Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dk13
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pauline
Δραστήριο μέλος
κατι σαν και αυτο εδω...
τι λες;
πλάκα πλάκα..., έχω ίδιο φόρεμα, μόνο που έχει και λίγο λευκό! Πολύ καλή ιδέα!!!! :no1:
blue_butterfly
Τιμώμενο Μέλος
roseberry
Διάσημο μέλος
αααααα ετσι ειναι οταν με κοροιδευεις μετα κατι παντα παθαινειςχχαχαχαχαχαχαχαχχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
ahaha αυτό δεν το έπαθα τώρα ahaha
pauline
Δραστήριο μέλος
Βρε συ...μήπως,όμως, πρέπει να βάλω κάτι πιο ζεστό?!!και για παπουτσια τι λες να φορεσεις;
Alessandra
Διάσημο μέλος
pauline
Δραστήριο μέλος
αχα!!!! σα να 'χεις λιγο δικιο!!!!!Ήμαρτον, υπάρχουν και τα πμ.
blue_butterfly
Τιμώμενο Μέλος
μπορεις να βαλεις ενα μπολερο απο πανω...Βρε συ...μήπως,όμως, πρέπει να βάλω κάτι πιο ζεστό?!!
mindcircus
Περιβόητο μέλος
σκεφτομαι να παρακολουθησω καποια σεμιναρια, δεν με νοιαζει τοσο πολυ το θεμα να ειναι πανω στην δουλεια μου αλλα να μου αρεσει!!
θελω να μαθω πολλα πραγματα αυτο το καιρο!!!
εχετε κατι να προτεινετε?
χμ... πες μου τι εχεις στο μυαλο σου και τι σου αρεσει να κανεις περισσοτερο!
pauline
Δραστήριο μέλος
:iagree::no1:μπορεις να βαλεις ενα μπολερο απο πανω...
blue_butterfly
Τιμώμενο Μέλος
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
ria82
Εκκολαπτόμενο μέλος
χμ... πες μου τι εχεις στο μυαλο σου και τι σου αρεσει να κανεις περισσοτερο!
οσον αφορα τους υπολογιστες, τις ξενες γλωσσες, την ελληνικη γλωσσα, την επικοινωνια...
πολλα....
δεν με νοιαζει αρκει να μου αρεσει.
Έχει να μπει από χθες.
love_angel
Επιφανές μέλος
Που ειναι το λαβακι που το χασα τοσες μερες??
she's back...!
Pemptousia
Διάσημο μέλος
mindcircus
Περιβόητο μέλος
οσον αφορα τους υπολογιστες, τις ξενες γλωσσες, την ελληνικη γλωσσα, την επικοινωνια...
πολλα....
δεν με νοιαζει αρκει να μου αρεσει.
ωραια, μπορεις να ξεκινησεις μαθηματα μιας ξενης γλωσσας ευκολης κι οχι χρονοβορας. Πχ αν ξερεις γαλλικα, μαθε ισπανικα και σε λιγο καιρο τα χεις.
ή σπευσε για καποιο πτυχιο βασικο για υπολογιστες τυπου ecdl( η κι αυτο)
μπορεις να δηλωσεις συμμετοχη σε σεμιναρια ψυχολογιας(στο δημο Αθηνων θα σου ερθουν και φτηνα)
φυσικα, εχεις κι επιλογες για χορο, γιογκα, πιλατες η και γυμναστικη
χμ τι αλλο? σεμιναρια νοηματικης γλωσσας(εκανα πριν 4 χρονια και το βρηκα ενδιαφερον)
αυτα προς το παρον μου ρχονται. τι λες?
(ριξε μια ματια στα πολιτιστικα κεντρα των δημων που χουν λιστες κι ετσι παιρνεις μια ιδεα κι αποφασιζεις αν θα πας εκει η ιδιωτικα)
λοβακι
ria82
Εκκολαπτόμενο μέλος
ωραια, μπορεις να ξεκινησεις μαθηματα μιας ξενης γλωσσας ευκολης κι οχι χρονοβορας. Πχ αν ξερεις γαλλικα, μαθε ισπανικα και σε λιγο καιρο τα χεις.
ή σπευσε για καποιο πτυχιο βασικο για υπολογιστες τυπου ecdl( η κι αυτο)
μπορεις να δηλωσεις συμμετοχη σε σεμιναρια ψυχολογιας(στο δημο Αθηνων θα σου ερθουν και φτηνα)
φυσικα, εχεις κι επιλογες για χορο, γιογκα, πιλατες η και γυμναστικη
χμ τι αλλο? σεμιναρια νοηματικης γλωσσας(εκανα πριν 4 χρονια και το βρηκα ενδιαφερον)
αυτα προς το παρον μου ρχονται. τι λες?
(ριξε μια ματια στα πολιτιστικα κεντρα των δημων που χουν λιστες κι ετσι παιρνεις μια ιδεα κι αποφασιζεις αν θα πας εκει η ιδιωτικα)
λοβακι
χμμμ... θα σκεφτω τις ιδεες σου!!
ξενη γλωσσα δεν θελω να αρχισω αλλη γιατι θελω να τελειωσω τα γαλλικα ειμαι στο sorbonne οποτε καταλαβαινεις οτι ειμαι πιεσμενη απο χρονο για κατι τετοιο, αλλα αυτο με την νοηματικη τελειο μου ακουγεται(μαλιστα ηθελα να γινω λογοθεραπευτρια)
ευχαριστω παντως mind
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 25 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.