Σκέψεις... I

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
και τι κανουν;;;;;;;;;;;;;:!:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ρε ελεος και τι κανετε οπως λεει και η γιωτα?
-----------------------------------------
*επισης νοιζι μαν μονο 8 η ωρα μπορουσατε να παρετε ργαστηριο ?δεν ειχε διαθεσιμες αλλες ωρες?εγω μετα τις 12 επιλεγω παντα:P

Έχει ρε συ αλλά δε μας έβαλαν να επιλέξουμε. Έχει και μια λογική γιατί αν επιλέγαμε κανείς δε θα περνε το 8:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έχει ρε συ αλλά δε μας έβαλαν να επιλέξουμε. Έχει και μια λογική γιατί αν επιλέγαμε κανείς δε θα περνε το 8:P
ρε εμεις διαλεγουμε εχει πχ 8-10,10-12,12-2:P

ε και στηνομαστε 2-3 ωρες πιο πριν για να διαλεξουμε το μεσημεριανο οχι τπτ αλλον να μη σηκονωμαστε απο τα αγρια χαραματα:P

ρε εμεις διαλεγουμε εχει πχ 8-10,10-12,12-2:P

ε και στηνομαστε 2-3 ωρες πιο πριν για να διαλεξουμε το μεσημεριανο οχι τπτ αλλον να μη σηκονωμαστε απο τα αγρια χαραματα:P

Α δηλαδή κάθε φορά μπορείτε να επιλέξετε άλλη ώρα?:!:

τελικά τον τοίχο να τον βάψω μοβ σκούρο ή εμεραλντ σκούρο? :hmm:

Α δηλαδή κάθε φορά μπορείτε να επιλέξετε άλλη ώρα?:!:
ναι,εχει και αλλες ωρες και αλλες μερες και με διαφορετικους καθηγητες
παντα κοιτα;ζω να διαλεγω τι πιο μεσημεριανες ωρες αλλα και τον καθηγητη που θα ειναι πιο ευκολος απο τους αλλους και οχι τοσο πρηξ@ρχ....:P

αχα... εχω δυο εργαστηριακα μαθηματα
Εργαστηριο κριτικου λογου: ποιηση
εργαστηριο κριτικου λογου:πεζος λογος

χωριζομαστε σε μικρα τμηματα και τα μαθηματα ειναι υποχρεωτικα..

επισης εχω και ενα φροντιστηριακο
Γλωσσικη καταρτιση
και αυτο υποχρεωτικο με μικρα τμηματα..

συνολικα 10 ωρες υποχρεωτικα μαθηματα..:P:D

αχα... εχω δυο εργαστηριακα μαθηματα
Εργαστηριο κριτικου λογου: ποιηση
εργαστηριο κριτικου λογου:πεζος λογος

χωριζομαστε σε μικρα τμηματα και τα μαθηματα ειναι υποχρεωτικα..

επισης εχω και ενα φροντιστηριακο
Γλωσσικη καταρτιση
και αυτο υποχρεωτικο με μικρα τμηματα..

συνολικα 10 ωρες υποχρεωτικα μαθηματα..:P:D

πολυ μικρα!
20 ατόμων έτσι?

ναι,εχει και αλλες ωρες και αλλες μερες και με διαφορετικους καθηγητες
παντα κοιτα;ζω να διαλεγω τι πιο μεσημεριανες ωρες αλλα και τον καθηγητη που θα ειναι πιο ευκολος απο τους αλλους και οχι τοσο πρηξ@ρχ....:P

Tι συστήματα είναι αυτά ρε:P

2 εργαστηρια εχετε ρε θανο μονο?

τι στον π........ μονο εμεις εχουμε 4 εργαστηρια καθε εξαμηνο?

πολυ μικρα!
20 ατόμων έτσι?
τοσα ειμαστε στη γλωσσικη καταρτιση περιπου..

στα αλλα καπου παραπανω..
-----------------------------------------
2 εργαστηρια εχετε ρε θανο μονο?

τι στον π........ μονο εμεις εχουμε 4 εργαστηρια καθε εξαμηνο?
ειναι ρε συ 3 υποχρεωτικα μαθηματα...
και το αλλο εξαμηνο παλι 3..

να σας την σπάσω πάλι που εγώ δεν έχω κανένα? :P

Tι συστήματα είναι αυτά ρε:P
αφου μας απαξιωνουν που μας απαξιωνουν ως ΤΕΙ ας εχουμε τουλαχιστον κατι πιο ευελικτο απο τα πανεπιστημια:P

αφου μας απαξιωνουν που μας απαξιωνουν ως ΤΕΙ ας εχουμε τουλαχιστον κατι πιο ευελικτο απο τα πανεπιστημια:P

Σωστό κι αυτό:P

Όχι:P

καλα να παθεις.. :P

μολις βγηκε το προγραμμα της εξεταστικης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και χαιρεσαι?:P

ποτε ξεκινατε?

εμεις 18..

χα! μπήκε κ ο αδερφός μου στη λίστα...

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back