artemaki
Διάσημο μέλος
Ωραια.αυτο μου αρεσει
γουσταρω..:who:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NoiSy MaN
Πολύ δραστήριο μέλος
ρε ελεος και τι κανετε οπως λεει και η γιωτα?
-----------------------------------------
*επισης νοιζι μαν μονο 8 η ωρα μπορουσατε να παρετε ργαστηριο ?δεν ειχε διαθεσιμες αλλες ωρες?εγω μετα τις 12 επιλεγω παντα
Έχει ρε συ αλλά δε μας έβαλαν να επιλέξουμε. Έχει και μια λογική γιατί αν επιλέγαμε κανείς δε θα περνε το 8
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
ρε εμεις διαλεγουμε εχει πχ 8-10,10-12,12-2Έχει ρε συ αλλά δε μας έβαλαν να επιλέξουμε. Έχει και μια λογική γιατί αν επιλέγαμε κανείς δε θα περνε το 8
ε και στηνομαστε 2-3 ωρες πιο πριν για να διαλεξουμε το μεσημεριανο οχι τπτ αλλον να μη σηκονωμαστε απο τα αγρια χαραματα
NoiSy MaN
Πολύ δραστήριο μέλος
ρε εμεις διαλεγουμε εχει πχ 8-10,10-12,12-2
ε και στηνομαστε 2-3 ωρες πιο πριν για να διαλεξουμε το μεσημεριανο οχι τπτ αλλον να μη σηκονωμαστε απο τα αγρια χαραματα
Α δηλαδή κάθε φορά μπορείτε να επιλέξετε άλλη ώρα?:!:
myrto.s
Πολύ δραστήριο μέλος
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
ναι,εχει και αλλες ωρες και αλλες μερες και με διαφορετικους καθηγητεςΑ δηλαδή κάθε φορά μπορείτε να επιλέξετε άλλη ώρα?:!:
παντα κοιτα;ζω να διαλεγω τι πιο μεσημεριανες ωρες αλλα και τον καθηγητη που θα ειναι πιο ευκολος απο τους αλλους και οχι τοσο πρηξ@ρχ....
thanous18
Περιβόητο μέλος
Εργαστηριο κριτικου λογου: ποιηση
εργαστηριο κριτικου λογου:πεζος λογος
χωριζομαστε σε μικρα τμηματα και τα μαθηματα ειναι υποχρεωτικα..
επισης εχω και ενα φροντιστηριακο
Γλωσσικη καταρτιση
και αυτο υποχρεωτικο με μικρα τμηματα..
συνολικα 10 ωρες υποχρεωτικα μαθηματα..
Pemptousia
Διάσημο μέλος
αχα... εχω δυο εργαστηριακα μαθηματα
Εργαστηριο κριτικου λογου: ποιηση
εργαστηριο κριτικου λογου:πεζος λογος
χωριζομαστε σε μικρα τμηματα και τα μαθηματα ειναι υποχρεωτικα..
επισης εχω και ενα φροντιστηριακο
Γλωσσικη καταρτιση
και αυτο υποχρεωτικο με μικρα τμηματα..
συνολικα 10 ωρες υποχρεωτικα μαθηματα..
πολυ μικρα!
20 ατόμων έτσι?
NoiSy MaN
Πολύ δραστήριο μέλος
ναι,εχει και αλλες ωρες και αλλες μερες και με διαφορετικους καθηγητες
παντα κοιτα;ζω να διαλεγω τι πιο μεσημεριανες ωρες αλλα και τον καθηγητη που θα ειναι πιο ευκολος απο τους αλλους και οχι τοσο πρηξ@ρχ....
Tι συστήματα είναι αυτά ρε
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
τι στον π........ μονο εμεις εχουμε 4 εργαστηρια καθε εξαμηνο?
thanous18
Περιβόητο μέλος
τοσα ειμαστε στη γλωσσικη καταρτιση περιπου..πολυ μικρα!
20 ατόμων έτσι?
στα αλλα καπου παραπανω..
-----------------------------------------
ειναι ρε συ 3 υποχρεωτικα μαθηματα...2 εργαστηρια εχετε ρε θανο μονο?
τι στον π........ μονο εμεις εχουμε 4 εργαστηρια καθε εξαμηνο?
και το αλλο εξαμηνο παλι 3..
Pemptousia
Διάσημο μέλος
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
αφου μας απαξιωνουν που μας απαξιωνουν ως ΤΕΙ ας εχουμε τουλαχιστον κατι πιο ευελικτο απο τα πανεπιστημιαTι συστήματα είναι αυτά ρε
NoiSy MaN
Πολύ δραστήριο μέλος
αφου μας απαξιωνουν που μας απαξιωνουν ως ΤΕΙ ας εχουμε τουλαχιστον κατι πιο ευελικτο απο τα πανεπιστημια
Σωστό κι αυτό
να σας την σπάσω πάλι που εγώ δεν έχω κανένα?
Όχι
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
να σας την σπάσω πάλι που εγώ δεν έχω κανένα?
thanous18
Περιβόητο μέλος
καλα να παθεις..να σας την σπάσω πάλι που εγώ δεν έχω κανένα?
μολις βγηκε το προγραμμα της εξεταστικης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
ποτε ξεκινατε?
εμεις 18..
Pemptousia
Διάσημο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 19 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.