραψε: #29.998 24-10-10 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Maria grv: One day in the year of the fox, When the bell began to ring, It meant the time had come for one to go To the temple of the king. ... https://www.youtube.com/watch?v=Zj3mKYASycg Click για ανάπτυξη... 2η φορά που το τραγούδι που βάζεις είναι αυτό που ακούω στον υπολογιστή μου την ίδια στιγμή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 16:31 Η _Silence_: #29.999 24-10-10 16:31 Αρχική Δημοσίευση από JosefK: 2η φορά που το τραγούδι που βάζεις είναι αυτό που ακούω στον υπολογιστή μου την ίδια στιγμή! Click για ανάπτυξη... ......χαχαχαχα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 16:32 Η _Silence_: #30.000 24-10-10 16:32 https://t3.gstatic.com/images?q=tbn:...9_Trik&t=1&usg=__MZok9Hz22kTULcGKNwMr_EVt_c4= Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Οκτωβρίου 2010 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1498 1499 1500 1501 1502 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1500 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1500 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Έτσι πρέπει!! Δεν είπα ότι δεν είναι χρήσιμο! Ίσα - ίσα μάλιστα, η υπομονή είναι μεγάλη αρετή! Αλλά δεν μπορώ να την επιστρατεύσω πάντοτε! Κάπως έτσι... Click για ανάπτυξη... όντως δεν γίνεται να την επιστρατευόμαστε πάντοτε! ισχύει αυτό! και συμφωνώ μαζί σου! όποτε μπορούμε πάντως καλή είναι η υπομονή ! με όρια..όλα θέλουν όρια άλλωστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elena Πολύ δραστήριο μέλος Η elena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος. Έχει γράψει 888 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 12:22 Η elena έγραψε: #29.990 24-10-10 12:22 ''....μ' αρέσει να μη λέω πολλά, μ' αρέσει να κοιτάω ψηλά στα ατέλειωτα τραγούδιααααα.....!!! μάτια μου ψάξε να με βρεις ψάξε στους δρόμους της σιωπής...μοναχός θα σβήνω τη μορφή σουυ.....'' https://www.youtube.com/watch?v=dJgd4MsL_RE Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fly Δραστήριο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 441 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 12:25 Η fly έγραψε: #29.991 24-10-10 12:25 γιατι πρεπει παντα εγω να ειμαι ενταξει στις υποχρεωσεις μου και καλη με ολους για να μην τους δυσαρεστησω αλλα στο τελος βγαινω το αντιθετο????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 12:38 Η venividivici: #29.992 24-10-10 12:38 καταπληκτικός ήλιος, βγείτε όλοι έξω βολτούλα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mikaki04 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ξεχασμένες παραλίες αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 12:40 Η Mikaki04 έγραψε: #29.993 24-10-10 12:40 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Έτσι πρέπει!! Δεν είπα ότι δεν είναι χρήσιμο! Ίσα - ίσα μάλιστα, η υπομονή είναι μεγάλη αρετή! Αλλά δεν μπορώ να την επιστρατεύσω πάντοτε! Κάπως έτσι... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fly: γιατι πρεπει παντα εγω να ειμαι ενταξει στις υποχρεωσεις μου και καλη με ολους για να μην τους δυσαρεστησω αλλα στο τελος βγαινω το αντιθετο????? Click για ανάπτυξη... αχ ναι ! δεν ξέρεις πως σε καταλαβαίνω fly μου! πραγματικά! αλλά το λάθος νομίζω είναι στο ότι νοιάζομαστε για το αν θα στεναχωρηθούν οι άλλοι! απλά υπάρχει κι ένας εαυτός πίσω που πρέπει να τον κοιτάξεις ! εγώ, επειδή τα πέρασα και σήμερα πάλι, θα σου πω να μην δίνεις σημασία όσο κι αν νιώθεις άσχημα γι αυτό! δεν αξίζουν όλοι! ίσως πρέπει να το πάρουμε χαμπάρι αυτό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 14:10 Ο Apro έγραψε: #29.994 24-10-10 14:10 born again.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fly Δραστήριο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 441 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 14:59 Η fly έγραψε: #29.995 24-10-10 14:59 αχ ναι ! δεν ξέρεις πως σε καταλαβαίνω fly μου! πραγματικά! αλλά το λάθος νομίζω είναι στο ότι νοιάζομαστε για το αν θα στεναχωρηθούν οι άλλοι! απλά υπάρχει κι ένας εαυτός πίσω που πρέπει να τον κοιτάξεις ! εγώ, επειδή τα πέρασα και σήμερα πάλι, θα σου πω να μην δίνεις σημασία όσο κι αν νιώθεις άσχημα γι αυτό! δεν αξίζουν όλοι! ίσως πρέπει να το πάρουμε χαμπάρι αυτό.... Click για ανάπτυξη... προσπαθω παντα να τα συνδυαζω ετσι για να ναι ολοι ευχαριστημενοι και τλκ αυτη που παντα πιεζεται ειμαι εγω....εχεις δικιο καποιες φορες πρεπει να κοιταμε και λιγακι τον εαυτο μας.... (κ εγω ξανα σημερα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mikaki04 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ξεχασμένες παραλίες αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 16:01 Η Mikaki04 έγραψε: #29.996 24-10-10 16:01 Αρχική Δημοσίευση από fly: προσπαθω παντα να τα συνδυαζω ετσι για να ναι ολοι ευχαριστημενοι και τλκ αυτη που παντα πιεζεται ειμαι εγω....εχεις δικιο καποιες φορες πρεπει να κοιταμε και λιγακι τον εαυτο μας.... (κ εγω ξανα σημερα ) Click για ανάπτυξη... καταλαβαίνω απόλυτα τι λες! απόλυτα! κι εγώ έτσι νόμιζα! ότι τα συνδιάζω! Ουσιαστικά συνδιάζω τις υποχρεώσεις μου με το να είναι αυτού καλά! ο εαυτός δεν υπάρχει πουθενά! όμως αν το σκεφτείς όσοι αξίζουν θα καταλάβουν! στην αρχή θα γκρινιάζουν κι έτσι όμως αργότερα θα υπάρξουν μερικοί που θα δεχθούν πως δεν έχεις 24 χέρια ! και αυτοί θα αξίζουν! α, απλά πες τους ότι δεν μπορείς να βοηθήσεις και έχεις δουλειά! ξέρω πως είναι δύσκολο! έτσι έλεγα κι εγώ! αλλά δεν είναι ακατόρθωτο! τώρα το παλεύω και νιώθω πολύ καλύτερα αλήθεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 16:18 Η _Silence_: #29.997 24-10-10 16:18 One day in the year of the fox, When the bell began to ring, It meant the time had come for one to go To the temple of the king. ... https://www.youtube.com/watch?v=Zj3mKYASycg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JosefK Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχαήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Tatoo artist. Έχει γράψει 1.361 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 16:22 Ο JosefK έγραψε: #29.998 24-10-10 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Maria grv: One day in the year of the fox, When the bell began to ring, It meant the time had come for one to go To the temple of the king. ... https://www.youtube.com/watch?v=Zj3mKYASycg Click για ανάπτυξη... 2η φορά που το τραγούδι που βάζεις είναι αυτό που ακούω στον υπολογιστή μου την ίδια στιγμή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 16:31 Η _Silence_: #29.999 24-10-10 16:31 Αρχική Δημοσίευση από JosefK: 2η φορά που το τραγούδι που βάζεις είναι αυτό που ακούω στον υπολογιστή μου την ίδια στιγμή! Click για ανάπτυξη... ......χαχαχαχα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 16:32 Η _Silence_: #30.000 24-10-10 16:32 https://t3.gstatic.com/images?q=tbn:...9_Trik&t=1&usg=__MZok9Hz22kTULcGKNwMr_EVt_c4= Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Οκτωβρίου 2010 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1498 1499 1500 1501 1502 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1500 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1500 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
''....μ' αρέσει να μη λέω πολλά, μ' αρέσει να κοιτάω ψηλά στα ατέλειωτα τραγούδιααααα.....!!! μάτια μου ψάξε να με βρεις ψάξε στους δρόμους της σιωπής...μοναχός θα σβήνω τη μορφή σουυ.....'' https://www.youtube.com/watch?v=dJgd4MsL_RE Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fly Δραστήριο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 441 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 12:25 Η fly έγραψε: #29.991 24-10-10 12:25 γιατι πρεπει παντα εγω να ειμαι ενταξει στις υποχρεωσεις μου και καλη με ολους για να μην τους δυσαρεστησω αλλα στο τελος βγαινω το αντιθετο????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 12:38 Η venividivici: #29.992 24-10-10 12:38 καταπληκτικός ήλιος, βγείτε όλοι έξω βολτούλα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mikaki04 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ξεχασμένες παραλίες αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 12:40 Η Mikaki04 έγραψε: #29.993 24-10-10 12:40 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Έτσι πρέπει!! Δεν είπα ότι δεν είναι χρήσιμο! Ίσα - ίσα μάλιστα, η υπομονή είναι μεγάλη αρετή! Αλλά δεν μπορώ να την επιστρατεύσω πάντοτε! Κάπως έτσι... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fly: γιατι πρεπει παντα εγω να ειμαι ενταξει στις υποχρεωσεις μου και καλη με ολους για να μην τους δυσαρεστησω αλλα στο τελος βγαινω το αντιθετο????? Click για ανάπτυξη... αχ ναι ! δεν ξέρεις πως σε καταλαβαίνω fly μου! πραγματικά! αλλά το λάθος νομίζω είναι στο ότι νοιάζομαστε για το αν θα στεναχωρηθούν οι άλλοι! απλά υπάρχει κι ένας εαυτός πίσω που πρέπει να τον κοιτάξεις ! εγώ, επειδή τα πέρασα και σήμερα πάλι, θα σου πω να μην δίνεις σημασία όσο κι αν νιώθεις άσχημα γι αυτό! δεν αξίζουν όλοι! ίσως πρέπει να το πάρουμε χαμπάρι αυτό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 14:10 Ο Apro έγραψε: #29.994 24-10-10 14:10 born again.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fly Δραστήριο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 441 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 14:59 Η fly έγραψε: #29.995 24-10-10 14:59 αχ ναι ! δεν ξέρεις πως σε καταλαβαίνω fly μου! πραγματικά! αλλά το λάθος νομίζω είναι στο ότι νοιάζομαστε για το αν θα στεναχωρηθούν οι άλλοι! απλά υπάρχει κι ένας εαυτός πίσω που πρέπει να τον κοιτάξεις ! εγώ, επειδή τα πέρασα και σήμερα πάλι, θα σου πω να μην δίνεις σημασία όσο κι αν νιώθεις άσχημα γι αυτό! δεν αξίζουν όλοι! ίσως πρέπει να το πάρουμε χαμπάρι αυτό.... Click για ανάπτυξη... προσπαθω παντα να τα συνδυαζω ετσι για να ναι ολοι ευχαριστημενοι και τλκ αυτη που παντα πιεζεται ειμαι εγω....εχεις δικιο καποιες φορες πρεπει να κοιταμε και λιγακι τον εαυτο μας.... (κ εγω ξανα σημερα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mikaki04 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ξεχασμένες παραλίες αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 16:01 Η Mikaki04 έγραψε: #29.996 24-10-10 16:01 Αρχική Δημοσίευση από fly: προσπαθω παντα να τα συνδυαζω ετσι για να ναι ολοι ευχαριστημενοι και τλκ αυτη που παντα πιεζεται ειμαι εγω....εχεις δικιο καποιες φορες πρεπει να κοιταμε και λιγακι τον εαυτο μας.... (κ εγω ξανα σημερα ) Click για ανάπτυξη... καταλαβαίνω απόλυτα τι λες! απόλυτα! κι εγώ έτσι νόμιζα! ότι τα συνδιάζω! Ουσιαστικά συνδιάζω τις υποχρεώσεις μου με το να είναι αυτού καλά! ο εαυτός δεν υπάρχει πουθενά! όμως αν το σκεφτείς όσοι αξίζουν θα καταλάβουν! στην αρχή θα γκρινιάζουν κι έτσι όμως αργότερα θα υπάρξουν μερικοί που θα δεχθούν πως δεν έχεις 24 χέρια ! και αυτοί θα αξίζουν! α, απλά πες τους ότι δεν μπορείς να βοηθήσεις και έχεις δουλειά! ξέρω πως είναι δύσκολο! έτσι έλεγα κι εγώ! αλλά δεν είναι ακατόρθωτο! τώρα το παλεύω και νιώθω πολύ καλύτερα αλήθεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 16:18 Η _Silence_: #29.997 24-10-10 16:18 One day in the year of the fox, When the bell began to ring, It meant the time had come for one to go To the temple of the king. ... https://www.youtube.com/watch?v=Zj3mKYASycg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JosefK Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχαήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Tatoo artist. Έχει γράψει 1.361 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 16:22 Ο JosefK έγραψε: #29.998 24-10-10 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Maria grv: One day in the year of the fox, When the bell began to ring, It meant the time had come for one to go To the temple of the king. ... https://www.youtube.com/watch?v=Zj3mKYASycg Click για ανάπτυξη... 2η φορά που το τραγούδι που βάζεις είναι αυτό που ακούω στον υπολογιστή μου την ίδια στιγμή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 16:31 Η _Silence_: #29.999 24-10-10 16:31 Αρχική Δημοσίευση από JosefK: 2η φορά που το τραγούδι που βάζεις είναι αυτό που ακούω στον υπολογιστή μου την ίδια στιγμή! Click για ανάπτυξη... ......χαχαχαχα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 16:32 Η _Silence_: #30.000 24-10-10 16:32 https://t3.gstatic.com/images?q=tbn:...9_Trik&t=1&usg=__MZok9Hz22kTULcGKNwMr_EVt_c4= Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Οκτωβρίου 2010 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1498 1499 1500 1501 1502 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1500 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1500 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
γιατι πρεπει παντα εγω να ειμαι ενταξει στις υποχρεωσεις μου και καλη με ολους για να μην τους δυσαρεστησω αλλα στο τελος βγαινω το αντιθετο????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 12:38 Η venividivici: #29.992 24-10-10 12:38 καταπληκτικός ήλιος, βγείτε όλοι έξω βολτούλα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mikaki04 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ξεχασμένες παραλίες αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 12:40 Η Mikaki04 έγραψε: #29.993 24-10-10 12:40 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Έτσι πρέπει!! Δεν είπα ότι δεν είναι χρήσιμο! Ίσα - ίσα μάλιστα, η υπομονή είναι μεγάλη αρετή! Αλλά δεν μπορώ να την επιστρατεύσω πάντοτε! Κάπως έτσι... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fly: γιατι πρεπει παντα εγω να ειμαι ενταξει στις υποχρεωσεις μου και καλη με ολους για να μην τους δυσαρεστησω αλλα στο τελος βγαινω το αντιθετο????? Click για ανάπτυξη... αχ ναι ! δεν ξέρεις πως σε καταλαβαίνω fly μου! πραγματικά! αλλά το λάθος νομίζω είναι στο ότι νοιάζομαστε για το αν θα στεναχωρηθούν οι άλλοι! απλά υπάρχει κι ένας εαυτός πίσω που πρέπει να τον κοιτάξεις ! εγώ, επειδή τα πέρασα και σήμερα πάλι, θα σου πω να μην δίνεις σημασία όσο κι αν νιώθεις άσχημα γι αυτό! δεν αξίζουν όλοι! ίσως πρέπει να το πάρουμε χαμπάρι αυτό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 14:10 Ο Apro έγραψε: #29.994 24-10-10 14:10 born again.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fly Δραστήριο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 441 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 14:59 Η fly έγραψε: #29.995 24-10-10 14:59 αχ ναι ! δεν ξέρεις πως σε καταλαβαίνω fly μου! πραγματικά! αλλά το λάθος νομίζω είναι στο ότι νοιάζομαστε για το αν θα στεναχωρηθούν οι άλλοι! απλά υπάρχει κι ένας εαυτός πίσω που πρέπει να τον κοιτάξεις ! εγώ, επειδή τα πέρασα και σήμερα πάλι, θα σου πω να μην δίνεις σημασία όσο κι αν νιώθεις άσχημα γι αυτό! δεν αξίζουν όλοι! ίσως πρέπει να το πάρουμε χαμπάρι αυτό.... Click για ανάπτυξη... προσπαθω παντα να τα συνδυαζω ετσι για να ναι ολοι ευχαριστημενοι και τλκ αυτη που παντα πιεζεται ειμαι εγω....εχεις δικιο καποιες φορες πρεπει να κοιταμε και λιγακι τον εαυτο μας.... (κ εγω ξανα σημερα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mikaki04 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ξεχασμένες παραλίες αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 16:01 Η Mikaki04 έγραψε: #29.996 24-10-10 16:01 Αρχική Δημοσίευση από fly: προσπαθω παντα να τα συνδυαζω ετσι για να ναι ολοι ευχαριστημενοι και τλκ αυτη που παντα πιεζεται ειμαι εγω....εχεις δικιο καποιες φορες πρεπει να κοιταμε και λιγακι τον εαυτο μας.... (κ εγω ξανα σημερα ) Click για ανάπτυξη... καταλαβαίνω απόλυτα τι λες! απόλυτα! κι εγώ έτσι νόμιζα! ότι τα συνδιάζω! Ουσιαστικά συνδιάζω τις υποχρεώσεις μου με το να είναι αυτού καλά! ο εαυτός δεν υπάρχει πουθενά! όμως αν το σκεφτείς όσοι αξίζουν θα καταλάβουν! στην αρχή θα γκρινιάζουν κι έτσι όμως αργότερα θα υπάρξουν μερικοί που θα δεχθούν πως δεν έχεις 24 χέρια ! και αυτοί θα αξίζουν! α, απλά πες τους ότι δεν μπορείς να βοηθήσεις και έχεις δουλειά! ξέρω πως είναι δύσκολο! έτσι έλεγα κι εγώ! αλλά δεν είναι ακατόρθωτο! τώρα το παλεύω και νιώθω πολύ καλύτερα αλήθεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 16:18 Η _Silence_: #29.997 24-10-10 16:18 One day in the year of the fox, When the bell began to ring, It meant the time had come for one to go To the temple of the king. ... https://www.youtube.com/watch?v=Zj3mKYASycg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JosefK Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχαήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Tatoo artist. Έχει γράψει 1.361 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 16:22 Ο JosefK έγραψε: #29.998 24-10-10 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Maria grv: One day in the year of the fox, When the bell began to ring, It meant the time had come for one to go To the temple of the king. ... https://www.youtube.com/watch?v=Zj3mKYASycg Click για ανάπτυξη... 2η φορά που το τραγούδι που βάζεις είναι αυτό που ακούω στον υπολογιστή μου την ίδια στιγμή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 16:31 Η _Silence_: #29.999 24-10-10 16:31 Αρχική Δημοσίευση από JosefK: 2η φορά που το τραγούδι που βάζεις είναι αυτό που ακούω στον υπολογιστή μου την ίδια στιγμή! Click για ανάπτυξη... ......χαχαχαχα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 16:32 Η _Silence_: #30.000 24-10-10 16:32 https://t3.gstatic.com/images?q=tbn:...9_Trik&t=1&usg=__MZok9Hz22kTULcGKNwMr_EVt_c4= Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Οκτωβρίου 2010 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1498 1499 1500 1501 1502 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1500 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1500 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καταπληκτικός ήλιος, βγείτε όλοι έξω βολτούλα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mikaki04 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ξεχασμένες παραλίες αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 12:40 Η Mikaki04 έγραψε: #29.993 24-10-10 12:40 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Έτσι πρέπει!! Δεν είπα ότι δεν είναι χρήσιμο! Ίσα - ίσα μάλιστα, η υπομονή είναι μεγάλη αρετή! Αλλά δεν μπορώ να την επιστρατεύσω πάντοτε! Κάπως έτσι... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fly: γιατι πρεπει παντα εγω να ειμαι ενταξει στις υποχρεωσεις μου και καλη με ολους για να μην τους δυσαρεστησω αλλα στο τελος βγαινω το αντιθετο????? Click για ανάπτυξη... αχ ναι ! δεν ξέρεις πως σε καταλαβαίνω fly μου! πραγματικά! αλλά το λάθος νομίζω είναι στο ότι νοιάζομαστε για το αν θα στεναχωρηθούν οι άλλοι! απλά υπάρχει κι ένας εαυτός πίσω που πρέπει να τον κοιτάξεις ! εγώ, επειδή τα πέρασα και σήμερα πάλι, θα σου πω να μην δίνεις σημασία όσο κι αν νιώθεις άσχημα γι αυτό! δεν αξίζουν όλοι! ίσως πρέπει να το πάρουμε χαμπάρι αυτό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 14:10 Ο Apro έγραψε: #29.994 24-10-10 14:10 born again.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fly Δραστήριο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 441 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 14:59 Η fly έγραψε: #29.995 24-10-10 14:59 αχ ναι ! δεν ξέρεις πως σε καταλαβαίνω fly μου! πραγματικά! αλλά το λάθος νομίζω είναι στο ότι νοιάζομαστε για το αν θα στεναχωρηθούν οι άλλοι! απλά υπάρχει κι ένας εαυτός πίσω που πρέπει να τον κοιτάξεις ! εγώ, επειδή τα πέρασα και σήμερα πάλι, θα σου πω να μην δίνεις σημασία όσο κι αν νιώθεις άσχημα γι αυτό! δεν αξίζουν όλοι! ίσως πρέπει να το πάρουμε χαμπάρι αυτό.... Click για ανάπτυξη... προσπαθω παντα να τα συνδυαζω ετσι για να ναι ολοι ευχαριστημενοι και τλκ αυτη που παντα πιεζεται ειμαι εγω....εχεις δικιο καποιες φορες πρεπει να κοιταμε και λιγακι τον εαυτο μας.... (κ εγω ξανα σημερα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mikaki04 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ξεχασμένες παραλίες αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 16:01 Η Mikaki04 έγραψε: #29.996 24-10-10 16:01 Αρχική Δημοσίευση από fly: προσπαθω παντα να τα συνδυαζω ετσι για να ναι ολοι ευχαριστημενοι και τλκ αυτη που παντα πιεζεται ειμαι εγω....εχεις δικιο καποιες φορες πρεπει να κοιταμε και λιγακι τον εαυτο μας.... (κ εγω ξανα σημερα ) Click για ανάπτυξη... καταλαβαίνω απόλυτα τι λες! απόλυτα! κι εγώ έτσι νόμιζα! ότι τα συνδιάζω! Ουσιαστικά συνδιάζω τις υποχρεώσεις μου με το να είναι αυτού καλά! ο εαυτός δεν υπάρχει πουθενά! όμως αν το σκεφτείς όσοι αξίζουν θα καταλάβουν! στην αρχή θα γκρινιάζουν κι έτσι όμως αργότερα θα υπάρξουν μερικοί που θα δεχθούν πως δεν έχεις 24 χέρια ! και αυτοί θα αξίζουν! α, απλά πες τους ότι δεν μπορείς να βοηθήσεις και έχεις δουλειά! ξέρω πως είναι δύσκολο! έτσι έλεγα κι εγώ! αλλά δεν είναι ακατόρθωτο! τώρα το παλεύω και νιώθω πολύ καλύτερα αλήθεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 16:18 Η _Silence_: #29.997 24-10-10 16:18 One day in the year of the fox, When the bell began to ring, It meant the time had come for one to go To the temple of the king. ... https://www.youtube.com/watch?v=Zj3mKYASycg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JosefK Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχαήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Tatoo artist. Έχει γράψει 1.361 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 16:22 Ο JosefK έγραψε: #29.998 24-10-10 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Maria grv: One day in the year of the fox, When the bell began to ring, It meant the time had come for one to go To the temple of the king. ... https://www.youtube.com/watch?v=Zj3mKYASycg Click για ανάπτυξη... 2η φορά που το τραγούδι που βάζεις είναι αυτό που ακούω στον υπολογιστή μου την ίδια στιγμή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 16:31 Η _Silence_: #29.999 24-10-10 16:31 Αρχική Δημοσίευση από JosefK: 2η φορά που το τραγούδι που βάζεις είναι αυτό που ακούω στον υπολογιστή μου την ίδια στιγμή! Click για ανάπτυξη... ......χαχαχαχα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 16:32 Η _Silence_: #30.000 24-10-10 16:32 https://t3.gstatic.com/images?q=tbn:...9_Trik&t=1&usg=__MZok9Hz22kTULcGKNwMr_EVt_c4= Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Οκτωβρίου 2010 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1498 1499 1500 1501 1502 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1500 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1500 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Έτσι πρέπει!! Δεν είπα ότι δεν είναι χρήσιμο! Ίσα - ίσα μάλιστα, η υπομονή είναι μεγάλη αρετή! Αλλά δεν μπορώ να την επιστρατεύσω πάντοτε! Κάπως έτσι... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fly: γιατι πρεπει παντα εγω να ειμαι ενταξει στις υποχρεωσεις μου και καλη με ολους για να μην τους δυσαρεστησω αλλα στο τελος βγαινω το αντιθετο????? Click για ανάπτυξη... αχ ναι ! δεν ξέρεις πως σε καταλαβαίνω fly μου! πραγματικά! αλλά το λάθος νομίζω είναι στο ότι νοιάζομαστε για το αν θα στεναχωρηθούν οι άλλοι! απλά υπάρχει κι ένας εαυτός πίσω που πρέπει να τον κοιτάξεις ! εγώ, επειδή τα πέρασα και σήμερα πάλι, θα σου πω να μην δίνεις σημασία όσο κι αν νιώθεις άσχημα γι αυτό! δεν αξίζουν όλοι! ίσως πρέπει να το πάρουμε χαμπάρι αυτό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 14:10 Ο Apro έγραψε: #29.994 24-10-10 14:10 born again.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fly Δραστήριο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 441 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 14:59 Η fly έγραψε: #29.995 24-10-10 14:59 αχ ναι ! δεν ξέρεις πως σε καταλαβαίνω fly μου! πραγματικά! αλλά το λάθος νομίζω είναι στο ότι νοιάζομαστε για το αν θα στεναχωρηθούν οι άλλοι! απλά υπάρχει κι ένας εαυτός πίσω που πρέπει να τον κοιτάξεις ! εγώ, επειδή τα πέρασα και σήμερα πάλι, θα σου πω να μην δίνεις σημασία όσο κι αν νιώθεις άσχημα γι αυτό! δεν αξίζουν όλοι! ίσως πρέπει να το πάρουμε χαμπάρι αυτό.... Click για ανάπτυξη... προσπαθω παντα να τα συνδυαζω ετσι για να ναι ολοι ευχαριστημενοι και τλκ αυτη που παντα πιεζεται ειμαι εγω....εχεις δικιο καποιες φορες πρεπει να κοιταμε και λιγακι τον εαυτο μας.... (κ εγω ξανα σημερα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mikaki04 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ξεχασμένες παραλίες αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 16:01 Η Mikaki04 έγραψε: #29.996 24-10-10 16:01 Αρχική Δημοσίευση από fly: προσπαθω παντα να τα συνδυαζω ετσι για να ναι ολοι ευχαριστημενοι και τλκ αυτη που παντα πιεζεται ειμαι εγω....εχεις δικιο καποιες φορες πρεπει να κοιταμε και λιγακι τον εαυτο μας.... (κ εγω ξανα σημερα ) Click για ανάπτυξη... καταλαβαίνω απόλυτα τι λες! απόλυτα! κι εγώ έτσι νόμιζα! ότι τα συνδιάζω! Ουσιαστικά συνδιάζω τις υποχρεώσεις μου με το να είναι αυτού καλά! ο εαυτός δεν υπάρχει πουθενά! όμως αν το σκεφτείς όσοι αξίζουν θα καταλάβουν! στην αρχή θα γκρινιάζουν κι έτσι όμως αργότερα θα υπάρξουν μερικοί που θα δεχθούν πως δεν έχεις 24 χέρια ! και αυτοί θα αξίζουν! α, απλά πες τους ότι δεν μπορείς να βοηθήσεις και έχεις δουλειά! ξέρω πως είναι δύσκολο! έτσι έλεγα κι εγώ! αλλά δεν είναι ακατόρθωτο! τώρα το παλεύω και νιώθω πολύ καλύτερα αλήθεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 16:18 Η _Silence_: #29.997 24-10-10 16:18 One day in the year of the fox, When the bell began to ring, It meant the time had come for one to go To the temple of the king. ... https://www.youtube.com/watch?v=Zj3mKYASycg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JosefK Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχαήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Tatoo artist. Έχει γράψει 1.361 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 16:22 Ο JosefK έγραψε: #29.998 24-10-10 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Maria grv: One day in the year of the fox, When the bell began to ring, It meant the time had come for one to go To the temple of the king. ... https://www.youtube.com/watch?v=Zj3mKYASycg Click για ανάπτυξη... 2η φορά που το τραγούδι που βάζεις είναι αυτό που ακούω στον υπολογιστή μου την ίδια στιγμή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 16:31 Η _Silence_: #29.999 24-10-10 16:31 Αρχική Δημοσίευση από JosefK: 2η φορά που το τραγούδι που βάζεις είναι αυτό που ακούω στον υπολογιστή μου την ίδια στιγμή! Click για ανάπτυξη... ......χαχαχαχα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 16:32 Η _Silence_: #30.000 24-10-10 16:32 https://t3.gstatic.com/images?q=tbn:...9_Trik&t=1&usg=__MZok9Hz22kTULcGKNwMr_EVt_c4= Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Οκτωβρίου 2010 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1498 1499 1500 1501 1502 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1500 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1500 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
born again.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fly Δραστήριο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 441 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 14:59 Η fly έγραψε: #29.995 24-10-10 14:59 αχ ναι ! δεν ξέρεις πως σε καταλαβαίνω fly μου! πραγματικά! αλλά το λάθος νομίζω είναι στο ότι νοιάζομαστε για το αν θα στεναχωρηθούν οι άλλοι! απλά υπάρχει κι ένας εαυτός πίσω που πρέπει να τον κοιτάξεις ! εγώ, επειδή τα πέρασα και σήμερα πάλι, θα σου πω να μην δίνεις σημασία όσο κι αν νιώθεις άσχημα γι αυτό! δεν αξίζουν όλοι! ίσως πρέπει να το πάρουμε χαμπάρι αυτό.... Click για ανάπτυξη... προσπαθω παντα να τα συνδυαζω ετσι για να ναι ολοι ευχαριστημενοι και τλκ αυτη που παντα πιεζεται ειμαι εγω....εχεις δικιο καποιες φορες πρεπει να κοιταμε και λιγακι τον εαυτο μας.... (κ εγω ξανα σημερα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mikaki04 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ξεχασμένες παραλίες αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 16:01 Η Mikaki04 έγραψε: #29.996 24-10-10 16:01 Αρχική Δημοσίευση από fly: προσπαθω παντα να τα συνδυαζω ετσι για να ναι ολοι ευχαριστημενοι και τλκ αυτη που παντα πιεζεται ειμαι εγω....εχεις δικιο καποιες φορες πρεπει να κοιταμε και λιγακι τον εαυτο μας.... (κ εγω ξανα σημερα ) Click για ανάπτυξη... καταλαβαίνω απόλυτα τι λες! απόλυτα! κι εγώ έτσι νόμιζα! ότι τα συνδιάζω! Ουσιαστικά συνδιάζω τις υποχρεώσεις μου με το να είναι αυτού καλά! ο εαυτός δεν υπάρχει πουθενά! όμως αν το σκεφτείς όσοι αξίζουν θα καταλάβουν! στην αρχή θα γκρινιάζουν κι έτσι όμως αργότερα θα υπάρξουν μερικοί που θα δεχθούν πως δεν έχεις 24 χέρια ! και αυτοί θα αξίζουν! α, απλά πες τους ότι δεν μπορείς να βοηθήσεις και έχεις δουλειά! ξέρω πως είναι δύσκολο! έτσι έλεγα κι εγώ! αλλά δεν είναι ακατόρθωτο! τώρα το παλεύω και νιώθω πολύ καλύτερα αλήθεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 16:18 Η _Silence_: #29.997 24-10-10 16:18 One day in the year of the fox, When the bell began to ring, It meant the time had come for one to go To the temple of the king. ... https://www.youtube.com/watch?v=Zj3mKYASycg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JosefK Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχαήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Tatoo artist. Έχει γράψει 1.361 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 16:22 Ο JosefK έγραψε: #29.998 24-10-10 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Maria grv: One day in the year of the fox, When the bell began to ring, It meant the time had come for one to go To the temple of the king. ... https://www.youtube.com/watch?v=Zj3mKYASycg Click για ανάπτυξη... 2η φορά που το τραγούδι που βάζεις είναι αυτό που ακούω στον υπολογιστή μου την ίδια στιγμή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 16:31 Η _Silence_: #29.999 24-10-10 16:31 Αρχική Δημοσίευση από JosefK: 2η φορά που το τραγούδι που βάζεις είναι αυτό που ακούω στον υπολογιστή μου την ίδια στιγμή! Click για ανάπτυξη... ......χαχαχαχα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 16:32 Η _Silence_: #30.000 24-10-10 16:32 https://t3.gstatic.com/images?q=tbn:...9_Trik&t=1&usg=__MZok9Hz22kTULcGKNwMr_EVt_c4= Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Οκτωβρίου 2010 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1498 1499 1500 1501 1502 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1500 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1500 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
αχ ναι ! δεν ξέρεις πως σε καταλαβαίνω fly μου! πραγματικά! αλλά το λάθος νομίζω είναι στο ότι νοιάζομαστε για το αν θα στεναχωρηθούν οι άλλοι! απλά υπάρχει κι ένας εαυτός πίσω που πρέπει να τον κοιτάξεις ! εγώ, επειδή τα πέρασα και σήμερα πάλι, θα σου πω να μην δίνεις σημασία όσο κι αν νιώθεις άσχημα γι αυτό! δεν αξίζουν όλοι! ίσως πρέπει να το πάρουμε χαμπάρι αυτό.... Click για ανάπτυξη... προσπαθω παντα να τα συνδυαζω ετσι για να ναι ολοι ευχαριστημενοι και τλκ αυτη που παντα πιεζεται ειμαι εγω....εχεις δικιο καποιες φορες πρεπει να κοιταμε και λιγακι τον εαυτο μας.... (κ εγω ξανα σημερα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mikaki04 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ξεχασμένες παραλίες αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 16:01 Η Mikaki04 έγραψε: #29.996 24-10-10 16:01 Αρχική Δημοσίευση από fly: προσπαθω παντα να τα συνδυαζω ετσι για να ναι ολοι ευχαριστημενοι και τλκ αυτη που παντα πιεζεται ειμαι εγω....εχεις δικιο καποιες φορες πρεπει να κοιταμε και λιγακι τον εαυτο μας.... (κ εγω ξανα σημερα ) Click για ανάπτυξη... καταλαβαίνω απόλυτα τι λες! απόλυτα! κι εγώ έτσι νόμιζα! ότι τα συνδιάζω! Ουσιαστικά συνδιάζω τις υποχρεώσεις μου με το να είναι αυτού καλά! ο εαυτός δεν υπάρχει πουθενά! όμως αν το σκεφτείς όσοι αξίζουν θα καταλάβουν! στην αρχή θα γκρινιάζουν κι έτσι όμως αργότερα θα υπάρξουν μερικοί που θα δεχθούν πως δεν έχεις 24 χέρια ! και αυτοί θα αξίζουν! α, απλά πες τους ότι δεν μπορείς να βοηθήσεις και έχεις δουλειά! ξέρω πως είναι δύσκολο! έτσι έλεγα κι εγώ! αλλά δεν είναι ακατόρθωτο! τώρα το παλεύω και νιώθω πολύ καλύτερα αλήθεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 16:18 Η _Silence_: #29.997 24-10-10 16:18 One day in the year of the fox, When the bell began to ring, It meant the time had come for one to go To the temple of the king. ... https://www.youtube.com/watch?v=Zj3mKYASycg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JosefK Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχαήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Tatoo artist. Έχει γράψει 1.361 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 16:22 Ο JosefK έγραψε: #29.998 24-10-10 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Maria grv: One day in the year of the fox, When the bell began to ring, It meant the time had come for one to go To the temple of the king. ... https://www.youtube.com/watch?v=Zj3mKYASycg Click για ανάπτυξη... 2η φορά που το τραγούδι που βάζεις είναι αυτό που ακούω στον υπολογιστή μου την ίδια στιγμή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 16:31 Η _Silence_: #29.999 24-10-10 16:31 Αρχική Δημοσίευση από JosefK: 2η φορά που το τραγούδι που βάζεις είναι αυτό που ακούω στον υπολογιστή μου την ίδια στιγμή! Click για ανάπτυξη... ......χαχαχαχα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 16:32 Η _Silence_: #30.000 24-10-10 16:32 https://t3.gstatic.com/images?q=tbn:...9_Trik&t=1&usg=__MZok9Hz22kTULcGKNwMr_EVt_c4= Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Οκτωβρίου 2010 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1498 1499 1500 1501 1502 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1500 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1500 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από fly: προσπαθω παντα να τα συνδυαζω ετσι για να ναι ολοι ευχαριστημενοι και τλκ αυτη που παντα πιεζεται ειμαι εγω....εχεις δικιο καποιες φορες πρεπει να κοιταμε και λιγακι τον εαυτο μας.... (κ εγω ξανα σημερα ) Click για ανάπτυξη... καταλαβαίνω απόλυτα τι λες! απόλυτα! κι εγώ έτσι νόμιζα! ότι τα συνδιάζω! Ουσιαστικά συνδιάζω τις υποχρεώσεις μου με το να είναι αυτού καλά! ο εαυτός δεν υπάρχει πουθενά! όμως αν το σκεφτείς όσοι αξίζουν θα καταλάβουν! στην αρχή θα γκρινιάζουν κι έτσι όμως αργότερα θα υπάρξουν μερικοί που θα δεχθούν πως δεν έχεις 24 χέρια ! και αυτοί θα αξίζουν! α, απλά πες τους ότι δεν μπορείς να βοηθήσεις και έχεις δουλειά! ξέρω πως είναι δύσκολο! έτσι έλεγα κι εγώ! αλλά δεν είναι ακατόρθωτο! τώρα το παλεύω και νιώθω πολύ καλύτερα αλήθεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 16:18 Η _Silence_: #29.997 24-10-10 16:18 One day in the year of the fox, When the bell began to ring, It meant the time had come for one to go To the temple of the king. ... https://www.youtube.com/watch?v=Zj3mKYASycg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JosefK Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχαήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Tatoo artist. Έχει γράψει 1.361 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 16:22 Ο JosefK έγραψε: #29.998 24-10-10 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Maria grv: One day in the year of the fox, When the bell began to ring, It meant the time had come for one to go To the temple of the king. ... https://www.youtube.com/watch?v=Zj3mKYASycg Click για ανάπτυξη... 2η φορά που το τραγούδι που βάζεις είναι αυτό που ακούω στον υπολογιστή μου την ίδια στιγμή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 16:31 Η _Silence_: #29.999 24-10-10 16:31 Αρχική Δημοσίευση από JosefK: 2η φορά που το τραγούδι που βάζεις είναι αυτό που ακούω στον υπολογιστή μου την ίδια στιγμή! Click για ανάπτυξη... ......χαχαχαχα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 16:32 Η _Silence_: #30.000 24-10-10 16:32 https://t3.gstatic.com/images?q=tbn:...9_Trik&t=1&usg=__MZok9Hz22kTULcGKNwMr_EVt_c4= Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Οκτωβρίου 2010 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1498 1499 1500 1501 1502 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1500 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1500 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
One day in the year of the fox, When the bell began to ring, It meant the time had come for one to go To the temple of the king. ... https://www.youtube.com/watch?v=Zj3mKYASycg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JosefK Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχαήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Tatoo artist. Έχει γράψει 1.361 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 16:22 Ο JosefK έγραψε: #29.998 24-10-10 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Maria grv: One day in the year of the fox, When the bell began to ring, It meant the time had come for one to go To the temple of the king. ... https://www.youtube.com/watch?v=Zj3mKYASycg Click για ανάπτυξη... 2η φορά που το τραγούδι που βάζεις είναι αυτό που ακούω στον υπολογιστή μου την ίδια στιγμή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 16:31 Η _Silence_: #29.999 24-10-10 16:31 Αρχική Δημοσίευση από JosefK: 2η φορά που το τραγούδι που βάζεις είναι αυτό που ακούω στον υπολογιστή μου την ίδια στιγμή! Click για ανάπτυξη... ......χαχαχαχα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 16:32 Η _Silence_: #30.000 24-10-10 16:32 https://t3.gstatic.com/images?q=tbn:...9_Trik&t=1&usg=__MZok9Hz22kTULcGKNwMr_EVt_c4= Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Οκτωβρίου 2010 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1498 1499 1500 1501 1502 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1500 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1500 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Maria grv: One day in the year of the fox, When the bell began to ring, It meant the time had come for one to go To the temple of the king. ... https://www.youtube.com/watch?v=Zj3mKYASycg Click για ανάπτυξη... 2η φορά που το τραγούδι που βάζεις είναι αυτό που ακούω στον υπολογιστή μου την ίδια στιγμή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 16:31 Η _Silence_: #29.999 24-10-10 16:31 Αρχική Δημοσίευση από JosefK: 2η φορά που το τραγούδι που βάζεις είναι αυτό που ακούω στον υπολογιστή μου την ίδια στιγμή! Click για ανάπτυξη... ......χαχαχαχα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 16:32 Η _Silence_: #30.000 24-10-10 16:32 https://t3.gstatic.com/images?q=tbn:...9_Trik&t=1&usg=__MZok9Hz22kTULcGKNwMr_EVt_c4= Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Οκτωβρίου 2010 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1498 1499 1500 1501 1502 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1500 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1500 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από JosefK: 2η φορά που το τραγούδι που βάζεις είναι αυτό που ακούω στον υπολογιστή μου την ίδια στιγμή! Click για ανάπτυξη... ......χαχαχαχα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 16:32 Η _Silence_: #30.000 24-10-10 16:32 https://t3.gstatic.com/images?q=tbn:...9_Trik&t=1&usg=__MZok9Hz22kTULcGKNwMr_EVt_c4= Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Οκτωβρίου 2010
https://t3.gstatic.com/images?q=tbn:...9_Trik&t=1&usg=__MZok9Hz22kTULcGKNwMr_EVt_c4= Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.