11-09-10

13:19
πιο βαρετο καλοκαιρι απο το φετινο δεν εχει υπαρξει ποτε , ελπιζω ο χειμωνας να καλυψει τα κενα του καλοκαιριου....
Και ξέρεις κάτι άλλο; Δεν είναι θέμα το τι προσφέρει μια εποχή, μια εποχή άλλωστε δε μπορεί εκ των πραγμάτων να προσφέρει κάτι από μόνη της. Το ζήτημα είναι και το περιβάλλον σου τι ευκαιρίες σου προβάλλει για να ασχοληθείς με κάτι. Εμένα για παράδειγμα μου είπαν οι γονείς μου να τους επισκεφτώ 3 βδομάδες το καλοκαίρι και καθόμουν ο άνθρωπος και κοίταγα τους τοίχους ή έπαιζα στο laptop Warcraft 3. Δεν είναι πράγματα σοβαρά αυτά τώρα... Εντάξει δε λέω, διασκεδαστικό το Warcraft 3, είδα και Fringe και άλλες σειρές, έφαγα και σπιτικό φαγητό, αλλά ήθελα άλλο πράγμα από το καλοκαίρι μου... Ήθελα να μαι σε μια παραλία σ' ένα νησί και να τρώω βάφλα με παγωτό ή να χτυπάω το φραπεδόνι μου τη μέρα και το ποτάκι μου τη νύχτα και να μην έχω άγχος για τίποτα. Δεν έκατσε φέτος, ελπίζω για next summer.
Ευτυχώς έρχεται χειμώνας με μεταπτυχιακό, γνωριμίες-φιλίες, ομαδικές εργασίες, έρευνα σε αντικείμενο που κάνω κέφι και φυσικά η ανυπομονησία για συνεχή άνοδο και εξέλιξη.
Εν κατακλείδι έχω καταλάβει το εξής: Όταν κάνεις αυτό που πραγματικά θες, περνάς καλά, ακόμα και δουλειά να είναι. Άμα κάνεις με βαριά καρδιά κάτι που είναι επιθυμία άλλων ακόμα και διακοπές, γα*ΜΠΙΙΙΙΠ*σε τα κι άφησέ τα να στεγνώσουν στον ήλιο....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.