17-09-10

21:19
ελεος με το δημοσιο σχολειο εχει μαζεψει ολη την σαβουρα που υπαρχει........και μην ξανακουσω την φραση υπαρχουν και στο δημοσιο σχολειο καλοι καθηγητης γιατι..............και αυτοι οι λιγοι που υπαρχουν ειναι και αυτοι που εχουν γεμισει τα απογευματα τους με ιδιαιτερα!!!!
το σχολειο πλεον μονο σχολειο δεν μοιαζει.....ειμαστε ο ενας πανω στον αλλον σαν τις σαρδελες και μετα αντε να μην κανεις μαθηματα σε φροντηστηρια...
και για να σου σπασουν τα νευρα ακομα περισσοτερο ερχετε ο κυριος ο οποιος πληρωνεται απο το κ***κρατος με το χιλιαρικακι του να γυρισει να μας πει οτι θα μας αποφυγει...ε οχι ρε φιλε αν δεν γουσταρεις παρε την συνταξουλα σου και αντε σπιτακι.....νομιζατε ολοι οτι γινατε καποιοι!![]()
Pffff, μα σου λέει είμαι καθηγήτρια 35 χρόνια, έχω εμπειρία, κάνω ό,τι θέλω, όπως το θέλω, άμα το θέλω, σε όποιον το θέλω. Έχουν ρωτήσει ποτέ τα παιδιά αν τους αρέσει το μάθημα όπως το κάνουν; Εμ, Ελλάδα. Εδώ 3 μέρες είναι που κάνουμε μάθημα και είχαμε ήδη 2 κενά σε κατεύθυνση. Βαριόταν φαίνεται να ξυπνήσει η έμπειρη.

Δόξα τω θεώ πάντως υπάρχουν και 2-3 καθηγητές που ξέρουν να κάνουν μάθημα, και χαίρεσαι να τους ακούς. -.-'
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.