Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 12:56 Η Cherie έγραψε: #29.001 01-10-10 12:56 Το τι μπορεί να κάνει κάποιος για να τραβήξει την προσοχή είναι απίστευτο... Δεν είσαι το κέντρο του κόσμου και δν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει προβλήματα! Ξεκόλλα, βγες από το καβούκι σου, ζήσε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 13:06 Ο tsarachaf: #29.002 01-10-10 13:06 Αρχική Δημοσίευση από lacky: Τελεια ειναι!! Μακαρι να μπορουσα και εγω που οι υποχρεωσεις με κυνηγουν... Click για ανάπτυξη... Εμενα μου δωσαν οι υποχρεωσεις ρεπο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 13:35 Ο Valder έγραψε: #29.003 01-10-10 13:35 Χτες μάλλον δηλητηριάστηκα και αύριο πρέπει να πάω εκδρομή υποχρεωτικά. Πως βουλώνει ένας κώλος ΣΗΜΕΡΑ;; Γιατροσόφι κανείς; Μη με πιάσει στο δρόμο αύριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 13:36 Η gorgonokoritso: #29.004 01-10-10 13:36 ακομα χαλια εισαι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 13:45 Η prinCess.: #29.005 01-10-10 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Χτες μάλλον δηλητηριάστηκα και αύριο πρέπει να πάω εκδρομή υποχρεωτικά. Πως βουλώνει ένας κώλος ΣΗΜΕΡΑ;; Γιατροσόφι κανείς; Μη με πιάσει στο δρόμο αύριο... Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν χάπια στο φαρμακείο. Πήγαινε (ή καλύτερα στείλε κάποιον άλλον) και άμα τους πεις το πρόβλημα θα στα δώσουν. Κάνουν δουλειά νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 13:45 Ο tsarachaf: #29.006 01-10-10 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Χτες μάλλον δηλητηριάστηκα και αύριο πρέπει να πάω εκδρομή υποχρεωτικά. Πως βουλώνει ένας κώλος ΣΗΜΕΡΑ;; Γιατροσόφι κανείς; Μη με πιάσει στο δρόμο αύριο... Click για ανάπτυξη... Με ταπα??? Ή αμα καταπιεις 5-6 πακετα τσιχλες?? Περα απο την πλακα... Δεν εχω ιδεα πως... Αλλα καλο θα ηταν να αποφυγεις τα πολλα φρουτα και τετοια, γιατι βοηθουν στην "καλη" λειτουργια του εντερου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 13:51 Η gorgonokoritso: #29.007 01-10-10 13:51 σορρυ κι'ολας... αλλα αντι να το βουλωσεις το εντερακι σου... δεν υπαρχει τιποτα να το ξεβουλωσεις?? κατι σαν το τουμποφλο βρε παιδι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lacky Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tουλίπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 14:00 Η lacky έγραψε: #29.008 01-10-10 14:00 Υπαρχει ενα χαπακι, το περνεις και καθαρισες... Ζητα το στο φαρμακειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 14:06 Η love_angel: #29.009 01-10-10 14:06 καλο μηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηνα!!! σε ολους μας! εδιτ: βαλντερακι περαστικουλιαααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 14:11 Ο Valder έγραψε: #29.010 01-10-10 14:11 Αρχική Δημοσίευση από gorgonokoritso: ακομα χαλια εισαι?? Click για ανάπτυξη... Ναι ρε Γοργονίτσο... Αχ μ' έφαγες, μ' έφαγες... Και νιώθω καούρες και ανακάτεμα στο στομάχι... Κλασσική τροφική δηλητηρίαση δηλαδή... Όχι τώρα γαμώτο, όχι τώρα! Έχω τσακίσει 2 Ercefuryl, ένα όταν κλείσαμε και ένα όταν ξύπνησα κι ακόμα νιώθω χάλια... Αρχική Δημοσίευση από lacky: Υπαρχει ενα χαπακι, το περνεις και καθαρισες... Ζητα το στο φαρμακειο. Click για ανάπτυξη... Immodium ναι, θενξ! Προμηθεύτηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lacky Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tουλίπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 14:17 Η lacky έγραψε: #29.011 01-10-10 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Immodium ναι, θενξ! Προμηθεύτηκα! Click για ανάπτυξη... Δεν σε επιασε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 14:26 Η Phoebe έγραψε: #29.012 01-10-10 14:26 Είναι φυσιολογικό να έχω γράψει ένα μάθημα, να το έχω περάσει με καλό βαθμό και όταν με ρωτάνε τι έβαλε ο καθηγητής ή τι έγραψα, εγώ να μην θυμάμαι τίποτα, να επικρατεί το απόλυτο κενό; Τελικά μάλλον έχουν δίκιο οτι ο εγκέφαλος διαγράφει οτι δεν θέλει να θυμάται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 14:43 Ο Valder έγραψε: #29.013 01-10-10 14:43 Αρχική Δημοσίευση από lacky: Δεν σε επιασε? Click για ανάπτυξη... Βασικά δε μ εχει ξαναπιάσει από τις 6 το πρωί ο πωπός, οπότε δεν το παίρνω ακόμα. Αν με πειράξει ως το βράδυ θα το πάρω. Μπορεί και προληπτικά αύριο πριν ξεκινήσω. Το immodium ούτως ή άλλως σταματάει την εντερική κίνηση, δεν γιατρεύει δηλαδή όπως το Ercefuryl που κάνει αντισηψία. Αυτά τα ξέρω από τον πατήρ που είναι της δουλειάς, απλά για να μη βάζω φάρμακα ήθελα κανα γιατροσόφι από σας, κανα αφεψηματάκι κλπ. Εκείνο που με ενοχλεί τώρα είναι το στομάχι, νιώθω ένα απέραντο κενό, αλλά όχι το κενό της πείνας... Πήρα ένα φιλετάκι κοτόπουλο στεγνό να τσιμπήσω 2 μπουκίτσες! Μακάρι να στρώσω! Απλά αγχώνομαι από αυτό γτ έχω και το ταξίδι αύριο (νταξ στη χειρότερη δεν πάω, πληρωμένα είναι ούτως ή άλλως και έχω και όντως σοβαρό λόγο) lacky, σ ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, είσαι πολύ καλή. (και τα άλλα παιδιά φυσικά) Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Είναι φυσιολογικό να έχω γράψει ένα μάθημα, να το έχω περάσει με καλό βαθμό και όταν με ρωτάνε τι έβαλε ο καθηγητής ή τι έγραψα, εγώ να μην θυμάμαι τίποτα, να επικρατεί το απόλυτο κενό; Τελικά μάλλον έχουν δίκιο οτι ο εγκέφαλος διαγράφει οτι δεν θέλει να θυμάται! Click για ανάπτυξη... Ισχύει Ινδικόν Φοιμπίδιον. Το πάθαινα κι εγώ, ειδικά σε ΤΕΛΕΙΩΣ άχρηστα μαθήματα ή σε μαθήματα που δεν ταίριαζαν στις αρέσκειές μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 14:47 Ο tsarachaf: #29.014 01-10-10 14:47 Αρχιζω να εχω πολυ σοβαρο προβλημα μου φαινεται... Και δεν κανει... Δεν εχει κανεναν λογο να εμφανιστει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 14:55 Ο Valder έγραψε: #29.015 01-10-10 14:55 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Αρχιζω να εχω πολυ σοβαρο προβλημα μου φαινεται... Και δεν κανει... Δεν εχει κανεναν λογο να εμφανιστει... Click για ανάπτυξη... Περαστικά φιλαράκι, ότι και να ναι... (χωρίς το τρίψιμο η αγκαλιά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 15:01 Η AntziWin έγραψε: #29.016 01-10-10 15:01 Η ζωή δεν είναι ότι βλέπεις και ότι αγγίζεις, αλλά ότι αγαπάς και σκέφτεσαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 15:04 Ο Valder έγραψε: #29.017 01-10-10 15:04 Αρχική Δημοσίευση από AntziWin: Η ζωή δεν είναι ότι βλέπεις και ότι αγγίζεις, αλλά ότι αγαπάς και σκέφτεσαι.. Click για ανάπτυξη... Σκέψη: Αχ Άντζελα.... ΥΓ: Οι του chat ξέρετε... κατα τα πρότυπα του "Αχ Ελενάκι...." που έσπασε ταμεία στο US Box Office Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφακι29785 Νεοφερμένο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Αθλήτρια και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 34 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 15:08 Η Σοφακι29785: #29.018 01-10-10 15:08 Δεν φοβάμαι τίποτα... Δεν ελπίζω σε τίποτα... Είμαι Ελεύθερος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 15:29 Ο jj! έγραψε: #29.019 01-10-10 15:29 Καλό μήνα Με το δεξί μπήκε ο Οκτώβριος, σήμερα πήγαμε εκδρομή και συνάντησα κάτι φίλους μου, που πάνε λύκειο και κάτι άλλους, που πάνε σε άλλα γυμνάσια. Γενικά, όλα ήταν τέλεια @valder: Νομίζω ότι θα πρέπει να πιεις τσουκνίδα Υλικά: Τσουκνίδες Νερό Μπρίκι Ηλεκτρική κουζίνα Εκτέλεση: Βάζουμε νερό στο μπρίκι και το βάζουμε να βράσει, όπως ακριβώς κάνουμε με το τσάι. Βάζουμε μερικά κλωνάρια από τσουκνίδα, μέσα στο μπρίκι (με γάντια φυσικά) και περιμένουμε μέχρι το νερό να πάρει ένα πρασινωπό χρώμα. Όταν πάρει αυτό το χρώμα, το αφέψημά μας είναι έτοιμο, από αυτό παίρνουμε μόνο το "ζουμί". ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν έχει την καλύτερη δυνατή γεύση (Νομίζω ότι για το πρόβλημά σου είναι η τσουκνίδα. Αν είναι για άλλο πρόβλημα, δε φέρω καμία ευθύνη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 15:59 Η venividivici: #29.020 01-10-10 15:59 https://www.scribd.com/doc/15567701/100-1000- 100 βότανα 1000 θεραπείες για οποιοδήποτε πρόβλημα τα παλιά καλά γιατροσόφια...όχι μόνο του Valder Διάρροια σελίδα 373 δεντρολίβανο, δυοσμος, μέντα, φασκομηλο, μοσχοκάρυδο, τσουκνίδα κλπκλπκλπ επιπλέον για το [γκου χου γκου χου....] μετα συγχωρήσεως "κόψιμο" κλασικό είναι ο λαπάς με μπόλικο λεμονάκι και η cocacola Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1449 1450 1451 1452 1453 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1451 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1451 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το τι μπορεί να κάνει κάποιος για να τραβήξει την προσοχή είναι απίστευτο... Δεν είσαι το κέντρο του κόσμου και δν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει προβλήματα! Ξεκόλλα, βγες από το καβούκι σου, ζήσε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 13:06 Ο tsarachaf: #29.002 01-10-10 13:06 Αρχική Δημοσίευση από lacky: Τελεια ειναι!! Μακαρι να μπορουσα και εγω που οι υποχρεωσεις με κυνηγουν... Click για ανάπτυξη... Εμενα μου δωσαν οι υποχρεωσεις ρεπο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 13:35 Ο Valder έγραψε: #29.003 01-10-10 13:35 Χτες μάλλον δηλητηριάστηκα και αύριο πρέπει να πάω εκδρομή υποχρεωτικά. Πως βουλώνει ένας κώλος ΣΗΜΕΡΑ;; Γιατροσόφι κανείς; Μη με πιάσει στο δρόμο αύριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 13:36 Η gorgonokoritso: #29.004 01-10-10 13:36 ακομα χαλια εισαι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 13:45 Η prinCess.: #29.005 01-10-10 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Χτες μάλλον δηλητηριάστηκα και αύριο πρέπει να πάω εκδρομή υποχρεωτικά. Πως βουλώνει ένας κώλος ΣΗΜΕΡΑ;; Γιατροσόφι κανείς; Μη με πιάσει στο δρόμο αύριο... Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν χάπια στο φαρμακείο. Πήγαινε (ή καλύτερα στείλε κάποιον άλλον) και άμα τους πεις το πρόβλημα θα στα δώσουν. Κάνουν δουλειά νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 13:45 Ο tsarachaf: #29.006 01-10-10 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Χτες μάλλον δηλητηριάστηκα και αύριο πρέπει να πάω εκδρομή υποχρεωτικά. Πως βουλώνει ένας κώλος ΣΗΜΕΡΑ;; Γιατροσόφι κανείς; Μη με πιάσει στο δρόμο αύριο... Click για ανάπτυξη... Με ταπα??? Ή αμα καταπιεις 5-6 πακετα τσιχλες?? Περα απο την πλακα... Δεν εχω ιδεα πως... Αλλα καλο θα ηταν να αποφυγεις τα πολλα φρουτα και τετοια, γιατι βοηθουν στην "καλη" λειτουργια του εντερου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 13:51 Η gorgonokoritso: #29.007 01-10-10 13:51 σορρυ κι'ολας... αλλα αντι να το βουλωσεις το εντερακι σου... δεν υπαρχει τιποτα να το ξεβουλωσεις?? κατι σαν το τουμποφλο βρε παιδι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lacky Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tουλίπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 14:00 Η lacky έγραψε: #29.008 01-10-10 14:00 Υπαρχει ενα χαπακι, το περνεις και καθαρισες... Ζητα το στο φαρμακειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 14:06 Η love_angel: #29.009 01-10-10 14:06 καλο μηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηνα!!! σε ολους μας! εδιτ: βαλντερακι περαστικουλιαααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 14:11 Ο Valder έγραψε: #29.010 01-10-10 14:11 Αρχική Δημοσίευση από gorgonokoritso: ακομα χαλια εισαι?? Click για ανάπτυξη... Ναι ρε Γοργονίτσο... Αχ μ' έφαγες, μ' έφαγες... Και νιώθω καούρες και ανακάτεμα στο στομάχι... Κλασσική τροφική δηλητηρίαση δηλαδή... Όχι τώρα γαμώτο, όχι τώρα! Έχω τσακίσει 2 Ercefuryl, ένα όταν κλείσαμε και ένα όταν ξύπνησα κι ακόμα νιώθω χάλια... Αρχική Δημοσίευση από lacky: Υπαρχει ενα χαπακι, το περνεις και καθαρισες... Ζητα το στο φαρμακειο. Click για ανάπτυξη... Immodium ναι, θενξ! Προμηθεύτηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lacky Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tουλίπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 14:17 Η lacky έγραψε: #29.011 01-10-10 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Immodium ναι, θενξ! Προμηθεύτηκα! Click για ανάπτυξη... Δεν σε επιασε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 14:26 Η Phoebe έγραψε: #29.012 01-10-10 14:26 Είναι φυσιολογικό να έχω γράψει ένα μάθημα, να το έχω περάσει με καλό βαθμό και όταν με ρωτάνε τι έβαλε ο καθηγητής ή τι έγραψα, εγώ να μην θυμάμαι τίποτα, να επικρατεί το απόλυτο κενό; Τελικά μάλλον έχουν δίκιο οτι ο εγκέφαλος διαγράφει οτι δεν θέλει να θυμάται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 14:43 Ο Valder έγραψε: #29.013 01-10-10 14:43 Αρχική Δημοσίευση από lacky: Δεν σε επιασε? Click για ανάπτυξη... Βασικά δε μ εχει ξαναπιάσει από τις 6 το πρωί ο πωπός, οπότε δεν το παίρνω ακόμα. Αν με πειράξει ως το βράδυ θα το πάρω. Μπορεί και προληπτικά αύριο πριν ξεκινήσω. Το immodium ούτως ή άλλως σταματάει την εντερική κίνηση, δεν γιατρεύει δηλαδή όπως το Ercefuryl που κάνει αντισηψία. Αυτά τα ξέρω από τον πατήρ που είναι της δουλειάς, απλά για να μη βάζω φάρμακα ήθελα κανα γιατροσόφι από σας, κανα αφεψηματάκι κλπ. Εκείνο που με ενοχλεί τώρα είναι το στομάχι, νιώθω ένα απέραντο κενό, αλλά όχι το κενό της πείνας... Πήρα ένα φιλετάκι κοτόπουλο στεγνό να τσιμπήσω 2 μπουκίτσες! Μακάρι να στρώσω! Απλά αγχώνομαι από αυτό γτ έχω και το ταξίδι αύριο (νταξ στη χειρότερη δεν πάω, πληρωμένα είναι ούτως ή άλλως και έχω και όντως σοβαρό λόγο) lacky, σ ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, είσαι πολύ καλή. (και τα άλλα παιδιά φυσικά) Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Είναι φυσιολογικό να έχω γράψει ένα μάθημα, να το έχω περάσει με καλό βαθμό και όταν με ρωτάνε τι έβαλε ο καθηγητής ή τι έγραψα, εγώ να μην θυμάμαι τίποτα, να επικρατεί το απόλυτο κενό; Τελικά μάλλον έχουν δίκιο οτι ο εγκέφαλος διαγράφει οτι δεν θέλει να θυμάται! Click για ανάπτυξη... Ισχύει Ινδικόν Φοιμπίδιον. Το πάθαινα κι εγώ, ειδικά σε ΤΕΛΕΙΩΣ άχρηστα μαθήματα ή σε μαθήματα που δεν ταίριαζαν στις αρέσκειές μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 14:47 Ο tsarachaf: #29.014 01-10-10 14:47 Αρχιζω να εχω πολυ σοβαρο προβλημα μου φαινεται... Και δεν κανει... Δεν εχει κανεναν λογο να εμφανιστει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 14:55 Ο Valder έγραψε: #29.015 01-10-10 14:55 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Αρχιζω να εχω πολυ σοβαρο προβλημα μου φαινεται... Και δεν κανει... Δεν εχει κανεναν λογο να εμφανιστει... Click για ανάπτυξη... Περαστικά φιλαράκι, ότι και να ναι... (χωρίς το τρίψιμο η αγκαλιά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 15:01 Η AntziWin έγραψε: #29.016 01-10-10 15:01 Η ζωή δεν είναι ότι βλέπεις και ότι αγγίζεις, αλλά ότι αγαπάς και σκέφτεσαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 15:04 Ο Valder έγραψε: #29.017 01-10-10 15:04 Αρχική Δημοσίευση από AntziWin: Η ζωή δεν είναι ότι βλέπεις και ότι αγγίζεις, αλλά ότι αγαπάς και σκέφτεσαι.. Click για ανάπτυξη... Σκέψη: Αχ Άντζελα.... ΥΓ: Οι του chat ξέρετε... κατα τα πρότυπα του "Αχ Ελενάκι...." που έσπασε ταμεία στο US Box Office Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφακι29785 Νεοφερμένο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Αθλήτρια και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 34 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 15:08 Η Σοφακι29785: #29.018 01-10-10 15:08 Δεν φοβάμαι τίποτα... Δεν ελπίζω σε τίποτα... Είμαι Ελεύθερος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 15:29 Ο jj! έγραψε: #29.019 01-10-10 15:29 Καλό μήνα Με το δεξί μπήκε ο Οκτώβριος, σήμερα πήγαμε εκδρομή και συνάντησα κάτι φίλους μου, που πάνε λύκειο και κάτι άλλους, που πάνε σε άλλα γυμνάσια. Γενικά, όλα ήταν τέλεια @valder: Νομίζω ότι θα πρέπει να πιεις τσουκνίδα Υλικά: Τσουκνίδες Νερό Μπρίκι Ηλεκτρική κουζίνα Εκτέλεση: Βάζουμε νερό στο μπρίκι και το βάζουμε να βράσει, όπως ακριβώς κάνουμε με το τσάι. Βάζουμε μερικά κλωνάρια από τσουκνίδα, μέσα στο μπρίκι (με γάντια φυσικά) και περιμένουμε μέχρι το νερό να πάρει ένα πρασινωπό χρώμα. Όταν πάρει αυτό το χρώμα, το αφέψημά μας είναι έτοιμο, από αυτό παίρνουμε μόνο το "ζουμί". ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν έχει την καλύτερη δυνατή γεύση (Νομίζω ότι για το πρόβλημά σου είναι η τσουκνίδα. Αν είναι για άλλο πρόβλημα, δε φέρω καμία ευθύνη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 15:59 Η venividivici: #29.020 01-10-10 15:59 https://www.scribd.com/doc/15567701/100-1000- 100 βότανα 1000 θεραπείες για οποιοδήποτε πρόβλημα τα παλιά καλά γιατροσόφια...όχι μόνο του Valder Διάρροια σελίδα 373 δεντρολίβανο, δυοσμος, μέντα, φασκομηλο, μοσχοκάρυδο, τσουκνίδα κλπκλπκλπ επιπλέον για το [γκου χου γκου χου....] μετα συγχωρήσεως "κόψιμο" κλασικό είναι ο λαπάς με μπόλικο λεμονάκι και η cocacola Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1449 1450 1451 1452 1453 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1451 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1451 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από lacky: Τελεια ειναι!! Μακαρι να μπορουσα και εγω που οι υποχρεωσεις με κυνηγουν... Click για ανάπτυξη... Εμενα μου δωσαν οι υποχρεωσεις ρεπο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 13:35 Ο Valder έγραψε: #29.003 01-10-10 13:35 Χτες μάλλον δηλητηριάστηκα και αύριο πρέπει να πάω εκδρομή υποχρεωτικά. Πως βουλώνει ένας κώλος ΣΗΜΕΡΑ;; Γιατροσόφι κανείς; Μη με πιάσει στο δρόμο αύριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 13:36 Η gorgonokoritso: #29.004 01-10-10 13:36 ακομα χαλια εισαι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 13:45 Η prinCess.: #29.005 01-10-10 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Χτες μάλλον δηλητηριάστηκα και αύριο πρέπει να πάω εκδρομή υποχρεωτικά. Πως βουλώνει ένας κώλος ΣΗΜΕΡΑ;; Γιατροσόφι κανείς; Μη με πιάσει στο δρόμο αύριο... Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν χάπια στο φαρμακείο. Πήγαινε (ή καλύτερα στείλε κάποιον άλλον) και άμα τους πεις το πρόβλημα θα στα δώσουν. Κάνουν δουλειά νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 13:45 Ο tsarachaf: #29.006 01-10-10 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Χτες μάλλον δηλητηριάστηκα και αύριο πρέπει να πάω εκδρομή υποχρεωτικά. Πως βουλώνει ένας κώλος ΣΗΜΕΡΑ;; Γιατροσόφι κανείς; Μη με πιάσει στο δρόμο αύριο... Click για ανάπτυξη... Με ταπα??? Ή αμα καταπιεις 5-6 πακετα τσιχλες?? Περα απο την πλακα... Δεν εχω ιδεα πως... Αλλα καλο θα ηταν να αποφυγεις τα πολλα φρουτα και τετοια, γιατι βοηθουν στην "καλη" λειτουργια του εντερου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 13:51 Η gorgonokoritso: #29.007 01-10-10 13:51 σορρυ κι'ολας... αλλα αντι να το βουλωσεις το εντερακι σου... δεν υπαρχει τιποτα να το ξεβουλωσεις?? κατι σαν το τουμποφλο βρε παιδι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lacky Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tουλίπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 14:00 Η lacky έγραψε: #29.008 01-10-10 14:00 Υπαρχει ενα χαπακι, το περνεις και καθαρισες... Ζητα το στο φαρμακειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 14:06 Η love_angel: #29.009 01-10-10 14:06 καλο μηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηνα!!! σε ολους μας! εδιτ: βαλντερακι περαστικουλιαααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 14:11 Ο Valder έγραψε: #29.010 01-10-10 14:11 Αρχική Δημοσίευση από gorgonokoritso: ακομα χαλια εισαι?? Click για ανάπτυξη... Ναι ρε Γοργονίτσο... Αχ μ' έφαγες, μ' έφαγες... Και νιώθω καούρες και ανακάτεμα στο στομάχι... Κλασσική τροφική δηλητηρίαση δηλαδή... Όχι τώρα γαμώτο, όχι τώρα! Έχω τσακίσει 2 Ercefuryl, ένα όταν κλείσαμε και ένα όταν ξύπνησα κι ακόμα νιώθω χάλια... Αρχική Δημοσίευση από lacky: Υπαρχει ενα χαπακι, το περνεις και καθαρισες... Ζητα το στο φαρμακειο. Click για ανάπτυξη... Immodium ναι, θενξ! Προμηθεύτηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lacky Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tουλίπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 14:17 Η lacky έγραψε: #29.011 01-10-10 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Immodium ναι, θενξ! Προμηθεύτηκα! Click για ανάπτυξη... Δεν σε επιασε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 14:26 Η Phoebe έγραψε: #29.012 01-10-10 14:26 Είναι φυσιολογικό να έχω γράψει ένα μάθημα, να το έχω περάσει με καλό βαθμό και όταν με ρωτάνε τι έβαλε ο καθηγητής ή τι έγραψα, εγώ να μην θυμάμαι τίποτα, να επικρατεί το απόλυτο κενό; Τελικά μάλλον έχουν δίκιο οτι ο εγκέφαλος διαγράφει οτι δεν θέλει να θυμάται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 14:43 Ο Valder έγραψε: #29.013 01-10-10 14:43 Αρχική Δημοσίευση από lacky: Δεν σε επιασε? Click για ανάπτυξη... Βασικά δε μ εχει ξαναπιάσει από τις 6 το πρωί ο πωπός, οπότε δεν το παίρνω ακόμα. Αν με πειράξει ως το βράδυ θα το πάρω. Μπορεί και προληπτικά αύριο πριν ξεκινήσω. Το immodium ούτως ή άλλως σταματάει την εντερική κίνηση, δεν γιατρεύει δηλαδή όπως το Ercefuryl που κάνει αντισηψία. Αυτά τα ξέρω από τον πατήρ που είναι της δουλειάς, απλά για να μη βάζω φάρμακα ήθελα κανα γιατροσόφι από σας, κανα αφεψηματάκι κλπ. Εκείνο που με ενοχλεί τώρα είναι το στομάχι, νιώθω ένα απέραντο κενό, αλλά όχι το κενό της πείνας... Πήρα ένα φιλετάκι κοτόπουλο στεγνό να τσιμπήσω 2 μπουκίτσες! Μακάρι να στρώσω! Απλά αγχώνομαι από αυτό γτ έχω και το ταξίδι αύριο (νταξ στη χειρότερη δεν πάω, πληρωμένα είναι ούτως ή άλλως και έχω και όντως σοβαρό λόγο) lacky, σ ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, είσαι πολύ καλή. (και τα άλλα παιδιά φυσικά) Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Είναι φυσιολογικό να έχω γράψει ένα μάθημα, να το έχω περάσει με καλό βαθμό και όταν με ρωτάνε τι έβαλε ο καθηγητής ή τι έγραψα, εγώ να μην θυμάμαι τίποτα, να επικρατεί το απόλυτο κενό; Τελικά μάλλον έχουν δίκιο οτι ο εγκέφαλος διαγράφει οτι δεν θέλει να θυμάται! Click για ανάπτυξη... Ισχύει Ινδικόν Φοιμπίδιον. Το πάθαινα κι εγώ, ειδικά σε ΤΕΛΕΙΩΣ άχρηστα μαθήματα ή σε μαθήματα που δεν ταίριαζαν στις αρέσκειές μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 14:47 Ο tsarachaf: #29.014 01-10-10 14:47 Αρχιζω να εχω πολυ σοβαρο προβλημα μου φαινεται... Και δεν κανει... Δεν εχει κανεναν λογο να εμφανιστει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 14:55 Ο Valder έγραψε: #29.015 01-10-10 14:55 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Αρχιζω να εχω πολυ σοβαρο προβλημα μου φαινεται... Και δεν κανει... Δεν εχει κανεναν λογο να εμφανιστει... Click για ανάπτυξη... Περαστικά φιλαράκι, ότι και να ναι... (χωρίς το τρίψιμο η αγκαλιά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 15:01 Η AntziWin έγραψε: #29.016 01-10-10 15:01 Η ζωή δεν είναι ότι βλέπεις και ότι αγγίζεις, αλλά ότι αγαπάς και σκέφτεσαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 15:04 Ο Valder έγραψε: #29.017 01-10-10 15:04 Αρχική Δημοσίευση από AntziWin: Η ζωή δεν είναι ότι βλέπεις και ότι αγγίζεις, αλλά ότι αγαπάς και σκέφτεσαι.. Click για ανάπτυξη... Σκέψη: Αχ Άντζελα.... ΥΓ: Οι του chat ξέρετε... κατα τα πρότυπα του "Αχ Ελενάκι...." που έσπασε ταμεία στο US Box Office Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφακι29785 Νεοφερμένο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Αθλήτρια και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 34 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 15:08 Η Σοφακι29785: #29.018 01-10-10 15:08 Δεν φοβάμαι τίποτα... Δεν ελπίζω σε τίποτα... Είμαι Ελεύθερος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 15:29 Ο jj! έγραψε: #29.019 01-10-10 15:29 Καλό μήνα Με το δεξί μπήκε ο Οκτώβριος, σήμερα πήγαμε εκδρομή και συνάντησα κάτι φίλους μου, που πάνε λύκειο και κάτι άλλους, που πάνε σε άλλα γυμνάσια. Γενικά, όλα ήταν τέλεια @valder: Νομίζω ότι θα πρέπει να πιεις τσουκνίδα Υλικά: Τσουκνίδες Νερό Μπρίκι Ηλεκτρική κουζίνα Εκτέλεση: Βάζουμε νερό στο μπρίκι και το βάζουμε να βράσει, όπως ακριβώς κάνουμε με το τσάι. Βάζουμε μερικά κλωνάρια από τσουκνίδα, μέσα στο μπρίκι (με γάντια φυσικά) και περιμένουμε μέχρι το νερό να πάρει ένα πρασινωπό χρώμα. Όταν πάρει αυτό το χρώμα, το αφέψημά μας είναι έτοιμο, από αυτό παίρνουμε μόνο το "ζουμί". ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν έχει την καλύτερη δυνατή γεύση (Νομίζω ότι για το πρόβλημά σου είναι η τσουκνίδα. Αν είναι για άλλο πρόβλημα, δε φέρω καμία ευθύνη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 15:59 Η venividivici: #29.020 01-10-10 15:59 https://www.scribd.com/doc/15567701/100-1000- 100 βότανα 1000 θεραπείες για οποιοδήποτε πρόβλημα τα παλιά καλά γιατροσόφια...όχι μόνο του Valder Διάρροια σελίδα 373 δεντρολίβανο, δυοσμος, μέντα, φασκομηλο, μοσχοκάρυδο, τσουκνίδα κλπκλπκλπ επιπλέον για το [γκου χου γκου χου....] μετα συγχωρήσεως "κόψιμο" κλασικό είναι ο λαπάς με μπόλικο λεμονάκι και η cocacola Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1449 1450 1451 1452 1453 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1451 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1451 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χτες μάλλον δηλητηριάστηκα και αύριο πρέπει να πάω εκδρομή υποχρεωτικά. Πως βουλώνει ένας κώλος ΣΗΜΕΡΑ;; Γιατροσόφι κανείς; Μη με πιάσει στο δρόμο αύριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 13:36 Η gorgonokoritso: #29.004 01-10-10 13:36 ακομα χαλια εισαι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 13:45 Η prinCess.: #29.005 01-10-10 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Χτες μάλλον δηλητηριάστηκα και αύριο πρέπει να πάω εκδρομή υποχρεωτικά. Πως βουλώνει ένας κώλος ΣΗΜΕΡΑ;; Γιατροσόφι κανείς; Μη με πιάσει στο δρόμο αύριο... Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν χάπια στο φαρμακείο. Πήγαινε (ή καλύτερα στείλε κάποιον άλλον) και άμα τους πεις το πρόβλημα θα στα δώσουν. Κάνουν δουλειά νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 13:45 Ο tsarachaf: #29.006 01-10-10 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Χτες μάλλον δηλητηριάστηκα και αύριο πρέπει να πάω εκδρομή υποχρεωτικά. Πως βουλώνει ένας κώλος ΣΗΜΕΡΑ;; Γιατροσόφι κανείς; Μη με πιάσει στο δρόμο αύριο... Click για ανάπτυξη... Με ταπα??? Ή αμα καταπιεις 5-6 πακετα τσιχλες?? Περα απο την πλακα... Δεν εχω ιδεα πως... Αλλα καλο θα ηταν να αποφυγεις τα πολλα φρουτα και τετοια, γιατι βοηθουν στην "καλη" λειτουργια του εντερου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 13:51 Η gorgonokoritso: #29.007 01-10-10 13:51 σορρυ κι'ολας... αλλα αντι να το βουλωσεις το εντερακι σου... δεν υπαρχει τιποτα να το ξεβουλωσεις?? κατι σαν το τουμποφλο βρε παιδι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lacky Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tουλίπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 14:00 Η lacky έγραψε: #29.008 01-10-10 14:00 Υπαρχει ενα χαπακι, το περνεις και καθαρισες... Ζητα το στο φαρμακειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 14:06 Η love_angel: #29.009 01-10-10 14:06 καλο μηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηνα!!! σε ολους μας! εδιτ: βαλντερακι περαστικουλιαααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 14:11 Ο Valder έγραψε: #29.010 01-10-10 14:11 Αρχική Δημοσίευση από gorgonokoritso: ακομα χαλια εισαι?? Click για ανάπτυξη... Ναι ρε Γοργονίτσο... Αχ μ' έφαγες, μ' έφαγες... Και νιώθω καούρες και ανακάτεμα στο στομάχι... Κλασσική τροφική δηλητηρίαση δηλαδή... Όχι τώρα γαμώτο, όχι τώρα! Έχω τσακίσει 2 Ercefuryl, ένα όταν κλείσαμε και ένα όταν ξύπνησα κι ακόμα νιώθω χάλια... Αρχική Δημοσίευση από lacky: Υπαρχει ενα χαπακι, το περνεις και καθαρισες... Ζητα το στο φαρμακειο. Click για ανάπτυξη... Immodium ναι, θενξ! Προμηθεύτηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lacky Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tουλίπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 14:17 Η lacky έγραψε: #29.011 01-10-10 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Immodium ναι, θενξ! Προμηθεύτηκα! Click για ανάπτυξη... Δεν σε επιασε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 14:26 Η Phoebe έγραψε: #29.012 01-10-10 14:26 Είναι φυσιολογικό να έχω γράψει ένα μάθημα, να το έχω περάσει με καλό βαθμό και όταν με ρωτάνε τι έβαλε ο καθηγητής ή τι έγραψα, εγώ να μην θυμάμαι τίποτα, να επικρατεί το απόλυτο κενό; Τελικά μάλλον έχουν δίκιο οτι ο εγκέφαλος διαγράφει οτι δεν θέλει να θυμάται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 14:43 Ο Valder έγραψε: #29.013 01-10-10 14:43 Αρχική Δημοσίευση από lacky: Δεν σε επιασε? Click για ανάπτυξη... Βασικά δε μ εχει ξαναπιάσει από τις 6 το πρωί ο πωπός, οπότε δεν το παίρνω ακόμα. Αν με πειράξει ως το βράδυ θα το πάρω. Μπορεί και προληπτικά αύριο πριν ξεκινήσω. Το immodium ούτως ή άλλως σταματάει την εντερική κίνηση, δεν γιατρεύει δηλαδή όπως το Ercefuryl που κάνει αντισηψία. Αυτά τα ξέρω από τον πατήρ που είναι της δουλειάς, απλά για να μη βάζω φάρμακα ήθελα κανα γιατροσόφι από σας, κανα αφεψηματάκι κλπ. Εκείνο που με ενοχλεί τώρα είναι το στομάχι, νιώθω ένα απέραντο κενό, αλλά όχι το κενό της πείνας... Πήρα ένα φιλετάκι κοτόπουλο στεγνό να τσιμπήσω 2 μπουκίτσες! Μακάρι να στρώσω! Απλά αγχώνομαι από αυτό γτ έχω και το ταξίδι αύριο (νταξ στη χειρότερη δεν πάω, πληρωμένα είναι ούτως ή άλλως και έχω και όντως σοβαρό λόγο) lacky, σ ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, είσαι πολύ καλή. (και τα άλλα παιδιά φυσικά) Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Είναι φυσιολογικό να έχω γράψει ένα μάθημα, να το έχω περάσει με καλό βαθμό και όταν με ρωτάνε τι έβαλε ο καθηγητής ή τι έγραψα, εγώ να μην θυμάμαι τίποτα, να επικρατεί το απόλυτο κενό; Τελικά μάλλον έχουν δίκιο οτι ο εγκέφαλος διαγράφει οτι δεν θέλει να θυμάται! Click για ανάπτυξη... Ισχύει Ινδικόν Φοιμπίδιον. Το πάθαινα κι εγώ, ειδικά σε ΤΕΛΕΙΩΣ άχρηστα μαθήματα ή σε μαθήματα που δεν ταίριαζαν στις αρέσκειές μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 14:47 Ο tsarachaf: #29.014 01-10-10 14:47 Αρχιζω να εχω πολυ σοβαρο προβλημα μου φαινεται... Και δεν κανει... Δεν εχει κανεναν λογο να εμφανιστει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 14:55 Ο Valder έγραψε: #29.015 01-10-10 14:55 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Αρχιζω να εχω πολυ σοβαρο προβλημα μου φαινεται... Και δεν κανει... Δεν εχει κανεναν λογο να εμφανιστει... Click για ανάπτυξη... Περαστικά φιλαράκι, ότι και να ναι... (χωρίς το τρίψιμο η αγκαλιά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 15:01 Η AntziWin έγραψε: #29.016 01-10-10 15:01 Η ζωή δεν είναι ότι βλέπεις και ότι αγγίζεις, αλλά ότι αγαπάς και σκέφτεσαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 15:04 Ο Valder έγραψε: #29.017 01-10-10 15:04 Αρχική Δημοσίευση από AntziWin: Η ζωή δεν είναι ότι βλέπεις και ότι αγγίζεις, αλλά ότι αγαπάς και σκέφτεσαι.. Click για ανάπτυξη... Σκέψη: Αχ Άντζελα.... ΥΓ: Οι του chat ξέρετε... κατα τα πρότυπα του "Αχ Ελενάκι...." που έσπασε ταμεία στο US Box Office Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφακι29785 Νεοφερμένο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Αθλήτρια και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 34 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 15:08 Η Σοφακι29785: #29.018 01-10-10 15:08 Δεν φοβάμαι τίποτα... Δεν ελπίζω σε τίποτα... Είμαι Ελεύθερος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 15:29 Ο jj! έγραψε: #29.019 01-10-10 15:29 Καλό μήνα Με το δεξί μπήκε ο Οκτώβριος, σήμερα πήγαμε εκδρομή και συνάντησα κάτι φίλους μου, που πάνε λύκειο και κάτι άλλους, που πάνε σε άλλα γυμνάσια. Γενικά, όλα ήταν τέλεια @valder: Νομίζω ότι θα πρέπει να πιεις τσουκνίδα Υλικά: Τσουκνίδες Νερό Μπρίκι Ηλεκτρική κουζίνα Εκτέλεση: Βάζουμε νερό στο μπρίκι και το βάζουμε να βράσει, όπως ακριβώς κάνουμε με το τσάι. Βάζουμε μερικά κλωνάρια από τσουκνίδα, μέσα στο μπρίκι (με γάντια φυσικά) και περιμένουμε μέχρι το νερό να πάρει ένα πρασινωπό χρώμα. Όταν πάρει αυτό το χρώμα, το αφέψημά μας είναι έτοιμο, από αυτό παίρνουμε μόνο το "ζουμί". ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν έχει την καλύτερη δυνατή γεύση (Νομίζω ότι για το πρόβλημά σου είναι η τσουκνίδα. Αν είναι για άλλο πρόβλημα, δε φέρω καμία ευθύνη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 15:59 Η venividivici: #29.020 01-10-10 15:59 https://www.scribd.com/doc/15567701/100-1000- 100 βότανα 1000 θεραπείες για οποιοδήποτε πρόβλημα τα παλιά καλά γιατροσόφια...όχι μόνο του Valder Διάρροια σελίδα 373 δεντρολίβανο, δυοσμος, μέντα, φασκομηλο, μοσχοκάρυδο, τσουκνίδα κλπκλπκλπ επιπλέον για το [γκου χου γκου χου....] μετα συγχωρήσεως "κόψιμο" κλασικό είναι ο λαπάς με μπόλικο λεμονάκι και η cocacola Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1449 1450 1451 1452 1453 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1451 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1451 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ακομα χαλια εισαι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 13:45 Η prinCess.: #29.005 01-10-10 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Χτες μάλλον δηλητηριάστηκα και αύριο πρέπει να πάω εκδρομή υποχρεωτικά. Πως βουλώνει ένας κώλος ΣΗΜΕΡΑ;; Γιατροσόφι κανείς; Μη με πιάσει στο δρόμο αύριο... Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν χάπια στο φαρμακείο. Πήγαινε (ή καλύτερα στείλε κάποιον άλλον) και άμα τους πεις το πρόβλημα θα στα δώσουν. Κάνουν δουλειά νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 13:45 Ο tsarachaf: #29.006 01-10-10 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Χτες μάλλον δηλητηριάστηκα και αύριο πρέπει να πάω εκδρομή υποχρεωτικά. Πως βουλώνει ένας κώλος ΣΗΜΕΡΑ;; Γιατροσόφι κανείς; Μη με πιάσει στο δρόμο αύριο... Click για ανάπτυξη... Με ταπα??? Ή αμα καταπιεις 5-6 πακετα τσιχλες?? Περα απο την πλακα... Δεν εχω ιδεα πως... Αλλα καλο θα ηταν να αποφυγεις τα πολλα φρουτα και τετοια, γιατι βοηθουν στην "καλη" λειτουργια του εντερου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 13:51 Η gorgonokoritso: #29.007 01-10-10 13:51 σορρυ κι'ολας... αλλα αντι να το βουλωσεις το εντερακι σου... δεν υπαρχει τιποτα να το ξεβουλωσεις?? κατι σαν το τουμποφλο βρε παιδι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lacky Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tουλίπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 14:00 Η lacky έγραψε: #29.008 01-10-10 14:00 Υπαρχει ενα χαπακι, το περνεις και καθαρισες... Ζητα το στο φαρμακειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 14:06 Η love_angel: #29.009 01-10-10 14:06 καλο μηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηνα!!! σε ολους μας! εδιτ: βαλντερακι περαστικουλιαααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 14:11 Ο Valder έγραψε: #29.010 01-10-10 14:11 Αρχική Δημοσίευση από gorgonokoritso: ακομα χαλια εισαι?? Click για ανάπτυξη... Ναι ρε Γοργονίτσο... Αχ μ' έφαγες, μ' έφαγες... Και νιώθω καούρες και ανακάτεμα στο στομάχι... Κλασσική τροφική δηλητηρίαση δηλαδή... Όχι τώρα γαμώτο, όχι τώρα! Έχω τσακίσει 2 Ercefuryl, ένα όταν κλείσαμε και ένα όταν ξύπνησα κι ακόμα νιώθω χάλια... Αρχική Δημοσίευση από lacky: Υπαρχει ενα χαπακι, το περνεις και καθαρισες... Ζητα το στο φαρμακειο. Click για ανάπτυξη... Immodium ναι, θενξ! Προμηθεύτηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lacky Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tουλίπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 14:17 Η lacky έγραψε: #29.011 01-10-10 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Immodium ναι, θενξ! Προμηθεύτηκα! Click για ανάπτυξη... Δεν σε επιασε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 14:26 Η Phoebe έγραψε: #29.012 01-10-10 14:26 Είναι φυσιολογικό να έχω γράψει ένα μάθημα, να το έχω περάσει με καλό βαθμό και όταν με ρωτάνε τι έβαλε ο καθηγητής ή τι έγραψα, εγώ να μην θυμάμαι τίποτα, να επικρατεί το απόλυτο κενό; Τελικά μάλλον έχουν δίκιο οτι ο εγκέφαλος διαγράφει οτι δεν θέλει να θυμάται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 14:43 Ο Valder έγραψε: #29.013 01-10-10 14:43 Αρχική Δημοσίευση από lacky: Δεν σε επιασε? Click για ανάπτυξη... Βασικά δε μ εχει ξαναπιάσει από τις 6 το πρωί ο πωπός, οπότε δεν το παίρνω ακόμα. Αν με πειράξει ως το βράδυ θα το πάρω. Μπορεί και προληπτικά αύριο πριν ξεκινήσω. Το immodium ούτως ή άλλως σταματάει την εντερική κίνηση, δεν γιατρεύει δηλαδή όπως το Ercefuryl που κάνει αντισηψία. Αυτά τα ξέρω από τον πατήρ που είναι της δουλειάς, απλά για να μη βάζω φάρμακα ήθελα κανα γιατροσόφι από σας, κανα αφεψηματάκι κλπ. Εκείνο που με ενοχλεί τώρα είναι το στομάχι, νιώθω ένα απέραντο κενό, αλλά όχι το κενό της πείνας... Πήρα ένα φιλετάκι κοτόπουλο στεγνό να τσιμπήσω 2 μπουκίτσες! Μακάρι να στρώσω! Απλά αγχώνομαι από αυτό γτ έχω και το ταξίδι αύριο (νταξ στη χειρότερη δεν πάω, πληρωμένα είναι ούτως ή άλλως και έχω και όντως σοβαρό λόγο) lacky, σ ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, είσαι πολύ καλή. (και τα άλλα παιδιά φυσικά) Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Είναι φυσιολογικό να έχω γράψει ένα μάθημα, να το έχω περάσει με καλό βαθμό και όταν με ρωτάνε τι έβαλε ο καθηγητής ή τι έγραψα, εγώ να μην θυμάμαι τίποτα, να επικρατεί το απόλυτο κενό; Τελικά μάλλον έχουν δίκιο οτι ο εγκέφαλος διαγράφει οτι δεν θέλει να θυμάται! Click για ανάπτυξη... Ισχύει Ινδικόν Φοιμπίδιον. Το πάθαινα κι εγώ, ειδικά σε ΤΕΛΕΙΩΣ άχρηστα μαθήματα ή σε μαθήματα που δεν ταίριαζαν στις αρέσκειές μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 14:47 Ο tsarachaf: #29.014 01-10-10 14:47 Αρχιζω να εχω πολυ σοβαρο προβλημα μου φαινεται... Και δεν κανει... Δεν εχει κανεναν λογο να εμφανιστει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 14:55 Ο Valder έγραψε: #29.015 01-10-10 14:55 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Αρχιζω να εχω πολυ σοβαρο προβλημα μου φαινεται... Και δεν κανει... Δεν εχει κανεναν λογο να εμφανιστει... Click για ανάπτυξη... Περαστικά φιλαράκι, ότι και να ναι... (χωρίς το τρίψιμο η αγκαλιά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 15:01 Η AntziWin έγραψε: #29.016 01-10-10 15:01 Η ζωή δεν είναι ότι βλέπεις και ότι αγγίζεις, αλλά ότι αγαπάς και σκέφτεσαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 15:04 Ο Valder έγραψε: #29.017 01-10-10 15:04 Αρχική Δημοσίευση από AntziWin: Η ζωή δεν είναι ότι βλέπεις και ότι αγγίζεις, αλλά ότι αγαπάς και σκέφτεσαι.. Click για ανάπτυξη... Σκέψη: Αχ Άντζελα.... ΥΓ: Οι του chat ξέρετε... κατα τα πρότυπα του "Αχ Ελενάκι...." που έσπασε ταμεία στο US Box Office Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφακι29785 Νεοφερμένο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Αθλήτρια και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 34 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 15:08 Η Σοφακι29785: #29.018 01-10-10 15:08 Δεν φοβάμαι τίποτα... Δεν ελπίζω σε τίποτα... Είμαι Ελεύθερος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 15:29 Ο jj! έγραψε: #29.019 01-10-10 15:29 Καλό μήνα Με το δεξί μπήκε ο Οκτώβριος, σήμερα πήγαμε εκδρομή και συνάντησα κάτι φίλους μου, που πάνε λύκειο και κάτι άλλους, που πάνε σε άλλα γυμνάσια. Γενικά, όλα ήταν τέλεια @valder: Νομίζω ότι θα πρέπει να πιεις τσουκνίδα Υλικά: Τσουκνίδες Νερό Μπρίκι Ηλεκτρική κουζίνα Εκτέλεση: Βάζουμε νερό στο μπρίκι και το βάζουμε να βράσει, όπως ακριβώς κάνουμε με το τσάι. Βάζουμε μερικά κλωνάρια από τσουκνίδα, μέσα στο μπρίκι (με γάντια φυσικά) και περιμένουμε μέχρι το νερό να πάρει ένα πρασινωπό χρώμα. Όταν πάρει αυτό το χρώμα, το αφέψημά μας είναι έτοιμο, από αυτό παίρνουμε μόνο το "ζουμί". ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν έχει την καλύτερη δυνατή γεύση (Νομίζω ότι για το πρόβλημά σου είναι η τσουκνίδα. Αν είναι για άλλο πρόβλημα, δε φέρω καμία ευθύνη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 15:59 Η venividivici: #29.020 01-10-10 15:59 https://www.scribd.com/doc/15567701/100-1000- 100 βότανα 1000 θεραπείες για οποιοδήποτε πρόβλημα τα παλιά καλά γιατροσόφια...όχι μόνο του Valder Διάρροια σελίδα 373 δεντρολίβανο, δυοσμος, μέντα, φασκομηλο, μοσχοκάρυδο, τσουκνίδα κλπκλπκλπ επιπλέον για το [γκου χου γκου χου....] μετα συγχωρήσεως "κόψιμο" κλασικό είναι ο λαπάς με μπόλικο λεμονάκι και η cocacola Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1449 1450 1451 1452 1453 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1451 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1451 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Χτες μάλλον δηλητηριάστηκα και αύριο πρέπει να πάω εκδρομή υποχρεωτικά. Πως βουλώνει ένας κώλος ΣΗΜΕΡΑ;; Γιατροσόφι κανείς; Μη με πιάσει στο δρόμο αύριο... Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν χάπια στο φαρμακείο. Πήγαινε (ή καλύτερα στείλε κάποιον άλλον) και άμα τους πεις το πρόβλημα θα στα δώσουν. Κάνουν δουλειά νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 13:45 Ο tsarachaf: #29.006 01-10-10 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Χτες μάλλον δηλητηριάστηκα και αύριο πρέπει να πάω εκδρομή υποχρεωτικά. Πως βουλώνει ένας κώλος ΣΗΜΕΡΑ;; Γιατροσόφι κανείς; Μη με πιάσει στο δρόμο αύριο... Click για ανάπτυξη... Με ταπα??? Ή αμα καταπιεις 5-6 πακετα τσιχλες?? Περα απο την πλακα... Δεν εχω ιδεα πως... Αλλα καλο θα ηταν να αποφυγεις τα πολλα φρουτα και τετοια, γιατι βοηθουν στην "καλη" λειτουργια του εντερου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 13:51 Η gorgonokoritso: #29.007 01-10-10 13:51 σορρυ κι'ολας... αλλα αντι να το βουλωσεις το εντερακι σου... δεν υπαρχει τιποτα να το ξεβουλωσεις?? κατι σαν το τουμποφλο βρε παιδι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lacky Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tουλίπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 14:00 Η lacky έγραψε: #29.008 01-10-10 14:00 Υπαρχει ενα χαπακι, το περνεις και καθαρισες... Ζητα το στο φαρμακειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 14:06 Η love_angel: #29.009 01-10-10 14:06 καλο μηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηνα!!! σε ολους μας! εδιτ: βαλντερακι περαστικουλιαααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 14:11 Ο Valder έγραψε: #29.010 01-10-10 14:11 Αρχική Δημοσίευση από gorgonokoritso: ακομα χαλια εισαι?? Click για ανάπτυξη... Ναι ρε Γοργονίτσο... Αχ μ' έφαγες, μ' έφαγες... Και νιώθω καούρες και ανακάτεμα στο στομάχι... Κλασσική τροφική δηλητηρίαση δηλαδή... Όχι τώρα γαμώτο, όχι τώρα! Έχω τσακίσει 2 Ercefuryl, ένα όταν κλείσαμε και ένα όταν ξύπνησα κι ακόμα νιώθω χάλια... Αρχική Δημοσίευση από lacky: Υπαρχει ενα χαπακι, το περνεις και καθαρισες... Ζητα το στο φαρμακειο. Click για ανάπτυξη... Immodium ναι, θενξ! Προμηθεύτηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lacky Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tουλίπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 14:17 Η lacky έγραψε: #29.011 01-10-10 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Immodium ναι, θενξ! Προμηθεύτηκα! Click για ανάπτυξη... Δεν σε επιασε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 14:26 Η Phoebe έγραψε: #29.012 01-10-10 14:26 Είναι φυσιολογικό να έχω γράψει ένα μάθημα, να το έχω περάσει με καλό βαθμό και όταν με ρωτάνε τι έβαλε ο καθηγητής ή τι έγραψα, εγώ να μην θυμάμαι τίποτα, να επικρατεί το απόλυτο κενό; Τελικά μάλλον έχουν δίκιο οτι ο εγκέφαλος διαγράφει οτι δεν θέλει να θυμάται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 14:43 Ο Valder έγραψε: #29.013 01-10-10 14:43 Αρχική Δημοσίευση από lacky: Δεν σε επιασε? Click για ανάπτυξη... Βασικά δε μ εχει ξαναπιάσει από τις 6 το πρωί ο πωπός, οπότε δεν το παίρνω ακόμα. Αν με πειράξει ως το βράδυ θα το πάρω. Μπορεί και προληπτικά αύριο πριν ξεκινήσω. Το immodium ούτως ή άλλως σταματάει την εντερική κίνηση, δεν γιατρεύει δηλαδή όπως το Ercefuryl που κάνει αντισηψία. Αυτά τα ξέρω από τον πατήρ που είναι της δουλειάς, απλά για να μη βάζω φάρμακα ήθελα κανα γιατροσόφι από σας, κανα αφεψηματάκι κλπ. Εκείνο που με ενοχλεί τώρα είναι το στομάχι, νιώθω ένα απέραντο κενό, αλλά όχι το κενό της πείνας... Πήρα ένα φιλετάκι κοτόπουλο στεγνό να τσιμπήσω 2 μπουκίτσες! Μακάρι να στρώσω! Απλά αγχώνομαι από αυτό γτ έχω και το ταξίδι αύριο (νταξ στη χειρότερη δεν πάω, πληρωμένα είναι ούτως ή άλλως και έχω και όντως σοβαρό λόγο) lacky, σ ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, είσαι πολύ καλή. (και τα άλλα παιδιά φυσικά) Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Είναι φυσιολογικό να έχω γράψει ένα μάθημα, να το έχω περάσει με καλό βαθμό και όταν με ρωτάνε τι έβαλε ο καθηγητής ή τι έγραψα, εγώ να μην θυμάμαι τίποτα, να επικρατεί το απόλυτο κενό; Τελικά μάλλον έχουν δίκιο οτι ο εγκέφαλος διαγράφει οτι δεν θέλει να θυμάται! Click για ανάπτυξη... Ισχύει Ινδικόν Φοιμπίδιον. Το πάθαινα κι εγώ, ειδικά σε ΤΕΛΕΙΩΣ άχρηστα μαθήματα ή σε μαθήματα που δεν ταίριαζαν στις αρέσκειές μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 14:47 Ο tsarachaf: #29.014 01-10-10 14:47 Αρχιζω να εχω πολυ σοβαρο προβλημα μου φαινεται... Και δεν κανει... Δεν εχει κανεναν λογο να εμφανιστει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 14:55 Ο Valder έγραψε: #29.015 01-10-10 14:55 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Αρχιζω να εχω πολυ σοβαρο προβλημα μου φαινεται... Και δεν κανει... Δεν εχει κανεναν λογο να εμφανιστει... Click για ανάπτυξη... Περαστικά φιλαράκι, ότι και να ναι... (χωρίς το τρίψιμο η αγκαλιά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 15:01 Η AntziWin έγραψε: #29.016 01-10-10 15:01 Η ζωή δεν είναι ότι βλέπεις και ότι αγγίζεις, αλλά ότι αγαπάς και σκέφτεσαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 15:04 Ο Valder έγραψε: #29.017 01-10-10 15:04 Αρχική Δημοσίευση από AntziWin: Η ζωή δεν είναι ότι βλέπεις και ότι αγγίζεις, αλλά ότι αγαπάς και σκέφτεσαι.. Click για ανάπτυξη... Σκέψη: Αχ Άντζελα.... ΥΓ: Οι του chat ξέρετε... κατα τα πρότυπα του "Αχ Ελενάκι...." που έσπασε ταμεία στο US Box Office Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφακι29785 Νεοφερμένο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Αθλήτρια και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 34 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 15:08 Η Σοφακι29785: #29.018 01-10-10 15:08 Δεν φοβάμαι τίποτα... Δεν ελπίζω σε τίποτα... Είμαι Ελεύθερος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 15:29 Ο jj! έγραψε: #29.019 01-10-10 15:29 Καλό μήνα Με το δεξί μπήκε ο Οκτώβριος, σήμερα πήγαμε εκδρομή και συνάντησα κάτι φίλους μου, που πάνε λύκειο και κάτι άλλους, που πάνε σε άλλα γυμνάσια. Γενικά, όλα ήταν τέλεια @valder: Νομίζω ότι θα πρέπει να πιεις τσουκνίδα Υλικά: Τσουκνίδες Νερό Μπρίκι Ηλεκτρική κουζίνα Εκτέλεση: Βάζουμε νερό στο μπρίκι και το βάζουμε να βράσει, όπως ακριβώς κάνουμε με το τσάι. Βάζουμε μερικά κλωνάρια από τσουκνίδα, μέσα στο μπρίκι (με γάντια φυσικά) και περιμένουμε μέχρι το νερό να πάρει ένα πρασινωπό χρώμα. Όταν πάρει αυτό το χρώμα, το αφέψημά μας είναι έτοιμο, από αυτό παίρνουμε μόνο το "ζουμί". ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν έχει την καλύτερη δυνατή γεύση (Νομίζω ότι για το πρόβλημά σου είναι η τσουκνίδα. Αν είναι για άλλο πρόβλημα, δε φέρω καμία ευθύνη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 15:59 Η venividivici: #29.020 01-10-10 15:59 https://www.scribd.com/doc/15567701/100-1000- 100 βότανα 1000 θεραπείες για οποιοδήποτε πρόβλημα τα παλιά καλά γιατροσόφια...όχι μόνο του Valder Διάρροια σελίδα 373 δεντρολίβανο, δυοσμος, μέντα, φασκομηλο, μοσχοκάρυδο, τσουκνίδα κλπκλπκλπ επιπλέον για το [γκου χου γκου χου....] μετα συγχωρήσεως "κόψιμο" κλασικό είναι ο λαπάς με μπόλικο λεμονάκι και η cocacola Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1449 1450 1451 1452 1453 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1451 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1451 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Χτες μάλλον δηλητηριάστηκα και αύριο πρέπει να πάω εκδρομή υποχρεωτικά. Πως βουλώνει ένας κώλος ΣΗΜΕΡΑ;; Γιατροσόφι κανείς; Μη με πιάσει στο δρόμο αύριο... Click για ανάπτυξη... Με ταπα??? Ή αμα καταπιεις 5-6 πακετα τσιχλες?? Περα απο την πλακα... Δεν εχω ιδεα πως... Αλλα καλο θα ηταν να αποφυγεις τα πολλα φρουτα και τετοια, γιατι βοηθουν στην "καλη" λειτουργια του εντερου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 13:51 Η gorgonokoritso: #29.007 01-10-10 13:51 σορρυ κι'ολας... αλλα αντι να το βουλωσεις το εντερακι σου... δεν υπαρχει τιποτα να το ξεβουλωσεις?? κατι σαν το τουμποφλο βρε παιδι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lacky Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tουλίπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 14:00 Η lacky έγραψε: #29.008 01-10-10 14:00 Υπαρχει ενα χαπακι, το περνεις και καθαρισες... Ζητα το στο φαρμακειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 14:06 Η love_angel: #29.009 01-10-10 14:06 καλο μηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηνα!!! σε ολους μας! εδιτ: βαλντερακι περαστικουλιαααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 14:11 Ο Valder έγραψε: #29.010 01-10-10 14:11 Αρχική Δημοσίευση από gorgonokoritso: ακομα χαλια εισαι?? Click για ανάπτυξη... Ναι ρε Γοργονίτσο... Αχ μ' έφαγες, μ' έφαγες... Και νιώθω καούρες και ανακάτεμα στο στομάχι... Κλασσική τροφική δηλητηρίαση δηλαδή... Όχι τώρα γαμώτο, όχι τώρα! Έχω τσακίσει 2 Ercefuryl, ένα όταν κλείσαμε και ένα όταν ξύπνησα κι ακόμα νιώθω χάλια... Αρχική Δημοσίευση από lacky: Υπαρχει ενα χαπακι, το περνεις και καθαρισες... Ζητα το στο φαρμακειο. Click για ανάπτυξη... Immodium ναι, θενξ! Προμηθεύτηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lacky Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tουλίπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 14:17 Η lacky έγραψε: #29.011 01-10-10 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Immodium ναι, θενξ! Προμηθεύτηκα! Click για ανάπτυξη... Δεν σε επιασε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 14:26 Η Phoebe έγραψε: #29.012 01-10-10 14:26 Είναι φυσιολογικό να έχω γράψει ένα μάθημα, να το έχω περάσει με καλό βαθμό και όταν με ρωτάνε τι έβαλε ο καθηγητής ή τι έγραψα, εγώ να μην θυμάμαι τίποτα, να επικρατεί το απόλυτο κενό; Τελικά μάλλον έχουν δίκιο οτι ο εγκέφαλος διαγράφει οτι δεν θέλει να θυμάται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 14:43 Ο Valder έγραψε: #29.013 01-10-10 14:43 Αρχική Δημοσίευση από lacky: Δεν σε επιασε? Click για ανάπτυξη... Βασικά δε μ εχει ξαναπιάσει από τις 6 το πρωί ο πωπός, οπότε δεν το παίρνω ακόμα. Αν με πειράξει ως το βράδυ θα το πάρω. Μπορεί και προληπτικά αύριο πριν ξεκινήσω. Το immodium ούτως ή άλλως σταματάει την εντερική κίνηση, δεν γιατρεύει δηλαδή όπως το Ercefuryl που κάνει αντισηψία. Αυτά τα ξέρω από τον πατήρ που είναι της δουλειάς, απλά για να μη βάζω φάρμακα ήθελα κανα γιατροσόφι από σας, κανα αφεψηματάκι κλπ. Εκείνο που με ενοχλεί τώρα είναι το στομάχι, νιώθω ένα απέραντο κενό, αλλά όχι το κενό της πείνας... Πήρα ένα φιλετάκι κοτόπουλο στεγνό να τσιμπήσω 2 μπουκίτσες! Μακάρι να στρώσω! Απλά αγχώνομαι από αυτό γτ έχω και το ταξίδι αύριο (νταξ στη χειρότερη δεν πάω, πληρωμένα είναι ούτως ή άλλως και έχω και όντως σοβαρό λόγο) lacky, σ ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, είσαι πολύ καλή. (και τα άλλα παιδιά φυσικά) Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Είναι φυσιολογικό να έχω γράψει ένα μάθημα, να το έχω περάσει με καλό βαθμό και όταν με ρωτάνε τι έβαλε ο καθηγητής ή τι έγραψα, εγώ να μην θυμάμαι τίποτα, να επικρατεί το απόλυτο κενό; Τελικά μάλλον έχουν δίκιο οτι ο εγκέφαλος διαγράφει οτι δεν θέλει να θυμάται! Click για ανάπτυξη... Ισχύει Ινδικόν Φοιμπίδιον. Το πάθαινα κι εγώ, ειδικά σε ΤΕΛΕΙΩΣ άχρηστα μαθήματα ή σε μαθήματα που δεν ταίριαζαν στις αρέσκειές μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 14:47 Ο tsarachaf: #29.014 01-10-10 14:47 Αρχιζω να εχω πολυ σοβαρο προβλημα μου φαινεται... Και δεν κανει... Δεν εχει κανεναν λογο να εμφανιστει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 14:55 Ο Valder έγραψε: #29.015 01-10-10 14:55 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Αρχιζω να εχω πολυ σοβαρο προβλημα μου φαινεται... Και δεν κανει... Δεν εχει κανεναν λογο να εμφανιστει... Click για ανάπτυξη... Περαστικά φιλαράκι, ότι και να ναι... (χωρίς το τρίψιμο η αγκαλιά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 15:01 Η AntziWin έγραψε: #29.016 01-10-10 15:01 Η ζωή δεν είναι ότι βλέπεις και ότι αγγίζεις, αλλά ότι αγαπάς και σκέφτεσαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 15:04 Ο Valder έγραψε: #29.017 01-10-10 15:04 Αρχική Δημοσίευση από AntziWin: Η ζωή δεν είναι ότι βλέπεις και ότι αγγίζεις, αλλά ότι αγαπάς και σκέφτεσαι.. Click για ανάπτυξη... Σκέψη: Αχ Άντζελα.... ΥΓ: Οι του chat ξέρετε... κατα τα πρότυπα του "Αχ Ελενάκι...." που έσπασε ταμεία στο US Box Office Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφακι29785 Νεοφερμένο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Αθλήτρια και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 34 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 15:08 Η Σοφακι29785: #29.018 01-10-10 15:08 Δεν φοβάμαι τίποτα... Δεν ελπίζω σε τίποτα... Είμαι Ελεύθερος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 15:29 Ο jj! έγραψε: #29.019 01-10-10 15:29 Καλό μήνα Με το δεξί μπήκε ο Οκτώβριος, σήμερα πήγαμε εκδρομή και συνάντησα κάτι φίλους μου, που πάνε λύκειο και κάτι άλλους, που πάνε σε άλλα γυμνάσια. Γενικά, όλα ήταν τέλεια @valder: Νομίζω ότι θα πρέπει να πιεις τσουκνίδα Υλικά: Τσουκνίδες Νερό Μπρίκι Ηλεκτρική κουζίνα Εκτέλεση: Βάζουμε νερό στο μπρίκι και το βάζουμε να βράσει, όπως ακριβώς κάνουμε με το τσάι. Βάζουμε μερικά κλωνάρια από τσουκνίδα, μέσα στο μπρίκι (με γάντια φυσικά) και περιμένουμε μέχρι το νερό να πάρει ένα πρασινωπό χρώμα. Όταν πάρει αυτό το χρώμα, το αφέψημά μας είναι έτοιμο, από αυτό παίρνουμε μόνο το "ζουμί". ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν έχει την καλύτερη δυνατή γεύση (Νομίζω ότι για το πρόβλημά σου είναι η τσουκνίδα. Αν είναι για άλλο πρόβλημα, δε φέρω καμία ευθύνη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 15:59 Η venividivici: #29.020 01-10-10 15:59 https://www.scribd.com/doc/15567701/100-1000- 100 βότανα 1000 θεραπείες για οποιοδήποτε πρόβλημα τα παλιά καλά γιατροσόφια...όχι μόνο του Valder Διάρροια σελίδα 373 δεντρολίβανο, δυοσμος, μέντα, φασκομηλο, μοσχοκάρυδο, τσουκνίδα κλπκλπκλπ επιπλέον για το [γκου χου γκου χου....] μετα συγχωρήσεως "κόψιμο" κλασικό είναι ο λαπάς με μπόλικο λεμονάκι και η cocacola Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1449 1450 1451 1452 1453 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1451 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1451 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
σορρυ κι'ολας... αλλα αντι να το βουλωσεις το εντερακι σου... δεν υπαρχει τιποτα να το ξεβουλωσεις?? κατι σαν το τουμποφλο βρε παιδι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lacky Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tουλίπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 14:00 Η lacky έγραψε: #29.008 01-10-10 14:00 Υπαρχει ενα χαπακι, το περνεις και καθαρισες... Ζητα το στο φαρμακειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 14:06 Η love_angel: #29.009 01-10-10 14:06 καλο μηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηνα!!! σε ολους μας! εδιτ: βαλντερακι περαστικουλιαααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 14:11 Ο Valder έγραψε: #29.010 01-10-10 14:11 Αρχική Δημοσίευση από gorgonokoritso: ακομα χαλια εισαι?? Click για ανάπτυξη... Ναι ρε Γοργονίτσο... Αχ μ' έφαγες, μ' έφαγες... Και νιώθω καούρες και ανακάτεμα στο στομάχι... Κλασσική τροφική δηλητηρίαση δηλαδή... Όχι τώρα γαμώτο, όχι τώρα! Έχω τσακίσει 2 Ercefuryl, ένα όταν κλείσαμε και ένα όταν ξύπνησα κι ακόμα νιώθω χάλια... Αρχική Δημοσίευση από lacky: Υπαρχει ενα χαπακι, το περνεις και καθαρισες... Ζητα το στο φαρμακειο. Click για ανάπτυξη... Immodium ναι, θενξ! Προμηθεύτηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lacky Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tουλίπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 14:17 Η lacky έγραψε: #29.011 01-10-10 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Immodium ναι, θενξ! Προμηθεύτηκα! Click για ανάπτυξη... Δεν σε επιασε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 14:26 Η Phoebe έγραψε: #29.012 01-10-10 14:26 Είναι φυσιολογικό να έχω γράψει ένα μάθημα, να το έχω περάσει με καλό βαθμό και όταν με ρωτάνε τι έβαλε ο καθηγητής ή τι έγραψα, εγώ να μην θυμάμαι τίποτα, να επικρατεί το απόλυτο κενό; Τελικά μάλλον έχουν δίκιο οτι ο εγκέφαλος διαγράφει οτι δεν θέλει να θυμάται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 14:43 Ο Valder έγραψε: #29.013 01-10-10 14:43 Αρχική Δημοσίευση από lacky: Δεν σε επιασε? Click για ανάπτυξη... Βασικά δε μ εχει ξαναπιάσει από τις 6 το πρωί ο πωπός, οπότε δεν το παίρνω ακόμα. Αν με πειράξει ως το βράδυ θα το πάρω. Μπορεί και προληπτικά αύριο πριν ξεκινήσω. Το immodium ούτως ή άλλως σταματάει την εντερική κίνηση, δεν γιατρεύει δηλαδή όπως το Ercefuryl που κάνει αντισηψία. Αυτά τα ξέρω από τον πατήρ που είναι της δουλειάς, απλά για να μη βάζω φάρμακα ήθελα κανα γιατροσόφι από σας, κανα αφεψηματάκι κλπ. Εκείνο που με ενοχλεί τώρα είναι το στομάχι, νιώθω ένα απέραντο κενό, αλλά όχι το κενό της πείνας... Πήρα ένα φιλετάκι κοτόπουλο στεγνό να τσιμπήσω 2 μπουκίτσες! Μακάρι να στρώσω! Απλά αγχώνομαι από αυτό γτ έχω και το ταξίδι αύριο (νταξ στη χειρότερη δεν πάω, πληρωμένα είναι ούτως ή άλλως και έχω και όντως σοβαρό λόγο) lacky, σ ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, είσαι πολύ καλή. (και τα άλλα παιδιά φυσικά) Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Είναι φυσιολογικό να έχω γράψει ένα μάθημα, να το έχω περάσει με καλό βαθμό και όταν με ρωτάνε τι έβαλε ο καθηγητής ή τι έγραψα, εγώ να μην θυμάμαι τίποτα, να επικρατεί το απόλυτο κενό; Τελικά μάλλον έχουν δίκιο οτι ο εγκέφαλος διαγράφει οτι δεν θέλει να θυμάται! Click για ανάπτυξη... Ισχύει Ινδικόν Φοιμπίδιον. Το πάθαινα κι εγώ, ειδικά σε ΤΕΛΕΙΩΣ άχρηστα μαθήματα ή σε μαθήματα που δεν ταίριαζαν στις αρέσκειές μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 14:47 Ο tsarachaf: #29.014 01-10-10 14:47 Αρχιζω να εχω πολυ σοβαρο προβλημα μου φαινεται... Και δεν κανει... Δεν εχει κανεναν λογο να εμφανιστει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 14:55 Ο Valder έγραψε: #29.015 01-10-10 14:55 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Αρχιζω να εχω πολυ σοβαρο προβλημα μου φαινεται... Και δεν κανει... Δεν εχει κανεναν λογο να εμφανιστει... Click για ανάπτυξη... Περαστικά φιλαράκι, ότι και να ναι... (χωρίς το τρίψιμο η αγκαλιά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 15:01 Η AntziWin έγραψε: #29.016 01-10-10 15:01 Η ζωή δεν είναι ότι βλέπεις και ότι αγγίζεις, αλλά ότι αγαπάς και σκέφτεσαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 15:04 Ο Valder έγραψε: #29.017 01-10-10 15:04 Αρχική Δημοσίευση από AntziWin: Η ζωή δεν είναι ότι βλέπεις και ότι αγγίζεις, αλλά ότι αγαπάς και σκέφτεσαι.. Click για ανάπτυξη... Σκέψη: Αχ Άντζελα.... ΥΓ: Οι του chat ξέρετε... κατα τα πρότυπα του "Αχ Ελενάκι...." που έσπασε ταμεία στο US Box Office Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφακι29785 Νεοφερμένο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Αθλήτρια και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 34 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 15:08 Η Σοφακι29785: #29.018 01-10-10 15:08 Δεν φοβάμαι τίποτα... Δεν ελπίζω σε τίποτα... Είμαι Ελεύθερος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 15:29 Ο jj! έγραψε: #29.019 01-10-10 15:29 Καλό μήνα Με το δεξί μπήκε ο Οκτώβριος, σήμερα πήγαμε εκδρομή και συνάντησα κάτι φίλους μου, που πάνε λύκειο και κάτι άλλους, που πάνε σε άλλα γυμνάσια. Γενικά, όλα ήταν τέλεια @valder: Νομίζω ότι θα πρέπει να πιεις τσουκνίδα Υλικά: Τσουκνίδες Νερό Μπρίκι Ηλεκτρική κουζίνα Εκτέλεση: Βάζουμε νερό στο μπρίκι και το βάζουμε να βράσει, όπως ακριβώς κάνουμε με το τσάι. Βάζουμε μερικά κλωνάρια από τσουκνίδα, μέσα στο μπρίκι (με γάντια φυσικά) και περιμένουμε μέχρι το νερό να πάρει ένα πρασινωπό χρώμα. Όταν πάρει αυτό το χρώμα, το αφέψημά μας είναι έτοιμο, από αυτό παίρνουμε μόνο το "ζουμί". ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν έχει την καλύτερη δυνατή γεύση (Νομίζω ότι για το πρόβλημά σου είναι η τσουκνίδα. Αν είναι για άλλο πρόβλημα, δε φέρω καμία ευθύνη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 15:59 Η venividivici: #29.020 01-10-10 15:59 https://www.scribd.com/doc/15567701/100-1000- 100 βότανα 1000 θεραπείες για οποιοδήποτε πρόβλημα τα παλιά καλά γιατροσόφια...όχι μόνο του Valder Διάρροια σελίδα 373 δεντρολίβανο, δυοσμος, μέντα, φασκομηλο, μοσχοκάρυδο, τσουκνίδα κλπκλπκλπ επιπλέον για το [γκου χου γκου χου....] μετα συγχωρήσεως "κόψιμο" κλασικό είναι ο λαπάς με μπόλικο λεμονάκι και η cocacola Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1449 1450 1451 1452 1453 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1451 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1451 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Υπαρχει ενα χαπακι, το περνεις και καθαρισες... Ζητα το στο φαρμακειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 14:06 Η love_angel: #29.009 01-10-10 14:06 καλο μηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηνα!!! σε ολους μας! εδιτ: βαλντερακι περαστικουλιαααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 14:11 Ο Valder έγραψε: #29.010 01-10-10 14:11 Αρχική Δημοσίευση από gorgonokoritso: ακομα χαλια εισαι?? Click για ανάπτυξη... Ναι ρε Γοργονίτσο... Αχ μ' έφαγες, μ' έφαγες... Και νιώθω καούρες και ανακάτεμα στο στομάχι... Κλασσική τροφική δηλητηρίαση δηλαδή... Όχι τώρα γαμώτο, όχι τώρα! Έχω τσακίσει 2 Ercefuryl, ένα όταν κλείσαμε και ένα όταν ξύπνησα κι ακόμα νιώθω χάλια... Αρχική Δημοσίευση από lacky: Υπαρχει ενα χαπακι, το περνεις και καθαρισες... Ζητα το στο φαρμακειο. Click για ανάπτυξη... Immodium ναι, θενξ! Προμηθεύτηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lacky Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tουλίπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 14:17 Η lacky έγραψε: #29.011 01-10-10 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Immodium ναι, θενξ! Προμηθεύτηκα! Click για ανάπτυξη... Δεν σε επιασε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 14:26 Η Phoebe έγραψε: #29.012 01-10-10 14:26 Είναι φυσιολογικό να έχω γράψει ένα μάθημα, να το έχω περάσει με καλό βαθμό και όταν με ρωτάνε τι έβαλε ο καθηγητής ή τι έγραψα, εγώ να μην θυμάμαι τίποτα, να επικρατεί το απόλυτο κενό; Τελικά μάλλον έχουν δίκιο οτι ο εγκέφαλος διαγράφει οτι δεν θέλει να θυμάται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 14:43 Ο Valder έγραψε: #29.013 01-10-10 14:43 Αρχική Δημοσίευση από lacky: Δεν σε επιασε? Click για ανάπτυξη... Βασικά δε μ εχει ξαναπιάσει από τις 6 το πρωί ο πωπός, οπότε δεν το παίρνω ακόμα. Αν με πειράξει ως το βράδυ θα το πάρω. Μπορεί και προληπτικά αύριο πριν ξεκινήσω. Το immodium ούτως ή άλλως σταματάει την εντερική κίνηση, δεν γιατρεύει δηλαδή όπως το Ercefuryl που κάνει αντισηψία. Αυτά τα ξέρω από τον πατήρ που είναι της δουλειάς, απλά για να μη βάζω φάρμακα ήθελα κανα γιατροσόφι από σας, κανα αφεψηματάκι κλπ. Εκείνο που με ενοχλεί τώρα είναι το στομάχι, νιώθω ένα απέραντο κενό, αλλά όχι το κενό της πείνας... Πήρα ένα φιλετάκι κοτόπουλο στεγνό να τσιμπήσω 2 μπουκίτσες! Μακάρι να στρώσω! Απλά αγχώνομαι από αυτό γτ έχω και το ταξίδι αύριο (νταξ στη χειρότερη δεν πάω, πληρωμένα είναι ούτως ή άλλως και έχω και όντως σοβαρό λόγο) lacky, σ ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, είσαι πολύ καλή. (και τα άλλα παιδιά φυσικά) Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Είναι φυσιολογικό να έχω γράψει ένα μάθημα, να το έχω περάσει με καλό βαθμό και όταν με ρωτάνε τι έβαλε ο καθηγητής ή τι έγραψα, εγώ να μην θυμάμαι τίποτα, να επικρατεί το απόλυτο κενό; Τελικά μάλλον έχουν δίκιο οτι ο εγκέφαλος διαγράφει οτι δεν θέλει να θυμάται! Click για ανάπτυξη... Ισχύει Ινδικόν Φοιμπίδιον. Το πάθαινα κι εγώ, ειδικά σε ΤΕΛΕΙΩΣ άχρηστα μαθήματα ή σε μαθήματα που δεν ταίριαζαν στις αρέσκειές μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 14:47 Ο tsarachaf: #29.014 01-10-10 14:47 Αρχιζω να εχω πολυ σοβαρο προβλημα μου φαινεται... Και δεν κανει... Δεν εχει κανεναν λογο να εμφανιστει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 14:55 Ο Valder έγραψε: #29.015 01-10-10 14:55 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Αρχιζω να εχω πολυ σοβαρο προβλημα μου φαινεται... Και δεν κανει... Δεν εχει κανεναν λογο να εμφανιστει... Click για ανάπτυξη... Περαστικά φιλαράκι, ότι και να ναι... (χωρίς το τρίψιμο η αγκαλιά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 15:01 Η AntziWin έγραψε: #29.016 01-10-10 15:01 Η ζωή δεν είναι ότι βλέπεις και ότι αγγίζεις, αλλά ότι αγαπάς και σκέφτεσαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 15:04 Ο Valder έγραψε: #29.017 01-10-10 15:04 Αρχική Δημοσίευση από AntziWin: Η ζωή δεν είναι ότι βλέπεις και ότι αγγίζεις, αλλά ότι αγαπάς και σκέφτεσαι.. Click για ανάπτυξη... Σκέψη: Αχ Άντζελα.... ΥΓ: Οι του chat ξέρετε... κατα τα πρότυπα του "Αχ Ελενάκι...." που έσπασε ταμεία στο US Box Office Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφακι29785 Νεοφερμένο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Αθλήτρια και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 34 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 15:08 Η Σοφακι29785: #29.018 01-10-10 15:08 Δεν φοβάμαι τίποτα... Δεν ελπίζω σε τίποτα... Είμαι Ελεύθερος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 15:29 Ο jj! έγραψε: #29.019 01-10-10 15:29 Καλό μήνα Με το δεξί μπήκε ο Οκτώβριος, σήμερα πήγαμε εκδρομή και συνάντησα κάτι φίλους μου, που πάνε λύκειο και κάτι άλλους, που πάνε σε άλλα γυμνάσια. Γενικά, όλα ήταν τέλεια @valder: Νομίζω ότι θα πρέπει να πιεις τσουκνίδα Υλικά: Τσουκνίδες Νερό Μπρίκι Ηλεκτρική κουζίνα Εκτέλεση: Βάζουμε νερό στο μπρίκι και το βάζουμε να βράσει, όπως ακριβώς κάνουμε με το τσάι. Βάζουμε μερικά κλωνάρια από τσουκνίδα, μέσα στο μπρίκι (με γάντια φυσικά) και περιμένουμε μέχρι το νερό να πάρει ένα πρασινωπό χρώμα. Όταν πάρει αυτό το χρώμα, το αφέψημά μας είναι έτοιμο, από αυτό παίρνουμε μόνο το "ζουμί". ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν έχει την καλύτερη δυνατή γεύση (Νομίζω ότι για το πρόβλημά σου είναι η τσουκνίδα. Αν είναι για άλλο πρόβλημα, δε φέρω καμία ευθύνη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 15:59 Η venividivici: #29.020 01-10-10 15:59 https://www.scribd.com/doc/15567701/100-1000- 100 βότανα 1000 θεραπείες για οποιοδήποτε πρόβλημα τα παλιά καλά γιατροσόφια...όχι μόνο του Valder Διάρροια σελίδα 373 δεντρολίβανο, δυοσμος, μέντα, φασκομηλο, μοσχοκάρυδο, τσουκνίδα κλπκλπκλπ επιπλέον για το [γκου χου γκου χου....] μετα συγχωρήσεως "κόψιμο" κλασικό είναι ο λαπάς με μπόλικο λεμονάκι και η cocacola Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1449 1450 1451 1452 1453 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1451 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1451 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλο μηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηνα!!! σε ολους μας! εδιτ: βαλντερακι περαστικουλιαααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 14:11 Ο Valder έγραψε: #29.010 01-10-10 14:11 Αρχική Δημοσίευση από gorgonokoritso: ακομα χαλια εισαι?? Click για ανάπτυξη... Ναι ρε Γοργονίτσο... Αχ μ' έφαγες, μ' έφαγες... Και νιώθω καούρες και ανακάτεμα στο στομάχι... Κλασσική τροφική δηλητηρίαση δηλαδή... Όχι τώρα γαμώτο, όχι τώρα! Έχω τσακίσει 2 Ercefuryl, ένα όταν κλείσαμε και ένα όταν ξύπνησα κι ακόμα νιώθω χάλια... Αρχική Δημοσίευση από lacky: Υπαρχει ενα χαπακι, το περνεις και καθαρισες... Ζητα το στο φαρμακειο. Click για ανάπτυξη... Immodium ναι, θενξ! Προμηθεύτηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lacky Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tουλίπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 14:17 Η lacky έγραψε: #29.011 01-10-10 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Immodium ναι, θενξ! Προμηθεύτηκα! Click για ανάπτυξη... Δεν σε επιασε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 14:26 Η Phoebe έγραψε: #29.012 01-10-10 14:26 Είναι φυσιολογικό να έχω γράψει ένα μάθημα, να το έχω περάσει με καλό βαθμό και όταν με ρωτάνε τι έβαλε ο καθηγητής ή τι έγραψα, εγώ να μην θυμάμαι τίποτα, να επικρατεί το απόλυτο κενό; Τελικά μάλλον έχουν δίκιο οτι ο εγκέφαλος διαγράφει οτι δεν θέλει να θυμάται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 14:43 Ο Valder έγραψε: #29.013 01-10-10 14:43 Αρχική Δημοσίευση από lacky: Δεν σε επιασε? Click για ανάπτυξη... Βασικά δε μ εχει ξαναπιάσει από τις 6 το πρωί ο πωπός, οπότε δεν το παίρνω ακόμα. Αν με πειράξει ως το βράδυ θα το πάρω. Μπορεί και προληπτικά αύριο πριν ξεκινήσω. Το immodium ούτως ή άλλως σταματάει την εντερική κίνηση, δεν γιατρεύει δηλαδή όπως το Ercefuryl που κάνει αντισηψία. Αυτά τα ξέρω από τον πατήρ που είναι της δουλειάς, απλά για να μη βάζω φάρμακα ήθελα κανα γιατροσόφι από σας, κανα αφεψηματάκι κλπ. Εκείνο που με ενοχλεί τώρα είναι το στομάχι, νιώθω ένα απέραντο κενό, αλλά όχι το κενό της πείνας... Πήρα ένα φιλετάκι κοτόπουλο στεγνό να τσιμπήσω 2 μπουκίτσες! Μακάρι να στρώσω! Απλά αγχώνομαι από αυτό γτ έχω και το ταξίδι αύριο (νταξ στη χειρότερη δεν πάω, πληρωμένα είναι ούτως ή άλλως και έχω και όντως σοβαρό λόγο) lacky, σ ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, είσαι πολύ καλή. (και τα άλλα παιδιά φυσικά) Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Είναι φυσιολογικό να έχω γράψει ένα μάθημα, να το έχω περάσει με καλό βαθμό και όταν με ρωτάνε τι έβαλε ο καθηγητής ή τι έγραψα, εγώ να μην θυμάμαι τίποτα, να επικρατεί το απόλυτο κενό; Τελικά μάλλον έχουν δίκιο οτι ο εγκέφαλος διαγράφει οτι δεν θέλει να θυμάται! Click για ανάπτυξη... Ισχύει Ινδικόν Φοιμπίδιον. Το πάθαινα κι εγώ, ειδικά σε ΤΕΛΕΙΩΣ άχρηστα μαθήματα ή σε μαθήματα που δεν ταίριαζαν στις αρέσκειές μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 14:47 Ο tsarachaf: #29.014 01-10-10 14:47 Αρχιζω να εχω πολυ σοβαρο προβλημα μου φαινεται... Και δεν κανει... Δεν εχει κανεναν λογο να εμφανιστει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 14:55 Ο Valder έγραψε: #29.015 01-10-10 14:55 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Αρχιζω να εχω πολυ σοβαρο προβλημα μου φαινεται... Και δεν κανει... Δεν εχει κανεναν λογο να εμφανιστει... Click για ανάπτυξη... Περαστικά φιλαράκι, ότι και να ναι... (χωρίς το τρίψιμο η αγκαλιά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 15:01 Η AntziWin έγραψε: #29.016 01-10-10 15:01 Η ζωή δεν είναι ότι βλέπεις και ότι αγγίζεις, αλλά ότι αγαπάς και σκέφτεσαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 15:04 Ο Valder έγραψε: #29.017 01-10-10 15:04 Αρχική Δημοσίευση από AntziWin: Η ζωή δεν είναι ότι βλέπεις και ότι αγγίζεις, αλλά ότι αγαπάς και σκέφτεσαι.. Click για ανάπτυξη... Σκέψη: Αχ Άντζελα.... ΥΓ: Οι του chat ξέρετε... κατα τα πρότυπα του "Αχ Ελενάκι...." που έσπασε ταμεία στο US Box Office Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφακι29785 Νεοφερμένο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Αθλήτρια και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 34 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 15:08 Η Σοφακι29785: #29.018 01-10-10 15:08 Δεν φοβάμαι τίποτα... Δεν ελπίζω σε τίποτα... Είμαι Ελεύθερος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 15:29 Ο jj! έγραψε: #29.019 01-10-10 15:29 Καλό μήνα Με το δεξί μπήκε ο Οκτώβριος, σήμερα πήγαμε εκδρομή και συνάντησα κάτι φίλους μου, που πάνε λύκειο και κάτι άλλους, που πάνε σε άλλα γυμνάσια. Γενικά, όλα ήταν τέλεια @valder: Νομίζω ότι θα πρέπει να πιεις τσουκνίδα Υλικά: Τσουκνίδες Νερό Μπρίκι Ηλεκτρική κουζίνα Εκτέλεση: Βάζουμε νερό στο μπρίκι και το βάζουμε να βράσει, όπως ακριβώς κάνουμε με το τσάι. Βάζουμε μερικά κλωνάρια από τσουκνίδα, μέσα στο μπρίκι (με γάντια φυσικά) και περιμένουμε μέχρι το νερό να πάρει ένα πρασινωπό χρώμα. Όταν πάρει αυτό το χρώμα, το αφέψημά μας είναι έτοιμο, από αυτό παίρνουμε μόνο το "ζουμί". ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν έχει την καλύτερη δυνατή γεύση (Νομίζω ότι για το πρόβλημά σου είναι η τσουκνίδα. Αν είναι για άλλο πρόβλημα, δε φέρω καμία ευθύνη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 15:59 Η venividivici: #29.020 01-10-10 15:59 https://www.scribd.com/doc/15567701/100-1000- 100 βότανα 1000 θεραπείες για οποιοδήποτε πρόβλημα τα παλιά καλά γιατροσόφια...όχι μόνο του Valder Διάρροια σελίδα 373 δεντρολίβανο, δυοσμος, μέντα, φασκομηλο, μοσχοκάρυδο, τσουκνίδα κλπκλπκλπ επιπλέον για το [γκου χου γκου χου....] μετα συγχωρήσεως "κόψιμο" κλασικό είναι ο λαπάς με μπόλικο λεμονάκι και η cocacola Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1449 1450 1451 1452 1453 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1451 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1451 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από gorgonokoritso: ακομα χαλια εισαι?? Click για ανάπτυξη... Ναι ρε Γοργονίτσο... Αχ μ' έφαγες, μ' έφαγες... Και νιώθω καούρες και ανακάτεμα στο στομάχι... Κλασσική τροφική δηλητηρίαση δηλαδή... Όχι τώρα γαμώτο, όχι τώρα! Έχω τσακίσει 2 Ercefuryl, ένα όταν κλείσαμε και ένα όταν ξύπνησα κι ακόμα νιώθω χάλια... Αρχική Δημοσίευση από lacky: Υπαρχει ενα χαπακι, το περνεις και καθαρισες... Ζητα το στο φαρμακειο. Click για ανάπτυξη... Immodium ναι, θενξ! Προμηθεύτηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lacky Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tουλίπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 14:17 Η lacky έγραψε: #29.011 01-10-10 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Immodium ναι, θενξ! Προμηθεύτηκα! Click για ανάπτυξη... Δεν σε επιασε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 14:26 Η Phoebe έγραψε: #29.012 01-10-10 14:26 Είναι φυσιολογικό να έχω γράψει ένα μάθημα, να το έχω περάσει με καλό βαθμό και όταν με ρωτάνε τι έβαλε ο καθηγητής ή τι έγραψα, εγώ να μην θυμάμαι τίποτα, να επικρατεί το απόλυτο κενό; Τελικά μάλλον έχουν δίκιο οτι ο εγκέφαλος διαγράφει οτι δεν θέλει να θυμάται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 14:43 Ο Valder έγραψε: #29.013 01-10-10 14:43 Αρχική Δημοσίευση από lacky: Δεν σε επιασε? Click για ανάπτυξη... Βασικά δε μ εχει ξαναπιάσει από τις 6 το πρωί ο πωπός, οπότε δεν το παίρνω ακόμα. Αν με πειράξει ως το βράδυ θα το πάρω. Μπορεί και προληπτικά αύριο πριν ξεκινήσω. Το immodium ούτως ή άλλως σταματάει την εντερική κίνηση, δεν γιατρεύει δηλαδή όπως το Ercefuryl που κάνει αντισηψία. Αυτά τα ξέρω από τον πατήρ που είναι της δουλειάς, απλά για να μη βάζω φάρμακα ήθελα κανα γιατροσόφι από σας, κανα αφεψηματάκι κλπ. Εκείνο που με ενοχλεί τώρα είναι το στομάχι, νιώθω ένα απέραντο κενό, αλλά όχι το κενό της πείνας... Πήρα ένα φιλετάκι κοτόπουλο στεγνό να τσιμπήσω 2 μπουκίτσες! Μακάρι να στρώσω! Απλά αγχώνομαι από αυτό γτ έχω και το ταξίδι αύριο (νταξ στη χειρότερη δεν πάω, πληρωμένα είναι ούτως ή άλλως και έχω και όντως σοβαρό λόγο) lacky, σ ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, είσαι πολύ καλή. (και τα άλλα παιδιά φυσικά) Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Είναι φυσιολογικό να έχω γράψει ένα μάθημα, να το έχω περάσει με καλό βαθμό και όταν με ρωτάνε τι έβαλε ο καθηγητής ή τι έγραψα, εγώ να μην θυμάμαι τίποτα, να επικρατεί το απόλυτο κενό; Τελικά μάλλον έχουν δίκιο οτι ο εγκέφαλος διαγράφει οτι δεν θέλει να θυμάται! Click για ανάπτυξη... Ισχύει Ινδικόν Φοιμπίδιον. Το πάθαινα κι εγώ, ειδικά σε ΤΕΛΕΙΩΣ άχρηστα μαθήματα ή σε μαθήματα που δεν ταίριαζαν στις αρέσκειές μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 14:47 Ο tsarachaf: #29.014 01-10-10 14:47 Αρχιζω να εχω πολυ σοβαρο προβλημα μου φαινεται... Και δεν κανει... Δεν εχει κανεναν λογο να εμφανιστει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 14:55 Ο Valder έγραψε: #29.015 01-10-10 14:55 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Αρχιζω να εχω πολυ σοβαρο προβλημα μου φαινεται... Και δεν κανει... Δεν εχει κανεναν λογο να εμφανιστει... Click για ανάπτυξη... Περαστικά φιλαράκι, ότι και να ναι... (χωρίς το τρίψιμο η αγκαλιά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 15:01 Η AntziWin έγραψε: #29.016 01-10-10 15:01 Η ζωή δεν είναι ότι βλέπεις και ότι αγγίζεις, αλλά ότι αγαπάς και σκέφτεσαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 15:04 Ο Valder έγραψε: #29.017 01-10-10 15:04 Αρχική Δημοσίευση από AntziWin: Η ζωή δεν είναι ότι βλέπεις και ότι αγγίζεις, αλλά ότι αγαπάς και σκέφτεσαι.. Click για ανάπτυξη... Σκέψη: Αχ Άντζελα.... ΥΓ: Οι του chat ξέρετε... κατα τα πρότυπα του "Αχ Ελενάκι...." που έσπασε ταμεία στο US Box Office Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφακι29785 Νεοφερμένο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Αθλήτρια και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 34 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 15:08 Η Σοφακι29785: #29.018 01-10-10 15:08 Δεν φοβάμαι τίποτα... Δεν ελπίζω σε τίποτα... Είμαι Ελεύθερος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 15:29 Ο jj! έγραψε: #29.019 01-10-10 15:29 Καλό μήνα Με το δεξί μπήκε ο Οκτώβριος, σήμερα πήγαμε εκδρομή και συνάντησα κάτι φίλους μου, που πάνε λύκειο και κάτι άλλους, που πάνε σε άλλα γυμνάσια. Γενικά, όλα ήταν τέλεια @valder: Νομίζω ότι θα πρέπει να πιεις τσουκνίδα Υλικά: Τσουκνίδες Νερό Μπρίκι Ηλεκτρική κουζίνα Εκτέλεση: Βάζουμε νερό στο μπρίκι και το βάζουμε να βράσει, όπως ακριβώς κάνουμε με το τσάι. Βάζουμε μερικά κλωνάρια από τσουκνίδα, μέσα στο μπρίκι (με γάντια φυσικά) και περιμένουμε μέχρι το νερό να πάρει ένα πρασινωπό χρώμα. Όταν πάρει αυτό το χρώμα, το αφέψημά μας είναι έτοιμο, από αυτό παίρνουμε μόνο το "ζουμί". ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν έχει την καλύτερη δυνατή γεύση (Νομίζω ότι για το πρόβλημά σου είναι η τσουκνίδα. Αν είναι για άλλο πρόβλημα, δε φέρω καμία ευθύνη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 15:59 Η venividivici: #29.020 01-10-10 15:59 https://www.scribd.com/doc/15567701/100-1000- 100 βότανα 1000 θεραπείες για οποιοδήποτε πρόβλημα τα παλιά καλά γιατροσόφια...όχι μόνο του Valder Διάρροια σελίδα 373 δεντρολίβανο, δυοσμος, μέντα, φασκομηλο, μοσχοκάρυδο, τσουκνίδα κλπκλπκλπ επιπλέον για το [γκου χου γκου χου....] μετα συγχωρήσεως "κόψιμο" κλασικό είναι ο λαπάς με μπόλικο λεμονάκι και η cocacola Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1449 1450 1451 1452 1453 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1451 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1451 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Immodium ναι, θενξ! Προμηθεύτηκα! Click για ανάπτυξη... Δεν σε επιασε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 14:26 Η Phoebe έγραψε: #29.012 01-10-10 14:26 Είναι φυσιολογικό να έχω γράψει ένα μάθημα, να το έχω περάσει με καλό βαθμό και όταν με ρωτάνε τι έβαλε ο καθηγητής ή τι έγραψα, εγώ να μην θυμάμαι τίποτα, να επικρατεί το απόλυτο κενό; Τελικά μάλλον έχουν δίκιο οτι ο εγκέφαλος διαγράφει οτι δεν θέλει να θυμάται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 14:43 Ο Valder έγραψε: #29.013 01-10-10 14:43 Αρχική Δημοσίευση από lacky: Δεν σε επιασε? Click για ανάπτυξη... Βασικά δε μ εχει ξαναπιάσει από τις 6 το πρωί ο πωπός, οπότε δεν το παίρνω ακόμα. Αν με πειράξει ως το βράδυ θα το πάρω. Μπορεί και προληπτικά αύριο πριν ξεκινήσω. Το immodium ούτως ή άλλως σταματάει την εντερική κίνηση, δεν γιατρεύει δηλαδή όπως το Ercefuryl που κάνει αντισηψία. Αυτά τα ξέρω από τον πατήρ που είναι της δουλειάς, απλά για να μη βάζω φάρμακα ήθελα κανα γιατροσόφι από σας, κανα αφεψηματάκι κλπ. Εκείνο που με ενοχλεί τώρα είναι το στομάχι, νιώθω ένα απέραντο κενό, αλλά όχι το κενό της πείνας... Πήρα ένα φιλετάκι κοτόπουλο στεγνό να τσιμπήσω 2 μπουκίτσες! Μακάρι να στρώσω! Απλά αγχώνομαι από αυτό γτ έχω και το ταξίδι αύριο (νταξ στη χειρότερη δεν πάω, πληρωμένα είναι ούτως ή άλλως και έχω και όντως σοβαρό λόγο) lacky, σ ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, είσαι πολύ καλή. (και τα άλλα παιδιά φυσικά) Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Είναι φυσιολογικό να έχω γράψει ένα μάθημα, να το έχω περάσει με καλό βαθμό και όταν με ρωτάνε τι έβαλε ο καθηγητής ή τι έγραψα, εγώ να μην θυμάμαι τίποτα, να επικρατεί το απόλυτο κενό; Τελικά μάλλον έχουν δίκιο οτι ο εγκέφαλος διαγράφει οτι δεν θέλει να θυμάται! Click για ανάπτυξη... Ισχύει Ινδικόν Φοιμπίδιον. Το πάθαινα κι εγώ, ειδικά σε ΤΕΛΕΙΩΣ άχρηστα μαθήματα ή σε μαθήματα που δεν ταίριαζαν στις αρέσκειές μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 14:47 Ο tsarachaf: #29.014 01-10-10 14:47 Αρχιζω να εχω πολυ σοβαρο προβλημα μου φαινεται... Και δεν κανει... Δεν εχει κανεναν λογο να εμφανιστει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 14:55 Ο Valder έγραψε: #29.015 01-10-10 14:55 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Αρχιζω να εχω πολυ σοβαρο προβλημα μου φαινεται... Και δεν κανει... Δεν εχει κανεναν λογο να εμφανιστει... Click για ανάπτυξη... Περαστικά φιλαράκι, ότι και να ναι... (χωρίς το τρίψιμο η αγκαλιά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 15:01 Η AntziWin έγραψε: #29.016 01-10-10 15:01 Η ζωή δεν είναι ότι βλέπεις και ότι αγγίζεις, αλλά ότι αγαπάς και σκέφτεσαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 15:04 Ο Valder έγραψε: #29.017 01-10-10 15:04 Αρχική Δημοσίευση από AntziWin: Η ζωή δεν είναι ότι βλέπεις και ότι αγγίζεις, αλλά ότι αγαπάς και σκέφτεσαι.. Click για ανάπτυξη... Σκέψη: Αχ Άντζελα.... ΥΓ: Οι του chat ξέρετε... κατα τα πρότυπα του "Αχ Ελενάκι...." που έσπασε ταμεία στο US Box Office Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφακι29785 Νεοφερμένο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Αθλήτρια και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 34 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 15:08 Η Σοφακι29785: #29.018 01-10-10 15:08 Δεν φοβάμαι τίποτα... Δεν ελπίζω σε τίποτα... Είμαι Ελεύθερος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 15:29 Ο jj! έγραψε: #29.019 01-10-10 15:29 Καλό μήνα Με το δεξί μπήκε ο Οκτώβριος, σήμερα πήγαμε εκδρομή και συνάντησα κάτι φίλους μου, που πάνε λύκειο και κάτι άλλους, που πάνε σε άλλα γυμνάσια. Γενικά, όλα ήταν τέλεια @valder: Νομίζω ότι θα πρέπει να πιεις τσουκνίδα Υλικά: Τσουκνίδες Νερό Μπρίκι Ηλεκτρική κουζίνα Εκτέλεση: Βάζουμε νερό στο μπρίκι και το βάζουμε να βράσει, όπως ακριβώς κάνουμε με το τσάι. Βάζουμε μερικά κλωνάρια από τσουκνίδα, μέσα στο μπρίκι (με γάντια φυσικά) και περιμένουμε μέχρι το νερό να πάρει ένα πρασινωπό χρώμα. Όταν πάρει αυτό το χρώμα, το αφέψημά μας είναι έτοιμο, από αυτό παίρνουμε μόνο το "ζουμί". ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν έχει την καλύτερη δυνατή γεύση (Νομίζω ότι για το πρόβλημά σου είναι η τσουκνίδα. Αν είναι για άλλο πρόβλημα, δε φέρω καμία ευθύνη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 15:59 Η venividivici: #29.020 01-10-10 15:59 https://www.scribd.com/doc/15567701/100-1000- 100 βότανα 1000 θεραπείες για οποιοδήποτε πρόβλημα τα παλιά καλά γιατροσόφια...όχι μόνο του Valder Διάρροια σελίδα 373 δεντρολίβανο, δυοσμος, μέντα, φασκομηλο, μοσχοκάρυδο, τσουκνίδα κλπκλπκλπ επιπλέον για το [γκου χου γκου χου....] μετα συγχωρήσεως "κόψιμο" κλασικό είναι ο λαπάς με μπόλικο λεμονάκι και η cocacola Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1449 1450 1451 1452 1453 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1451 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1451 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είναι φυσιολογικό να έχω γράψει ένα μάθημα, να το έχω περάσει με καλό βαθμό και όταν με ρωτάνε τι έβαλε ο καθηγητής ή τι έγραψα, εγώ να μην θυμάμαι τίποτα, να επικρατεί το απόλυτο κενό; Τελικά μάλλον έχουν δίκιο οτι ο εγκέφαλος διαγράφει οτι δεν θέλει να θυμάται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 14:43 Ο Valder έγραψε: #29.013 01-10-10 14:43 Αρχική Δημοσίευση από lacky: Δεν σε επιασε? Click για ανάπτυξη... Βασικά δε μ εχει ξαναπιάσει από τις 6 το πρωί ο πωπός, οπότε δεν το παίρνω ακόμα. Αν με πειράξει ως το βράδυ θα το πάρω. Μπορεί και προληπτικά αύριο πριν ξεκινήσω. Το immodium ούτως ή άλλως σταματάει την εντερική κίνηση, δεν γιατρεύει δηλαδή όπως το Ercefuryl που κάνει αντισηψία. Αυτά τα ξέρω από τον πατήρ που είναι της δουλειάς, απλά για να μη βάζω φάρμακα ήθελα κανα γιατροσόφι από σας, κανα αφεψηματάκι κλπ. Εκείνο που με ενοχλεί τώρα είναι το στομάχι, νιώθω ένα απέραντο κενό, αλλά όχι το κενό της πείνας... Πήρα ένα φιλετάκι κοτόπουλο στεγνό να τσιμπήσω 2 μπουκίτσες! Μακάρι να στρώσω! Απλά αγχώνομαι από αυτό γτ έχω και το ταξίδι αύριο (νταξ στη χειρότερη δεν πάω, πληρωμένα είναι ούτως ή άλλως και έχω και όντως σοβαρό λόγο) lacky, σ ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, είσαι πολύ καλή. (και τα άλλα παιδιά φυσικά) Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Είναι φυσιολογικό να έχω γράψει ένα μάθημα, να το έχω περάσει με καλό βαθμό και όταν με ρωτάνε τι έβαλε ο καθηγητής ή τι έγραψα, εγώ να μην θυμάμαι τίποτα, να επικρατεί το απόλυτο κενό; Τελικά μάλλον έχουν δίκιο οτι ο εγκέφαλος διαγράφει οτι δεν θέλει να θυμάται! Click για ανάπτυξη... Ισχύει Ινδικόν Φοιμπίδιον. Το πάθαινα κι εγώ, ειδικά σε ΤΕΛΕΙΩΣ άχρηστα μαθήματα ή σε μαθήματα που δεν ταίριαζαν στις αρέσκειές μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 14:47 Ο tsarachaf: #29.014 01-10-10 14:47 Αρχιζω να εχω πολυ σοβαρο προβλημα μου φαινεται... Και δεν κανει... Δεν εχει κανεναν λογο να εμφανιστει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 14:55 Ο Valder έγραψε: #29.015 01-10-10 14:55 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Αρχιζω να εχω πολυ σοβαρο προβλημα μου φαινεται... Και δεν κανει... Δεν εχει κανεναν λογο να εμφανιστει... Click για ανάπτυξη... Περαστικά φιλαράκι, ότι και να ναι... (χωρίς το τρίψιμο η αγκαλιά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 15:01 Η AntziWin έγραψε: #29.016 01-10-10 15:01 Η ζωή δεν είναι ότι βλέπεις και ότι αγγίζεις, αλλά ότι αγαπάς και σκέφτεσαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 15:04 Ο Valder έγραψε: #29.017 01-10-10 15:04 Αρχική Δημοσίευση από AntziWin: Η ζωή δεν είναι ότι βλέπεις και ότι αγγίζεις, αλλά ότι αγαπάς και σκέφτεσαι.. Click για ανάπτυξη... Σκέψη: Αχ Άντζελα.... ΥΓ: Οι του chat ξέρετε... κατα τα πρότυπα του "Αχ Ελενάκι...." που έσπασε ταμεία στο US Box Office Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφακι29785 Νεοφερμένο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Αθλήτρια και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 34 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 15:08 Η Σοφακι29785: #29.018 01-10-10 15:08 Δεν φοβάμαι τίποτα... Δεν ελπίζω σε τίποτα... Είμαι Ελεύθερος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 15:29 Ο jj! έγραψε: #29.019 01-10-10 15:29 Καλό μήνα Με το δεξί μπήκε ο Οκτώβριος, σήμερα πήγαμε εκδρομή και συνάντησα κάτι φίλους μου, που πάνε λύκειο και κάτι άλλους, που πάνε σε άλλα γυμνάσια. Γενικά, όλα ήταν τέλεια @valder: Νομίζω ότι θα πρέπει να πιεις τσουκνίδα Υλικά: Τσουκνίδες Νερό Μπρίκι Ηλεκτρική κουζίνα Εκτέλεση: Βάζουμε νερό στο μπρίκι και το βάζουμε να βράσει, όπως ακριβώς κάνουμε με το τσάι. Βάζουμε μερικά κλωνάρια από τσουκνίδα, μέσα στο μπρίκι (με γάντια φυσικά) και περιμένουμε μέχρι το νερό να πάρει ένα πρασινωπό χρώμα. Όταν πάρει αυτό το χρώμα, το αφέψημά μας είναι έτοιμο, από αυτό παίρνουμε μόνο το "ζουμί". ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν έχει την καλύτερη δυνατή γεύση (Νομίζω ότι για το πρόβλημά σου είναι η τσουκνίδα. Αν είναι για άλλο πρόβλημα, δε φέρω καμία ευθύνη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 15:59 Η venividivici: #29.020 01-10-10 15:59 https://www.scribd.com/doc/15567701/100-1000- 100 βότανα 1000 θεραπείες για οποιοδήποτε πρόβλημα τα παλιά καλά γιατροσόφια...όχι μόνο του Valder Διάρροια σελίδα 373 δεντρολίβανο, δυοσμος, μέντα, φασκομηλο, μοσχοκάρυδο, τσουκνίδα κλπκλπκλπ επιπλέον για το [γκου χου γκου χου....] μετα συγχωρήσεως "κόψιμο" κλασικό είναι ο λαπάς με μπόλικο λεμονάκι και η cocacola Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1449 1450 1451 1452 1453 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1451 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1451 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από lacky: Δεν σε επιασε? Click για ανάπτυξη... Βασικά δε μ εχει ξαναπιάσει από τις 6 το πρωί ο πωπός, οπότε δεν το παίρνω ακόμα. Αν με πειράξει ως το βράδυ θα το πάρω. Μπορεί και προληπτικά αύριο πριν ξεκινήσω. Το immodium ούτως ή άλλως σταματάει την εντερική κίνηση, δεν γιατρεύει δηλαδή όπως το Ercefuryl που κάνει αντισηψία. Αυτά τα ξέρω από τον πατήρ που είναι της δουλειάς, απλά για να μη βάζω φάρμακα ήθελα κανα γιατροσόφι από σας, κανα αφεψηματάκι κλπ. Εκείνο που με ενοχλεί τώρα είναι το στομάχι, νιώθω ένα απέραντο κενό, αλλά όχι το κενό της πείνας... Πήρα ένα φιλετάκι κοτόπουλο στεγνό να τσιμπήσω 2 μπουκίτσες! Μακάρι να στρώσω! Απλά αγχώνομαι από αυτό γτ έχω και το ταξίδι αύριο (νταξ στη χειρότερη δεν πάω, πληρωμένα είναι ούτως ή άλλως και έχω και όντως σοβαρό λόγο) lacky, σ ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, είσαι πολύ καλή. (και τα άλλα παιδιά φυσικά) Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Είναι φυσιολογικό να έχω γράψει ένα μάθημα, να το έχω περάσει με καλό βαθμό και όταν με ρωτάνε τι έβαλε ο καθηγητής ή τι έγραψα, εγώ να μην θυμάμαι τίποτα, να επικρατεί το απόλυτο κενό; Τελικά μάλλον έχουν δίκιο οτι ο εγκέφαλος διαγράφει οτι δεν θέλει να θυμάται! Click για ανάπτυξη... Ισχύει Ινδικόν Φοιμπίδιον. Το πάθαινα κι εγώ, ειδικά σε ΤΕΛΕΙΩΣ άχρηστα μαθήματα ή σε μαθήματα που δεν ταίριαζαν στις αρέσκειές μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 14:47 Ο tsarachaf: #29.014 01-10-10 14:47 Αρχιζω να εχω πολυ σοβαρο προβλημα μου φαινεται... Και δεν κανει... Δεν εχει κανεναν λογο να εμφανιστει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 14:55 Ο Valder έγραψε: #29.015 01-10-10 14:55 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Αρχιζω να εχω πολυ σοβαρο προβλημα μου φαινεται... Και δεν κανει... Δεν εχει κανεναν λογο να εμφανιστει... Click για ανάπτυξη... Περαστικά φιλαράκι, ότι και να ναι... (χωρίς το τρίψιμο η αγκαλιά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 15:01 Η AntziWin έγραψε: #29.016 01-10-10 15:01 Η ζωή δεν είναι ότι βλέπεις και ότι αγγίζεις, αλλά ότι αγαπάς και σκέφτεσαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 15:04 Ο Valder έγραψε: #29.017 01-10-10 15:04 Αρχική Δημοσίευση από AntziWin: Η ζωή δεν είναι ότι βλέπεις και ότι αγγίζεις, αλλά ότι αγαπάς και σκέφτεσαι.. Click για ανάπτυξη... Σκέψη: Αχ Άντζελα.... ΥΓ: Οι του chat ξέρετε... κατα τα πρότυπα του "Αχ Ελενάκι...." που έσπασε ταμεία στο US Box Office Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφακι29785 Νεοφερμένο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Αθλήτρια και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 34 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 15:08 Η Σοφακι29785: #29.018 01-10-10 15:08 Δεν φοβάμαι τίποτα... Δεν ελπίζω σε τίποτα... Είμαι Ελεύθερος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 15:29 Ο jj! έγραψε: #29.019 01-10-10 15:29 Καλό μήνα Με το δεξί μπήκε ο Οκτώβριος, σήμερα πήγαμε εκδρομή και συνάντησα κάτι φίλους μου, που πάνε λύκειο και κάτι άλλους, που πάνε σε άλλα γυμνάσια. Γενικά, όλα ήταν τέλεια @valder: Νομίζω ότι θα πρέπει να πιεις τσουκνίδα Υλικά: Τσουκνίδες Νερό Μπρίκι Ηλεκτρική κουζίνα Εκτέλεση: Βάζουμε νερό στο μπρίκι και το βάζουμε να βράσει, όπως ακριβώς κάνουμε με το τσάι. Βάζουμε μερικά κλωνάρια από τσουκνίδα, μέσα στο μπρίκι (με γάντια φυσικά) και περιμένουμε μέχρι το νερό να πάρει ένα πρασινωπό χρώμα. Όταν πάρει αυτό το χρώμα, το αφέψημά μας είναι έτοιμο, από αυτό παίρνουμε μόνο το "ζουμί". ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν έχει την καλύτερη δυνατή γεύση (Νομίζω ότι για το πρόβλημά σου είναι η τσουκνίδα. Αν είναι για άλλο πρόβλημα, δε φέρω καμία ευθύνη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 15:59 Η venividivici: #29.020 01-10-10 15:59 https://www.scribd.com/doc/15567701/100-1000- 100 βότανα 1000 θεραπείες για οποιοδήποτε πρόβλημα τα παλιά καλά γιατροσόφια...όχι μόνο του Valder Διάρροια σελίδα 373 δεντρολίβανο, δυοσμος, μέντα, φασκομηλο, μοσχοκάρυδο, τσουκνίδα κλπκλπκλπ επιπλέον για το [γκου χου γκου χου....] μετα συγχωρήσεως "κόψιμο" κλασικό είναι ο λαπάς με μπόλικο λεμονάκι και η cocacola Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1449 1450 1451 1452 1453 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1451 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1451 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχιζω να εχω πολυ σοβαρο προβλημα μου φαινεται... Και δεν κανει... Δεν εχει κανεναν λογο να εμφανιστει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 14:55 Ο Valder έγραψε: #29.015 01-10-10 14:55 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Αρχιζω να εχω πολυ σοβαρο προβλημα μου φαινεται... Και δεν κανει... Δεν εχει κανεναν λογο να εμφανιστει... Click για ανάπτυξη... Περαστικά φιλαράκι, ότι και να ναι... (χωρίς το τρίψιμο η αγκαλιά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 15:01 Η AntziWin έγραψε: #29.016 01-10-10 15:01 Η ζωή δεν είναι ότι βλέπεις και ότι αγγίζεις, αλλά ότι αγαπάς και σκέφτεσαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 15:04 Ο Valder έγραψε: #29.017 01-10-10 15:04 Αρχική Δημοσίευση από AntziWin: Η ζωή δεν είναι ότι βλέπεις και ότι αγγίζεις, αλλά ότι αγαπάς και σκέφτεσαι.. Click για ανάπτυξη... Σκέψη: Αχ Άντζελα.... ΥΓ: Οι του chat ξέρετε... κατα τα πρότυπα του "Αχ Ελενάκι...." που έσπασε ταμεία στο US Box Office Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφακι29785 Νεοφερμένο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Αθλήτρια και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 34 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 15:08 Η Σοφακι29785: #29.018 01-10-10 15:08 Δεν φοβάμαι τίποτα... Δεν ελπίζω σε τίποτα... Είμαι Ελεύθερος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 15:29 Ο jj! έγραψε: #29.019 01-10-10 15:29 Καλό μήνα Με το δεξί μπήκε ο Οκτώβριος, σήμερα πήγαμε εκδρομή και συνάντησα κάτι φίλους μου, που πάνε λύκειο και κάτι άλλους, που πάνε σε άλλα γυμνάσια. Γενικά, όλα ήταν τέλεια @valder: Νομίζω ότι θα πρέπει να πιεις τσουκνίδα Υλικά: Τσουκνίδες Νερό Μπρίκι Ηλεκτρική κουζίνα Εκτέλεση: Βάζουμε νερό στο μπρίκι και το βάζουμε να βράσει, όπως ακριβώς κάνουμε με το τσάι. Βάζουμε μερικά κλωνάρια από τσουκνίδα, μέσα στο μπρίκι (με γάντια φυσικά) και περιμένουμε μέχρι το νερό να πάρει ένα πρασινωπό χρώμα. Όταν πάρει αυτό το χρώμα, το αφέψημά μας είναι έτοιμο, από αυτό παίρνουμε μόνο το "ζουμί". ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν έχει την καλύτερη δυνατή γεύση (Νομίζω ότι για το πρόβλημά σου είναι η τσουκνίδα. Αν είναι για άλλο πρόβλημα, δε φέρω καμία ευθύνη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 15:59 Η venividivici: #29.020 01-10-10 15:59 https://www.scribd.com/doc/15567701/100-1000- 100 βότανα 1000 θεραπείες για οποιοδήποτε πρόβλημα τα παλιά καλά γιατροσόφια...όχι μόνο του Valder Διάρροια σελίδα 373 δεντρολίβανο, δυοσμος, μέντα, φασκομηλο, μοσχοκάρυδο, τσουκνίδα κλπκλπκλπ επιπλέον για το [γκου χου γκου χου....] μετα συγχωρήσεως "κόψιμο" κλασικό είναι ο λαπάς με μπόλικο λεμονάκι και η cocacola Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1449 1450 1451 1452 1453 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1451 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1451 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Αρχιζω να εχω πολυ σοβαρο προβλημα μου φαινεται... Και δεν κανει... Δεν εχει κανεναν λογο να εμφανιστει... Click για ανάπτυξη... Περαστικά φιλαράκι, ότι και να ναι... (χωρίς το τρίψιμο η αγκαλιά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 15:01 Η AntziWin έγραψε: #29.016 01-10-10 15:01 Η ζωή δεν είναι ότι βλέπεις και ότι αγγίζεις, αλλά ότι αγαπάς και σκέφτεσαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 15:04 Ο Valder έγραψε: #29.017 01-10-10 15:04 Αρχική Δημοσίευση από AntziWin: Η ζωή δεν είναι ότι βλέπεις και ότι αγγίζεις, αλλά ότι αγαπάς και σκέφτεσαι.. Click για ανάπτυξη... Σκέψη: Αχ Άντζελα.... ΥΓ: Οι του chat ξέρετε... κατα τα πρότυπα του "Αχ Ελενάκι...." που έσπασε ταμεία στο US Box Office Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφακι29785 Νεοφερμένο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Αθλήτρια και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 34 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 15:08 Η Σοφακι29785: #29.018 01-10-10 15:08 Δεν φοβάμαι τίποτα... Δεν ελπίζω σε τίποτα... Είμαι Ελεύθερος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 15:29 Ο jj! έγραψε: #29.019 01-10-10 15:29 Καλό μήνα Με το δεξί μπήκε ο Οκτώβριος, σήμερα πήγαμε εκδρομή και συνάντησα κάτι φίλους μου, που πάνε λύκειο και κάτι άλλους, που πάνε σε άλλα γυμνάσια. Γενικά, όλα ήταν τέλεια @valder: Νομίζω ότι θα πρέπει να πιεις τσουκνίδα Υλικά: Τσουκνίδες Νερό Μπρίκι Ηλεκτρική κουζίνα Εκτέλεση: Βάζουμε νερό στο μπρίκι και το βάζουμε να βράσει, όπως ακριβώς κάνουμε με το τσάι. Βάζουμε μερικά κλωνάρια από τσουκνίδα, μέσα στο μπρίκι (με γάντια φυσικά) και περιμένουμε μέχρι το νερό να πάρει ένα πρασινωπό χρώμα. Όταν πάρει αυτό το χρώμα, το αφέψημά μας είναι έτοιμο, από αυτό παίρνουμε μόνο το "ζουμί". ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν έχει την καλύτερη δυνατή γεύση (Νομίζω ότι για το πρόβλημά σου είναι η τσουκνίδα. Αν είναι για άλλο πρόβλημα, δε φέρω καμία ευθύνη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 15:59 Η venividivici: #29.020 01-10-10 15:59 https://www.scribd.com/doc/15567701/100-1000- 100 βότανα 1000 θεραπείες για οποιοδήποτε πρόβλημα τα παλιά καλά γιατροσόφια...όχι μόνο του Valder Διάρροια σελίδα 373 δεντρολίβανο, δυοσμος, μέντα, φασκομηλο, μοσχοκάρυδο, τσουκνίδα κλπκλπκλπ επιπλέον για το [γκου χου γκου χου....] μετα συγχωρήσεως "κόψιμο" κλασικό είναι ο λαπάς με μπόλικο λεμονάκι και η cocacola Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1449 1450 1451 1452 1453 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1451 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1451 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Η ζωή δεν είναι ότι βλέπεις και ότι αγγίζεις, αλλά ότι αγαπάς και σκέφτεσαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 15:04 Ο Valder έγραψε: #29.017 01-10-10 15:04 Αρχική Δημοσίευση από AntziWin: Η ζωή δεν είναι ότι βλέπεις και ότι αγγίζεις, αλλά ότι αγαπάς και σκέφτεσαι.. Click για ανάπτυξη... Σκέψη: Αχ Άντζελα.... ΥΓ: Οι του chat ξέρετε... κατα τα πρότυπα του "Αχ Ελενάκι...." που έσπασε ταμεία στο US Box Office Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφακι29785 Νεοφερμένο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Αθλήτρια και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 34 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 15:08 Η Σοφακι29785: #29.018 01-10-10 15:08 Δεν φοβάμαι τίποτα... Δεν ελπίζω σε τίποτα... Είμαι Ελεύθερος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 15:29 Ο jj! έγραψε: #29.019 01-10-10 15:29 Καλό μήνα Με το δεξί μπήκε ο Οκτώβριος, σήμερα πήγαμε εκδρομή και συνάντησα κάτι φίλους μου, που πάνε λύκειο και κάτι άλλους, που πάνε σε άλλα γυμνάσια. Γενικά, όλα ήταν τέλεια @valder: Νομίζω ότι θα πρέπει να πιεις τσουκνίδα Υλικά: Τσουκνίδες Νερό Μπρίκι Ηλεκτρική κουζίνα Εκτέλεση: Βάζουμε νερό στο μπρίκι και το βάζουμε να βράσει, όπως ακριβώς κάνουμε με το τσάι. Βάζουμε μερικά κλωνάρια από τσουκνίδα, μέσα στο μπρίκι (με γάντια φυσικά) και περιμένουμε μέχρι το νερό να πάρει ένα πρασινωπό χρώμα. Όταν πάρει αυτό το χρώμα, το αφέψημά μας είναι έτοιμο, από αυτό παίρνουμε μόνο το "ζουμί". ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν έχει την καλύτερη δυνατή γεύση (Νομίζω ότι για το πρόβλημά σου είναι η τσουκνίδα. Αν είναι για άλλο πρόβλημα, δε φέρω καμία ευθύνη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 15:59 Η venividivici: #29.020 01-10-10 15:59 https://www.scribd.com/doc/15567701/100-1000- 100 βότανα 1000 θεραπείες για οποιοδήποτε πρόβλημα τα παλιά καλά γιατροσόφια...όχι μόνο του Valder Διάρροια σελίδα 373 δεντρολίβανο, δυοσμος, μέντα, φασκομηλο, μοσχοκάρυδο, τσουκνίδα κλπκλπκλπ επιπλέον για το [γκου χου γκου χου....] μετα συγχωρήσεως "κόψιμο" κλασικό είναι ο λαπάς με μπόλικο λεμονάκι και η cocacola Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1449 1450 1451 1452 1453 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1451 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1451 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από AntziWin: Η ζωή δεν είναι ότι βλέπεις και ότι αγγίζεις, αλλά ότι αγαπάς και σκέφτεσαι.. Click για ανάπτυξη... Σκέψη: Αχ Άντζελα.... ΥΓ: Οι του chat ξέρετε... κατα τα πρότυπα του "Αχ Ελενάκι...." που έσπασε ταμεία στο US Box Office Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σοφακι29785 Νεοφερμένο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Αθλήτρια και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 34 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 15:08 Η Σοφακι29785: #29.018 01-10-10 15:08 Δεν φοβάμαι τίποτα... Δεν ελπίζω σε τίποτα... Είμαι Ελεύθερος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 15:29 Ο jj! έγραψε: #29.019 01-10-10 15:29 Καλό μήνα Με το δεξί μπήκε ο Οκτώβριος, σήμερα πήγαμε εκδρομή και συνάντησα κάτι φίλους μου, που πάνε λύκειο και κάτι άλλους, που πάνε σε άλλα γυμνάσια. Γενικά, όλα ήταν τέλεια @valder: Νομίζω ότι θα πρέπει να πιεις τσουκνίδα Υλικά: Τσουκνίδες Νερό Μπρίκι Ηλεκτρική κουζίνα Εκτέλεση: Βάζουμε νερό στο μπρίκι και το βάζουμε να βράσει, όπως ακριβώς κάνουμε με το τσάι. Βάζουμε μερικά κλωνάρια από τσουκνίδα, μέσα στο μπρίκι (με γάντια φυσικά) και περιμένουμε μέχρι το νερό να πάρει ένα πρασινωπό χρώμα. Όταν πάρει αυτό το χρώμα, το αφέψημά μας είναι έτοιμο, από αυτό παίρνουμε μόνο το "ζουμί". ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν έχει την καλύτερη δυνατή γεύση (Νομίζω ότι για το πρόβλημά σου είναι η τσουκνίδα. Αν είναι για άλλο πρόβλημα, δε φέρω καμία ευθύνη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 15:59 Η venividivici: #29.020 01-10-10 15:59 https://www.scribd.com/doc/15567701/100-1000- 100 βότανα 1000 θεραπείες για οποιοδήποτε πρόβλημα τα παλιά καλά γιατροσόφια...όχι μόνο του Valder Διάρροια σελίδα 373 δεντρολίβανο, δυοσμος, μέντα, φασκομηλο, μοσχοκάρυδο, τσουκνίδα κλπκλπκλπ επιπλέον για το [γκου χου γκου χου....] μετα συγχωρήσεως "κόψιμο" κλασικό είναι ο λαπάς με μπόλικο λεμονάκι και η cocacola Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1449 1450 1451 1452 1453 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1451 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1451 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν φοβάμαι τίποτα... Δεν ελπίζω σε τίποτα... Είμαι Ελεύθερος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 15:29 Ο jj! έγραψε: #29.019 01-10-10 15:29 Καλό μήνα Με το δεξί μπήκε ο Οκτώβριος, σήμερα πήγαμε εκδρομή και συνάντησα κάτι φίλους μου, που πάνε λύκειο και κάτι άλλους, που πάνε σε άλλα γυμνάσια. Γενικά, όλα ήταν τέλεια @valder: Νομίζω ότι θα πρέπει να πιεις τσουκνίδα Υλικά: Τσουκνίδες Νερό Μπρίκι Ηλεκτρική κουζίνα Εκτέλεση: Βάζουμε νερό στο μπρίκι και το βάζουμε να βράσει, όπως ακριβώς κάνουμε με το τσάι. Βάζουμε μερικά κλωνάρια από τσουκνίδα, μέσα στο μπρίκι (με γάντια φυσικά) και περιμένουμε μέχρι το νερό να πάρει ένα πρασινωπό χρώμα. Όταν πάρει αυτό το χρώμα, το αφέψημά μας είναι έτοιμο, από αυτό παίρνουμε μόνο το "ζουμί". ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν έχει την καλύτερη δυνατή γεύση (Νομίζω ότι για το πρόβλημά σου είναι η τσουκνίδα. Αν είναι για άλλο πρόβλημα, δε φέρω καμία ευθύνη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 15:59 Η venividivici: #29.020 01-10-10 15:59 https://www.scribd.com/doc/15567701/100-1000- 100 βότανα 1000 θεραπείες για οποιοδήποτε πρόβλημα τα παλιά καλά γιατροσόφια...όχι μόνο του Valder Διάρροια σελίδα 373 δεντρολίβανο, δυοσμος, μέντα, φασκομηλο, μοσχοκάρυδο, τσουκνίδα κλπκλπκλπ επιπλέον για το [γκου χου γκου χου....] μετα συγχωρήσεως "κόψιμο" κλασικό είναι ο λαπάς με μπόλικο λεμονάκι και η cocacola Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1449 1450 1451 1452 1453 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1451 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1451 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλό μήνα Με το δεξί μπήκε ο Οκτώβριος, σήμερα πήγαμε εκδρομή και συνάντησα κάτι φίλους μου, που πάνε λύκειο και κάτι άλλους, που πάνε σε άλλα γυμνάσια. Γενικά, όλα ήταν τέλεια @valder: Νομίζω ότι θα πρέπει να πιεις τσουκνίδα Υλικά: Τσουκνίδες Νερό Μπρίκι Ηλεκτρική κουζίνα Εκτέλεση: Βάζουμε νερό στο μπρίκι και το βάζουμε να βράσει, όπως ακριβώς κάνουμε με το τσάι. Βάζουμε μερικά κλωνάρια από τσουκνίδα, μέσα στο μπρίκι (με γάντια φυσικά) και περιμένουμε μέχρι το νερό να πάρει ένα πρασινωπό χρώμα. Όταν πάρει αυτό το χρώμα, το αφέψημά μας είναι έτοιμο, από αυτό παίρνουμε μόνο το "ζουμί". ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν έχει την καλύτερη δυνατή γεύση (Νομίζω ότι για το πρόβλημά σου είναι η τσουκνίδα. Αν είναι για άλλο πρόβλημα, δε φέρω καμία ευθύνη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 15:59 Η venividivici: #29.020 01-10-10 15:59 https://www.scribd.com/doc/15567701/100-1000- 100 βότανα 1000 θεραπείες για οποιοδήποτε πρόβλημα τα παλιά καλά γιατροσόφια...όχι μόνο του Valder Διάρροια σελίδα 373 δεντρολίβανο, δυοσμος, μέντα, φασκομηλο, μοσχοκάρυδο, τσουκνίδα κλπκλπκλπ επιπλέον για το [γκου χου γκου χου....] μετα συγχωρήσεως "κόψιμο" κλασικό είναι ο λαπάς με μπόλικο λεμονάκι και η cocacola Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
https://www.scribd.com/doc/15567701/100-1000- 100 βότανα 1000 θεραπείες για οποιοδήποτε πρόβλημα τα παλιά καλά γιατροσόφια...όχι μόνο του Valder Διάρροια σελίδα 373 δεντρολίβανο, δυοσμος, μέντα, φασκομηλο, μοσχοκάρυδο, τσουκνίδα κλπκλπκλπ επιπλέον για το [γκου χου γκου χου....] μετα συγχωρήσεως "κόψιμο" κλασικό είναι ο λαπάς με μπόλικο λεμονάκι και η cocacola Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.