1. Της Γ. 31 ετους, με ονειρα και σχεδια βεβαια γαμου και παιδιων, της εκοψαν μετα απο 6ετη προυπηρεσια στον ιδιο χωρο, πειρα, καλες σχεσεις με τους ''πελατες της'' κοντα στα 400 ευρω. ναις. παμε απτην αρχη παλι. Σα τους φοιτητες ενα πραμα, τους εν γενει αλλα
κατα βουληση ανεργους.
2. Της Ν. ετων 30 (με τα ιδια σχεδια) δεν ''ειναι'' , λεει, ''φετος η χρονια'' της στη δουλεια. Μεσα στην παρατηρηση και την απειλη. Χμ.. ας σκεφτω λιγο παραπανω, αντε θα το κανω κι αυτο. Που το πανε?
3. Της Ε. ετων 23 χωρις τις υποχρεωσεις των παραπανω παροτι προιδεασμενη, της προτειναν εξτρα δουλεια με 100 και ευρω πανω. Σιγα μη πει κι οχι. Μεχρι τα ..αντα της που θα την''κοψουν'' κι αυτη, προλαβαινει να γεμισει το στρωμα με ...χρυσαφι!(μη χ#σω- σορυ, παρεσυρθειν παλι).
4. Η Ζ. 22, αλλα σπουδασε, αλλα κανει!(και θελει να φυγει! ντροπη της!!!

)μα γιατι? Κριμα κι αδικο.(χμ ναι ..) Τι ειπες? Ονειρα? Σε ποιον πλανητη ζεις να ρθω που με αρεσει?
5. Την Ξ. την πηραν τελευταια στιγμη, 3 μερες πριν υπογραψει τη συμβαση να της πουν ''καλη μου 40αρα γυναικα, με δυο παιδια στο δημοτικο, με νοικι και συζυγο που βγαζει ισα με το χιλιαρικο, δε θα σε χρειαστουμε. καλη τυχη, λυπουμαστε πολυ. βεβαια αν χρειαστουμε κατι, θα σε παρουμε'' καγκελο η Ξ. Εμ κι εσυ που πας με δυο παιδια και αντρα των χιλιων??

(επρεπε να το λεγαν σε μενα αυτο, ειμαι γνωστη για την ομιλητικοτητα μου

)
6. Ενα κομματι παιζει τωρα ασχετα, που λεει ''αυτοι που με οριζουνε αυτοι που με πετανε, με ριχνουν στο κενο?!'' τυχαιο κι αυτο?
7. ωρα για ..υπνο(μεταφορικο)

, αρκετες σκεψεις για σημερα, μην το παραφορτωσουμε.. το παραφορτωμενο..