underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 00:28 Η underwater: #941 04-02-07 00:28 Νομίζω πως φέτος όλοι μου οι φίλοι προχωράνε και κάνουν πράγματα που τους εξελίσσουν σαν ανθρώπους. Εγώ αντίθετα αισθάνομαι ότι δεν κάνω κάτι, τουλάχιστον όχι κάτι που να θέλω πραγματικά. Και τίποτα που να μου προσφέρει τις μικρές στιγμές ευτυχίας που όλοι αποζητούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 01:15 Ο Γιώργος έγραψε: #942 04-02-07 01:15 Αρχική Δημοσίευση από underwater: Νομίζω πως φέτος όλοι μου οι φίλοι προχωράνε και κάνουν πράγματα που τους εξελίσσουν σαν ανθρώπους. Εγώ αντίθετα αισθάνομαι ότι δεν κάνω κάτι, τουλάχιστον όχι κάτι που να θέλω πραγματικά. Και τίποτα που να μου προσφέρει τις μικρές στιγμές ευτυχίας που όλοι αποζητούμε! Click για ανάπτυξη... Α, γειά σου μες στο μυαλό μου είσαι.. Απλά υπομονή.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 01:30 Η underwater: #943 04-02-07 01:30 Αρχική Δημοσίευση από Γιωργος: Α, γειά σου μες στο μυαλό μου είσαι.. Απλά υπομονή.. Click για ανάπτυξη... Είμαι εναντίον του "κάνω υπομονή". Θέλω να "κάνω πράξεις" για να πετύχω κάτι. Η χαρά δεν έρχεται ουρανοκατέβατη. Αλλά δεν έχω πάντα το κουράγιο για πράξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 01:32 Ο Γιώργος έγραψε: #944 04-02-07 01:32 Αρχική Δημοσίευση από underwater: Είμαι εναντίον του "κάνω υπομονή". Θέλω να "κάνω πράξεις" για να πετύχω κάτι. Η χαρά δεν έρχεται ουρανοκατέβατη. Αλλά δεν έχω πάντα το κουράγιο για πράξεις. Click για ανάπτυξη... Ναι μωρέ, απλώς όταν βλέπεις ότι ούτε οι πράξεις κάνουν κάτι τότε χρειάζεται η υπομονή εκεί πέρα. Γαϊδουρίσια κιόλας.. Λες "Ε, πού θα πάει; Χ#σμένο μ' έχει η ζωή;" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 01:36 Η underwater: #945 04-02-07 01:36 Αρχική Δημοσίευση από Γιωργος: Λες "Ε, πού θα πάει; Χ#σμένο μ' έχει η ζωή;" Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 01:46 Ο Γιώργος έγραψε: #946 04-02-07 01:46 Έτσι μπράβο, πάντα θετικά να σκεφτόμαστε. Καλό να πέφτουμε και στα πατώματα αλλά όχι για πάντα Χμ, κάτι άκουσα... Μας παρακολουθούν; Μας έπιασαν offtopic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 14:14 Η Oralee έγραψε: #947 04-02-07 14:14 Μάλλον δεν θα βγει πουθενά.. μάλλον έκανα λάθος.. κάναμε λάθος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 23:02 Η Maggie έγραψε: #948 04-02-07 23:02 Έρχεται μια δύσκολη εβδομάδα.. Έχω αγχωθεί λιγάκι.. Άντε να δούμε. Πότε θα έρθει το Σάββατο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2007 στις 00:07 Η Γίδι έγραψε: #949 05-02-07 00:07 Θέλω να πάω σπίτι, σε 38 μέρες. Σπίτι μου, και σπίτι της........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2007 στις 11:57 Η travel_lover: #950 05-02-07 11:57 σε αγαπώ...με πήρε χρόνια να το πω, αλλά σου είχα πει ότι το εννοώ... μαζί με τα πράγματα που θα μου φέρεις σήμερα, μην ξεχάσεις να ψάξεις την καρδιά μου κάπου ξεχασμένη στα συρτάρια σου με κάποια απομηνάρια ΙΟΝ αμυγδάλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2007 στις 14:24 Η adespoto έγραψε: #951 05-02-07 14:24 Δεν υπάρχουν άλλες σκέψεις, στέρεψαν κι αυτές.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 13:10 Η Giovanna έγραψε: #952 07-02-07 13:10 σκεφτομουν οτι... ολο αυτο νιωθω οτι τελειωνει... απο τη μια λυπαμαι αλλα απο την αλλη ειμαι συνεχεια στραβωμενη... και αυτο, επειδη τη βλεπω μονιμως online να ποσταρει στα φορουμ, ομως νεα της μαθαινω μονο απο εκει... μσν, παει, δε μιλαμε πια. και βασικα, δε μιλαμε καθολου. τι να πω, ολα εχουν αρχη και τελος. απλα, πολλα ειναι αυτα τα "τελος" τελευταια και με εχει πιασει το παραπονο, σαν κλασσικο παραπονιαρικο που ημουν παντα. ο,τι γινεται γινεται για καλο? θα δειξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 15:03 Η Maggie έγραψε: #953 07-02-07 15:03 Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και περιμένω να έρθει το Σάββατο με ηρεμία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 15:17 Η travel_lover: #954 07-02-07 15:17 εντάξει το πήρα απόφαση...έφυγε, γιατί όμως συνεχίζει να κρατάει επαφές; γιατί με τρώει κάθε φορά που είναι κ με ποιά; κ πως μπορώ να τιμωρήσω τον εαυτό μου με το να μην είμαι με φίλους απλά κ μόνο για να μην τον βλέπω; κ ο πόνος, αχ ο πόνος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:52 Η Giovanna έγραψε: #955 07-02-07 17:52 ---το σβηνω το ονομα της τραπεζας!--- τι αθλιοι που ειναι ρε γμτ. μα καλα, ειναι δυνατον να μη μου αυξανουν πιστωτικο οριο, αλλα να μου δινουν νεα καρτα με τριπλασιο απο αυτο που εχω ηδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αίμων Νεοφερμένο μέλος Ο Αίμων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 20:38 Ο Αίμων έγραψε: #956 07-02-07 20:38 Θελω να μπω σ'ενα καραβι κ να φυγω μακρια,μακρια,μακρια........Σ'ενα μερος που να μη με ξερει κανενας.......Για να ξεχασω οσα εκανα κ οσους πληγωσα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. girlio_4 Εκκολαπτόμενο μέλος Η girlio_4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και επαγγέλλεται Φωτογράφος. Έχει γράψει 339 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2007 στις 01:36 Η girlio_4 έγραψε: #957 08-02-07 01:36 Σε καταλαβαίνω απόλυτα Αίμων (!) Και εγώ σχεδόν στην ίδια φάση είμαι.... Θα ήθελα να έμπαινα στο αμάξι και να πήγαινα, με τρελή ταχύτητα, σε μια τεράστια εύθεια και να άκουγα ένα συγκεκριμένο κομμάτι... Θα έκλεγα ασταμάτητα (κάτι που θέλω να κάνω ακόμα και τώρα, άλλα δεν μπορώ)...Αυτά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αίμων Νεοφερμένο μέλος Ο Αίμων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2007 στις 01:58 Ο Αίμων έγραψε: #958 08-02-07 01:58 Χαιρομαι που καταλαβαινομαστε Αν ποτε παρεις την αποφαση να φυγεις με το αμαξι σου θυμησου κ το φτωχο τον Αίμωνα που δεν μπορει να βρει καραβι.....Αληθεια,ποιο κομματι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. girlio_4 Εκκολαπτόμενο μέλος Η girlio_4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και επαγγέλλεται Φωτογράφος. Έχει γράψει 339 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2007 στις 02:17 Η girlio_4 έγραψε: #959 08-02-07 02:17 Αρχική Δημοσίευση από Αίμων: Χαιρομαι που καταλαβαινομαστε Αν ποτε παρεις την αποφαση να φυγεις με το αμαξι σου θυμησου κ το φτωχο τον Αίμωνα που δεν μπορει να βρει καραβι.....Αληθεια,ποιο κομματι;; Click για ανάπτυξη... Αν υπήρχε ευκαιρία θα το είχα κάνει... Θα σε έχω στα υπόψειν... το "state of grace" των "Swayzak" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αίμων Νεοφερμένο μέλος Ο Αίμων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2007 στις 02:25 Ο Αίμων έγραψε: #960 08-02-07 02:25 If you remember times that State of Grace I forgot. Sometimes we meet missed out lyrics here. But there's a need for a knod. free lyrics Taking consciousness Swayzak Featuring Kirsty Hawkshaw lyrics for granted. I need to State of Grace lyrics hear your good self. (respect)Μ'αυτο το τραγουδι παω κ στην ακρη του κοσμου με τα ποδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Νομίζω πως φέτος όλοι μου οι φίλοι προχωράνε και κάνουν πράγματα που τους εξελίσσουν σαν ανθρώπους. Εγώ αντίθετα αισθάνομαι ότι δεν κάνω κάτι, τουλάχιστον όχι κάτι που να θέλω πραγματικά. Και τίποτα που να μου προσφέρει τις μικρές στιγμές ευτυχίας που όλοι αποζητούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 01:15 Ο Γιώργος έγραψε: #942 04-02-07 01:15 Αρχική Δημοσίευση από underwater: Νομίζω πως φέτος όλοι μου οι φίλοι προχωράνε και κάνουν πράγματα που τους εξελίσσουν σαν ανθρώπους. Εγώ αντίθετα αισθάνομαι ότι δεν κάνω κάτι, τουλάχιστον όχι κάτι που να θέλω πραγματικά. Και τίποτα που να μου προσφέρει τις μικρές στιγμές ευτυχίας που όλοι αποζητούμε! Click για ανάπτυξη... Α, γειά σου μες στο μυαλό μου είσαι.. Απλά υπομονή.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 01:30 Η underwater: #943 04-02-07 01:30 Αρχική Δημοσίευση από Γιωργος: Α, γειά σου μες στο μυαλό μου είσαι.. Απλά υπομονή.. Click για ανάπτυξη... Είμαι εναντίον του "κάνω υπομονή". Θέλω να "κάνω πράξεις" για να πετύχω κάτι. Η χαρά δεν έρχεται ουρανοκατέβατη. Αλλά δεν έχω πάντα το κουράγιο για πράξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 01:32 Ο Γιώργος έγραψε: #944 04-02-07 01:32 Αρχική Δημοσίευση από underwater: Είμαι εναντίον του "κάνω υπομονή". Θέλω να "κάνω πράξεις" για να πετύχω κάτι. Η χαρά δεν έρχεται ουρανοκατέβατη. Αλλά δεν έχω πάντα το κουράγιο για πράξεις. Click για ανάπτυξη... Ναι μωρέ, απλώς όταν βλέπεις ότι ούτε οι πράξεις κάνουν κάτι τότε χρειάζεται η υπομονή εκεί πέρα. Γαϊδουρίσια κιόλας.. Λες "Ε, πού θα πάει; Χ#σμένο μ' έχει η ζωή;" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 01:36 Η underwater: #945 04-02-07 01:36 Αρχική Δημοσίευση από Γιωργος: Λες "Ε, πού θα πάει; Χ#σμένο μ' έχει η ζωή;" Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 01:46 Ο Γιώργος έγραψε: #946 04-02-07 01:46 Έτσι μπράβο, πάντα θετικά να σκεφτόμαστε. Καλό να πέφτουμε και στα πατώματα αλλά όχι για πάντα Χμ, κάτι άκουσα... Μας παρακολουθούν; Μας έπιασαν offtopic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 14:14 Η Oralee έγραψε: #947 04-02-07 14:14 Μάλλον δεν θα βγει πουθενά.. μάλλον έκανα λάθος.. κάναμε λάθος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 23:02 Η Maggie έγραψε: #948 04-02-07 23:02 Έρχεται μια δύσκολη εβδομάδα.. Έχω αγχωθεί λιγάκι.. Άντε να δούμε. Πότε θα έρθει το Σάββατο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2007 στις 00:07 Η Γίδι έγραψε: #949 05-02-07 00:07 Θέλω να πάω σπίτι, σε 38 μέρες. Σπίτι μου, και σπίτι της........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2007 στις 11:57 Η travel_lover: #950 05-02-07 11:57 σε αγαπώ...με πήρε χρόνια να το πω, αλλά σου είχα πει ότι το εννοώ... μαζί με τα πράγματα που θα μου φέρεις σήμερα, μην ξεχάσεις να ψάξεις την καρδιά μου κάπου ξεχασμένη στα συρτάρια σου με κάποια απομηνάρια ΙΟΝ αμυγδάλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2007 στις 14:24 Η adespoto έγραψε: #951 05-02-07 14:24 Δεν υπάρχουν άλλες σκέψεις, στέρεψαν κι αυτές.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 13:10 Η Giovanna έγραψε: #952 07-02-07 13:10 σκεφτομουν οτι... ολο αυτο νιωθω οτι τελειωνει... απο τη μια λυπαμαι αλλα απο την αλλη ειμαι συνεχεια στραβωμενη... και αυτο, επειδη τη βλεπω μονιμως online να ποσταρει στα φορουμ, ομως νεα της μαθαινω μονο απο εκει... μσν, παει, δε μιλαμε πια. και βασικα, δε μιλαμε καθολου. τι να πω, ολα εχουν αρχη και τελος. απλα, πολλα ειναι αυτα τα "τελος" τελευταια και με εχει πιασει το παραπονο, σαν κλασσικο παραπονιαρικο που ημουν παντα. ο,τι γινεται γινεται για καλο? θα δειξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 15:03 Η Maggie έγραψε: #953 07-02-07 15:03 Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και περιμένω να έρθει το Σάββατο με ηρεμία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 15:17 Η travel_lover: #954 07-02-07 15:17 εντάξει το πήρα απόφαση...έφυγε, γιατί όμως συνεχίζει να κρατάει επαφές; γιατί με τρώει κάθε φορά που είναι κ με ποιά; κ πως μπορώ να τιμωρήσω τον εαυτό μου με το να μην είμαι με φίλους απλά κ μόνο για να μην τον βλέπω; κ ο πόνος, αχ ο πόνος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:52 Η Giovanna έγραψε: #955 07-02-07 17:52 ---το σβηνω το ονομα της τραπεζας!--- τι αθλιοι που ειναι ρε γμτ. μα καλα, ειναι δυνατον να μη μου αυξανουν πιστωτικο οριο, αλλα να μου δινουν νεα καρτα με τριπλασιο απο αυτο που εχω ηδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αίμων Νεοφερμένο μέλος Ο Αίμων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 20:38 Ο Αίμων έγραψε: #956 07-02-07 20:38 Θελω να μπω σ'ενα καραβι κ να φυγω μακρια,μακρια,μακρια........Σ'ενα μερος που να μη με ξερει κανενας.......Για να ξεχασω οσα εκανα κ οσους πληγωσα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. girlio_4 Εκκολαπτόμενο μέλος Η girlio_4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και επαγγέλλεται Φωτογράφος. Έχει γράψει 339 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2007 στις 01:36 Η girlio_4 έγραψε: #957 08-02-07 01:36 Σε καταλαβαίνω απόλυτα Αίμων (!) Και εγώ σχεδόν στην ίδια φάση είμαι.... Θα ήθελα να έμπαινα στο αμάξι και να πήγαινα, με τρελή ταχύτητα, σε μια τεράστια εύθεια και να άκουγα ένα συγκεκριμένο κομμάτι... Θα έκλεγα ασταμάτητα (κάτι που θέλω να κάνω ακόμα και τώρα, άλλα δεν μπορώ)...Αυτά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αίμων Νεοφερμένο μέλος Ο Αίμων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2007 στις 01:58 Ο Αίμων έγραψε: #958 08-02-07 01:58 Χαιρομαι που καταλαβαινομαστε Αν ποτε παρεις την αποφαση να φυγεις με το αμαξι σου θυμησου κ το φτωχο τον Αίμωνα που δεν μπορει να βρει καραβι.....Αληθεια,ποιο κομματι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. girlio_4 Εκκολαπτόμενο μέλος Η girlio_4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και επαγγέλλεται Φωτογράφος. Έχει γράψει 339 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2007 στις 02:17 Η girlio_4 έγραψε: #959 08-02-07 02:17 Αρχική Δημοσίευση από Αίμων: Χαιρομαι που καταλαβαινομαστε Αν ποτε παρεις την αποφαση να φυγεις με το αμαξι σου θυμησου κ το φτωχο τον Αίμωνα που δεν μπορει να βρει καραβι.....Αληθεια,ποιο κομματι;; Click για ανάπτυξη... Αν υπήρχε ευκαιρία θα το είχα κάνει... Θα σε έχω στα υπόψειν... το "state of grace" των "Swayzak" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αίμων Νεοφερμένο μέλος Ο Αίμων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2007 στις 02:25 Ο Αίμων έγραψε: #960 08-02-07 02:25 If you remember times that State of Grace I forgot. Sometimes we meet missed out lyrics here. But there's a need for a knod. free lyrics Taking consciousness Swayzak Featuring Kirsty Hawkshaw lyrics for granted. I need to State of Grace lyrics hear your good self. (respect)Μ'αυτο το τραγουδι παω κ στην ακρη του κοσμου με τα ποδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από underwater: Νομίζω πως φέτος όλοι μου οι φίλοι προχωράνε και κάνουν πράγματα που τους εξελίσσουν σαν ανθρώπους. Εγώ αντίθετα αισθάνομαι ότι δεν κάνω κάτι, τουλάχιστον όχι κάτι που να θέλω πραγματικά. Και τίποτα που να μου προσφέρει τις μικρές στιγμές ευτυχίας που όλοι αποζητούμε! Click για ανάπτυξη... Α, γειά σου μες στο μυαλό μου είσαι.. Απλά υπομονή.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 01:30 Η underwater: #943 04-02-07 01:30 Αρχική Δημοσίευση από Γιωργος: Α, γειά σου μες στο μυαλό μου είσαι.. Απλά υπομονή.. Click για ανάπτυξη... Είμαι εναντίον του "κάνω υπομονή". Θέλω να "κάνω πράξεις" για να πετύχω κάτι. Η χαρά δεν έρχεται ουρανοκατέβατη. Αλλά δεν έχω πάντα το κουράγιο για πράξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 01:32 Ο Γιώργος έγραψε: #944 04-02-07 01:32 Αρχική Δημοσίευση από underwater: Είμαι εναντίον του "κάνω υπομονή". Θέλω να "κάνω πράξεις" για να πετύχω κάτι. Η χαρά δεν έρχεται ουρανοκατέβατη. Αλλά δεν έχω πάντα το κουράγιο για πράξεις. Click για ανάπτυξη... Ναι μωρέ, απλώς όταν βλέπεις ότι ούτε οι πράξεις κάνουν κάτι τότε χρειάζεται η υπομονή εκεί πέρα. Γαϊδουρίσια κιόλας.. Λες "Ε, πού θα πάει; Χ#σμένο μ' έχει η ζωή;" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 01:36 Η underwater: #945 04-02-07 01:36 Αρχική Δημοσίευση από Γιωργος: Λες "Ε, πού θα πάει; Χ#σμένο μ' έχει η ζωή;" Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 01:46 Ο Γιώργος έγραψε: #946 04-02-07 01:46 Έτσι μπράβο, πάντα θετικά να σκεφτόμαστε. Καλό να πέφτουμε και στα πατώματα αλλά όχι για πάντα Χμ, κάτι άκουσα... Μας παρακολουθούν; Μας έπιασαν offtopic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 14:14 Η Oralee έγραψε: #947 04-02-07 14:14 Μάλλον δεν θα βγει πουθενά.. μάλλον έκανα λάθος.. κάναμε λάθος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 23:02 Η Maggie έγραψε: #948 04-02-07 23:02 Έρχεται μια δύσκολη εβδομάδα.. Έχω αγχωθεί λιγάκι.. Άντε να δούμε. Πότε θα έρθει το Σάββατο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2007 στις 00:07 Η Γίδι έγραψε: #949 05-02-07 00:07 Θέλω να πάω σπίτι, σε 38 μέρες. Σπίτι μου, και σπίτι της........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2007 στις 11:57 Η travel_lover: #950 05-02-07 11:57 σε αγαπώ...με πήρε χρόνια να το πω, αλλά σου είχα πει ότι το εννοώ... μαζί με τα πράγματα που θα μου φέρεις σήμερα, μην ξεχάσεις να ψάξεις την καρδιά μου κάπου ξεχασμένη στα συρτάρια σου με κάποια απομηνάρια ΙΟΝ αμυγδάλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2007 στις 14:24 Η adespoto έγραψε: #951 05-02-07 14:24 Δεν υπάρχουν άλλες σκέψεις, στέρεψαν κι αυτές.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 13:10 Η Giovanna έγραψε: #952 07-02-07 13:10 σκεφτομουν οτι... ολο αυτο νιωθω οτι τελειωνει... απο τη μια λυπαμαι αλλα απο την αλλη ειμαι συνεχεια στραβωμενη... και αυτο, επειδη τη βλεπω μονιμως online να ποσταρει στα φορουμ, ομως νεα της μαθαινω μονο απο εκει... μσν, παει, δε μιλαμε πια. και βασικα, δε μιλαμε καθολου. τι να πω, ολα εχουν αρχη και τελος. απλα, πολλα ειναι αυτα τα "τελος" τελευταια και με εχει πιασει το παραπονο, σαν κλασσικο παραπονιαρικο που ημουν παντα. ο,τι γινεται γινεται για καλο? θα δειξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 15:03 Η Maggie έγραψε: #953 07-02-07 15:03 Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και περιμένω να έρθει το Σάββατο με ηρεμία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 15:17 Η travel_lover: #954 07-02-07 15:17 εντάξει το πήρα απόφαση...έφυγε, γιατί όμως συνεχίζει να κρατάει επαφές; γιατί με τρώει κάθε φορά που είναι κ με ποιά; κ πως μπορώ να τιμωρήσω τον εαυτό μου με το να μην είμαι με φίλους απλά κ μόνο για να μην τον βλέπω; κ ο πόνος, αχ ο πόνος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:52 Η Giovanna έγραψε: #955 07-02-07 17:52 ---το σβηνω το ονομα της τραπεζας!--- τι αθλιοι που ειναι ρε γμτ. μα καλα, ειναι δυνατον να μη μου αυξανουν πιστωτικο οριο, αλλα να μου δινουν νεα καρτα με τριπλασιο απο αυτο που εχω ηδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αίμων Νεοφερμένο μέλος Ο Αίμων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 20:38 Ο Αίμων έγραψε: #956 07-02-07 20:38 Θελω να μπω σ'ενα καραβι κ να φυγω μακρια,μακρια,μακρια........Σ'ενα μερος που να μη με ξερει κανενας.......Για να ξεχασω οσα εκανα κ οσους πληγωσα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. girlio_4 Εκκολαπτόμενο μέλος Η girlio_4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και επαγγέλλεται Φωτογράφος. Έχει γράψει 339 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2007 στις 01:36 Η girlio_4 έγραψε: #957 08-02-07 01:36 Σε καταλαβαίνω απόλυτα Αίμων (!) Και εγώ σχεδόν στην ίδια φάση είμαι.... Θα ήθελα να έμπαινα στο αμάξι και να πήγαινα, με τρελή ταχύτητα, σε μια τεράστια εύθεια και να άκουγα ένα συγκεκριμένο κομμάτι... Θα έκλεγα ασταμάτητα (κάτι που θέλω να κάνω ακόμα και τώρα, άλλα δεν μπορώ)...Αυτά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αίμων Νεοφερμένο μέλος Ο Αίμων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2007 στις 01:58 Ο Αίμων έγραψε: #958 08-02-07 01:58 Χαιρομαι που καταλαβαινομαστε Αν ποτε παρεις την αποφαση να φυγεις με το αμαξι σου θυμησου κ το φτωχο τον Αίμωνα που δεν μπορει να βρει καραβι.....Αληθεια,ποιο κομματι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. girlio_4 Εκκολαπτόμενο μέλος Η girlio_4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και επαγγέλλεται Φωτογράφος. Έχει γράψει 339 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2007 στις 02:17 Η girlio_4 έγραψε: #959 08-02-07 02:17 Αρχική Δημοσίευση από Αίμων: Χαιρομαι που καταλαβαινομαστε Αν ποτε παρεις την αποφαση να φυγεις με το αμαξι σου θυμησου κ το φτωχο τον Αίμωνα που δεν μπορει να βρει καραβι.....Αληθεια,ποιο κομματι;; Click για ανάπτυξη... Αν υπήρχε ευκαιρία θα το είχα κάνει... Θα σε έχω στα υπόψειν... το "state of grace" των "Swayzak" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αίμων Νεοφερμένο μέλος Ο Αίμων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2007 στις 02:25 Ο Αίμων έγραψε: #960 08-02-07 02:25 If you remember times that State of Grace I forgot. Sometimes we meet missed out lyrics here. But there's a need for a knod. free lyrics Taking consciousness Swayzak Featuring Kirsty Hawkshaw lyrics for granted. I need to State of Grace lyrics hear your good self. (respect)Μ'αυτο το τραγουδι παω κ στην ακρη του κοσμου με τα ποδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Γιωργος: Α, γειά σου μες στο μυαλό μου είσαι.. Απλά υπομονή.. Click για ανάπτυξη... Είμαι εναντίον του "κάνω υπομονή". Θέλω να "κάνω πράξεις" για να πετύχω κάτι. Η χαρά δεν έρχεται ουρανοκατέβατη. Αλλά δεν έχω πάντα το κουράγιο για πράξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 01:32 Ο Γιώργος έγραψε: #944 04-02-07 01:32 Αρχική Δημοσίευση από underwater: Είμαι εναντίον του "κάνω υπομονή". Θέλω να "κάνω πράξεις" για να πετύχω κάτι. Η χαρά δεν έρχεται ουρανοκατέβατη. Αλλά δεν έχω πάντα το κουράγιο για πράξεις. Click για ανάπτυξη... Ναι μωρέ, απλώς όταν βλέπεις ότι ούτε οι πράξεις κάνουν κάτι τότε χρειάζεται η υπομονή εκεί πέρα. Γαϊδουρίσια κιόλας.. Λες "Ε, πού θα πάει; Χ#σμένο μ' έχει η ζωή;" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 01:36 Η underwater: #945 04-02-07 01:36 Αρχική Δημοσίευση από Γιωργος: Λες "Ε, πού θα πάει; Χ#σμένο μ' έχει η ζωή;" Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 01:46 Ο Γιώργος έγραψε: #946 04-02-07 01:46 Έτσι μπράβο, πάντα θετικά να σκεφτόμαστε. Καλό να πέφτουμε και στα πατώματα αλλά όχι για πάντα Χμ, κάτι άκουσα... Μας παρακολουθούν; Μας έπιασαν offtopic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 14:14 Η Oralee έγραψε: #947 04-02-07 14:14 Μάλλον δεν θα βγει πουθενά.. μάλλον έκανα λάθος.. κάναμε λάθος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 23:02 Η Maggie έγραψε: #948 04-02-07 23:02 Έρχεται μια δύσκολη εβδομάδα.. Έχω αγχωθεί λιγάκι.. Άντε να δούμε. Πότε θα έρθει το Σάββατο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2007 στις 00:07 Η Γίδι έγραψε: #949 05-02-07 00:07 Θέλω να πάω σπίτι, σε 38 μέρες. Σπίτι μου, και σπίτι της........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2007 στις 11:57 Η travel_lover: #950 05-02-07 11:57 σε αγαπώ...με πήρε χρόνια να το πω, αλλά σου είχα πει ότι το εννοώ... μαζί με τα πράγματα που θα μου φέρεις σήμερα, μην ξεχάσεις να ψάξεις την καρδιά μου κάπου ξεχασμένη στα συρτάρια σου με κάποια απομηνάρια ΙΟΝ αμυγδάλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2007 στις 14:24 Η adespoto έγραψε: #951 05-02-07 14:24 Δεν υπάρχουν άλλες σκέψεις, στέρεψαν κι αυτές.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 13:10 Η Giovanna έγραψε: #952 07-02-07 13:10 σκεφτομουν οτι... ολο αυτο νιωθω οτι τελειωνει... απο τη μια λυπαμαι αλλα απο την αλλη ειμαι συνεχεια στραβωμενη... και αυτο, επειδη τη βλεπω μονιμως online να ποσταρει στα φορουμ, ομως νεα της μαθαινω μονο απο εκει... μσν, παει, δε μιλαμε πια. και βασικα, δε μιλαμε καθολου. τι να πω, ολα εχουν αρχη και τελος. απλα, πολλα ειναι αυτα τα "τελος" τελευταια και με εχει πιασει το παραπονο, σαν κλασσικο παραπονιαρικο που ημουν παντα. ο,τι γινεται γινεται για καλο? θα δειξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 15:03 Η Maggie έγραψε: #953 07-02-07 15:03 Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και περιμένω να έρθει το Σάββατο με ηρεμία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 15:17 Η travel_lover: #954 07-02-07 15:17 εντάξει το πήρα απόφαση...έφυγε, γιατί όμως συνεχίζει να κρατάει επαφές; γιατί με τρώει κάθε φορά που είναι κ με ποιά; κ πως μπορώ να τιμωρήσω τον εαυτό μου με το να μην είμαι με φίλους απλά κ μόνο για να μην τον βλέπω; κ ο πόνος, αχ ο πόνος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:52 Η Giovanna έγραψε: #955 07-02-07 17:52 ---το σβηνω το ονομα της τραπεζας!--- τι αθλιοι που ειναι ρε γμτ. μα καλα, ειναι δυνατον να μη μου αυξανουν πιστωτικο οριο, αλλα να μου δινουν νεα καρτα με τριπλασιο απο αυτο που εχω ηδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αίμων Νεοφερμένο μέλος Ο Αίμων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 20:38 Ο Αίμων έγραψε: #956 07-02-07 20:38 Θελω να μπω σ'ενα καραβι κ να φυγω μακρια,μακρια,μακρια........Σ'ενα μερος που να μη με ξερει κανενας.......Για να ξεχασω οσα εκανα κ οσους πληγωσα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. girlio_4 Εκκολαπτόμενο μέλος Η girlio_4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και επαγγέλλεται Φωτογράφος. Έχει γράψει 339 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2007 στις 01:36 Η girlio_4 έγραψε: #957 08-02-07 01:36 Σε καταλαβαίνω απόλυτα Αίμων (!) Και εγώ σχεδόν στην ίδια φάση είμαι.... Θα ήθελα να έμπαινα στο αμάξι και να πήγαινα, με τρελή ταχύτητα, σε μια τεράστια εύθεια και να άκουγα ένα συγκεκριμένο κομμάτι... Θα έκλεγα ασταμάτητα (κάτι που θέλω να κάνω ακόμα και τώρα, άλλα δεν μπορώ)...Αυτά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αίμων Νεοφερμένο μέλος Ο Αίμων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2007 στις 01:58 Ο Αίμων έγραψε: #958 08-02-07 01:58 Χαιρομαι που καταλαβαινομαστε Αν ποτε παρεις την αποφαση να φυγεις με το αμαξι σου θυμησου κ το φτωχο τον Αίμωνα που δεν μπορει να βρει καραβι.....Αληθεια,ποιο κομματι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. girlio_4 Εκκολαπτόμενο μέλος Η girlio_4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και επαγγέλλεται Φωτογράφος. Έχει γράψει 339 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2007 στις 02:17 Η girlio_4 έγραψε: #959 08-02-07 02:17 Αρχική Δημοσίευση από Αίμων: Χαιρομαι που καταλαβαινομαστε Αν ποτε παρεις την αποφαση να φυγεις με το αμαξι σου θυμησου κ το φτωχο τον Αίμωνα που δεν μπορει να βρει καραβι.....Αληθεια,ποιο κομματι;; Click για ανάπτυξη... Αν υπήρχε ευκαιρία θα το είχα κάνει... Θα σε έχω στα υπόψειν... το "state of grace" των "Swayzak" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αίμων Νεοφερμένο μέλος Ο Αίμων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2007 στις 02:25 Ο Αίμων έγραψε: #960 08-02-07 02:25 If you remember times that State of Grace I forgot. Sometimes we meet missed out lyrics here. But there's a need for a knod. free lyrics Taking consciousness Swayzak Featuring Kirsty Hawkshaw lyrics for granted. I need to State of Grace lyrics hear your good self. (respect)Μ'αυτο το τραγουδι παω κ στην ακρη του κοσμου με τα ποδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από underwater: Είμαι εναντίον του "κάνω υπομονή". Θέλω να "κάνω πράξεις" για να πετύχω κάτι. Η χαρά δεν έρχεται ουρανοκατέβατη. Αλλά δεν έχω πάντα το κουράγιο για πράξεις. Click για ανάπτυξη... Ναι μωρέ, απλώς όταν βλέπεις ότι ούτε οι πράξεις κάνουν κάτι τότε χρειάζεται η υπομονή εκεί πέρα. Γαϊδουρίσια κιόλας.. Λες "Ε, πού θα πάει; Χ#σμένο μ' έχει η ζωή;" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 01:36 Η underwater: #945 04-02-07 01:36 Αρχική Δημοσίευση από Γιωργος: Λες "Ε, πού θα πάει; Χ#σμένο μ' έχει η ζωή;" Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 01:46 Ο Γιώργος έγραψε: #946 04-02-07 01:46 Έτσι μπράβο, πάντα θετικά να σκεφτόμαστε. Καλό να πέφτουμε και στα πατώματα αλλά όχι για πάντα Χμ, κάτι άκουσα... Μας παρακολουθούν; Μας έπιασαν offtopic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 14:14 Η Oralee έγραψε: #947 04-02-07 14:14 Μάλλον δεν θα βγει πουθενά.. μάλλον έκανα λάθος.. κάναμε λάθος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 23:02 Η Maggie έγραψε: #948 04-02-07 23:02 Έρχεται μια δύσκολη εβδομάδα.. Έχω αγχωθεί λιγάκι.. Άντε να δούμε. Πότε θα έρθει το Σάββατο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2007 στις 00:07 Η Γίδι έγραψε: #949 05-02-07 00:07 Θέλω να πάω σπίτι, σε 38 μέρες. Σπίτι μου, και σπίτι της........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2007 στις 11:57 Η travel_lover: #950 05-02-07 11:57 σε αγαπώ...με πήρε χρόνια να το πω, αλλά σου είχα πει ότι το εννοώ... μαζί με τα πράγματα που θα μου φέρεις σήμερα, μην ξεχάσεις να ψάξεις την καρδιά μου κάπου ξεχασμένη στα συρτάρια σου με κάποια απομηνάρια ΙΟΝ αμυγδάλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2007 στις 14:24 Η adespoto έγραψε: #951 05-02-07 14:24 Δεν υπάρχουν άλλες σκέψεις, στέρεψαν κι αυτές.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 13:10 Η Giovanna έγραψε: #952 07-02-07 13:10 σκεφτομουν οτι... ολο αυτο νιωθω οτι τελειωνει... απο τη μια λυπαμαι αλλα απο την αλλη ειμαι συνεχεια στραβωμενη... και αυτο, επειδη τη βλεπω μονιμως online να ποσταρει στα φορουμ, ομως νεα της μαθαινω μονο απο εκει... μσν, παει, δε μιλαμε πια. και βασικα, δε μιλαμε καθολου. τι να πω, ολα εχουν αρχη και τελος. απλα, πολλα ειναι αυτα τα "τελος" τελευταια και με εχει πιασει το παραπονο, σαν κλασσικο παραπονιαρικο που ημουν παντα. ο,τι γινεται γινεται για καλο? θα δειξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 15:03 Η Maggie έγραψε: #953 07-02-07 15:03 Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και περιμένω να έρθει το Σάββατο με ηρεμία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 15:17 Η travel_lover: #954 07-02-07 15:17 εντάξει το πήρα απόφαση...έφυγε, γιατί όμως συνεχίζει να κρατάει επαφές; γιατί με τρώει κάθε φορά που είναι κ με ποιά; κ πως μπορώ να τιμωρήσω τον εαυτό μου με το να μην είμαι με φίλους απλά κ μόνο για να μην τον βλέπω; κ ο πόνος, αχ ο πόνος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:52 Η Giovanna έγραψε: #955 07-02-07 17:52 ---το σβηνω το ονομα της τραπεζας!--- τι αθλιοι που ειναι ρε γμτ. μα καλα, ειναι δυνατον να μη μου αυξανουν πιστωτικο οριο, αλλα να μου δινουν νεα καρτα με τριπλασιο απο αυτο που εχω ηδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αίμων Νεοφερμένο μέλος Ο Αίμων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 20:38 Ο Αίμων έγραψε: #956 07-02-07 20:38 Θελω να μπω σ'ενα καραβι κ να φυγω μακρια,μακρια,μακρια........Σ'ενα μερος που να μη με ξερει κανενας.......Για να ξεχασω οσα εκανα κ οσους πληγωσα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. girlio_4 Εκκολαπτόμενο μέλος Η girlio_4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και επαγγέλλεται Φωτογράφος. Έχει γράψει 339 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2007 στις 01:36 Η girlio_4 έγραψε: #957 08-02-07 01:36 Σε καταλαβαίνω απόλυτα Αίμων (!) Και εγώ σχεδόν στην ίδια φάση είμαι.... Θα ήθελα να έμπαινα στο αμάξι και να πήγαινα, με τρελή ταχύτητα, σε μια τεράστια εύθεια και να άκουγα ένα συγκεκριμένο κομμάτι... Θα έκλεγα ασταμάτητα (κάτι που θέλω να κάνω ακόμα και τώρα, άλλα δεν μπορώ)...Αυτά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αίμων Νεοφερμένο μέλος Ο Αίμων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2007 στις 01:58 Ο Αίμων έγραψε: #958 08-02-07 01:58 Χαιρομαι που καταλαβαινομαστε Αν ποτε παρεις την αποφαση να φυγεις με το αμαξι σου θυμησου κ το φτωχο τον Αίμωνα που δεν μπορει να βρει καραβι.....Αληθεια,ποιο κομματι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. girlio_4 Εκκολαπτόμενο μέλος Η girlio_4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και επαγγέλλεται Φωτογράφος. Έχει γράψει 339 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2007 στις 02:17 Η girlio_4 έγραψε: #959 08-02-07 02:17 Αρχική Δημοσίευση από Αίμων: Χαιρομαι που καταλαβαινομαστε Αν ποτε παρεις την αποφαση να φυγεις με το αμαξι σου θυμησου κ το φτωχο τον Αίμωνα που δεν μπορει να βρει καραβι.....Αληθεια,ποιο κομματι;; Click για ανάπτυξη... Αν υπήρχε ευκαιρία θα το είχα κάνει... Θα σε έχω στα υπόψειν... το "state of grace" των "Swayzak" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αίμων Νεοφερμένο μέλος Ο Αίμων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2007 στις 02:25 Ο Αίμων έγραψε: #960 08-02-07 02:25 If you remember times that State of Grace I forgot. Sometimes we meet missed out lyrics here. But there's a need for a knod. free lyrics Taking consciousness Swayzak Featuring Kirsty Hawkshaw lyrics for granted. I need to State of Grace lyrics hear your good self. (respect)Μ'αυτο το τραγουδι παω κ στην ακρη του κοσμου με τα ποδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Γιωργος: Λες "Ε, πού θα πάει; Χ#σμένο μ' έχει η ζωή;" Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 01:46 Ο Γιώργος έγραψε: #946 04-02-07 01:46 Έτσι μπράβο, πάντα θετικά να σκεφτόμαστε. Καλό να πέφτουμε και στα πατώματα αλλά όχι για πάντα Χμ, κάτι άκουσα... Μας παρακολουθούν; Μας έπιασαν offtopic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 14:14 Η Oralee έγραψε: #947 04-02-07 14:14 Μάλλον δεν θα βγει πουθενά.. μάλλον έκανα λάθος.. κάναμε λάθος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 23:02 Η Maggie έγραψε: #948 04-02-07 23:02 Έρχεται μια δύσκολη εβδομάδα.. Έχω αγχωθεί λιγάκι.. Άντε να δούμε. Πότε θα έρθει το Σάββατο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2007 στις 00:07 Η Γίδι έγραψε: #949 05-02-07 00:07 Θέλω να πάω σπίτι, σε 38 μέρες. Σπίτι μου, και σπίτι της........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2007 στις 11:57 Η travel_lover: #950 05-02-07 11:57 σε αγαπώ...με πήρε χρόνια να το πω, αλλά σου είχα πει ότι το εννοώ... μαζί με τα πράγματα που θα μου φέρεις σήμερα, μην ξεχάσεις να ψάξεις την καρδιά μου κάπου ξεχασμένη στα συρτάρια σου με κάποια απομηνάρια ΙΟΝ αμυγδάλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2007 στις 14:24 Η adespoto έγραψε: #951 05-02-07 14:24 Δεν υπάρχουν άλλες σκέψεις, στέρεψαν κι αυτές.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 13:10 Η Giovanna έγραψε: #952 07-02-07 13:10 σκεφτομουν οτι... ολο αυτο νιωθω οτι τελειωνει... απο τη μια λυπαμαι αλλα απο την αλλη ειμαι συνεχεια στραβωμενη... και αυτο, επειδη τη βλεπω μονιμως online να ποσταρει στα φορουμ, ομως νεα της μαθαινω μονο απο εκει... μσν, παει, δε μιλαμε πια. και βασικα, δε μιλαμε καθολου. τι να πω, ολα εχουν αρχη και τελος. απλα, πολλα ειναι αυτα τα "τελος" τελευταια και με εχει πιασει το παραπονο, σαν κλασσικο παραπονιαρικο που ημουν παντα. ο,τι γινεται γινεται για καλο? θα δειξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 15:03 Η Maggie έγραψε: #953 07-02-07 15:03 Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και περιμένω να έρθει το Σάββατο με ηρεμία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 15:17 Η travel_lover: #954 07-02-07 15:17 εντάξει το πήρα απόφαση...έφυγε, γιατί όμως συνεχίζει να κρατάει επαφές; γιατί με τρώει κάθε φορά που είναι κ με ποιά; κ πως μπορώ να τιμωρήσω τον εαυτό μου με το να μην είμαι με φίλους απλά κ μόνο για να μην τον βλέπω; κ ο πόνος, αχ ο πόνος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:52 Η Giovanna έγραψε: #955 07-02-07 17:52 ---το σβηνω το ονομα της τραπεζας!--- τι αθλιοι που ειναι ρε γμτ. μα καλα, ειναι δυνατον να μη μου αυξανουν πιστωτικο οριο, αλλα να μου δινουν νεα καρτα με τριπλασιο απο αυτο που εχω ηδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αίμων Νεοφερμένο μέλος Ο Αίμων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 20:38 Ο Αίμων έγραψε: #956 07-02-07 20:38 Θελω να μπω σ'ενα καραβι κ να φυγω μακρια,μακρια,μακρια........Σ'ενα μερος που να μη με ξερει κανενας.......Για να ξεχασω οσα εκανα κ οσους πληγωσα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. girlio_4 Εκκολαπτόμενο μέλος Η girlio_4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και επαγγέλλεται Φωτογράφος. Έχει γράψει 339 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2007 στις 01:36 Η girlio_4 έγραψε: #957 08-02-07 01:36 Σε καταλαβαίνω απόλυτα Αίμων (!) Και εγώ σχεδόν στην ίδια φάση είμαι.... Θα ήθελα να έμπαινα στο αμάξι και να πήγαινα, με τρελή ταχύτητα, σε μια τεράστια εύθεια και να άκουγα ένα συγκεκριμένο κομμάτι... Θα έκλεγα ασταμάτητα (κάτι που θέλω να κάνω ακόμα και τώρα, άλλα δεν μπορώ)...Αυτά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αίμων Νεοφερμένο μέλος Ο Αίμων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2007 στις 01:58 Ο Αίμων έγραψε: #958 08-02-07 01:58 Χαιρομαι που καταλαβαινομαστε Αν ποτε παρεις την αποφαση να φυγεις με το αμαξι σου θυμησου κ το φτωχο τον Αίμωνα που δεν μπορει να βρει καραβι.....Αληθεια,ποιο κομματι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. girlio_4 Εκκολαπτόμενο μέλος Η girlio_4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και επαγγέλλεται Φωτογράφος. Έχει γράψει 339 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2007 στις 02:17 Η girlio_4 έγραψε: #959 08-02-07 02:17 Αρχική Δημοσίευση από Αίμων: Χαιρομαι που καταλαβαινομαστε Αν ποτε παρεις την αποφαση να φυγεις με το αμαξι σου θυμησου κ το φτωχο τον Αίμωνα που δεν μπορει να βρει καραβι.....Αληθεια,ποιο κομματι;; Click για ανάπτυξη... Αν υπήρχε ευκαιρία θα το είχα κάνει... Θα σε έχω στα υπόψειν... το "state of grace" των "Swayzak" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αίμων Νεοφερμένο μέλος Ο Αίμων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2007 στις 02:25 Ο Αίμων έγραψε: #960 08-02-07 02:25 If you remember times that State of Grace I forgot. Sometimes we meet missed out lyrics here. But there's a need for a knod. free lyrics Taking consciousness Swayzak Featuring Kirsty Hawkshaw lyrics for granted. I need to State of Grace lyrics hear your good self. (respect)Μ'αυτο το τραγουδι παω κ στην ακρη του κοσμου με τα ποδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έτσι μπράβο, πάντα θετικά να σκεφτόμαστε. Καλό να πέφτουμε και στα πατώματα αλλά όχι για πάντα Χμ, κάτι άκουσα... Μας παρακολουθούν; Μας έπιασαν offtopic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 14:14 Η Oralee έγραψε: #947 04-02-07 14:14 Μάλλον δεν θα βγει πουθενά.. μάλλον έκανα λάθος.. κάναμε λάθος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 23:02 Η Maggie έγραψε: #948 04-02-07 23:02 Έρχεται μια δύσκολη εβδομάδα.. Έχω αγχωθεί λιγάκι.. Άντε να δούμε. Πότε θα έρθει το Σάββατο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2007 στις 00:07 Η Γίδι έγραψε: #949 05-02-07 00:07 Θέλω να πάω σπίτι, σε 38 μέρες. Σπίτι μου, και σπίτι της........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2007 στις 11:57 Η travel_lover: #950 05-02-07 11:57 σε αγαπώ...με πήρε χρόνια να το πω, αλλά σου είχα πει ότι το εννοώ... μαζί με τα πράγματα που θα μου φέρεις σήμερα, μην ξεχάσεις να ψάξεις την καρδιά μου κάπου ξεχασμένη στα συρτάρια σου με κάποια απομηνάρια ΙΟΝ αμυγδάλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2007 στις 14:24 Η adespoto έγραψε: #951 05-02-07 14:24 Δεν υπάρχουν άλλες σκέψεις, στέρεψαν κι αυτές.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 13:10 Η Giovanna έγραψε: #952 07-02-07 13:10 σκεφτομουν οτι... ολο αυτο νιωθω οτι τελειωνει... απο τη μια λυπαμαι αλλα απο την αλλη ειμαι συνεχεια στραβωμενη... και αυτο, επειδη τη βλεπω μονιμως online να ποσταρει στα φορουμ, ομως νεα της μαθαινω μονο απο εκει... μσν, παει, δε μιλαμε πια. και βασικα, δε μιλαμε καθολου. τι να πω, ολα εχουν αρχη και τελος. απλα, πολλα ειναι αυτα τα "τελος" τελευταια και με εχει πιασει το παραπονο, σαν κλασσικο παραπονιαρικο που ημουν παντα. ο,τι γινεται γινεται για καλο? θα δειξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 15:03 Η Maggie έγραψε: #953 07-02-07 15:03 Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και περιμένω να έρθει το Σάββατο με ηρεμία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 15:17 Η travel_lover: #954 07-02-07 15:17 εντάξει το πήρα απόφαση...έφυγε, γιατί όμως συνεχίζει να κρατάει επαφές; γιατί με τρώει κάθε φορά που είναι κ με ποιά; κ πως μπορώ να τιμωρήσω τον εαυτό μου με το να μην είμαι με φίλους απλά κ μόνο για να μην τον βλέπω; κ ο πόνος, αχ ο πόνος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:52 Η Giovanna έγραψε: #955 07-02-07 17:52 ---το σβηνω το ονομα της τραπεζας!--- τι αθλιοι που ειναι ρε γμτ. μα καλα, ειναι δυνατον να μη μου αυξανουν πιστωτικο οριο, αλλα να μου δινουν νεα καρτα με τριπλασιο απο αυτο που εχω ηδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αίμων Νεοφερμένο μέλος Ο Αίμων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 20:38 Ο Αίμων έγραψε: #956 07-02-07 20:38 Θελω να μπω σ'ενα καραβι κ να φυγω μακρια,μακρια,μακρια........Σ'ενα μερος που να μη με ξερει κανενας.......Για να ξεχασω οσα εκανα κ οσους πληγωσα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. girlio_4 Εκκολαπτόμενο μέλος Η girlio_4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και επαγγέλλεται Φωτογράφος. Έχει γράψει 339 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2007 στις 01:36 Η girlio_4 έγραψε: #957 08-02-07 01:36 Σε καταλαβαίνω απόλυτα Αίμων (!) Και εγώ σχεδόν στην ίδια φάση είμαι.... Θα ήθελα να έμπαινα στο αμάξι και να πήγαινα, με τρελή ταχύτητα, σε μια τεράστια εύθεια και να άκουγα ένα συγκεκριμένο κομμάτι... Θα έκλεγα ασταμάτητα (κάτι που θέλω να κάνω ακόμα και τώρα, άλλα δεν μπορώ)...Αυτά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αίμων Νεοφερμένο μέλος Ο Αίμων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2007 στις 01:58 Ο Αίμων έγραψε: #958 08-02-07 01:58 Χαιρομαι που καταλαβαινομαστε Αν ποτε παρεις την αποφαση να φυγεις με το αμαξι σου θυμησου κ το φτωχο τον Αίμωνα που δεν μπορει να βρει καραβι.....Αληθεια,ποιο κομματι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. girlio_4 Εκκολαπτόμενο μέλος Η girlio_4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και επαγγέλλεται Φωτογράφος. Έχει γράψει 339 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2007 στις 02:17 Η girlio_4 έγραψε: #959 08-02-07 02:17 Αρχική Δημοσίευση από Αίμων: Χαιρομαι που καταλαβαινομαστε Αν ποτε παρεις την αποφαση να φυγεις με το αμαξι σου θυμησου κ το φτωχο τον Αίμωνα που δεν μπορει να βρει καραβι.....Αληθεια,ποιο κομματι;; Click για ανάπτυξη... Αν υπήρχε ευκαιρία θα το είχα κάνει... Θα σε έχω στα υπόψειν... το "state of grace" των "Swayzak" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αίμων Νεοφερμένο μέλος Ο Αίμων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2007 στις 02:25 Ο Αίμων έγραψε: #960 08-02-07 02:25 If you remember times that State of Grace I forgot. Sometimes we meet missed out lyrics here. But there's a need for a knod. free lyrics Taking consciousness Swayzak Featuring Kirsty Hawkshaw lyrics for granted. I need to State of Grace lyrics hear your good self. (respect)Μ'αυτο το τραγουδι παω κ στην ακρη του κοσμου με τα ποδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μάλλον δεν θα βγει πουθενά.. μάλλον έκανα λάθος.. κάναμε λάθος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 23:02 Η Maggie έγραψε: #948 04-02-07 23:02 Έρχεται μια δύσκολη εβδομάδα.. Έχω αγχωθεί λιγάκι.. Άντε να δούμε. Πότε θα έρθει το Σάββατο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2007 στις 00:07 Η Γίδι έγραψε: #949 05-02-07 00:07 Θέλω να πάω σπίτι, σε 38 μέρες. Σπίτι μου, και σπίτι της........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2007 στις 11:57 Η travel_lover: #950 05-02-07 11:57 σε αγαπώ...με πήρε χρόνια να το πω, αλλά σου είχα πει ότι το εννοώ... μαζί με τα πράγματα που θα μου φέρεις σήμερα, μην ξεχάσεις να ψάξεις την καρδιά μου κάπου ξεχασμένη στα συρτάρια σου με κάποια απομηνάρια ΙΟΝ αμυγδάλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2007 στις 14:24 Η adespoto έγραψε: #951 05-02-07 14:24 Δεν υπάρχουν άλλες σκέψεις, στέρεψαν κι αυτές.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 13:10 Η Giovanna έγραψε: #952 07-02-07 13:10 σκεφτομουν οτι... ολο αυτο νιωθω οτι τελειωνει... απο τη μια λυπαμαι αλλα απο την αλλη ειμαι συνεχεια στραβωμενη... και αυτο, επειδη τη βλεπω μονιμως online να ποσταρει στα φορουμ, ομως νεα της μαθαινω μονο απο εκει... μσν, παει, δε μιλαμε πια. και βασικα, δε μιλαμε καθολου. τι να πω, ολα εχουν αρχη και τελος. απλα, πολλα ειναι αυτα τα "τελος" τελευταια και με εχει πιασει το παραπονο, σαν κλασσικο παραπονιαρικο που ημουν παντα. ο,τι γινεται γινεται για καλο? θα δειξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 15:03 Η Maggie έγραψε: #953 07-02-07 15:03 Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και περιμένω να έρθει το Σάββατο με ηρεμία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 15:17 Η travel_lover: #954 07-02-07 15:17 εντάξει το πήρα απόφαση...έφυγε, γιατί όμως συνεχίζει να κρατάει επαφές; γιατί με τρώει κάθε φορά που είναι κ με ποιά; κ πως μπορώ να τιμωρήσω τον εαυτό μου με το να μην είμαι με φίλους απλά κ μόνο για να μην τον βλέπω; κ ο πόνος, αχ ο πόνος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:52 Η Giovanna έγραψε: #955 07-02-07 17:52 ---το σβηνω το ονομα της τραπεζας!--- τι αθλιοι που ειναι ρε γμτ. μα καλα, ειναι δυνατον να μη μου αυξανουν πιστωτικο οριο, αλλα να μου δινουν νεα καρτα με τριπλασιο απο αυτο που εχω ηδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αίμων Νεοφερμένο μέλος Ο Αίμων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 20:38 Ο Αίμων έγραψε: #956 07-02-07 20:38 Θελω να μπω σ'ενα καραβι κ να φυγω μακρια,μακρια,μακρια........Σ'ενα μερος που να μη με ξερει κανενας.......Για να ξεχασω οσα εκανα κ οσους πληγωσα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. girlio_4 Εκκολαπτόμενο μέλος Η girlio_4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και επαγγέλλεται Φωτογράφος. Έχει γράψει 339 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2007 στις 01:36 Η girlio_4 έγραψε: #957 08-02-07 01:36 Σε καταλαβαίνω απόλυτα Αίμων (!) Και εγώ σχεδόν στην ίδια φάση είμαι.... Θα ήθελα να έμπαινα στο αμάξι και να πήγαινα, με τρελή ταχύτητα, σε μια τεράστια εύθεια και να άκουγα ένα συγκεκριμένο κομμάτι... Θα έκλεγα ασταμάτητα (κάτι που θέλω να κάνω ακόμα και τώρα, άλλα δεν μπορώ)...Αυτά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αίμων Νεοφερμένο μέλος Ο Αίμων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2007 στις 01:58 Ο Αίμων έγραψε: #958 08-02-07 01:58 Χαιρομαι που καταλαβαινομαστε Αν ποτε παρεις την αποφαση να φυγεις με το αμαξι σου θυμησου κ το φτωχο τον Αίμωνα που δεν μπορει να βρει καραβι.....Αληθεια,ποιο κομματι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. girlio_4 Εκκολαπτόμενο μέλος Η girlio_4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και επαγγέλλεται Φωτογράφος. Έχει γράψει 339 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2007 στις 02:17 Η girlio_4 έγραψε: #959 08-02-07 02:17 Αρχική Δημοσίευση από Αίμων: Χαιρομαι που καταλαβαινομαστε Αν ποτε παρεις την αποφαση να φυγεις με το αμαξι σου θυμησου κ το φτωχο τον Αίμωνα που δεν μπορει να βρει καραβι.....Αληθεια,ποιο κομματι;; Click για ανάπτυξη... Αν υπήρχε ευκαιρία θα το είχα κάνει... Θα σε έχω στα υπόψειν... το "state of grace" των "Swayzak" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αίμων Νεοφερμένο μέλος Ο Αίμων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2007 στις 02:25 Ο Αίμων έγραψε: #960 08-02-07 02:25 If you remember times that State of Grace I forgot. Sometimes we meet missed out lyrics here. But there's a need for a knod. free lyrics Taking consciousness Swayzak Featuring Kirsty Hawkshaw lyrics for granted. I need to State of Grace lyrics hear your good self. (respect)Μ'αυτο το τραγουδι παω κ στην ακρη του κοσμου με τα ποδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έρχεται μια δύσκολη εβδομάδα.. Έχω αγχωθεί λιγάκι.. Άντε να δούμε. Πότε θα έρθει το Σάββατο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2007 στις 00:07 Η Γίδι έγραψε: #949 05-02-07 00:07 Θέλω να πάω σπίτι, σε 38 μέρες. Σπίτι μου, και σπίτι της........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2007 στις 11:57 Η travel_lover: #950 05-02-07 11:57 σε αγαπώ...με πήρε χρόνια να το πω, αλλά σου είχα πει ότι το εννοώ... μαζί με τα πράγματα που θα μου φέρεις σήμερα, μην ξεχάσεις να ψάξεις την καρδιά μου κάπου ξεχασμένη στα συρτάρια σου με κάποια απομηνάρια ΙΟΝ αμυγδάλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2007 στις 14:24 Η adespoto έγραψε: #951 05-02-07 14:24 Δεν υπάρχουν άλλες σκέψεις, στέρεψαν κι αυτές.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 13:10 Η Giovanna έγραψε: #952 07-02-07 13:10 σκεφτομουν οτι... ολο αυτο νιωθω οτι τελειωνει... απο τη μια λυπαμαι αλλα απο την αλλη ειμαι συνεχεια στραβωμενη... και αυτο, επειδη τη βλεπω μονιμως online να ποσταρει στα φορουμ, ομως νεα της μαθαινω μονο απο εκει... μσν, παει, δε μιλαμε πια. και βασικα, δε μιλαμε καθολου. τι να πω, ολα εχουν αρχη και τελος. απλα, πολλα ειναι αυτα τα "τελος" τελευταια και με εχει πιασει το παραπονο, σαν κλασσικο παραπονιαρικο που ημουν παντα. ο,τι γινεται γινεται για καλο? θα δειξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 15:03 Η Maggie έγραψε: #953 07-02-07 15:03 Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και περιμένω να έρθει το Σάββατο με ηρεμία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 15:17 Η travel_lover: #954 07-02-07 15:17 εντάξει το πήρα απόφαση...έφυγε, γιατί όμως συνεχίζει να κρατάει επαφές; γιατί με τρώει κάθε φορά που είναι κ με ποιά; κ πως μπορώ να τιμωρήσω τον εαυτό μου με το να μην είμαι με φίλους απλά κ μόνο για να μην τον βλέπω; κ ο πόνος, αχ ο πόνος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:52 Η Giovanna έγραψε: #955 07-02-07 17:52 ---το σβηνω το ονομα της τραπεζας!--- τι αθλιοι που ειναι ρε γμτ. μα καλα, ειναι δυνατον να μη μου αυξανουν πιστωτικο οριο, αλλα να μου δινουν νεα καρτα με τριπλασιο απο αυτο που εχω ηδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αίμων Νεοφερμένο μέλος Ο Αίμων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 20:38 Ο Αίμων έγραψε: #956 07-02-07 20:38 Θελω να μπω σ'ενα καραβι κ να φυγω μακρια,μακρια,μακρια........Σ'ενα μερος που να μη με ξερει κανενας.......Για να ξεχασω οσα εκανα κ οσους πληγωσα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. girlio_4 Εκκολαπτόμενο μέλος Η girlio_4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και επαγγέλλεται Φωτογράφος. Έχει γράψει 339 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2007 στις 01:36 Η girlio_4 έγραψε: #957 08-02-07 01:36 Σε καταλαβαίνω απόλυτα Αίμων (!) Και εγώ σχεδόν στην ίδια φάση είμαι.... Θα ήθελα να έμπαινα στο αμάξι και να πήγαινα, με τρελή ταχύτητα, σε μια τεράστια εύθεια και να άκουγα ένα συγκεκριμένο κομμάτι... Θα έκλεγα ασταμάτητα (κάτι που θέλω να κάνω ακόμα και τώρα, άλλα δεν μπορώ)...Αυτά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αίμων Νεοφερμένο μέλος Ο Αίμων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2007 στις 01:58 Ο Αίμων έγραψε: #958 08-02-07 01:58 Χαιρομαι που καταλαβαινομαστε Αν ποτε παρεις την αποφαση να φυγεις με το αμαξι σου θυμησου κ το φτωχο τον Αίμωνα που δεν μπορει να βρει καραβι.....Αληθεια,ποιο κομματι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. girlio_4 Εκκολαπτόμενο μέλος Η girlio_4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και επαγγέλλεται Φωτογράφος. Έχει γράψει 339 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2007 στις 02:17 Η girlio_4 έγραψε: #959 08-02-07 02:17 Αρχική Δημοσίευση από Αίμων: Χαιρομαι που καταλαβαινομαστε Αν ποτε παρεις την αποφαση να φυγεις με το αμαξι σου θυμησου κ το φτωχο τον Αίμωνα που δεν μπορει να βρει καραβι.....Αληθεια,ποιο κομματι;; Click για ανάπτυξη... Αν υπήρχε ευκαιρία θα το είχα κάνει... Θα σε έχω στα υπόψειν... το "state of grace" των "Swayzak" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αίμων Νεοφερμένο μέλος Ο Αίμων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2007 στις 02:25 Ο Αίμων έγραψε: #960 08-02-07 02:25 If you remember times that State of Grace I forgot. Sometimes we meet missed out lyrics here. But there's a need for a knod. free lyrics Taking consciousness Swayzak Featuring Kirsty Hawkshaw lyrics for granted. I need to State of Grace lyrics hear your good self. (respect)Μ'αυτο το τραγουδι παω κ στην ακρη του κοσμου με τα ποδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θέλω να πάω σπίτι, σε 38 μέρες. Σπίτι μου, και σπίτι της........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2007 στις 11:57 Η travel_lover: #950 05-02-07 11:57 σε αγαπώ...με πήρε χρόνια να το πω, αλλά σου είχα πει ότι το εννοώ... μαζί με τα πράγματα που θα μου φέρεις σήμερα, μην ξεχάσεις να ψάξεις την καρδιά μου κάπου ξεχασμένη στα συρτάρια σου με κάποια απομηνάρια ΙΟΝ αμυγδάλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2007 στις 14:24 Η adespoto έγραψε: #951 05-02-07 14:24 Δεν υπάρχουν άλλες σκέψεις, στέρεψαν κι αυτές.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 13:10 Η Giovanna έγραψε: #952 07-02-07 13:10 σκεφτομουν οτι... ολο αυτο νιωθω οτι τελειωνει... απο τη μια λυπαμαι αλλα απο την αλλη ειμαι συνεχεια στραβωμενη... και αυτο, επειδη τη βλεπω μονιμως online να ποσταρει στα φορουμ, ομως νεα της μαθαινω μονο απο εκει... μσν, παει, δε μιλαμε πια. και βασικα, δε μιλαμε καθολου. τι να πω, ολα εχουν αρχη και τελος. απλα, πολλα ειναι αυτα τα "τελος" τελευταια και με εχει πιασει το παραπονο, σαν κλασσικο παραπονιαρικο που ημουν παντα. ο,τι γινεται γινεται για καλο? θα δειξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 15:03 Η Maggie έγραψε: #953 07-02-07 15:03 Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και περιμένω να έρθει το Σάββατο με ηρεμία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 15:17 Η travel_lover: #954 07-02-07 15:17 εντάξει το πήρα απόφαση...έφυγε, γιατί όμως συνεχίζει να κρατάει επαφές; γιατί με τρώει κάθε φορά που είναι κ με ποιά; κ πως μπορώ να τιμωρήσω τον εαυτό μου με το να μην είμαι με φίλους απλά κ μόνο για να μην τον βλέπω; κ ο πόνος, αχ ο πόνος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:52 Η Giovanna έγραψε: #955 07-02-07 17:52 ---το σβηνω το ονομα της τραπεζας!--- τι αθλιοι που ειναι ρε γμτ. μα καλα, ειναι δυνατον να μη μου αυξανουν πιστωτικο οριο, αλλα να μου δινουν νεα καρτα με τριπλασιο απο αυτο που εχω ηδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αίμων Νεοφερμένο μέλος Ο Αίμων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 20:38 Ο Αίμων έγραψε: #956 07-02-07 20:38 Θελω να μπω σ'ενα καραβι κ να φυγω μακρια,μακρια,μακρια........Σ'ενα μερος που να μη με ξερει κανενας.......Για να ξεχασω οσα εκανα κ οσους πληγωσα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. girlio_4 Εκκολαπτόμενο μέλος Η girlio_4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και επαγγέλλεται Φωτογράφος. Έχει γράψει 339 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2007 στις 01:36 Η girlio_4 έγραψε: #957 08-02-07 01:36 Σε καταλαβαίνω απόλυτα Αίμων (!) Και εγώ σχεδόν στην ίδια φάση είμαι.... Θα ήθελα να έμπαινα στο αμάξι και να πήγαινα, με τρελή ταχύτητα, σε μια τεράστια εύθεια και να άκουγα ένα συγκεκριμένο κομμάτι... Θα έκλεγα ασταμάτητα (κάτι που θέλω να κάνω ακόμα και τώρα, άλλα δεν μπορώ)...Αυτά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αίμων Νεοφερμένο μέλος Ο Αίμων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2007 στις 01:58 Ο Αίμων έγραψε: #958 08-02-07 01:58 Χαιρομαι που καταλαβαινομαστε Αν ποτε παρεις την αποφαση να φυγεις με το αμαξι σου θυμησου κ το φτωχο τον Αίμωνα που δεν μπορει να βρει καραβι.....Αληθεια,ποιο κομματι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. girlio_4 Εκκολαπτόμενο μέλος Η girlio_4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και επαγγέλλεται Φωτογράφος. Έχει γράψει 339 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2007 στις 02:17 Η girlio_4 έγραψε: #959 08-02-07 02:17 Αρχική Δημοσίευση από Αίμων: Χαιρομαι που καταλαβαινομαστε Αν ποτε παρεις την αποφαση να φυγεις με το αμαξι σου θυμησου κ το φτωχο τον Αίμωνα που δεν μπορει να βρει καραβι.....Αληθεια,ποιο κομματι;; Click για ανάπτυξη... Αν υπήρχε ευκαιρία θα το είχα κάνει... Θα σε έχω στα υπόψειν... το "state of grace" των "Swayzak" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αίμων Νεοφερμένο μέλος Ο Αίμων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2007 στις 02:25 Ο Αίμων έγραψε: #960 08-02-07 02:25 If you remember times that State of Grace I forgot. Sometimes we meet missed out lyrics here. But there's a need for a knod. free lyrics Taking consciousness Swayzak Featuring Kirsty Hawkshaw lyrics for granted. I need to State of Grace lyrics hear your good self. (respect)Μ'αυτο το τραγουδι παω κ στην ακρη του κοσμου με τα ποδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
σε αγαπώ...με πήρε χρόνια να το πω, αλλά σου είχα πει ότι το εννοώ... μαζί με τα πράγματα που θα μου φέρεις σήμερα, μην ξεχάσεις να ψάξεις την καρδιά μου κάπου ξεχασμένη στα συρτάρια σου με κάποια απομηνάρια ΙΟΝ αμυγδάλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2007 στις 14:24 Η adespoto έγραψε: #951 05-02-07 14:24 Δεν υπάρχουν άλλες σκέψεις, στέρεψαν κι αυτές.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 13:10 Η Giovanna έγραψε: #952 07-02-07 13:10 σκεφτομουν οτι... ολο αυτο νιωθω οτι τελειωνει... απο τη μια λυπαμαι αλλα απο την αλλη ειμαι συνεχεια στραβωμενη... και αυτο, επειδη τη βλεπω μονιμως online να ποσταρει στα φορουμ, ομως νεα της μαθαινω μονο απο εκει... μσν, παει, δε μιλαμε πια. και βασικα, δε μιλαμε καθολου. τι να πω, ολα εχουν αρχη και τελος. απλα, πολλα ειναι αυτα τα "τελος" τελευταια και με εχει πιασει το παραπονο, σαν κλασσικο παραπονιαρικο που ημουν παντα. ο,τι γινεται γινεται για καλο? θα δειξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 15:03 Η Maggie έγραψε: #953 07-02-07 15:03 Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και περιμένω να έρθει το Σάββατο με ηρεμία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 15:17 Η travel_lover: #954 07-02-07 15:17 εντάξει το πήρα απόφαση...έφυγε, γιατί όμως συνεχίζει να κρατάει επαφές; γιατί με τρώει κάθε φορά που είναι κ με ποιά; κ πως μπορώ να τιμωρήσω τον εαυτό μου με το να μην είμαι με φίλους απλά κ μόνο για να μην τον βλέπω; κ ο πόνος, αχ ο πόνος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:52 Η Giovanna έγραψε: #955 07-02-07 17:52 ---το σβηνω το ονομα της τραπεζας!--- τι αθλιοι που ειναι ρε γμτ. μα καλα, ειναι δυνατον να μη μου αυξανουν πιστωτικο οριο, αλλα να μου δινουν νεα καρτα με τριπλασιο απο αυτο που εχω ηδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αίμων Νεοφερμένο μέλος Ο Αίμων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 20:38 Ο Αίμων έγραψε: #956 07-02-07 20:38 Θελω να μπω σ'ενα καραβι κ να φυγω μακρια,μακρια,μακρια........Σ'ενα μερος που να μη με ξερει κανενας.......Για να ξεχασω οσα εκανα κ οσους πληγωσα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. girlio_4 Εκκολαπτόμενο μέλος Η girlio_4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και επαγγέλλεται Φωτογράφος. Έχει γράψει 339 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2007 στις 01:36 Η girlio_4 έγραψε: #957 08-02-07 01:36 Σε καταλαβαίνω απόλυτα Αίμων (!) Και εγώ σχεδόν στην ίδια φάση είμαι.... Θα ήθελα να έμπαινα στο αμάξι και να πήγαινα, με τρελή ταχύτητα, σε μια τεράστια εύθεια και να άκουγα ένα συγκεκριμένο κομμάτι... Θα έκλεγα ασταμάτητα (κάτι που θέλω να κάνω ακόμα και τώρα, άλλα δεν μπορώ)...Αυτά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αίμων Νεοφερμένο μέλος Ο Αίμων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2007 στις 01:58 Ο Αίμων έγραψε: #958 08-02-07 01:58 Χαιρομαι που καταλαβαινομαστε Αν ποτε παρεις την αποφαση να φυγεις με το αμαξι σου θυμησου κ το φτωχο τον Αίμωνα που δεν μπορει να βρει καραβι.....Αληθεια,ποιο κομματι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. girlio_4 Εκκολαπτόμενο μέλος Η girlio_4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και επαγγέλλεται Φωτογράφος. Έχει γράψει 339 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2007 στις 02:17 Η girlio_4 έγραψε: #959 08-02-07 02:17 Αρχική Δημοσίευση από Αίμων: Χαιρομαι που καταλαβαινομαστε Αν ποτε παρεις την αποφαση να φυγεις με το αμαξι σου θυμησου κ το φτωχο τον Αίμωνα που δεν μπορει να βρει καραβι.....Αληθεια,ποιο κομματι;; Click για ανάπτυξη... Αν υπήρχε ευκαιρία θα το είχα κάνει... Θα σε έχω στα υπόψειν... το "state of grace" των "Swayzak" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αίμων Νεοφερμένο μέλος Ο Αίμων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2007 στις 02:25 Ο Αίμων έγραψε: #960 08-02-07 02:25 If you remember times that State of Grace I forgot. Sometimes we meet missed out lyrics here. But there's a need for a knod. free lyrics Taking consciousness Swayzak Featuring Kirsty Hawkshaw lyrics for granted. I need to State of Grace lyrics hear your good self. (respect)Μ'αυτο το τραγουδι παω κ στην ακρη του κοσμου με τα ποδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν υπάρχουν άλλες σκέψεις, στέρεψαν κι αυτές.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 13:10 Η Giovanna έγραψε: #952 07-02-07 13:10 σκεφτομουν οτι... ολο αυτο νιωθω οτι τελειωνει... απο τη μια λυπαμαι αλλα απο την αλλη ειμαι συνεχεια στραβωμενη... και αυτο, επειδη τη βλεπω μονιμως online να ποσταρει στα φορουμ, ομως νεα της μαθαινω μονο απο εκει... μσν, παει, δε μιλαμε πια. και βασικα, δε μιλαμε καθολου. τι να πω, ολα εχουν αρχη και τελος. απλα, πολλα ειναι αυτα τα "τελος" τελευταια και με εχει πιασει το παραπονο, σαν κλασσικο παραπονιαρικο που ημουν παντα. ο,τι γινεται γινεται για καλο? θα δειξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 15:03 Η Maggie έγραψε: #953 07-02-07 15:03 Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και περιμένω να έρθει το Σάββατο με ηρεμία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 15:17 Η travel_lover: #954 07-02-07 15:17 εντάξει το πήρα απόφαση...έφυγε, γιατί όμως συνεχίζει να κρατάει επαφές; γιατί με τρώει κάθε φορά που είναι κ με ποιά; κ πως μπορώ να τιμωρήσω τον εαυτό μου με το να μην είμαι με φίλους απλά κ μόνο για να μην τον βλέπω; κ ο πόνος, αχ ο πόνος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:52 Η Giovanna έγραψε: #955 07-02-07 17:52 ---το σβηνω το ονομα της τραπεζας!--- τι αθλιοι που ειναι ρε γμτ. μα καλα, ειναι δυνατον να μη μου αυξανουν πιστωτικο οριο, αλλα να μου δινουν νεα καρτα με τριπλασιο απο αυτο που εχω ηδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αίμων Νεοφερμένο μέλος Ο Αίμων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 20:38 Ο Αίμων έγραψε: #956 07-02-07 20:38 Θελω να μπω σ'ενα καραβι κ να φυγω μακρια,μακρια,μακρια........Σ'ενα μερος που να μη με ξερει κανενας.......Για να ξεχασω οσα εκανα κ οσους πληγωσα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. girlio_4 Εκκολαπτόμενο μέλος Η girlio_4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και επαγγέλλεται Φωτογράφος. Έχει γράψει 339 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2007 στις 01:36 Η girlio_4 έγραψε: #957 08-02-07 01:36 Σε καταλαβαίνω απόλυτα Αίμων (!) Και εγώ σχεδόν στην ίδια φάση είμαι.... Θα ήθελα να έμπαινα στο αμάξι και να πήγαινα, με τρελή ταχύτητα, σε μια τεράστια εύθεια και να άκουγα ένα συγκεκριμένο κομμάτι... Θα έκλεγα ασταμάτητα (κάτι που θέλω να κάνω ακόμα και τώρα, άλλα δεν μπορώ)...Αυτά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αίμων Νεοφερμένο μέλος Ο Αίμων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2007 στις 01:58 Ο Αίμων έγραψε: #958 08-02-07 01:58 Χαιρομαι που καταλαβαινομαστε Αν ποτε παρεις την αποφαση να φυγεις με το αμαξι σου θυμησου κ το φτωχο τον Αίμωνα που δεν μπορει να βρει καραβι.....Αληθεια,ποιο κομματι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. girlio_4 Εκκολαπτόμενο μέλος Η girlio_4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και επαγγέλλεται Φωτογράφος. Έχει γράψει 339 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2007 στις 02:17 Η girlio_4 έγραψε: #959 08-02-07 02:17 Αρχική Δημοσίευση από Αίμων: Χαιρομαι που καταλαβαινομαστε Αν ποτε παρεις την αποφαση να φυγεις με το αμαξι σου θυμησου κ το φτωχο τον Αίμωνα που δεν μπορει να βρει καραβι.....Αληθεια,ποιο κομματι;; Click για ανάπτυξη... Αν υπήρχε ευκαιρία θα το είχα κάνει... Θα σε έχω στα υπόψειν... το "state of grace" των "Swayzak" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αίμων Νεοφερμένο μέλος Ο Αίμων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2007 στις 02:25 Ο Αίμων έγραψε: #960 08-02-07 02:25 If you remember times that State of Grace I forgot. Sometimes we meet missed out lyrics here. But there's a need for a knod. free lyrics Taking consciousness Swayzak Featuring Kirsty Hawkshaw lyrics for granted. I need to State of Grace lyrics hear your good self. (respect)Μ'αυτο το τραγουδι παω κ στην ακρη του κοσμου με τα ποδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
σκεφτομουν οτι... ολο αυτο νιωθω οτι τελειωνει... απο τη μια λυπαμαι αλλα απο την αλλη ειμαι συνεχεια στραβωμενη... και αυτο, επειδη τη βλεπω μονιμως online να ποσταρει στα φορουμ, ομως νεα της μαθαινω μονο απο εκει... μσν, παει, δε μιλαμε πια. και βασικα, δε μιλαμε καθολου. τι να πω, ολα εχουν αρχη και τελος. απλα, πολλα ειναι αυτα τα "τελος" τελευταια και με εχει πιασει το παραπονο, σαν κλασσικο παραπονιαρικο που ημουν παντα. ο,τι γινεται γινεται για καλο? θα δειξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 15:03 Η Maggie έγραψε: #953 07-02-07 15:03 Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και περιμένω να έρθει το Σάββατο με ηρεμία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 15:17 Η travel_lover: #954 07-02-07 15:17 εντάξει το πήρα απόφαση...έφυγε, γιατί όμως συνεχίζει να κρατάει επαφές; γιατί με τρώει κάθε φορά που είναι κ με ποιά; κ πως μπορώ να τιμωρήσω τον εαυτό μου με το να μην είμαι με φίλους απλά κ μόνο για να μην τον βλέπω; κ ο πόνος, αχ ο πόνος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:52 Η Giovanna έγραψε: #955 07-02-07 17:52 ---το σβηνω το ονομα της τραπεζας!--- τι αθλιοι που ειναι ρε γμτ. μα καλα, ειναι δυνατον να μη μου αυξανουν πιστωτικο οριο, αλλα να μου δινουν νεα καρτα με τριπλασιο απο αυτο που εχω ηδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αίμων Νεοφερμένο μέλος Ο Αίμων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 20:38 Ο Αίμων έγραψε: #956 07-02-07 20:38 Θελω να μπω σ'ενα καραβι κ να φυγω μακρια,μακρια,μακρια........Σ'ενα μερος που να μη με ξερει κανενας.......Για να ξεχασω οσα εκανα κ οσους πληγωσα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. girlio_4 Εκκολαπτόμενο μέλος Η girlio_4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και επαγγέλλεται Φωτογράφος. Έχει γράψει 339 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2007 στις 01:36 Η girlio_4 έγραψε: #957 08-02-07 01:36 Σε καταλαβαίνω απόλυτα Αίμων (!) Και εγώ σχεδόν στην ίδια φάση είμαι.... Θα ήθελα να έμπαινα στο αμάξι και να πήγαινα, με τρελή ταχύτητα, σε μια τεράστια εύθεια και να άκουγα ένα συγκεκριμένο κομμάτι... Θα έκλεγα ασταμάτητα (κάτι που θέλω να κάνω ακόμα και τώρα, άλλα δεν μπορώ)...Αυτά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αίμων Νεοφερμένο μέλος Ο Αίμων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2007 στις 01:58 Ο Αίμων έγραψε: #958 08-02-07 01:58 Χαιρομαι που καταλαβαινομαστε Αν ποτε παρεις την αποφαση να φυγεις με το αμαξι σου θυμησου κ το φτωχο τον Αίμωνα που δεν μπορει να βρει καραβι.....Αληθεια,ποιο κομματι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. girlio_4 Εκκολαπτόμενο μέλος Η girlio_4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και επαγγέλλεται Φωτογράφος. Έχει γράψει 339 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2007 στις 02:17 Η girlio_4 έγραψε: #959 08-02-07 02:17 Αρχική Δημοσίευση από Αίμων: Χαιρομαι που καταλαβαινομαστε Αν ποτε παρεις την αποφαση να φυγεις με το αμαξι σου θυμησου κ το φτωχο τον Αίμωνα που δεν μπορει να βρει καραβι.....Αληθεια,ποιο κομματι;; Click για ανάπτυξη... Αν υπήρχε ευκαιρία θα το είχα κάνει... Θα σε έχω στα υπόψειν... το "state of grace" των "Swayzak" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αίμων Νεοφερμένο μέλος Ο Αίμων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2007 στις 02:25 Ο Αίμων έγραψε: #960 08-02-07 02:25 If you remember times that State of Grace I forgot. Sometimes we meet missed out lyrics here. But there's a need for a knod. free lyrics Taking consciousness Swayzak Featuring Kirsty Hawkshaw lyrics for granted. I need to State of Grace lyrics hear your good self. (respect)Μ'αυτο το τραγουδι παω κ στην ακρη του κοσμου με τα ποδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και περιμένω να έρθει το Σάββατο με ηρεμία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 15:17 Η travel_lover: #954 07-02-07 15:17 εντάξει το πήρα απόφαση...έφυγε, γιατί όμως συνεχίζει να κρατάει επαφές; γιατί με τρώει κάθε φορά που είναι κ με ποιά; κ πως μπορώ να τιμωρήσω τον εαυτό μου με το να μην είμαι με φίλους απλά κ μόνο για να μην τον βλέπω; κ ο πόνος, αχ ο πόνος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:52 Η Giovanna έγραψε: #955 07-02-07 17:52 ---το σβηνω το ονομα της τραπεζας!--- τι αθλιοι που ειναι ρε γμτ. μα καλα, ειναι δυνατον να μη μου αυξανουν πιστωτικο οριο, αλλα να μου δινουν νεα καρτα με τριπλασιο απο αυτο που εχω ηδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αίμων Νεοφερμένο μέλος Ο Αίμων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 20:38 Ο Αίμων έγραψε: #956 07-02-07 20:38 Θελω να μπω σ'ενα καραβι κ να φυγω μακρια,μακρια,μακρια........Σ'ενα μερος που να μη με ξερει κανενας.......Για να ξεχασω οσα εκανα κ οσους πληγωσα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. girlio_4 Εκκολαπτόμενο μέλος Η girlio_4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και επαγγέλλεται Φωτογράφος. Έχει γράψει 339 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2007 στις 01:36 Η girlio_4 έγραψε: #957 08-02-07 01:36 Σε καταλαβαίνω απόλυτα Αίμων (!) Και εγώ σχεδόν στην ίδια φάση είμαι.... Θα ήθελα να έμπαινα στο αμάξι και να πήγαινα, με τρελή ταχύτητα, σε μια τεράστια εύθεια και να άκουγα ένα συγκεκριμένο κομμάτι... Θα έκλεγα ασταμάτητα (κάτι που θέλω να κάνω ακόμα και τώρα, άλλα δεν μπορώ)...Αυτά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αίμων Νεοφερμένο μέλος Ο Αίμων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2007 στις 01:58 Ο Αίμων έγραψε: #958 08-02-07 01:58 Χαιρομαι που καταλαβαινομαστε Αν ποτε παρεις την αποφαση να φυγεις με το αμαξι σου θυμησου κ το φτωχο τον Αίμωνα που δεν μπορει να βρει καραβι.....Αληθεια,ποιο κομματι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. girlio_4 Εκκολαπτόμενο μέλος Η girlio_4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και επαγγέλλεται Φωτογράφος. Έχει γράψει 339 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2007 στις 02:17 Η girlio_4 έγραψε: #959 08-02-07 02:17 Αρχική Δημοσίευση από Αίμων: Χαιρομαι που καταλαβαινομαστε Αν ποτε παρεις την αποφαση να φυγεις με το αμαξι σου θυμησου κ το φτωχο τον Αίμωνα που δεν μπορει να βρει καραβι.....Αληθεια,ποιο κομματι;; Click για ανάπτυξη... Αν υπήρχε ευκαιρία θα το είχα κάνει... Θα σε έχω στα υπόψειν... το "state of grace" των "Swayzak" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αίμων Νεοφερμένο μέλος Ο Αίμων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2007 στις 02:25 Ο Αίμων έγραψε: #960 08-02-07 02:25 If you remember times that State of Grace I forgot. Sometimes we meet missed out lyrics here. But there's a need for a knod. free lyrics Taking consciousness Swayzak Featuring Kirsty Hawkshaw lyrics for granted. I need to State of Grace lyrics hear your good self. (respect)Μ'αυτο το τραγουδι παω κ στην ακρη του κοσμου με τα ποδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εντάξει το πήρα απόφαση...έφυγε, γιατί όμως συνεχίζει να κρατάει επαφές; γιατί με τρώει κάθε φορά που είναι κ με ποιά; κ πως μπορώ να τιμωρήσω τον εαυτό μου με το να μην είμαι με φίλους απλά κ μόνο για να μην τον βλέπω; κ ο πόνος, αχ ο πόνος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:52 Η Giovanna έγραψε: #955 07-02-07 17:52 ---το σβηνω το ονομα της τραπεζας!--- τι αθλιοι που ειναι ρε γμτ. μα καλα, ειναι δυνατον να μη μου αυξανουν πιστωτικο οριο, αλλα να μου δινουν νεα καρτα με τριπλασιο απο αυτο που εχω ηδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αίμων Νεοφερμένο μέλος Ο Αίμων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 20:38 Ο Αίμων έγραψε: #956 07-02-07 20:38 Θελω να μπω σ'ενα καραβι κ να φυγω μακρια,μακρια,μακρια........Σ'ενα μερος που να μη με ξερει κανενας.......Για να ξεχασω οσα εκανα κ οσους πληγωσα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. girlio_4 Εκκολαπτόμενο μέλος Η girlio_4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και επαγγέλλεται Φωτογράφος. Έχει γράψει 339 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2007 στις 01:36 Η girlio_4 έγραψε: #957 08-02-07 01:36 Σε καταλαβαίνω απόλυτα Αίμων (!) Και εγώ σχεδόν στην ίδια φάση είμαι.... Θα ήθελα να έμπαινα στο αμάξι και να πήγαινα, με τρελή ταχύτητα, σε μια τεράστια εύθεια και να άκουγα ένα συγκεκριμένο κομμάτι... Θα έκλεγα ασταμάτητα (κάτι που θέλω να κάνω ακόμα και τώρα, άλλα δεν μπορώ)...Αυτά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αίμων Νεοφερμένο μέλος Ο Αίμων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2007 στις 01:58 Ο Αίμων έγραψε: #958 08-02-07 01:58 Χαιρομαι που καταλαβαινομαστε Αν ποτε παρεις την αποφαση να φυγεις με το αμαξι σου θυμησου κ το φτωχο τον Αίμωνα που δεν μπορει να βρει καραβι.....Αληθεια,ποιο κομματι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. girlio_4 Εκκολαπτόμενο μέλος Η girlio_4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και επαγγέλλεται Φωτογράφος. Έχει γράψει 339 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2007 στις 02:17 Η girlio_4 έγραψε: #959 08-02-07 02:17 Αρχική Δημοσίευση από Αίμων: Χαιρομαι που καταλαβαινομαστε Αν ποτε παρεις την αποφαση να φυγεις με το αμαξι σου θυμησου κ το φτωχο τον Αίμωνα που δεν μπορει να βρει καραβι.....Αληθεια,ποιο κομματι;; Click για ανάπτυξη... Αν υπήρχε ευκαιρία θα το είχα κάνει... Θα σε έχω στα υπόψειν... το "state of grace" των "Swayzak" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αίμων Νεοφερμένο μέλος Ο Αίμων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2007 στις 02:25 Ο Αίμων έγραψε: #960 08-02-07 02:25 If you remember times that State of Grace I forgot. Sometimes we meet missed out lyrics here. But there's a need for a knod. free lyrics Taking consciousness Swayzak Featuring Kirsty Hawkshaw lyrics for granted. I need to State of Grace lyrics hear your good self. (respect)Μ'αυτο το τραγουδι παω κ στην ακρη του κοσμου με τα ποδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
---το σβηνω το ονομα της τραπεζας!--- τι αθλιοι που ειναι ρε γμτ. μα καλα, ειναι δυνατον να μη μου αυξανουν πιστωτικο οριο, αλλα να μου δινουν νεα καρτα με τριπλασιο απο αυτο που εχω ηδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αίμων Νεοφερμένο μέλος Ο Αίμων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 20:38 Ο Αίμων έγραψε: #956 07-02-07 20:38 Θελω να μπω σ'ενα καραβι κ να φυγω μακρια,μακρια,μακρια........Σ'ενα μερος που να μη με ξερει κανενας.......Για να ξεχασω οσα εκανα κ οσους πληγωσα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. girlio_4 Εκκολαπτόμενο μέλος Η girlio_4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και επαγγέλλεται Φωτογράφος. Έχει γράψει 339 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2007 στις 01:36 Η girlio_4 έγραψε: #957 08-02-07 01:36 Σε καταλαβαίνω απόλυτα Αίμων (!) Και εγώ σχεδόν στην ίδια φάση είμαι.... Θα ήθελα να έμπαινα στο αμάξι και να πήγαινα, με τρελή ταχύτητα, σε μια τεράστια εύθεια και να άκουγα ένα συγκεκριμένο κομμάτι... Θα έκλεγα ασταμάτητα (κάτι που θέλω να κάνω ακόμα και τώρα, άλλα δεν μπορώ)...Αυτά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αίμων Νεοφερμένο μέλος Ο Αίμων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2007 στις 01:58 Ο Αίμων έγραψε: #958 08-02-07 01:58 Χαιρομαι που καταλαβαινομαστε Αν ποτε παρεις την αποφαση να φυγεις με το αμαξι σου θυμησου κ το φτωχο τον Αίμωνα που δεν μπορει να βρει καραβι.....Αληθεια,ποιο κομματι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. girlio_4 Εκκολαπτόμενο μέλος Η girlio_4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και επαγγέλλεται Φωτογράφος. Έχει γράψει 339 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2007 στις 02:17 Η girlio_4 έγραψε: #959 08-02-07 02:17 Αρχική Δημοσίευση από Αίμων: Χαιρομαι που καταλαβαινομαστε Αν ποτε παρεις την αποφαση να φυγεις με το αμαξι σου θυμησου κ το φτωχο τον Αίμωνα που δεν μπορει να βρει καραβι.....Αληθεια,ποιο κομματι;; Click για ανάπτυξη... Αν υπήρχε ευκαιρία θα το είχα κάνει... Θα σε έχω στα υπόψειν... το "state of grace" των "Swayzak" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αίμων Νεοφερμένο μέλος Ο Αίμων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2007 στις 02:25 Ο Αίμων έγραψε: #960 08-02-07 02:25 If you remember times that State of Grace I forgot. Sometimes we meet missed out lyrics here. But there's a need for a knod. free lyrics Taking consciousness Swayzak Featuring Kirsty Hawkshaw lyrics for granted. I need to State of Grace lyrics hear your good self. (respect)Μ'αυτο το τραγουδι παω κ στην ακρη του κοσμου με τα ποδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θελω να μπω σ'ενα καραβι κ να φυγω μακρια,μακρια,μακρια........Σ'ενα μερος που να μη με ξερει κανενας.......Για να ξεχασω οσα εκανα κ οσους πληγωσα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
girlio_4 Εκκολαπτόμενο μέλος Η girlio_4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και επαγγέλλεται Φωτογράφος. Έχει γράψει 339 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2007 στις 01:36 Η girlio_4 έγραψε: #957 08-02-07 01:36 Σε καταλαβαίνω απόλυτα Αίμων (!) Και εγώ σχεδόν στην ίδια φάση είμαι.... Θα ήθελα να έμπαινα στο αμάξι και να πήγαινα, με τρελή ταχύτητα, σε μια τεράστια εύθεια και να άκουγα ένα συγκεκριμένο κομμάτι... Θα έκλεγα ασταμάτητα (κάτι που θέλω να κάνω ακόμα και τώρα, άλλα δεν μπορώ)...Αυτά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αίμων Νεοφερμένο μέλος Ο Αίμων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2007 στις 01:58 Ο Αίμων έγραψε: #958 08-02-07 01:58 Χαιρομαι που καταλαβαινομαστε Αν ποτε παρεις την αποφαση να φυγεις με το αμαξι σου θυμησου κ το φτωχο τον Αίμωνα που δεν μπορει να βρει καραβι.....Αληθεια,ποιο κομματι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. girlio_4 Εκκολαπτόμενο μέλος Η girlio_4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και επαγγέλλεται Φωτογράφος. Έχει γράψει 339 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2007 στις 02:17 Η girlio_4 έγραψε: #959 08-02-07 02:17 Αρχική Δημοσίευση από Αίμων: Χαιρομαι που καταλαβαινομαστε Αν ποτε παρεις την αποφαση να φυγεις με το αμαξι σου θυμησου κ το φτωχο τον Αίμωνα που δεν μπορει να βρει καραβι.....Αληθεια,ποιο κομματι;; Click για ανάπτυξη... Αν υπήρχε ευκαιρία θα το είχα κάνει... Θα σε έχω στα υπόψειν... το "state of grace" των "Swayzak" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αίμων Νεοφερμένο μέλος Ο Αίμων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2007 στις 02:25 Ο Αίμων έγραψε: #960 08-02-07 02:25 If you remember times that State of Grace I forgot. Sometimes we meet missed out lyrics here. But there's a need for a knod. free lyrics Taking consciousness Swayzak Featuring Kirsty Hawkshaw lyrics for granted. I need to State of Grace lyrics hear your good self. (respect)Μ'αυτο το τραγουδι παω κ στην ακρη του κοσμου με τα ποδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σε καταλαβαίνω απόλυτα Αίμων (!) Και εγώ σχεδόν στην ίδια φάση είμαι.... Θα ήθελα να έμπαινα στο αμάξι και να πήγαινα, με τρελή ταχύτητα, σε μια τεράστια εύθεια και να άκουγα ένα συγκεκριμένο κομμάτι... Θα έκλεγα ασταμάτητα (κάτι που θέλω να κάνω ακόμα και τώρα, άλλα δεν μπορώ)...Αυτά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αίμων Νεοφερμένο μέλος Ο Αίμων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2007 στις 01:58 Ο Αίμων έγραψε: #958 08-02-07 01:58 Χαιρομαι που καταλαβαινομαστε Αν ποτε παρεις την αποφαση να φυγεις με το αμαξι σου θυμησου κ το φτωχο τον Αίμωνα που δεν μπορει να βρει καραβι.....Αληθεια,ποιο κομματι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. girlio_4 Εκκολαπτόμενο μέλος Η girlio_4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και επαγγέλλεται Φωτογράφος. Έχει γράψει 339 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2007 στις 02:17 Η girlio_4 έγραψε: #959 08-02-07 02:17 Αρχική Δημοσίευση από Αίμων: Χαιρομαι που καταλαβαινομαστε Αν ποτε παρεις την αποφαση να φυγεις με το αμαξι σου θυμησου κ το φτωχο τον Αίμωνα που δεν μπορει να βρει καραβι.....Αληθεια,ποιο κομματι;; Click για ανάπτυξη... Αν υπήρχε ευκαιρία θα το είχα κάνει... Θα σε έχω στα υπόψειν... το "state of grace" των "Swayzak" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αίμων Νεοφερμένο μέλος Ο Αίμων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2007 στις 02:25 Ο Αίμων έγραψε: #960 08-02-07 02:25 If you remember times that State of Grace I forgot. Sometimes we meet missed out lyrics here. But there's a need for a knod. free lyrics Taking consciousness Swayzak Featuring Kirsty Hawkshaw lyrics for granted. I need to State of Grace lyrics hear your good self. (respect)Μ'αυτο το τραγουδι παω κ στην ακρη του κοσμου με τα ποδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χαιρομαι που καταλαβαινομαστε Αν ποτε παρεις την αποφαση να φυγεις με το αμαξι σου θυμησου κ το φτωχο τον Αίμωνα που δεν μπορει να βρει καραβι.....Αληθεια,ποιο κομματι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
girlio_4 Εκκολαπτόμενο μέλος Η girlio_4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και επαγγέλλεται Φωτογράφος. Έχει γράψει 339 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2007 στις 02:17 Η girlio_4 έγραψε: #959 08-02-07 02:17 Αρχική Δημοσίευση από Αίμων: Χαιρομαι που καταλαβαινομαστε Αν ποτε παρεις την αποφαση να φυγεις με το αμαξι σου θυμησου κ το φτωχο τον Αίμωνα που δεν μπορει να βρει καραβι.....Αληθεια,ποιο κομματι;; Click για ανάπτυξη... Αν υπήρχε ευκαιρία θα το είχα κάνει... Θα σε έχω στα υπόψειν... το "state of grace" των "Swayzak" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αίμων Νεοφερμένο μέλος Ο Αίμων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2007 στις 02:25 Ο Αίμων έγραψε: #960 08-02-07 02:25 If you remember times that State of Grace I forgot. Sometimes we meet missed out lyrics here. But there's a need for a knod. free lyrics Taking consciousness Swayzak Featuring Kirsty Hawkshaw lyrics for granted. I need to State of Grace lyrics hear your good self. (respect)Μ'αυτο το τραγουδι παω κ στην ακρη του κοσμου με τα ποδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από Αίμων: Χαιρομαι που καταλαβαινομαστε Αν ποτε παρεις την αποφαση να φυγεις με το αμαξι σου θυμησου κ το φτωχο τον Αίμωνα που δεν μπορει να βρει καραβι.....Αληθεια,ποιο κομματι;; Click για ανάπτυξη... Αν υπήρχε ευκαιρία θα το είχα κάνει... Θα σε έχω στα υπόψειν... το "state of grace" των "Swayzak" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αίμων Νεοφερμένο μέλος Ο Αίμων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2007 στις 02:25 Ο Αίμων έγραψε: #960 08-02-07 02:25 If you remember times that State of Grace I forgot. Sometimes we meet missed out lyrics here. But there's a need for a knod. free lyrics Taking consciousness Swayzak Featuring Kirsty Hawkshaw lyrics for granted. I need to State of Grace lyrics hear your good self. (respect)Μ'αυτο το τραγουδι παω κ στην ακρη του κοσμου με τα ποδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
If you remember times that State of Grace I forgot. Sometimes we meet missed out lyrics here. But there's a need for a knod. free lyrics Taking consciousness Swayzak Featuring Kirsty Hawkshaw lyrics for granted. I need to State of Grace lyrics hear your good self. (respect)Μ'αυτο το τραγουδι παω κ στην ακρη του κοσμου με τα ποδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.