βασικα δεν ξερω καθολου την κατασταση και αν ειναι κατι σοβαρο η απλα μαλακιες και πεισματα,και συνηθως δεν κανει καλο το να μπαινεις στη μεση,αλλα το μονο που θα μπορουσες ισως να κανεις αν νομιζεις οτι εχουν κουραστει κιαυτες οι ιδιες και θα ηθελαν να τα ξαναβρουν,ειναι να πεις μερικα ασπρα ψεματακια και στη μια καισ την αλλη του στυλ 'μου ειπε η * οτι θαθελε να το ξεπερασετε και να τα βρειτε' /μου εωσε την εντυπωση οτι ειναι στενοχωρημενη απο αυτη την κατασταση και θαθελε να αλλαξει' η κατι παρομοιο.
πιστεψε με,δεν προκειται ποτε να παει η μια στην αλλη και να της πει 'η μαρίλια μου ειπε οτι θες να ξαναγινουμε φιλες'.απλα θα κολαλευτουν σιγουρα,και δουν η μια την αλλη ξανα με αλλο ματι.εξαλλου φιλες δεν ητανε?μπορουν να ξαναγινουν πιστευω.
η φιλια ειναι ακτι βαθυ,δεν ειναι 'σημερα ειμαστε φιλες,αυιο δεν σου μιλαω'.απλα πρεπει να το συνειδητοποιησουνε για να μη σπανε και τα νευρα της παρεας.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.