Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 17:02 Η Oralee έγραψε: #2.121 27-04-07 17:02 Να αφεθώ;... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mara Πολύ δραστήριο μέλος Η mara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 1.368 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 17:04 Η mara έγραψε: #2.122 27-04-07 17:04 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Να αφεθώ;... Click για ανάπτυξη... εννοειταιιιι ιουυυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 17:17 Η Γίδι έγραψε: #2.123 27-04-07 17:17 Δε θέλω τίποτα. Δε θέλω κανέναν. Δε θέλω να σκέφτομαι. Γιατί είμαι έτσι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mara Πολύ δραστήριο μέλος Η mara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 1.368 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 17:24 Η mara έγραψε: #2.124 27-04-07 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Δε θέλω τίποτα. Δε θέλω κανέναν. Δε θέλω να σκέφτομαι. Γιατί είμαι έτσι;;; Click για ανάπτυξη... τι έπαθες γιδάκι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 17:29 Η Γίδι έγραψε: #2.125 27-04-07 17:29 εν κατέω!!!!! Από το πρωί είμαι κάπως, δε θέλω να είμαι με κόσμο, το μεσημέρι βγήκα κι έφαγα μόνη μου, αντί να πάω με τους συναδέλφους, το βράδι παίζει ένα ομαδικό ποτάκι και δε θέλω... ααα, γιατίιιι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 17:29 Ο Dark_kronos: #2.126 27-04-07 17:29 Μηπος να κοιμιθω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 17:47 Η mania έγραψε: #2.127 27-04-07 17:47 Τα βαρέθηκα όλα κουράστηκα δεν μπορώ πιά όλα αυτα, γυναικες και ωραίω φύλο σκ***τα ωραίο φύλο επιδη κ***σε μερικών καθ**κιων να μας βλέπουν πρέπει να κάνουμε την ζωη μας κολαση, δεν αντέχω να χ**σω τις διέτες και τα καλά ρούχα να χ**σω και τα κ***μαγαζα που όλα είναι πάνω στην μόδα σταματάω τα πάντα αι στον δ***λο σήμερα :mad17::mad17: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 17:52 Η chica_loca: #2.128 27-04-07 17:52 Αρχική Δημοσίευση από mania: Τα βαρέθηκα όλα κουράστηκα δεν μπορώ πιά όλα αυτα, γυναικες και ωραίω φύλο σκ***τα ωραίο φύλο επιδη κ***σε μερικών καθ**κιων να μας βλέπουν πρέπει να κάνουμε την ζωη μας κολαση, δεν αντέχω να χ**σω τις διέτες και τα καλά ρούχα να χ**σω και τα κ***μαγαζα που όλα είναι πάνω στην μόδα σταματάω τα πάντα αι στον δ***λο σήμερα :mad17::mad17: Click για ανάπτυξη... Ρε συ Μανια, τι επαθες τωρα? γιατι αντιδρας ετσι? τι σου φταιει ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 17:54 Η mania έγραψε: #2.129 27-04-07 17:54 Αρχική Δημοσίευση από chica_loca: Ρε συ Μανια, τι επαθες τωρα? γιατι αντιδρας ετσι? τι σου φταιει ??? Click για ανάπτυξη... Μια χαρά διάθεση έχεις και λές για πρώτη φωρά να πάς για ψώνια και ανακαλήπτεις 'ότι όλα είναι χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχsssssssssssss Τι κάνεις;;;;;; εγώ που είμαι χοντρή τι θα βάλω πάνω μου κελεμπία;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 18:00 Η chica_loca: #2.130 27-04-07 18:00 Αρχική Δημοσίευση από mania: Μια χαρά διάθεση έχεις και λές για πρώτη φωρά να πάς για ψώνια και ανακαλήπτεις 'ότι όλα είναι χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχsssssssssssss Τι κάνεις;;;;;; εγώ που είμαι χοντρή τι θα βάλω πάνω μου κελεμπία;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Σιγουρα υπαρχουν ομορφα ρουχα κ σε μεγαλυτερα μεγεθη... Ισως να εψαξες σε λαθος μαγαζια! Μην πανικοβαλλεσαι , θα βρεις τα ρουχα που θα σου ταιριαζουν !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 18:03 Η mania έγραψε: #2.131 27-04-07 18:03 Αρχική Δημοσίευση από chica_loca: Σιγουρα υπαρχουν ομορφα ρουχα κ σε μεγαλυτερα μεγεθη... Ισως να εψαξες σε λαθος μαγαζια! Μην πανικοβαλλεσαι , θα βρεις τα ρουχα που θα σου ταιριαζουν !! Click για ανάπτυξη... Με πήραν τα κλάματα στο τελευτέο μαγαζί, και μετά άρχησα και έβρηζα, είναι άδικο έχασα την μεσημεριανή μου ξεκούραση για να γυρίσω στα μαγαζιά και το μόνο που βρήκα ήταν ένα τζίν για κλάματα, δεν αντέχω άλλο, τι θέλεουνε να μην φάω τίποτα για έναν μήνα; θα το κάνω άμα τα πάρω αλήθεια σου λέω μπορώ να μην ξαναφάω τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 18:08 Η chica_loca: #2.132 27-04-07 18:08 Αρχική Δημοσίευση από mania: Με πήραν τα κλάματα στο τελευτέο μαγαζί, και μετά άρχησα και έβρηζα, είναι άδικο έχασα την μεσημεριανή μου ξεκούραση για να γυρίσω στα μαγαζιά και το μόνο που βρήκα ήταν ένα τζίν για κλάματα, δεν αντέχω άλλο, τι θέλεουνε να μην φάω τίποτα για έναν μήνα; θα το κάνω άμα τα πάρω αλήθεια σου λέω μπορώ να μην ξαναφάω τίποτα Click για ανάπτυξη... Δεν υπαρχουν μονο τα ακρα , υπαρχουν κ ενδιαμεσες λυσεις ! Οποτε νομιζω οτι η λυση "να μην τρως τιποτα" θα σε κανει απλα να αισθανεσαι ακομα πιο ασχημα , γιατι θα σκεφτεσαι οτι ΠΡΕΠΕΙ να χασεις kg, θα σε πιανει η καταθληψη και θα καταληγεις να τρωως γλυκα και περισσοτερο φαγητο λογο αγχους. Προσπαθησε να ηρεμησεις για την ωρα και οταν εχεις καθαρο μυαλο θα βρεις την λυση ... τι θα κανεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 18:10 Η mania έγραψε: #2.133 27-04-07 18:10 Είμαι 1 μένα τώρα σε δίετα έχασα 8-9 κιλά και δεν λέει να πέσει η γ***νη η ζυγαριά πάω για ρούχα χάλια πόσο ακόμα θα αντέξουν τα νέυρα μου;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 18:16 Η chica_loca: #2.134 27-04-07 18:16 Αρχική Δημοσίευση από mania: Είμαι 1 μένα τώρα σε δίετα έχασα 8-9 κιλά και δεν λέει να πέσει η γ***νη η ζυγαριά πάω για ρούχα χάλια πόσο ακόμα θα αντέξουν τα νέυρα μου;;;;; Click για ανάπτυξη... Ειδες.... εισαι σε διαιτα αυτη την στιγμη, οποτε καλυτερα που δεν βρηκες ρουχα σημερα. Σκεψου να χασεις και αλλα kg και μετα να λυπασαι για τα λεφτα που εδωσες για ρουχα που δεν θα σου κανουν πλεον ! Οτι γινεται , καποιο λογο θα χει που γινεται !!! smile pls !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 18:19 Η mania έγραψε: #2.135 27-04-07 18:19 Αρχική Δημοσίευση από chica_loca: Ειδες.... εισαι σε διαιτα αυτη την στιγμη, οποτε καλυτερα που δεν βρηκες ρουχα σημερα. Σκεψου να χασεις και αλλα kg και μετα να λυπασαι για τα λεφτα που εδωσες για ρουχα που δεν θα σου κανουν πλεον ! Οτι γινεται , καποιο λογο θα χει που γινεται !!! smile pls !!! Click για ανάπτυξη... Ξέρεις όταν είσαι χοντρή τα ρούχα τρώγοντε πιό έυκολα απο μία αδύνατη, και τα δικά μου δεν τα προλαβένω μήνα, βαρέθηκα να προσπαθώ να γίνω κάτι που ήμουν πρίν 4 χρόνια, κουράστηκα βαρέθηκα, δεν ξέρω τι θα κάνω ή θα σταματήσω την δίαιτα ή δεν θα τρώω τίποτα και αυτό θα πρέπει να το αποφασήσω ΤΩΡΑ θα τα πούμε άυριο Ευχαριστ΄για τα καλά σου λόγια γειά σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mitsos The Great Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Βολίμες (Ζάκυνθος). Έχει γράψει 2.173 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 21:34 Ο Mitsos The Great: #2.136 27-04-07 21:34 μαμακία είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.763 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 21:55 Ο Valder έγραψε: #2.137 27-04-07 21:55 Ουφ!!! Σ' έχω επιθυμήσειιιιιιιιιι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kazmir84 Δραστήριο μέλος Ο kazmir84 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 516 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 22:53 Ο kazmir84 έγραψε: #2.138 27-04-07 22:53 Τι να κάνω ρε γμτ; Καλύτερα να μην κάνω τίποτα μαζί της. Δεν είναι σωστό να την πληγώσω. Εϊναι και καλή κοπέλα... Όχι, όχι, δεν θα κάνω τίποτα. Καλύτερα έτσι, ας είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fairytale Πολύ δραστήριο μέλος Η fairytale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φιλόλογος. Έχει γράψει 881 μηνύματα. 28 Απριλίου 2007 στις 09:10 Η fairytale: #2.139 28-04-07 09:10 Δε μετρώ πια μέρες... Μετρώ ώρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 28 Απριλίου 2007 στις 09:21 Ο Hunter έγραψε: #2.140 28-04-07 09:21 το βραδυ ειναι κοντα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 105 106 107 108 109 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 107 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 107 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να αφεθώ;... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mara Πολύ δραστήριο μέλος Η mara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 1.368 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 17:04 Η mara έγραψε: #2.122 27-04-07 17:04 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Να αφεθώ;... Click για ανάπτυξη... εννοειταιιιι ιουυυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 17:17 Η Γίδι έγραψε: #2.123 27-04-07 17:17 Δε θέλω τίποτα. Δε θέλω κανέναν. Δε θέλω να σκέφτομαι. Γιατί είμαι έτσι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mara Πολύ δραστήριο μέλος Η mara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 1.368 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 17:24 Η mara έγραψε: #2.124 27-04-07 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Δε θέλω τίποτα. Δε θέλω κανέναν. Δε θέλω να σκέφτομαι. Γιατί είμαι έτσι;;; Click για ανάπτυξη... τι έπαθες γιδάκι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 17:29 Η Γίδι έγραψε: #2.125 27-04-07 17:29 εν κατέω!!!!! Από το πρωί είμαι κάπως, δε θέλω να είμαι με κόσμο, το μεσημέρι βγήκα κι έφαγα μόνη μου, αντί να πάω με τους συναδέλφους, το βράδι παίζει ένα ομαδικό ποτάκι και δε θέλω... ααα, γιατίιιι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 17:29 Ο Dark_kronos: #2.126 27-04-07 17:29 Μηπος να κοιμιθω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 17:47 Η mania έγραψε: #2.127 27-04-07 17:47 Τα βαρέθηκα όλα κουράστηκα δεν μπορώ πιά όλα αυτα, γυναικες και ωραίω φύλο σκ***τα ωραίο φύλο επιδη κ***σε μερικών καθ**κιων να μας βλέπουν πρέπει να κάνουμε την ζωη μας κολαση, δεν αντέχω να χ**σω τις διέτες και τα καλά ρούχα να χ**σω και τα κ***μαγαζα που όλα είναι πάνω στην μόδα σταματάω τα πάντα αι στον δ***λο σήμερα :mad17::mad17: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 17:52 Η chica_loca: #2.128 27-04-07 17:52 Αρχική Δημοσίευση από mania: Τα βαρέθηκα όλα κουράστηκα δεν μπορώ πιά όλα αυτα, γυναικες και ωραίω φύλο σκ***τα ωραίο φύλο επιδη κ***σε μερικών καθ**κιων να μας βλέπουν πρέπει να κάνουμε την ζωη μας κολαση, δεν αντέχω να χ**σω τις διέτες και τα καλά ρούχα να χ**σω και τα κ***μαγαζα που όλα είναι πάνω στην μόδα σταματάω τα πάντα αι στον δ***λο σήμερα :mad17::mad17: Click για ανάπτυξη... Ρε συ Μανια, τι επαθες τωρα? γιατι αντιδρας ετσι? τι σου φταιει ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 17:54 Η mania έγραψε: #2.129 27-04-07 17:54 Αρχική Δημοσίευση από chica_loca: Ρε συ Μανια, τι επαθες τωρα? γιατι αντιδρας ετσι? τι σου φταιει ??? Click για ανάπτυξη... Μια χαρά διάθεση έχεις και λές για πρώτη φωρά να πάς για ψώνια και ανακαλήπτεις 'ότι όλα είναι χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχsssssssssssss Τι κάνεις;;;;;; εγώ που είμαι χοντρή τι θα βάλω πάνω μου κελεμπία;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 18:00 Η chica_loca: #2.130 27-04-07 18:00 Αρχική Δημοσίευση από mania: Μια χαρά διάθεση έχεις και λές για πρώτη φωρά να πάς για ψώνια και ανακαλήπτεις 'ότι όλα είναι χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχsssssssssssss Τι κάνεις;;;;;; εγώ που είμαι χοντρή τι θα βάλω πάνω μου κελεμπία;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Σιγουρα υπαρχουν ομορφα ρουχα κ σε μεγαλυτερα μεγεθη... Ισως να εψαξες σε λαθος μαγαζια! Μην πανικοβαλλεσαι , θα βρεις τα ρουχα που θα σου ταιριαζουν !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 18:03 Η mania έγραψε: #2.131 27-04-07 18:03 Αρχική Δημοσίευση από chica_loca: Σιγουρα υπαρχουν ομορφα ρουχα κ σε μεγαλυτερα μεγεθη... Ισως να εψαξες σε λαθος μαγαζια! Μην πανικοβαλλεσαι , θα βρεις τα ρουχα που θα σου ταιριαζουν !! Click για ανάπτυξη... Με πήραν τα κλάματα στο τελευτέο μαγαζί, και μετά άρχησα και έβρηζα, είναι άδικο έχασα την μεσημεριανή μου ξεκούραση για να γυρίσω στα μαγαζιά και το μόνο που βρήκα ήταν ένα τζίν για κλάματα, δεν αντέχω άλλο, τι θέλεουνε να μην φάω τίποτα για έναν μήνα; θα το κάνω άμα τα πάρω αλήθεια σου λέω μπορώ να μην ξαναφάω τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 18:08 Η chica_loca: #2.132 27-04-07 18:08 Αρχική Δημοσίευση από mania: Με πήραν τα κλάματα στο τελευτέο μαγαζί, και μετά άρχησα και έβρηζα, είναι άδικο έχασα την μεσημεριανή μου ξεκούραση για να γυρίσω στα μαγαζιά και το μόνο που βρήκα ήταν ένα τζίν για κλάματα, δεν αντέχω άλλο, τι θέλεουνε να μην φάω τίποτα για έναν μήνα; θα το κάνω άμα τα πάρω αλήθεια σου λέω μπορώ να μην ξαναφάω τίποτα Click για ανάπτυξη... Δεν υπαρχουν μονο τα ακρα , υπαρχουν κ ενδιαμεσες λυσεις ! Οποτε νομιζω οτι η λυση "να μην τρως τιποτα" θα σε κανει απλα να αισθανεσαι ακομα πιο ασχημα , γιατι θα σκεφτεσαι οτι ΠΡΕΠΕΙ να χασεις kg, θα σε πιανει η καταθληψη και θα καταληγεις να τρωως γλυκα και περισσοτερο φαγητο λογο αγχους. Προσπαθησε να ηρεμησεις για την ωρα και οταν εχεις καθαρο μυαλο θα βρεις την λυση ... τι θα κανεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 18:10 Η mania έγραψε: #2.133 27-04-07 18:10 Είμαι 1 μένα τώρα σε δίετα έχασα 8-9 κιλά και δεν λέει να πέσει η γ***νη η ζυγαριά πάω για ρούχα χάλια πόσο ακόμα θα αντέξουν τα νέυρα μου;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 18:16 Η chica_loca: #2.134 27-04-07 18:16 Αρχική Δημοσίευση από mania: Είμαι 1 μένα τώρα σε δίετα έχασα 8-9 κιλά και δεν λέει να πέσει η γ***νη η ζυγαριά πάω για ρούχα χάλια πόσο ακόμα θα αντέξουν τα νέυρα μου;;;;; Click για ανάπτυξη... Ειδες.... εισαι σε διαιτα αυτη την στιγμη, οποτε καλυτερα που δεν βρηκες ρουχα σημερα. Σκεψου να χασεις και αλλα kg και μετα να λυπασαι για τα λεφτα που εδωσες για ρουχα που δεν θα σου κανουν πλεον ! Οτι γινεται , καποιο λογο θα χει που γινεται !!! smile pls !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 18:19 Η mania έγραψε: #2.135 27-04-07 18:19 Αρχική Δημοσίευση από chica_loca: Ειδες.... εισαι σε διαιτα αυτη την στιγμη, οποτε καλυτερα που δεν βρηκες ρουχα σημερα. Σκεψου να χασεις και αλλα kg και μετα να λυπασαι για τα λεφτα που εδωσες για ρουχα που δεν θα σου κανουν πλεον ! Οτι γινεται , καποιο λογο θα χει που γινεται !!! smile pls !!! Click για ανάπτυξη... Ξέρεις όταν είσαι χοντρή τα ρούχα τρώγοντε πιό έυκολα απο μία αδύνατη, και τα δικά μου δεν τα προλαβένω μήνα, βαρέθηκα να προσπαθώ να γίνω κάτι που ήμουν πρίν 4 χρόνια, κουράστηκα βαρέθηκα, δεν ξέρω τι θα κάνω ή θα σταματήσω την δίαιτα ή δεν θα τρώω τίποτα και αυτό θα πρέπει να το αποφασήσω ΤΩΡΑ θα τα πούμε άυριο Ευχαριστ΄για τα καλά σου λόγια γειά σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mitsos The Great Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Βολίμες (Ζάκυνθος). Έχει γράψει 2.173 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 21:34 Ο Mitsos The Great: #2.136 27-04-07 21:34 μαμακία είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.763 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 21:55 Ο Valder έγραψε: #2.137 27-04-07 21:55 Ουφ!!! Σ' έχω επιθυμήσειιιιιιιιιι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kazmir84 Δραστήριο μέλος Ο kazmir84 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 516 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 22:53 Ο kazmir84 έγραψε: #2.138 27-04-07 22:53 Τι να κάνω ρε γμτ; Καλύτερα να μην κάνω τίποτα μαζί της. Δεν είναι σωστό να την πληγώσω. Εϊναι και καλή κοπέλα... Όχι, όχι, δεν θα κάνω τίποτα. Καλύτερα έτσι, ας είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fairytale Πολύ δραστήριο μέλος Η fairytale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φιλόλογος. Έχει γράψει 881 μηνύματα. 28 Απριλίου 2007 στις 09:10 Η fairytale: #2.139 28-04-07 09:10 Δε μετρώ πια μέρες... Μετρώ ώρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 28 Απριλίου 2007 στις 09:21 Ο Hunter έγραψε: #2.140 28-04-07 09:21 το βραδυ ειναι κοντα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 105 106 107 108 109 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 107 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 107 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kajira: Να αφεθώ;... Click για ανάπτυξη... εννοειταιιιι ιουυυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 17:17 Η Γίδι έγραψε: #2.123 27-04-07 17:17 Δε θέλω τίποτα. Δε θέλω κανέναν. Δε θέλω να σκέφτομαι. Γιατί είμαι έτσι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mara Πολύ δραστήριο μέλος Η mara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 1.368 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 17:24 Η mara έγραψε: #2.124 27-04-07 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Δε θέλω τίποτα. Δε θέλω κανέναν. Δε θέλω να σκέφτομαι. Γιατί είμαι έτσι;;; Click για ανάπτυξη... τι έπαθες γιδάκι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 17:29 Η Γίδι έγραψε: #2.125 27-04-07 17:29 εν κατέω!!!!! Από το πρωί είμαι κάπως, δε θέλω να είμαι με κόσμο, το μεσημέρι βγήκα κι έφαγα μόνη μου, αντί να πάω με τους συναδέλφους, το βράδι παίζει ένα ομαδικό ποτάκι και δε θέλω... ααα, γιατίιιι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 17:29 Ο Dark_kronos: #2.126 27-04-07 17:29 Μηπος να κοιμιθω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 17:47 Η mania έγραψε: #2.127 27-04-07 17:47 Τα βαρέθηκα όλα κουράστηκα δεν μπορώ πιά όλα αυτα, γυναικες και ωραίω φύλο σκ***τα ωραίο φύλο επιδη κ***σε μερικών καθ**κιων να μας βλέπουν πρέπει να κάνουμε την ζωη μας κολαση, δεν αντέχω να χ**σω τις διέτες και τα καλά ρούχα να χ**σω και τα κ***μαγαζα που όλα είναι πάνω στην μόδα σταματάω τα πάντα αι στον δ***λο σήμερα :mad17::mad17: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 17:52 Η chica_loca: #2.128 27-04-07 17:52 Αρχική Δημοσίευση από mania: Τα βαρέθηκα όλα κουράστηκα δεν μπορώ πιά όλα αυτα, γυναικες και ωραίω φύλο σκ***τα ωραίο φύλο επιδη κ***σε μερικών καθ**κιων να μας βλέπουν πρέπει να κάνουμε την ζωη μας κολαση, δεν αντέχω να χ**σω τις διέτες και τα καλά ρούχα να χ**σω και τα κ***μαγαζα που όλα είναι πάνω στην μόδα σταματάω τα πάντα αι στον δ***λο σήμερα :mad17::mad17: Click για ανάπτυξη... Ρε συ Μανια, τι επαθες τωρα? γιατι αντιδρας ετσι? τι σου φταιει ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 17:54 Η mania έγραψε: #2.129 27-04-07 17:54 Αρχική Δημοσίευση από chica_loca: Ρε συ Μανια, τι επαθες τωρα? γιατι αντιδρας ετσι? τι σου φταιει ??? Click για ανάπτυξη... Μια χαρά διάθεση έχεις και λές για πρώτη φωρά να πάς για ψώνια και ανακαλήπτεις 'ότι όλα είναι χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχsssssssssssss Τι κάνεις;;;;;; εγώ που είμαι χοντρή τι θα βάλω πάνω μου κελεμπία;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 18:00 Η chica_loca: #2.130 27-04-07 18:00 Αρχική Δημοσίευση από mania: Μια χαρά διάθεση έχεις και λές για πρώτη φωρά να πάς για ψώνια και ανακαλήπτεις 'ότι όλα είναι χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχsssssssssssss Τι κάνεις;;;;;; εγώ που είμαι χοντρή τι θα βάλω πάνω μου κελεμπία;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Σιγουρα υπαρχουν ομορφα ρουχα κ σε μεγαλυτερα μεγεθη... Ισως να εψαξες σε λαθος μαγαζια! Μην πανικοβαλλεσαι , θα βρεις τα ρουχα που θα σου ταιριαζουν !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 18:03 Η mania έγραψε: #2.131 27-04-07 18:03 Αρχική Δημοσίευση από chica_loca: Σιγουρα υπαρχουν ομορφα ρουχα κ σε μεγαλυτερα μεγεθη... Ισως να εψαξες σε λαθος μαγαζια! Μην πανικοβαλλεσαι , θα βρεις τα ρουχα που θα σου ταιριαζουν !! Click για ανάπτυξη... Με πήραν τα κλάματα στο τελευτέο μαγαζί, και μετά άρχησα και έβρηζα, είναι άδικο έχασα την μεσημεριανή μου ξεκούραση για να γυρίσω στα μαγαζιά και το μόνο που βρήκα ήταν ένα τζίν για κλάματα, δεν αντέχω άλλο, τι θέλεουνε να μην φάω τίποτα για έναν μήνα; θα το κάνω άμα τα πάρω αλήθεια σου λέω μπορώ να μην ξαναφάω τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 18:08 Η chica_loca: #2.132 27-04-07 18:08 Αρχική Δημοσίευση από mania: Με πήραν τα κλάματα στο τελευτέο μαγαζί, και μετά άρχησα και έβρηζα, είναι άδικο έχασα την μεσημεριανή μου ξεκούραση για να γυρίσω στα μαγαζιά και το μόνο που βρήκα ήταν ένα τζίν για κλάματα, δεν αντέχω άλλο, τι θέλεουνε να μην φάω τίποτα για έναν μήνα; θα το κάνω άμα τα πάρω αλήθεια σου λέω μπορώ να μην ξαναφάω τίποτα Click για ανάπτυξη... Δεν υπαρχουν μονο τα ακρα , υπαρχουν κ ενδιαμεσες λυσεις ! Οποτε νομιζω οτι η λυση "να μην τρως τιποτα" θα σε κανει απλα να αισθανεσαι ακομα πιο ασχημα , γιατι θα σκεφτεσαι οτι ΠΡΕΠΕΙ να χασεις kg, θα σε πιανει η καταθληψη και θα καταληγεις να τρωως γλυκα και περισσοτερο φαγητο λογο αγχους. Προσπαθησε να ηρεμησεις για την ωρα και οταν εχεις καθαρο μυαλο θα βρεις την λυση ... τι θα κανεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 18:10 Η mania έγραψε: #2.133 27-04-07 18:10 Είμαι 1 μένα τώρα σε δίετα έχασα 8-9 κιλά και δεν λέει να πέσει η γ***νη η ζυγαριά πάω για ρούχα χάλια πόσο ακόμα θα αντέξουν τα νέυρα μου;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 18:16 Η chica_loca: #2.134 27-04-07 18:16 Αρχική Δημοσίευση από mania: Είμαι 1 μένα τώρα σε δίετα έχασα 8-9 κιλά και δεν λέει να πέσει η γ***νη η ζυγαριά πάω για ρούχα χάλια πόσο ακόμα θα αντέξουν τα νέυρα μου;;;;; Click για ανάπτυξη... Ειδες.... εισαι σε διαιτα αυτη την στιγμη, οποτε καλυτερα που δεν βρηκες ρουχα σημερα. Σκεψου να χασεις και αλλα kg και μετα να λυπασαι για τα λεφτα που εδωσες για ρουχα που δεν θα σου κανουν πλεον ! Οτι γινεται , καποιο λογο θα χει που γινεται !!! smile pls !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 18:19 Η mania έγραψε: #2.135 27-04-07 18:19 Αρχική Δημοσίευση από chica_loca: Ειδες.... εισαι σε διαιτα αυτη την στιγμη, οποτε καλυτερα που δεν βρηκες ρουχα σημερα. Σκεψου να χασεις και αλλα kg και μετα να λυπασαι για τα λεφτα που εδωσες για ρουχα που δεν θα σου κανουν πλεον ! Οτι γινεται , καποιο λογο θα χει που γινεται !!! smile pls !!! Click για ανάπτυξη... Ξέρεις όταν είσαι χοντρή τα ρούχα τρώγοντε πιό έυκολα απο μία αδύνατη, και τα δικά μου δεν τα προλαβένω μήνα, βαρέθηκα να προσπαθώ να γίνω κάτι που ήμουν πρίν 4 χρόνια, κουράστηκα βαρέθηκα, δεν ξέρω τι θα κάνω ή θα σταματήσω την δίαιτα ή δεν θα τρώω τίποτα και αυτό θα πρέπει να το αποφασήσω ΤΩΡΑ θα τα πούμε άυριο Ευχαριστ΄για τα καλά σου λόγια γειά σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mitsos The Great Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Βολίμες (Ζάκυνθος). Έχει γράψει 2.173 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 21:34 Ο Mitsos The Great: #2.136 27-04-07 21:34 μαμακία είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.763 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 21:55 Ο Valder έγραψε: #2.137 27-04-07 21:55 Ουφ!!! Σ' έχω επιθυμήσειιιιιιιιιι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kazmir84 Δραστήριο μέλος Ο kazmir84 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 516 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 22:53 Ο kazmir84 έγραψε: #2.138 27-04-07 22:53 Τι να κάνω ρε γμτ; Καλύτερα να μην κάνω τίποτα μαζί της. Δεν είναι σωστό να την πληγώσω. Εϊναι και καλή κοπέλα... Όχι, όχι, δεν θα κάνω τίποτα. Καλύτερα έτσι, ας είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fairytale Πολύ δραστήριο μέλος Η fairytale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φιλόλογος. Έχει γράψει 881 μηνύματα. 28 Απριλίου 2007 στις 09:10 Η fairytale: #2.139 28-04-07 09:10 Δε μετρώ πια μέρες... Μετρώ ώρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 28 Απριλίου 2007 στις 09:21 Ο Hunter έγραψε: #2.140 28-04-07 09:21 το βραδυ ειναι κοντα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 105 106 107 108 109 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 107 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 107 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δε θέλω τίποτα. Δε θέλω κανέναν. Δε θέλω να σκέφτομαι. Γιατί είμαι έτσι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mara Πολύ δραστήριο μέλος Η mara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 1.368 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 17:24 Η mara έγραψε: #2.124 27-04-07 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Δε θέλω τίποτα. Δε θέλω κανέναν. Δε θέλω να σκέφτομαι. Γιατί είμαι έτσι;;; Click για ανάπτυξη... τι έπαθες γιδάκι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 17:29 Η Γίδι έγραψε: #2.125 27-04-07 17:29 εν κατέω!!!!! Από το πρωί είμαι κάπως, δε θέλω να είμαι με κόσμο, το μεσημέρι βγήκα κι έφαγα μόνη μου, αντί να πάω με τους συναδέλφους, το βράδι παίζει ένα ομαδικό ποτάκι και δε θέλω... ααα, γιατίιιι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 17:29 Ο Dark_kronos: #2.126 27-04-07 17:29 Μηπος να κοιμιθω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 17:47 Η mania έγραψε: #2.127 27-04-07 17:47 Τα βαρέθηκα όλα κουράστηκα δεν μπορώ πιά όλα αυτα, γυναικες και ωραίω φύλο σκ***τα ωραίο φύλο επιδη κ***σε μερικών καθ**κιων να μας βλέπουν πρέπει να κάνουμε την ζωη μας κολαση, δεν αντέχω να χ**σω τις διέτες και τα καλά ρούχα να χ**σω και τα κ***μαγαζα που όλα είναι πάνω στην μόδα σταματάω τα πάντα αι στον δ***λο σήμερα :mad17::mad17: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 17:52 Η chica_loca: #2.128 27-04-07 17:52 Αρχική Δημοσίευση από mania: Τα βαρέθηκα όλα κουράστηκα δεν μπορώ πιά όλα αυτα, γυναικες και ωραίω φύλο σκ***τα ωραίο φύλο επιδη κ***σε μερικών καθ**κιων να μας βλέπουν πρέπει να κάνουμε την ζωη μας κολαση, δεν αντέχω να χ**σω τις διέτες και τα καλά ρούχα να χ**σω και τα κ***μαγαζα που όλα είναι πάνω στην μόδα σταματάω τα πάντα αι στον δ***λο σήμερα :mad17::mad17: Click για ανάπτυξη... Ρε συ Μανια, τι επαθες τωρα? γιατι αντιδρας ετσι? τι σου φταιει ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 17:54 Η mania έγραψε: #2.129 27-04-07 17:54 Αρχική Δημοσίευση από chica_loca: Ρε συ Μανια, τι επαθες τωρα? γιατι αντιδρας ετσι? τι σου φταιει ??? Click για ανάπτυξη... Μια χαρά διάθεση έχεις και λές για πρώτη φωρά να πάς για ψώνια και ανακαλήπτεις 'ότι όλα είναι χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχsssssssssssss Τι κάνεις;;;;;; εγώ που είμαι χοντρή τι θα βάλω πάνω μου κελεμπία;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 18:00 Η chica_loca: #2.130 27-04-07 18:00 Αρχική Δημοσίευση από mania: Μια χαρά διάθεση έχεις και λές για πρώτη φωρά να πάς για ψώνια και ανακαλήπτεις 'ότι όλα είναι χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχsssssssssssss Τι κάνεις;;;;;; εγώ που είμαι χοντρή τι θα βάλω πάνω μου κελεμπία;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Σιγουρα υπαρχουν ομορφα ρουχα κ σε μεγαλυτερα μεγεθη... Ισως να εψαξες σε λαθος μαγαζια! Μην πανικοβαλλεσαι , θα βρεις τα ρουχα που θα σου ταιριαζουν !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 18:03 Η mania έγραψε: #2.131 27-04-07 18:03 Αρχική Δημοσίευση από chica_loca: Σιγουρα υπαρχουν ομορφα ρουχα κ σε μεγαλυτερα μεγεθη... Ισως να εψαξες σε λαθος μαγαζια! Μην πανικοβαλλεσαι , θα βρεις τα ρουχα που θα σου ταιριαζουν !! Click για ανάπτυξη... Με πήραν τα κλάματα στο τελευτέο μαγαζί, και μετά άρχησα και έβρηζα, είναι άδικο έχασα την μεσημεριανή μου ξεκούραση για να γυρίσω στα μαγαζιά και το μόνο που βρήκα ήταν ένα τζίν για κλάματα, δεν αντέχω άλλο, τι θέλεουνε να μην φάω τίποτα για έναν μήνα; θα το κάνω άμα τα πάρω αλήθεια σου λέω μπορώ να μην ξαναφάω τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 18:08 Η chica_loca: #2.132 27-04-07 18:08 Αρχική Δημοσίευση από mania: Με πήραν τα κλάματα στο τελευτέο μαγαζί, και μετά άρχησα και έβρηζα, είναι άδικο έχασα την μεσημεριανή μου ξεκούραση για να γυρίσω στα μαγαζιά και το μόνο που βρήκα ήταν ένα τζίν για κλάματα, δεν αντέχω άλλο, τι θέλεουνε να μην φάω τίποτα για έναν μήνα; θα το κάνω άμα τα πάρω αλήθεια σου λέω μπορώ να μην ξαναφάω τίποτα Click για ανάπτυξη... Δεν υπαρχουν μονο τα ακρα , υπαρχουν κ ενδιαμεσες λυσεις ! Οποτε νομιζω οτι η λυση "να μην τρως τιποτα" θα σε κανει απλα να αισθανεσαι ακομα πιο ασχημα , γιατι θα σκεφτεσαι οτι ΠΡΕΠΕΙ να χασεις kg, θα σε πιανει η καταθληψη και θα καταληγεις να τρωως γλυκα και περισσοτερο φαγητο λογο αγχους. Προσπαθησε να ηρεμησεις για την ωρα και οταν εχεις καθαρο μυαλο θα βρεις την λυση ... τι θα κανεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 18:10 Η mania έγραψε: #2.133 27-04-07 18:10 Είμαι 1 μένα τώρα σε δίετα έχασα 8-9 κιλά και δεν λέει να πέσει η γ***νη η ζυγαριά πάω για ρούχα χάλια πόσο ακόμα θα αντέξουν τα νέυρα μου;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 18:16 Η chica_loca: #2.134 27-04-07 18:16 Αρχική Δημοσίευση από mania: Είμαι 1 μένα τώρα σε δίετα έχασα 8-9 κιλά και δεν λέει να πέσει η γ***νη η ζυγαριά πάω για ρούχα χάλια πόσο ακόμα θα αντέξουν τα νέυρα μου;;;;; Click για ανάπτυξη... Ειδες.... εισαι σε διαιτα αυτη την στιγμη, οποτε καλυτερα που δεν βρηκες ρουχα σημερα. Σκεψου να χασεις και αλλα kg και μετα να λυπασαι για τα λεφτα που εδωσες για ρουχα που δεν θα σου κανουν πλεον ! Οτι γινεται , καποιο λογο θα χει που γινεται !!! smile pls !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 18:19 Η mania έγραψε: #2.135 27-04-07 18:19 Αρχική Δημοσίευση από chica_loca: Ειδες.... εισαι σε διαιτα αυτη την στιγμη, οποτε καλυτερα που δεν βρηκες ρουχα σημερα. Σκεψου να χασεις και αλλα kg και μετα να λυπασαι για τα λεφτα που εδωσες για ρουχα που δεν θα σου κανουν πλεον ! Οτι γινεται , καποιο λογο θα χει που γινεται !!! smile pls !!! Click για ανάπτυξη... Ξέρεις όταν είσαι χοντρή τα ρούχα τρώγοντε πιό έυκολα απο μία αδύνατη, και τα δικά μου δεν τα προλαβένω μήνα, βαρέθηκα να προσπαθώ να γίνω κάτι που ήμουν πρίν 4 χρόνια, κουράστηκα βαρέθηκα, δεν ξέρω τι θα κάνω ή θα σταματήσω την δίαιτα ή δεν θα τρώω τίποτα και αυτό θα πρέπει να το αποφασήσω ΤΩΡΑ θα τα πούμε άυριο Ευχαριστ΄για τα καλά σου λόγια γειά σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mitsos The Great Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Βολίμες (Ζάκυνθος). Έχει γράψει 2.173 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 21:34 Ο Mitsos The Great: #2.136 27-04-07 21:34 μαμακία είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.763 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 21:55 Ο Valder έγραψε: #2.137 27-04-07 21:55 Ουφ!!! Σ' έχω επιθυμήσειιιιιιιιιι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kazmir84 Δραστήριο μέλος Ο kazmir84 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 516 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 22:53 Ο kazmir84 έγραψε: #2.138 27-04-07 22:53 Τι να κάνω ρε γμτ; Καλύτερα να μην κάνω τίποτα μαζί της. Δεν είναι σωστό να την πληγώσω. Εϊναι και καλή κοπέλα... Όχι, όχι, δεν θα κάνω τίποτα. Καλύτερα έτσι, ας είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fairytale Πολύ δραστήριο μέλος Η fairytale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φιλόλογος. Έχει γράψει 881 μηνύματα. 28 Απριλίου 2007 στις 09:10 Η fairytale: #2.139 28-04-07 09:10 Δε μετρώ πια μέρες... Μετρώ ώρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 28 Απριλίου 2007 στις 09:21 Ο Hunter έγραψε: #2.140 28-04-07 09:21 το βραδυ ειναι κοντα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 105 106 107 108 109 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 107 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 107 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Δε θέλω τίποτα. Δε θέλω κανέναν. Δε θέλω να σκέφτομαι. Γιατί είμαι έτσι;;; Click για ανάπτυξη... τι έπαθες γιδάκι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 17:29 Η Γίδι έγραψε: #2.125 27-04-07 17:29 εν κατέω!!!!! Από το πρωί είμαι κάπως, δε θέλω να είμαι με κόσμο, το μεσημέρι βγήκα κι έφαγα μόνη μου, αντί να πάω με τους συναδέλφους, το βράδι παίζει ένα ομαδικό ποτάκι και δε θέλω... ααα, γιατίιιι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 17:29 Ο Dark_kronos: #2.126 27-04-07 17:29 Μηπος να κοιμιθω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 17:47 Η mania έγραψε: #2.127 27-04-07 17:47 Τα βαρέθηκα όλα κουράστηκα δεν μπορώ πιά όλα αυτα, γυναικες και ωραίω φύλο σκ***τα ωραίο φύλο επιδη κ***σε μερικών καθ**κιων να μας βλέπουν πρέπει να κάνουμε την ζωη μας κολαση, δεν αντέχω να χ**σω τις διέτες και τα καλά ρούχα να χ**σω και τα κ***μαγαζα που όλα είναι πάνω στην μόδα σταματάω τα πάντα αι στον δ***λο σήμερα :mad17::mad17: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 17:52 Η chica_loca: #2.128 27-04-07 17:52 Αρχική Δημοσίευση από mania: Τα βαρέθηκα όλα κουράστηκα δεν μπορώ πιά όλα αυτα, γυναικες και ωραίω φύλο σκ***τα ωραίο φύλο επιδη κ***σε μερικών καθ**κιων να μας βλέπουν πρέπει να κάνουμε την ζωη μας κολαση, δεν αντέχω να χ**σω τις διέτες και τα καλά ρούχα να χ**σω και τα κ***μαγαζα που όλα είναι πάνω στην μόδα σταματάω τα πάντα αι στον δ***λο σήμερα :mad17::mad17: Click για ανάπτυξη... Ρε συ Μανια, τι επαθες τωρα? γιατι αντιδρας ετσι? τι σου φταιει ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 17:54 Η mania έγραψε: #2.129 27-04-07 17:54 Αρχική Δημοσίευση από chica_loca: Ρε συ Μανια, τι επαθες τωρα? γιατι αντιδρας ετσι? τι σου φταιει ??? Click για ανάπτυξη... Μια χαρά διάθεση έχεις και λές για πρώτη φωρά να πάς για ψώνια και ανακαλήπτεις 'ότι όλα είναι χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχsssssssssssss Τι κάνεις;;;;;; εγώ που είμαι χοντρή τι θα βάλω πάνω μου κελεμπία;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 18:00 Η chica_loca: #2.130 27-04-07 18:00 Αρχική Δημοσίευση από mania: Μια χαρά διάθεση έχεις και λές για πρώτη φωρά να πάς για ψώνια και ανακαλήπτεις 'ότι όλα είναι χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχsssssssssssss Τι κάνεις;;;;;; εγώ που είμαι χοντρή τι θα βάλω πάνω μου κελεμπία;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Σιγουρα υπαρχουν ομορφα ρουχα κ σε μεγαλυτερα μεγεθη... Ισως να εψαξες σε λαθος μαγαζια! Μην πανικοβαλλεσαι , θα βρεις τα ρουχα που θα σου ταιριαζουν !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 18:03 Η mania έγραψε: #2.131 27-04-07 18:03 Αρχική Δημοσίευση από chica_loca: Σιγουρα υπαρχουν ομορφα ρουχα κ σε μεγαλυτερα μεγεθη... Ισως να εψαξες σε λαθος μαγαζια! Μην πανικοβαλλεσαι , θα βρεις τα ρουχα που θα σου ταιριαζουν !! Click για ανάπτυξη... Με πήραν τα κλάματα στο τελευτέο μαγαζί, και μετά άρχησα και έβρηζα, είναι άδικο έχασα την μεσημεριανή μου ξεκούραση για να γυρίσω στα μαγαζιά και το μόνο που βρήκα ήταν ένα τζίν για κλάματα, δεν αντέχω άλλο, τι θέλεουνε να μην φάω τίποτα για έναν μήνα; θα το κάνω άμα τα πάρω αλήθεια σου λέω μπορώ να μην ξαναφάω τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 18:08 Η chica_loca: #2.132 27-04-07 18:08 Αρχική Δημοσίευση από mania: Με πήραν τα κλάματα στο τελευτέο μαγαζί, και μετά άρχησα και έβρηζα, είναι άδικο έχασα την μεσημεριανή μου ξεκούραση για να γυρίσω στα μαγαζιά και το μόνο που βρήκα ήταν ένα τζίν για κλάματα, δεν αντέχω άλλο, τι θέλεουνε να μην φάω τίποτα για έναν μήνα; θα το κάνω άμα τα πάρω αλήθεια σου λέω μπορώ να μην ξαναφάω τίποτα Click για ανάπτυξη... Δεν υπαρχουν μονο τα ακρα , υπαρχουν κ ενδιαμεσες λυσεις ! Οποτε νομιζω οτι η λυση "να μην τρως τιποτα" θα σε κανει απλα να αισθανεσαι ακομα πιο ασχημα , γιατι θα σκεφτεσαι οτι ΠΡΕΠΕΙ να χασεις kg, θα σε πιανει η καταθληψη και θα καταληγεις να τρωως γλυκα και περισσοτερο φαγητο λογο αγχους. Προσπαθησε να ηρεμησεις για την ωρα και οταν εχεις καθαρο μυαλο θα βρεις την λυση ... τι θα κανεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 18:10 Η mania έγραψε: #2.133 27-04-07 18:10 Είμαι 1 μένα τώρα σε δίετα έχασα 8-9 κιλά και δεν λέει να πέσει η γ***νη η ζυγαριά πάω για ρούχα χάλια πόσο ακόμα θα αντέξουν τα νέυρα μου;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 18:16 Η chica_loca: #2.134 27-04-07 18:16 Αρχική Δημοσίευση από mania: Είμαι 1 μένα τώρα σε δίετα έχασα 8-9 κιλά και δεν λέει να πέσει η γ***νη η ζυγαριά πάω για ρούχα χάλια πόσο ακόμα θα αντέξουν τα νέυρα μου;;;;; Click για ανάπτυξη... Ειδες.... εισαι σε διαιτα αυτη την στιγμη, οποτε καλυτερα που δεν βρηκες ρουχα σημερα. Σκεψου να χασεις και αλλα kg και μετα να λυπασαι για τα λεφτα που εδωσες για ρουχα που δεν θα σου κανουν πλεον ! Οτι γινεται , καποιο λογο θα χει που γινεται !!! smile pls !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 18:19 Η mania έγραψε: #2.135 27-04-07 18:19 Αρχική Δημοσίευση από chica_loca: Ειδες.... εισαι σε διαιτα αυτη την στιγμη, οποτε καλυτερα που δεν βρηκες ρουχα σημερα. Σκεψου να χασεις και αλλα kg και μετα να λυπασαι για τα λεφτα που εδωσες για ρουχα που δεν θα σου κανουν πλεον ! Οτι γινεται , καποιο λογο θα χει που γινεται !!! smile pls !!! Click για ανάπτυξη... Ξέρεις όταν είσαι χοντρή τα ρούχα τρώγοντε πιό έυκολα απο μία αδύνατη, και τα δικά μου δεν τα προλαβένω μήνα, βαρέθηκα να προσπαθώ να γίνω κάτι που ήμουν πρίν 4 χρόνια, κουράστηκα βαρέθηκα, δεν ξέρω τι θα κάνω ή θα σταματήσω την δίαιτα ή δεν θα τρώω τίποτα και αυτό θα πρέπει να το αποφασήσω ΤΩΡΑ θα τα πούμε άυριο Ευχαριστ΄για τα καλά σου λόγια γειά σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mitsos The Great Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Βολίμες (Ζάκυνθος). Έχει γράψει 2.173 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 21:34 Ο Mitsos The Great: #2.136 27-04-07 21:34 μαμακία είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.763 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 21:55 Ο Valder έγραψε: #2.137 27-04-07 21:55 Ουφ!!! Σ' έχω επιθυμήσειιιιιιιιιι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kazmir84 Δραστήριο μέλος Ο kazmir84 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 516 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 22:53 Ο kazmir84 έγραψε: #2.138 27-04-07 22:53 Τι να κάνω ρε γμτ; Καλύτερα να μην κάνω τίποτα μαζί της. Δεν είναι σωστό να την πληγώσω. Εϊναι και καλή κοπέλα... Όχι, όχι, δεν θα κάνω τίποτα. Καλύτερα έτσι, ας είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fairytale Πολύ δραστήριο μέλος Η fairytale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φιλόλογος. Έχει γράψει 881 μηνύματα. 28 Απριλίου 2007 στις 09:10 Η fairytale: #2.139 28-04-07 09:10 Δε μετρώ πια μέρες... Μετρώ ώρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 28 Απριλίου 2007 στις 09:21 Ο Hunter έγραψε: #2.140 28-04-07 09:21 το βραδυ ειναι κοντα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 105 106 107 108 109 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 107 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 107 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εν κατέω!!!!! Από το πρωί είμαι κάπως, δε θέλω να είμαι με κόσμο, το μεσημέρι βγήκα κι έφαγα μόνη μου, αντί να πάω με τους συναδέλφους, το βράδι παίζει ένα ομαδικό ποτάκι και δε θέλω... ααα, γιατίιιι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 17:29 Ο Dark_kronos: #2.126 27-04-07 17:29 Μηπος να κοιμιθω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 17:47 Η mania έγραψε: #2.127 27-04-07 17:47 Τα βαρέθηκα όλα κουράστηκα δεν μπορώ πιά όλα αυτα, γυναικες και ωραίω φύλο σκ***τα ωραίο φύλο επιδη κ***σε μερικών καθ**κιων να μας βλέπουν πρέπει να κάνουμε την ζωη μας κολαση, δεν αντέχω να χ**σω τις διέτες και τα καλά ρούχα να χ**σω και τα κ***μαγαζα που όλα είναι πάνω στην μόδα σταματάω τα πάντα αι στον δ***λο σήμερα :mad17::mad17: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 17:52 Η chica_loca: #2.128 27-04-07 17:52 Αρχική Δημοσίευση από mania: Τα βαρέθηκα όλα κουράστηκα δεν μπορώ πιά όλα αυτα, γυναικες και ωραίω φύλο σκ***τα ωραίο φύλο επιδη κ***σε μερικών καθ**κιων να μας βλέπουν πρέπει να κάνουμε την ζωη μας κολαση, δεν αντέχω να χ**σω τις διέτες και τα καλά ρούχα να χ**σω και τα κ***μαγαζα που όλα είναι πάνω στην μόδα σταματάω τα πάντα αι στον δ***λο σήμερα :mad17::mad17: Click για ανάπτυξη... Ρε συ Μανια, τι επαθες τωρα? γιατι αντιδρας ετσι? τι σου φταιει ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 17:54 Η mania έγραψε: #2.129 27-04-07 17:54 Αρχική Δημοσίευση από chica_loca: Ρε συ Μανια, τι επαθες τωρα? γιατι αντιδρας ετσι? τι σου φταιει ??? Click για ανάπτυξη... Μια χαρά διάθεση έχεις και λές για πρώτη φωρά να πάς για ψώνια και ανακαλήπτεις 'ότι όλα είναι χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχsssssssssssss Τι κάνεις;;;;;; εγώ που είμαι χοντρή τι θα βάλω πάνω μου κελεμπία;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 18:00 Η chica_loca: #2.130 27-04-07 18:00 Αρχική Δημοσίευση από mania: Μια χαρά διάθεση έχεις και λές για πρώτη φωρά να πάς για ψώνια και ανακαλήπτεις 'ότι όλα είναι χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχsssssssssssss Τι κάνεις;;;;;; εγώ που είμαι χοντρή τι θα βάλω πάνω μου κελεμπία;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Σιγουρα υπαρχουν ομορφα ρουχα κ σε μεγαλυτερα μεγεθη... Ισως να εψαξες σε λαθος μαγαζια! Μην πανικοβαλλεσαι , θα βρεις τα ρουχα που θα σου ταιριαζουν !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 18:03 Η mania έγραψε: #2.131 27-04-07 18:03 Αρχική Δημοσίευση από chica_loca: Σιγουρα υπαρχουν ομορφα ρουχα κ σε μεγαλυτερα μεγεθη... Ισως να εψαξες σε λαθος μαγαζια! Μην πανικοβαλλεσαι , θα βρεις τα ρουχα που θα σου ταιριαζουν !! Click για ανάπτυξη... Με πήραν τα κλάματα στο τελευτέο μαγαζί, και μετά άρχησα και έβρηζα, είναι άδικο έχασα την μεσημεριανή μου ξεκούραση για να γυρίσω στα μαγαζιά και το μόνο που βρήκα ήταν ένα τζίν για κλάματα, δεν αντέχω άλλο, τι θέλεουνε να μην φάω τίποτα για έναν μήνα; θα το κάνω άμα τα πάρω αλήθεια σου λέω μπορώ να μην ξαναφάω τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 18:08 Η chica_loca: #2.132 27-04-07 18:08 Αρχική Δημοσίευση από mania: Με πήραν τα κλάματα στο τελευτέο μαγαζί, και μετά άρχησα και έβρηζα, είναι άδικο έχασα την μεσημεριανή μου ξεκούραση για να γυρίσω στα μαγαζιά και το μόνο που βρήκα ήταν ένα τζίν για κλάματα, δεν αντέχω άλλο, τι θέλεουνε να μην φάω τίποτα για έναν μήνα; θα το κάνω άμα τα πάρω αλήθεια σου λέω μπορώ να μην ξαναφάω τίποτα Click για ανάπτυξη... Δεν υπαρχουν μονο τα ακρα , υπαρχουν κ ενδιαμεσες λυσεις ! Οποτε νομιζω οτι η λυση "να μην τρως τιποτα" θα σε κανει απλα να αισθανεσαι ακομα πιο ασχημα , γιατι θα σκεφτεσαι οτι ΠΡΕΠΕΙ να χασεις kg, θα σε πιανει η καταθληψη και θα καταληγεις να τρωως γλυκα και περισσοτερο φαγητο λογο αγχους. Προσπαθησε να ηρεμησεις για την ωρα και οταν εχεις καθαρο μυαλο θα βρεις την λυση ... τι θα κανεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 18:10 Η mania έγραψε: #2.133 27-04-07 18:10 Είμαι 1 μένα τώρα σε δίετα έχασα 8-9 κιλά και δεν λέει να πέσει η γ***νη η ζυγαριά πάω για ρούχα χάλια πόσο ακόμα θα αντέξουν τα νέυρα μου;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 18:16 Η chica_loca: #2.134 27-04-07 18:16 Αρχική Δημοσίευση από mania: Είμαι 1 μένα τώρα σε δίετα έχασα 8-9 κιλά και δεν λέει να πέσει η γ***νη η ζυγαριά πάω για ρούχα χάλια πόσο ακόμα θα αντέξουν τα νέυρα μου;;;;; Click για ανάπτυξη... Ειδες.... εισαι σε διαιτα αυτη την στιγμη, οποτε καλυτερα που δεν βρηκες ρουχα σημερα. Σκεψου να χασεις και αλλα kg και μετα να λυπασαι για τα λεφτα που εδωσες για ρουχα που δεν θα σου κανουν πλεον ! Οτι γινεται , καποιο λογο θα χει που γινεται !!! smile pls !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 18:19 Η mania έγραψε: #2.135 27-04-07 18:19 Αρχική Δημοσίευση από chica_loca: Ειδες.... εισαι σε διαιτα αυτη την στιγμη, οποτε καλυτερα που δεν βρηκες ρουχα σημερα. Σκεψου να χασεις και αλλα kg και μετα να λυπασαι για τα λεφτα που εδωσες για ρουχα που δεν θα σου κανουν πλεον ! Οτι γινεται , καποιο λογο θα χει που γινεται !!! smile pls !!! Click για ανάπτυξη... Ξέρεις όταν είσαι χοντρή τα ρούχα τρώγοντε πιό έυκολα απο μία αδύνατη, και τα δικά μου δεν τα προλαβένω μήνα, βαρέθηκα να προσπαθώ να γίνω κάτι που ήμουν πρίν 4 χρόνια, κουράστηκα βαρέθηκα, δεν ξέρω τι θα κάνω ή θα σταματήσω την δίαιτα ή δεν θα τρώω τίποτα και αυτό θα πρέπει να το αποφασήσω ΤΩΡΑ θα τα πούμε άυριο Ευχαριστ΄για τα καλά σου λόγια γειά σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mitsos The Great Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Βολίμες (Ζάκυνθος). Έχει γράψει 2.173 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 21:34 Ο Mitsos The Great: #2.136 27-04-07 21:34 μαμακία είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.763 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 21:55 Ο Valder έγραψε: #2.137 27-04-07 21:55 Ουφ!!! Σ' έχω επιθυμήσειιιιιιιιιι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kazmir84 Δραστήριο μέλος Ο kazmir84 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 516 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 22:53 Ο kazmir84 έγραψε: #2.138 27-04-07 22:53 Τι να κάνω ρε γμτ; Καλύτερα να μην κάνω τίποτα μαζί της. Δεν είναι σωστό να την πληγώσω. Εϊναι και καλή κοπέλα... Όχι, όχι, δεν θα κάνω τίποτα. Καλύτερα έτσι, ας είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fairytale Πολύ δραστήριο μέλος Η fairytale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φιλόλογος. Έχει γράψει 881 μηνύματα. 28 Απριλίου 2007 στις 09:10 Η fairytale: #2.139 28-04-07 09:10 Δε μετρώ πια μέρες... Μετρώ ώρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 28 Απριλίου 2007 στις 09:21 Ο Hunter έγραψε: #2.140 28-04-07 09:21 το βραδυ ειναι κοντα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 105 106 107 108 109 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 107 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 107 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μηπος να κοιμιθω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 17:47 Η mania έγραψε: #2.127 27-04-07 17:47 Τα βαρέθηκα όλα κουράστηκα δεν μπορώ πιά όλα αυτα, γυναικες και ωραίω φύλο σκ***τα ωραίο φύλο επιδη κ***σε μερικών καθ**κιων να μας βλέπουν πρέπει να κάνουμε την ζωη μας κολαση, δεν αντέχω να χ**σω τις διέτες και τα καλά ρούχα να χ**σω και τα κ***μαγαζα που όλα είναι πάνω στην μόδα σταματάω τα πάντα αι στον δ***λο σήμερα :mad17::mad17: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 17:52 Η chica_loca: #2.128 27-04-07 17:52 Αρχική Δημοσίευση από mania: Τα βαρέθηκα όλα κουράστηκα δεν μπορώ πιά όλα αυτα, γυναικες και ωραίω φύλο σκ***τα ωραίο φύλο επιδη κ***σε μερικών καθ**κιων να μας βλέπουν πρέπει να κάνουμε την ζωη μας κολαση, δεν αντέχω να χ**σω τις διέτες και τα καλά ρούχα να χ**σω και τα κ***μαγαζα που όλα είναι πάνω στην μόδα σταματάω τα πάντα αι στον δ***λο σήμερα :mad17::mad17: Click για ανάπτυξη... Ρε συ Μανια, τι επαθες τωρα? γιατι αντιδρας ετσι? τι σου φταιει ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 17:54 Η mania έγραψε: #2.129 27-04-07 17:54 Αρχική Δημοσίευση από chica_loca: Ρε συ Μανια, τι επαθες τωρα? γιατι αντιδρας ετσι? τι σου φταιει ??? Click για ανάπτυξη... Μια χαρά διάθεση έχεις και λές για πρώτη φωρά να πάς για ψώνια και ανακαλήπτεις 'ότι όλα είναι χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχsssssssssssss Τι κάνεις;;;;;; εγώ που είμαι χοντρή τι θα βάλω πάνω μου κελεμπία;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 18:00 Η chica_loca: #2.130 27-04-07 18:00 Αρχική Δημοσίευση από mania: Μια χαρά διάθεση έχεις και λές για πρώτη φωρά να πάς για ψώνια και ανακαλήπτεις 'ότι όλα είναι χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχsssssssssssss Τι κάνεις;;;;;; εγώ που είμαι χοντρή τι θα βάλω πάνω μου κελεμπία;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Σιγουρα υπαρχουν ομορφα ρουχα κ σε μεγαλυτερα μεγεθη... Ισως να εψαξες σε λαθος μαγαζια! Μην πανικοβαλλεσαι , θα βρεις τα ρουχα που θα σου ταιριαζουν !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 18:03 Η mania έγραψε: #2.131 27-04-07 18:03 Αρχική Δημοσίευση από chica_loca: Σιγουρα υπαρχουν ομορφα ρουχα κ σε μεγαλυτερα μεγεθη... Ισως να εψαξες σε λαθος μαγαζια! Μην πανικοβαλλεσαι , θα βρεις τα ρουχα που θα σου ταιριαζουν !! Click για ανάπτυξη... Με πήραν τα κλάματα στο τελευτέο μαγαζί, και μετά άρχησα και έβρηζα, είναι άδικο έχασα την μεσημεριανή μου ξεκούραση για να γυρίσω στα μαγαζιά και το μόνο που βρήκα ήταν ένα τζίν για κλάματα, δεν αντέχω άλλο, τι θέλεουνε να μην φάω τίποτα για έναν μήνα; θα το κάνω άμα τα πάρω αλήθεια σου λέω μπορώ να μην ξαναφάω τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 18:08 Η chica_loca: #2.132 27-04-07 18:08 Αρχική Δημοσίευση από mania: Με πήραν τα κλάματα στο τελευτέο μαγαζί, και μετά άρχησα και έβρηζα, είναι άδικο έχασα την μεσημεριανή μου ξεκούραση για να γυρίσω στα μαγαζιά και το μόνο που βρήκα ήταν ένα τζίν για κλάματα, δεν αντέχω άλλο, τι θέλεουνε να μην φάω τίποτα για έναν μήνα; θα το κάνω άμα τα πάρω αλήθεια σου λέω μπορώ να μην ξαναφάω τίποτα Click για ανάπτυξη... Δεν υπαρχουν μονο τα ακρα , υπαρχουν κ ενδιαμεσες λυσεις ! Οποτε νομιζω οτι η λυση "να μην τρως τιποτα" θα σε κανει απλα να αισθανεσαι ακομα πιο ασχημα , γιατι θα σκεφτεσαι οτι ΠΡΕΠΕΙ να χασεις kg, θα σε πιανει η καταθληψη και θα καταληγεις να τρωως γλυκα και περισσοτερο φαγητο λογο αγχους. Προσπαθησε να ηρεμησεις για την ωρα και οταν εχεις καθαρο μυαλο θα βρεις την λυση ... τι θα κανεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 18:10 Η mania έγραψε: #2.133 27-04-07 18:10 Είμαι 1 μένα τώρα σε δίετα έχασα 8-9 κιλά και δεν λέει να πέσει η γ***νη η ζυγαριά πάω για ρούχα χάλια πόσο ακόμα θα αντέξουν τα νέυρα μου;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 18:16 Η chica_loca: #2.134 27-04-07 18:16 Αρχική Δημοσίευση από mania: Είμαι 1 μένα τώρα σε δίετα έχασα 8-9 κιλά και δεν λέει να πέσει η γ***νη η ζυγαριά πάω για ρούχα χάλια πόσο ακόμα θα αντέξουν τα νέυρα μου;;;;; Click για ανάπτυξη... Ειδες.... εισαι σε διαιτα αυτη την στιγμη, οποτε καλυτερα που δεν βρηκες ρουχα σημερα. Σκεψου να χασεις και αλλα kg και μετα να λυπασαι για τα λεφτα που εδωσες για ρουχα που δεν θα σου κανουν πλεον ! Οτι γινεται , καποιο λογο θα χει που γινεται !!! smile pls !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 18:19 Η mania έγραψε: #2.135 27-04-07 18:19 Αρχική Δημοσίευση από chica_loca: Ειδες.... εισαι σε διαιτα αυτη την στιγμη, οποτε καλυτερα που δεν βρηκες ρουχα σημερα. Σκεψου να χασεις και αλλα kg και μετα να λυπασαι για τα λεφτα που εδωσες για ρουχα που δεν θα σου κανουν πλεον ! Οτι γινεται , καποιο λογο θα χει που γινεται !!! smile pls !!! Click για ανάπτυξη... Ξέρεις όταν είσαι χοντρή τα ρούχα τρώγοντε πιό έυκολα απο μία αδύνατη, και τα δικά μου δεν τα προλαβένω μήνα, βαρέθηκα να προσπαθώ να γίνω κάτι που ήμουν πρίν 4 χρόνια, κουράστηκα βαρέθηκα, δεν ξέρω τι θα κάνω ή θα σταματήσω την δίαιτα ή δεν θα τρώω τίποτα και αυτό θα πρέπει να το αποφασήσω ΤΩΡΑ θα τα πούμε άυριο Ευχαριστ΄για τα καλά σου λόγια γειά σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mitsos The Great Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Βολίμες (Ζάκυνθος). Έχει γράψει 2.173 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 21:34 Ο Mitsos The Great: #2.136 27-04-07 21:34 μαμακία είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.763 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 21:55 Ο Valder έγραψε: #2.137 27-04-07 21:55 Ουφ!!! Σ' έχω επιθυμήσειιιιιιιιιι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kazmir84 Δραστήριο μέλος Ο kazmir84 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 516 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 22:53 Ο kazmir84 έγραψε: #2.138 27-04-07 22:53 Τι να κάνω ρε γμτ; Καλύτερα να μην κάνω τίποτα μαζί της. Δεν είναι σωστό να την πληγώσω. Εϊναι και καλή κοπέλα... Όχι, όχι, δεν θα κάνω τίποτα. Καλύτερα έτσι, ας είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fairytale Πολύ δραστήριο μέλος Η fairytale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φιλόλογος. Έχει γράψει 881 μηνύματα. 28 Απριλίου 2007 στις 09:10 Η fairytale: #2.139 28-04-07 09:10 Δε μετρώ πια μέρες... Μετρώ ώρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 28 Απριλίου 2007 στις 09:21 Ο Hunter έγραψε: #2.140 28-04-07 09:21 το βραδυ ειναι κοντα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 105 106 107 108 109 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 107 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 107 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τα βαρέθηκα όλα κουράστηκα δεν μπορώ πιά όλα αυτα, γυναικες και ωραίω φύλο σκ***τα ωραίο φύλο επιδη κ***σε μερικών καθ**κιων να μας βλέπουν πρέπει να κάνουμε την ζωη μας κολαση, δεν αντέχω να χ**σω τις διέτες και τα καλά ρούχα να χ**σω και τα κ***μαγαζα που όλα είναι πάνω στην μόδα σταματάω τα πάντα αι στον δ***λο σήμερα :mad17::mad17: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 17:52 Η chica_loca: #2.128 27-04-07 17:52 Αρχική Δημοσίευση από mania: Τα βαρέθηκα όλα κουράστηκα δεν μπορώ πιά όλα αυτα, γυναικες και ωραίω φύλο σκ***τα ωραίο φύλο επιδη κ***σε μερικών καθ**κιων να μας βλέπουν πρέπει να κάνουμε την ζωη μας κολαση, δεν αντέχω να χ**σω τις διέτες και τα καλά ρούχα να χ**σω και τα κ***μαγαζα που όλα είναι πάνω στην μόδα σταματάω τα πάντα αι στον δ***λο σήμερα :mad17::mad17: Click για ανάπτυξη... Ρε συ Μανια, τι επαθες τωρα? γιατι αντιδρας ετσι? τι σου φταιει ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 17:54 Η mania έγραψε: #2.129 27-04-07 17:54 Αρχική Δημοσίευση από chica_loca: Ρε συ Μανια, τι επαθες τωρα? γιατι αντιδρας ετσι? τι σου φταιει ??? Click για ανάπτυξη... Μια χαρά διάθεση έχεις και λές για πρώτη φωρά να πάς για ψώνια και ανακαλήπτεις 'ότι όλα είναι χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχsssssssssssss Τι κάνεις;;;;;; εγώ που είμαι χοντρή τι θα βάλω πάνω μου κελεμπία;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 18:00 Η chica_loca: #2.130 27-04-07 18:00 Αρχική Δημοσίευση από mania: Μια χαρά διάθεση έχεις και λές για πρώτη φωρά να πάς για ψώνια και ανακαλήπτεις 'ότι όλα είναι χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχsssssssssssss Τι κάνεις;;;;;; εγώ που είμαι χοντρή τι θα βάλω πάνω μου κελεμπία;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Σιγουρα υπαρχουν ομορφα ρουχα κ σε μεγαλυτερα μεγεθη... Ισως να εψαξες σε λαθος μαγαζια! Μην πανικοβαλλεσαι , θα βρεις τα ρουχα που θα σου ταιριαζουν !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 18:03 Η mania έγραψε: #2.131 27-04-07 18:03 Αρχική Δημοσίευση από chica_loca: Σιγουρα υπαρχουν ομορφα ρουχα κ σε μεγαλυτερα μεγεθη... Ισως να εψαξες σε λαθος μαγαζια! Μην πανικοβαλλεσαι , θα βρεις τα ρουχα που θα σου ταιριαζουν !! Click για ανάπτυξη... Με πήραν τα κλάματα στο τελευτέο μαγαζί, και μετά άρχησα και έβρηζα, είναι άδικο έχασα την μεσημεριανή μου ξεκούραση για να γυρίσω στα μαγαζιά και το μόνο που βρήκα ήταν ένα τζίν για κλάματα, δεν αντέχω άλλο, τι θέλεουνε να μην φάω τίποτα για έναν μήνα; θα το κάνω άμα τα πάρω αλήθεια σου λέω μπορώ να μην ξαναφάω τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 18:08 Η chica_loca: #2.132 27-04-07 18:08 Αρχική Δημοσίευση από mania: Με πήραν τα κλάματα στο τελευτέο μαγαζί, και μετά άρχησα και έβρηζα, είναι άδικο έχασα την μεσημεριανή μου ξεκούραση για να γυρίσω στα μαγαζιά και το μόνο που βρήκα ήταν ένα τζίν για κλάματα, δεν αντέχω άλλο, τι θέλεουνε να μην φάω τίποτα για έναν μήνα; θα το κάνω άμα τα πάρω αλήθεια σου λέω μπορώ να μην ξαναφάω τίποτα Click για ανάπτυξη... Δεν υπαρχουν μονο τα ακρα , υπαρχουν κ ενδιαμεσες λυσεις ! Οποτε νομιζω οτι η λυση "να μην τρως τιποτα" θα σε κανει απλα να αισθανεσαι ακομα πιο ασχημα , γιατι θα σκεφτεσαι οτι ΠΡΕΠΕΙ να χασεις kg, θα σε πιανει η καταθληψη και θα καταληγεις να τρωως γλυκα και περισσοτερο φαγητο λογο αγχους. Προσπαθησε να ηρεμησεις για την ωρα και οταν εχεις καθαρο μυαλο θα βρεις την λυση ... τι θα κανεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 18:10 Η mania έγραψε: #2.133 27-04-07 18:10 Είμαι 1 μένα τώρα σε δίετα έχασα 8-9 κιλά και δεν λέει να πέσει η γ***νη η ζυγαριά πάω για ρούχα χάλια πόσο ακόμα θα αντέξουν τα νέυρα μου;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 18:16 Η chica_loca: #2.134 27-04-07 18:16 Αρχική Δημοσίευση από mania: Είμαι 1 μένα τώρα σε δίετα έχασα 8-9 κιλά και δεν λέει να πέσει η γ***νη η ζυγαριά πάω για ρούχα χάλια πόσο ακόμα θα αντέξουν τα νέυρα μου;;;;; Click για ανάπτυξη... Ειδες.... εισαι σε διαιτα αυτη την στιγμη, οποτε καλυτερα που δεν βρηκες ρουχα σημερα. Σκεψου να χασεις και αλλα kg και μετα να λυπασαι για τα λεφτα που εδωσες για ρουχα που δεν θα σου κανουν πλεον ! Οτι γινεται , καποιο λογο θα χει που γινεται !!! smile pls !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 18:19 Η mania έγραψε: #2.135 27-04-07 18:19 Αρχική Δημοσίευση από chica_loca: Ειδες.... εισαι σε διαιτα αυτη την στιγμη, οποτε καλυτερα που δεν βρηκες ρουχα σημερα. Σκεψου να χασεις και αλλα kg και μετα να λυπασαι για τα λεφτα που εδωσες για ρουχα που δεν θα σου κανουν πλεον ! Οτι γινεται , καποιο λογο θα χει που γινεται !!! smile pls !!! Click για ανάπτυξη... Ξέρεις όταν είσαι χοντρή τα ρούχα τρώγοντε πιό έυκολα απο μία αδύνατη, και τα δικά μου δεν τα προλαβένω μήνα, βαρέθηκα να προσπαθώ να γίνω κάτι που ήμουν πρίν 4 χρόνια, κουράστηκα βαρέθηκα, δεν ξέρω τι θα κάνω ή θα σταματήσω την δίαιτα ή δεν θα τρώω τίποτα και αυτό θα πρέπει να το αποφασήσω ΤΩΡΑ θα τα πούμε άυριο Ευχαριστ΄για τα καλά σου λόγια γειά σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mitsos The Great Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Βολίμες (Ζάκυνθος). Έχει γράψει 2.173 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 21:34 Ο Mitsos The Great: #2.136 27-04-07 21:34 μαμακία είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.763 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 21:55 Ο Valder έγραψε: #2.137 27-04-07 21:55 Ουφ!!! Σ' έχω επιθυμήσειιιιιιιιιι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kazmir84 Δραστήριο μέλος Ο kazmir84 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 516 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 22:53 Ο kazmir84 έγραψε: #2.138 27-04-07 22:53 Τι να κάνω ρε γμτ; Καλύτερα να μην κάνω τίποτα μαζί της. Δεν είναι σωστό να την πληγώσω. Εϊναι και καλή κοπέλα... Όχι, όχι, δεν θα κάνω τίποτα. Καλύτερα έτσι, ας είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fairytale Πολύ δραστήριο μέλος Η fairytale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φιλόλογος. Έχει γράψει 881 μηνύματα. 28 Απριλίου 2007 στις 09:10 Η fairytale: #2.139 28-04-07 09:10 Δε μετρώ πια μέρες... Μετρώ ώρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 28 Απριλίου 2007 στις 09:21 Ο Hunter έγραψε: #2.140 28-04-07 09:21 το βραδυ ειναι κοντα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 105 106 107 108 109 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 107 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 107 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mania: Τα βαρέθηκα όλα κουράστηκα δεν μπορώ πιά όλα αυτα, γυναικες και ωραίω φύλο σκ***τα ωραίο φύλο επιδη κ***σε μερικών καθ**κιων να μας βλέπουν πρέπει να κάνουμε την ζωη μας κολαση, δεν αντέχω να χ**σω τις διέτες και τα καλά ρούχα να χ**σω και τα κ***μαγαζα που όλα είναι πάνω στην μόδα σταματάω τα πάντα αι στον δ***λο σήμερα :mad17::mad17: Click για ανάπτυξη... Ρε συ Μανια, τι επαθες τωρα? γιατι αντιδρας ετσι? τι σου φταιει ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 17:54 Η mania έγραψε: #2.129 27-04-07 17:54 Αρχική Δημοσίευση από chica_loca: Ρε συ Μανια, τι επαθες τωρα? γιατι αντιδρας ετσι? τι σου φταιει ??? Click για ανάπτυξη... Μια χαρά διάθεση έχεις και λές για πρώτη φωρά να πάς για ψώνια και ανακαλήπτεις 'ότι όλα είναι χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχsssssssssssss Τι κάνεις;;;;;; εγώ που είμαι χοντρή τι θα βάλω πάνω μου κελεμπία;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 18:00 Η chica_loca: #2.130 27-04-07 18:00 Αρχική Δημοσίευση από mania: Μια χαρά διάθεση έχεις και λές για πρώτη φωρά να πάς για ψώνια και ανακαλήπτεις 'ότι όλα είναι χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχsssssssssssss Τι κάνεις;;;;;; εγώ που είμαι χοντρή τι θα βάλω πάνω μου κελεμπία;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Σιγουρα υπαρχουν ομορφα ρουχα κ σε μεγαλυτερα μεγεθη... Ισως να εψαξες σε λαθος μαγαζια! Μην πανικοβαλλεσαι , θα βρεις τα ρουχα που θα σου ταιριαζουν !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 18:03 Η mania έγραψε: #2.131 27-04-07 18:03 Αρχική Δημοσίευση από chica_loca: Σιγουρα υπαρχουν ομορφα ρουχα κ σε μεγαλυτερα μεγεθη... Ισως να εψαξες σε λαθος μαγαζια! Μην πανικοβαλλεσαι , θα βρεις τα ρουχα που θα σου ταιριαζουν !! Click για ανάπτυξη... Με πήραν τα κλάματα στο τελευτέο μαγαζί, και μετά άρχησα και έβρηζα, είναι άδικο έχασα την μεσημεριανή μου ξεκούραση για να γυρίσω στα μαγαζιά και το μόνο που βρήκα ήταν ένα τζίν για κλάματα, δεν αντέχω άλλο, τι θέλεουνε να μην φάω τίποτα για έναν μήνα; θα το κάνω άμα τα πάρω αλήθεια σου λέω μπορώ να μην ξαναφάω τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 18:08 Η chica_loca: #2.132 27-04-07 18:08 Αρχική Δημοσίευση από mania: Με πήραν τα κλάματα στο τελευτέο μαγαζί, και μετά άρχησα και έβρηζα, είναι άδικο έχασα την μεσημεριανή μου ξεκούραση για να γυρίσω στα μαγαζιά και το μόνο που βρήκα ήταν ένα τζίν για κλάματα, δεν αντέχω άλλο, τι θέλεουνε να μην φάω τίποτα για έναν μήνα; θα το κάνω άμα τα πάρω αλήθεια σου λέω μπορώ να μην ξαναφάω τίποτα Click για ανάπτυξη... Δεν υπαρχουν μονο τα ακρα , υπαρχουν κ ενδιαμεσες λυσεις ! Οποτε νομιζω οτι η λυση "να μην τρως τιποτα" θα σε κανει απλα να αισθανεσαι ακομα πιο ασχημα , γιατι θα σκεφτεσαι οτι ΠΡΕΠΕΙ να χασεις kg, θα σε πιανει η καταθληψη και θα καταληγεις να τρωως γλυκα και περισσοτερο φαγητο λογο αγχους. Προσπαθησε να ηρεμησεις για την ωρα και οταν εχεις καθαρο μυαλο θα βρεις την λυση ... τι θα κανεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 18:10 Η mania έγραψε: #2.133 27-04-07 18:10 Είμαι 1 μένα τώρα σε δίετα έχασα 8-9 κιλά και δεν λέει να πέσει η γ***νη η ζυγαριά πάω για ρούχα χάλια πόσο ακόμα θα αντέξουν τα νέυρα μου;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 18:16 Η chica_loca: #2.134 27-04-07 18:16 Αρχική Δημοσίευση από mania: Είμαι 1 μένα τώρα σε δίετα έχασα 8-9 κιλά και δεν λέει να πέσει η γ***νη η ζυγαριά πάω για ρούχα χάλια πόσο ακόμα θα αντέξουν τα νέυρα μου;;;;; Click για ανάπτυξη... Ειδες.... εισαι σε διαιτα αυτη την στιγμη, οποτε καλυτερα που δεν βρηκες ρουχα σημερα. Σκεψου να χασεις και αλλα kg και μετα να λυπασαι για τα λεφτα που εδωσες για ρουχα που δεν θα σου κανουν πλεον ! Οτι γινεται , καποιο λογο θα χει που γινεται !!! smile pls !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 18:19 Η mania έγραψε: #2.135 27-04-07 18:19 Αρχική Δημοσίευση από chica_loca: Ειδες.... εισαι σε διαιτα αυτη την στιγμη, οποτε καλυτερα που δεν βρηκες ρουχα σημερα. Σκεψου να χασεις και αλλα kg και μετα να λυπασαι για τα λεφτα που εδωσες για ρουχα που δεν θα σου κανουν πλεον ! Οτι γινεται , καποιο λογο θα χει που γινεται !!! smile pls !!! Click για ανάπτυξη... Ξέρεις όταν είσαι χοντρή τα ρούχα τρώγοντε πιό έυκολα απο μία αδύνατη, και τα δικά μου δεν τα προλαβένω μήνα, βαρέθηκα να προσπαθώ να γίνω κάτι που ήμουν πρίν 4 χρόνια, κουράστηκα βαρέθηκα, δεν ξέρω τι θα κάνω ή θα σταματήσω την δίαιτα ή δεν θα τρώω τίποτα και αυτό θα πρέπει να το αποφασήσω ΤΩΡΑ θα τα πούμε άυριο Ευχαριστ΄για τα καλά σου λόγια γειά σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mitsos The Great Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Βολίμες (Ζάκυνθος). Έχει γράψει 2.173 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 21:34 Ο Mitsos The Great: #2.136 27-04-07 21:34 μαμακία είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.763 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 21:55 Ο Valder έγραψε: #2.137 27-04-07 21:55 Ουφ!!! Σ' έχω επιθυμήσειιιιιιιιιι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kazmir84 Δραστήριο μέλος Ο kazmir84 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 516 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 22:53 Ο kazmir84 έγραψε: #2.138 27-04-07 22:53 Τι να κάνω ρε γμτ; Καλύτερα να μην κάνω τίποτα μαζί της. Δεν είναι σωστό να την πληγώσω. Εϊναι και καλή κοπέλα... Όχι, όχι, δεν θα κάνω τίποτα. Καλύτερα έτσι, ας είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fairytale Πολύ δραστήριο μέλος Η fairytale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φιλόλογος. Έχει γράψει 881 μηνύματα. 28 Απριλίου 2007 στις 09:10 Η fairytale: #2.139 28-04-07 09:10 Δε μετρώ πια μέρες... Μετρώ ώρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 28 Απριλίου 2007 στις 09:21 Ο Hunter έγραψε: #2.140 28-04-07 09:21 το βραδυ ειναι κοντα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 105 106 107 108 109 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 107 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 107 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από chica_loca: Ρε συ Μανια, τι επαθες τωρα? γιατι αντιδρας ετσι? τι σου φταιει ??? Click για ανάπτυξη... Μια χαρά διάθεση έχεις και λές για πρώτη φωρά να πάς για ψώνια και ανακαλήπτεις 'ότι όλα είναι χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχsssssssssssss Τι κάνεις;;;;;; εγώ που είμαι χοντρή τι θα βάλω πάνω μου κελεμπία;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 18:00 Η chica_loca: #2.130 27-04-07 18:00 Αρχική Δημοσίευση από mania: Μια χαρά διάθεση έχεις και λές για πρώτη φωρά να πάς για ψώνια και ανακαλήπτεις 'ότι όλα είναι χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχsssssssssssss Τι κάνεις;;;;;; εγώ που είμαι χοντρή τι θα βάλω πάνω μου κελεμπία;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Σιγουρα υπαρχουν ομορφα ρουχα κ σε μεγαλυτερα μεγεθη... Ισως να εψαξες σε λαθος μαγαζια! Μην πανικοβαλλεσαι , θα βρεις τα ρουχα που θα σου ταιριαζουν !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 18:03 Η mania έγραψε: #2.131 27-04-07 18:03 Αρχική Δημοσίευση από chica_loca: Σιγουρα υπαρχουν ομορφα ρουχα κ σε μεγαλυτερα μεγεθη... Ισως να εψαξες σε λαθος μαγαζια! Μην πανικοβαλλεσαι , θα βρεις τα ρουχα που θα σου ταιριαζουν !! Click για ανάπτυξη... Με πήραν τα κλάματα στο τελευτέο μαγαζί, και μετά άρχησα και έβρηζα, είναι άδικο έχασα την μεσημεριανή μου ξεκούραση για να γυρίσω στα μαγαζιά και το μόνο που βρήκα ήταν ένα τζίν για κλάματα, δεν αντέχω άλλο, τι θέλεουνε να μην φάω τίποτα για έναν μήνα; θα το κάνω άμα τα πάρω αλήθεια σου λέω μπορώ να μην ξαναφάω τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 18:08 Η chica_loca: #2.132 27-04-07 18:08 Αρχική Δημοσίευση από mania: Με πήραν τα κλάματα στο τελευτέο μαγαζί, και μετά άρχησα και έβρηζα, είναι άδικο έχασα την μεσημεριανή μου ξεκούραση για να γυρίσω στα μαγαζιά και το μόνο που βρήκα ήταν ένα τζίν για κλάματα, δεν αντέχω άλλο, τι θέλεουνε να μην φάω τίποτα για έναν μήνα; θα το κάνω άμα τα πάρω αλήθεια σου λέω μπορώ να μην ξαναφάω τίποτα Click για ανάπτυξη... Δεν υπαρχουν μονο τα ακρα , υπαρχουν κ ενδιαμεσες λυσεις ! Οποτε νομιζω οτι η λυση "να μην τρως τιποτα" θα σε κανει απλα να αισθανεσαι ακομα πιο ασχημα , γιατι θα σκεφτεσαι οτι ΠΡΕΠΕΙ να χασεις kg, θα σε πιανει η καταθληψη και θα καταληγεις να τρωως γλυκα και περισσοτερο φαγητο λογο αγχους. Προσπαθησε να ηρεμησεις για την ωρα και οταν εχεις καθαρο μυαλο θα βρεις την λυση ... τι θα κανεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 18:10 Η mania έγραψε: #2.133 27-04-07 18:10 Είμαι 1 μένα τώρα σε δίετα έχασα 8-9 κιλά και δεν λέει να πέσει η γ***νη η ζυγαριά πάω για ρούχα χάλια πόσο ακόμα θα αντέξουν τα νέυρα μου;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 18:16 Η chica_loca: #2.134 27-04-07 18:16 Αρχική Δημοσίευση από mania: Είμαι 1 μένα τώρα σε δίετα έχασα 8-9 κιλά και δεν λέει να πέσει η γ***νη η ζυγαριά πάω για ρούχα χάλια πόσο ακόμα θα αντέξουν τα νέυρα μου;;;;; Click για ανάπτυξη... Ειδες.... εισαι σε διαιτα αυτη την στιγμη, οποτε καλυτερα που δεν βρηκες ρουχα σημερα. Σκεψου να χασεις και αλλα kg και μετα να λυπασαι για τα λεφτα που εδωσες για ρουχα που δεν θα σου κανουν πλεον ! Οτι γινεται , καποιο λογο θα χει που γινεται !!! smile pls !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 18:19 Η mania έγραψε: #2.135 27-04-07 18:19 Αρχική Δημοσίευση από chica_loca: Ειδες.... εισαι σε διαιτα αυτη την στιγμη, οποτε καλυτερα που δεν βρηκες ρουχα σημερα. Σκεψου να χασεις και αλλα kg και μετα να λυπασαι για τα λεφτα που εδωσες για ρουχα που δεν θα σου κανουν πλεον ! Οτι γινεται , καποιο λογο θα χει που γινεται !!! smile pls !!! Click για ανάπτυξη... Ξέρεις όταν είσαι χοντρή τα ρούχα τρώγοντε πιό έυκολα απο μία αδύνατη, και τα δικά μου δεν τα προλαβένω μήνα, βαρέθηκα να προσπαθώ να γίνω κάτι που ήμουν πρίν 4 χρόνια, κουράστηκα βαρέθηκα, δεν ξέρω τι θα κάνω ή θα σταματήσω την δίαιτα ή δεν θα τρώω τίποτα και αυτό θα πρέπει να το αποφασήσω ΤΩΡΑ θα τα πούμε άυριο Ευχαριστ΄για τα καλά σου λόγια γειά σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mitsos The Great Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Βολίμες (Ζάκυνθος). Έχει γράψει 2.173 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 21:34 Ο Mitsos The Great: #2.136 27-04-07 21:34 μαμακία είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.763 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 21:55 Ο Valder έγραψε: #2.137 27-04-07 21:55 Ουφ!!! Σ' έχω επιθυμήσειιιιιιιιιι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kazmir84 Δραστήριο μέλος Ο kazmir84 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 516 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 22:53 Ο kazmir84 έγραψε: #2.138 27-04-07 22:53 Τι να κάνω ρε γμτ; Καλύτερα να μην κάνω τίποτα μαζί της. Δεν είναι σωστό να την πληγώσω. Εϊναι και καλή κοπέλα... Όχι, όχι, δεν θα κάνω τίποτα. Καλύτερα έτσι, ας είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fairytale Πολύ δραστήριο μέλος Η fairytale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φιλόλογος. Έχει γράψει 881 μηνύματα. 28 Απριλίου 2007 στις 09:10 Η fairytale: #2.139 28-04-07 09:10 Δε μετρώ πια μέρες... Μετρώ ώρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 28 Απριλίου 2007 στις 09:21 Ο Hunter έγραψε: #2.140 28-04-07 09:21 το βραδυ ειναι κοντα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 105 106 107 108 109 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 107 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 107 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mania: Μια χαρά διάθεση έχεις και λές για πρώτη φωρά να πάς για ψώνια και ανακαλήπτεις 'ότι όλα είναι χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχsssssssssssss Τι κάνεις;;;;;; εγώ που είμαι χοντρή τι θα βάλω πάνω μου κελεμπία;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Σιγουρα υπαρχουν ομορφα ρουχα κ σε μεγαλυτερα μεγεθη... Ισως να εψαξες σε λαθος μαγαζια! Μην πανικοβαλλεσαι , θα βρεις τα ρουχα που θα σου ταιριαζουν !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 18:03 Η mania έγραψε: #2.131 27-04-07 18:03 Αρχική Δημοσίευση από chica_loca: Σιγουρα υπαρχουν ομορφα ρουχα κ σε μεγαλυτερα μεγεθη... Ισως να εψαξες σε λαθος μαγαζια! Μην πανικοβαλλεσαι , θα βρεις τα ρουχα που θα σου ταιριαζουν !! Click για ανάπτυξη... Με πήραν τα κλάματα στο τελευτέο μαγαζί, και μετά άρχησα και έβρηζα, είναι άδικο έχασα την μεσημεριανή μου ξεκούραση για να γυρίσω στα μαγαζιά και το μόνο που βρήκα ήταν ένα τζίν για κλάματα, δεν αντέχω άλλο, τι θέλεουνε να μην φάω τίποτα για έναν μήνα; θα το κάνω άμα τα πάρω αλήθεια σου λέω μπορώ να μην ξαναφάω τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 18:08 Η chica_loca: #2.132 27-04-07 18:08 Αρχική Δημοσίευση από mania: Με πήραν τα κλάματα στο τελευτέο μαγαζί, και μετά άρχησα και έβρηζα, είναι άδικο έχασα την μεσημεριανή μου ξεκούραση για να γυρίσω στα μαγαζιά και το μόνο που βρήκα ήταν ένα τζίν για κλάματα, δεν αντέχω άλλο, τι θέλεουνε να μην φάω τίποτα για έναν μήνα; θα το κάνω άμα τα πάρω αλήθεια σου λέω μπορώ να μην ξαναφάω τίποτα Click για ανάπτυξη... Δεν υπαρχουν μονο τα ακρα , υπαρχουν κ ενδιαμεσες λυσεις ! Οποτε νομιζω οτι η λυση "να μην τρως τιποτα" θα σε κανει απλα να αισθανεσαι ακομα πιο ασχημα , γιατι θα σκεφτεσαι οτι ΠΡΕΠΕΙ να χασεις kg, θα σε πιανει η καταθληψη και θα καταληγεις να τρωως γλυκα και περισσοτερο φαγητο λογο αγχους. Προσπαθησε να ηρεμησεις για την ωρα και οταν εχεις καθαρο μυαλο θα βρεις την λυση ... τι θα κανεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 18:10 Η mania έγραψε: #2.133 27-04-07 18:10 Είμαι 1 μένα τώρα σε δίετα έχασα 8-9 κιλά και δεν λέει να πέσει η γ***νη η ζυγαριά πάω για ρούχα χάλια πόσο ακόμα θα αντέξουν τα νέυρα μου;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 18:16 Η chica_loca: #2.134 27-04-07 18:16 Αρχική Δημοσίευση από mania: Είμαι 1 μένα τώρα σε δίετα έχασα 8-9 κιλά και δεν λέει να πέσει η γ***νη η ζυγαριά πάω για ρούχα χάλια πόσο ακόμα θα αντέξουν τα νέυρα μου;;;;; Click για ανάπτυξη... Ειδες.... εισαι σε διαιτα αυτη την στιγμη, οποτε καλυτερα που δεν βρηκες ρουχα σημερα. Σκεψου να χασεις και αλλα kg και μετα να λυπασαι για τα λεφτα που εδωσες για ρουχα που δεν θα σου κανουν πλεον ! Οτι γινεται , καποιο λογο θα χει που γινεται !!! smile pls !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 18:19 Η mania έγραψε: #2.135 27-04-07 18:19 Αρχική Δημοσίευση από chica_loca: Ειδες.... εισαι σε διαιτα αυτη την στιγμη, οποτε καλυτερα που δεν βρηκες ρουχα σημερα. Σκεψου να χασεις και αλλα kg και μετα να λυπασαι για τα λεφτα που εδωσες για ρουχα που δεν θα σου κανουν πλεον ! Οτι γινεται , καποιο λογο θα χει που γινεται !!! smile pls !!! Click για ανάπτυξη... Ξέρεις όταν είσαι χοντρή τα ρούχα τρώγοντε πιό έυκολα απο μία αδύνατη, και τα δικά μου δεν τα προλαβένω μήνα, βαρέθηκα να προσπαθώ να γίνω κάτι που ήμουν πρίν 4 χρόνια, κουράστηκα βαρέθηκα, δεν ξέρω τι θα κάνω ή θα σταματήσω την δίαιτα ή δεν θα τρώω τίποτα και αυτό θα πρέπει να το αποφασήσω ΤΩΡΑ θα τα πούμε άυριο Ευχαριστ΄για τα καλά σου λόγια γειά σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mitsos The Great Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Βολίμες (Ζάκυνθος). Έχει γράψει 2.173 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 21:34 Ο Mitsos The Great: #2.136 27-04-07 21:34 μαμακία είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.763 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 21:55 Ο Valder έγραψε: #2.137 27-04-07 21:55 Ουφ!!! Σ' έχω επιθυμήσειιιιιιιιιι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kazmir84 Δραστήριο μέλος Ο kazmir84 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 516 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 22:53 Ο kazmir84 έγραψε: #2.138 27-04-07 22:53 Τι να κάνω ρε γμτ; Καλύτερα να μην κάνω τίποτα μαζί της. Δεν είναι σωστό να την πληγώσω. Εϊναι και καλή κοπέλα... Όχι, όχι, δεν θα κάνω τίποτα. Καλύτερα έτσι, ας είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fairytale Πολύ δραστήριο μέλος Η fairytale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φιλόλογος. Έχει γράψει 881 μηνύματα. 28 Απριλίου 2007 στις 09:10 Η fairytale: #2.139 28-04-07 09:10 Δε μετρώ πια μέρες... Μετρώ ώρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 28 Απριλίου 2007 στις 09:21 Ο Hunter έγραψε: #2.140 28-04-07 09:21 το βραδυ ειναι κοντα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 105 106 107 108 109 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 107 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 107 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από chica_loca: Σιγουρα υπαρχουν ομορφα ρουχα κ σε μεγαλυτερα μεγεθη... Ισως να εψαξες σε λαθος μαγαζια! Μην πανικοβαλλεσαι , θα βρεις τα ρουχα που θα σου ταιριαζουν !! Click για ανάπτυξη... Με πήραν τα κλάματα στο τελευτέο μαγαζί, και μετά άρχησα και έβρηζα, είναι άδικο έχασα την μεσημεριανή μου ξεκούραση για να γυρίσω στα μαγαζιά και το μόνο που βρήκα ήταν ένα τζίν για κλάματα, δεν αντέχω άλλο, τι θέλεουνε να μην φάω τίποτα για έναν μήνα; θα το κάνω άμα τα πάρω αλήθεια σου λέω μπορώ να μην ξαναφάω τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 18:08 Η chica_loca: #2.132 27-04-07 18:08 Αρχική Δημοσίευση από mania: Με πήραν τα κλάματα στο τελευτέο μαγαζί, και μετά άρχησα και έβρηζα, είναι άδικο έχασα την μεσημεριανή μου ξεκούραση για να γυρίσω στα μαγαζιά και το μόνο που βρήκα ήταν ένα τζίν για κλάματα, δεν αντέχω άλλο, τι θέλεουνε να μην φάω τίποτα για έναν μήνα; θα το κάνω άμα τα πάρω αλήθεια σου λέω μπορώ να μην ξαναφάω τίποτα Click για ανάπτυξη... Δεν υπαρχουν μονο τα ακρα , υπαρχουν κ ενδιαμεσες λυσεις ! Οποτε νομιζω οτι η λυση "να μην τρως τιποτα" θα σε κανει απλα να αισθανεσαι ακομα πιο ασχημα , γιατι θα σκεφτεσαι οτι ΠΡΕΠΕΙ να χασεις kg, θα σε πιανει η καταθληψη και θα καταληγεις να τρωως γλυκα και περισσοτερο φαγητο λογο αγχους. Προσπαθησε να ηρεμησεις για την ωρα και οταν εχεις καθαρο μυαλο θα βρεις την λυση ... τι θα κανεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 18:10 Η mania έγραψε: #2.133 27-04-07 18:10 Είμαι 1 μένα τώρα σε δίετα έχασα 8-9 κιλά και δεν λέει να πέσει η γ***νη η ζυγαριά πάω για ρούχα χάλια πόσο ακόμα θα αντέξουν τα νέυρα μου;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 18:16 Η chica_loca: #2.134 27-04-07 18:16 Αρχική Δημοσίευση από mania: Είμαι 1 μένα τώρα σε δίετα έχασα 8-9 κιλά και δεν λέει να πέσει η γ***νη η ζυγαριά πάω για ρούχα χάλια πόσο ακόμα θα αντέξουν τα νέυρα μου;;;;; Click για ανάπτυξη... Ειδες.... εισαι σε διαιτα αυτη την στιγμη, οποτε καλυτερα που δεν βρηκες ρουχα σημερα. Σκεψου να χασεις και αλλα kg και μετα να λυπασαι για τα λεφτα που εδωσες για ρουχα που δεν θα σου κανουν πλεον ! Οτι γινεται , καποιο λογο θα χει που γινεται !!! smile pls !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 18:19 Η mania έγραψε: #2.135 27-04-07 18:19 Αρχική Δημοσίευση από chica_loca: Ειδες.... εισαι σε διαιτα αυτη την στιγμη, οποτε καλυτερα που δεν βρηκες ρουχα σημερα. Σκεψου να χασεις και αλλα kg και μετα να λυπασαι για τα λεφτα που εδωσες για ρουχα που δεν θα σου κανουν πλεον ! Οτι γινεται , καποιο λογο θα χει που γινεται !!! smile pls !!! Click για ανάπτυξη... Ξέρεις όταν είσαι χοντρή τα ρούχα τρώγοντε πιό έυκολα απο μία αδύνατη, και τα δικά μου δεν τα προλαβένω μήνα, βαρέθηκα να προσπαθώ να γίνω κάτι που ήμουν πρίν 4 χρόνια, κουράστηκα βαρέθηκα, δεν ξέρω τι θα κάνω ή θα σταματήσω την δίαιτα ή δεν θα τρώω τίποτα και αυτό θα πρέπει να το αποφασήσω ΤΩΡΑ θα τα πούμε άυριο Ευχαριστ΄για τα καλά σου λόγια γειά σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mitsos The Great Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Βολίμες (Ζάκυνθος). Έχει γράψει 2.173 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 21:34 Ο Mitsos The Great: #2.136 27-04-07 21:34 μαμακία είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.763 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 21:55 Ο Valder έγραψε: #2.137 27-04-07 21:55 Ουφ!!! Σ' έχω επιθυμήσειιιιιιιιιι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kazmir84 Δραστήριο μέλος Ο kazmir84 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 516 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 22:53 Ο kazmir84 έγραψε: #2.138 27-04-07 22:53 Τι να κάνω ρε γμτ; Καλύτερα να μην κάνω τίποτα μαζί της. Δεν είναι σωστό να την πληγώσω. Εϊναι και καλή κοπέλα... Όχι, όχι, δεν θα κάνω τίποτα. Καλύτερα έτσι, ας είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fairytale Πολύ δραστήριο μέλος Η fairytale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φιλόλογος. Έχει γράψει 881 μηνύματα. 28 Απριλίου 2007 στις 09:10 Η fairytale: #2.139 28-04-07 09:10 Δε μετρώ πια μέρες... Μετρώ ώρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 28 Απριλίου 2007 στις 09:21 Ο Hunter έγραψε: #2.140 28-04-07 09:21 το βραδυ ειναι κοντα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 105 106 107 108 109 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 107 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 107 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mania: Με πήραν τα κλάματα στο τελευτέο μαγαζί, και μετά άρχησα και έβρηζα, είναι άδικο έχασα την μεσημεριανή μου ξεκούραση για να γυρίσω στα μαγαζιά και το μόνο που βρήκα ήταν ένα τζίν για κλάματα, δεν αντέχω άλλο, τι θέλεουνε να μην φάω τίποτα για έναν μήνα; θα το κάνω άμα τα πάρω αλήθεια σου λέω μπορώ να μην ξαναφάω τίποτα Click για ανάπτυξη... Δεν υπαρχουν μονο τα ακρα , υπαρχουν κ ενδιαμεσες λυσεις ! Οποτε νομιζω οτι η λυση "να μην τρως τιποτα" θα σε κανει απλα να αισθανεσαι ακομα πιο ασχημα , γιατι θα σκεφτεσαι οτι ΠΡΕΠΕΙ να χασεις kg, θα σε πιανει η καταθληψη και θα καταληγεις να τρωως γλυκα και περισσοτερο φαγητο λογο αγχους. Προσπαθησε να ηρεμησεις για την ωρα και οταν εχεις καθαρο μυαλο θα βρεις την λυση ... τι θα κανεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 18:10 Η mania έγραψε: #2.133 27-04-07 18:10 Είμαι 1 μένα τώρα σε δίετα έχασα 8-9 κιλά και δεν λέει να πέσει η γ***νη η ζυγαριά πάω για ρούχα χάλια πόσο ακόμα θα αντέξουν τα νέυρα μου;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 18:16 Η chica_loca: #2.134 27-04-07 18:16 Αρχική Δημοσίευση από mania: Είμαι 1 μένα τώρα σε δίετα έχασα 8-9 κιλά και δεν λέει να πέσει η γ***νη η ζυγαριά πάω για ρούχα χάλια πόσο ακόμα θα αντέξουν τα νέυρα μου;;;;; Click για ανάπτυξη... Ειδες.... εισαι σε διαιτα αυτη την στιγμη, οποτε καλυτερα που δεν βρηκες ρουχα σημερα. Σκεψου να χασεις και αλλα kg και μετα να λυπασαι για τα λεφτα που εδωσες για ρουχα που δεν θα σου κανουν πλεον ! Οτι γινεται , καποιο λογο θα χει που γινεται !!! smile pls !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 18:19 Η mania έγραψε: #2.135 27-04-07 18:19 Αρχική Δημοσίευση από chica_loca: Ειδες.... εισαι σε διαιτα αυτη την στιγμη, οποτε καλυτερα που δεν βρηκες ρουχα σημερα. Σκεψου να χασεις και αλλα kg και μετα να λυπασαι για τα λεφτα που εδωσες για ρουχα που δεν θα σου κανουν πλεον ! Οτι γινεται , καποιο λογο θα χει που γινεται !!! smile pls !!! Click για ανάπτυξη... Ξέρεις όταν είσαι χοντρή τα ρούχα τρώγοντε πιό έυκολα απο μία αδύνατη, και τα δικά μου δεν τα προλαβένω μήνα, βαρέθηκα να προσπαθώ να γίνω κάτι που ήμουν πρίν 4 χρόνια, κουράστηκα βαρέθηκα, δεν ξέρω τι θα κάνω ή θα σταματήσω την δίαιτα ή δεν θα τρώω τίποτα και αυτό θα πρέπει να το αποφασήσω ΤΩΡΑ θα τα πούμε άυριο Ευχαριστ΄για τα καλά σου λόγια γειά σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mitsos The Great Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Βολίμες (Ζάκυνθος). Έχει γράψει 2.173 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 21:34 Ο Mitsos The Great: #2.136 27-04-07 21:34 μαμακία είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.763 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 21:55 Ο Valder έγραψε: #2.137 27-04-07 21:55 Ουφ!!! Σ' έχω επιθυμήσειιιιιιιιιι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kazmir84 Δραστήριο μέλος Ο kazmir84 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 516 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 22:53 Ο kazmir84 έγραψε: #2.138 27-04-07 22:53 Τι να κάνω ρε γμτ; Καλύτερα να μην κάνω τίποτα μαζί της. Δεν είναι σωστό να την πληγώσω. Εϊναι και καλή κοπέλα... Όχι, όχι, δεν θα κάνω τίποτα. Καλύτερα έτσι, ας είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fairytale Πολύ δραστήριο μέλος Η fairytale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φιλόλογος. Έχει γράψει 881 μηνύματα. 28 Απριλίου 2007 στις 09:10 Η fairytale: #2.139 28-04-07 09:10 Δε μετρώ πια μέρες... Μετρώ ώρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 28 Απριλίου 2007 στις 09:21 Ο Hunter έγραψε: #2.140 28-04-07 09:21 το βραδυ ειναι κοντα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 105 106 107 108 109 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 107 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 107 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Είμαι 1 μένα τώρα σε δίετα έχασα 8-9 κιλά και δεν λέει να πέσει η γ***νη η ζυγαριά πάω για ρούχα χάλια πόσο ακόμα θα αντέξουν τα νέυρα μου;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 18:16 Η chica_loca: #2.134 27-04-07 18:16 Αρχική Δημοσίευση από mania: Είμαι 1 μένα τώρα σε δίετα έχασα 8-9 κιλά και δεν λέει να πέσει η γ***νη η ζυγαριά πάω για ρούχα χάλια πόσο ακόμα θα αντέξουν τα νέυρα μου;;;;; Click για ανάπτυξη... Ειδες.... εισαι σε διαιτα αυτη την στιγμη, οποτε καλυτερα που δεν βρηκες ρουχα σημερα. Σκεψου να χασεις και αλλα kg και μετα να λυπασαι για τα λεφτα που εδωσες για ρουχα που δεν θα σου κανουν πλεον ! Οτι γινεται , καποιο λογο θα χει που γινεται !!! smile pls !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 18:19 Η mania έγραψε: #2.135 27-04-07 18:19 Αρχική Δημοσίευση από chica_loca: Ειδες.... εισαι σε διαιτα αυτη την στιγμη, οποτε καλυτερα που δεν βρηκες ρουχα σημερα. Σκεψου να χασεις και αλλα kg και μετα να λυπασαι για τα λεφτα που εδωσες για ρουχα που δεν θα σου κανουν πλεον ! Οτι γινεται , καποιο λογο θα χει που γινεται !!! smile pls !!! Click για ανάπτυξη... Ξέρεις όταν είσαι χοντρή τα ρούχα τρώγοντε πιό έυκολα απο μία αδύνατη, και τα δικά μου δεν τα προλαβένω μήνα, βαρέθηκα να προσπαθώ να γίνω κάτι που ήμουν πρίν 4 χρόνια, κουράστηκα βαρέθηκα, δεν ξέρω τι θα κάνω ή θα σταματήσω την δίαιτα ή δεν θα τρώω τίποτα και αυτό θα πρέπει να το αποφασήσω ΤΩΡΑ θα τα πούμε άυριο Ευχαριστ΄για τα καλά σου λόγια γειά σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mitsos The Great Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Βολίμες (Ζάκυνθος). Έχει γράψει 2.173 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 21:34 Ο Mitsos The Great: #2.136 27-04-07 21:34 μαμακία είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.763 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 21:55 Ο Valder έγραψε: #2.137 27-04-07 21:55 Ουφ!!! Σ' έχω επιθυμήσειιιιιιιιιι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kazmir84 Δραστήριο μέλος Ο kazmir84 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 516 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 22:53 Ο kazmir84 έγραψε: #2.138 27-04-07 22:53 Τι να κάνω ρε γμτ; Καλύτερα να μην κάνω τίποτα μαζί της. Δεν είναι σωστό να την πληγώσω. Εϊναι και καλή κοπέλα... Όχι, όχι, δεν θα κάνω τίποτα. Καλύτερα έτσι, ας είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fairytale Πολύ δραστήριο μέλος Η fairytale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φιλόλογος. Έχει γράψει 881 μηνύματα. 28 Απριλίου 2007 στις 09:10 Η fairytale: #2.139 28-04-07 09:10 Δε μετρώ πια μέρες... Μετρώ ώρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 28 Απριλίου 2007 στις 09:21 Ο Hunter έγραψε: #2.140 28-04-07 09:21 το βραδυ ειναι κοντα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 105 106 107 108 109 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 107 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 107 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από mania: Είμαι 1 μένα τώρα σε δίετα έχασα 8-9 κιλά και δεν λέει να πέσει η γ***νη η ζυγαριά πάω για ρούχα χάλια πόσο ακόμα θα αντέξουν τα νέυρα μου;;;;; Click για ανάπτυξη... Ειδες.... εισαι σε διαιτα αυτη την στιγμη, οποτε καλυτερα που δεν βρηκες ρουχα σημερα. Σκεψου να χασεις και αλλα kg και μετα να λυπασαι για τα λεφτα που εδωσες για ρουχα που δεν θα σου κανουν πλεον ! Οτι γινεται , καποιο λογο θα χει που γινεται !!! smile pls !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 18:19 Η mania έγραψε: #2.135 27-04-07 18:19 Αρχική Δημοσίευση από chica_loca: Ειδες.... εισαι σε διαιτα αυτη την στιγμη, οποτε καλυτερα που δεν βρηκες ρουχα σημερα. Σκεψου να χασεις και αλλα kg και μετα να λυπασαι για τα λεφτα που εδωσες για ρουχα που δεν θα σου κανουν πλεον ! Οτι γινεται , καποιο λογο θα χει που γινεται !!! smile pls !!! Click για ανάπτυξη... Ξέρεις όταν είσαι χοντρή τα ρούχα τρώγοντε πιό έυκολα απο μία αδύνατη, και τα δικά μου δεν τα προλαβένω μήνα, βαρέθηκα να προσπαθώ να γίνω κάτι που ήμουν πρίν 4 χρόνια, κουράστηκα βαρέθηκα, δεν ξέρω τι θα κάνω ή θα σταματήσω την δίαιτα ή δεν θα τρώω τίποτα και αυτό θα πρέπει να το αποφασήσω ΤΩΡΑ θα τα πούμε άυριο Ευχαριστ΄για τα καλά σου λόγια γειά σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mitsos The Great Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Βολίμες (Ζάκυνθος). Έχει γράψει 2.173 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 21:34 Ο Mitsos The Great: #2.136 27-04-07 21:34 μαμακία είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.763 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 21:55 Ο Valder έγραψε: #2.137 27-04-07 21:55 Ουφ!!! Σ' έχω επιθυμήσειιιιιιιιιι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kazmir84 Δραστήριο μέλος Ο kazmir84 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 516 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 22:53 Ο kazmir84 έγραψε: #2.138 27-04-07 22:53 Τι να κάνω ρε γμτ; Καλύτερα να μην κάνω τίποτα μαζί της. Δεν είναι σωστό να την πληγώσω. Εϊναι και καλή κοπέλα... Όχι, όχι, δεν θα κάνω τίποτα. Καλύτερα έτσι, ας είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fairytale Πολύ δραστήριο μέλος Η fairytale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φιλόλογος. Έχει γράψει 881 μηνύματα. 28 Απριλίου 2007 στις 09:10 Η fairytale: #2.139 28-04-07 09:10 Δε μετρώ πια μέρες... Μετρώ ώρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 28 Απριλίου 2007 στις 09:21 Ο Hunter έγραψε: #2.140 28-04-07 09:21 το βραδυ ειναι κοντα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 105 106 107 108 109 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 107 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 107 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από chica_loca: Ειδες.... εισαι σε διαιτα αυτη την στιγμη, οποτε καλυτερα που δεν βρηκες ρουχα σημερα. Σκεψου να χασεις και αλλα kg και μετα να λυπασαι για τα λεφτα που εδωσες για ρουχα που δεν θα σου κανουν πλεον ! Οτι γινεται , καποιο λογο θα χει που γινεται !!! smile pls !!! Click για ανάπτυξη... Ξέρεις όταν είσαι χοντρή τα ρούχα τρώγοντε πιό έυκολα απο μία αδύνατη, και τα δικά μου δεν τα προλαβένω μήνα, βαρέθηκα να προσπαθώ να γίνω κάτι που ήμουν πρίν 4 χρόνια, κουράστηκα βαρέθηκα, δεν ξέρω τι θα κάνω ή θα σταματήσω την δίαιτα ή δεν θα τρώω τίποτα και αυτό θα πρέπει να το αποφασήσω ΤΩΡΑ θα τα πούμε άυριο Ευχαριστ΄για τα καλά σου λόγια γειά σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mitsos The Great Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Βολίμες (Ζάκυνθος). Έχει γράψει 2.173 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 21:34 Ο Mitsos The Great: #2.136 27-04-07 21:34 μαμακία είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.763 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 21:55 Ο Valder έγραψε: #2.137 27-04-07 21:55 Ουφ!!! Σ' έχω επιθυμήσειιιιιιιιιι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kazmir84 Δραστήριο μέλος Ο kazmir84 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 516 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 22:53 Ο kazmir84 έγραψε: #2.138 27-04-07 22:53 Τι να κάνω ρε γμτ; Καλύτερα να μην κάνω τίποτα μαζί της. Δεν είναι σωστό να την πληγώσω. Εϊναι και καλή κοπέλα... Όχι, όχι, δεν θα κάνω τίποτα. Καλύτερα έτσι, ας είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fairytale Πολύ δραστήριο μέλος Η fairytale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φιλόλογος. Έχει γράψει 881 μηνύματα. 28 Απριλίου 2007 στις 09:10 Η fairytale: #2.139 28-04-07 09:10 Δε μετρώ πια μέρες... Μετρώ ώρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 28 Απριλίου 2007 στις 09:21 Ο Hunter έγραψε: #2.140 28-04-07 09:21 το βραδυ ειναι κοντα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 105 106 107 108 109 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 107 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 107 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
μαμακία είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.763 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 21:55 Ο Valder έγραψε: #2.137 27-04-07 21:55 Ουφ!!! Σ' έχω επιθυμήσειιιιιιιιιι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kazmir84 Δραστήριο μέλος Ο kazmir84 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 516 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 22:53 Ο kazmir84 έγραψε: #2.138 27-04-07 22:53 Τι να κάνω ρε γμτ; Καλύτερα να μην κάνω τίποτα μαζί της. Δεν είναι σωστό να την πληγώσω. Εϊναι και καλή κοπέλα... Όχι, όχι, δεν θα κάνω τίποτα. Καλύτερα έτσι, ας είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fairytale Πολύ δραστήριο μέλος Η fairytale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φιλόλογος. Έχει γράψει 881 μηνύματα. 28 Απριλίου 2007 στις 09:10 Η fairytale: #2.139 28-04-07 09:10 Δε μετρώ πια μέρες... Μετρώ ώρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 28 Απριλίου 2007 στις 09:21 Ο Hunter έγραψε: #2.140 28-04-07 09:21 το βραδυ ειναι κοντα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 105 106 107 108 109 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 107 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 107 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ουφ!!! Σ' έχω επιθυμήσειιιιιιιιιι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kazmir84 Δραστήριο μέλος Ο kazmir84 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 516 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 22:53 Ο kazmir84 έγραψε: #2.138 27-04-07 22:53 Τι να κάνω ρε γμτ; Καλύτερα να μην κάνω τίποτα μαζί της. Δεν είναι σωστό να την πληγώσω. Εϊναι και καλή κοπέλα... Όχι, όχι, δεν θα κάνω τίποτα. Καλύτερα έτσι, ας είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fairytale Πολύ δραστήριο μέλος Η fairytale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φιλόλογος. Έχει γράψει 881 μηνύματα. 28 Απριλίου 2007 στις 09:10 Η fairytale: #2.139 28-04-07 09:10 Δε μετρώ πια μέρες... Μετρώ ώρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 28 Απριλίου 2007 στις 09:21 Ο Hunter έγραψε: #2.140 28-04-07 09:21 το βραδυ ειναι κοντα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 105 106 107 108 109 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 107 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 107 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τι να κάνω ρε γμτ; Καλύτερα να μην κάνω τίποτα μαζί της. Δεν είναι σωστό να την πληγώσω. Εϊναι και καλή κοπέλα... Όχι, όχι, δεν θα κάνω τίποτα. Καλύτερα έτσι, ας είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fairytale Πολύ δραστήριο μέλος Η fairytale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φιλόλογος. Έχει γράψει 881 μηνύματα. 28 Απριλίου 2007 στις 09:10 Η fairytale: #2.139 28-04-07 09:10 Δε μετρώ πια μέρες... Μετρώ ώρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 28 Απριλίου 2007 στις 09:21 Ο Hunter έγραψε: #2.140 28-04-07 09:21 το βραδυ ειναι κοντα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 105 106 107 108 109 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 107 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 107 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Δε μετρώ πια μέρες... Μετρώ ώρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 28 Απριλίου 2007 στις 09:21 Ο Hunter έγραψε: #2.140 28-04-07 09:21 το βραδυ ειναι κοντα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
το βραδυ ειναι κοντα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.