thanous18
Περιβόητο μέλος
παλι καλα..το καταλαβε μονη της και με εβγαλε απο τη δυσκολη θεση...Ειμαι χαζη.Δεν παιζει.:emm:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
artemaki
Διάσημο μέλος
:!:παλι καλα..το καταλαβε μονη της και με εβγαλε απο τη δυσκολη θεση...
Ευχαριστω ρε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serendipity*
Εκκολαπτόμενο μέλος
Valder
Τιμώμενο Μέλος
rascal_gd
Περιβόητο μέλος
Aμα ανακαλυψει το πλουσιο ταλεντο σου, βλεπω να παιρνεις τη θεση της σκαρλετ στις επομενες ταινιες του..ειμαι και απο αυτο!
απλα δε το χει ανακαλυψει ο γουντι αλεν ακομα!!
Υγ Και στη συνεχεια και τη θεση της στα "οφθαλμολουτρα"..
moonlight
Διάσημο μέλος
ποση ωρα θα τρυπατε τοιχους????????????????????????
DrStrangelove
Περιβόητο μέλος
Neraida
Επιφανές μέλος
artemaki
Διάσημο μέλος
Τι θα κανω?:emm:
thanous18
Περιβόητο μέλος
-----------------------------------------
τιποτα ... για αυτο ειμαστε και εμεις εδω...:fss::!:
Ευχαριστω ρε.
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
iria*
Νεοφερμένος
mindcircus
Περιβόητο μέλος
αυτό που όλοι οι γονείς μωρών (όπου μωρό από 2 μηνών ως 18 μηνών) νομίζουν ότι ενδιαφέρει τους κοινούς θνητούς πώς έφαγε το μωρό, πώς εχ*** το μωρό, αν έχει καούρες και αν ξεκίνησε να τρώει φρούτα και πότε και τους είναι αδύνατο να καταλάβουν ότι δεν μπορούν αυτό το δευτερόλεπτο να σου μιλάνε για αυτό για το οποίο ξυπνάς κάθε πρωί να κάνεις [τη δουλειά σου] και το επόμενο για το τι έκανε ο πρίγκηπας και η πριγκηπισσα στο σπίτι και ...κυρίως... ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΜΩΣ(!), έχει αρχίσει να μου τη δίνει στα νεύρα!!!
xχαχ τι μου θυμισες τωρα! περσυ σε χωρο δουλειας με καμια 30 αρια γυναικες (φρικη) μεγαλυτερες απο μενα (3 ημαστε σχεδον ηλικιακα μαχρι 28-30) να μιλανε ολη την ωρα για θανατους, καρκινους, πεθερες καλες, πεθερες ηλιθιες, πεθερες πεθαμενες, μηνμοσυνα πεθερων,μεχρι κι ολη τη διαδικασια της καισαρικης εμαθα, και επαθα σοκ, μονο τα βιντεακια τους οταν γεννουσαν δεν ειχαν φερει, πως τρωει ο μπαμπης, πως χεζει ο περικλης, ποσο καλα τα παει η αννουλα στο σχολειο, ποσο καθαρα ποσο τελεια ειναι τα παιδια τους(μονο τα δικα τους ) ειχε αρχισει απο νωρις να με εκνευριζει. ευτυχως και αυτες τις δυο τρεις κι οποτε βλεπομασταν καναμε παρτυ, λεγαμε τα δικα μας. τις υπολοιπες ωρες που δεν ειχα τα κοριτσια διπλα μου επαιρνα μπ3 (με κινδυνο βεβαια αλλα σορυ δε τη παλευα αλλο με τις παλαβιαρες! )
ρε ρεζ, λες να γινουμε ετσι??
φτου φτου απαπα!
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
ρε ρεζ, λες να γινουμε ετσι??
φτου φτου απαπα!
ελπίζω όχι
Αν και εδώ έχουμε και αντρική βερσιον μιας και έχω 2 μαμάδες και 4 μπαμπάδες παρακαλώ (εκ των οποίων ένας με δίδυμα κοριτσάκια οπότε έχουμε και σπουδή στο πόσο πιο γρήγορα ή όχι αυτό που γεννήθηκε πρώτο adapts to changes ) και τείνω να καταλήξω ότι είναι χειρότερη από τη γυναικεία
λευτερία στη μειοψηφία που προτιμά να μην μαθαίνει πώς βρωμίζει μια πάνα πριν αυτό είναι απολύτως απαραίτητο
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Burp
Δραστήριο μέλος
mindcircus
Περιβόητο μέλος
'βαρέθηκα να είμαι λογική σε μια κοινωνία που μόνο λογική δν έχει
ε μην εισαι! τα ιδια λεω σε μια φιλη καρκινιτσα, αυτη η λογικη σας σας παραλογικευει!
εγω παντως τη θαυμαζω την τετραγωνη λογικη, μαλλον επειδη δεν μπορω να την εχω
love_angel
Επιφανές μέλος
'
ε μην εισαι! τα ιδια λεω σε μια φιλη καρκινιτσα, αυτη η λογικη σας σας παραλογικευει!
εγω παντως τη θαυμαζω την τετραγωνη λογικη, μαλλον επειδη δεν μπορω να την εχω
ειμαστε οι καρκινοι λογικοι??
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Aααααααααχ !!!! ΤΑ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΗΣΥΧΑΣΑ!!!!!!!!!!
Μπράβο Σιμπουίνι μου!!!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 29 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.