bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2006 στις 16:49 Η bunny217 έγραψε: #141 30-08-06 16:49 ε φέτος μιλάω για 0 ελευθερο χρόνο απο τις 8 το πρωι εως τις 12 το βραδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2006 στις 16:49 Η Resident Evil: #142 30-08-06 16:49 θα αντέξω ΚΑΙ φέτος το χειμώνα χωρίς ελεύθερο χρόνο? Με 12ωρα τη μέρα, ΚΑΘΕ μέρα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2006 στις 16:50 Η Resident Evil: #143 30-08-06 16:50 Αρχική Δημοσίευση από bunny: ε φέτος μιλάω για 0 ελευθερο χρόνο απο τις 8 το πρωι εως τις 12 το βραδυ Click για ανάπτυξη... do not worry... θα κάνουμε support η μία στην άλλη [ από τις 9 το πρωί ως τις 12 το βράδυ tambien...] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2006 στις 16:51 Η bunny217 έγραψε: #144 30-08-06 16:51 θα κάνουμε ομάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolas17 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2006 στις 18:23 Ο nikolas17: #145 30-08-06 18:23 Η αχτύπητη ομάδα : Κουνελάκι & XRZ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2006 στις 09:02 Η Κακή Επιρροή: #146 31-08-06 09:02 [Mod βουρδουλας On] Λοιπόν.... για συγκεντρωθείτε λίγο.... Αρχικά ξεκίνησα να βγάλω μερικά οφφ τόπικ και όσο προχώραγα έγιναν σελίδες για μεταφορά! Δεν μετακίνησα τίποτα αλλά σας παρακαλώ να παραμένετε στο θέμα..... Κοντεύει να γίνει κουβεντούλα χωρίς θεμα νο 2.... Να λέτε τις σκέψεις σας κι όποιος εχει απορίες για τη σκέψη του άλλου ας ρωτάει στο κουβεντούλα ρε παιδιά [Mod βουρδουλας Off] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2006 στις 15:45 Η bunny217 έγραψε: #147 31-08-06 15:45 αύριο άραγε θα είναι γλυκια η βραδια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2006 στις 02:12 Η Γίδι έγραψε: #148 01-09-06 02:12 τα νεύρα μου, ειλικρινά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2006 στις 23:27 Η Giovanna έγραψε: #149 03-09-06 23:27 έλειπα καιρό εγώ... ας τα γράψω όλα μαζεμένα λοιπόν!... Αρχική Δημοσίευση από prime: Ρε guys κουβεντούλα χωρίς θέμα το κάναμεεεεε …και ήθελα να γράψω κάτι περίεργα που μου περνούσαν από το μυαλό …μου κόπηκε η φόρα Click για ανάπτυξη... ωχ ωχ!! όχι! καλε... αν θέλουν κάποιοι να κουβεντιάσουν, καλώς να το κάνουν.. αλλα εδώ λέμε κατά βάση σκέψεις, οποτε μην κολλάτε να πείτε τη ΣΚΈΨΗ ΣΑΣ ακόμα και αν οι άλλοι κάνουν κουβέντα εκείνη την ώρα!!! γιαυτο λέγεται σκέψεις το post.. και όσο για την κουβεντούλα, γιαυτο λέω ότι το post δεν έχει όρια, γιατί και αυτή επιτρέπεται.. Θεόδωρε, έχεις πιάσει το νόημα και μου αρέσει!!! τώρα είδα τις επεμβάσεις τις κακής επιρροής! και μάλλον δίκιο έχει, καθότι μιλάμε για πολλά post, σελίδες ολόκληρες.. Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: Σκέψεις; Με τι μυαλο; Πάει, το χάσαμε κι αυτό... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από bunny: ποια στο πήρε παλτέ?? Click για ανάπτυξη... να τα να ταααααααα!!! σε μυριστηκε το κουνελι. (μη το πνιξεις ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2006 στις 23:41 Η Giovanna έγραψε: #150 03-09-06 23:41 πριν μερικές μέρες έμαθα για το νινακι της ΚE και στεναχωρέθηκα.. το χω ακούσει πολλές φορες, είμαι σίγουρη ότι θα έρθει και αυτό με τον καιρό δε ξέρω το πως και το γιατί και μάλλον δε θέλω να μάθω κιόλας, όμως πάντα πίστευα και πιστεύω ότι κάθε εμπόδιο για καλο! δεν είναι ότι πιο ευχάριστο, αλλα..θα ήμασταν θεοί αν όλα περνούσαν από το δικό μας χέρι. έτσι δεν είναι? και μετά back το life, back το reality... ήταν όμορφα εκεί που ήμουν,ομόλογο ότι πέρασα καλά,γέμισα μπαταρίες και το βασικότερο από όλα είναι ότι γνώρισα πολύ ενδιαφέροντα άτομα..! ανυπομονώ για το επόμενο ταξίδι! ο δρόμος της επιστροφής ήταν μικρός και σχεδόν αναμενόμενος... μερικές μέρες στο νησάκι,όμορφες, όχι και τόσο ξέγνοιαστες αλλα μάλλον δε θα ήθελα να αλλάξω κάτι ούτε και σε αυτές. και τώρα πάλι εδώ, πνιγμένη μετά από ένα μηνα μέσα στο χαρτομανι. το γουστάρω, είναι η αλήθεια. και καλύτερα να βλέπω χαρτομανι που γουστάρω και χρώματα και froufrou κι αρώματα και παιδικές μουρίτσες παρα τη στραβωμένη μουτσούνα ενός συναδέλφου που δε θα γούσταρα είναι ίσως η πιο μεταβατική περίοδος της ζωής μου αυτή... και ΠΡΈΠΕΙ να πάρω ΠΟΛΛΈΣ και ΤΙΣ ΣΩΣΤΈΣ αποφάσεις... και τρέμω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BReaTHeR Πολύ δραστήριο μέλος Ο BReaTHeR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 1.162 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:28 Ο BReaTHeR έγραψε: #151 04-09-06 01:28 Ο Σεπτέμβρης έφτασε! Ήρθε η ώρα να πάρω τις σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή μου που σκεφτόμουνα όλο το καλοκαίρι... Ίσως να με φοβίζουν, ίσως να μην είναι και οι καλύτερες δυνατές, όμως η αλήθεια είναι ότι πρέπει να προχωρήσω μπροστά, ξεπερνώντας όλα αυτά που με τραβάνε στο παρελθόν χωρίς να μου προσφέρουν ούτε ίχνος χαράς, παρά μόνο προβληματισμό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:35 Η Giovanna έγραψε: #152 04-09-06 01:35 ακριβως αυτα!... .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 02:09 Η Γίδι έγραψε: #153 04-09-06 02:09 Αχ βρε παιδιά... Πολλή σκέψη στις Σκέψεις... Τι αποφασίζετε εσείς; Γιατί εγώ ακόμα δεν ξέρω... Μένω; Φεύγω; Δένομαι κι άλλο; Δεσμεύομαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wishful Δραστήριο μέλος Ο Wishful αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 617 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 02:33 Ο Wishful έγραψε: #154 04-09-06 02:33 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: ακριβως αυτα!... .... Click για ανάπτυξη... Συγνώμη....έχεις την καλωσύνη να επαναλάβεις?? Εχω διαλλείψεις & ...χαμένα επεισόδια τελευταία....Ποιό νοημα έχω..πιασμένο? "Ακριβώς αυτά"...ποιά?? Διάλογος να γίνεται...... Πριν αρχίσω να γράφω κι άλλες σκέψεις και ...χαθούμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BReaTHeR Πολύ δραστήριο μέλος Ο BReaTHeR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 1.162 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 02:48 Ο BReaTHeR έγραψε: #155 04-09-06 02:48 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Αχ βρε παιδιά... Πολλή σκέψη στις Σκέψεις... Τι αποφασίζετε εσείς; Γιατί εγώ ακόμα δεν ξέρω... Μένω; Φεύγω; Δένομαι κι άλλο; Δεσμεύομαι; Click για ανάπτυξη... Τί αποφασίζουμε; Θα μιλήσω για μένα. Ένα από τα παρακάτω ή και όλα: Αφήνω πίσω τη σχέση μου, τη δουλειά μου, την πόλη που μένω. Όλα αυτά για κάτι καλύτερο στη ζωή μου που πιστεύω ότι...έρχεται. Το ελπίζω και το πιστεύω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 02:52 Η Γίδι έγραψε: #156 04-09-06 02:52 Αρχική Δημοσίευση από BReaTHeR: Αφήνω πίσω τη σχέση μου, τη δουλειά μου, την πόλη που μένω. Όλα αυτά για κάτι καλύτερο στη ζωή μου που πιστεύω ότι...έρχεται. Click για ανάπτυξη... Ακριβώς ένα χρόνο πριν ακριβώς εγώ...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BReaTHeR Πολύ δραστήριο μέλος Ο BReaTHeR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 1.162 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 02:58 Ο BReaTHeR έγραψε: #157 04-09-06 02:58 Λοιπόν πιστεύω ότι θέλει λίγο περισσότερη τόλμη από όση έχουμε καθημερινά και κάποιες ριζοσπαστικές κινήσεις στη ζωή μας κι όλα μπορούν να αλλάξουν προς το καλύτερο Χαίρομαι που έχω συμπαραστάτες εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 09:17 Η misslittledevil: #158 04-09-06 09:17 Αρχική Δημοσίευση από BReaTHeR: η αλήθεια είναι ότι πρέπει να προχωρήσω μπροστά, ξεπερνώντας όλα αυτά που με τραβάνε στο παρελθόν χωρίς να μου προσφέρουν ούτε ίχνος χαράς, παρά μόνο προβληματισμό! Click για ανάπτυξη... +1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 10:06 Η Giovanna έγραψε: #159 04-09-06 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Θεόδωρος: Συγνώμη....έχεις την καλωσύνη να επαναλάβεις?? Εχω διαλλείψεις & ...χαμένα επεισόδια τελευταία....Ποιό νοημα έχω..πιασμένο? "Ακριβώς αυτά"...ποιά?? Διάλογος να γίνεται...... Πριν αρχίσω να γράφω κι άλλες σκέψεις και ...χαθούμε... Click για ανάπτυξη... "Ακριβώς αυτά"...Πήγαινε βασικά στον BReaTHeR που "επιασε" τη σκεψη μου ακριβως απο πανω εσένα Θεόδωρε σευχαριστώ πολυ για τα καλα λογια που ειπες για το ποστ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wishful Δραστήριο μέλος Ο Wishful αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 617 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:23 Ο Wishful έγραψε: #160 04-09-06 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: εσένα Θεόδωρε σευχαριστώ πολυ για τα καλα λογια που ειπες για το ποστ Click για ανάπτυξη... Το καλό να λέγεται.....+1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ε φέτος μιλάω για 0 ελευθερο χρόνο απο τις 8 το πρωι εως τις 12 το βραδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2006 στις 16:49 Η Resident Evil: #142 30-08-06 16:49 θα αντέξω ΚΑΙ φέτος το χειμώνα χωρίς ελεύθερο χρόνο? Με 12ωρα τη μέρα, ΚΑΘΕ μέρα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2006 στις 16:50 Η Resident Evil: #143 30-08-06 16:50 Αρχική Δημοσίευση από bunny: ε φέτος μιλάω για 0 ελευθερο χρόνο απο τις 8 το πρωι εως τις 12 το βραδυ Click για ανάπτυξη... do not worry... θα κάνουμε support η μία στην άλλη [ από τις 9 το πρωί ως τις 12 το βράδυ tambien...] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2006 στις 16:51 Η bunny217 έγραψε: #144 30-08-06 16:51 θα κάνουμε ομάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolas17 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2006 στις 18:23 Ο nikolas17: #145 30-08-06 18:23 Η αχτύπητη ομάδα : Κουνελάκι & XRZ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2006 στις 09:02 Η Κακή Επιρροή: #146 31-08-06 09:02 [Mod βουρδουλας On] Λοιπόν.... για συγκεντρωθείτε λίγο.... Αρχικά ξεκίνησα να βγάλω μερικά οφφ τόπικ και όσο προχώραγα έγιναν σελίδες για μεταφορά! Δεν μετακίνησα τίποτα αλλά σας παρακαλώ να παραμένετε στο θέμα..... Κοντεύει να γίνει κουβεντούλα χωρίς θεμα νο 2.... Να λέτε τις σκέψεις σας κι όποιος εχει απορίες για τη σκέψη του άλλου ας ρωτάει στο κουβεντούλα ρε παιδιά [Mod βουρδουλας Off] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2006 στις 15:45 Η bunny217 έγραψε: #147 31-08-06 15:45 αύριο άραγε θα είναι γλυκια η βραδια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2006 στις 02:12 Η Γίδι έγραψε: #148 01-09-06 02:12 τα νεύρα μου, ειλικρινά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2006 στις 23:27 Η Giovanna έγραψε: #149 03-09-06 23:27 έλειπα καιρό εγώ... ας τα γράψω όλα μαζεμένα λοιπόν!... Αρχική Δημοσίευση από prime: Ρε guys κουβεντούλα χωρίς θέμα το κάναμεεεεε …και ήθελα να γράψω κάτι περίεργα που μου περνούσαν από το μυαλό …μου κόπηκε η φόρα Click για ανάπτυξη... ωχ ωχ!! όχι! καλε... αν θέλουν κάποιοι να κουβεντιάσουν, καλώς να το κάνουν.. αλλα εδώ λέμε κατά βάση σκέψεις, οποτε μην κολλάτε να πείτε τη ΣΚΈΨΗ ΣΑΣ ακόμα και αν οι άλλοι κάνουν κουβέντα εκείνη την ώρα!!! γιαυτο λέγεται σκέψεις το post.. και όσο για την κουβεντούλα, γιαυτο λέω ότι το post δεν έχει όρια, γιατί και αυτή επιτρέπεται.. Θεόδωρε, έχεις πιάσει το νόημα και μου αρέσει!!! τώρα είδα τις επεμβάσεις τις κακής επιρροής! και μάλλον δίκιο έχει, καθότι μιλάμε για πολλά post, σελίδες ολόκληρες.. Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: Σκέψεις; Με τι μυαλο; Πάει, το χάσαμε κι αυτό... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από bunny: ποια στο πήρε παλτέ?? Click για ανάπτυξη... να τα να ταααααααα!!! σε μυριστηκε το κουνελι. (μη το πνιξεις ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2006 στις 23:41 Η Giovanna έγραψε: #150 03-09-06 23:41 πριν μερικές μέρες έμαθα για το νινακι της ΚE και στεναχωρέθηκα.. το χω ακούσει πολλές φορες, είμαι σίγουρη ότι θα έρθει και αυτό με τον καιρό δε ξέρω το πως και το γιατί και μάλλον δε θέλω να μάθω κιόλας, όμως πάντα πίστευα και πιστεύω ότι κάθε εμπόδιο για καλο! δεν είναι ότι πιο ευχάριστο, αλλα..θα ήμασταν θεοί αν όλα περνούσαν από το δικό μας χέρι. έτσι δεν είναι? και μετά back το life, back το reality... ήταν όμορφα εκεί που ήμουν,ομόλογο ότι πέρασα καλά,γέμισα μπαταρίες και το βασικότερο από όλα είναι ότι γνώρισα πολύ ενδιαφέροντα άτομα..! ανυπομονώ για το επόμενο ταξίδι! ο δρόμος της επιστροφής ήταν μικρός και σχεδόν αναμενόμενος... μερικές μέρες στο νησάκι,όμορφες, όχι και τόσο ξέγνοιαστες αλλα μάλλον δε θα ήθελα να αλλάξω κάτι ούτε και σε αυτές. και τώρα πάλι εδώ, πνιγμένη μετά από ένα μηνα μέσα στο χαρτομανι. το γουστάρω, είναι η αλήθεια. και καλύτερα να βλέπω χαρτομανι που γουστάρω και χρώματα και froufrou κι αρώματα και παιδικές μουρίτσες παρα τη στραβωμένη μουτσούνα ενός συναδέλφου που δε θα γούσταρα είναι ίσως η πιο μεταβατική περίοδος της ζωής μου αυτή... και ΠΡΈΠΕΙ να πάρω ΠΟΛΛΈΣ και ΤΙΣ ΣΩΣΤΈΣ αποφάσεις... και τρέμω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BReaTHeR Πολύ δραστήριο μέλος Ο BReaTHeR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 1.162 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:28 Ο BReaTHeR έγραψε: #151 04-09-06 01:28 Ο Σεπτέμβρης έφτασε! Ήρθε η ώρα να πάρω τις σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή μου που σκεφτόμουνα όλο το καλοκαίρι... Ίσως να με φοβίζουν, ίσως να μην είναι και οι καλύτερες δυνατές, όμως η αλήθεια είναι ότι πρέπει να προχωρήσω μπροστά, ξεπερνώντας όλα αυτά που με τραβάνε στο παρελθόν χωρίς να μου προσφέρουν ούτε ίχνος χαράς, παρά μόνο προβληματισμό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:35 Η Giovanna έγραψε: #152 04-09-06 01:35 ακριβως αυτα!... .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 02:09 Η Γίδι έγραψε: #153 04-09-06 02:09 Αχ βρε παιδιά... Πολλή σκέψη στις Σκέψεις... Τι αποφασίζετε εσείς; Γιατί εγώ ακόμα δεν ξέρω... Μένω; Φεύγω; Δένομαι κι άλλο; Δεσμεύομαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wishful Δραστήριο μέλος Ο Wishful αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 617 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 02:33 Ο Wishful έγραψε: #154 04-09-06 02:33 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: ακριβως αυτα!... .... Click για ανάπτυξη... Συγνώμη....έχεις την καλωσύνη να επαναλάβεις?? Εχω διαλλείψεις & ...χαμένα επεισόδια τελευταία....Ποιό νοημα έχω..πιασμένο? "Ακριβώς αυτά"...ποιά?? Διάλογος να γίνεται...... Πριν αρχίσω να γράφω κι άλλες σκέψεις και ...χαθούμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BReaTHeR Πολύ δραστήριο μέλος Ο BReaTHeR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 1.162 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 02:48 Ο BReaTHeR έγραψε: #155 04-09-06 02:48 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Αχ βρε παιδιά... Πολλή σκέψη στις Σκέψεις... Τι αποφασίζετε εσείς; Γιατί εγώ ακόμα δεν ξέρω... Μένω; Φεύγω; Δένομαι κι άλλο; Δεσμεύομαι; Click για ανάπτυξη... Τί αποφασίζουμε; Θα μιλήσω για μένα. Ένα από τα παρακάτω ή και όλα: Αφήνω πίσω τη σχέση μου, τη δουλειά μου, την πόλη που μένω. Όλα αυτά για κάτι καλύτερο στη ζωή μου που πιστεύω ότι...έρχεται. Το ελπίζω και το πιστεύω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 02:52 Η Γίδι έγραψε: #156 04-09-06 02:52 Αρχική Δημοσίευση από BReaTHeR: Αφήνω πίσω τη σχέση μου, τη δουλειά μου, την πόλη που μένω. Όλα αυτά για κάτι καλύτερο στη ζωή μου που πιστεύω ότι...έρχεται. Click για ανάπτυξη... Ακριβώς ένα χρόνο πριν ακριβώς εγώ...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BReaTHeR Πολύ δραστήριο μέλος Ο BReaTHeR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 1.162 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 02:58 Ο BReaTHeR έγραψε: #157 04-09-06 02:58 Λοιπόν πιστεύω ότι θέλει λίγο περισσότερη τόλμη από όση έχουμε καθημερινά και κάποιες ριζοσπαστικές κινήσεις στη ζωή μας κι όλα μπορούν να αλλάξουν προς το καλύτερο Χαίρομαι που έχω συμπαραστάτες εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 09:17 Η misslittledevil: #158 04-09-06 09:17 Αρχική Δημοσίευση από BReaTHeR: η αλήθεια είναι ότι πρέπει να προχωρήσω μπροστά, ξεπερνώντας όλα αυτά που με τραβάνε στο παρελθόν χωρίς να μου προσφέρουν ούτε ίχνος χαράς, παρά μόνο προβληματισμό! Click για ανάπτυξη... +1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 10:06 Η Giovanna έγραψε: #159 04-09-06 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Θεόδωρος: Συγνώμη....έχεις την καλωσύνη να επαναλάβεις?? Εχω διαλλείψεις & ...χαμένα επεισόδια τελευταία....Ποιό νοημα έχω..πιασμένο? "Ακριβώς αυτά"...ποιά?? Διάλογος να γίνεται...... Πριν αρχίσω να γράφω κι άλλες σκέψεις και ...χαθούμε... Click για ανάπτυξη... "Ακριβώς αυτά"...Πήγαινε βασικά στον BReaTHeR που "επιασε" τη σκεψη μου ακριβως απο πανω εσένα Θεόδωρε σευχαριστώ πολυ για τα καλα λογια που ειπες για το ποστ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wishful Δραστήριο μέλος Ο Wishful αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 617 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:23 Ο Wishful έγραψε: #160 04-09-06 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: εσένα Θεόδωρε σευχαριστώ πολυ για τα καλα λογια που ειπες για το ποστ Click για ανάπτυξη... Το καλό να λέγεται.....+1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
θα αντέξω ΚΑΙ φέτος το χειμώνα χωρίς ελεύθερο χρόνο? Με 12ωρα τη μέρα, ΚΑΘΕ μέρα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2006 στις 16:50 Η Resident Evil: #143 30-08-06 16:50 Αρχική Δημοσίευση από bunny: ε φέτος μιλάω για 0 ελευθερο χρόνο απο τις 8 το πρωι εως τις 12 το βραδυ Click για ανάπτυξη... do not worry... θα κάνουμε support η μία στην άλλη [ από τις 9 το πρωί ως τις 12 το βράδυ tambien...] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2006 στις 16:51 Η bunny217 έγραψε: #144 30-08-06 16:51 θα κάνουμε ομάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolas17 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2006 στις 18:23 Ο nikolas17: #145 30-08-06 18:23 Η αχτύπητη ομάδα : Κουνελάκι & XRZ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2006 στις 09:02 Η Κακή Επιρροή: #146 31-08-06 09:02 [Mod βουρδουλας On] Λοιπόν.... για συγκεντρωθείτε λίγο.... Αρχικά ξεκίνησα να βγάλω μερικά οφφ τόπικ και όσο προχώραγα έγιναν σελίδες για μεταφορά! Δεν μετακίνησα τίποτα αλλά σας παρακαλώ να παραμένετε στο θέμα..... Κοντεύει να γίνει κουβεντούλα χωρίς θεμα νο 2.... Να λέτε τις σκέψεις σας κι όποιος εχει απορίες για τη σκέψη του άλλου ας ρωτάει στο κουβεντούλα ρε παιδιά [Mod βουρδουλας Off] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2006 στις 15:45 Η bunny217 έγραψε: #147 31-08-06 15:45 αύριο άραγε θα είναι γλυκια η βραδια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2006 στις 02:12 Η Γίδι έγραψε: #148 01-09-06 02:12 τα νεύρα μου, ειλικρινά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2006 στις 23:27 Η Giovanna έγραψε: #149 03-09-06 23:27 έλειπα καιρό εγώ... ας τα γράψω όλα μαζεμένα λοιπόν!... Αρχική Δημοσίευση από prime: Ρε guys κουβεντούλα χωρίς θέμα το κάναμεεεεε …και ήθελα να γράψω κάτι περίεργα που μου περνούσαν από το μυαλό …μου κόπηκε η φόρα Click για ανάπτυξη... ωχ ωχ!! όχι! καλε... αν θέλουν κάποιοι να κουβεντιάσουν, καλώς να το κάνουν.. αλλα εδώ λέμε κατά βάση σκέψεις, οποτε μην κολλάτε να πείτε τη ΣΚΈΨΗ ΣΑΣ ακόμα και αν οι άλλοι κάνουν κουβέντα εκείνη την ώρα!!! γιαυτο λέγεται σκέψεις το post.. και όσο για την κουβεντούλα, γιαυτο λέω ότι το post δεν έχει όρια, γιατί και αυτή επιτρέπεται.. Θεόδωρε, έχεις πιάσει το νόημα και μου αρέσει!!! τώρα είδα τις επεμβάσεις τις κακής επιρροής! και μάλλον δίκιο έχει, καθότι μιλάμε για πολλά post, σελίδες ολόκληρες.. Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: Σκέψεις; Με τι μυαλο; Πάει, το χάσαμε κι αυτό... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από bunny: ποια στο πήρε παλτέ?? Click για ανάπτυξη... να τα να ταααααααα!!! σε μυριστηκε το κουνελι. (μη το πνιξεις ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2006 στις 23:41 Η Giovanna έγραψε: #150 03-09-06 23:41 πριν μερικές μέρες έμαθα για το νινακι της ΚE και στεναχωρέθηκα.. το χω ακούσει πολλές φορες, είμαι σίγουρη ότι θα έρθει και αυτό με τον καιρό δε ξέρω το πως και το γιατί και μάλλον δε θέλω να μάθω κιόλας, όμως πάντα πίστευα και πιστεύω ότι κάθε εμπόδιο για καλο! δεν είναι ότι πιο ευχάριστο, αλλα..θα ήμασταν θεοί αν όλα περνούσαν από το δικό μας χέρι. έτσι δεν είναι? και μετά back το life, back το reality... ήταν όμορφα εκεί που ήμουν,ομόλογο ότι πέρασα καλά,γέμισα μπαταρίες και το βασικότερο από όλα είναι ότι γνώρισα πολύ ενδιαφέροντα άτομα..! ανυπομονώ για το επόμενο ταξίδι! ο δρόμος της επιστροφής ήταν μικρός και σχεδόν αναμενόμενος... μερικές μέρες στο νησάκι,όμορφες, όχι και τόσο ξέγνοιαστες αλλα μάλλον δε θα ήθελα να αλλάξω κάτι ούτε και σε αυτές. και τώρα πάλι εδώ, πνιγμένη μετά από ένα μηνα μέσα στο χαρτομανι. το γουστάρω, είναι η αλήθεια. και καλύτερα να βλέπω χαρτομανι που γουστάρω και χρώματα και froufrou κι αρώματα και παιδικές μουρίτσες παρα τη στραβωμένη μουτσούνα ενός συναδέλφου που δε θα γούσταρα είναι ίσως η πιο μεταβατική περίοδος της ζωής μου αυτή... και ΠΡΈΠΕΙ να πάρω ΠΟΛΛΈΣ και ΤΙΣ ΣΩΣΤΈΣ αποφάσεις... και τρέμω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BReaTHeR Πολύ δραστήριο μέλος Ο BReaTHeR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 1.162 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:28 Ο BReaTHeR έγραψε: #151 04-09-06 01:28 Ο Σεπτέμβρης έφτασε! Ήρθε η ώρα να πάρω τις σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή μου που σκεφτόμουνα όλο το καλοκαίρι... Ίσως να με φοβίζουν, ίσως να μην είναι και οι καλύτερες δυνατές, όμως η αλήθεια είναι ότι πρέπει να προχωρήσω μπροστά, ξεπερνώντας όλα αυτά που με τραβάνε στο παρελθόν χωρίς να μου προσφέρουν ούτε ίχνος χαράς, παρά μόνο προβληματισμό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:35 Η Giovanna έγραψε: #152 04-09-06 01:35 ακριβως αυτα!... .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 02:09 Η Γίδι έγραψε: #153 04-09-06 02:09 Αχ βρε παιδιά... Πολλή σκέψη στις Σκέψεις... Τι αποφασίζετε εσείς; Γιατί εγώ ακόμα δεν ξέρω... Μένω; Φεύγω; Δένομαι κι άλλο; Δεσμεύομαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wishful Δραστήριο μέλος Ο Wishful αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 617 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 02:33 Ο Wishful έγραψε: #154 04-09-06 02:33 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: ακριβως αυτα!... .... Click για ανάπτυξη... Συγνώμη....έχεις την καλωσύνη να επαναλάβεις?? Εχω διαλλείψεις & ...χαμένα επεισόδια τελευταία....Ποιό νοημα έχω..πιασμένο? "Ακριβώς αυτά"...ποιά?? Διάλογος να γίνεται...... Πριν αρχίσω να γράφω κι άλλες σκέψεις και ...χαθούμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BReaTHeR Πολύ δραστήριο μέλος Ο BReaTHeR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 1.162 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 02:48 Ο BReaTHeR έγραψε: #155 04-09-06 02:48 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Αχ βρε παιδιά... Πολλή σκέψη στις Σκέψεις... Τι αποφασίζετε εσείς; Γιατί εγώ ακόμα δεν ξέρω... Μένω; Φεύγω; Δένομαι κι άλλο; Δεσμεύομαι; Click για ανάπτυξη... Τί αποφασίζουμε; Θα μιλήσω για μένα. Ένα από τα παρακάτω ή και όλα: Αφήνω πίσω τη σχέση μου, τη δουλειά μου, την πόλη που μένω. Όλα αυτά για κάτι καλύτερο στη ζωή μου που πιστεύω ότι...έρχεται. Το ελπίζω και το πιστεύω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 02:52 Η Γίδι έγραψε: #156 04-09-06 02:52 Αρχική Δημοσίευση από BReaTHeR: Αφήνω πίσω τη σχέση μου, τη δουλειά μου, την πόλη που μένω. Όλα αυτά για κάτι καλύτερο στη ζωή μου που πιστεύω ότι...έρχεται. Click για ανάπτυξη... Ακριβώς ένα χρόνο πριν ακριβώς εγώ...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BReaTHeR Πολύ δραστήριο μέλος Ο BReaTHeR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 1.162 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 02:58 Ο BReaTHeR έγραψε: #157 04-09-06 02:58 Λοιπόν πιστεύω ότι θέλει λίγο περισσότερη τόλμη από όση έχουμε καθημερινά και κάποιες ριζοσπαστικές κινήσεις στη ζωή μας κι όλα μπορούν να αλλάξουν προς το καλύτερο Χαίρομαι που έχω συμπαραστάτες εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 09:17 Η misslittledevil: #158 04-09-06 09:17 Αρχική Δημοσίευση από BReaTHeR: η αλήθεια είναι ότι πρέπει να προχωρήσω μπροστά, ξεπερνώντας όλα αυτά που με τραβάνε στο παρελθόν χωρίς να μου προσφέρουν ούτε ίχνος χαράς, παρά μόνο προβληματισμό! Click για ανάπτυξη... +1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 10:06 Η Giovanna έγραψε: #159 04-09-06 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Θεόδωρος: Συγνώμη....έχεις την καλωσύνη να επαναλάβεις?? Εχω διαλλείψεις & ...χαμένα επεισόδια τελευταία....Ποιό νοημα έχω..πιασμένο? "Ακριβώς αυτά"...ποιά?? Διάλογος να γίνεται...... Πριν αρχίσω να γράφω κι άλλες σκέψεις και ...χαθούμε... Click για ανάπτυξη... "Ακριβώς αυτά"...Πήγαινε βασικά στον BReaTHeR που "επιασε" τη σκεψη μου ακριβως απο πανω εσένα Θεόδωρε σευχαριστώ πολυ για τα καλα λογια που ειπες για το ποστ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wishful Δραστήριο μέλος Ο Wishful αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 617 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:23 Ο Wishful έγραψε: #160 04-09-06 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: εσένα Θεόδωρε σευχαριστώ πολυ για τα καλα λογια που ειπες για το ποστ Click για ανάπτυξη... Το καλό να λέγεται.....+1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από bunny: ε φέτος μιλάω για 0 ελευθερο χρόνο απο τις 8 το πρωι εως τις 12 το βραδυ Click για ανάπτυξη... do not worry... θα κάνουμε support η μία στην άλλη [ από τις 9 το πρωί ως τις 12 το βράδυ tambien...] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2006 στις 16:51 Η bunny217 έγραψε: #144 30-08-06 16:51 θα κάνουμε ομάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolas17 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2006 στις 18:23 Ο nikolas17: #145 30-08-06 18:23 Η αχτύπητη ομάδα : Κουνελάκι & XRZ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2006 στις 09:02 Η Κακή Επιρροή: #146 31-08-06 09:02 [Mod βουρδουλας On] Λοιπόν.... για συγκεντρωθείτε λίγο.... Αρχικά ξεκίνησα να βγάλω μερικά οφφ τόπικ και όσο προχώραγα έγιναν σελίδες για μεταφορά! Δεν μετακίνησα τίποτα αλλά σας παρακαλώ να παραμένετε στο θέμα..... Κοντεύει να γίνει κουβεντούλα χωρίς θεμα νο 2.... Να λέτε τις σκέψεις σας κι όποιος εχει απορίες για τη σκέψη του άλλου ας ρωτάει στο κουβεντούλα ρε παιδιά [Mod βουρδουλας Off] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2006 στις 15:45 Η bunny217 έγραψε: #147 31-08-06 15:45 αύριο άραγε θα είναι γλυκια η βραδια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2006 στις 02:12 Η Γίδι έγραψε: #148 01-09-06 02:12 τα νεύρα μου, ειλικρινά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2006 στις 23:27 Η Giovanna έγραψε: #149 03-09-06 23:27 έλειπα καιρό εγώ... ας τα γράψω όλα μαζεμένα λοιπόν!... Αρχική Δημοσίευση από prime: Ρε guys κουβεντούλα χωρίς θέμα το κάναμεεεεε …και ήθελα να γράψω κάτι περίεργα που μου περνούσαν από το μυαλό …μου κόπηκε η φόρα Click για ανάπτυξη... ωχ ωχ!! όχι! καλε... αν θέλουν κάποιοι να κουβεντιάσουν, καλώς να το κάνουν.. αλλα εδώ λέμε κατά βάση σκέψεις, οποτε μην κολλάτε να πείτε τη ΣΚΈΨΗ ΣΑΣ ακόμα και αν οι άλλοι κάνουν κουβέντα εκείνη την ώρα!!! γιαυτο λέγεται σκέψεις το post.. και όσο για την κουβεντούλα, γιαυτο λέω ότι το post δεν έχει όρια, γιατί και αυτή επιτρέπεται.. Θεόδωρε, έχεις πιάσει το νόημα και μου αρέσει!!! τώρα είδα τις επεμβάσεις τις κακής επιρροής! και μάλλον δίκιο έχει, καθότι μιλάμε για πολλά post, σελίδες ολόκληρες.. Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: Σκέψεις; Με τι μυαλο; Πάει, το χάσαμε κι αυτό... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από bunny: ποια στο πήρε παλτέ?? Click για ανάπτυξη... να τα να ταααααααα!!! σε μυριστηκε το κουνελι. (μη το πνιξεις ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2006 στις 23:41 Η Giovanna έγραψε: #150 03-09-06 23:41 πριν μερικές μέρες έμαθα για το νινακι της ΚE και στεναχωρέθηκα.. το χω ακούσει πολλές φορες, είμαι σίγουρη ότι θα έρθει και αυτό με τον καιρό δε ξέρω το πως και το γιατί και μάλλον δε θέλω να μάθω κιόλας, όμως πάντα πίστευα και πιστεύω ότι κάθε εμπόδιο για καλο! δεν είναι ότι πιο ευχάριστο, αλλα..θα ήμασταν θεοί αν όλα περνούσαν από το δικό μας χέρι. έτσι δεν είναι? και μετά back το life, back το reality... ήταν όμορφα εκεί που ήμουν,ομόλογο ότι πέρασα καλά,γέμισα μπαταρίες και το βασικότερο από όλα είναι ότι γνώρισα πολύ ενδιαφέροντα άτομα..! ανυπομονώ για το επόμενο ταξίδι! ο δρόμος της επιστροφής ήταν μικρός και σχεδόν αναμενόμενος... μερικές μέρες στο νησάκι,όμορφες, όχι και τόσο ξέγνοιαστες αλλα μάλλον δε θα ήθελα να αλλάξω κάτι ούτε και σε αυτές. και τώρα πάλι εδώ, πνιγμένη μετά από ένα μηνα μέσα στο χαρτομανι. το γουστάρω, είναι η αλήθεια. και καλύτερα να βλέπω χαρτομανι που γουστάρω και χρώματα και froufrou κι αρώματα και παιδικές μουρίτσες παρα τη στραβωμένη μουτσούνα ενός συναδέλφου που δε θα γούσταρα είναι ίσως η πιο μεταβατική περίοδος της ζωής μου αυτή... και ΠΡΈΠΕΙ να πάρω ΠΟΛΛΈΣ και ΤΙΣ ΣΩΣΤΈΣ αποφάσεις... και τρέμω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BReaTHeR Πολύ δραστήριο μέλος Ο BReaTHeR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 1.162 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:28 Ο BReaTHeR έγραψε: #151 04-09-06 01:28 Ο Σεπτέμβρης έφτασε! Ήρθε η ώρα να πάρω τις σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή μου που σκεφτόμουνα όλο το καλοκαίρι... Ίσως να με φοβίζουν, ίσως να μην είναι και οι καλύτερες δυνατές, όμως η αλήθεια είναι ότι πρέπει να προχωρήσω μπροστά, ξεπερνώντας όλα αυτά που με τραβάνε στο παρελθόν χωρίς να μου προσφέρουν ούτε ίχνος χαράς, παρά μόνο προβληματισμό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:35 Η Giovanna έγραψε: #152 04-09-06 01:35 ακριβως αυτα!... .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 02:09 Η Γίδι έγραψε: #153 04-09-06 02:09 Αχ βρε παιδιά... Πολλή σκέψη στις Σκέψεις... Τι αποφασίζετε εσείς; Γιατί εγώ ακόμα δεν ξέρω... Μένω; Φεύγω; Δένομαι κι άλλο; Δεσμεύομαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wishful Δραστήριο μέλος Ο Wishful αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 617 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 02:33 Ο Wishful έγραψε: #154 04-09-06 02:33 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: ακριβως αυτα!... .... Click για ανάπτυξη... Συγνώμη....έχεις την καλωσύνη να επαναλάβεις?? Εχω διαλλείψεις & ...χαμένα επεισόδια τελευταία....Ποιό νοημα έχω..πιασμένο? "Ακριβώς αυτά"...ποιά?? Διάλογος να γίνεται...... Πριν αρχίσω να γράφω κι άλλες σκέψεις και ...χαθούμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BReaTHeR Πολύ δραστήριο μέλος Ο BReaTHeR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 1.162 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 02:48 Ο BReaTHeR έγραψε: #155 04-09-06 02:48 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Αχ βρε παιδιά... Πολλή σκέψη στις Σκέψεις... Τι αποφασίζετε εσείς; Γιατί εγώ ακόμα δεν ξέρω... Μένω; Φεύγω; Δένομαι κι άλλο; Δεσμεύομαι; Click για ανάπτυξη... Τί αποφασίζουμε; Θα μιλήσω για μένα. Ένα από τα παρακάτω ή και όλα: Αφήνω πίσω τη σχέση μου, τη δουλειά μου, την πόλη που μένω. Όλα αυτά για κάτι καλύτερο στη ζωή μου που πιστεύω ότι...έρχεται. Το ελπίζω και το πιστεύω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 02:52 Η Γίδι έγραψε: #156 04-09-06 02:52 Αρχική Δημοσίευση από BReaTHeR: Αφήνω πίσω τη σχέση μου, τη δουλειά μου, την πόλη που μένω. Όλα αυτά για κάτι καλύτερο στη ζωή μου που πιστεύω ότι...έρχεται. Click για ανάπτυξη... Ακριβώς ένα χρόνο πριν ακριβώς εγώ...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BReaTHeR Πολύ δραστήριο μέλος Ο BReaTHeR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 1.162 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 02:58 Ο BReaTHeR έγραψε: #157 04-09-06 02:58 Λοιπόν πιστεύω ότι θέλει λίγο περισσότερη τόλμη από όση έχουμε καθημερινά και κάποιες ριζοσπαστικές κινήσεις στη ζωή μας κι όλα μπορούν να αλλάξουν προς το καλύτερο Χαίρομαι που έχω συμπαραστάτες εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 09:17 Η misslittledevil: #158 04-09-06 09:17 Αρχική Δημοσίευση από BReaTHeR: η αλήθεια είναι ότι πρέπει να προχωρήσω μπροστά, ξεπερνώντας όλα αυτά που με τραβάνε στο παρελθόν χωρίς να μου προσφέρουν ούτε ίχνος χαράς, παρά μόνο προβληματισμό! Click για ανάπτυξη... +1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 10:06 Η Giovanna έγραψε: #159 04-09-06 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Θεόδωρος: Συγνώμη....έχεις την καλωσύνη να επαναλάβεις?? Εχω διαλλείψεις & ...χαμένα επεισόδια τελευταία....Ποιό νοημα έχω..πιασμένο? "Ακριβώς αυτά"...ποιά?? Διάλογος να γίνεται...... Πριν αρχίσω να γράφω κι άλλες σκέψεις και ...χαθούμε... Click για ανάπτυξη... "Ακριβώς αυτά"...Πήγαινε βασικά στον BReaTHeR που "επιασε" τη σκεψη μου ακριβως απο πανω εσένα Θεόδωρε σευχαριστώ πολυ για τα καλα λογια που ειπες για το ποστ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wishful Δραστήριο μέλος Ο Wishful αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 617 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:23 Ο Wishful έγραψε: #160 04-09-06 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: εσένα Θεόδωρε σευχαριστώ πολυ για τα καλα λογια που ειπες για το ποστ Click για ανάπτυξη... Το καλό να λέγεται.....+1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
θα κάνουμε ομάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikolas17 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2006 στις 18:23 Ο nikolas17: #145 30-08-06 18:23 Η αχτύπητη ομάδα : Κουνελάκι & XRZ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2006 στις 09:02 Η Κακή Επιρροή: #146 31-08-06 09:02 [Mod βουρδουλας On] Λοιπόν.... για συγκεντρωθείτε λίγο.... Αρχικά ξεκίνησα να βγάλω μερικά οφφ τόπικ και όσο προχώραγα έγιναν σελίδες για μεταφορά! Δεν μετακίνησα τίποτα αλλά σας παρακαλώ να παραμένετε στο θέμα..... Κοντεύει να γίνει κουβεντούλα χωρίς θεμα νο 2.... Να λέτε τις σκέψεις σας κι όποιος εχει απορίες για τη σκέψη του άλλου ας ρωτάει στο κουβεντούλα ρε παιδιά [Mod βουρδουλας Off] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2006 στις 15:45 Η bunny217 έγραψε: #147 31-08-06 15:45 αύριο άραγε θα είναι γλυκια η βραδια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2006 στις 02:12 Η Γίδι έγραψε: #148 01-09-06 02:12 τα νεύρα μου, ειλικρινά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2006 στις 23:27 Η Giovanna έγραψε: #149 03-09-06 23:27 έλειπα καιρό εγώ... ας τα γράψω όλα μαζεμένα λοιπόν!... Αρχική Δημοσίευση από prime: Ρε guys κουβεντούλα χωρίς θέμα το κάναμεεεεε …και ήθελα να γράψω κάτι περίεργα που μου περνούσαν από το μυαλό …μου κόπηκε η φόρα Click για ανάπτυξη... ωχ ωχ!! όχι! καλε... αν θέλουν κάποιοι να κουβεντιάσουν, καλώς να το κάνουν.. αλλα εδώ λέμε κατά βάση σκέψεις, οποτε μην κολλάτε να πείτε τη ΣΚΈΨΗ ΣΑΣ ακόμα και αν οι άλλοι κάνουν κουβέντα εκείνη την ώρα!!! γιαυτο λέγεται σκέψεις το post.. και όσο για την κουβεντούλα, γιαυτο λέω ότι το post δεν έχει όρια, γιατί και αυτή επιτρέπεται.. Θεόδωρε, έχεις πιάσει το νόημα και μου αρέσει!!! τώρα είδα τις επεμβάσεις τις κακής επιρροής! και μάλλον δίκιο έχει, καθότι μιλάμε για πολλά post, σελίδες ολόκληρες.. Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: Σκέψεις; Με τι μυαλο; Πάει, το χάσαμε κι αυτό... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από bunny: ποια στο πήρε παλτέ?? Click για ανάπτυξη... να τα να ταααααααα!!! σε μυριστηκε το κουνελι. (μη το πνιξεις ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2006 στις 23:41 Η Giovanna έγραψε: #150 03-09-06 23:41 πριν μερικές μέρες έμαθα για το νινακι της ΚE και στεναχωρέθηκα.. το χω ακούσει πολλές φορες, είμαι σίγουρη ότι θα έρθει και αυτό με τον καιρό δε ξέρω το πως και το γιατί και μάλλον δε θέλω να μάθω κιόλας, όμως πάντα πίστευα και πιστεύω ότι κάθε εμπόδιο για καλο! δεν είναι ότι πιο ευχάριστο, αλλα..θα ήμασταν θεοί αν όλα περνούσαν από το δικό μας χέρι. έτσι δεν είναι? και μετά back το life, back το reality... ήταν όμορφα εκεί που ήμουν,ομόλογο ότι πέρασα καλά,γέμισα μπαταρίες και το βασικότερο από όλα είναι ότι γνώρισα πολύ ενδιαφέροντα άτομα..! ανυπομονώ για το επόμενο ταξίδι! ο δρόμος της επιστροφής ήταν μικρός και σχεδόν αναμενόμενος... μερικές μέρες στο νησάκι,όμορφες, όχι και τόσο ξέγνοιαστες αλλα μάλλον δε θα ήθελα να αλλάξω κάτι ούτε και σε αυτές. και τώρα πάλι εδώ, πνιγμένη μετά από ένα μηνα μέσα στο χαρτομανι. το γουστάρω, είναι η αλήθεια. και καλύτερα να βλέπω χαρτομανι που γουστάρω και χρώματα και froufrou κι αρώματα και παιδικές μουρίτσες παρα τη στραβωμένη μουτσούνα ενός συναδέλφου που δε θα γούσταρα είναι ίσως η πιο μεταβατική περίοδος της ζωής μου αυτή... και ΠΡΈΠΕΙ να πάρω ΠΟΛΛΈΣ και ΤΙΣ ΣΩΣΤΈΣ αποφάσεις... και τρέμω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BReaTHeR Πολύ δραστήριο μέλος Ο BReaTHeR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 1.162 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:28 Ο BReaTHeR έγραψε: #151 04-09-06 01:28 Ο Σεπτέμβρης έφτασε! Ήρθε η ώρα να πάρω τις σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή μου που σκεφτόμουνα όλο το καλοκαίρι... Ίσως να με φοβίζουν, ίσως να μην είναι και οι καλύτερες δυνατές, όμως η αλήθεια είναι ότι πρέπει να προχωρήσω μπροστά, ξεπερνώντας όλα αυτά που με τραβάνε στο παρελθόν χωρίς να μου προσφέρουν ούτε ίχνος χαράς, παρά μόνο προβληματισμό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:35 Η Giovanna έγραψε: #152 04-09-06 01:35 ακριβως αυτα!... .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 02:09 Η Γίδι έγραψε: #153 04-09-06 02:09 Αχ βρε παιδιά... Πολλή σκέψη στις Σκέψεις... Τι αποφασίζετε εσείς; Γιατί εγώ ακόμα δεν ξέρω... Μένω; Φεύγω; Δένομαι κι άλλο; Δεσμεύομαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wishful Δραστήριο μέλος Ο Wishful αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 617 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 02:33 Ο Wishful έγραψε: #154 04-09-06 02:33 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: ακριβως αυτα!... .... Click για ανάπτυξη... Συγνώμη....έχεις την καλωσύνη να επαναλάβεις?? Εχω διαλλείψεις & ...χαμένα επεισόδια τελευταία....Ποιό νοημα έχω..πιασμένο? "Ακριβώς αυτά"...ποιά?? Διάλογος να γίνεται...... Πριν αρχίσω να γράφω κι άλλες σκέψεις και ...χαθούμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BReaTHeR Πολύ δραστήριο μέλος Ο BReaTHeR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 1.162 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 02:48 Ο BReaTHeR έγραψε: #155 04-09-06 02:48 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Αχ βρε παιδιά... Πολλή σκέψη στις Σκέψεις... Τι αποφασίζετε εσείς; Γιατί εγώ ακόμα δεν ξέρω... Μένω; Φεύγω; Δένομαι κι άλλο; Δεσμεύομαι; Click για ανάπτυξη... Τί αποφασίζουμε; Θα μιλήσω για μένα. Ένα από τα παρακάτω ή και όλα: Αφήνω πίσω τη σχέση μου, τη δουλειά μου, την πόλη που μένω. Όλα αυτά για κάτι καλύτερο στη ζωή μου που πιστεύω ότι...έρχεται. Το ελπίζω και το πιστεύω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 02:52 Η Γίδι έγραψε: #156 04-09-06 02:52 Αρχική Δημοσίευση από BReaTHeR: Αφήνω πίσω τη σχέση μου, τη δουλειά μου, την πόλη που μένω. Όλα αυτά για κάτι καλύτερο στη ζωή μου που πιστεύω ότι...έρχεται. Click για ανάπτυξη... Ακριβώς ένα χρόνο πριν ακριβώς εγώ...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BReaTHeR Πολύ δραστήριο μέλος Ο BReaTHeR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 1.162 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 02:58 Ο BReaTHeR έγραψε: #157 04-09-06 02:58 Λοιπόν πιστεύω ότι θέλει λίγο περισσότερη τόλμη από όση έχουμε καθημερινά και κάποιες ριζοσπαστικές κινήσεις στη ζωή μας κι όλα μπορούν να αλλάξουν προς το καλύτερο Χαίρομαι που έχω συμπαραστάτες εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 09:17 Η misslittledevil: #158 04-09-06 09:17 Αρχική Δημοσίευση από BReaTHeR: η αλήθεια είναι ότι πρέπει να προχωρήσω μπροστά, ξεπερνώντας όλα αυτά που με τραβάνε στο παρελθόν χωρίς να μου προσφέρουν ούτε ίχνος χαράς, παρά μόνο προβληματισμό! Click για ανάπτυξη... +1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 10:06 Η Giovanna έγραψε: #159 04-09-06 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Θεόδωρος: Συγνώμη....έχεις την καλωσύνη να επαναλάβεις?? Εχω διαλλείψεις & ...χαμένα επεισόδια τελευταία....Ποιό νοημα έχω..πιασμένο? "Ακριβώς αυτά"...ποιά?? Διάλογος να γίνεται...... Πριν αρχίσω να γράφω κι άλλες σκέψεις και ...χαθούμε... Click για ανάπτυξη... "Ακριβώς αυτά"...Πήγαινε βασικά στον BReaTHeR που "επιασε" τη σκεψη μου ακριβως απο πανω εσένα Θεόδωρε σευχαριστώ πολυ για τα καλα λογια που ειπες για το ποστ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wishful Δραστήριο μέλος Ο Wishful αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 617 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:23 Ο Wishful έγραψε: #160 04-09-06 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: εσένα Θεόδωρε σευχαριστώ πολυ για τα καλα λογια που ειπες για το ποστ Click για ανάπτυξη... Το καλό να λέγεται.....+1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η αχτύπητη ομάδα : Κουνελάκι & XRZ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2006 στις 09:02 Η Κακή Επιρροή: #146 31-08-06 09:02 [Mod βουρδουλας On] Λοιπόν.... για συγκεντρωθείτε λίγο.... Αρχικά ξεκίνησα να βγάλω μερικά οφφ τόπικ και όσο προχώραγα έγιναν σελίδες για μεταφορά! Δεν μετακίνησα τίποτα αλλά σας παρακαλώ να παραμένετε στο θέμα..... Κοντεύει να γίνει κουβεντούλα χωρίς θεμα νο 2.... Να λέτε τις σκέψεις σας κι όποιος εχει απορίες για τη σκέψη του άλλου ας ρωτάει στο κουβεντούλα ρε παιδιά [Mod βουρδουλας Off] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2006 στις 15:45 Η bunny217 έγραψε: #147 31-08-06 15:45 αύριο άραγε θα είναι γλυκια η βραδια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2006 στις 02:12 Η Γίδι έγραψε: #148 01-09-06 02:12 τα νεύρα μου, ειλικρινά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2006 στις 23:27 Η Giovanna έγραψε: #149 03-09-06 23:27 έλειπα καιρό εγώ... ας τα γράψω όλα μαζεμένα λοιπόν!... Αρχική Δημοσίευση από prime: Ρε guys κουβεντούλα χωρίς θέμα το κάναμεεεεε …και ήθελα να γράψω κάτι περίεργα που μου περνούσαν από το μυαλό …μου κόπηκε η φόρα Click για ανάπτυξη... ωχ ωχ!! όχι! καλε... αν θέλουν κάποιοι να κουβεντιάσουν, καλώς να το κάνουν.. αλλα εδώ λέμε κατά βάση σκέψεις, οποτε μην κολλάτε να πείτε τη ΣΚΈΨΗ ΣΑΣ ακόμα και αν οι άλλοι κάνουν κουβέντα εκείνη την ώρα!!! γιαυτο λέγεται σκέψεις το post.. και όσο για την κουβεντούλα, γιαυτο λέω ότι το post δεν έχει όρια, γιατί και αυτή επιτρέπεται.. Θεόδωρε, έχεις πιάσει το νόημα και μου αρέσει!!! τώρα είδα τις επεμβάσεις τις κακής επιρροής! και μάλλον δίκιο έχει, καθότι μιλάμε για πολλά post, σελίδες ολόκληρες.. Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: Σκέψεις; Με τι μυαλο; Πάει, το χάσαμε κι αυτό... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από bunny: ποια στο πήρε παλτέ?? Click για ανάπτυξη... να τα να ταααααααα!!! σε μυριστηκε το κουνελι. (μη το πνιξεις ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2006 στις 23:41 Η Giovanna έγραψε: #150 03-09-06 23:41 πριν μερικές μέρες έμαθα για το νινακι της ΚE και στεναχωρέθηκα.. το χω ακούσει πολλές φορες, είμαι σίγουρη ότι θα έρθει και αυτό με τον καιρό δε ξέρω το πως και το γιατί και μάλλον δε θέλω να μάθω κιόλας, όμως πάντα πίστευα και πιστεύω ότι κάθε εμπόδιο για καλο! δεν είναι ότι πιο ευχάριστο, αλλα..θα ήμασταν θεοί αν όλα περνούσαν από το δικό μας χέρι. έτσι δεν είναι? και μετά back το life, back το reality... ήταν όμορφα εκεί που ήμουν,ομόλογο ότι πέρασα καλά,γέμισα μπαταρίες και το βασικότερο από όλα είναι ότι γνώρισα πολύ ενδιαφέροντα άτομα..! ανυπομονώ για το επόμενο ταξίδι! ο δρόμος της επιστροφής ήταν μικρός και σχεδόν αναμενόμενος... μερικές μέρες στο νησάκι,όμορφες, όχι και τόσο ξέγνοιαστες αλλα μάλλον δε θα ήθελα να αλλάξω κάτι ούτε και σε αυτές. και τώρα πάλι εδώ, πνιγμένη μετά από ένα μηνα μέσα στο χαρτομανι. το γουστάρω, είναι η αλήθεια. και καλύτερα να βλέπω χαρτομανι που γουστάρω και χρώματα και froufrou κι αρώματα και παιδικές μουρίτσες παρα τη στραβωμένη μουτσούνα ενός συναδέλφου που δε θα γούσταρα είναι ίσως η πιο μεταβατική περίοδος της ζωής μου αυτή... και ΠΡΈΠΕΙ να πάρω ΠΟΛΛΈΣ και ΤΙΣ ΣΩΣΤΈΣ αποφάσεις... και τρέμω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BReaTHeR Πολύ δραστήριο μέλος Ο BReaTHeR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 1.162 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:28 Ο BReaTHeR έγραψε: #151 04-09-06 01:28 Ο Σεπτέμβρης έφτασε! Ήρθε η ώρα να πάρω τις σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή μου που σκεφτόμουνα όλο το καλοκαίρι... Ίσως να με φοβίζουν, ίσως να μην είναι και οι καλύτερες δυνατές, όμως η αλήθεια είναι ότι πρέπει να προχωρήσω μπροστά, ξεπερνώντας όλα αυτά που με τραβάνε στο παρελθόν χωρίς να μου προσφέρουν ούτε ίχνος χαράς, παρά μόνο προβληματισμό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:35 Η Giovanna έγραψε: #152 04-09-06 01:35 ακριβως αυτα!... .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 02:09 Η Γίδι έγραψε: #153 04-09-06 02:09 Αχ βρε παιδιά... Πολλή σκέψη στις Σκέψεις... Τι αποφασίζετε εσείς; Γιατί εγώ ακόμα δεν ξέρω... Μένω; Φεύγω; Δένομαι κι άλλο; Δεσμεύομαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wishful Δραστήριο μέλος Ο Wishful αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 617 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 02:33 Ο Wishful έγραψε: #154 04-09-06 02:33 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: ακριβως αυτα!... .... Click για ανάπτυξη... Συγνώμη....έχεις την καλωσύνη να επαναλάβεις?? Εχω διαλλείψεις & ...χαμένα επεισόδια τελευταία....Ποιό νοημα έχω..πιασμένο? "Ακριβώς αυτά"...ποιά?? Διάλογος να γίνεται...... Πριν αρχίσω να γράφω κι άλλες σκέψεις και ...χαθούμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BReaTHeR Πολύ δραστήριο μέλος Ο BReaTHeR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 1.162 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 02:48 Ο BReaTHeR έγραψε: #155 04-09-06 02:48 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Αχ βρε παιδιά... Πολλή σκέψη στις Σκέψεις... Τι αποφασίζετε εσείς; Γιατί εγώ ακόμα δεν ξέρω... Μένω; Φεύγω; Δένομαι κι άλλο; Δεσμεύομαι; Click για ανάπτυξη... Τί αποφασίζουμε; Θα μιλήσω για μένα. Ένα από τα παρακάτω ή και όλα: Αφήνω πίσω τη σχέση μου, τη δουλειά μου, την πόλη που μένω. Όλα αυτά για κάτι καλύτερο στη ζωή μου που πιστεύω ότι...έρχεται. Το ελπίζω και το πιστεύω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 02:52 Η Γίδι έγραψε: #156 04-09-06 02:52 Αρχική Δημοσίευση από BReaTHeR: Αφήνω πίσω τη σχέση μου, τη δουλειά μου, την πόλη που μένω. Όλα αυτά για κάτι καλύτερο στη ζωή μου που πιστεύω ότι...έρχεται. Click για ανάπτυξη... Ακριβώς ένα χρόνο πριν ακριβώς εγώ...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BReaTHeR Πολύ δραστήριο μέλος Ο BReaTHeR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 1.162 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 02:58 Ο BReaTHeR έγραψε: #157 04-09-06 02:58 Λοιπόν πιστεύω ότι θέλει λίγο περισσότερη τόλμη από όση έχουμε καθημερινά και κάποιες ριζοσπαστικές κινήσεις στη ζωή μας κι όλα μπορούν να αλλάξουν προς το καλύτερο Χαίρομαι που έχω συμπαραστάτες εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 09:17 Η misslittledevil: #158 04-09-06 09:17 Αρχική Δημοσίευση από BReaTHeR: η αλήθεια είναι ότι πρέπει να προχωρήσω μπροστά, ξεπερνώντας όλα αυτά που με τραβάνε στο παρελθόν χωρίς να μου προσφέρουν ούτε ίχνος χαράς, παρά μόνο προβληματισμό! Click για ανάπτυξη... +1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 10:06 Η Giovanna έγραψε: #159 04-09-06 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Θεόδωρος: Συγνώμη....έχεις την καλωσύνη να επαναλάβεις?? Εχω διαλλείψεις & ...χαμένα επεισόδια τελευταία....Ποιό νοημα έχω..πιασμένο? "Ακριβώς αυτά"...ποιά?? Διάλογος να γίνεται...... Πριν αρχίσω να γράφω κι άλλες σκέψεις και ...χαθούμε... Click για ανάπτυξη... "Ακριβώς αυτά"...Πήγαινε βασικά στον BReaTHeR που "επιασε" τη σκεψη μου ακριβως απο πανω εσένα Θεόδωρε σευχαριστώ πολυ για τα καλα λογια που ειπες για το ποστ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wishful Δραστήριο μέλος Ο Wishful αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 617 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:23 Ο Wishful έγραψε: #160 04-09-06 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: εσένα Θεόδωρε σευχαριστώ πολυ για τα καλα λογια που ειπες για το ποστ Click για ανάπτυξη... Το καλό να λέγεται.....+1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
[Mod βουρδουλας On] Λοιπόν.... για συγκεντρωθείτε λίγο.... Αρχικά ξεκίνησα να βγάλω μερικά οφφ τόπικ και όσο προχώραγα έγιναν σελίδες για μεταφορά! Δεν μετακίνησα τίποτα αλλά σας παρακαλώ να παραμένετε στο θέμα..... Κοντεύει να γίνει κουβεντούλα χωρίς θεμα νο 2.... Να λέτε τις σκέψεις σας κι όποιος εχει απορίες για τη σκέψη του άλλου ας ρωτάει στο κουβεντούλα ρε παιδιά [Mod βουρδουλας Off] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2006 στις 15:45 Η bunny217 έγραψε: #147 31-08-06 15:45 αύριο άραγε θα είναι γλυκια η βραδια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2006 στις 02:12 Η Γίδι έγραψε: #148 01-09-06 02:12 τα νεύρα μου, ειλικρινά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2006 στις 23:27 Η Giovanna έγραψε: #149 03-09-06 23:27 έλειπα καιρό εγώ... ας τα γράψω όλα μαζεμένα λοιπόν!... Αρχική Δημοσίευση από prime: Ρε guys κουβεντούλα χωρίς θέμα το κάναμεεεεε …και ήθελα να γράψω κάτι περίεργα που μου περνούσαν από το μυαλό …μου κόπηκε η φόρα Click για ανάπτυξη... ωχ ωχ!! όχι! καλε... αν θέλουν κάποιοι να κουβεντιάσουν, καλώς να το κάνουν.. αλλα εδώ λέμε κατά βάση σκέψεις, οποτε μην κολλάτε να πείτε τη ΣΚΈΨΗ ΣΑΣ ακόμα και αν οι άλλοι κάνουν κουβέντα εκείνη την ώρα!!! γιαυτο λέγεται σκέψεις το post.. και όσο για την κουβεντούλα, γιαυτο λέω ότι το post δεν έχει όρια, γιατί και αυτή επιτρέπεται.. Θεόδωρε, έχεις πιάσει το νόημα και μου αρέσει!!! τώρα είδα τις επεμβάσεις τις κακής επιρροής! και μάλλον δίκιο έχει, καθότι μιλάμε για πολλά post, σελίδες ολόκληρες.. Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: Σκέψεις; Με τι μυαλο; Πάει, το χάσαμε κι αυτό... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από bunny: ποια στο πήρε παλτέ?? Click για ανάπτυξη... να τα να ταααααααα!!! σε μυριστηκε το κουνελι. (μη το πνιξεις ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2006 στις 23:41 Η Giovanna έγραψε: #150 03-09-06 23:41 πριν μερικές μέρες έμαθα για το νινακι της ΚE και στεναχωρέθηκα.. το χω ακούσει πολλές φορες, είμαι σίγουρη ότι θα έρθει και αυτό με τον καιρό δε ξέρω το πως και το γιατί και μάλλον δε θέλω να μάθω κιόλας, όμως πάντα πίστευα και πιστεύω ότι κάθε εμπόδιο για καλο! δεν είναι ότι πιο ευχάριστο, αλλα..θα ήμασταν θεοί αν όλα περνούσαν από το δικό μας χέρι. έτσι δεν είναι? και μετά back το life, back το reality... ήταν όμορφα εκεί που ήμουν,ομόλογο ότι πέρασα καλά,γέμισα μπαταρίες και το βασικότερο από όλα είναι ότι γνώρισα πολύ ενδιαφέροντα άτομα..! ανυπομονώ για το επόμενο ταξίδι! ο δρόμος της επιστροφής ήταν μικρός και σχεδόν αναμενόμενος... μερικές μέρες στο νησάκι,όμορφες, όχι και τόσο ξέγνοιαστες αλλα μάλλον δε θα ήθελα να αλλάξω κάτι ούτε και σε αυτές. και τώρα πάλι εδώ, πνιγμένη μετά από ένα μηνα μέσα στο χαρτομανι. το γουστάρω, είναι η αλήθεια. και καλύτερα να βλέπω χαρτομανι που γουστάρω και χρώματα και froufrou κι αρώματα και παιδικές μουρίτσες παρα τη στραβωμένη μουτσούνα ενός συναδέλφου που δε θα γούσταρα είναι ίσως η πιο μεταβατική περίοδος της ζωής μου αυτή... και ΠΡΈΠΕΙ να πάρω ΠΟΛΛΈΣ και ΤΙΣ ΣΩΣΤΈΣ αποφάσεις... και τρέμω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BReaTHeR Πολύ δραστήριο μέλος Ο BReaTHeR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 1.162 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:28 Ο BReaTHeR έγραψε: #151 04-09-06 01:28 Ο Σεπτέμβρης έφτασε! Ήρθε η ώρα να πάρω τις σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή μου που σκεφτόμουνα όλο το καλοκαίρι... Ίσως να με φοβίζουν, ίσως να μην είναι και οι καλύτερες δυνατές, όμως η αλήθεια είναι ότι πρέπει να προχωρήσω μπροστά, ξεπερνώντας όλα αυτά που με τραβάνε στο παρελθόν χωρίς να μου προσφέρουν ούτε ίχνος χαράς, παρά μόνο προβληματισμό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:35 Η Giovanna έγραψε: #152 04-09-06 01:35 ακριβως αυτα!... .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 02:09 Η Γίδι έγραψε: #153 04-09-06 02:09 Αχ βρε παιδιά... Πολλή σκέψη στις Σκέψεις... Τι αποφασίζετε εσείς; Γιατί εγώ ακόμα δεν ξέρω... Μένω; Φεύγω; Δένομαι κι άλλο; Δεσμεύομαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wishful Δραστήριο μέλος Ο Wishful αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 617 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 02:33 Ο Wishful έγραψε: #154 04-09-06 02:33 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: ακριβως αυτα!... .... Click για ανάπτυξη... Συγνώμη....έχεις την καλωσύνη να επαναλάβεις?? Εχω διαλλείψεις & ...χαμένα επεισόδια τελευταία....Ποιό νοημα έχω..πιασμένο? "Ακριβώς αυτά"...ποιά?? Διάλογος να γίνεται...... Πριν αρχίσω να γράφω κι άλλες σκέψεις και ...χαθούμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BReaTHeR Πολύ δραστήριο μέλος Ο BReaTHeR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 1.162 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 02:48 Ο BReaTHeR έγραψε: #155 04-09-06 02:48 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Αχ βρε παιδιά... Πολλή σκέψη στις Σκέψεις... Τι αποφασίζετε εσείς; Γιατί εγώ ακόμα δεν ξέρω... Μένω; Φεύγω; Δένομαι κι άλλο; Δεσμεύομαι; Click για ανάπτυξη... Τί αποφασίζουμε; Θα μιλήσω για μένα. Ένα από τα παρακάτω ή και όλα: Αφήνω πίσω τη σχέση μου, τη δουλειά μου, την πόλη που μένω. Όλα αυτά για κάτι καλύτερο στη ζωή μου που πιστεύω ότι...έρχεται. Το ελπίζω και το πιστεύω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 02:52 Η Γίδι έγραψε: #156 04-09-06 02:52 Αρχική Δημοσίευση από BReaTHeR: Αφήνω πίσω τη σχέση μου, τη δουλειά μου, την πόλη που μένω. Όλα αυτά για κάτι καλύτερο στη ζωή μου που πιστεύω ότι...έρχεται. Click για ανάπτυξη... Ακριβώς ένα χρόνο πριν ακριβώς εγώ...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BReaTHeR Πολύ δραστήριο μέλος Ο BReaTHeR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 1.162 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 02:58 Ο BReaTHeR έγραψε: #157 04-09-06 02:58 Λοιπόν πιστεύω ότι θέλει λίγο περισσότερη τόλμη από όση έχουμε καθημερινά και κάποιες ριζοσπαστικές κινήσεις στη ζωή μας κι όλα μπορούν να αλλάξουν προς το καλύτερο Χαίρομαι που έχω συμπαραστάτες εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 09:17 Η misslittledevil: #158 04-09-06 09:17 Αρχική Δημοσίευση από BReaTHeR: η αλήθεια είναι ότι πρέπει να προχωρήσω μπροστά, ξεπερνώντας όλα αυτά που με τραβάνε στο παρελθόν χωρίς να μου προσφέρουν ούτε ίχνος χαράς, παρά μόνο προβληματισμό! Click για ανάπτυξη... +1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 10:06 Η Giovanna έγραψε: #159 04-09-06 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Θεόδωρος: Συγνώμη....έχεις την καλωσύνη να επαναλάβεις?? Εχω διαλλείψεις & ...χαμένα επεισόδια τελευταία....Ποιό νοημα έχω..πιασμένο? "Ακριβώς αυτά"...ποιά?? Διάλογος να γίνεται...... Πριν αρχίσω να γράφω κι άλλες σκέψεις και ...χαθούμε... Click για ανάπτυξη... "Ακριβώς αυτά"...Πήγαινε βασικά στον BReaTHeR που "επιασε" τη σκεψη μου ακριβως απο πανω εσένα Θεόδωρε σευχαριστώ πολυ για τα καλα λογια που ειπες για το ποστ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wishful Δραστήριο μέλος Ο Wishful αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 617 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:23 Ο Wishful έγραψε: #160 04-09-06 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: εσένα Θεόδωρε σευχαριστώ πολυ για τα καλα λογια που ειπες για το ποστ Click για ανάπτυξη... Το καλό να λέγεται.....+1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αύριο άραγε θα είναι γλυκια η βραδια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2006 στις 02:12 Η Γίδι έγραψε: #148 01-09-06 02:12 τα νεύρα μου, ειλικρινά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2006 στις 23:27 Η Giovanna έγραψε: #149 03-09-06 23:27 έλειπα καιρό εγώ... ας τα γράψω όλα μαζεμένα λοιπόν!... Αρχική Δημοσίευση από prime: Ρε guys κουβεντούλα χωρίς θέμα το κάναμεεεεε …και ήθελα να γράψω κάτι περίεργα που μου περνούσαν από το μυαλό …μου κόπηκε η φόρα Click για ανάπτυξη... ωχ ωχ!! όχι! καλε... αν θέλουν κάποιοι να κουβεντιάσουν, καλώς να το κάνουν.. αλλα εδώ λέμε κατά βάση σκέψεις, οποτε μην κολλάτε να πείτε τη ΣΚΈΨΗ ΣΑΣ ακόμα και αν οι άλλοι κάνουν κουβέντα εκείνη την ώρα!!! γιαυτο λέγεται σκέψεις το post.. και όσο για την κουβεντούλα, γιαυτο λέω ότι το post δεν έχει όρια, γιατί και αυτή επιτρέπεται.. Θεόδωρε, έχεις πιάσει το νόημα και μου αρέσει!!! τώρα είδα τις επεμβάσεις τις κακής επιρροής! και μάλλον δίκιο έχει, καθότι μιλάμε για πολλά post, σελίδες ολόκληρες.. Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: Σκέψεις; Με τι μυαλο; Πάει, το χάσαμε κι αυτό... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από bunny: ποια στο πήρε παλτέ?? Click για ανάπτυξη... να τα να ταααααααα!!! σε μυριστηκε το κουνελι. (μη το πνιξεις ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2006 στις 23:41 Η Giovanna έγραψε: #150 03-09-06 23:41 πριν μερικές μέρες έμαθα για το νινακι της ΚE και στεναχωρέθηκα.. το χω ακούσει πολλές φορες, είμαι σίγουρη ότι θα έρθει και αυτό με τον καιρό δε ξέρω το πως και το γιατί και μάλλον δε θέλω να μάθω κιόλας, όμως πάντα πίστευα και πιστεύω ότι κάθε εμπόδιο για καλο! δεν είναι ότι πιο ευχάριστο, αλλα..θα ήμασταν θεοί αν όλα περνούσαν από το δικό μας χέρι. έτσι δεν είναι? και μετά back το life, back το reality... ήταν όμορφα εκεί που ήμουν,ομόλογο ότι πέρασα καλά,γέμισα μπαταρίες και το βασικότερο από όλα είναι ότι γνώρισα πολύ ενδιαφέροντα άτομα..! ανυπομονώ για το επόμενο ταξίδι! ο δρόμος της επιστροφής ήταν μικρός και σχεδόν αναμενόμενος... μερικές μέρες στο νησάκι,όμορφες, όχι και τόσο ξέγνοιαστες αλλα μάλλον δε θα ήθελα να αλλάξω κάτι ούτε και σε αυτές. και τώρα πάλι εδώ, πνιγμένη μετά από ένα μηνα μέσα στο χαρτομανι. το γουστάρω, είναι η αλήθεια. και καλύτερα να βλέπω χαρτομανι που γουστάρω και χρώματα και froufrou κι αρώματα και παιδικές μουρίτσες παρα τη στραβωμένη μουτσούνα ενός συναδέλφου που δε θα γούσταρα είναι ίσως η πιο μεταβατική περίοδος της ζωής μου αυτή... και ΠΡΈΠΕΙ να πάρω ΠΟΛΛΈΣ και ΤΙΣ ΣΩΣΤΈΣ αποφάσεις... και τρέμω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BReaTHeR Πολύ δραστήριο μέλος Ο BReaTHeR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 1.162 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:28 Ο BReaTHeR έγραψε: #151 04-09-06 01:28 Ο Σεπτέμβρης έφτασε! Ήρθε η ώρα να πάρω τις σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή μου που σκεφτόμουνα όλο το καλοκαίρι... Ίσως να με φοβίζουν, ίσως να μην είναι και οι καλύτερες δυνατές, όμως η αλήθεια είναι ότι πρέπει να προχωρήσω μπροστά, ξεπερνώντας όλα αυτά που με τραβάνε στο παρελθόν χωρίς να μου προσφέρουν ούτε ίχνος χαράς, παρά μόνο προβληματισμό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:35 Η Giovanna έγραψε: #152 04-09-06 01:35 ακριβως αυτα!... .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 02:09 Η Γίδι έγραψε: #153 04-09-06 02:09 Αχ βρε παιδιά... Πολλή σκέψη στις Σκέψεις... Τι αποφασίζετε εσείς; Γιατί εγώ ακόμα δεν ξέρω... Μένω; Φεύγω; Δένομαι κι άλλο; Δεσμεύομαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wishful Δραστήριο μέλος Ο Wishful αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 617 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 02:33 Ο Wishful έγραψε: #154 04-09-06 02:33 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: ακριβως αυτα!... .... Click για ανάπτυξη... Συγνώμη....έχεις την καλωσύνη να επαναλάβεις?? Εχω διαλλείψεις & ...χαμένα επεισόδια τελευταία....Ποιό νοημα έχω..πιασμένο? "Ακριβώς αυτά"...ποιά?? Διάλογος να γίνεται...... Πριν αρχίσω να γράφω κι άλλες σκέψεις και ...χαθούμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BReaTHeR Πολύ δραστήριο μέλος Ο BReaTHeR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 1.162 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 02:48 Ο BReaTHeR έγραψε: #155 04-09-06 02:48 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Αχ βρε παιδιά... Πολλή σκέψη στις Σκέψεις... Τι αποφασίζετε εσείς; Γιατί εγώ ακόμα δεν ξέρω... Μένω; Φεύγω; Δένομαι κι άλλο; Δεσμεύομαι; Click για ανάπτυξη... Τί αποφασίζουμε; Θα μιλήσω για μένα. Ένα από τα παρακάτω ή και όλα: Αφήνω πίσω τη σχέση μου, τη δουλειά μου, την πόλη που μένω. Όλα αυτά για κάτι καλύτερο στη ζωή μου που πιστεύω ότι...έρχεται. Το ελπίζω και το πιστεύω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 02:52 Η Γίδι έγραψε: #156 04-09-06 02:52 Αρχική Δημοσίευση από BReaTHeR: Αφήνω πίσω τη σχέση μου, τη δουλειά μου, την πόλη που μένω. Όλα αυτά για κάτι καλύτερο στη ζωή μου που πιστεύω ότι...έρχεται. Click για ανάπτυξη... Ακριβώς ένα χρόνο πριν ακριβώς εγώ...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BReaTHeR Πολύ δραστήριο μέλος Ο BReaTHeR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 1.162 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 02:58 Ο BReaTHeR έγραψε: #157 04-09-06 02:58 Λοιπόν πιστεύω ότι θέλει λίγο περισσότερη τόλμη από όση έχουμε καθημερινά και κάποιες ριζοσπαστικές κινήσεις στη ζωή μας κι όλα μπορούν να αλλάξουν προς το καλύτερο Χαίρομαι που έχω συμπαραστάτες εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 09:17 Η misslittledevil: #158 04-09-06 09:17 Αρχική Δημοσίευση από BReaTHeR: η αλήθεια είναι ότι πρέπει να προχωρήσω μπροστά, ξεπερνώντας όλα αυτά που με τραβάνε στο παρελθόν χωρίς να μου προσφέρουν ούτε ίχνος χαράς, παρά μόνο προβληματισμό! Click για ανάπτυξη... +1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 10:06 Η Giovanna έγραψε: #159 04-09-06 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Θεόδωρος: Συγνώμη....έχεις την καλωσύνη να επαναλάβεις?? Εχω διαλλείψεις & ...χαμένα επεισόδια τελευταία....Ποιό νοημα έχω..πιασμένο? "Ακριβώς αυτά"...ποιά?? Διάλογος να γίνεται...... Πριν αρχίσω να γράφω κι άλλες σκέψεις και ...χαθούμε... Click για ανάπτυξη... "Ακριβώς αυτά"...Πήγαινε βασικά στον BReaTHeR που "επιασε" τη σκεψη μου ακριβως απο πανω εσένα Θεόδωρε σευχαριστώ πολυ για τα καλα λογια που ειπες για το ποστ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wishful Δραστήριο μέλος Ο Wishful αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 617 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:23 Ο Wishful έγραψε: #160 04-09-06 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: εσένα Θεόδωρε σευχαριστώ πολυ για τα καλα λογια που ειπες για το ποστ Click για ανάπτυξη... Το καλό να λέγεται.....+1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τα νεύρα μου, ειλικρινά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2006 στις 23:27 Η Giovanna έγραψε: #149 03-09-06 23:27 έλειπα καιρό εγώ... ας τα γράψω όλα μαζεμένα λοιπόν!... Αρχική Δημοσίευση από prime: Ρε guys κουβεντούλα χωρίς θέμα το κάναμεεεεε …και ήθελα να γράψω κάτι περίεργα που μου περνούσαν από το μυαλό …μου κόπηκε η φόρα Click για ανάπτυξη... ωχ ωχ!! όχι! καλε... αν θέλουν κάποιοι να κουβεντιάσουν, καλώς να το κάνουν.. αλλα εδώ λέμε κατά βάση σκέψεις, οποτε μην κολλάτε να πείτε τη ΣΚΈΨΗ ΣΑΣ ακόμα και αν οι άλλοι κάνουν κουβέντα εκείνη την ώρα!!! γιαυτο λέγεται σκέψεις το post.. και όσο για την κουβεντούλα, γιαυτο λέω ότι το post δεν έχει όρια, γιατί και αυτή επιτρέπεται.. Θεόδωρε, έχεις πιάσει το νόημα και μου αρέσει!!! τώρα είδα τις επεμβάσεις τις κακής επιρροής! και μάλλον δίκιο έχει, καθότι μιλάμε για πολλά post, σελίδες ολόκληρες.. Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: Σκέψεις; Με τι μυαλο; Πάει, το χάσαμε κι αυτό... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από bunny: ποια στο πήρε παλτέ?? Click για ανάπτυξη... να τα να ταααααααα!!! σε μυριστηκε το κουνελι. (μη το πνιξεις ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2006 στις 23:41 Η Giovanna έγραψε: #150 03-09-06 23:41 πριν μερικές μέρες έμαθα για το νινακι της ΚE και στεναχωρέθηκα.. το χω ακούσει πολλές φορες, είμαι σίγουρη ότι θα έρθει και αυτό με τον καιρό δε ξέρω το πως και το γιατί και μάλλον δε θέλω να μάθω κιόλας, όμως πάντα πίστευα και πιστεύω ότι κάθε εμπόδιο για καλο! δεν είναι ότι πιο ευχάριστο, αλλα..θα ήμασταν θεοί αν όλα περνούσαν από το δικό μας χέρι. έτσι δεν είναι? και μετά back το life, back το reality... ήταν όμορφα εκεί που ήμουν,ομόλογο ότι πέρασα καλά,γέμισα μπαταρίες και το βασικότερο από όλα είναι ότι γνώρισα πολύ ενδιαφέροντα άτομα..! ανυπομονώ για το επόμενο ταξίδι! ο δρόμος της επιστροφής ήταν μικρός και σχεδόν αναμενόμενος... μερικές μέρες στο νησάκι,όμορφες, όχι και τόσο ξέγνοιαστες αλλα μάλλον δε θα ήθελα να αλλάξω κάτι ούτε και σε αυτές. και τώρα πάλι εδώ, πνιγμένη μετά από ένα μηνα μέσα στο χαρτομανι. το γουστάρω, είναι η αλήθεια. και καλύτερα να βλέπω χαρτομανι που γουστάρω και χρώματα και froufrou κι αρώματα και παιδικές μουρίτσες παρα τη στραβωμένη μουτσούνα ενός συναδέλφου που δε θα γούσταρα είναι ίσως η πιο μεταβατική περίοδος της ζωής μου αυτή... και ΠΡΈΠΕΙ να πάρω ΠΟΛΛΈΣ και ΤΙΣ ΣΩΣΤΈΣ αποφάσεις... και τρέμω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BReaTHeR Πολύ δραστήριο μέλος Ο BReaTHeR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 1.162 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:28 Ο BReaTHeR έγραψε: #151 04-09-06 01:28 Ο Σεπτέμβρης έφτασε! Ήρθε η ώρα να πάρω τις σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή μου που σκεφτόμουνα όλο το καλοκαίρι... Ίσως να με φοβίζουν, ίσως να μην είναι και οι καλύτερες δυνατές, όμως η αλήθεια είναι ότι πρέπει να προχωρήσω μπροστά, ξεπερνώντας όλα αυτά που με τραβάνε στο παρελθόν χωρίς να μου προσφέρουν ούτε ίχνος χαράς, παρά μόνο προβληματισμό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:35 Η Giovanna έγραψε: #152 04-09-06 01:35 ακριβως αυτα!... .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 02:09 Η Γίδι έγραψε: #153 04-09-06 02:09 Αχ βρε παιδιά... Πολλή σκέψη στις Σκέψεις... Τι αποφασίζετε εσείς; Γιατί εγώ ακόμα δεν ξέρω... Μένω; Φεύγω; Δένομαι κι άλλο; Δεσμεύομαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wishful Δραστήριο μέλος Ο Wishful αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 617 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 02:33 Ο Wishful έγραψε: #154 04-09-06 02:33 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: ακριβως αυτα!... .... Click για ανάπτυξη... Συγνώμη....έχεις την καλωσύνη να επαναλάβεις?? Εχω διαλλείψεις & ...χαμένα επεισόδια τελευταία....Ποιό νοημα έχω..πιασμένο? "Ακριβώς αυτά"...ποιά?? Διάλογος να γίνεται...... Πριν αρχίσω να γράφω κι άλλες σκέψεις και ...χαθούμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BReaTHeR Πολύ δραστήριο μέλος Ο BReaTHeR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 1.162 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 02:48 Ο BReaTHeR έγραψε: #155 04-09-06 02:48 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Αχ βρε παιδιά... Πολλή σκέψη στις Σκέψεις... Τι αποφασίζετε εσείς; Γιατί εγώ ακόμα δεν ξέρω... Μένω; Φεύγω; Δένομαι κι άλλο; Δεσμεύομαι; Click για ανάπτυξη... Τί αποφασίζουμε; Θα μιλήσω για μένα. Ένα από τα παρακάτω ή και όλα: Αφήνω πίσω τη σχέση μου, τη δουλειά μου, την πόλη που μένω. Όλα αυτά για κάτι καλύτερο στη ζωή μου που πιστεύω ότι...έρχεται. Το ελπίζω και το πιστεύω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 02:52 Η Γίδι έγραψε: #156 04-09-06 02:52 Αρχική Δημοσίευση από BReaTHeR: Αφήνω πίσω τη σχέση μου, τη δουλειά μου, την πόλη που μένω. Όλα αυτά για κάτι καλύτερο στη ζωή μου που πιστεύω ότι...έρχεται. Click για ανάπτυξη... Ακριβώς ένα χρόνο πριν ακριβώς εγώ...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BReaTHeR Πολύ δραστήριο μέλος Ο BReaTHeR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 1.162 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 02:58 Ο BReaTHeR έγραψε: #157 04-09-06 02:58 Λοιπόν πιστεύω ότι θέλει λίγο περισσότερη τόλμη από όση έχουμε καθημερινά και κάποιες ριζοσπαστικές κινήσεις στη ζωή μας κι όλα μπορούν να αλλάξουν προς το καλύτερο Χαίρομαι που έχω συμπαραστάτες εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 09:17 Η misslittledevil: #158 04-09-06 09:17 Αρχική Δημοσίευση από BReaTHeR: η αλήθεια είναι ότι πρέπει να προχωρήσω μπροστά, ξεπερνώντας όλα αυτά που με τραβάνε στο παρελθόν χωρίς να μου προσφέρουν ούτε ίχνος χαράς, παρά μόνο προβληματισμό! Click για ανάπτυξη... +1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 10:06 Η Giovanna έγραψε: #159 04-09-06 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Θεόδωρος: Συγνώμη....έχεις την καλωσύνη να επαναλάβεις?? Εχω διαλλείψεις & ...χαμένα επεισόδια τελευταία....Ποιό νοημα έχω..πιασμένο? "Ακριβώς αυτά"...ποιά?? Διάλογος να γίνεται...... Πριν αρχίσω να γράφω κι άλλες σκέψεις και ...χαθούμε... Click για ανάπτυξη... "Ακριβώς αυτά"...Πήγαινε βασικά στον BReaTHeR που "επιασε" τη σκεψη μου ακριβως απο πανω εσένα Θεόδωρε σευχαριστώ πολυ για τα καλα λογια που ειπες για το ποστ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wishful Δραστήριο μέλος Ο Wishful αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 617 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:23 Ο Wishful έγραψε: #160 04-09-06 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: εσένα Θεόδωρε σευχαριστώ πολυ για τα καλα λογια που ειπες για το ποστ Click για ανάπτυξη... Το καλό να λέγεται.....+1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
έλειπα καιρό εγώ... ας τα γράψω όλα μαζεμένα λοιπόν!... Αρχική Δημοσίευση από prime: Ρε guys κουβεντούλα χωρίς θέμα το κάναμεεεεε …και ήθελα να γράψω κάτι περίεργα που μου περνούσαν από το μυαλό …μου κόπηκε η φόρα Click για ανάπτυξη... ωχ ωχ!! όχι! καλε... αν θέλουν κάποιοι να κουβεντιάσουν, καλώς να το κάνουν.. αλλα εδώ λέμε κατά βάση σκέψεις, οποτε μην κολλάτε να πείτε τη ΣΚΈΨΗ ΣΑΣ ακόμα και αν οι άλλοι κάνουν κουβέντα εκείνη την ώρα!!! γιαυτο λέγεται σκέψεις το post.. και όσο για την κουβεντούλα, γιαυτο λέω ότι το post δεν έχει όρια, γιατί και αυτή επιτρέπεται.. Θεόδωρε, έχεις πιάσει το νόημα και μου αρέσει!!! τώρα είδα τις επεμβάσεις τις κακής επιρροής! και μάλλον δίκιο έχει, καθότι μιλάμε για πολλά post, σελίδες ολόκληρες.. Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: Σκέψεις; Με τι μυαλο; Πάει, το χάσαμε κι αυτό... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από bunny: ποια στο πήρε παλτέ?? Click για ανάπτυξη... να τα να ταααααααα!!! σε μυριστηκε το κουνελι. (μη το πνιξεις ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2006 στις 23:41 Η Giovanna έγραψε: #150 03-09-06 23:41 πριν μερικές μέρες έμαθα για το νινακι της ΚE και στεναχωρέθηκα.. το χω ακούσει πολλές φορες, είμαι σίγουρη ότι θα έρθει και αυτό με τον καιρό δε ξέρω το πως και το γιατί και μάλλον δε θέλω να μάθω κιόλας, όμως πάντα πίστευα και πιστεύω ότι κάθε εμπόδιο για καλο! δεν είναι ότι πιο ευχάριστο, αλλα..θα ήμασταν θεοί αν όλα περνούσαν από το δικό μας χέρι. έτσι δεν είναι? και μετά back το life, back το reality... ήταν όμορφα εκεί που ήμουν,ομόλογο ότι πέρασα καλά,γέμισα μπαταρίες και το βασικότερο από όλα είναι ότι γνώρισα πολύ ενδιαφέροντα άτομα..! ανυπομονώ για το επόμενο ταξίδι! ο δρόμος της επιστροφής ήταν μικρός και σχεδόν αναμενόμενος... μερικές μέρες στο νησάκι,όμορφες, όχι και τόσο ξέγνοιαστες αλλα μάλλον δε θα ήθελα να αλλάξω κάτι ούτε και σε αυτές. και τώρα πάλι εδώ, πνιγμένη μετά από ένα μηνα μέσα στο χαρτομανι. το γουστάρω, είναι η αλήθεια. και καλύτερα να βλέπω χαρτομανι που γουστάρω και χρώματα και froufrou κι αρώματα και παιδικές μουρίτσες παρα τη στραβωμένη μουτσούνα ενός συναδέλφου που δε θα γούσταρα είναι ίσως η πιο μεταβατική περίοδος της ζωής μου αυτή... και ΠΡΈΠΕΙ να πάρω ΠΟΛΛΈΣ και ΤΙΣ ΣΩΣΤΈΣ αποφάσεις... και τρέμω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BReaTHeR Πολύ δραστήριο μέλος Ο BReaTHeR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 1.162 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:28 Ο BReaTHeR έγραψε: #151 04-09-06 01:28 Ο Σεπτέμβρης έφτασε! Ήρθε η ώρα να πάρω τις σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή μου που σκεφτόμουνα όλο το καλοκαίρι... Ίσως να με φοβίζουν, ίσως να μην είναι και οι καλύτερες δυνατές, όμως η αλήθεια είναι ότι πρέπει να προχωρήσω μπροστά, ξεπερνώντας όλα αυτά που με τραβάνε στο παρελθόν χωρίς να μου προσφέρουν ούτε ίχνος χαράς, παρά μόνο προβληματισμό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:35 Η Giovanna έγραψε: #152 04-09-06 01:35 ακριβως αυτα!... .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 02:09 Η Γίδι έγραψε: #153 04-09-06 02:09 Αχ βρε παιδιά... Πολλή σκέψη στις Σκέψεις... Τι αποφασίζετε εσείς; Γιατί εγώ ακόμα δεν ξέρω... Μένω; Φεύγω; Δένομαι κι άλλο; Δεσμεύομαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wishful Δραστήριο μέλος Ο Wishful αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 617 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 02:33 Ο Wishful έγραψε: #154 04-09-06 02:33 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: ακριβως αυτα!... .... Click για ανάπτυξη... Συγνώμη....έχεις την καλωσύνη να επαναλάβεις?? Εχω διαλλείψεις & ...χαμένα επεισόδια τελευταία....Ποιό νοημα έχω..πιασμένο? "Ακριβώς αυτά"...ποιά?? Διάλογος να γίνεται...... Πριν αρχίσω να γράφω κι άλλες σκέψεις και ...χαθούμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BReaTHeR Πολύ δραστήριο μέλος Ο BReaTHeR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 1.162 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 02:48 Ο BReaTHeR έγραψε: #155 04-09-06 02:48 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Αχ βρε παιδιά... Πολλή σκέψη στις Σκέψεις... Τι αποφασίζετε εσείς; Γιατί εγώ ακόμα δεν ξέρω... Μένω; Φεύγω; Δένομαι κι άλλο; Δεσμεύομαι; Click για ανάπτυξη... Τί αποφασίζουμε; Θα μιλήσω για μένα. Ένα από τα παρακάτω ή και όλα: Αφήνω πίσω τη σχέση μου, τη δουλειά μου, την πόλη που μένω. Όλα αυτά για κάτι καλύτερο στη ζωή μου που πιστεύω ότι...έρχεται. Το ελπίζω και το πιστεύω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 02:52 Η Γίδι έγραψε: #156 04-09-06 02:52 Αρχική Δημοσίευση από BReaTHeR: Αφήνω πίσω τη σχέση μου, τη δουλειά μου, την πόλη που μένω. Όλα αυτά για κάτι καλύτερο στη ζωή μου που πιστεύω ότι...έρχεται. Click για ανάπτυξη... Ακριβώς ένα χρόνο πριν ακριβώς εγώ...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BReaTHeR Πολύ δραστήριο μέλος Ο BReaTHeR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 1.162 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 02:58 Ο BReaTHeR έγραψε: #157 04-09-06 02:58 Λοιπόν πιστεύω ότι θέλει λίγο περισσότερη τόλμη από όση έχουμε καθημερινά και κάποιες ριζοσπαστικές κινήσεις στη ζωή μας κι όλα μπορούν να αλλάξουν προς το καλύτερο Χαίρομαι που έχω συμπαραστάτες εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 09:17 Η misslittledevil: #158 04-09-06 09:17 Αρχική Δημοσίευση από BReaTHeR: η αλήθεια είναι ότι πρέπει να προχωρήσω μπροστά, ξεπερνώντας όλα αυτά που με τραβάνε στο παρελθόν χωρίς να μου προσφέρουν ούτε ίχνος χαράς, παρά μόνο προβληματισμό! Click για ανάπτυξη... +1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 10:06 Η Giovanna έγραψε: #159 04-09-06 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Θεόδωρος: Συγνώμη....έχεις την καλωσύνη να επαναλάβεις?? Εχω διαλλείψεις & ...χαμένα επεισόδια τελευταία....Ποιό νοημα έχω..πιασμένο? "Ακριβώς αυτά"...ποιά?? Διάλογος να γίνεται...... Πριν αρχίσω να γράφω κι άλλες σκέψεις και ...χαθούμε... Click για ανάπτυξη... "Ακριβώς αυτά"...Πήγαινε βασικά στον BReaTHeR που "επιασε" τη σκεψη μου ακριβως απο πανω εσένα Θεόδωρε σευχαριστώ πολυ για τα καλα λογια που ειπες για το ποστ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wishful Δραστήριο μέλος Ο Wishful αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 617 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:23 Ο Wishful έγραψε: #160 04-09-06 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: εσένα Θεόδωρε σευχαριστώ πολυ για τα καλα λογια που ειπες για το ποστ Click για ανάπτυξη... Το καλό να λέγεται.....+1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
πριν μερικές μέρες έμαθα για το νινακι της ΚE και στεναχωρέθηκα.. το χω ακούσει πολλές φορες, είμαι σίγουρη ότι θα έρθει και αυτό με τον καιρό δε ξέρω το πως και το γιατί και μάλλον δε θέλω να μάθω κιόλας, όμως πάντα πίστευα και πιστεύω ότι κάθε εμπόδιο για καλο! δεν είναι ότι πιο ευχάριστο, αλλα..θα ήμασταν θεοί αν όλα περνούσαν από το δικό μας χέρι. έτσι δεν είναι? και μετά back το life, back το reality... ήταν όμορφα εκεί που ήμουν,ομόλογο ότι πέρασα καλά,γέμισα μπαταρίες και το βασικότερο από όλα είναι ότι γνώρισα πολύ ενδιαφέροντα άτομα..! ανυπομονώ για το επόμενο ταξίδι! ο δρόμος της επιστροφής ήταν μικρός και σχεδόν αναμενόμενος... μερικές μέρες στο νησάκι,όμορφες, όχι και τόσο ξέγνοιαστες αλλα μάλλον δε θα ήθελα να αλλάξω κάτι ούτε και σε αυτές. και τώρα πάλι εδώ, πνιγμένη μετά από ένα μηνα μέσα στο χαρτομανι. το γουστάρω, είναι η αλήθεια. και καλύτερα να βλέπω χαρτομανι που γουστάρω και χρώματα και froufrou κι αρώματα και παιδικές μουρίτσες παρα τη στραβωμένη μουτσούνα ενός συναδέλφου που δε θα γούσταρα είναι ίσως η πιο μεταβατική περίοδος της ζωής μου αυτή... και ΠΡΈΠΕΙ να πάρω ΠΟΛΛΈΣ και ΤΙΣ ΣΩΣΤΈΣ αποφάσεις... και τρέμω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BReaTHeR Πολύ δραστήριο μέλος Ο BReaTHeR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 1.162 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:28 Ο BReaTHeR έγραψε: #151 04-09-06 01:28 Ο Σεπτέμβρης έφτασε! Ήρθε η ώρα να πάρω τις σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή μου που σκεφτόμουνα όλο το καλοκαίρι... Ίσως να με φοβίζουν, ίσως να μην είναι και οι καλύτερες δυνατές, όμως η αλήθεια είναι ότι πρέπει να προχωρήσω μπροστά, ξεπερνώντας όλα αυτά που με τραβάνε στο παρελθόν χωρίς να μου προσφέρουν ούτε ίχνος χαράς, παρά μόνο προβληματισμό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:35 Η Giovanna έγραψε: #152 04-09-06 01:35 ακριβως αυτα!... .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 02:09 Η Γίδι έγραψε: #153 04-09-06 02:09 Αχ βρε παιδιά... Πολλή σκέψη στις Σκέψεις... Τι αποφασίζετε εσείς; Γιατί εγώ ακόμα δεν ξέρω... Μένω; Φεύγω; Δένομαι κι άλλο; Δεσμεύομαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wishful Δραστήριο μέλος Ο Wishful αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 617 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 02:33 Ο Wishful έγραψε: #154 04-09-06 02:33 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: ακριβως αυτα!... .... Click για ανάπτυξη... Συγνώμη....έχεις την καλωσύνη να επαναλάβεις?? Εχω διαλλείψεις & ...χαμένα επεισόδια τελευταία....Ποιό νοημα έχω..πιασμένο? "Ακριβώς αυτά"...ποιά?? Διάλογος να γίνεται...... Πριν αρχίσω να γράφω κι άλλες σκέψεις και ...χαθούμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BReaTHeR Πολύ δραστήριο μέλος Ο BReaTHeR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 1.162 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 02:48 Ο BReaTHeR έγραψε: #155 04-09-06 02:48 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Αχ βρε παιδιά... Πολλή σκέψη στις Σκέψεις... Τι αποφασίζετε εσείς; Γιατί εγώ ακόμα δεν ξέρω... Μένω; Φεύγω; Δένομαι κι άλλο; Δεσμεύομαι; Click για ανάπτυξη... Τί αποφασίζουμε; Θα μιλήσω για μένα. Ένα από τα παρακάτω ή και όλα: Αφήνω πίσω τη σχέση μου, τη δουλειά μου, την πόλη που μένω. Όλα αυτά για κάτι καλύτερο στη ζωή μου που πιστεύω ότι...έρχεται. Το ελπίζω και το πιστεύω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 02:52 Η Γίδι έγραψε: #156 04-09-06 02:52 Αρχική Δημοσίευση από BReaTHeR: Αφήνω πίσω τη σχέση μου, τη δουλειά μου, την πόλη που μένω. Όλα αυτά για κάτι καλύτερο στη ζωή μου που πιστεύω ότι...έρχεται. Click για ανάπτυξη... Ακριβώς ένα χρόνο πριν ακριβώς εγώ...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BReaTHeR Πολύ δραστήριο μέλος Ο BReaTHeR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 1.162 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 02:58 Ο BReaTHeR έγραψε: #157 04-09-06 02:58 Λοιπόν πιστεύω ότι θέλει λίγο περισσότερη τόλμη από όση έχουμε καθημερινά και κάποιες ριζοσπαστικές κινήσεις στη ζωή μας κι όλα μπορούν να αλλάξουν προς το καλύτερο Χαίρομαι που έχω συμπαραστάτες εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 09:17 Η misslittledevil: #158 04-09-06 09:17 Αρχική Δημοσίευση από BReaTHeR: η αλήθεια είναι ότι πρέπει να προχωρήσω μπροστά, ξεπερνώντας όλα αυτά που με τραβάνε στο παρελθόν χωρίς να μου προσφέρουν ούτε ίχνος χαράς, παρά μόνο προβληματισμό! Click για ανάπτυξη... +1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 10:06 Η Giovanna έγραψε: #159 04-09-06 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Θεόδωρος: Συγνώμη....έχεις την καλωσύνη να επαναλάβεις?? Εχω διαλλείψεις & ...χαμένα επεισόδια τελευταία....Ποιό νοημα έχω..πιασμένο? "Ακριβώς αυτά"...ποιά?? Διάλογος να γίνεται...... Πριν αρχίσω να γράφω κι άλλες σκέψεις και ...χαθούμε... Click για ανάπτυξη... "Ακριβώς αυτά"...Πήγαινε βασικά στον BReaTHeR που "επιασε" τη σκεψη μου ακριβως απο πανω εσένα Θεόδωρε σευχαριστώ πολυ για τα καλα λογια που ειπες για το ποστ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wishful Δραστήριο μέλος Ο Wishful αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 617 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:23 Ο Wishful έγραψε: #160 04-09-06 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: εσένα Θεόδωρε σευχαριστώ πολυ για τα καλα λογια που ειπες για το ποστ Click για ανάπτυξη... Το καλό να λέγεται.....+1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ο Σεπτέμβρης έφτασε! Ήρθε η ώρα να πάρω τις σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή μου που σκεφτόμουνα όλο το καλοκαίρι... Ίσως να με φοβίζουν, ίσως να μην είναι και οι καλύτερες δυνατές, όμως η αλήθεια είναι ότι πρέπει να προχωρήσω μπροστά, ξεπερνώντας όλα αυτά που με τραβάνε στο παρελθόν χωρίς να μου προσφέρουν ούτε ίχνος χαράς, παρά μόνο προβληματισμό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:35 Η Giovanna έγραψε: #152 04-09-06 01:35 ακριβως αυτα!... .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 02:09 Η Γίδι έγραψε: #153 04-09-06 02:09 Αχ βρε παιδιά... Πολλή σκέψη στις Σκέψεις... Τι αποφασίζετε εσείς; Γιατί εγώ ακόμα δεν ξέρω... Μένω; Φεύγω; Δένομαι κι άλλο; Δεσμεύομαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wishful Δραστήριο μέλος Ο Wishful αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 617 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 02:33 Ο Wishful έγραψε: #154 04-09-06 02:33 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: ακριβως αυτα!... .... Click για ανάπτυξη... Συγνώμη....έχεις την καλωσύνη να επαναλάβεις?? Εχω διαλλείψεις & ...χαμένα επεισόδια τελευταία....Ποιό νοημα έχω..πιασμένο? "Ακριβώς αυτά"...ποιά?? Διάλογος να γίνεται...... Πριν αρχίσω να γράφω κι άλλες σκέψεις και ...χαθούμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BReaTHeR Πολύ δραστήριο μέλος Ο BReaTHeR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 1.162 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 02:48 Ο BReaTHeR έγραψε: #155 04-09-06 02:48 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Αχ βρε παιδιά... Πολλή σκέψη στις Σκέψεις... Τι αποφασίζετε εσείς; Γιατί εγώ ακόμα δεν ξέρω... Μένω; Φεύγω; Δένομαι κι άλλο; Δεσμεύομαι; Click για ανάπτυξη... Τί αποφασίζουμε; Θα μιλήσω για μένα. Ένα από τα παρακάτω ή και όλα: Αφήνω πίσω τη σχέση μου, τη δουλειά μου, την πόλη που μένω. Όλα αυτά για κάτι καλύτερο στη ζωή μου που πιστεύω ότι...έρχεται. Το ελπίζω και το πιστεύω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 02:52 Η Γίδι έγραψε: #156 04-09-06 02:52 Αρχική Δημοσίευση από BReaTHeR: Αφήνω πίσω τη σχέση μου, τη δουλειά μου, την πόλη που μένω. Όλα αυτά για κάτι καλύτερο στη ζωή μου που πιστεύω ότι...έρχεται. Click για ανάπτυξη... Ακριβώς ένα χρόνο πριν ακριβώς εγώ...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BReaTHeR Πολύ δραστήριο μέλος Ο BReaTHeR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 1.162 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 02:58 Ο BReaTHeR έγραψε: #157 04-09-06 02:58 Λοιπόν πιστεύω ότι θέλει λίγο περισσότερη τόλμη από όση έχουμε καθημερινά και κάποιες ριζοσπαστικές κινήσεις στη ζωή μας κι όλα μπορούν να αλλάξουν προς το καλύτερο Χαίρομαι που έχω συμπαραστάτες εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 09:17 Η misslittledevil: #158 04-09-06 09:17 Αρχική Δημοσίευση από BReaTHeR: η αλήθεια είναι ότι πρέπει να προχωρήσω μπροστά, ξεπερνώντας όλα αυτά που με τραβάνε στο παρελθόν χωρίς να μου προσφέρουν ούτε ίχνος χαράς, παρά μόνο προβληματισμό! Click για ανάπτυξη... +1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 10:06 Η Giovanna έγραψε: #159 04-09-06 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Θεόδωρος: Συγνώμη....έχεις την καλωσύνη να επαναλάβεις?? Εχω διαλλείψεις & ...χαμένα επεισόδια τελευταία....Ποιό νοημα έχω..πιασμένο? "Ακριβώς αυτά"...ποιά?? Διάλογος να γίνεται...... Πριν αρχίσω να γράφω κι άλλες σκέψεις και ...χαθούμε... Click για ανάπτυξη... "Ακριβώς αυτά"...Πήγαινε βασικά στον BReaTHeR που "επιασε" τη σκεψη μου ακριβως απο πανω εσένα Θεόδωρε σευχαριστώ πολυ για τα καλα λογια που ειπες για το ποστ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wishful Δραστήριο μέλος Ο Wishful αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 617 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:23 Ο Wishful έγραψε: #160 04-09-06 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: εσένα Θεόδωρε σευχαριστώ πολυ για τα καλα λογια που ειπες για το ποστ Click για ανάπτυξη... Το καλό να λέγεται.....+1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ακριβως αυτα!... .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 02:09 Η Γίδι έγραψε: #153 04-09-06 02:09 Αχ βρε παιδιά... Πολλή σκέψη στις Σκέψεις... Τι αποφασίζετε εσείς; Γιατί εγώ ακόμα δεν ξέρω... Μένω; Φεύγω; Δένομαι κι άλλο; Δεσμεύομαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wishful Δραστήριο μέλος Ο Wishful αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 617 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 02:33 Ο Wishful έγραψε: #154 04-09-06 02:33 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: ακριβως αυτα!... .... Click για ανάπτυξη... Συγνώμη....έχεις την καλωσύνη να επαναλάβεις?? Εχω διαλλείψεις & ...χαμένα επεισόδια τελευταία....Ποιό νοημα έχω..πιασμένο? "Ακριβώς αυτά"...ποιά?? Διάλογος να γίνεται...... Πριν αρχίσω να γράφω κι άλλες σκέψεις και ...χαθούμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BReaTHeR Πολύ δραστήριο μέλος Ο BReaTHeR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 1.162 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 02:48 Ο BReaTHeR έγραψε: #155 04-09-06 02:48 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Αχ βρε παιδιά... Πολλή σκέψη στις Σκέψεις... Τι αποφασίζετε εσείς; Γιατί εγώ ακόμα δεν ξέρω... Μένω; Φεύγω; Δένομαι κι άλλο; Δεσμεύομαι; Click για ανάπτυξη... Τί αποφασίζουμε; Θα μιλήσω για μένα. Ένα από τα παρακάτω ή και όλα: Αφήνω πίσω τη σχέση μου, τη δουλειά μου, την πόλη που μένω. Όλα αυτά για κάτι καλύτερο στη ζωή μου που πιστεύω ότι...έρχεται. Το ελπίζω και το πιστεύω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 02:52 Η Γίδι έγραψε: #156 04-09-06 02:52 Αρχική Δημοσίευση από BReaTHeR: Αφήνω πίσω τη σχέση μου, τη δουλειά μου, την πόλη που μένω. Όλα αυτά για κάτι καλύτερο στη ζωή μου που πιστεύω ότι...έρχεται. Click για ανάπτυξη... Ακριβώς ένα χρόνο πριν ακριβώς εγώ...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BReaTHeR Πολύ δραστήριο μέλος Ο BReaTHeR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 1.162 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 02:58 Ο BReaTHeR έγραψε: #157 04-09-06 02:58 Λοιπόν πιστεύω ότι θέλει λίγο περισσότερη τόλμη από όση έχουμε καθημερινά και κάποιες ριζοσπαστικές κινήσεις στη ζωή μας κι όλα μπορούν να αλλάξουν προς το καλύτερο Χαίρομαι που έχω συμπαραστάτες εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 09:17 Η misslittledevil: #158 04-09-06 09:17 Αρχική Δημοσίευση από BReaTHeR: η αλήθεια είναι ότι πρέπει να προχωρήσω μπροστά, ξεπερνώντας όλα αυτά που με τραβάνε στο παρελθόν χωρίς να μου προσφέρουν ούτε ίχνος χαράς, παρά μόνο προβληματισμό! Click για ανάπτυξη... +1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 10:06 Η Giovanna έγραψε: #159 04-09-06 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Θεόδωρος: Συγνώμη....έχεις την καλωσύνη να επαναλάβεις?? Εχω διαλλείψεις & ...χαμένα επεισόδια τελευταία....Ποιό νοημα έχω..πιασμένο? "Ακριβώς αυτά"...ποιά?? Διάλογος να γίνεται...... Πριν αρχίσω να γράφω κι άλλες σκέψεις και ...χαθούμε... Click για ανάπτυξη... "Ακριβώς αυτά"...Πήγαινε βασικά στον BReaTHeR που "επιασε" τη σκεψη μου ακριβως απο πανω εσένα Θεόδωρε σευχαριστώ πολυ για τα καλα λογια που ειπες για το ποστ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wishful Δραστήριο μέλος Ο Wishful αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 617 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:23 Ο Wishful έγραψε: #160 04-09-06 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: εσένα Θεόδωρε σευχαριστώ πολυ για τα καλα λογια που ειπες για το ποστ Click για ανάπτυξη... Το καλό να λέγεται.....+1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αχ βρε παιδιά... Πολλή σκέψη στις Σκέψεις... Τι αποφασίζετε εσείς; Γιατί εγώ ακόμα δεν ξέρω... Μένω; Φεύγω; Δένομαι κι άλλο; Δεσμεύομαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Wishful Δραστήριο μέλος Ο Wishful αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 617 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 02:33 Ο Wishful έγραψε: #154 04-09-06 02:33 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: ακριβως αυτα!... .... Click για ανάπτυξη... Συγνώμη....έχεις την καλωσύνη να επαναλάβεις?? Εχω διαλλείψεις & ...χαμένα επεισόδια τελευταία....Ποιό νοημα έχω..πιασμένο? "Ακριβώς αυτά"...ποιά?? Διάλογος να γίνεται...... Πριν αρχίσω να γράφω κι άλλες σκέψεις και ...χαθούμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BReaTHeR Πολύ δραστήριο μέλος Ο BReaTHeR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 1.162 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 02:48 Ο BReaTHeR έγραψε: #155 04-09-06 02:48 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Αχ βρε παιδιά... Πολλή σκέψη στις Σκέψεις... Τι αποφασίζετε εσείς; Γιατί εγώ ακόμα δεν ξέρω... Μένω; Φεύγω; Δένομαι κι άλλο; Δεσμεύομαι; Click για ανάπτυξη... Τί αποφασίζουμε; Θα μιλήσω για μένα. Ένα από τα παρακάτω ή και όλα: Αφήνω πίσω τη σχέση μου, τη δουλειά μου, την πόλη που μένω. Όλα αυτά για κάτι καλύτερο στη ζωή μου που πιστεύω ότι...έρχεται. Το ελπίζω και το πιστεύω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 02:52 Η Γίδι έγραψε: #156 04-09-06 02:52 Αρχική Δημοσίευση από BReaTHeR: Αφήνω πίσω τη σχέση μου, τη δουλειά μου, την πόλη που μένω. Όλα αυτά για κάτι καλύτερο στη ζωή μου που πιστεύω ότι...έρχεται. Click για ανάπτυξη... Ακριβώς ένα χρόνο πριν ακριβώς εγώ...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BReaTHeR Πολύ δραστήριο μέλος Ο BReaTHeR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 1.162 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 02:58 Ο BReaTHeR έγραψε: #157 04-09-06 02:58 Λοιπόν πιστεύω ότι θέλει λίγο περισσότερη τόλμη από όση έχουμε καθημερινά και κάποιες ριζοσπαστικές κινήσεις στη ζωή μας κι όλα μπορούν να αλλάξουν προς το καλύτερο Χαίρομαι που έχω συμπαραστάτες εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 09:17 Η misslittledevil: #158 04-09-06 09:17 Αρχική Δημοσίευση από BReaTHeR: η αλήθεια είναι ότι πρέπει να προχωρήσω μπροστά, ξεπερνώντας όλα αυτά που με τραβάνε στο παρελθόν χωρίς να μου προσφέρουν ούτε ίχνος χαράς, παρά μόνο προβληματισμό! Click για ανάπτυξη... +1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 10:06 Η Giovanna έγραψε: #159 04-09-06 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Θεόδωρος: Συγνώμη....έχεις την καλωσύνη να επαναλάβεις?? Εχω διαλλείψεις & ...χαμένα επεισόδια τελευταία....Ποιό νοημα έχω..πιασμένο? "Ακριβώς αυτά"...ποιά?? Διάλογος να γίνεται...... Πριν αρχίσω να γράφω κι άλλες σκέψεις και ...χαθούμε... Click για ανάπτυξη... "Ακριβώς αυτά"...Πήγαινε βασικά στον BReaTHeR που "επιασε" τη σκεψη μου ακριβως απο πανω εσένα Θεόδωρε σευχαριστώ πολυ για τα καλα λογια που ειπες για το ποστ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wishful Δραστήριο μέλος Ο Wishful αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 617 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:23 Ο Wishful έγραψε: #160 04-09-06 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: εσένα Θεόδωρε σευχαριστώ πολυ για τα καλα λογια που ειπες για το ποστ Click για ανάπτυξη... Το καλό να λέγεται.....+1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: ακριβως αυτα!... .... Click για ανάπτυξη... Συγνώμη....έχεις την καλωσύνη να επαναλάβεις?? Εχω διαλλείψεις & ...χαμένα επεισόδια τελευταία....Ποιό νοημα έχω..πιασμένο? "Ακριβώς αυτά"...ποιά?? Διάλογος να γίνεται...... Πριν αρχίσω να γράφω κι άλλες σκέψεις και ...χαθούμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BReaTHeR Πολύ δραστήριο μέλος Ο BReaTHeR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 1.162 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 02:48 Ο BReaTHeR έγραψε: #155 04-09-06 02:48 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Αχ βρε παιδιά... Πολλή σκέψη στις Σκέψεις... Τι αποφασίζετε εσείς; Γιατί εγώ ακόμα δεν ξέρω... Μένω; Φεύγω; Δένομαι κι άλλο; Δεσμεύομαι; Click για ανάπτυξη... Τί αποφασίζουμε; Θα μιλήσω για μένα. Ένα από τα παρακάτω ή και όλα: Αφήνω πίσω τη σχέση μου, τη δουλειά μου, την πόλη που μένω. Όλα αυτά για κάτι καλύτερο στη ζωή μου που πιστεύω ότι...έρχεται. Το ελπίζω και το πιστεύω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 02:52 Η Γίδι έγραψε: #156 04-09-06 02:52 Αρχική Δημοσίευση από BReaTHeR: Αφήνω πίσω τη σχέση μου, τη δουλειά μου, την πόλη που μένω. Όλα αυτά για κάτι καλύτερο στη ζωή μου που πιστεύω ότι...έρχεται. Click για ανάπτυξη... Ακριβώς ένα χρόνο πριν ακριβώς εγώ...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BReaTHeR Πολύ δραστήριο μέλος Ο BReaTHeR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 1.162 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 02:58 Ο BReaTHeR έγραψε: #157 04-09-06 02:58 Λοιπόν πιστεύω ότι θέλει λίγο περισσότερη τόλμη από όση έχουμε καθημερινά και κάποιες ριζοσπαστικές κινήσεις στη ζωή μας κι όλα μπορούν να αλλάξουν προς το καλύτερο Χαίρομαι που έχω συμπαραστάτες εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 09:17 Η misslittledevil: #158 04-09-06 09:17 Αρχική Δημοσίευση από BReaTHeR: η αλήθεια είναι ότι πρέπει να προχωρήσω μπροστά, ξεπερνώντας όλα αυτά που με τραβάνε στο παρελθόν χωρίς να μου προσφέρουν ούτε ίχνος χαράς, παρά μόνο προβληματισμό! Click για ανάπτυξη... +1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 10:06 Η Giovanna έγραψε: #159 04-09-06 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Θεόδωρος: Συγνώμη....έχεις την καλωσύνη να επαναλάβεις?? Εχω διαλλείψεις & ...χαμένα επεισόδια τελευταία....Ποιό νοημα έχω..πιασμένο? "Ακριβώς αυτά"...ποιά?? Διάλογος να γίνεται...... Πριν αρχίσω να γράφω κι άλλες σκέψεις και ...χαθούμε... Click για ανάπτυξη... "Ακριβώς αυτά"...Πήγαινε βασικά στον BReaTHeR που "επιασε" τη σκεψη μου ακριβως απο πανω εσένα Θεόδωρε σευχαριστώ πολυ για τα καλα λογια που ειπες για το ποστ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wishful Δραστήριο μέλος Ο Wishful αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 617 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:23 Ο Wishful έγραψε: #160 04-09-06 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: εσένα Θεόδωρε σευχαριστώ πολυ για τα καλα λογια που ειπες για το ποστ Click για ανάπτυξη... Το καλό να λέγεται.....+1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Αχ βρε παιδιά... Πολλή σκέψη στις Σκέψεις... Τι αποφασίζετε εσείς; Γιατί εγώ ακόμα δεν ξέρω... Μένω; Φεύγω; Δένομαι κι άλλο; Δεσμεύομαι; Click για ανάπτυξη... Τί αποφασίζουμε; Θα μιλήσω για μένα. Ένα από τα παρακάτω ή και όλα: Αφήνω πίσω τη σχέση μου, τη δουλειά μου, την πόλη που μένω. Όλα αυτά για κάτι καλύτερο στη ζωή μου που πιστεύω ότι...έρχεται. Το ελπίζω και το πιστεύω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 02:52 Η Γίδι έγραψε: #156 04-09-06 02:52 Αρχική Δημοσίευση από BReaTHeR: Αφήνω πίσω τη σχέση μου, τη δουλειά μου, την πόλη που μένω. Όλα αυτά για κάτι καλύτερο στη ζωή μου που πιστεύω ότι...έρχεται. Click για ανάπτυξη... Ακριβώς ένα χρόνο πριν ακριβώς εγώ...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BReaTHeR Πολύ δραστήριο μέλος Ο BReaTHeR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 1.162 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 02:58 Ο BReaTHeR έγραψε: #157 04-09-06 02:58 Λοιπόν πιστεύω ότι θέλει λίγο περισσότερη τόλμη από όση έχουμε καθημερινά και κάποιες ριζοσπαστικές κινήσεις στη ζωή μας κι όλα μπορούν να αλλάξουν προς το καλύτερο Χαίρομαι που έχω συμπαραστάτες εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 09:17 Η misslittledevil: #158 04-09-06 09:17 Αρχική Δημοσίευση από BReaTHeR: η αλήθεια είναι ότι πρέπει να προχωρήσω μπροστά, ξεπερνώντας όλα αυτά που με τραβάνε στο παρελθόν χωρίς να μου προσφέρουν ούτε ίχνος χαράς, παρά μόνο προβληματισμό! Click για ανάπτυξη... +1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 10:06 Η Giovanna έγραψε: #159 04-09-06 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Θεόδωρος: Συγνώμη....έχεις την καλωσύνη να επαναλάβεις?? Εχω διαλλείψεις & ...χαμένα επεισόδια τελευταία....Ποιό νοημα έχω..πιασμένο? "Ακριβώς αυτά"...ποιά?? Διάλογος να γίνεται...... Πριν αρχίσω να γράφω κι άλλες σκέψεις και ...χαθούμε... Click για ανάπτυξη... "Ακριβώς αυτά"...Πήγαινε βασικά στον BReaTHeR που "επιασε" τη σκεψη μου ακριβως απο πανω εσένα Θεόδωρε σευχαριστώ πολυ για τα καλα λογια που ειπες για το ποστ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wishful Δραστήριο μέλος Ο Wishful αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 617 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:23 Ο Wishful έγραψε: #160 04-09-06 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: εσένα Θεόδωρε σευχαριστώ πολυ για τα καλα λογια που ειπες για το ποστ Click για ανάπτυξη... Το καλό να λέγεται.....+1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από BReaTHeR: Αφήνω πίσω τη σχέση μου, τη δουλειά μου, την πόλη που μένω. Όλα αυτά για κάτι καλύτερο στη ζωή μου που πιστεύω ότι...έρχεται. Click για ανάπτυξη... Ακριβώς ένα χρόνο πριν ακριβώς εγώ...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BReaTHeR Πολύ δραστήριο μέλος Ο BReaTHeR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 1.162 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 02:58 Ο BReaTHeR έγραψε: #157 04-09-06 02:58 Λοιπόν πιστεύω ότι θέλει λίγο περισσότερη τόλμη από όση έχουμε καθημερινά και κάποιες ριζοσπαστικές κινήσεις στη ζωή μας κι όλα μπορούν να αλλάξουν προς το καλύτερο Χαίρομαι που έχω συμπαραστάτες εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 09:17 Η misslittledevil: #158 04-09-06 09:17 Αρχική Δημοσίευση από BReaTHeR: η αλήθεια είναι ότι πρέπει να προχωρήσω μπροστά, ξεπερνώντας όλα αυτά που με τραβάνε στο παρελθόν χωρίς να μου προσφέρουν ούτε ίχνος χαράς, παρά μόνο προβληματισμό! Click για ανάπτυξη... +1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 10:06 Η Giovanna έγραψε: #159 04-09-06 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Θεόδωρος: Συγνώμη....έχεις την καλωσύνη να επαναλάβεις?? Εχω διαλλείψεις & ...χαμένα επεισόδια τελευταία....Ποιό νοημα έχω..πιασμένο? "Ακριβώς αυτά"...ποιά?? Διάλογος να γίνεται...... Πριν αρχίσω να γράφω κι άλλες σκέψεις και ...χαθούμε... Click για ανάπτυξη... "Ακριβώς αυτά"...Πήγαινε βασικά στον BReaTHeR που "επιασε" τη σκεψη μου ακριβως απο πανω εσένα Θεόδωρε σευχαριστώ πολυ για τα καλα λογια που ειπες για το ποστ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wishful Δραστήριο μέλος Ο Wishful αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 617 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:23 Ο Wishful έγραψε: #160 04-09-06 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: εσένα Θεόδωρε σευχαριστώ πολυ για τα καλα λογια που ειπες για το ποστ Click για ανάπτυξη... Το καλό να λέγεται.....+1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Λοιπόν πιστεύω ότι θέλει λίγο περισσότερη τόλμη από όση έχουμε καθημερινά και κάποιες ριζοσπαστικές κινήσεις στη ζωή μας κι όλα μπορούν να αλλάξουν προς το καλύτερο Χαίρομαι που έχω συμπαραστάτες εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 09:17 Η misslittledevil: #158 04-09-06 09:17 Αρχική Δημοσίευση από BReaTHeR: η αλήθεια είναι ότι πρέπει να προχωρήσω μπροστά, ξεπερνώντας όλα αυτά που με τραβάνε στο παρελθόν χωρίς να μου προσφέρουν ούτε ίχνος χαράς, παρά μόνο προβληματισμό! Click για ανάπτυξη... +1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 10:06 Η Giovanna έγραψε: #159 04-09-06 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Θεόδωρος: Συγνώμη....έχεις την καλωσύνη να επαναλάβεις?? Εχω διαλλείψεις & ...χαμένα επεισόδια τελευταία....Ποιό νοημα έχω..πιασμένο? "Ακριβώς αυτά"...ποιά?? Διάλογος να γίνεται...... Πριν αρχίσω να γράφω κι άλλες σκέψεις και ...χαθούμε... Click για ανάπτυξη... "Ακριβώς αυτά"...Πήγαινε βασικά στον BReaTHeR που "επιασε" τη σκεψη μου ακριβως απο πανω εσένα Θεόδωρε σευχαριστώ πολυ για τα καλα λογια που ειπες για το ποστ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wishful Δραστήριο μέλος Ο Wishful αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 617 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:23 Ο Wishful έγραψε: #160 04-09-06 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: εσένα Θεόδωρε σευχαριστώ πολυ για τα καλα λογια που ειπες για το ποστ Click για ανάπτυξη... Το καλό να λέγεται.....+1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από BReaTHeR: η αλήθεια είναι ότι πρέπει να προχωρήσω μπροστά, ξεπερνώντας όλα αυτά που με τραβάνε στο παρελθόν χωρίς να μου προσφέρουν ούτε ίχνος χαράς, παρά μόνο προβληματισμό! Click για ανάπτυξη... +1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 10:06 Η Giovanna έγραψε: #159 04-09-06 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Θεόδωρος: Συγνώμη....έχεις την καλωσύνη να επαναλάβεις?? Εχω διαλλείψεις & ...χαμένα επεισόδια τελευταία....Ποιό νοημα έχω..πιασμένο? "Ακριβώς αυτά"...ποιά?? Διάλογος να γίνεται...... Πριν αρχίσω να γράφω κι άλλες σκέψεις και ...χαθούμε... Click για ανάπτυξη... "Ακριβώς αυτά"...Πήγαινε βασικά στον BReaTHeR που "επιασε" τη σκεψη μου ακριβως απο πανω εσένα Θεόδωρε σευχαριστώ πολυ για τα καλα λογια που ειπες για το ποστ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wishful Δραστήριο μέλος Ο Wishful αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 617 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:23 Ο Wishful έγραψε: #160 04-09-06 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: εσένα Θεόδωρε σευχαριστώ πολυ για τα καλα λογια που ειπες για το ποστ Click για ανάπτυξη... Το καλό να λέγεται.....+1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από Θεόδωρος: Συγνώμη....έχεις την καλωσύνη να επαναλάβεις?? Εχω διαλλείψεις & ...χαμένα επεισόδια τελευταία....Ποιό νοημα έχω..πιασμένο? "Ακριβώς αυτά"...ποιά?? Διάλογος να γίνεται...... Πριν αρχίσω να γράφω κι άλλες σκέψεις και ...χαθούμε... Click για ανάπτυξη... "Ακριβώς αυτά"...Πήγαινε βασικά στον BReaTHeR που "επιασε" τη σκεψη μου ακριβως απο πανω εσένα Θεόδωρε σευχαριστώ πολυ για τα καλα λογια που ειπες για το ποστ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Wishful Δραστήριο μέλος Ο Wishful αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 617 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:23 Ο Wishful έγραψε: #160 04-09-06 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: εσένα Θεόδωρε σευχαριστώ πολυ για τα καλα λογια που ειπες για το ποστ Click για ανάπτυξη... Το καλό να λέγεται.....+1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: εσένα Θεόδωρε σευχαριστώ πολυ για τα καλα λογια που ειπες για το ποστ Click για ανάπτυξη... Το καλό να λέγεται.....+1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.