nikolas17
Πολύ δραστήριο μέλος
Κρίμα και σε είχα συμπαθήσει τελικά
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
daemon
Νεοφερμένος
1) Πως τ' αποτελέσματα αργούν να βγουν. Κι όσο αργούν, αγχώνομαι πως μπορεί νά 'χω κοπεί. Κι όσο αγχώνομαι μήπως έχω κοπεί, κάνω επαναλήψεις για τη 2η εξεταστική. Κι όσο κάνω επαναλήψεις, σκέφτομαι πως ίσως κοπώ και στις 2 εξεταστικές.
2) Πως μου λείπει και θέλω να τη δω, αλλά για την ώρα είναι πολύ δύσκολο...
Κι έτσι έχω καταφέρει και κοιμάμαι 4 - 5 ώρες το 24ωρο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanna
Επιφανές μέλος
και τότε γιατί όμως νιώθω έτσι, ακόμα?
έπαιζε ghetto21 και άνοιξα την ατζέντα να κανονίσω τις δουλειές του μηνα. και εκεί μου πετάχτηκαν στα πόδια όλες οι φωτογραφίες των παιδιών...
και κατάλαβα ότι η μονη απώλεια από αυτή την ιστορία ήταν τα ίδια τα παιδιά, αυτά είναι που μου λείπουν, αυτά είναι που χάνω, αυτά είναι που μάλλον δε θα ξαναδώ, εκτος αν με πιάσει κάνα τρελό και πάω καθημερινή στο σχολειό τους και τα δω ΌΛΑ ΜΑΖΊ!
με τέτοιο πρόγραμμα βεβαια είναι ο,τι πιο δύσκολο τη δεδομένη στιγμή, αλλα γιατί όχι αν λασκάρω λιγάκι κάποια στιγμή...
χαίρομαι πολύ που νιώθω έτσι
βλέπω και το συνεργάτη μου, που γιαυτον δεν είναι τίποτα παραπάνω από μια δουλειά..μόλις πάρει το μεροκάματο έχει λήξει όλο το θέμα,το χει ξεχάσει την επομενη... ναι, ναι, δίνω τα κομμάτια μου σε αυτή τη δουλειά και τα λατρεύω ΌΛΑ!
ναι, ναι χαίρομαι!
πάω να πάρω ένα δώρο... ήταν μια πολύ pure σκέψη αυτή και ανακουφίζομαι που τη γράφω..!
Vkey
Επιφανές μέλος
και κατάλαβα ότι η μονη απώλεια από αυτή την ιστορία ήταν τα ίδια τα παιδιά, αυτά είναι που μου λείπουν, αυτά είναι που χάνω, αυτά είναι που μάλλον δε θα ξαναδώ, εκτος αν με πιάσει κάνα τρελό και πάω καθημερινή στο σχολειό τους και τα δω ΌΛΑ ΜΑΖΊ!
Ax Gio μου πόσο σε καταλαβαίνω με τα ζουζούνια...Γίνονται μέρος της ζωής μας,της καθημερινότητάς μας...Κοιτάω τις φωτογραφίες τους και σκέφτομαι τι κάνουν και αν φέτος θα τα ξαναδώ όλα μαζί.... Να τα πάρω αγκαλίτσα, να τα φιλήσω ένα ένα και να παίξω μαζί τους! Μπορώ να μιλάω γι'αυτά για ώρες...ακόμα και για τις στιγμές που με έφεραν εκτός εαυτού Το θέμα είναι ότι μπορεί να μην τα ξαναδω και ποτέ
Giovanna
Επιφανές μέλος
Ax Gio μου πόσο σε καταλαβαίνω με τα ζουζούνια...Γίνονται μέρος της ζωής μας,της καθημερινότητάς μας...Κοιτάω τις φωτογραφίες τους και σκέφτομαι τι κάνουν και αν φέτος θα τα ξαναδώ όλα μαζί.... Να τα πάρω αγκαλίτσα, να τα φιλήσω ένα ένα και να παίξω μαζί τους! Μπορώ να μιλάω γι'αυτά για ώρες...ακόμα και για τις στιγμές που με έφεραν εκτός εαυτού Το θέμα είναι ότι μπορεί να μην τα ξαναδω και ποτέ
Βικακι σε αυτο το θεμα ειμαστε ιδιες και απαραλλαχτες!
Vkey
Επιφανές μέλος
Βικακι σε αυτο το θεμα ειμαστε ιδιες και απαραλλαχτες!
Giovanna
Επιφανές μέλος
Άνοιξα σιδερένια φτερά και πέταξα. Το μυαλό καρφωμένο στην άσπρη εβδομάδα που έρχεται και στην κόκκινη που πέρασε. Και στις πολύχρωμες που θα ακολουθήσουν...
Η θέση προνομιακή, με καταπληκτική θεα στον έβδομο ουρανό. Αδύνατο να βρεθεί η γραμμή του ορίζοντα που χωρίζει το άσπρο από το γαλάζιο.. κι αυτό με εξιτάρει!
-Κι όταν γυρίσεις πίσω;;;
-τότε όλα θα είναι πολύχρωμα! (R)
Και τα ματια πολύχρωμα θα είναι, έτσι σου 'χε πει, ότι αλλάζουν.
Είναι όμορφο να πετάς! Να το κανεις πιο συχνά! Σε bussiness class, με αξεσουάρ.
Όνειρα θα βλέπεις ή όνειρα θα ζεις;
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
Wishful
Δραστήριο μέλος
Στην ουσία,όλοι έχουμε-πρέπει να έχουμε τις στιγμές "εντελώς μόνη-οι". Το θέμα και το άσχημο θα είναι αυτές τις στιγμές να τις μεγεθύνουμε & να μας κοστίζουν πιο πολύ απ'όσο αξίζουν ! Είναι "να το'χει η κούτρα σου,να κατεβάζει ψείρες" ! Ποτε δεν είμαστε πραγματικά "μόνοι"! Νομίζουμε πολλές φορές,το επιζητούμε ασυνείδητα καποιες άλλες η και συνειδητά !!!Γιατί πάντα, όταν νιώθω ότι η ζωή μου στρώνει, ότι έχω βρει και έχω δίπλα μου τους ανθρώπους που θέλω έρχεται κάτι /κάποιος οτιδήποτε, μια αφορμή και μου θυμίζει ότι τελικά.... στο τέλος είμαι απλά εντελώς μόνη....?
roumana
Διάσημο μέλος
Vkey
Επιφανές μέλος
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
roumana
Διάσημο μέλος
misslittledevil
Επιφανές μέλος
Vkey
Επιφανές μέλος
roumana
Διάσημο μέλος
Roumana: huh?
Σκεφτομαι οτι δεν μου αρεσει το "φιλοξενουμενος"... Δεν θα εχω και αϋπνιες...It' s ok.
Γίδη...σε συμπαθησα..ετσι απλα...
Καλώς μας ήρθες, καλό μου!
Δεν ξέρω γιατί είσαι φιλοξενούμενη, γενικά δεν έχω καταλάβει πώς λειτουργούν οι τίτλοι μας...! Αλλά κάποιος θα βρεθεί να μας πει...!
Βίκυ τι έγινε ωρέ;
weak and powerless
Διάσημο μέλος
Vkey
Επιφανές μέλος
Αχ είμαι καλή η άτιμη...!
Καλώς μας ήρθες, καλό μου!
Δεν ξέρω γιατί είσαι φιλοξενούμενη, γενικά δεν έχω καταλάβει πώς λειτουργούν οι τίτλοι μας...! Αλλά κάποιος θα βρεθεί να μας πει...!
Βίκυ τι έγινε ωρέ;
Αχ είσαι η άτιμη
Οι τίτλοι πάνε ανάλογα τα ποστ...οπότε όλοι περάσαμε ως φιλοξενούμενοι οπότε όχι άγχος για το τι γράφει...Αλλάζει μετά από κάποιον αριθμό ποστ
Τα είχα και ακόμα τα έχω πάρει με την κολλητή μου γιατί κάνει βλακείες και το ξέρει Και γενικά πολύ πεσμένη σήμερα ρε γμτ...Νιώθα απλά χάλια...Να σκεφτείς ούτε όρεξη να γκρινιάξω δεν έχω
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 42 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.